-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 12:06 PM
[b] [color=green]אלכס-[/color]
סליחה ששכחתי..
אתה יכול לחפש פוקימונים פראיים אם אתה רוצה
"שמעו חברה בלבא עייף מן הקרב, אני צריך לקחת אותו למרכז הפוקמונים להתרפא ..."
"אולי בפעם אחרת ..."
אני הולך למרכז הפוקימונים מתרפא ואז הולך לחפש פוקמונים בדרך לעיר "DRIOS".
ואם הם לא אומרים לי אז ...
אני הולך למרכז הפוקימונים מתרפא ואז הולך לחפש פוקמונים בדרך לעיר "DRIOS".
חחח XD
-
[b]
[color=red]יואב-[/color]
ינמה משתמש במכה מהירה אבל פוצ'ינה נראה שיצא מהבלבל וקופץ בכדי להתחמק. ינמה מתנגש בקיר וסובל נזק קשה. פוצ'ינה משתמשת בדחיפה ודוחפת את ינמה למרכז המגרש... המצב לא נראה טוב [/b][/quote]
"קדימה ינמה עלה לאויר ותשתמש בראיית הנולד וישר תשתמש בהתקפה מהירה בכל הכוח"
-
[b]
[color=blue]ג'ון-[/color]
אתה ופיצ'ו מחפשים איזה מתג אך כלום לא נראה לעין, נראה שזאת סתם חומה... פתאום מתחילים לצאת גפנים מתוך החומה שיוצרים סוג של מדרגות.. כנראה יש פוקימוני עשב בצד השני של החומה. הגפנים מופיעים רק לשניות ספורות... יהיה מסוכן לנסות לעלות עליהם כל עוד לא בטוח שהן לא יזוזו.
[/b][/quote]
אני ממשיך להסתכל על הגפנים המופיעים ונעלמים ואז חושב ~עם פוקמוני העשב הצליחו לחדור את החומה עם הגפנים זאת אומרת שהחומה דקה וחלשה ואפשר לפרוץ אותה~ והנסה להסתכל דרך החורים שנוצרו מה עובי החומה ואני מתחיל לדפוק עליה לראות עד כמה החומרה ממנה עשויה חזק
-
[color=red]רנדי-[/color]
פוצ'ינה מצליח להתחמק ופוגע בג'יודוד א' עם דחיפה. ג'יודוד ב' זורק אבנים מצד אחד וג'יודוד ג' זורק אבנים מצד אחר.
[color=blue]תומר-[/color]
ההתקפה המהירה תוקפת את גולדין בהפתעה. גולדין משתמש בבועות שעוצרות את סטארלי מלתקוף עם מכת כנף. גולדין מחכה במים עם מבט מאיים להתקפה הבאה.
[color=green]אלכס-[/color]
הדרך לדרוייס היא דרך יער ואז נחל ולבסוף מסלול סלול. אתה נכנס ליער ומוצא וולביט [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/313volbeat.png[/img]
[color=red]יואב-[/color]
ינמה פוגע פגיעה ישירה בפוצ'ינה. פוצ'ינה נראה כמעט גמור. פוצ'ינה עומד לתקוף עם נשיכה.
החומה לא עבה ולא דקה. היא די חזקה אבל מתקפות שטחיות יכולות אולי לגרום בה שקעים.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 01:29 PM
[b]
הדרך לדרוייס היא דרך יער ואז נחל ולבסוף מסלול סלול. אתה נכנס ליער ומוצא וולביט [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/313volbeat.png[/img]
[/b][/quote]
"בלבא ! מוכן לקרב ?" אני ומר בקול.
" קדימה , השתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו ! , ואז תדפוק אותו באיזה עץ ,ואחרי זה כשהוא יהיה עדיין מבולבל תשתמש בדחיפה לכיוון שלו ותיכנס בו עד שהעץ ישבר !"
-
[b] [color=blue]תומר-[/color]
ההתקפה המהירה תוקפת את גולדין בהפתעה. גולדין משתמש בבועות שעוצרות את סטארלי מלתקוף עם מכת כנף. גולדין מחכה במים עם מבט מאיים להתקפה הבאה. [/b][/quote]
"אוקיי סטארלי עכשיו תקוף אותו בדחיפה! ואחר כך אני זורק עליו פוכדור"
-
[b]
[color=red]יואב-[/color]
ינמה פוגע פגיעה ישירה בפוצ'ינה. פוצ'ינה נראה כמעט גמור. פוצ'ינה עומד לתקוף עם נשיכה.
[/b][/quote]
"קדימה ינמה שוב הכפלה כדי להתחמק מההתקפה וישר מתקפה מהירה"
-
[b]
החומה לא עבה ולא דקה. היא די חזקה אבל מתקפות שטחיות יכולות אולי לגרום בה שקעים. [/b][/quote]
אני מסתכל ומחפש חור בקיר שקרוב עלי והוא נמצע נמוך כך שאני יכול להסתכל דרכו ואז אומר לפיצו "תשתמש במתקפה מהירה על החור הזה "
-
בלבאזור תופס את וולביט וזורק אותה על עץ. בלבאזור בא להשתמש בדחיפה אבל וולביט מתחמקת ובלבאזור נתקע בעץ ונפגע. היא משתמשת בקרן בלבול. בלבאזור מבולבל.
סטארלי משתמש בדחיפה וגולדין חוסם אותו עם מכת ראש. סטארלי יצא הנפגע אך הוא עדיין במצב טוב להלחם.
[color=red]יואב-[/color]
פוצ'ינה לא יכול יותר להלחם, אתה וינמה מנצחים. "היה קרב טוב." קרול אומרת בחיוך "אתה אכן מאמן מוכשר."
הבוחן בתקרב ואומר לשניכם שנגמרו המבחנים האישיים ויש לכם זמן פנוי עד לחלוקה לקבוצות. מה תעשה בזמנך הפנוי?
פיצ'ו משתמש במתקפה מהירה וכן יוצר חור קטן יחסית, פיצ'ו יכול לעבור דרכו אבל אתה גדול מדי. המתקפה הזאת מעייפת את פיצ'ו מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 03:23 PM
סטארלי משתמש בדחיפה וגולדין חוסם אותו עם מכת ראש. סטארלי יצא הנפגע אך הוא עדיין במצב טוב להלחם. [/b][/quote]
סטארלי מהר תקוף אותו בהתקפה מהירה
אם זה פוגע בו אני רוצה ישר אחרי זה לזרוק פוכדור מהר לפני שגולדין יגיב
-
בלבאזור תופס את וולביט וזורק אותה על עץ. בלבאזור בא להשתמש בדחיפה אבל וולביט מתחמקת ובלבאזור נתקע בעץ ונפגע. היא משתמשת בקרן בלבול. בלבאזור מבולבל.
[/b][/quote]
" אוי לא ! "
"בלבא ! תרוץ לכיוון היער והסתתר שם ! השתמש בגפנים כדי לגרום לה לחשוב שאתה במקום אחר !"
אני צועק ובתקווה שלבא לא יהיה יותר מדי מבולבל ולא יקלוט.
-
[b]
[color=red]יואב-[/color]
פוצ'ינה לא יכול יותר להלחם, אתה וינמה מנצחים. "היה קרב טוב." קרול אומרת בחיוך "אתה אכן מאמן מוכשר."
הבוחן בתקרב ואומר לשניכם שנגמרו המבחנים האישיים ויש לכם זמן פנוי עד לחלוקה לקבוצות. מה תעשה בזמנך הפנוי?
[/b][/quote]
"אוקיי ינמה הגיע הזמן לתפוס כמה פוקימונים לצוות שלנו" אני אומר ויוצא לחפש פוקימונים חזקים לצוות
-
[b]
פיצ'ו משתמש במתקפה מהירה וכן יוצר חור קטן יחסית, פיצ'ו יכול לעבור דרכו אבל אתה גדול מדי. המתקפה הזאת מעייפת את פיצ'ו מאוד. [/b][/quote]
אני מחפש מישאו אם פוקימון טיפה יותר חזק מפיצו שיכול לחפור דרך בחומה
-
סטארלי מצליח לפגוע בגולדין. גולדין נראה קצת עייף. אתה זורק על גולדין פוקדור ו... גולדין מצליח להשתחרר. גולדין משתמש בקרן בלבול על סטארלי.
בלבאזור מתחבא מאחורי עת ומשתמש בגפנים ופוגע בכמה עצים וגם בעצמו מדי פעם. וולביט מצאה אותו לבסוף והשתמשה בדחיפה ופדעה בבלבאזור. בלבאזור כבר לא מבולבל.
[color=red]יואב-[/color]
אתה יוצא ליער בחיפוש אחר פוקימונים. אתה רואה טדיאורסה[img]http://www.dragonflycave.com/flsprites/216teddiursa.png[/img] לוקח דבש מתוך עץ.
יש לידך מאמנת שיש בבעלותה סטארלי. ויש לפיצ'ו בצד השני את פוקימוני העשב שמתגלים להיות צ'יקוריטות..
-
[b]
[color=blue]דילן-[/color]
תורך הגיע ואתה מנסה לקפוץ מעבר לחומה אך אינך מגיע לקצה.. בנוסף, פיצ'ו שלך נשאר על הרצפה. פתאום מתחילים לצאת גפנים מתוך החומה שיוצרים סוג של מדרגות.. כנראה יש פוקימוני עשב בצד השני של החומה. הגפנים מופיעים רק לשניות ספורות... יהיה מסוכן לנסות לעלות עליהם כל עוד לא בטוח שהן לא יזוזו.
[/b][/quote]
"קדימה פיצ'ו לא לוותר" אעודד אותו ואחזיק ואקפוץ מהר מעל הגפנים מעל החומה במהירות
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 06:47 PM
[b]
[color=red]יואב-[/color]
אתה יוצא ליער בחיפוש אחר פוקימונים. אתה רואה טדיאורסה[img]http://www.dragonflycave.com/flsprites/216teddiursa.png[/img] לוקח דבש מתוך עץ.
[/b][/quote]
"איזה חמוד הטדיאורסה הזה" אני אומר לטרייסי וממשיך לחפש פוקימונים חזקים לצוות
-
סטארלי מצליח לפגוע בגולדין. גולדין נראה קצת עייף. אתה זורק על גולדין פוקדור ו... גולדין מצליח להשתחרר. גולדין משתמש בקרן בלבול על סטארלי. [/b][/quote]
סטארלי תקוף אותו שוב פעם אחרונה בדחיפה חזקה!
אחרי זה שוב אני מנסה לתפוס את גולדין
-
[b]
בלבאזור מתחבא מאחורי עת ומשתמש בגפנים ופוגע בכמה עצים וגם בעצמו מדי פעם. וולביט מצאה אותו לבסוף והשתמשה בדחיפה ופדעה בבלבאזור. בלבאזור כבר לא מבולבל.
[/b][/quote]
"טוב בלבא ! תשתמש בדחיפה ואז בהצלפת גפן הכי חזק שלך , ואזתשתמש שוב בגפנים ועם אחד תתפוס ותחנוקאותההכי חזק שלך ועם השני תצליף בה עד שתתעלף !" אני צועק לעבר בלבזור .
-
[b]
יש לידך מאמנת שיש בבעלותה סטארלי. ויש לפיצ'ו בצד השני את פוקימוני העשב שמתגלים להיות צ'יקוריטות.. [/b][/quote]
"פיצו תבקש מהפוקימונם שבצד השני שיעזרו לך לחפור חור יותר גדול בחומה "אני אומר לפיצי בתקווה שהם יעזרו לו
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 01:53 AM
[b] [color=green]סם-[/color]
בלבאזור לא מצליח להתחמק לחלוטין מהבועות. הוא משתמש בדחיפה ומגיע ליד אזוריל, הוא משתמש בהצלפת גפן ואזוריל נפצע קשה, הפגיעה הייתה ישירה. "אזוריל אתה בסדר? אתה רוצה להמשיך?" אזוריל מהנהן בראשו ומשתמש שוב בבועות.
[/b][/quote]
'אני צריך לגבש אסטרטגיה...'אני חושב בלחץ,
"אוקיי בלבאזור, תתחמק מזה במהירות,תשתמש בזרע עלוקה כדי לכבול את צ'ארמנדר, לאחר שהוא כבול רוץ אליו והשתמש עליו בהצלפת גפן מטווח אפס!"אני מורה לו בשאגה.
-
[b] [color=red]רנדי-[/color]
פוצ'ינה מצליח להתחמק ופוגע בג'יודוד א' עם דחיפה. ג'יודוד ב' זורק אבנים מצד אחד וג'יודוד ג' זורק אבנים מצד אחר. [/b][/quote]
מופתע מההתקפה ומהר אומר "פוציאנה קפוץ למעלה והזהר מהאבנים!"
"השתמש במכת חול וחזור אחורה!" פוקד על פוצ'יאנה
-
אתה מצליח לעלות לקצה החומה אבל פיצ'ו שלך לא מספיק לקפוץ מגפן לגפן ונשאר על הרצפה.
באלבזור משתמש בדחיפה ופוגע בוולביט. וולביט משתמשת בהתקפה מהירה אבל בלבאזור מצליח לתפוס אותה עם הגפנים ובכך לעצור אותה. הוא מתחיל לחנוק ולהכות את וולביט ואז וולביט עפה לשמיים ובלבאזור שמחזיק אותה מתחיל להתרומם באויר אף הוא. ברגע שהם טיפה גבוהים וולביט משתמשת בדחיפה מהירה ומצמידה את בלבאזור לרצפה. בלבאזור נראה חלש ווולביט נראית עייפה.
[color=red]יואב-[/color]
מי זאת טרייסי?
[color=green]סם-[/color]
צ'ארמנדר? אתה נלחם באזוריל
[color=red]רנדי-[/color]
פוצ'ינה קופץ אך בכל זאת נפגע מחלק מהאבנים. הוא משתמש במכת חול ואכן מצליח להתחמק לג'יודודים. פוצ'ינה נמצא מאחורי שני ג'יודויים ומול הג'יודוד השלישי.
[SIZE=3][color=purple]כולם-[/color][/SIZE]
אני יוצא מחר לטיול עד יום שישי. וגם בראשון עד שלישי אני אהיה בטיול. מכך אני לא אגיב בימים הקרובים. תהנו מהחופש ואני אנסה לעדכן כמה שיותר מהר!
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 10:08 PM
[b]
באלבזור משתמש בדחיפה ופוגע בוולביט. וולביט משתמשת בהתקפה מהירה אבל בלבאזור מצליח לתפוס אותה עם הגפנים ובכך לעצור אותה. הוא מתחיל לחנוק ולהכות את וולביט ואז וולביט עפה לשמיים ובלבאזור שמחזיק אותה מתחיל להתרומם באויר אף הוא. ברגע שהם טיפה גבוהים וולביט משתמשת בדחיפה מהירה ומצמידה את בלבאזור לרצפה. בלבאזור נראה חלש ווולביט נראית עייפה.
[/b][/quote]
" טוב בלבא בוא נגמור עם זה אני לא רוצה לפצוע אותה חזק מדי אז תשתמש בעלוקת זרע ותשתמש בדחיפה ואז שוב בהצלפת גפן ובזה נגמור את הקרב "
אני לא רוצה לתפוס אותה היא לא תהיה שימושית לי ...
-
גולדין מתחמק ומחליט לברוח. אתה מנסה לזרוק עליו פוקדור אבל לשווא. גולדין ברח. אתה מעוצבן ובועט באבן שלידך וברגע שאתה בועט אתה מגלה שזאת ביצת פוקימונים. העפת אותה כמה מטרים לפניך אבל הביצה נותרה שלמה. [/b][/quote]
אז אני מחליט לקחת את הביצה ולחכות לעוד פוקימונים בים
-
פוצ'ינה קופץ אך בכל זאת נפגע מחלק מהאבנים. הוא משתמש במכת חול ואכן מצליח להתחמק לג'יודודים. פוצ'ינה נמצא מאחורי שני ג'יודויים ומול הג'יודוד השלישי. [/b][/quote]
"מהר, מכת חול והתקפה מהירה על הג'יודוד שמולך!" אני אומר.
ד"א תהנה בטיול (:
-
[b]
[color=red]יואב-[/color]
מי זאת טרייסי?
-----
"קרב מעניין מעניין מי ינצח אבל אני מהמר על סייטר" אני אומר לעצמי וממשיך לחפש פוקימונים חזקים לשישייה
-
[b] [color=blue]דילן-[/color]
אתה מצליח לעלות לקצה החומה אבל פיצ'ו שלך לא מספיק לקפוץ מגפן לגפן ונשאר על הרצפה.
[/b][/quote]
"טוב פיצ'ו אני בא" אומר וקופץ למטה תופס אותו ושם אותו בכתף וקופץ ותופס את החומה ועובר הכי מהר שאפשר
-
[b]
[color=green]סם-[/color]
צ'ארמנדר? אתה נלחם באזוריל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה בלבאזור, זה היה יפה מאוד"אני משבח אותו על עבודתו הטובה,
"אתה ואזוריל שלך ממש טובים בראיין. ואתה בלבאזור, בא לך לאכול משהו?"אני שואל אותו בחיוך ומתחיל להוציא את אוכל הפוקימונים מתיקי.
-
עלוקץ הזרע מפספסת בגלל שוולביט משתמשת במתקפה מהירה. בלבאזור הודף את וולביט אחורה עם דחיפה ופוגע בה ישירות עם הצלפת גפן. וולביט נראית עייפה ומתחילה לברוח. אתה לא רודף אחריה אבל שומע מאחור קריאות: "אלכס! רוצים לפרסם את הקבוצות ולהתחיל את המבחן הראשון. קדימה צריך לחזור." אתה מסתובב ורואה שזה מייק.
אתה הולך לכיוון הביצה וכשאתה מגיע אליה גם מאמן אחר מגיע אליה. "הביצה הזאת שלי!" אומר המאמן.
[color=red]רנדי-[/color]
ההתקפה המהירה הודפת את ג'יודוד אחורנית אך גם מעייפת את פוצ'ינה. ג'יודוד א' נראה עייף, ג'יודוד ב' וג' נראים בסדר.
-עוד דקה נותרה-
ג'יודוד ב' הנמצא מאחורי פוצ'ינה מתכוון לזרוק אבנים על פוצ'ינה.
[color=red]יואב-[/color]
אתה ממשיך ביער אבל לא מוצא פוקימונים חזקים לרצונך. פתאום אתה שומע מאחוריך: "אתה אחד מהמגויסים של דארק. תתכונן לקרב!" אתה מסתובב ורואה שלושה מאמנים מצוות לייט, לשניים מהם יש וולפיקס ולאחד (הזה דפנה אליך) יש פיצ'ו.
במזל אתה מצליח לרדת מהחומה בלי להפצע. אתה שם את פיצ'ו על הכתף אבל כשפיצ'ו עליך אתה זז פחות מהר ולא מתליח לעבור מגפן לגפן בזמן. אתה נשאר תקוע מול החומה.
[color=green]סם-[/color]
"כולם מתבקשים להגיע לאולם המרכזי לחלוקה לקבוצות ולמשימה הקבוצתית הראשונה!" נשמע קול ברמקול. בריאן מסתכל עלייך ושואל: "אתה בא?"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 2 2010, 04:20 PM
[b] [color=green]סם-[/color]
"כולם מתבקשים להגיע לאולם המרכזי לחלוקה לקבוצות ולמשימה הקבוצתית הראשונה!" נשמע קול ברמקול. בריאן מסתכל עלייך ושואל: "אתה בא?" [/b][/quote]
"כמובן, את זה אני לא אפספס!"אני אומר לו בחיוך ומתקדם ביחד איתו לכיוון האולם המרכזי.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 2 2010, 05:20 PM
אתה הולך לכיוון הביצה וכשאתה מגיע אליה גם מאמן אחר מגיע אליה. "הביצה הזאת שלי!" אומר המאמן. [/b][/quote]
"הביצה הזאת לא שלך! היא הייתה פה ולא אצלך אז עכשיו היא שלי ואם יש לך בעיות בוא נילחם עליה!" אני אומר ומזמין אותו לקרב
-
[b]
[color=red]יואב-[/color]
אתה ממשיך ביער אבל לא מוצא פוקימונים חזקים לרצונך. פתאום אתה שומע מאחוריך: "אתה אחד מהמגויסים של דארק. תתכונן לקרב!" אתה מסתובב ורואה שלושה מאמנים מצוות לייט, לשניים מהם יש וולפיקס ולאחד (הזה דפנה אליך) יש פיצ'ו.
[/b][/quote]
"אני צריך 2 חיילים מהצוות שלנו דארק, 3 מאמנים מצוות לייט קורה לי ללקרב" אני אומר במכשיר קשר ומחכה שישלכו את החיילים ומבינתיםי אני מכין את הינמה שלי לקרב
-
[b]
במזל אתה מצליח לרדת מהחומה בלי להפצע. אתה שם את פיצ'ו על הכתף אבל כשפיצ'ו עליך אתה זז פחות מהר ולא מתליח לעבור מגפן לגפן בזמן. אתה נשאר תקוע מול החומה.
[/b][/quote]
אני שם את פיצ'ו על ראשי ואומר לו "קדימה פיצ'ו החזק חזק בראשי ואל תזוז" אומר לו ואקפוץ גבוה בשביל לעבור את החומה
-
עלוקץ הזרע מפספסת בגלל שוולביט משתמשת במתקפה מהירה. בלבאזור הודף את וולביט אחורה עם דחיפה ופוגע בה ישירות עם הצלפת גפן. וולביט נראית עייפה ומתחילה לברוח. אתה לא רודף אחריה אבל שומע מאחור קריאות: "אלכס! רוצים לפרסם את הקבוצות ולהתחיל את המבחן הראשון. קדימה צריך לחזור." אתה מסתובב ורואה שזה מייק.
[/b][/quote]
״הבנתי ! אני בדרך ״ אני צועק , וניגש לבלבא לשבחו .
״כל הכבוד היית מעולה ״ אני אומר ומעלה חיוך.^^
-
ההתקפה המהירה הודפת את ג'יודוד אחורנית אך גם מעייפת את פוצ'ינה. ג'יודוד א' נראה עייף, ג'יודוד ב' וג' נראים בסדר.
-עוד דקה נותרה-
ג'יודוד ב' הנמצא מאחורי פוצ'ינה מתכוון לזרוק אבנים על פוצ'ינה. [/b][/quote]
"כל הכבוד פוצ'יאנה!" מעודד אותו בשביל שיוכל להמשיך
"התחמק מההתקפה והשתמש בדחיפה על ג'יודוד א'" אני אומר.
-
[color=green]סם-[/color]
אתה ובריאן מגיעים לאולם המרכזי קוין ראד נמצא על במה ומתחיל להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 6 נמצאים; סם הוקינס, בריאן דוקר ומרי טין. קבוצה 6 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים."
בריאן מחייך ואומר: "אז כנראה שאנחנו יחד בזה."
אתם עוברים לחדר הבא ואתם רואים נערב בגילכם שכנראה זאת מרי.
"קדמה קרב! צא טדיאורסה!" אומר המאמן ומוציא טדיאורסה [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/216teddiursa.png[/img]
[color=red]יואב-[/color]
אין לך מכשיר קשר
אתה מגיע לאולם המרכזי, קוין ראד נמצא על במה ומתחיל להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 8 נמצאים; אלכס, דילן טוד ומייק סיל. קבוצה 3 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים." אתה, דילן ומייק עוברים לחדר הבא. "מי היה מאמין שנהיה באותה קבוצה?" תוהה דילן.
[color=red]רנדי-[/color]
פוצ'יאנה מצליח להתחמק מזריקת האבנים של ג'יודוד ב' ומשתמש בדחיפה על ג'יודוד א'. ג'יודוד א' נפגע וג'יודוד ג' פוגע בפוצ'יאנה מיד אחרי זה עם דחיפה. פוצ'יאנה מוטש אך עדיין עומד.
-עבר הזמן-
הבוחן אומר לך שציונך יעבור הלאה ואתה רשאי לעבור למבחן האישי האחרון שלך שהינו קרב 1-1 מול מגוייס אחר. "כשתהיה מוכן תעבור לחדר הבא." ממשיך הבוחן ופונה למגוייס הבא בתור.
-
[color=red]יואב-[/color]
אין לך מכשיר קשר
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 4 2010, 04:23 PM
[b]
אתה מגיע לאולם המרכזי, קוין ראד נמצא על במה ומתחיל להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 8 נמצאים; אלכס, דילן טוד ומייק סיל. קבוצה 3 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים." אתה, דילן ומייק עוברים לחדר הבא. "מי היה מאמין שנהיה באותה קבוצה?" תוהה דילן.
[/b][/quote]
"כע " :D " אני מקווה שנהייה חברים טובים ! " אני אומר ומעלה חיוך חמים על פני .
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 4 2010, 05:23 PM
"קדמה קרב! צא טדיאורסה!" אומר המאמן ומוציא טדיאורסה [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/216teddiursa.png[/img] [/b][/quote]
"טדיאורסה פוקימון עם הגנה חלשה והוא איטי אז קדימה סטארלי בוא נקרע אותו! תקוף אותו במכת כנף" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Apr 4 2010, 04:23 PM
פוצ'יאנה מצליח להתחמק מזריקת האבנים של ג'יודוד ב' ומשתמש בדחיפה על ג'יודוד א'. ג'יודוד א' נפגע וג'יודוד ג' פוגע בפוצ'יאנה מיד אחרי זה עם דחיפה. פוצ'יאנה מוטש אך עדיין עומד.
-עבר הזמן-
הבוחן אומר לך שציונך יעבור הלאה ואתה רשאי לעבור למבחן האישי האחרון שלך שהינו קרב 1-1 מול מגוייס אחר. "כשתהיה מוכן תעבור לחדר הבא." ממשיך הבוחן ופונה למגוייס הבא בתור. [/b][/quote]
"תודה רבה לך" אומר לבוחן.
"פוצ'יאנה הייתה מצויין כל הכבוד לך!" משבח אותו ^^
מחפש מקום לרפא את פוצ'יאנה, אם אין, אני פשוט מחכה קצת שהוא יחליף כוחות ואז עוברים לבוחן הבא