-
איג'י-
"את האמת, יש עוד משהו" לוקחת קלי נשימה ארוכה וממשיכה, "בחוסר שליטה אני הופכת מדי פעם לכפפות מרעידות האדמה או לקטאנת רוח, אני לא שולטת לאיזה נשק אהפוך. אבא שלי מספר שעם הטכנאי שלי אלמד לשלוט בזה". קלי הופכת בחזרה למצב אנושי ושוב הופכת לנשק, רק הפעם כמו שהיא אמרה היא הפכה לאחד אחר-היא הפכה להיות מין בסיס של קטאנה(חרב יפנית) אך ללא להב. "עכשיו ככל שתסרבל את הלהב באוויר כך ייווצר להב רוח גדול יותר, לרוב אני משתנה לנשק אחר פעם פעם אבל יש קטעים בהם זה לא סדיר".
גיל-
"טוב" מתחיל לומר אדון שיניגאמי, "הפעם אני אסלח לכם". "כעת, לכו לכיתה שלכם" אומר בקול כועס האיש הכחול. אתה וג'פר נכנסים לבית הספר, לבסוף ג'פר מוביל אותך לכיתה B4 ונכנס, אתה מיד אחריו. כאשר אתם נכנסים לשיעור אתם רואים את הכיתה-היא הייתה מורכבת משורות שורות של שולחנות מחוברים כמו כיתה אקדמית. לא הספקתם למצמץ ובפתאומיות הופיע לפניכם עם כיתה, לאיש היה שיער אפור, מסמר בראשו וטפרים רבים על עורו-כנראה עבר הרבה ניתוחים. "מדוע איחרתם?" שאל בקול רגוע ועוקצני.
ברנדון-
איך עלית על זה? ><
----------------------------
כל הכיתה מתפרצת בצחוק גדול ואחיד, "אתה אמור להיות בדרן הכיתה אומר?" אומר סיד בעצבים."[b]הדבר האמיתי[/b] שנלמד בטכנאות זה איך להסתדר בלי הנשק, מלחימה רגילה עד שיטות נשמה". "ואתה, בוא לכאן" קורא לך סיד לבוא אליו. אתה יורד אליו והוא אומר:"בוא ניראה עם אתה חזק כמו שאתה מצחיק, אנחנו נערוך קרב הדגמה לקהל, תתקוף אתה ראשון".
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 09:54 AM
[b]
גיל-
"טוב" מתחיל לומר אדון שיניגאמי, "הפעם אני אסלח לכם". "כעת, לכו לכיתה שלכם" אומר בקול כועס האיש הכחול. אתה וג'פר נכנסים לבית הספר, לבסוף ג'פר מוביל אותך לכיתה B4 ונכנס, אתה מיד אחריו. כאשר אתם נכנסים לשיעור אתם רואים את הכיתה-היא הייתה מורכבת משורות שורות של שולחנות מחוברים כמו כיתה אקדמית. לא הספקתם למצמץ ובפתאומיות הופיע לפניכם עם כיתה, לאיש היה שיער אפור, מסמר בראשו וטפרים רבים על עורו-כנראה עבר הרבה ניתוחים. "מדוע איחרתם?" שאל בקול רגוע ועוקצני.
[/b][/quote]
"היינו אצל אדון שיניגאמי....."
אומר לג'פר בלחש עצבני.
"תזכיר לי לא לעזור לך לעולם"
-
[b] איג'י-
"את האמת, יש עוד משהו" לוקחת קלי נשימה ארוכה וממשיכה, "בחוסר שליטה אני הופכת מדי פעם לכפפות מרעידות האדמה או לקטאנת רוח, אני לא שולטת לאיזה נשק אהפוך. אבא שלי מספר שעם הטכנאי שלי אלמד לשלוט בזה". קלי הופכת בחזרה למצב אנושי ושוב הופכת לנשק, רק הפעם כמו שהיא אמרה היא הפכה לאחד אחר-היא הפכה להיות מין בסיס של קטאנה(חרב יפנית) אך ללא להב. "עכשיו ככל שתסרבל את הלהב באוויר כך ייווצר להב רוח גדול יותר, לרוב אני משתנה לנשק אחר פעם פעם אבל יש קטעים בהם זה לא סדיר". [/b][/quote]
*מה זה תסרבל? *
"אוקיי, אני אנסה את החרב " אומר לקלי
ואנסה לגרום לאוויר לצאת מבסיס הקטאנה כדי ליצור להב גדול ככל האפשר
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 5 2010, 09:11 PM
[b] סטיב-
דוקטור סטיין מתיישב על כיסא העבודה בעל הגלגלים שלו בחיוך ואומר:"בואו נתחיל". ראשון יוצא אתה עם האגרוף המשולב, אתה מתקרב אליו ומשקיע את כל הכוח באגרוף, אך מטר מרחק ביניכם בתזוזה שלא נראית לעין מתגלגל סטיין עם הכיסא ומתחמק. אתה נופל על הריצפה ואומר מעיר:"זה כל מה שיש לך?" בזילזול. [/b][/quote]
"לא" אני אומר ברוגע ובועט בכסא כדי שייפול ממנו , מיד אחר-כך אבעט בו בכל הכוח שלי !
-
[b]
ברנדון-
איך עלית על זה? ><
----------------------------
כל הכיתה מתפרצת בצחוק גדול ואחיד, "אתה אמור להיות בדרן הכיתה אומר?" אומר סיד בעצבים."[b]הדבר האמיתי[/b] שנלמד בטכנאות זה איך להסתדר בלי הנשק, מלחימה רגילה עד שיטות נשמה". "ואתה, בוא לכאן" קורא לך סיד לבוא אליו. אתה יורד אליו והוא אומר:"בוא ניראה עם אתה חזק כמו שאתה מצחיק, אנחנו נערוך קרב הדגמה לקהל, תתקוף אתה ראשון". [/b][/quote]
להלחם רגיל?כיאלו מכות?XD
~~~
ארוץ אליו עם אגרוף,כיאלו אני עומד לתת לו אגרוף לבטן אבל אז במקום לבטן אני ארים את היד מלמטה ללמעלה במהירות ואתן לו את האגרוף בסנטר.
-
גיל-
"הוא הותקף על ידי ילד מכיתה גבוהה יותר" מתחיל לספר ג'פר, "מרוב מכות הוא היה במצב אנוש, ואני מחובתי האישית הצלתי אותו מהילד בכך שפצעתי את הבחור-לכן הייתי אצל המנהל וגיל רק ליווה אותי". כל הכיתה מריעה לג'פר על מעשה הגבורה שזייף. "טוב, כעת חיזרו למקומותיכם" אומר המורה. "כמו שאמרתי מקודם, שמי הוא פרנק סטיין ואני אהיה המחנך שלכם" מסביר המורה. "אתה" מצביע סטיין לכיוונך, "תסביר לי מה מטרת התלמידים בבית ספר שיבוסן".
איג'י-
מהמילה סירבול, כאשר אתה מערבב את המקל בשערות הסבתא ועורם אותם על המקל זה סירבול. דמיין שלחרב יש מקל מתכת במקום להב, ערבב את המקל הדימיוני באוויר כמו מקל בשיערות סבתא וככל שתבבצע את הפעולה יותר כך ייווצר להב אוויר גדול יותר.
עכשיו תגיב מחדש D:
סטיב-
מניף את הרגל בכל הכוח, כאילו מרוכז בה כל הזעם על הזילזול. אך בהרף עין מתגלגל הדוקטור מהכיסא, אתה לא מספיק להבין מה קורה והנער השמן שגם הוא בקרב מעיף אגרוף לכף הרגל שלך, כנראה שהאגרוף היה מכוון לסטיין. מעוצמת האגרוף אתה עף לאחור. סטיין מופיע לידך ואומר כאשר הוא מסתכל עליך מלמעלה:"אחחח... לא טוב, לא טוב".
ברנדון-
כן, כשאתה אומר את זה זה נשמע מוזרXD
-----------------------------------
אתה רץ לסיד עם האגרוף מכוון לבטן, סיד מכין את היד בבטן כדי להגן עליה. אך בהפתעה אתה מרים את האגרוף למעלה ופוגע לו בסנטר-ניראה שהצלחת לפגוע בו רציני, אך סיד מוריד את הראש למטה בלי שום סימני פגע ואומר:"כנראה אתה לא בכושר, זה בכלל לא כאב". הוא מרים את רגלו ובועט בבטנך, אתה עף באוויר למעט זמן ואחר כך נגרר עם הריצפה עד שאתה נעצר.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 10:01 PM
[b]
איג'י-
מהמילה סירבול, כאשר אתה מערבב את המקל בשערות הסבתא ועורם אותם על המקל זה סירבול. דמיין שלחרב יש מקל מתכת במקום להב, ערבב את המקל הדימיוני באוויר כמו מקל בשיערות סבתא וככל שתבבצע את הפעולה יותר כך ייווצר להב אוויר גדול יותר.
עכשיו תגיב מחדש D:
[/b][/quote]
אחזיק את הידית של החרב ביד אחד
ואתחיל בתנועות קטנות ומעגליות לערבב אותה באוויר בשיא המהירות
-
[b] גיל-
"הוא הותקף על ידי ילד מכיתה גבוהה יותר" מתחיל לספר ג'פר, "מרוב מכות הוא היה במצב אנוש, ואני מחובתי האישית הצלתי אותו מהילד בכך שפצעתי את הבחור-לכן הייתי אצל המנהל וגיל רק ליווה אותי". כל הכיתה מריעה לג'פר על מעשה הגבורה שזייף. "טוב, כעת חיזרו למקומותיכם" אומר המורה. "כמו שאמרתי מקודם, שמי הוא פרנק סטיין ואני אהיה המחנך שלכם" מסביר המורה. "אתה" מצביע סטיין לכיוונך, "תסביר לי מה מטרת התלמידים בבית ספר שיבוסן".
. [/b][/quote]
"מטרת הלימודים בשיבוסן היא לאמן בני נוער להיות לוחמים בצבא של אדון שיניגאמי, מטרת הצבא היא להגן על העולם מפני הישות המרושעת, אך איני בטוח שמותר לומר את שמה...."
-
גיל-
זה לא הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!! אין שום שם אסור
------------------------------------------
"הסבר די לא נכון" מתפרץ ג'פר, "אמנם מדי פעם פוגשים בקישינים אך המטרה העיקרית היא לחסל נשמות חוטאות". "הסבר מצויין ג'פר" ענה סטיין. כל השיעור חלפו להם דיבורים על חוקי בית הספר, מתברר שהם כמו בכל בית ספר רגיל: בלי אלימות לא משנה מאיזו סוג, ללא ונדליזם, לבצע משימות ולהגיע לכל השיעורים. בסופו של דבר הפעמון צילצל והשיעור נגמר, כל מהתלמידים יצאו להפסקה הקצרה, רק ג'פר בא אליך והתחיל לומר:"זה שהחזקת בי פעם או פעמיים לא אומר שאני מרשה לך היות הטכנאי שלי, עליך להוכיח את עצמך בשביל זה".
איג'י-
אתה מסובב בכל הכוח במשך חמש דקות, בסופו של דבר להב הרוח מגיע כמעט לאורכה של קטאנה רגילה. "כעת אתה מחזיק בידך חרב כמעט כמו כל קטאנה אך זאת בעלת להב חד יותר מהרגיל. קיים טריק מסויים בו אם אתה דוחף את הכוח הרוחני שלך אל תוך החרב אז כל האוויר יתפרץ כסופה קטלנית וחותכת-ככל שהלהב ארוך יותר כך הסופה חזקה ותתקוף לטווח ארוך יותר, אך ההתקפה מפזרת את כל להב הרוח ומאלצת אותך לסרבל אותו מחדש, נסה את ההתקפה" אומרת קלי.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 10:22 PM
[b]
איג'י-
אתה מסובב בכל הכוח במשך חמש דקות, בסופו של דבר להב הרוח מגיע כמעט לאורכה של קטאנה רגילה. "כעת אתה מחזיק בידך חרב כמעט כמו כל קטאנה אך זאת בעלת להב חד יותר מהרגיל. קיים טריק מסויים בו אם אתה דוחף את הכוח הרוחני שלך אל תוך החרב אז כל האוויר יתפרץ כסופה קטלנית וחותכת-ככל שהלהב ארוך יותר כך הסופה חזקה ותתקוף לטווח ארוך יותר, אך ההתקפה מפזרת את כל להב הרוח ומאלצת אותך לסרבל אותו מחדש, נסה את ההתקפה" אומרת קלי. [/b][/quote]
אתחיל לנשום עמוקות,
ארגיע את עצמי ואסדר את האנרגיה שלי.
לאט לאט בנשימות עמוקות אתחיל להזרים את האנרגיה שלי לקלי,
אנסה לתת לה את האנרגיה שלי כדי שתפיק ממנה את המתקפה החזקה הזאת
-
[b]
ברנדון-
כן, כשאתה אומר את זה זה נשמע מוזרXD
-----------------------------------
אתה רץ לסיד עם האגרוף מכוון לבטן, סיד מכין את היד בבטן כדי להגן עליה. אך בהפתעה אתה מרים את האגרוף למעלה ופוגע לו בסנטר-ניראה שהצלחת לפגוע בו רציני, אך סיד מוריד את הראש למטה בלי שום סימני פגע ואומר:"כנראה אתה לא בכושר, זה בכלל לא כאב". הוא מרים את רגלו ובועט בבטנך, אתה עף באוויר למעט זמן ואחר כך נגרר עם הריצפה עד שאתה נעצר. [/b][/quote]
"גם אתה לא ממש בכושר" אומר אפילו שהמכה כאבה לי,ואז אקום ולא אראה לו שהמכה שלו באמת כאבה לי.
אתן לו בעיטה לבטן ואז אגרוף לפנים.
-
איג'י-
הנפש שלך רגועה, שום קול חיצוני מפריע לך, אתה מרגיש מחובר עם קלי, ואז ברגע הזה אתה משחרר אנרגיה אל תוך הקטאנה. אתה פותח את העיניים כדי לראות אם זה מצליח, האוויר עוזב את הבסיס אך רק מתפרק, בלי ליצור שום נזק של סופה חותכת. "לא נורא" מעודדת קלי, "הטריק נורא קשה, אני בטוחה שלאחר מספר פעמים בהם תנסה תצליח".
ברנדון-
שוב אתה יוצא, ונותן 110% מעצמך, אתה מתקרב אל סיד וכאשר היד שלך במרחק נגיעה מבטנו במהירות לא אנושית מופיעה ידו שתופסת את שלך. סיד אשר לא נראה מתאמץ מעיף אותך קלות, אך בשבילך עוצמת הנחיתה והגרירה הייתה חזקה. "אני אתן לך ניסיון אחרון לתקוף" אומר סיד, "אולי הפעם תחזיר את הכבוד האבוד שלך".
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 11:13 PM
[b] איג'י-
הנפש שלך רגועה, שום קול חיצוני מפריע לך, אתה מרגיש מחובר עם קלי, ואז ברגע הזה אתה משחרר אנרגיה אל תוך הקטאנה. אתה פותח את העיניים כדי לראות אם זה מצליח, האוויר עוזב את הבסיס אך רק מתפרק, בלי ליצור שום נזק של סופה חותכת. "לא נורא" מעודדת קלי, "הטריק נורא קשה, אני בטוחה שלאחר מספר פעמים בהם תנסה תצליח".
[/b][/quote]
אנסה שנית לעשות את המתקפה
הפעם אנסה לרכז את כל האנרגיה שלי בקלי, אבל בשנייה אחת לשחרר את כל האנרגיה כמו פצצה
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 10:22 PM
[b] גיל-
זה לא הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!! אין שום שם אסור
------------------------------------------
"הסבר די לא נכון" מתפרץ ג'פר, "אמנם מדי פעם פוגשים בקישינים אך המטרה העיקרית היא לחסל נשמות חוטאות". "הסבר מצויין ג'פר" ענה סטיין. כל השיעור חלפו להם דיבורים על חוקי בית הספר, מתברר שהם כמו בכל בית ספר רגיל: בלי אלימות לא משנה מאיזו סוג, ללא ונדליזם, לבצע משימות ולהגיע לכל השיעורים. בסופו של דבר הפעמון צילצל והשיעור נגמר, כל מהתלמידים יצאו להפסקה הקצרה, רק ג'פר בא אליך והתחיל לומר:"זה שהחזקת בי פעם או פעמיים לא אומר שאני מרשה לך היות הטכנאי שלי, עליך להוכיח את עצמך בשביל זה".
[/b][/quote]
"מי אמר שאני רוצה להיות הטחנאי של ילד מפונק?, ולא אכפת לי אם אתה מנוסה אפילו."
אומר לו במבט מזלזל.
-
גיל-
טכנאי*
---------
הפעמון שוב מצלצל, מתחיל לו שיעור נוסף. חלק מהתלמידים חוזרים לכיתה ואיתם מגיעים כמה לא מוכרים, שלא לדבר שחצי מהכיתה שלה לא נכנסה. "זהו שיעור טכנאות" מסביר ילד אשר יושב לידך, "רק לטכנאים, לנשקים יש שיעור בכיתה המקבילה". מבחוץ נשמעו להם קולות וויכוח: "זה חד פעמי, סיד עסוק", "אבל אני לא יודעת מה לעשות". בסופו של דבר נכנסת לכיתה נערה, הנערה לבשה בגדי בית ספר שגרתיים ואמרה:"שלום, שמי מאקה, אני אני רק מורה מחליפה כי סיד המורה שלכם לטכנאות עסוק". "קודם, אתה!" מצביעה מאקה אליך, "תסביר לי מה עושים בשיעור טכנאות?".
איג'י-
שוב, אתה מתנתק מהעולם החיצוני, נכנס לשלווה פנימית אשר נותנת לך הרגשה שאתה מחובר נפשית עם קלי. ושוב, אתה מנסה לדחוף את האנרגיה אל תוך הקטאנה... האוויר משתחרר לטווח קצר של כמטר ואז מתפרק, ללא שום נזק. "רוצה לנסות משהו אחר?" שואלת קלי.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 7 2010, 03:24 PM
[b] גיל-
טכנאי*
---------
הפעמון שוב מצלצל, מתחיל לו שיעור נוסף. חלק מהתלמידים חוזרים לכיתה ואיתם מגיעים כמה לא מוכרים, שלא לדבר שחצי מהכיתה שלה לא נכנסה. "זהו שיעור טכנאות" מסביר ילד אשר יושב לידך, "רק לטכנאים, לנשקים יש שיעור בכיתה המקבילה". מבחוץ נשמעו להם קולות וויכוח: "זה חד פעמי, סיד עסוק", "אבל אני לא יודעת מה לעשות". בסופו של דבר נכנסת לכיתה נערה, הנערה לבשה בגדי בית ספר שגרתיים ואמרה:"שלום, שמי מאקה, אני אני רק מורה מחליפה כי סיד המורה שלכם לטכנאות עסוק". "קודם, אתה!" מצביעה מאקה אליך, "תסביר לי מה עושים בשיעור טכנאות?".
[/b][/quote]
"בשיעור טכנאות לומדים להילחם ללא נשק"
אומר בקול ברור.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 7 2010, 03:24 PM
[b] איג'י-
שוב, אתה מתנתק מהעולם החיצוני, נכנס לשלווה פנימית אשר נותנת לך הרגשה שאתה מחובר נפשית עם קלי. ושוב, אתה מנסה לדחוף את האנרגיה אל תוך הקטאנה... האוויר משתחרר לטווח קצר של כמטר ואז מתפרק, ללא שום נזק. "רוצה לנסות משהו אחר?" שואלת קלי. [/b][/quote]
"אם יש עוד דברים שאת מסוגלת להם אני אשמח לנסות לשלוט בהם "
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 6 2010, 11:13 PM
[b]
ברנדון-
שוב אתה יוצא, ונותן 110% מעצמך, אתה מתקרב אל סיד וכאשר היד שלך במרחק נגיעה מבטנו במהירות לא אנושית מופיעה ידו שתופסת את שלך. סיד אשר לא נראה מתאמץ מעיף אותך קלות, אך בשבילך עוצמת הנחיתה והגרירה הייתה חזקה. "אני אתן לך ניסיון אחרון לתקוף" אומר סיד, "אולי הפעם תחזיר את הכבוד האבוד שלך". [/b][/quote]
אתחיל ללכת לכיוונו ואז אתן לו שוב אגרוף לבטן,עם הוא יחסום אותו אתן לו עוד אגרוף עם היד השנייה,ועם גם את זה הוא יחסום אתן לו בעיטה לפנים.
-
איג'י-
"מצטערת, אין עוד משהו..." אך קלי לא מספיקה לסיים את דבריה, בגלל קולות ויכוח רועשים אשר נשמעים משטח האימונים הקרוב. "טיפשה! לא ככה עושים את זה!", "אתה לא תגיד מה לעשות אני הטכנאית!".
גיל-
"מצויין, אני שמה עליך" אומרת מאקה. אחר כך היא מתקדמת אליך ומביאה אותך לבמה ועוד תלמידה מהשורה הראשונה. "כעת, אני רוצה לראות את שניכם נילחמים".
ברנדון-
אתה ממוקד, מרוכז ומשתדל לנקום. במהירות שאפילו סיד לא שם לה אתה נותן אגרוף בבטנו-בכל הכוח, אבל זה לא עוזר. סיד מביט עליך מלמעלה ואומר:"גיים אובר". מיד אחר כך מנחית מרפק על גבך ואתה נופל ארצה. "אתה צריך להתאמן" וא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 8 2010, 06:42 AM
[b] גיל-
"מצויין, אני שמה עליך" אומרת מאקה. אחר כך היא מתקדמת אליך ומביאה אותך לבמה ועוד תלמידה מהשורה הראשונה. "כעת, אני רוצה לראות את שניכם נילחמים".
[/b][/quote]
"בסדר"
אני רץ לכיוון הילדה, קופץ ובועט בה עם רגל ימין, אם אני יפספס או משו אני בועט עם הרגל השניה.
-
[b] איג'י-
"מצטערת, אין עוד משהו..." אך קלי לא מספיקה לסיים את דבריה, בגלל קולות ויכוח רועשים אשר נשמעים משטח האימונים הקרוב. "טיפשה! לא ככה עושים את זה!", "אתה לא תגיד מה לעשות אני הטכנאית!".
[/b][/quote]
"אני רוצה ללכת לראות מה המהומה"
אומר לקלי ואתחיל ללכת לכיוון הקולות
-
[b]
ברנדון-
אתה ממוקד, מרוכז ומשתדל לנקום. במהירות שאפילו סיד לא שם לה אתה נותן אגרוף בבטנו-בכל הכוח, אבל זה לא עוזר. סיד מביט עליך מלמעלה ואומר:"גיים אובר". מיד אחר כך מנחית מרפק על גבך ואתה נופל ארצה. "אתה צריך להתאמן" וא אומר. [/b][/quote]
אעמוד ואלך לשבת בכיסא שלי.
-
ברנדון-
"לפני שנסיים את היום, אני רוצה לחלק לכם מפתחות לחדרים" אומרת סיד ומוציא ארגז. סיד עובר ילד ילד ומחלק לכולם מפתחות, לך יצא מפתח אשר רשום עליו:"חדר 680, ביניין 7". "זכרו, לרובכם יצא שותף לחדר ואין להתלוננן" אומר סיד "יום הלימודים הראשון נגמר, צאו ותהנו" בזמן שהוא מצביע לעבר הדלת.
איג'י-
אתה מסתכל על שטח האימונים השכן לכם ורואה נערה-לנערה היה שיער בלונדיני, עיניין כחולות, היא הייתי גבוהה ובעלת פרצוף זועף. בידה היא החזיקה כדור ברזל עם קוצי ברזל, כנראה זה היה הנשק שלה. בלי הפסקה השניים התווכחו, לא ברור על מה אבל זה היה נראה שעל טריק חדש.
גיל-
אתה קופץ אל עבר הילדה, כאשר אתה נראה קרוב אליה אתה מניף את רגלך אליה. נראה היה שתפגע, אבל אז, בלי שום אזהרה, הילדה צובטת אותך באזור מסויים מעט מעל הבררך-אתה מאבד שליטה לכמה שניות ונופל. "נקודות תורפה, לכל אחד יש כאלה" אומרת הילדה בזילזול
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 8 2010, 05:31 PM
[b] גיל-
אתה קופץ אל עבר הילדה, כאשר אתה נראה קרוב אליה אתה מניף את רגלך אליה. נראה היה שתפגע, אבל אז, בלי שום אזהרה, הילדה צובטת אותך באזור מסויים מעט מעל הבררך-אתה מאבד שליטה לכמה שניות ונופל. "נקודות תורפה, לכל אחד יש כאלה" אומרת הילדה בזילזול [/b][/quote]
אצחק ואומר :"סוף סוף יריב שכיף להילחם נגדו!"
אקפוץ גבוה :"בעיטת רוח!" (סיבובים באויר תוך כדי בעיטה(50% יהיו גלי רוח מהבעיטות (תכניקת על xD)
-
[b] ברנדון-
"לפני שנסיים את היום, אני רוצה לחלק לכם מפתחות לחדרים" אומרת סיד ומוציא ארגז. סיד עובר ילד ילד ומחלק לכולם מפתחות, לך יצא מפתח אשר רשום עליו:"חדר 680, ביניין 7". "זכרו, לרובכם יצא שותף לחדר ואין להתלוננן" אומר סיד "יום הלימודים הראשון נגמר, צאו ותהנו" בזמן שהוא מצביע לעבר הדלת.
[/b][/quote]
אלך לחדר.
-
[b]
איג'י-
אתה מסתכל על שטח האימונים השכן לכם ורואה נערה-לנערה היה שיער בלונדיני, עיניין כחולות, היא הייתי גבוהה ובעלת פרצוף זועף. בידה היא החזיקה כדור ברזל עם קוצי ברזל, כנראה זה היה הנשק שלה. בלי הפסקה השניים התווכחו, לא ברור על מה אבל זה היה נראה שעל טריק חדש. [/b][/quote]
אגש אליהם ואומר:" אנא תריבו יותר בשקט "
"אתם מקשים עליי ועל השותפה שלי להתאמן "
-
איג'י-
XD
-------
הנערה תופסת בשרשרת ברזל ארוכה שמחוברת לכדור הברזל, היא מניפה את הכדור הברזל לעברכם אבל הוא פוגע רק בסלע שלידו עמדתם, נראה שהיא פיספסה בכוונה. "תקשיבו טוב טוב" מתחילה לומר הנערה, "אני עובדת על הטריק הזה חצי שנה, אז אל תפריעו לי נובים!".
ברנדון-
אתה הולך לביניין 7 ונכנס לחדרך, כמו שסיד אמר-יש לך שותף בחדר, רואה זאת על פי המזוודה הריקה והפתוחה שבסלון. אתה מנסה לברר מזה השותף ורואה שזו בעצם יולי, הילדה שהתפרצה עליך ממקודם. היא מסתכלת בהסמקה ומתחילה לומר:"אני באמת מצטער על מה שקרה מקודם, פשוט הזכרת לי מקרה קשה שעבר עלי בעבר. אנחנו בסדר עכשיו?" ומושיטה לך יד ללחיצה.
גיל-
הרבה טריקים ראית מהוריך, אבל לצערך אתה עדיין מאומן כמוהם. אתה מנסה את הטריק ונופל על הריצפה, במהרה אתה קם, אך מאוחר מדי! הילדה תופסת אותך בנקודה מסויימת במרפק, פתאום נהייה קשה לזוז.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 9 2010, 07:26 AM
[b] איג'י-
XD
-------
הנערה תופסת בשרשרת ברזל ארוכה שמחוברת לכדור הברזל, היא מניפה את הכדור הברזל לעברכם אבל הוא פוגע רק בסלע שלידו עמדתם, נראה שהיא פיספסה בכוונה. "תקשיבו טוב טוב" מתחילה לומר הנערה, "אני עובדת על הטריק הזה חצי שנה, אז אל תפריעו לי נובים!".
[/b][/quote]
"NO ONE CALLS ME NOOB :angry: "
"אז מה את אומרת שנהפוך את זה לקרב ידידותי, הרי אם הטריק שלך לא יעבוד בקרב אז הוא לא שווה כלום! "
-
[b]
ברנדון-
אתה הולך לביניין 7 ונכנס לחדרך, כמו שסיד אמר-יש לך שותף בחדר, רואה זאת על פי המזוודה הריקה והפתוחה שבסלון. אתה מנסה לברר מזה השותף ורואה שזו בעצם יולי, הילדה שהתפרצה עליך ממקודם. היא מסתכלת בהסמקה ומתחילה לומר:"אני באמת מצטער על מה שקרה מקודם, פשוט הזכרת לי מקרה קשה שעבר עלי בעבר. אנחנו בסדר עכשיו?" ומושיטה לך יד ללחיצה.
[/b][/quote]
" זה בסדר וכן אנחנו בסדר עכשיו" אומר ,אחייך ואלחץ את ידה.
-
[b] גיל-
הרבה טריקים ראית מהוריך, אבל לצערך אתה עדיין מאומן כמוהם. אתה מנסה את הטריק ונופל על הריצפה, במהרה אתה קם, אך מאוחר מדי! הילדה תופסת אותך בנקודה מסויימת במרפק, פתאום נהייה קשה לזוז. [/b][/quote]
אתה לא יכול לתת לי לפחות טריק אחד להצליח? xD
--------------------
אקום ואנער את היד כדי שהיא תחזור לנורמלי,
ארוץ מהר ובלי שהיא תשים לב אני יתקיף אותה מאחורה בצואר כדי לשתק אותה.
-
איג'י-
כותבים newb וXD
--------------------
"אידיוט, הטריק שאנחנו מתאמנין עליו הוא הטריק הקשה ביותר מכל טכניקות שיבוסן" אומרת הנערה, "ג'ני, בוא נראה לנובים האלה מה אנחנו מסוגלים לעשות!" נשמע קול הנשק. "אז מתחילים!" אומרת הנערה. בלי שום סימן אזהרה את כדור הברזל שלה היא מתחילה להניף לעברך בלי סוף.
ברנדון-
נראה היה שיולי עמדה להגיד עוד משהו, אבל לפני שהספיקה נשמעו קולות מהומה מבחוץ. יולי מסתכל לרגע מהחלון מבחוץ ואומרת:"אני חייבת ללכת, אחותי נכנסה לעוד קטטה לפני שתיפגע" ואז היא יוצאת. אתה מסתכל מהחלון ורואה את נטלי רבה עם עוד איזו ילדה, אך לילדה השנייה היה גוף גדול וחזק והיא החזיקה פטיש קונגו בידה-כנראה הנשק שלה. יולי ישר ניסתה להפריד, אך לפני ששמה לב הילדה הגדולה דחפה את הפטיש הענקי אל בטנה... יולי נפלה על האדמה מעולפת.
גיל-
הטריקים שאתה ממציא ברמה גבוהה מדי, אני לא יכול לאפשר לך אותם על ההתחלה.
---------------------------------------
אתה מנסה להשתחרר מתפיסתה הקטלנית של הילדה, אך כל ניסיונותיך לשב. הילדה מכוונת אל פרצופך אגרוף ומעיפה אותו אליך בחוזקה. כאשר אתה נופל על הקרקע ברקע את שומע את כל קולות חברי הכיתה צוחקים עליך-הקטע שבת "מפרקת" אותך ממש משפיל.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 9 2010, 08:14 PM
[b] גיל-
הטריקים שאתה ממציא ברמה גבוהה מדי, אני לא יכול לאפשר לך אותם על ההתחלה.
---------------------------------------
אתה מנסה להשתחרר מתפיסתה הקטלנית של הילדה, אך כל ניסיונותיך לשב. הילדה מכוונת אל פרצופך אגרוף ומעיפה אותו אליך בחוזקה. כאשר אתה נופל על הקרקע ברקע את שומע את כל קולות חברי הכיתה צוחקים עליך-הקטע שבת "מפרקת" אותך ממש משפיל. [/b][/quote]
בקרב אזה אני לא יכול לנצח על בטוח!
כל התמקפות הם מתווך קרוב והיא יכולה לנצח אותי בקלות עם התחניקה שלה.
-----------------
אני מנסה לקום ומנסה בכול כוחי להתקיף אותה.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 9 2010, 08:14 PM
[b] איג'י-
כותבים newb וXD
--------------------
"אידיוט, הטריק שאנחנו מתאמנין עליו הוא הטריק הקשה ביותר מכל טכניקות שיבוסן" אומרת הנערה, "ג'ני, בוא נראה לנובים האלה מה אנחנו מסוגלים לעשות!" נשמע קול הנשק. "אז מתחילים!" אומרת הנערה. בלי שום סימן אזהרה את כדור הברזל שלה היא מתחילה להניף לעברך בלי סוף.
[/b][/quote]
"קלי תעברי למצב הכפפות שלך, אנו שולטים בו יותר טוב " אומר בזמן שאקפוץ לאחור כדי לתת לקלי זמן לשנות צורה בלי שניפגע
*אני יודע...רק בדקתי אותך :ph34r: *
-
גיל-
לא נורא, זה רק קרב שבוחן את יכולתיך
--------------------------------------------------
אתה רץ אל הילדה בניסיון אחרון, הילדה מכינה מקום שיתוק. אתה מתקרב ומקווה להצליח, פיתאום! בלי לשים לב אתה נופל ומדרדר לכיוון הילדה, היא לא מספיקה לשים לב למה שקורה ועליך אתה נופל בחוזקה. לאחר שאתה מתאושש מהנפילה אתה קם על רגליך וכך גם הילדה, "כל הכבוד לך ילדה, ואתה ילד צריך להתאמץ יותר" אומרת מאקה. השיעור עובר לו, כל השיעור מאקה רק בחנה תלמידים, בסופו של דבר הפעמון צילצל לו. "היום ניגמר, לכו לבחוץ וקחו מפתחות לחדרים" אומרת מאקה.
איג'י-
yes, sure
--------------
"אני אשתדל אבל אמרתי, איני שולטת בנשק אליו אהפוך" אומרת קלי. קלי הופכת לנשק, לצערך הרב היא הפכה שוב לקטאנה עם להב הרוח. "תיראי ג'ני, מרוב שהם כושלים אין לחרב שלהם להב" אומר הנשק, ג'ני מתחילה מצחוק ושוב מניפה את כדור הברזל קוצני לעברכם עם השרשרת.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 10 2010, 01:40 PM
[b] איג'י-
yes, sure
--------------
"אני אשתדל אבל אמרתי, איני שולטת בנשק אליו אהפוך" אומרת קלי. קלי הופכת לנשק, לצערך הרב היא הפכה שוב לקטאנה עם להב הרוח. "תיראי ג'ני, מרוב שהם כושלים אין לחרב שלהם להב" אומר הנשק, ג'ני מתחילה מצחוק ושוב מניפה את כדור הברזל קוצני לעברכם עם השרשרת. [/b][/quote]
"טוב זה לא באמת משנה איזה נשק את " אומר לקלי
ותוך כדי שאקוץ אחורה כדי להתחמק מהכדור קוצים
אסובב את ידי בשיא המהירות כדי ליצור להב
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 10 2010, 01:40 PM
[b] גיל-
לא נורא, זה רק קרב שבוחן את יכולתיך
--------------------------------------------------
אתה רץ אל הילדה בניסיון אחרון, הילדה מכינה מקום שיתוק. אתה מתקרב ומקווה להצליח, פיתאום! בלי לשים לב אתה נופל ומדרדר לכיוון הילדה, היא לא מספיקה לשים לב למה שקורה ועליך אתה נופל בחוזקה. לאחר שאתה מתאושש מהנפילה אתה קם על רגליך וכך גם הילדה, "כל הכבוד לך ילדה, ואתה ילד צריך להתאמץ יותר" אומרת מאקה. השיעור עובר לו, כל השיעור מאקה רק בחנה תלמידים, בסופו של דבר הפעמון צילצל לו. "היום ניגמר, לכו לבחוץ וקחו מפתחות לחדרים" אומרת מאקה.
[/b][/quote]
אלך לקבל חדר בחוץ.
-
איג'י-
במשך כמה דקות את מתחמק מכדור הברזל הקוצני ותוך כדי אתה מסרבל את החרב באוויר, לבסוף להב הרוח מגיע לאורכה של קטאנה רגילה. אתה מתייצב מול ג'ני ולא מראה שום סימני פחד. "תיראי ג'ני, נראה שסוף סוף הוא מפסיק לברוח" אומר הנשק, "אז בוא נעלה את רמת הקרב" עונה ג'ני ומצחקקת. שוב היא מניפה לעברך את כדור הברזל הקוצני.
גיל-
אתה יוצא לבחוץ לקבל מפתחות לחדרים, אתה רואה תור ארוך של זוגות. ליד הקבלה כתוב-קול זוג מקבל חדר אחד, נא למצוא לך אחד כזה. "היי אתה" נשמעת קריאה מרחוק לעברך, אתה מסתכל לאחור ורואה נער מתקדם אליך-היה לא שיער טיפה ארוך בצבע חום, עיינים בצבע חום דבש, הוא היה לבוש חולצה לבנה קצרה ומכנסי מסע ירוקות שחורות. כאשר הוא הגיע אליך הוא אמר:"ג'יימס ריק, נעים להכיר!"
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 10 2010, 03:02 PM
[b] גיל-
אתה יוצא לבחוץ לקבל מפתחות לחדרים, אתה רואה תור ארוך של זוגות. ליד הקבלה כתוב-קול זוג מקבל חדר אחד, נא למצוא לך אחד כזה. "היי אתה" נשמעת קריאה מרחוק לעברך, אתה מסתכל לאחור ורואה נער מתקדם אליך-היה לא שיער טיפה ארוך בצבע חום, עיינים בצבע חום דבש, הוא היה לבוש חולצה לבנה קצרה ומכנסי מסע ירוקות שחורות. כאשר הוא הגיע אליך הוא אמר:"ג'יימס ריק, נעים להכיר!" [/b][/quote]
"אני גיל, נעים להכיר גם אותך!"
-
אם יש מקום עדיין..
[color=green][b]כינוי: Garfield
שם: ג'ק ארגון
תיאור: גובה ממוצע, עיניים חומות בהירות, שיער שחור די כהה וקצר, שרירי.
אישיות: חוצפן, עצבני, מתחבר עם אנשים בקלות (חברותי), פועל כמעט בלי מחשבה, אמיץ, תמיד יגן על חבריו בכל מחיר.
רקע: כאשר ג'ק נולד אמו מתה בגלל תסביכים בלידה. כל חייו הוא חי עם אביו רחוק מהעיר דת' בעיר קטנה. לאבא של ג'ק היו הרבה קשיים בעבודה, אבל בכל זאת טיפל ככל יכולתו בג'ק. כשהיה ג'ק בן 5 שמע מאביו על הטכנאים ועל זה ששני הוריו היו כאלה. הוא החל באימונים מתמידים כל יום למשך הרבה זמן וויתר על הרבה מחיי החברה שלו. למרות שאביו מאוד התגאה בו הוא עדיין בבעיות מחוץ לבית ולסוף נאלץ להתפטר. ג'ק, שרצה לעזור, מצא עבודה משלו, ובזמנו החופשי המשיך להתאמן. כשהיה ג'ק בן 17 אביו חשב שהוא גדול מספיק וסיפר לו על בית הספר שיבוסין, וגם חשב שכדאי לו ללכת ללמוד שם. ג'ק התלהב מאוד מהרעיון של בית הספר הזה וקפץ על ההזדמנות. הוא החליט ללכת לבית הספר שיבוסין, להיות טכנאי כמו שני הוריו ולגרום לאבא שלו להתגאות בו עוד יותר ממה שהוא עכשיו. לפני שהלך אביו של ג'ק אמר לו שאם ילך הוא בטוח שאמו הייתה מתגאה בו, מכיוון שזה מה שהיא רצתה שיעשה.[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Feb 10 2010, 04:22 PM
[b] אם יש מקום עדיין..
[color=green][b]כינוי: Garfield
שם: ג'ק ארגון
תיאור: גובה ממוצע, עיניים חומות בהירות, שיער שחור די כהה וקצר, שרירי.
אישיות: חוצפן, עצבני, מתחבר עם אנשים בקלות (חברותי), פועל כמעט בלי מחשבה, אמיץ, תמיד יגן על חבריו בכל מחיר.
רקע: כאשר ג'ק נולד אמו מתה בגלל תסביכים בלידה. כל חייו הוא חי עם אביו רחוק מהעיר דת' בעיר קטנה. לאבא של ג'ק היו הרבה קשיים בעבודה, אבל בכל זאת טיפל ככל יכולתו בג'ק. כשהיה ג'ק בן 5 שמע מאביו על הטכנאים ועל זה ששני הוריו היו כאלה. הוא החל באימונים מתמידים כל יום למשך הרבה זמן וויתר על הרבה מחיי החברה שלו. למרות שאביו מאוד התגאה בו הוא עדיין בבעיות מחוץ לבית ולסוף נאלץ להתפטר. ג'ק, שרצה לעזור, מצא עבודה משלו, ובזמנו החופשי המשיך להתאמן. כשהיה ג'ק בן 17 אביו חשב שהוא גדול מספיק וסיפר לו על בית הספר שיבוסין, וגם חשב שכדאי לו ללכת ללמוד שם. ג'ק התלהב מאוד מהרעיון של בית הספר הזה וקפץ על ההזדמנות. הוא החליט ללכת לבית הספר שיבוסין, להיות טכנאי כמו שני הוריו ולגרום לאבא שלו להתגאות בו עוד יותר ממה שהוא עכשיו. לפני שהלך אביו של ג'ק אמר לו שאם ילך הוא בטוח שאמו הייתה מתגאה בו, מכיוון שזה מה שהיא רצתה שיעשה.[/color][/b] [/b][/quote]
מצויין, רק שכחתי לציין-מה הגיל?