-
[QUOTE]דסו -
אני חייב להגיד שיש לי רצון אדיר לעשות משהו מרושע D: אבל אני לא אעשה, אתה תשנא אותי, ותאמין לי שאני יודע מה זה לשנוא את השה"ם Xd
--
נידורן מסובב את הראש בסירוב, מבט האומר "אני חייב לך משהו?". "ארון, תשתמש בדחיפה!" קווין צועק וארון רץ אל נידורן ודוחף אותו. נידורן מסתכל עליך במבט של "רק הפעם!" ומפנה ראשו אל ארון. הוא רץ אל ארון ומתקיף בעוקץ רעל - ארון לא מושפע מהמתקפה וממהר להשתמש בנגיחה חזקה. "יופי ארון, אלתור מעולה!"[/QUOTE]
חחח עזוב שטויות כנס בי
-----
"עוקץ רעל לא עובד הא?, תנסה בעיטה כפולה!" אני אומר ומקווה לטוב.
-
[quote=Ori-Kun;696978]
הונתן -
אתה רוצה את הפידג'י? פוקימון פראי לא יתקיף אותך כל עוד לא תעשה משהו, אבל אתה יכול להתקיף אותו ולהתחיל קרב. בכל מקרה התהלכות ביער מגלה לך את אותם הפוקימונים בדיוק. באפשרותך להילחם בפוקימון פראי, להתקדם האלה, לחזור לעיר קלאסט, או להילחם מול מאמן, אפשרות שלא זמינה כרגע משום שאין מאמנים בשעה זו.
[/quote]
אני רוצה להלחם נגד הפידגי...
אני מוציא את ספיל ומורה עליו להשתמש באבקת שלג ומיד אחר כך בגילגול הגנה שתוך כדי הגילגול הוא מתקרב לעבר הפידגי ואז שהוא מסיים אני אומר לו להשתמש באקדח מים
-
[quote=Ori-Kun;696978]ג'ייק -
"איווי, רוץ אילו בנגיחה!" מריה אומרת ואיווי רץ אל אלקיד ונוגח בו בחוזקה. אלקיד תופס ברגליו הקדמיות של אייוי ומשתמש במכת חשמל. מכת החשמל משתקת את איווי והוא מתקשה לזוז.[/quote]
"גמור אותו עם בעיטה נמוכה!!" אני קורא בחוזקה.