-
[quote=adidas;620618][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]""אין בעיה" אומרת לך בקול חרוץ,אתה מגיע לבית הספר ומגלה שפרצה שריפה בכיתתך והילדה שאתה מחבב כלואה שם,מה תעשה?B][/B][/COLOR]
[/quote]
'אני לא יכול לחשוף אותה אפילו בשביל,דבר כזה,אבל תמיד אפשר לנסות.'אני חושב לעצמי בהרהור רב. "אני יודע שהתשובה שלך תהיה לא אבל מה דעתך לעזור לנו כאן?"אני שואל את הדיג'ימון שלי ומחליט להתכונן למלחמה או לריצה.
-
[QUOTE=adidas;620618][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"חכה!" הוא צועק לך,"אולי כדאי שאבוא איתך" מיד אחר כך הוא קופץ לתיק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR][/QUOTE]
אני אסגור את התיק וישאיר פתח קטן שהוא יוכל לנשום, ויתחיל לרוץ בשיא המהירות לבית הספר
-
[quote=adidas;620618][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]הילד שקיבל את המכה כועס,בעודך יוצא מהכיתה וגבך אליו הוא בא ומנסה להפיל אותך שלפתע,"פיצוץ בועות!" צועק טוקומון ומפיל אותו על הרצפה,הילד בורח שכולו מבועת ונראה שהוא הולך לספר על כך למורה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"היא מילא לא תאמין שבועות תקפו אותו..." אני מגחח לעצמי.
"תודה טוקומון.. אתה ממש עזרת לי" אני מודה לו בצאתי מן הביניין.
"אז.. מה אתה אמור לעשות? לארח לי חברה או משהו?" אני שואל אותו.
-
למי שלא הגיב עדיין להתחלה-
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואי זה נראה משו מעניין נלך לבדוק" אני אומר והולך לבדוק את מקור האור
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"אני השותף שלך",הוא אומר,אחר כך הוא אומר"אני עייף"וכולו מפהק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="darkorange"][B]אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yzv2yeymwntm.gif [/IMG][/URL], מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"בובה?" אומרת אימך,"אוקיי אבל זה מונע ממך אתה העונש,אני אתן את זה כאשר היא תחזור מן הגן",היא מושכת אותך מהיד ושניכם יוצרים מבית הספר לבית.
אתה רואה את מוטימון מסתכל אליך בפרצוץ מוזר בעודכם הולכים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]נראה כאילו בריון בית הספר כועס,כאשר הוא לעברך את שומע את דמיוימון מדבר מהתיק"מתקפת גגוף"דמיוימון מזיז אותך עם התיק בכוח ומפיל את הבריון,כולם צוחקים עליו ומרוב מבוכה הוא הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע לבית הספר ומגלה שהוא בשביתה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]האור מתחזק ואתה רואה ביצה שמתחילה לבקוע,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR]
-
[quote=adidas;620650][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אני השותף שלך",הוא אומר,אחר כך הוא אומר"אני עייף"וכולו מפהק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"בוא נחזור הביתה, ננוח שם" אומר לו ואלך הביתה.
בבית אקח 3 שמיכות, אסדר אותם בנוחיות על מיטתי, ואשכיב אותו לידי.
"נוח?" אשאל אותו.
-
[quote=adidas;620650]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]נראה כאילו בריון בית הספר כועס,כאשר הוא לעברך את שומע את דמיוימון מדבר מהתיק"מתקפת גגוף"דמיוימון מזיז אותך עם התיק בכוח ומפיל את הבריון,כולם צוחקים עליו ומרוב מבוכה הוא הולך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"מה אתה עושה?!" אסנן לדמיוימון בזעם.
-
[QUOTE=adidas;620650][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע לבית הספר ומגלה שהוא בשביתה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][/COLOR][/QUOTE]
"יש, טסונאמון אין לימודים היום... לא תכננתי ממש משהו לעשות עכשיו... מה אתה אוהב לעשות?" אני יגיד לו ואחייך.
-
[quote=adidas;620650][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"בובה?" אומרת אימך,"אוקיי אבל זה מונע ממך אתה העונש,אני אתן את זה כאשר היא תחזור מן הגן",היא מושכת אותך מהיד ושניכם יוצרים מבית הספר לבית.
אתה רואה את מוטימון מסתכל אליך בפרצוץ מוזר בעודכם הולכים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR][/quote]
*קראתי אבל שכחת רמה אחת.*
אני מסתכל עליו בפרצוף שאומר מצטער אבל היית חייב לי בגלל שאתה גרמת לי לאחר.
-
[B][COLOR="darkorchid"]האור מתחזק ואתה רואה ביצה שמתחילה לבקוע,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"איזה מגניב" אנ י אומר בפליאה ומחכה שהיא תבקע
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה שומע דפיקות בדלת,מה שאתה יודע זה שאמא ואבא שלך לא חוזרים מהעבודה עד הערב,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="darkorange"][B]אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yzv2yeymwntm.gif [/IMG][/URL], מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]מוטימון מחייך אליך.
אתה אמך ומוטימון מגיעים לבית ואמך שמה את מוטימון בחדר של אחותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"סליחה,אבל אתה השותף שלי" אומר בקצת חרטה.
אתה נכנס לכיתה בדיוק בשיעור השני ולא שמים לב שאתה מאחר.
~בסוף יום הלימודים~
הלימודים נגמרים ואת יוצא משער בית הספר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"אני רוצה לראות את הבית שלך",אוומר טסונאמון בשמחה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]הביצה נשברת ומתוכה יוצא [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zmyot1zkydbh.gif [/IMG][/URL],בנוסף לזה מכשיר מיוחד מופיע לך בידיים,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]שני דיג'ימונים מהדיג'ימונים של הדמויות עלו רמה *אני רוצה להבהיר שכמה שיותר פעילות תעלה את הדיג'ימונים שלכם רמה יותר מהר במיוחד ברמות הקטנות שזה עובר במהירות :)[/COLOR]
-
[QUOTE=adidas;620675][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"אני רוצה לראות את הבית שלך",אוומר טסונאמון בשמחה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אז נלך לבית שלי " אני יגיד לו ויתחיל ללכת..
-
[quote=adidas;620675]
[COLOR=blue][B]"סליחה,אבל אתה השותף שלי" אומר בקצת חרטה.
אתה נכנס לכיתה בדיוק בשיעור השני ולא שמים לב שאתה מאחר.
~בסוף יום הלימודים~
הלימודים נגמרים ואת יוצא משער בית הספר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][/COLOR][/quote]
"רגע, מה זאת אומרת השותף שלך?" אשאל אותו. "אתה מוכן להתחיל להסביר לי מה לעזאזל קורה פה?"
-
[B][COLOR="darkorchid"]הביצה נשברת ומתוכה יוצא [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zmyot1zkydbh.gif [/IMG][/URL],בנוסף לזה מכשיר מיוחד מופיע לך בידיים,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"וואי מה אתה אמור להיות סוג של מפלצת?"
-
[quote=adidas;620675][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אתה שומע דפיקות בדלת,מה שאתה יודע זה שאמא ואבא שלך לא חוזרים מהעבודה עד הערב,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אני בשקט הולך אל הדלת ובודק בעינית מי זה.
אני משתדל לא להשמיע רעש כדי שלא ידעו שיש מישהו בבית.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מתקרב אל הדלת ובודק בעינית,אתה רואה איש עם חליפה ומשקפיים שפתאום אומר "בנג'מין אני יודע שאתה שם זה חשוב פתח את הדלת",מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה אמך ומוטימון מגיעים לבית ואמך שמה את מוטימון בחדר של אחותך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אני השותף שלך" הוא חוזר על זה אבל אז אומר משהו חדש,"אני השותף שלך ויחד ננצח את שליט הדיג'ימונים",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתם מגיעים לבית שלך ולפני שאתה נכנס אתה שם לב לחבילה בתוך העציץ,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]"אני מפלצת דיגיטלית ואני השותף שלך" הוא אומר,המכשיר המוזר שנחת אצלך ביד מצפצף ומראה שהשעה 10 ואתה מאחר לבית הספר,מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=adidas;620722]
[COLOR=blue][B]"אני השותף שלך" הוא חוזר על זה אבל אז אומר משהו חדש,"אני השותף שלך ויחד ננצח את שליט הדיג'ימונים",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B][/quote]
"שליט הדיג'ימונים?" אני אתפוס אותו מהרגליים ואתחיל לנער אותו. "על מה אתה מדבר? אתה מקולקל או משהו?"
-
[quote=adidas;620722][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מתקרב אל הדלת ובודק בעינית,אתה רואה איש עם חליפה ומשקפיים שפתאום אומר "בנג'מין אני יודע שאתה שם זה חשוב פתח את הדלת",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אני פותח את הדלת עד גבול מסויים.
"מי מבקש?" אני שואל בקור רוח.
-
[QUOTE=adidas;620722][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]אתם מגיעים לבית שלך ולפני שאתה נכנס אתה שם לב לחבילה בתוך העציץ,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חבילה?...
זה יכול להיות מסוכן...
טסונאמון, מה אתה חושב שכדי לעשות?" אני אשאל אותו.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אני מצוות הדיג'ימונים,אנחנו יודעים על הדיג'ימון שלך,תן לי להכנס בבקשה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אני יודע איך תבין" הוא אומר,דמיוימון קופץ לך מהידיים ואומר לך"בוא נלך לבית שלך,הם יסבירו לך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"זה שלהם,זה שלהם זה שלהם!" אומר טסונאמון בהתלהבות,"קדימה פתח את זה",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]"אני מפלצת דיגיטלית ואני השותף שלך" הוא אומר,המכשיר המוזר שנחת אצלך ביד מצפצף ומראה שהשעה 10 ואתה מאחר לבית הספר,מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=adidas;620740]
[COLOR="Red"][B]"זה שלהם,זה שלהם זה שלהם!" אומר טסונאמון בהתלהבות,"קדימה פתח את זה",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלהם?... מי זה "הם"?
טוב, אם אתה מכיר "אותם" ואומר שזה בטוח...
אני אפתח את זה." אני יגיד בזמן שאני לוקח את החבילה ומתחיל לפתוח אותה
-
[quote=adidas;620740][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אני מצוות הדיג'ימונים,אנחנו יודעים על הדיג'ימון שלך,תן לי להכנס בבקשה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"תפרט" אני דורש ממנו.
"אני לא מכניס אף אחד לבית שלי ללא סיבה".
-
[quote=adidas;620740][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מוטימון מחייך אליך.
[/quote]
אני מחכה לרגע שאימא לא תהייה בבית, ואז אני נכנס לחדר של אחותי לדבר עם מוטימון.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אני מצוות הדיג'ימונים,אני אסביר לך למה טוקומון נשלח אליך ועוד הרבה דברים,אתה ילד מיוחד בנג'מין,יש לך גורל מיוחד.
פתח בבקשה את הדלת,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אמך עוזבת אחריי חצי שעה,אתה נכנס לחדר של אחותך ומוציא את מוטימון מהחדר,אתה בא להתיישב בסלון ופתאום הטלוויזיה נדלקת מעצמה.
איש מסתורי אומר לך"שלום קאי,חיכיתי לך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אני יודע איך תבין" הוא אומר,דמיוימון קופץ לך מהידיים ואומר לך"בוא נלך לבית שלך,הם יסבירו לך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה פותח את החבילה ואתה רואה שהחבילה הגדולה לא מכילה הרבה חוץ מפתק שעליו כתוב"סודי ביותר",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR]
-
[quote=adidas;620766][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אני מצוות הדיג'ימונים,אני אסביר לך למה טוקומון נשלח אליך ועוד הרבה דברים,אתה ילד מיוחד בנג'מין,יש לך גורל מיוחד.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]פתח בבקשה את הדלת,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אתה יכול להכנס, אבל על תנאי... אני לא יודע מי אתה..." אני אומר לו, ופותח את הדלת לרווחה.
"טוקומון!" אני צועק, "יש פה מישהו שמעוניין לפגוש אותך!".
-
[QUOTE=adidas;620766]
[COLOR="Red"][B]אתה פותח את החבילה ואתה רואה שהחבילה הגדולה לא מכילה הרבה חוץ מפתק שעליו כתוב"סודי ביותר",מה תעשה?[/B][/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"סודי ביותר?... זה לא עוזר הרבה ...
טסונאמון, אתה יודע מי שלח את זה?"
-
[quote=adidas;620740]
[COLOR=blue][B]"אני יודע איך תבין" הוא אומר,דמיוימון קופץ לך מהידיים ואומר לך"בוא נלך לבית שלך,הם יסבירו לך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]א[/B][/COLOR][B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B][/quote]
"מה? מה הקשר? מה יש לי בבית?" אשאל בהפתעה
-
[quote=adidas;620766][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אמך עוזבת אחריי חצי שעה,אתה נכנס לחדר של אחותך ומוציא את מוטימון מהחדר,אתה בא להתיישב בסלון ופתאום הטלוויזיה נדלקת מעצמה.
איש מסתורי אומר לך"שלום קאי,חיכיתי לך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"מי אתה ומאיפה אתה יודע את שמי?"אני שואל את האיש בטלוויזיה
'מעניין אם הוא שמע אותי.'אני חושב וממשיך לצפות.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"אז אני מבין שכבר התחברתם" הוא אומר,"אני אספר לך הכל ואחר כך אבקש ממך משהו,אם לא תסכים אני לא יכול להגיד לך מה בדיוק יעשו כי זה לא תלוי בי,זה דברים סודיים שאסור לספר לכל אחד".
"אתה בפנים?" הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אתה חושב שסתם יצור מוזר שהאנושות לא מכירה הופיעה דווקא מולך?",הוא אומר בסודיות רבה.
"יש לך גורל שנקבע לפניי חמש שנים,אנא אם תרצה לשמוע הכל,להבין הכל בקשר לדיג'ימונים ולכל הסובב,אנא תבוא לכתובת שתופיע על המסך.
אבל קודם כל,אתה מסכים?אתה מסכים למה שגורלך יביא עליך?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"הם הם!" חוזר שוב ומוסיף,"הם יסבירו לך הכל אני מבטיח,סמוך עליי ריוגה",הוא אומר לך בנחמדות רבה,"סמוך עליי,אני חבר שלך".
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"הם יעזרו לך טושירו,הם!" הוא אומר לך במרץ ומפציר בך לפתוח את הפתק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620822]
[COLOR=blue][B]"הם הם!" חוזר שוב ומוסיף,"הם יסבירו לך הכל אני מבטיח,סמוך על ריוגה",הוא אומר לך בנחמדות רבה,"סמוך עליי,אני חבר שלך".
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב טוב, נלך הבייתה, אם תהיה בשקט." אומר, אשים אותו בתיק ואלך הבייתה
-
[quote=adidas;620822][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה חושב שסתם יצור מוזר שהאנושות לא מכירה הופיעה דווקא מולך?",הוא אומר בסודיות רבה.
"יש לך גורל שנקבע לפניי חמש שנים,אנא אם תרצה לשמוע הכל,להבין הכל בקשר לדיג'ימונים ולכל הסובב,אנא תבוא לכתובת שתופיע על המסך.
אבל קודם כל,אתה מסכים?אתה מסכים למה שגורלך יביא עליך?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]*דרך אגב,הוספתי את הדיג'ימונים של דין ודיינה.
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/quote]
"מסכים."אני אומר לאיש שבטלוויזיה.
-
[QUOTE=adidas;620822]
[COLOR="Red"][B]"הם יעזרו לך טושירו,הם!" הוא אומר לך במרץ ומפציר בך לפתוח את הפתק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, אני פותח את הפתק" אני יגיד לו ואפתח את הפתק.
-
"אויי לא אני מאחר, אתה רוצה להצטרף אליי?" אני שואל אותו
-
[quote=adidas;620822][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אז אני מבין שכבר התחברתם" הוא אומר,"אני אספר לך הכל ואחר כך אבקש ממך משהו,אם לא תסכים אני לא יכול להגיד לך מה בדיוק יעשו כי זה לא תלוי בי,זה דברים סודיים שאסור לספר לכל אחד".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"אתה בפנים?" הוא שואל,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני בפנים, אני רק מקווה שגם טוקומון בפנים" אומר.
"תתחיל לספר".
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"אוקיי,אם אתה לא יודע,טוקומון הוא מה שנקרא "דיג'ימון",הוא בא מהעולם הדיגיטלי,עולם שמדען אחד בשם ג'יי טירוסה הצליח לפתוח שער אליו".
"בעולם הזה זרוע פחד ואימה כבר 5 שנים והמשימה שלך היא לעצור אותו ולהפסיק את פחדם של הדיג'ימונים,יחד עם טוקומון כמובן",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אוקיי אני מתחיל",אומר לך בנימה רגועה.
לפני חמש שנים מדען בשם ג'יי טירוסה פתח שער לעולם הדיגיטלי".
"העולם הדיגיטלי הוא העולם ממנו מוטימון שלך בא,עולם מלא במפלצות".
"העולם היה שליו ורגוע עד שהוא הגיע לשם וזרע פחד ואימה",הוא מפסיק לשנייה ואחר כך ממשיך,
"אתה והשותף שלך חייבים לעצור אותו מכיוון שאתם היחידים שיכולים לעשות זאת".
הוא מסיים ואז שואל אותך:"יש לך שאלות",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה מגיע הביתה אשר ריק מכיוון שהוריך בעבודה עדיין,על השולחן אתה מוצא פתק אשר מדריך אותך איך להגיע לבסיס של צוות בשם "צוות הדיג'ימונים",כתוב שהבסיס ממוקם מתחת לאדמה,בנוסף הם מבטיחים שכל שאלותיך יקבלו תשובה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]בפתק כתוב לך להגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]"אני אשמח לבוא איתך" הוא אומר בשמחה וקופץ אל ידיך,מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=adidas;620853]
[COLOR="Red"][B]בפתק כתוב לך להגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
עוד משהו,נראה לי מעכשיו אני אעדכן פה קבוע כל דבר שמתחדש בדף הראשי.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב , נלך למרכז העיר.
טסונאמון , תכנס לתיק שלי שלא תמשוך צומת לב"
-
[quote=adidas;620853]
[COLOR=blue][B]אתה מגיע הביתה אשר ריק מכיוון שהוריך בעבודה עדיין,על השולחן אתה מוצא פתק אשר מדריך אותך איך להגיע לבסיס של צוות בשם "צוות הדיג'ימונים",כתוב שהבסיס ממוקם מתחת לאדמה,בנוסף הם מבטיחים שכל שאלותיך יקבלו תשובה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][/COLOR][/quote]
אלך על פי ההוראות לאן שאומרים לי
-
[B][COLOR="darkorchid"]"אני אשמח לבוא איתך" הוא אומר בשמחה וקופץ אל ידיך,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"יודע מה בוא נבריז היום מהבצפר אני רוצה קצת להבין מה הולך איתך תספר לי על הדיג'ימונים ומה אתם עושים"
-
[quote=adidas;620853][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אוקיי,אם אתה לא יודע,טוקומון הוא מה שנקרא "דיג'ימון",הוא בא מהעולם הדיגיטלי,עולם שמדען אחד בשם ג'יי טירוסה הצליח לפתוח שער אליו".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"בעולם הזה זרוע פחד ואימה כבר 5 שנים והמשימה שלך היא לעצור אותו ולהפסיק את פחדם של הדיג'ימונים,יחד עם טוקומון כמובן",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"ואיך אני אמור לעשות זאת לעזזל?" אומר בפליאה.
"אני בטוח שהג'יי הזה (נשמע כמו גיי XD) הרבה יותר חזק..." אני מוסיף.
-
[quote=adidas;620822]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yzv2yeymwntm.gif [/IMG][/URL], מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
"וואו מה היצור המוזר הזה?" אני שואל את עצמי
"שלום שמי ארוין " אני אומר לו
"איך קוראים לך?" אני שואל אותו ובודק האם היצור יכול לדבר