-
[B][color=Red]טיסון~
אתה מסתכל על השמיים היפים ונושם אוויר צח , יושב על הספסל שבפארק
מול הקיוסק השכונתי , שם מוכרים גם ארוחות צהריים .
[/color]
[color="DeepSkyBlue"]דאבל~
חס וגראס , אני לא מנסה להתנהג כמו ראפר אני רוצה שהדמויות במשחק יגרמו לך להינות
----------
"אכן אני משם , איך אתה יודע ? אני מכיר אותך מאיפהשהוא ?" שואל ג'וני ..
בזמן שמכין לך את ההוט דוג בלחמניה ..
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
מחשבה נכונה אתה המשתמש הראשון שפועל ככה ..
יש לך את מספר הטלפון והפלאפון שלו .
-------------
בעודך מתרגז שהוא לא מגיע .. אתה גם מתחיל להזיע ונהיה מאוד חם
מסתובב בחנות ומנסה להבין לאן הוא נעלם , אתה פותח את יומן החנות
ומולך עומדים שלושה מספרי טלפונים , הנייד של בעל החנות (כריס) , מספר הטלפון
של חנות העתיקות , ומספר הנייד שלך .
[/color]
[/B]
-
[QUOTE][B][color=#3457EE]מגנוס~
מחשבה נכונה אתה המשתמש הראשון שפועל ככה ..
יש לך את מספר הטלפון והפלאפון שלו .
-------------
בעודך מתרגז שהוא לא מגיע .. אתה גם מתחיל להזיע ונהיה מאוד חם
מסתובב בחנות ומנסה להבין לאן הוא נעלם , אתה פותח את יומן החנות
ומולך עומדים שלושה מספרי טלפונים , הנייד של בעל החנות (כריס) , מספר הטלפון
של חנות העתיקות , ומספר הנייד שלך .
[/color]
[/B][/QUOTE]
אפתח את הנייד שלי ואתקשר אל כריס. 'אני מקווה שהוא יענה והוא לא בצרה..' אחשוב
-
[quote=Steve;651753][B][COLOR=Red]טיסון~
אתה מסתכל על השמיים היפים ונושם אוויר צח , יושב על הספסל שבפארק
מול הקיוסק השכונתי , שם מוכרים גם ארוחות צהריים .[/COLOR][COLOR=#3457ee]
[/COLOR]
[/B][/quote]
[FONT=Arial]' הוי יופי ארוחות צהריים ' אומר תוך כדי הליכה אל הקיוסק והכנסת היד לכיסים שלי ' אוי לא אבל אין לי כסף לקנות ארוחת צהרים מה אעשה ' אשאל את עצמי תוך כדי הליכה קדימה ואחורה.[/FONT]
-
[quote=Steve;651753][B]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
חס וגראס , אני לא מנסה להתנהג כמו ראפר אני רוצה שהדמויות במשחק יגרמו לך להינות
----------
"אכן אני משם , איך אתה יודע ? אני מכיר אותך מאיפהשהוא ?" שואל ג'וני ..
בזמן שמכין לך את ההוט דוג בלחמניה ..
[/COLOR]
[/B][/quote]
"לא פשוט אחי הבכורים הם איזי אי וליל איזי איזי." אומר לו ואצחקק
-
[B][color=Red]טיסון~
אתה מחטט בכיסים ורואה שאין לך כסף , אז אתה חוזר אחורה , אבל מיד אז קורא לך ג'וני
המוכר בחנות "היי טיסון , הארוחות צהריים על חשבוננו , אתה עובד אצל כריס בחנות העתיקות נכון ? אנחנו חייבים לו המון כסף .. ויש לנו הסכם . קדימה שב תגיד מה אתה רוצה לאכול" אומר ג'וני
ומושיב אותך בשולחן מתחת לשמשייה המוצללת .
[/color]
"מה ? אתה עובד עליי מאן ?" הוא שואל בלחץ "הם אדירים ! תוכל לסדר לי איזה תמונה איתם ?
אני ישלם כסף בשביל להצטלם איתם !" הוא אומר ומתחנן , ניראה שאפילו לך יכולים להיות מעריצים ..
"קח , זה עליי" הוא אומר ומביא לך את ההוט דוג עם החרדל והכרוב הכבוש , בחינם , חם מהתנור .
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
אתה מתקשר לנייד שלו , ואז אתה שומע צלצול שבא ישירות ממגירת הקופה ,
אתה פותח את הקופה ורואה שהטלפון של המעסיק שלך , כריס , נמצא בתוך המגירה
הוא כניראה שכח אותו שם . אתה מנתק ומיד אז מופיעה שיחה חדשה על המסך של הטלפון
"שיחה מזוהה : בית" זה מה שכתוב על המסך .
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;651857][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
אתה מתקשר לנייד שלו , ואז אתה שומע צלצול שבא ישירות ממגירת הקופה ,
אתה פותח את הקופה ורואה שהטלפון של המעסיק שלך , כריס , נמצא בתוך המגירה
הוא כניראה שכח אותו שם . אתה מנתק ומיד אז מופיעה שיחה חדשה על המסך של הטלפון
"שיחה מזוהה : בית" זה מה שכתוב על המסך .
[/color]
[/B][/QUOTE]
'איזה גאון הכריס הזה...שוכח ת'טלפון פה.' אחשוב ואז אענה לשיחה
-
[B][color=#3457EE]מגנוס~
אתה עונה לשיחה ומדבר איתך קול די מוכר "הלו ? מגנוס ? זה אתה ?"
שואל הקול המוכר ..
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;651880][B][color=#3457EE]מגנוס~
אתה עונה לשיחה ומדבר איתך קול די מוכר "הלו ? מגנוס ? זה אתה ?"
שואל הקול המוכר ..
[/color]
[/B][/QUOTE]
"כן זה מגנוס,מי מדבר?" אשאל בקול מעט חשדני.
-
[quote=Steve;651857][B][COLOR=Red]טיסון~
אתה מחטט בכיסים ורואה שאין לך כסף , אז אתה חוזר אחורה , אבל מיד אז קורא לך ג'וני
המוכר בחנות "היי טיסון , הארוחות צהריים על חשבוננו , אתה עובד אצל כריס בחנות העתיקות נכון ? אנחנו חייבים לו המון כסף .. ויש לנו הסכם . קדימה שב תגיד מה אתה רוצה לאכול" אומר ג'וני
ומושיב אותך בשולחן מתחת לשמשייה המוצללת .
[/COLOR]
[/B][/quote]
' [FONT=Arial]כן אני עובד אצל [/FONT]כריס ' אומר לג'וני תוך כדי הליכה אליו ' אממ.. אולי תגיד לי מה יש לך לאכול כי אני לא ממש יודע ' אשאל את ג'וני בנימוס תוך כדי ישיבה על הכיסא.
-
[B][color=Red]טיסון~
ג'וני מחייך ומביא לך סכום , כוס מים ומוזג שם קולה קרה ומרעננת
"אתה לא צריך להתבייש .. יש מה שתרצה .. מה דעתך על פיצה ? או המבורגר ?"
הוא שואל ומחייך אליך , הוא ניראה מאוד ידידותי ובאמת שלא צריך להתבייש ממנו
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
"זה אני כריס !!" הוא אומר בלחץ "איפה אתה נמצא ? איפה שכחתי את הטלפון שלי ?"
שואל בטיפשות ואז אומר "אה בעצם אתה בחנות" אומר ומגחח לעצמו ..
"אני מיד בא , חשבתי שאיבדתי את הטלפון שלי " .
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;651902][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
"זה אני כריס !!" הוא אומר בלחץ "איפה אתה נמצא ? איפה שכחתי את הטלפון שלי ?"
שואל בטיפשות ואז אומר "אה בעצם אתה בחנות" אומר ומגחח לעצמו ..
"אני מיד בא , חשבתי שאיבדתי את הטלפון שלי " .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"בוא כבר,המשמרת שלי כמעט הסתיימה" אגיד ואגחך
-
[quote=Steve;651902][B][COLOR=Red]טיסון~
ג'וני מחייך ומביא לך סכום , כוס מים ומוזג שם קולה קרה ומרעננת
"אתה לא צריך להתבייש .. יש מה שתרצה .. מה דעתך על פיצה ? או המבורגר ?"
הוא שואל ומחייך אליך , הוא ניראה מאוד ידידותי ובאמת שלא צריך להתבייש ממנו[/COLOR][COLOR=#3457ee]
[/COLOR]
[/B][/quote]
' אממ. נראה לי שאני יקח המבורגר ,תודה ' אומר לג'וני ואז אקח לגימה מהקולה הקרה.
-
[quote=Steve;651857[B]][/B][B]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"מה ? אתה עובד עליי מאן ?" הוא שואל בלחץ "הם אדירים ! תוכל לסדר לי איזה תמונה איתם ?
אני ישלם כסף בשביל להצטלם איתם !" הוא אומר ומתחנן , ניראה שאפילו לך יכולים להיות מעריצים ..
"קח , זה עליי" הוא אומר ומביא לך את ההוט דוג עם החרדל והכרוב הכבוש , בחינם , חם מהתנור .[/COLOR]
[/B][/quote]
*סטיב אני רואה שאף לא אכלת הוט דוג אמיתי.. לא מיכנים אותם בתנור אלה על גריל מיוחד שבו יש מוטות ברזל שמיסתובבים ומתחתיהם משו שמחמם על המוטות שמים תנקניקיות.*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני ינסה אחי ולתודה על האוכל " אומר לו ואלך לי שלבת באיזה פינה לאכול.
-
[QUOTE=Steve;651627][B][color=Red]
[color=#6b6672]בלאק~
"בלאק ? האם זה אתה ?" שואל אדם שנשמע לך מוכר ..
קולו זהה לקולו של הבעלים שלך , ייתכן שזה הוא , המנהל שלך , כריס.
[/color]
[color="DeepSkyBlue"]
[/B][/QUOTE]
"כן זה אני אדוני,למה איחרת ואתה לא כאן בחנות?" אשאל אותו ואנסה להגיע לתשובה
-
[B][color=Red]טיסון~
"בכיף" אומר ג'וני ונכנס להכין את ההמבורגר שלך , עד שהוא מגיע אתה שותה לגימה קלה מהקולה שמרעננת אותך וגורמת לכל הזיעה שלך להיעלם . מיד אז מגיע ההמבורגר העסיסי שלך
"בתיאבון" ג'וני אומר ונכנס לחנות .
[/color]
[color=#6b6672]בלאק~
"או מזל שאתה בחנות .." הוא אומר ונאנח "חשבתי שאיבדתי את הטלפון שלי וחיפשתי אותו
בכל העיררר !! מזל ששכחתי אותו בחנות ולא גנבו לי אותו ..אני מיד מגיע" הוא אומר ומנתק את השיחה .מיד אז נכנס לקוח לחנות , צעיר מאוד , ניראה שהוא בבית ספר תיכון
"שלום .. אני רוצה את המצית הכי יפה שיש לכם בחנות , או כלי אחר שמפיץ אש ..
משהו אלגנטי ועתיק" (אתה אמור להמציא כלי או תיאור של כלי)
[/color]
אני יודע טוב מאוד , היחיד שלא יודע זה אתה , אתה לא יודע עברית
חם מהתנור זה ביטוי שאומר , עכשווי , טרי , שנעשה עכשיו , אני יודע טוב מאוד איך עושים
נקניקיה בלחמניה .
---------------
אתה יושב לאכול נהנה מהאוכל ומהשתייה הקרה שמגיש לך ג'וני .. רואה ש45 הדקות שלך
עברו ואתה צריך לחזור לעבוד ולסייע ללקוחות לבחור את מבוקשם..
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
כריס צחקק ואמר "המשמרת בקופה נגמרת .. אתה יוצא להפסקה של 45 דקות
וחוזר לחנות לסייע ללקוחות בקניית מוצרים..יום טוב אני עוד כמה דקות מגיע" הוא אומר
ומנתק את השיחה . מיד אז נכנס לקוח לחנות , צעיר מאוד , ניראה שהוא בבית ספר תיכון
[/color]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;651169][B][color=Red]
[/color]
[color=#C002CC]ג'ק~
"מצוין ג'ק כל הכבוד ! עכשיו תוכל לצאת להפסקת אוכל .. צהריים .. מה שתבחר ,
ותחזור בעוד 45 דקות כאשר אתה תהיה המסייר בחנות שעוזר ללקוחות לבחור את מבוקשם"
אומר כריס ומתיישב בכיסא שבקופה , פותח כמה דברים במחשב .. ומרשה לך ללכת לקיוסק ממול
[/color]
[color="DeepSkyBlue"][/color]
[/B][/QUOTE]
"תודה." אני אומר לו והולך לקיוסק ממול, אני חוצה את הכביש (בזהירות!!.), ואחרי שעברתי לצד השני של הרחוב אני מוציא שטר של 50 ושטר של 20 מהכיס ומביט בהם.
"סליחה?, אפשר לקבל הוט-דוג?." אני שואל אותו, "עם קצת חרדל, הרבה קטשופ, וחמוצים." אני אומר ומגיש לו את שני השטרות.
"אחרי שתייסם, בבקשה תביא לי את העודף ותיקח לעצמך חצי מהעודף, כי זה מגיע לך." אני אומר לו.
-
[B][color=#C002CC]ג'ק~
הוא צוחק ואומר "תודה רבה , שמי ג'וני .. אבל הוט דוג בלחמנייה עולה רק 10 שקלים ..
לכן אחזיר לך את שטר החמישים ואקח 5 שקל מהעודף .. תודה רבה" הוא אומר ומחזיר לך את שטר החמישים "אתה יכול לשבת בשולחן בנתיים .. או בספספלים בחוץ מה שתבחר" הוא אומר ומתחיל להכין את ארוחתך .
[/color][/B]
-
[quote=Steve;652262][B][COLOR=#6b6672]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
אני יודע טוב מאוד , היחיד שלא יודע זה אתה , אתה לא יודע עברית
חם מהתנור זה ביטוי שאומר , עכשווי , טרי , שנעשה עכשיו , אני יודע טוב מאוד איך עושים
נקניקיה בלחמניה .
---------------
אתה יושב לאכול נהנה מהאוכל ומהשתייה הקרה שמגיש לך ג'וני .. רואה ש45 הדקות שלך
עברו ואתה צריך לחזור לעבוד ולסייע ללקוחות לבחור את מבוקשם..
[/COLOR][COLOR=#3457ee]
[/COLOR]
[/B][/quote]
טוב המ אתה חש , וגם מה אתה משווא אאתה נולדת כאן אני נחשב עולה חדש...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחזור לעבודה ..
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]דאבל ~
מצטער , אבל בכל הודעה שלך אתה מנסה לרדת עליי שאני רק רוצה שתהנה
--------------------------
אתה חוזר לעבודה , רואה שיש 4 לקוחות בחנות , ניראה שהם שתי זוגות שמחפשים דברים ..
כריס רואה אותך ואומר "טוב שחזרת החנות מתחילה להתמלאות לקראת הערב.. לך תעזור לאחד מהזוגות" הוא אומר . אתה רואה שזוג אחד זה אמא ובן , והשני זה שתי זקנים .
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Steve;652262][B][color=Red]
[color=#6b6672]בלאק~
"או מזל שאתה בחנות .." הוא אומר ונאנח "חשבתי שאיבדתי את הטלפון שלי וחיפשתי אותו
בכל העיררר !! מזל ששכחתי אותו בחנות ולא גנבו לי אותו ..אני מיד מגיע" הוא אומר ומנתק את השיחה .מיד אז נכנס לקוח לחנות , צעיר מאוד , ניראה שהוא בבית ספר תיכון
[/color]
[/color]
[/B][/QUOTE]
טוב אני אחרבש חחחח
"טוב תראה יש לנו בכמה מחירים יש את המציתים הטובים מ-30 ומעלה" אומר לו ואקח אותו לחלקת המציתים "אוקי יש את המצית הזה,מצית מגניב אני אישית אוהב אותו" אומר לו ואראה לו את המציטים "יש לי גם אבני אש,אפילו שזה פטנט יחסית ישן יש כאלה שעדיין קונים אותו ממנו" אומר לו ואחכה כמה רגעים ואומר "נו? החלטת?"*
-
[QUOTE=Steve;652262][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
כריס צחקק ואמר "המשמרת בקופה נגמרת .. אתה יוצא להפסקה של 45 דקות
וחוזר לחנות לסייע ללקוחות בקניית מוצרים..יום טוב אני עוד כמה דקות מגיע" הוא אומר
ומנתק את השיחה . מיד אז נכנס לקוח לחנות , צעיר מאוד , ניראה שהוא בבית ספר תיכון
[/color]
[/B][/QUOTE]
"ובכן המצית הכי אלגנטית?" אחפש בחנות. "זאת!" אגיד ואמצא,אראה לו את המצית ואתאר "זאת מצית שיש לה ציפוי של זהב לבן וגילוף של טוטם עתיק עליה,היא מאוד פשוטה לניהול כלומר להחליף את המילוי וכו' והייחוד שלה הוא שבלחיצה על שלושה כפתורים בפרצוף הטוטם(העיניים והפה) תוכל לשנות את עוצמת האש,אש כחולה,אש ירוקה או האש הקלסית הכתומה,אבל היא מאוד נדירה. אתה רוצה אותה? כמה תקציב יש לך?" אשאל אותו ואראה לו אותה
-
[B][color=#6b6672]בלאק~
"אבן אש זה נחמד אבל קשה להדליק איתה , אני צריך מצית כבדה משהו אלגנטי ..
מאוד אהבתי את הגדולה הזאת" הוא אומר ומצביע על מצית כסופה מרובעת (ZIPPO) שהראש שלה נפתח והאש נדלקת מבפנים , אש כחולה !
"וואו זה אדיר ! כמה זה עולה ?" הוא שואל (תמציא , אבל תהיה הגיוני)
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
"זה יהיה נחמד מאוד , יש לי עליי 500 שקלים אבל אני לא מוציא עליה יותר מ-300 שקל ..
כמה היא עולה ?" הוא שואל .
[/color]
[/B]
-
[quote=Steve;652296][B][COLOR=DeepSkyBlue]דאבל ~
מצטער , אבל בכל הודעה שלך אתה מנסה לרדת עליי שאני רק רוצה שתהנה
--------------------------
אתה חוזר לעבודה , רואה שיש 4 לקוחות בחנות , ניראה שהם שתי זוגות שמחפשים דברים ..
כריס רואה אותך ואומר "טוב שחזרת החנות מתחילה להתמלאות לקראת הערב.. לך תעזור לאחד מהזוגות" הוא אומר . אתה רואה שזוג אחד זה אמא ובן , והשני זה שתי זקנים .
[/COLOR][/B][/quote]
אני לא יורד עלייך אני מתקן אותך
~~~~~~~~~~~~~~
אלך לעזור לזוג ההצעיר יותר -האם ובנה.
-
[B][color="DeepSkyBlue"]דאבל~
אתה הולך לעזור לאם ובנה , האם מבוגרת ובנה צעיר בערך בגיל שלך
"שלום אני מתעניינת בשריון הזה , אני צריכה אותו לבני" היא אומרת במסתוריות ומצביעה על השריון
זה השריון היחיד שנמצא בחנות .
[/color][/B]
-
[quote=Steve;652407][B][COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
אתה הולך לעזור לאם ובנה , האם מבוגרת ובנה צעיר בערך בגיל שלך
"שלום אני מתעניינת בשריון הזה , אני צריכה אותו לבני" היא אומרת במסתוריות ומצביעה על השריון
זה השריון היחיד שנמצא בחנות .
[/COLOR][/B][/quote]
"אממ במתעניינת את מתכוונת לזה שאת רוצה לרכוש אותו אני צודק?" אומר לה .
-
[quote=Steve;652262][B][COLOR=Red]טיסון~
"בכיף" אומר ג'וני ונכנס להכין את ההמבורגר שלך , עד שהוא מגיע אתה שותה לגימה קלה מהקולה שמרעננת אותך וגורמת לכל הזיעה שלך להיעלם . מיד אז מגיע ההמבורגר העסיסי שלך
"בתיאבון" ג'וני אומר ונכנס לחנות .[/COLOR][COLOR=#3457ee]
[/COLOR]
[/B][/quote]
' תודה אחי ' אומר לג'וני בביטחון תוך כדי שאקח ביס מההמבורגר ' וואו הממבורגר מאוד טעים ' אומר אחרי שאסיים לאכול את הביס
-
[B][color=Red]טיסון~
"בתיאבון בחור !" ג'וני אומר ואתה אוכל את ההמבורגר בהנאה , לחמניה עם סלט ירקות
שבתוכו יש סטיק אנטריקוט , פשוט משגע ! לוגם מהבקבוק ומסיים לאכול כאשר הבטן שלך ..
מלאה .
[/color]
"כן..לרכוש.. זה ניראה מאוד יקר אתה יודע מה המחיר של זה ?" היא שואלת אותך
ואתה רואה שכריס מסתכל עליכם ולא מבין מה הולך מה האישה הזאת רוצה .
[/color][/B]
-
[QUOTE=Steve;652362]
[color=#3457EE]מגנוס~
"זה יהיה נחמד מאוד , יש לי עליי 500 שקלים אבל אני לא מוציא עליה יותר מ-300 שקל ..
כמה היא עולה ?" הוא שואל .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"לצערי היא הרבה מעבר לתקציב שלך,תג המחיר פה הוא 700"אגיד לו ואחזיר אותה למקום. "אבל אם אתה רוצה תמיד יש לי מצתות אחרות כדוגמת זו" אלך ואביא אותה "מדובר במצית שחורה מצופה בזהב,די דומה לקודמת אבל היא שונה ממנה בכך שיש עליה גילוף של סימן גולגולת לבנה והיא מסוגלת להוציא שני סוגי אש בלבד:הכחולה והאדומה. מאוד מגניבה אם אתה שואל אותי,ותג המחיר שלה הוא בול לתקציב שלך:300." אגיד לו.
-
[quote=Steve;652429][B][COLOR=Red]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"כן..לרכוש.. זה ניראה מאוד יקר אתה יודע מה המחיר של זה ?" היא שואלת אותך
ואתה רואה שכריס מסתכל עליכם ולא מבין מה הולך מה האישה הזאת רוצה .
[/COLOR][/B][/quote]
"שנייה" אומר לה ואלך לכיוונו של בריס כשהגיעה אומר:"האישה מעוניינת לקנות את חליפת האביר בכמה לעשות לה?".
-
[QUOTE=Steve;652278][B][color=#C002CC]ג'ק~
הוא צוחק ואומר "תודה רבה , שמי ג'וני .. אבל הוט דוג בלחמנייה עולה רק 10 שקלים ..
לכן אחזיר לך את שטר החמישים ואקח 5 שקל מהעודף .. תודה רבה" הוא אומר ומחזיר לך את שטר החמישים "אתה יכול לשבת בשולחן בנתיים .. או בספספלים בחוץ מה שתבחר" הוא אומר ומתחיל להכין את ארוחתך .
[/color][/B][/QUOTE]
"אן בעיה." אומר ואלך לשבת על אחד הספספלים בחוץ, בנתיים אביט על העוברים והשבים..
-
[B][COLOR="Yellow"]אדוארד~
מיד כריס מגיע עם עוד לקוח , הוא רואה שכבר התארגנת לקראת העזיבה ואומר לך
"אמנם אתה פה רק שבוע אבל אתה צריך לזכור שברגע שאני מגיע אתה יוצא להפסקה של 45 דקות
ואז חוזר לכאן ועוזר ללקוחות לבחור מוצרים בזמן שאני בקופה ." הוא אומר לך ונכנס עם הלקוח לחנות כאשר הלקוח מסתובב בחנות ומתחיל להסתכל על החפצים העתיקים שבחנות.
[/COLOR][/B]
'איזה עצבים שאני צריך לחזור לכאן שום דבר מעניין לא קורא כאן'.
'טוב ניראה לי שאלך לאכול משהוא' ואתחיל להתקדם לעבר מקדונלדס.
-
[quote=Steve;652429][B][COLOR=Red]טיסון~
"בתיאבון בחור !" ג'וני אומר ואתה אוכל את ההמבורגר בהנאה , לחמניה עם סלט ירקות
שבתוכו יש סטיק אנטריקוט , פשוט משגע ! לוגם מהבקבוק ומסיים לאכול כאשר הבטן שלך ..
מלאה .[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]
[/COLOR][/B][/quote]
' וואו זה היה טעים זה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי ' אומר לג'וני ' תגיד אתה מכיר הרבה זמן את כריס ' אשאל את ג'וני בסקרנות.
-
[B][SIZE="4"]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
ולא יודיע , יצא מהמשחק , מי שיגיב פעם אחת ביום ולא יעלה את רמת ההגבות , יקבל אזהרה ובפעם אחרת גם יצא מהמשחק . יום טוב לכולם .[/SIZE]
[color=Red]טיסון~
"תודה רבה טיסון , זה מתכון סודי שלקחתי מסבתא שלי .. ובקשר לשאלה שלך ..
את כריס אני מכיר מהילדות , היינו ביחד בגן .. וגם בתיכון היינו ביחד שם היינו החברים הכי טובים
אני עדיין חבר טוב שלו אך בגלל העבודה הקשר קצת התנתק .. בתיכון הלוואתי ממנו 20,000 שקלים ועד עכשיו החזרתי לו רק 5,000 .." הוא אומר ומנקה את השולחן שלך "מה איתך ? ספר לי קצת עליך .."
[/color]
[color=#C002CC]ג'ק~
אתה יושב ומסתכל על היונים שאוכלים מפירורי הלחם , תוך כמה דקות הארוחה שלך מוכנה ואתה מתיישב לאכול בשולחנות המוצלים אחרי שהחזיר לך את העודף של 5 השקלים . ההוט דוג היה מצוין , אתה לוגם מהקולה הקרה שקיבלת בחינם , בהחלט מרענן .. מסיים לאכול .. נח קצת והנה חלפו להם 45 הדקות שהיו לך להפסקת הצהריים .
[/color]
"מה פתאום , החליפה לא למכירה" הוא אומר , האישה מתאכזבת ושואלת "זה שמור לגראנאדו ?"
כריס מחייך ואומר "כן , את צריכה גם לשלך ?" היא אומרת באכזבה "כן.." כריס מחייך ואומר
"אל תדאגי , אני יזמין לך אחד כזה , הוא עולה 1500 שקלים . "אין בעיה" האישה אומרת ומותחת את החיוך שלה וממלאה את הפרטים שלה אצל כריס "תודה רבה ויום טוב" היא אומרת ויוצאת .
כריס מסתכל עליך ואומר "קדימה ריי , יש לך עבודה .. יש שם את שני הזקנים שעוד לא מצאו את מבוקשם"
[/color]
[color=#d2dd2a] אדוארד~
מצטער אבל התגובות שלך מאוד מאוד מזלזלות ולא מושקעות , יש לך שגיאות כתיב וציפיתי
שתשחק ברצינות , אתה מגיב פעם אחת ביום ואני נאלץ בצער להוציא אותך מהמשחק . מצטער .
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
הנער קצת מתאכזב אבל מאוד שמח לראות שיש גם עוד מצית בתקציב שלו "אהבתי יותר את המצית
של החרטומים אבל המצית השחורה מאוד מגניבה ומתאימה בידיוק לתקציב שלי .. הנה לך 350 שקלים , את ה-50 שקל תיקח לטיפ .." הוא אומר ונותן לך שטר של 200 , שטר של 100 ושטר של 50 . לוקח את המצית הארוזה בקופסא מהודרת קטנה ואומר "להתראות , תודה רבה ויום טוב"
בידיוק לפני שהוא הולך נכנס כריס , בעל החנות לתוך החנות "בוקר טוב לכולם" הוא אומר .
[/color]
[/B]
-
[quote=Steve;654445][B][SIZE=4]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
ולא יודיע , יצא מהמשחק , מי שיגיב פעם אחת ביום ולא יעלה את רמת ההגבות , יקבל אזהרה ובפעם אחרת גם יצא מהמשחק . יום טוב לכולם .[/SIZE]
[COLOR=Red]טיסון~
"תודה רבה טיסון , זה מתכון סודי שלקחתי מסבתא שלי .. ובקשר לשאלה שלך ..
את כריס אני מכיר מהילדות , היינו ביחד בגן .. וגם בתיכון היינו ביחד שם היינו החברים הכי טובים
אני עדיין חבר טוב שלו אך בגלל העבודה הקשר קצת התנתק .. בתיכון הלוואתי ממנו 20,000 שקלים ועד עכשיו החזרתי לו רק 5,000 .." הוא אומר ומנקה את השולחן שלך "מה איתך ? ספר לי קצת עליך .."[/COLOR]
[/B][/quote]
אחי לפעמים אמא שלי לוקחת לי את המחשב אז אני יערוך את ההודעה שלי כשאני לא יוכל להגיב כמה זמן.
~~~~~~~~~~
' מה יש לי לספר אני תלמיד טוב ולא מזמן התחלתי לעבוד אצל כריס עד עכשיו אני מרוצה ' אומר לג'וני בביטחון ' מה כריס כזה חבר טוב שהוא לא מבקש שתחזיר לו את הכסף ' אומר לג'וני בסקרנות
-
[quote=Steve;654445][B][SIZE=4]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
[COLOR=#c002cc]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"מה פתאום , החליפה לא למכירה" הוא אומר , האישה מתאכזבת ושואלת "זה שמור לגראנאדו ?"
כריס מחייך ואומר "כן , את צריכה גם לשלך ?" היא אומרת באכזבה "כן.." כריס מחייך ואומר
"אל תדאגי , אני יזמין לך אחד כזה , הוא עולה 1500 שקלים . "אין בעיה" האישה אומרת ומותחת את החיוך שלה וממלאה את הפרטים שלה אצל כריס "תודה רבה ויום טוב" היא אומרת ויוצאת .
כריס מסתכל עליך ואומר "קדימה ריי , יש לך עבודה .. יש שם את שני הזקנים שעוד לא מצאו את מבוקשם"[/COLOR][COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
"טוב כריס" אני אומר ומתקדם אל שני האנשים המבוגרים.
כשאני מגיע אליהם אני אומר :"שלום לכם רבותי האם אוכל לעזור לכם במה שהוא?" ומחייך חיוך.
-
[B][color=Red]טיסון~
"יפה יפה תמשיך ככה , ואני וכריס עברנו כ"כ הרבה ביחד .. שהוא לא כ"כ לחוץ עם עניין הכסף
בחודש הבא אני אמור להחזיר לו 10,000 שקלים שאני מקבל פיצויים מהמדינה על שהרסו לי את הבית , וכעת אני גר כאן בקרוון, אחר כך הם יבנו לי מחדש את הבית .. כולל הרהיטים והכל .. ויישאר לי להחזיר לו רק עוד 5,000 שקלים שאני צריך לחשוב מאיפה אני מגרד אותם ." אומר ג'וני ומתחיל קצת להיות עצוב .
[/color]
"כן יקירי" אומרת הגברת ובעלה ממשיך לדבר "אנחנו מחפשים משטח שתולים על הקיר ,
עליו אפשר לתלות נשקים ומגן , אני מתכוון גם לקנות עכשיו שתי חרבות זהות ומגן גדול וליצור מזה
פסל מאוד מרשים , האם תוכל לעזור לי ולהציע לי את הנשקים הכי יקרים שיש לכם כאן ?" הוא שואל .
[/color][/B]
-
[quote=Steve;654715][B][COLOR=Red]טיסון~
"יפה יפה תמשיך ככה , ואני וכריס עברנו כ"כ הרבה ביחד .. שהוא לא כ"כ לחוץ עם עניין הכסף
בחודש הבא אני אמור להחזיר לו 10,000 שקלים שאני מקבל פיצויים מהמדינה על שהרסו לי את הבית , וכעת אני גר כאן בקרוון, אחר כך הם יבנו לי מחדש את הבית .. כולל הרהיטים והכל .. ויישאר לי להחזיר לו רק עוד 5,000 שקלים שאני צריך לחשוב מאיפה אני מגרד אותם ." אומר ג'וני ומתחיל קצת להיות עצוב .[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]
[/COLOR][/B][/quote]
' האאסיח עם פגעתי בך בשאלה שלי ' אומר וארקין את הראש מעט ' מה אבל למה הם הרסו לך את הבית בכלל ?? ' אשאל את ג'וני בסקרנות
-
[QUOTE=Steve;654445][B][SIZE="4"]הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
[color=#3457EE]מגנוס~
הנער קצת מתאכזב אבל מאוד שמח לראות שיש גם עוד מצית בתקציב שלו "אהבתי יותר את המצית
של החרטומים אבל המצית השחורה מאוד מגניבה ומתאימה בידיוק לתקציב שלי .. הנה לך 350 שקלים , את ה-50 שקל תיקח לטיפ .." הוא אומר ונותן לך שטר של 200 , שטר של 100 ושטר של 50 . לוקח את המצית הארוזה בקופסא מהודרת קטנה ואומר "להתראות , תודה רבה ויום טוב"
בידיוק לפני שהוא הולך נכנס כריס , בעל החנות לתוך החנות "בוקר טוב לכולם" הוא אומר .
[/color]
[/B][/QUOTE]
"נחש מה? מכרתי את המצית השחורה עם סמל הגולגולת ב300 שקל!" אגיד לו ואחביא את החמישים שקל בכיס לפני שהוא רואה,אגיש לו את השלוש מאות שקל.
-
[quote=Steve;654715][B][COLOR=Red]
[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]דאבל~
"כן יקירי" אומרת הגברת ובעלה ממשיך לדבר "אנחנו מחפשים משטח שתולים על הקיר ,
עליו אפשר לתלות נשקים ומגן , אני מתכוון גם לקנות עכשיו שתי חרבות זהות ומגן גדול וליצור מזה
פסל מאוד מרשים , האם תוכל לעזור לי ולהציע לי את הנשקים הכי יקרים שיש לכם כאן ?" הוא שואל .
[/COLOR][/B][/quote]
"טוב רבותי אני ילך ליבודק לכם את זה בינתיים תלכו לשם" אומר ואצביע למקום שבו נמצאים הנשקים בחנות. ואלרח מכן אלך אל כריס ואומר לו את מה שהזקנים רוצים.
-
[B][color=Red]טיסון~
"יש בניין שבונים ליד הבית שלי , בידיוק סיימו לבנות אותו , הוא מוכן והכל .. ושהוציאו את כל המנופים
אחד מהם נפל על הבית שלי , אז עכשיו אני מקבל את הפנטאוז של הבניין עם רהיטים חדשים
והכל על חשבונם .. בגלל רשלנות של המדינה , והיה לי בית מאוד מפואר .." הוא אומר ומחייך
"אני מצטער אבל ניראה לי שההפסקה שלך נגמרה , הגעת לכאן בידיוק לפני 45 דקות ..
תוכל לחזור לדבר איתי מתי שתרצה , לא כדאי שתאחר לעבודה ובמיוחד לא בגללי , לא נעים לי ..
יום טוב היה נעים להכיר אותך" אומר ג'וני ונכנס לדוכן שלו , כדאי שתחזור לעבוד אתה רואה שנכנסים
כמה לקוחות לחנות , כעת המשרה שלך היא לעזור להם לבחור מה לקנות .
[/color]
הם הולכים לפינה של הנשקים .. אתה מספר לכריס מה הם רוצים והוא מחייך ואומר "יש כבר
לוחית מעץ גדולה שעליה מונח מגן , וזה מוכן , הם רק צריכים לבחור שני נשקים ונחבר להם את זה בצורה טובה , המגן נמצא שם" הוא אומר ומצביע על השורה הרביעית של המדפים .. שם אתה רואה את המגן .
[/color]
[color=#3457EE]מגנוס~
"מצוין מגנוס תודה רבה" הוא אומר ומבקש ממך להכניס את הכסף לקופה .
"תשמע , עכשיו יש לך הפסקה של 45 דקות .. כי עבדת 6 שעות כבר וזה החוק ..
תוכל לצאת לאכול בקיוסק של ג'וני ." הוא אומר וניגש לקופה
"שתחזור , אתה לא צריך לעבוד בקופה , תוכל ללכת לנוח בחדר מאחורה אני ידליק לך מזגן
שיקפיא אותך , תשחק בסוני פלייסטיישן וברגע שלקוח יגיע תשמע את הפעמון בדלת שמצלצל
ותחזור לעזור ללקוחות " .
[/color]
[/B]