-
[quote=DouBle R;653568][COLOR=blue][COLOR=blue]
[B][COLOR=blue][U]שחר-[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]יש לי פייקדקדסים שלמים מוכנים להוספה פשוט תגיד כן .. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויייג יוצא מהפכודור ומסתכל סביבו ברגע שהוא רואה אותך רץ לכיוון שלך ומתחיל ללקק אותך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
..............כן
~~~~~~~~~~~~
" ורווטויג מזה מדגדג , אני המאמן החדש שלך שחר מקווה שנצליח "
-
[quote=DouBle R;653568][B][COLOR=Blue][COLOR=DarkSlateBlue][U]יובל-[/U]
"ראיתי שנלחמת נגד ריק, ושהוא ניצח אותך אז אני חושב שלא כדי שתיצא לכיוון העיר דארקר עם פוקימון מעולף , תיכנס למעבדה שלי ואני ארפא לך אותו"אומר לך הפרוסור ומנתק.[COLOR=DarkGreen][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/quote]
"יש לי מזל."אני אומר ורץ במהירות למעבדה של הפרופסור.
-
[quote=DouBle R;653382][COLOR=red][B][U]אלמוג-[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]את קופצת עצידה וחומקם מעוקצי הרעל צ'יקוריטה חמקה גם כן את מסתכל באיפה הם הגיעו ורואה שיש על העץ 2 וידלים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/IMG].[/COLOR][/B]
[/quote]
'יודיל יכול לעזור לי אבל עם הוא ירה כנראה הוא רוצה קרב!'אני חושבת ואמורת "צ'יקוריטה תשתמשי מולם בהבקת שינה כדי שארדמו!"
-
[QUOTE=DouBle R;653568][B][COLOR=Blue][I]תמיר-[/I]
טוב
ואיזה אופי אתה רוצה למדקיפ במקום בריון...
~~~~
מדקיפ מהנהן ואתם מחפשים סיחד פוקימון להילחם בו.. לאחר כדקה אתה רואה שפיצ'ו קטן-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/172.png[/IMG] יוצא מהשיחים ומקפץ לו לכיוון שלך ושל מדקיפ.
[/QUOTE]
זה התפקיד שלך להחליט על זה,לא שלי...
לא יזיק לי קצת אתגר...
---
"היי מדקיפ,מה דעתך להלחם מולו ולהוסיף אותו לצוות שלנו?" אני שואל ואז מצווה:"תתקוף במכת בוץ על פיצ'ו!"
-
[COLOR=DarkSlateBlue][I][U][B]יובל-[/B][/U][/I]
[B]אתה מגיע בפחות מדקה, אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרופסור מחכה לך.
הוא לוקח את הפוכדור של טריקו ולחאר חמש דקות חזור עם טריקו בריא ושלם,
הוא מלווה אותך אחוצה ונפרד ממך לשלום..
[COLOR=Green][I][U]
שחר-[/U][/I]
טרטוויג מהנהן ואז למשהו רץ לכיוו שיח שנמצא לידכם נראה שהוא משתמש בנגיחה על השיח, לאחר שהוא פוגע אתה רואה ג'יאודוד עף מתוך השיחים , טרטוויג רץ אליו וממשיך לינגוח בו לאחר כ-5 נגיחות ג'יאודוד מתעלף.
[COLOR=Blue]
[I][U]תמיר-
[/U][/I]טוב אז האופי שלו הוא עקשן
~~~~~~~~~~~
מדקיפ מהנהן ומסתער אל פיצ'ו במכת בוץ חזקה שפוגעת בפיצ'ו קלות ומכסה אותו בבוץ .
פיצ'ו המכוסה בוץ' מתעצבן ותוקף בהלם חשמלי אך הוא נחסם מכיוון שפיצ'ו מכוסה בוץ שמבודד את החשמל פיצ'ו לא מתוותר ורץ אל מדקיפ במהירות.
[COLOR=Red]
[U][I]אלמוג-
[/I][/U][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red][B]צ'יקוריטה משחרר אבקת שינה אך הויידילים נמצאים גבוהה על העץ והיא לא מגיעה.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateBlue][B][COLOR=Green]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=DouBle R;653819]
[COLOR=Blue]
[I][U]תמיר-
[/U][/I]טוב אז האופי שלו הוא עקשן
~~~~~~~~~~~
מדקיפ מהנהן ומסתער אל פיצ'ו במכת בוץ חזקה שפוגעת בפיצ'ו קלות ומכסה אותו בבוץ .
פיצ'ו המכוסה בוץ' מתעצבן ותוקף בהלם חשמלי אך הוא נחסם מכיוון שפיצ'ו מכוסה בוץ שמבודד את החשמל פיצ'ו לא מתוותר ורץ אל מדקיפ במהירות.
[/QUOTE]
"מדקיפ,תחכה עד שהוא די קרוב ואז תקפוץ הצידה,ואז דחיפה!"
-
[COLOR=Blue][B][U][I]תמיר-[/I][/U]
[quote=Tiger;653834]"מדקיפ,תחכה עד שהוא די קרוב ואז תקפוץ הצידה,ואז דחיפה!"[/quote]
מדקיפ ממלא אחר ההוראות שלך וברגע שפיצ'ו עומד לפגוע במדקיפ הוא קופץ הצידה ופיצ'ו מתרסק על האדמה.. מדקיפ רואה שפי'צו על הריצפה ותוקף בהיתקלות שפוגעת בפיצ'ו וגורמת לו לנזק גדול אך הוא לא מוותר ותוקף בהלם חשמלי והפעם נמליח לחשמל את מדקיפ ולשתק אותו.[/B][/COLOR]
-
[quote=DouBle R;653819]
[COLOR=darkslateblue]
[U][I][B][COLOR=darkslateblue]שחר-[/COLOR][/B][/I][/U]
[B][COLOR=darkslateblue]טרטוויג מהנהן ואז למשהו רץ לכיוו שיח שנמצא לידכם נראה שהוא משתמש בנגיחה על השיח, לאחר שהוא פוגע אתה רואה ג'יאודוד עף מתוך השיחים , טרטוויג רץ אליו וממשיך לינגוח בו לאחר כ-5 נגיחות ג'יאודוד מתעלף.[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=darkslateblue]
[/COLOR][/quote]
" זה היה פתאומי כל הכבוד טרטוויג " ' אני חושב....' צא פוקדור
-
[B][COLOR=Green][I][U]שחר-[/U][/I]
אתה זורק את הפוכדור אך לפתע נוצרת חומת חול סביב ג'יאודוד .. הפוקידע מצצף ואומר "הרגע הישתמשו במתקפת קרב חול זוהי מתקפת חול מתקדמת אשר רק אחדים מהפוקימונים אשר ידועים הנפוץ ביותר הוא גולם המפותח האחרון של ג'יאודוד" אתה מסתכל סביב ואז אתה קולט את הגולם הגדול[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkfrlg076.png[/IMG] אז מתגלגל אל טרטוויג במהירות.[/COLOR][/B]
-
[quote=DouBle R;653819][COLOR=DarkSlateBlue][I][U][B]יובל-[/B][/U][/I]
[B]אתה מגיע בפחות מדקה, אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרופסור מחכה לך.
הוא לוקח את הפוכדור של טריקו ולחאר חמש דקות חזור עם טריקו בריא ושלם,
הוא מלווה אותך אחוצה ונפרד ממך לשלום..[/B][/COLOR][/quote]
"תודה פרופסור."אני אומר לו וממשיך בדרכי.
-
[quote=DouBle R;653819]
[COLOR=darkslateblue][COLOR=darkslateblue][COLOR=darkslateblue]
[B][COLOR=darkslateblue][U][I]אלמוג-[/I][/U][/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][B]צ'יקוריטה משחרר אבקת שינה אך הויידילים נמצאים גבוהה על העץ והיא לא מגיעה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]
[/COLOR][/quote]
"אם כח תנסי עלי טער וכדי שגיעו לגובה תפגיעי בהם מלמטה בעלי טער!"אני אומרת.
-
[QUOTE=DouBle R;653890][COLOR=Blue][B][U][I]תמיר-[/I][/U]
מדקיפ ממלא אחר ההוראות שלך וברגע שפיצ'ו עומד לפגוע במדקיפ הוא קופץ הצידה ופיצ'ו מתרסק על האדמה.. מדקיפ רואה שפי'צו על הריצפה ותוקף בהיתקלות שפוגעת בפיצ'ו וגורמת לו לנזק גדול אך הוא לא מוותר ותוקף בהלם חשמלי והפעם נמליח לחשמל את מדקיפ ולשתק אותו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ,תנסה להשתמש בנכת בוץ!"
-
[B]כולם להיסתכל בדקף שמעל הרשומים הוספתי מידע חשוב אני מקווה שתאהבו את זה.
[COLOR=Red][I][U]אלמוג-[/U][/I]
[SIZE=1]"אם כח תנסי -??? מה זה אם כוח ?
הניסוח שלך הוא מאד לא מובן נראה לי שהיכוונת
צ'יקוריטה תתקפי בכל הכוח בעלי טער ככה שיגעו אליהם.
~~~~~~~~~~~~~~~~[/SIZE]
צי'וקטירה תוקף בלעי טער מהירים וחזקים שעפים לכיוון הוידלים ופוגעים בהם.
הויידילים נופלים ונפגעים קלות, הם מתואששים מהנפילה ויורים על צ'יקוריטה עוקץ רעל.[/COLOR]
[COLOR=Blue]
[I][U]תמיר-[/U][/I]
[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]מדקיפ מנסה ליתקוף אך הוא משותק ולא מצליח לזוז בינתיים פיצ'ו צוחק על מדקיפ ומתכוון לתקוף אותו בסטירה כפולה.
[SIZE=1]*במתכוון אני מתכוון שהוא יאני מעיף את ידו לפנים של מדקיפ*[/SIZE]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-
[/I][/U]"אין בעד מה" עונה הפרופסור .
אצה מתחיל ללכת בדרך ונכנס לתוך שדה גדול , אתה הולך בשדה ומריח ניחוח מתוק של דבש בשילוב של ניחוחות פרחים. אתה ממשיך ללכת ופיתאום שם לב לבאדו [IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fn/406.png[/IMG] קטן אשר הולך לו לכיוון שלך.
[SIZE=1][כאילו אתה הולך ככה ---> והוא ככה<----=-----> <-----][/SIZE][/COLOR][SIZE=1]
[/SIZE]
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=DouBle R;654147][B]כולם להיסתכל בדקף שמעל הרשומים הוספתי מידע חשוב אני מקווה שתאהבו את זה.
[COLOR=Blue]
[I][U]תמיר-[/U][/I]
[/COLOR][/B][B][COLOR=Blue]מדקיפ מנסה ליתקוף אך הוא משותק ולא מצליח לזוז בינתיים פיצ'ו צוחק על מדקיפ ומתכוון לתקוף אותו בסטירה כפולה.
[SIZE=1]*במתכוון אני מתכוון שהוא יאני מעיף את ידו לפנים של מדקיפ*[/SIZE]
[/QUOTE]
אני לוקח פוכדור חדש מהכיס,נושם עמוק,מכוון לשניה וזורק את הפוכדור על פיצ'ו.
-
[quote=DouBle R;653945][B][COLOR=green][I][U]שחר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק את הפוכדור אך לפתע נוצרת חומת חול סביב ג'יאודוד .. הפוקידע מצצף ואומר "הרגע הישתמשו במתקפת קרב חול זוהי מתקפת חול מתקדמת אשר רק אחדים מהפוקימונים אשר ידועים הנפוץ ביותר הוא גולם המפותח האחרון של ג'יאודוד" אתה מסתכל סביב ואז אתה קולט את הגולם הגדול[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkfrlg076.png[/IMG] אז מתגלגל אל טרטוויג במהירות.[/COLOR][/B][/quote]
" מהר טרטוויג יש לך יתרון על פוקימון מסוג זה עלי טער! "
-
[B]D:
10500[COLOR=Blue]
[U][I]
תמיר-[/I][/U]
אתה זורק את הפוכדור אך פיצ'ו קולט אותו ומעיף אותו בעזרת הסטירה הכפולה ובכך מפספס את מדקיפ. מדקיפ מצליח לצאת מן השיתוק ותוקף בהיתקלות על פיצ'ו ומתיח אותו על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=Green][U][I]שחר-[/I][/U]
טרטוויג תוקף בעלי טער אך זה לא מזיז לגולם שמתקדם במהירות אל טרטוויג ,גולם כבר ממש קרוב לטרטוויג ועוד רגע הוא מוחץ אותו כלפתע אתה שומע קול:" נידוקינג זרוע פשיט " ובאותו הרגע נידוקינג-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fn/034.png[/IMG] ענק תופס את טרטוויג ואז תוקף את גולם בזרוע פטיש אימתנית שמעיפה אותו חזרה לשדה.[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=DouBle R;654217][B]D:
10500[COLOR=Blue]
[U][I]
תמיר-[/I][/U]
אתה זורק את הפוכדור אך פיצ'ו קולט אותו ומעיף אותו בעזרת הסטירה הכפולה ובכך מפספס את מדקיפ. מדקיפ מצליח לצאת מן השיתוק ותוקף בהיתקלות על פיצ'ו ומתיח אותו על הרצפה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מדקיפ,תשתמש במכת בוץ!" אני קורא בעודי רץ אל הפוכדור,מרים אותו ואחרי שמדקיפ תוקף זורק שוב את הפוכדור על פיצ'ו
-
[quote=DouBle R;654147][B][COLOR=Blue][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-
[/I][/U]"אין בעד מה" עונה הפרופסור .
אצה מתחיל ללכת בדרך ונכנס לתוך שדה גדול , אתה הולך בשדה ומריח ניחוח מתוק של דבש בשילוב של ניחוחות פרחים. אתה ממשיך ללכת ופיתאום שם לב לבאדו [IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fn/406.png[/IMG] קטן אשר הולך לו לכיוון שלך.
[SIZE=1][כאילו אתה הולך ככה ---> והוא ככה<----=-----> <-----][/SIZE][/COLOR][SIZE=1]
[/SIZE]
[/COLOR][/B][/quote]
'איזה חמוד.'אני חושב ומתכופף לכיונו ומושיט את ידי.
-
[COLOR=Blue][B][U][I]תמיר-[/I][/U]
מדקיפ מתקיף את פי'צו במכת בוץ שמשתנה לפצצת בוץ[פצצת רפש].
המתקפה פוגעת בפי'צו ומכסה את כולו בבוץ ירוק ומגעיל אשר מרעיל את פיצ'ו וצוריד לו הרבה מאנרגיית החיים שלו. אתה זורק את הפוכדור והוא פוגע בפיצ'ו הפוכדור מתנדנד הרבה מאד נראה שפי'צו נאבק אך לבסוף[spoiler]
פיצ'ו נתפסD:
[/spoiler]
[COLOR=DarkSlateBlue]
[U][I]יובל-[/I][/U]
הוא נבהל מעט אך אחר כך הוא מתקרב ונוגע בידך.
לאחר מכאן הוא מצביע לכיוון עץ גדול ועל פניו הבעה של פחד[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
[quote=DouBle R;654147][B][COLOR=red][I][U]אלמוג-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=1]"אם כח תנסי -??? מה זה אם כוח ? [/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]הניסוח שלך הוא מאד לא מובן נראה לי שהיכוונת [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]צ'יקוריטה תתקפי בכל הכוח בעלי טער ככה שיגעו אליהם.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]צי'וקטירה תוקף בלעי טער מהירים וחזקים שעפים לכיוון הוידלים ופוגעים בהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הויידילים נופלים ונפגעים קלות, הם מתואששים מהנפילה ויורים על צ'יקוריטה עוקץ רעל.[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
*כתבתי ככה-להשתמש בעלי טער
ואז מלמטה לנסות לפגוע בעלי הטער
כדי לתת להם תנופה הצידה
"צ'יקוריטה תחמוק בעזרת קפיצה ואז תשתמש בהבקת שינה כדי לנסות להרדים אותם!"אני אומרת.
-
[QUOTE=DouBle R;654285][COLOR=Blue][B][U][I]תמיר-[/I][/U]
מדקיפ מתקיף את פי'צו במכת בוץ שמשתנה לפצצת בוץ[פצצת רפש].
המתקפה פוגעת בפי'צו ומכסה את כולו בבוץ ירוק ומגעיל אשר מרעיל את פיצ'ו וצוריד לו הרבה מאנרגיית החיים שלו. אתה זורק את הפוכדור והוא פוגע בפיצ'ו הפוכדור מתנדנד הרבה מאד נראה שפי'צו נאבק אך לבסוף[SPOILER]
פיצ'ו נתפסD:
[/SPOILER][/B][/COLOR][/QUOTE]
'פיו' אני חושב לעצמי,נאנח ומוציא את המתח,ומרים את הפוכדור מהאדמה הקשה.
"כל הכבוד מדקיפ" אני אומר ומלטף את ראשו,ואז מרים אותו בידי וממשיך ללכת לעיר הבאה...
-
[B][COLOR=Blue][U][I]תמיר-[/I][/U]
אתה מרים את הפוכדור ושם בחגורה.
לאחר כמן אתה מרים את מדקים ומתחיל ללכת בדרך..
אתה הולך ומגיע למין שדה גדול המלא בפוקימוני חרק ועשב.
[COLOR=Red][U][I]אלמוג-[/I][/U]
צ'קוריטה נקבה סליחה שהטעתי אותך ,.
~~~~~~~~~~~
צ'יקוריטה חומקת בקפיצה הצידה ואז תוקפת באבקת שינה.
אחד הווידלים מצליח לחמוק אך השני*חרופ חרופ* לא ונרדם.
הויידל שחמק זוחל אל ת'יקוריטה במהירות ותוקף בנשיכת חרק.[/COLOR]
[/COLOR][/B]
-
[quote=DouBle R;654439[B][COLOR=blue][COLOR=red][U][I]אלמוג-[/I][/U][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=blue]
[B][COLOR=blue]צ'קוריטה נקבה סליחה שהטעתי אותך ,.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'יקוריטה חומקת בקפיצה הצידה ואז תוקפת באבקת שינה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אחד הווידלים מצליח לחמוק אך השני*חרופ חרופ* לא ונרדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הויידל שחמק זוחל אל ת'יקוריטה במהירות ותוקף בנשיכת חרק.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/quote]
"צ'יקורטיה תחמקי בעזרת קפיצה על הוידל שנרדם ואז תשתמשי מול הוידל הער בסינטזה!"אני אומרת.
-
[quote=DouBle R;654285][COLOR=Blue][B][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-[/I][/U]
הוא נבהל מעט אך אחר כך הוא מתקרב ונוגע בידך.
לאחר מכאן הוא מצביע לכיוון עץ גדול ועל פניו הבעה של פחד[/COLOR]
[/B][/COLOR][/quote]
"מה קרה יש שם משהו מפחיד?"אני שואל אותו ובא אחריו לכיון העץ, עם הפוקדור של טרייקו בידי למקרה של התקפת פוקימונים.
-
[COLOR=Blue][B][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-
[/I][/U]באדו מהנהן ואתם מתחילים ללכת אל העץ..
ברגע שאתם מגיעים אתה ררואה מחזה נורא..
חבורה של נוזלפים-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/274.png[/IMG] תוקפים רוזלייה-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/315f.png[/IMG].
[COLOR=Red]
[U][I]אלמוג-[/I][/U]
סינטזה זו לא מתקפה אלה ריפוי עצמי על ידי אור שמשXD
~~~~~~~~~~~~~
צ'יקוריטה מנסה לחמוק אך לא מצליחה ווידל נושך אותה..
צ'יקוריטה נפגעת מאד מהמתקפה , צ'יקוריטה משתחרר מוויזל ומרפא כ1\3 מתוך אנרגיית החיים שלה.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[quote=DouBle R;654568][COLOR=blue][COLOR=blue]
[B][COLOR=blue][U][I][COLOR=#483d8b][/COLOR]אלמוג-[/I][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סינטזה זו לא מתקפה אלה ריפוי עצמי על ידי אור שמשXD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'יקוריטה מנסה לחמוק אך לא מצליחה ווידל נושך אותה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'יקוריטה נפגעת מאד מהמתקפה , צ'יקוריטה משתחררת מוויזל ומרפא כ1\3 מתוך אנרגיית החיים שלה.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"תשתמשי בעל טער מסובבות ותנסי לחמוק ממנו בעזרת קפיצה!"אני אומרת.
-
[quote=DouBle R;654568][COLOR=Blue][B][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-
[/I][/U]באדו מהנהן ואתם מתחילים ללכת אל העץ..
ברגע שאתם מגיעים אתה ררואה מחזה נורא..
חבורה של נוזלפים-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/274.png[/IMG] תוקפים רוזלייה-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/315f.png[/IMG].[/COLOR][/B][/COLOR][/quote]
"צא טרייקו בעיטה נמוכה עם מתקפה מהירה לנוזלפים."אני אומר לטרייקו ומוציא אותו.
-
[COLOR=Red][B][I][U]אלמוג-[/U][/I]
מה זה על טער מסובבות ..XD והוא לא תקף למה לחמוק.. X:
~~~~~~~~~~~
צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים אשר פוגעים בווידל ופוצעים אותו אבל הוא לא מוותר ויורה יריית משי על צ'יקוריטה כלפתע נוצרת סיביבו מעטפת לבנה שמשנה את צבע לכתום ואז את רואה שווידל היתפתח לקקונה-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/014.png[/IMG] .[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateBlue][B]
[U][I]יובל-[/I][/U]
טריקו יוצא מן הפוכדור ושומע את מה שאתה אומר , לאחר מכן הוא רץ אל אחד הנוזלפים ובועט לו בחזה ובכך מתיח אותו על העץ. אחד מהם שם לב לטריקו ותוקף בנגיחה.[/B][/COLOR]
-
[quote=DouBle R;654643][COLOR=red][B][I][U]אלמוג-[/U][/I][/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]מה זה על טער מסובבות ..XD והוא לא תקף למה לחמוק.. X:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים אשר פוגעים בווידל ופוצעים אותו אבל הוא לא מוותר ויורה יריית משי על צ'יקוריטה כלפתע נוצרת סיביבו מעטפת לבנה שמשנה את צבע לכתום ואז את רואה שווידל היתפתח לקקונה-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/014.png[/IMG] .[/COLOR][/B]
[/quote]
*דרך אגב הווידל השני לא אמור להתעורר?
"תשתמשי בעלי טער כדי לקרוע את המשי ולהתקיף אותו בכל!"אני אומר.
-
[COLOR=Red][U][I][B]אלמוג-
[/B][/I][/U][B]אם מישו נרדם ולא מתקיפים אותו אז הוא ישן עד שהוא יתעורר לבד או שיתקפו אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ולהתקיף אותו בכל?*
~~~~~~~~~~~~
צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים בכל הכוח* וקקונה משתמש בקשיחות .
עלי הטער פוגעים בקקונה ולא משפיעים כל גופו הקשה כלל.
לעומת זאת קקונה יורה על צ'יקוריטה עוקץ רעל ואז יורה יריית משי על העץ הקרוב ואז מושך את עצמו אל העץ ברגע שהוא עובר מעל צי'קוריטה הוא משתמש בקשיחות ונופל עלייה מגובה.*הוא עדיין לא פגע*
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=DouBle R;654439][B][COLOR=Blue][U][I]תמיר-[/I][/U]
אתה מרים את הפוכדור ושם בחגורה.
לאחר כמן אתה מרים את מדקים ומתחיל ללכת בדרך..
אתה הולך ומגיע למין שדה גדול המלא בפוקימוני חרק ועשב.
[/QUOTE]
"היי מדקיפ,בא לך לתפוס עוד פוקימון לצוות?" אני שואל,ומסתכל על מגוון הפוקימונים,כדי שאוכל להחליט מי לתפוס.
-
[quote=DouBle R;654643][COLOR=DarkSlateBlue][B][U][I]יובל-[/I][/U]
טריקו יוצא מן הפוכדור ושומע את מה שאתה אומר , לאחר מכן הוא רץ אל אחד הנוזלפים ובועט לו בחזה ובכך מתיח אותו על העץ. אחד מהם שם לב לטריקו ותוקף בנגיחה.[/B][/COLOR][/quote]
"מהר טרייקו תחמוק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בבעיטה נמוכה."אני אומר לטרייקו במהירות.
-
[quote=DouBle R;654674][COLOR=red][U][I][B]אלמוג-[/B][/I][/U][/COLOR]
[COLOR=red][B]אם מישו נרדם ולא מתקיפים אותו אז הוא ישן עד שהוא יתעורר לבד או שיתקפו אותו.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ולהתקיף אותו בכל?*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים בכל הכוח* וקקונה משתמש בקשיחות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]עלי הטער פוגעים בקקונה ולא משפיעים כל גופו הקשה כלל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לעומת זאת קקונה יורה על צ'יקוריטה עוקץ רעל ואז יורה יריית משי על העץ הקרוב ואז מושך את עצמו אל העץ ברגע שהוא עובר מעל צי'קוריטה הוא משתמש בקשיחות ונופל עלייה מגובה.*הוא עדיין לא פגע*[/COLOR][/B]
[/quote]
"תזוזו במהירות הזידה ואז תקפצי עליו ותשתמשי בעלי טער מטווח אפס!"אני אומרת.
-
[COLOR=Blue][B][U][I]תמיר-[/I][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]אתה מסתכל סביב ורואה השדה כאילו מחולק לאזורים של משפחות פוקימונים:
יש קבוצה של באדו-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/406.png[/IMG]*הרבה* ובה יש רוזלייה-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fn/315f.png[/IMG] אחת.
יש קבוצה של סידוטים-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/273.png[/IMG].
יש קבוצה של לוטדים-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/270.png[/IMG].
יש קבוצה של אודישים-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/043.png[/IMG].
ויש קבוצה של הופיפים- [IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fn/187.png[/IMG].
וזה רק בטווח הראייה הנוכחי שלך אם תתקדם אל תוך מרכז השדה תראה עוד...*תקרא במפה את המידע על השדה יש שם משו מעניין.*
[COLOR=Red]
[U][I]אלמוג-[/I][/U]
תזוזי*
~~~~~
צ'יקוריטה זזה במהירות וחומקת מקקונה שמתרסק על האדמה כמו סלע ומתעלפף.[/COLOR]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-[/I][/U]
טריקו מנסה לחמוק אך לא מצליח ונפגע מן הנגיחה.
טריקו שנפגע מן הנגיחה מתעצבן ותוקף בבעיטה נמוכה לפניו הנוזלף ומחסל אותו בK.O. אתה מסתכל ורואה שרוזלייה ובבאדו חיסלו גם כן 2 נוזלפים.
מתוך 6 נשאר 2.[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
[quote=DouBle R;654810][COLOR=blue]
[B][COLOR=blue][U][I]אלמוג-[/I][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תזוזי*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'יקוריטה זזה במהירות וחומקת מקקונה שמתרסק על האדמה כמו סלע ומתעלפף.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/quote]
קקונה נראה טוב,נראה לי שהוא יוכל לעזור לי...'אני חושבת וזורקת עליו פוקדור.
-
[quote=DouBle R;654810][COLOR=Blue][B][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-[/I][/U]
טריקו מנסה לחמוק אך לא מצליח ונפגע מן הנגיחה.
טריקו שנפגע מן הנגיחה מתעצבן ותוקף בבעיטה נמוכה לפניו הנוזלף ומחסל אותו בK.O. אתה מסתכל ורואה שרוזלייה ובבאדו חיסלו גם כן 2 נוזלפים.
מתוך 6 נשאר 2.[/COLOR]
[/B][/COLOR][/quote]
"יופי טרייקו רדיפה ואז חבטה."אני אומר לטרייקו בחיוך
-
[B][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-[/I][/U]
טריקו תוקף את אחד הנוזלפים ברדיפה אך השני תוקף את טריקו בנגיחה ומעיף אותו על העץ הגדול. רוזלייה תוקפת בעוקץ רעל ופוגעת בנוזלף שנגח בטריקו. טריקו קם וחובט בחוזקה בנוזלף שנגח בו מתיח אותו על האדמה לפתע טריקו מעלה חיוך זדוני על הפנים ומוריד לנוזלף שעל האדמה בעיטה נמוכה לפנים ומחסל אותו .. אתה מסתכל ורואה את פניו ל נוזלף בדם.*כן כן אצלי יש מוות של פוקימונים ודם*.
רוזלייה משתמשת בלעי קסם שעפים על ה נוזלף האחרון אך הוא חומק ומסתער על טריקו עם שבירת לבנים.[/COLOR]
[COLOR=Red]
[U][I]אלמוג-[/I][/U]
את זורקת את הפוכדרו על קקונה.
הפוכדור פוגע ומכניס את קקונה לפנים.
הפוכדרו זז מעט ו-
[spoiler]
קקונה נתפס.
[/spoiler][/COLOR][/B][COLOR=Red]
[/COLOR]
-
[quote=DouBle R;654878]
[B][COLOR=red][U][I]אלמוג-[/I][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]את זורקת את הפוכדרו על קקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוכדור פוגע ומכניס את קקונה לפנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוכדרו זז מעט ו-[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red]קקונה נתפס.[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
אני מחייכת בשביעות רצון וממשיכה בדרכי.
-
[quote=DouBle R;654878][B][COLOR=DarkSlateBlue][U][I]יובל-[/I][/U]
טריקו תוקף את אחד הנוזלפים ברדיפה אך השני תוקף את טריקו בנגיחה ומעיף אותו על העץ הגדול. רוזלייה תוקפת בעוקץ רעל ופוגעת בנוזלף שנגח בטריקו. טריקו קם וחובט בחוזקה בנוזלף שנגח בו מתיח אותו על האדמה לפתע טריקו מעלה חיוך זדוני על הפנים ומוריד לנוזלף שעל האדמה בעיטה נמוכה לפנים ומחסל אותו .. אתה מסתכל ורואה את פניו ל נוזלף בדם.*כן כן אצלי יש מוות של פוקימונים ודם*.
רוזלייה משתמשת בלעי קסם שעפים על ה נוזלף האחרון אך הוא חומק ומסתער על טריקו עם שבירת לבנים.[/COLOR][/B][/quote]
'מסכן'אני חושב על הנוזלף שמדמם וחוזר להתרכז בקרב "טרייקו תשתמש במתקפה מהירה בשביל לחמוק מאחוריו, ואז תשתמש בבעיטה נמוכה."אני אומר לטרייקו
-
[quote=DouBle R;654217]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][U][I]שחר-[/I][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטוויג תוקף בעלי טער אך זה לא מזיז לגולם שמתקדם במהירות אל טרטוויג ,גולם כבר ממש קרוב לטרטוויג ועוד רגע הוא מוחץ אותו כלפתע אתה שומע קול:" נידוקינג זרוע פשיט " ובאותו הרגע נידוקינג-[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss2fn/034.png[/IMG] ענק תופס את טרטוויג ואז תוקף את גולם בזרוע פטיש אימתנית שמעיפה אותו חזרה לשדה.[/COLOR][/B]
[/quote]
" תודה רבה על נעזרה " ומחפש לראות את מי שעזר לי