[QUOTE=brock;714614]וויתרתי על וולרין כי חשבתי שאין לך, אבל לא וויתרתי על ווילורד P:
ori-kun
אממ...אינפרנייפ יהיה טוב[/QUOTE]
אוקיי אני יכול גם עכשיו
רק אפשר לדעת את המין והטבע של הרקרוס?
Printable View
[QUOTE=brock;714614]וויתרתי על וולרין כי חשבתי שאין לך, אבל לא וויתרתי על ווילורד P:
ori-kun
אממ...אינפרנייפ יהיה טוב[/QUOTE]
אוקיי אני יכול גם עכשיו
רק אפשר לדעת את המין והטבע של הרקרוס?
[quote=Ori-Kun;714632]אוקיי אני יכול גם עכשיו
רק אפשר לדעת את המין והטבע של הרקרוס?[/quote]
אני עדיין צריך להרבות את הפוקימונים שביקשת ממני, חוץ מטוטודייל אף אחד לא מוכן עדיין.
אז שלח לי ה״פ כשיש לך אותם
[quote=Ori-Kun;714642]אז שלח לי ה״פ כשיש לך אותם[/quote]
סיימתי להרבות אותם, עכשיו אני יכול לענות על השאלה שלך P:
[QUOTE]רק אפשר לדעת את המין והטבע של הרקרוס? [/QUOTE]
מין- זכר
טב- Adamant
וואו מעולה! בדיוק כמו שרציתי Xd
רציתי לדעת, אתה עדיין מחלק Tm חינם? אם כן אתה יכול לצרף להם 2 סטון אדג׳ (tm71) בבקשה? Xd
אני לא מחלק יותר Tmים, מחקתי כבר את השמירה הישנה של פלאטינום אז גם הם נימחקו.
אז מתי אתה יכול להחליף?
אני יכול גם עכשיו, אמרת שעדיין לא סיימת עם הרבייה...
עריכה: אה, לא ראיתי שאמרת שסיימת להרבות Xd
בוא עכשיו
[quote=brock;714721][SIZE=4]סיימתי להרבות אותם[/SIZE], עכשיו אני יכול לענות על השאלה שלך P:
מין- זכר
טב- Adamant[/quote]
חשבתי שכתבתי שסיימתי להרבות אותם..
בכל מקרה, יש לי את הFC שלך נכון?
כן לא ראיתי שכתבת...
ושלחתי לך את הfc שלי בה"פ בעסקה הקודמת לא? בכל מקרה הוא: 2063-8184-1895
ואני הוספתי את הfc שבחתימה שלך - זה זה נכון?
*רשימת הפוקימונים שאני צריך התעדכנה.
רוצה היפודון רמה 50
[quote=אדון פלריון;717368]רוצה היפודון רמה 50[/quote]
אמ...כן
אפשר על סינדוקוויל.
[quote=אדון פלריון;717374]אפשר על סינדוקוויל.[/quote]
כן
אפשר ביצת בלדום או שאתה מביא ישר תפוקמון(מטגרוס)?
אני מוכן להביא לך אגדיים מפלטינה(הרוב זוהרים על ידי החלפות+תפיסת זוהר על ידי מזל)
אין לי בלדום, מטאנג או מטאגרוס כרגע, אתה הסתכלת כנראה על הדברים שביקשתי Xd
בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר בhg אפשר להשיג בלדום ע"י החלפה עם סטיבן, ככה שבקרוב מאוד יהיה לי בלדום.
[QUOTE=brock;717709]אין לי בלדום, מטאנג או מטאגרוס כרגע, אתה הסתכלת כנראה על הדברים שביקשתי Xd
בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר בhg אפשר להשיג בלדום ע"י החלפה עם סטיבן, ככה שבקרוב מאוד יהיה לי בלדום.[/QUOTE]
תרבה מטאנג\מטגרוס עם דיטו ואז יש לך ביצת בלדום
אני כבר עברתי את רד קיבלתי 3התחלתיים עכשיו אני לא מוצא את סטיבן גדי להביא לו פורטסס
אני יודע שצריך להרבות אותם עם דיטו, אני ארבה ברגע שאני אשיג אותו מסטיבן.
כרגע אני מפתח כמה פוקימונים בודדים בשביל הדקס ואחרי זה אני במילא צריך להרבות כמה אז אניארבה את בלדום על הדרך..
יש לי מילוטיק לא זוהר רמה 70 עם טבעת אקווה(מחזיר כל סיבוב 10-20חיים)זנב אקווה תותח הידרו
עם אתה רוצה אני יכול לעשות לך פיבאס זוהר ואתה תפתח אותו(מילוטיק+דיטו זוהר)
בעיקרון אני לא הכי אוהב זוהרים, יש רק כמה בודיים שאני אוהב אותם כזוהרים כמו ספיריטומב, אמבריון וכו', אבל לשאר אני מעדיף את הצורה הרגילה שלהם.
אז זה לא ממש משנה לי עם הוא יהיה רגיל או זוהר, מה שחשוב זה שיהיה לפיבאס מקסימום יופי כי הדרך היחידה לעלות יופי בhg זה דרך האחות של בלו שמעלה טיפה יופי פעם 1 ביום, ככה שזה עלול לקחת כמה ימים X:
[QUOTE=brock;719102]בעיקרון אני לא הכי אוהב זוהרים, יש רק כמה בודיים שאני אוהב אותם כזוהרים כמו ספיריטומב, אמבריון וכו', אבל לשאר אני מעדיף את הצורה הרגילה שלהם.
אז זה לא ממש משנה לי עם הוא יהיה רגיל או זוהר, מה שחשוב זה שיהיה לפיבאס מקסימום יופי כי הדרך היחידה לעלות יופי בhg זה דרך האחות של בלו שמעלה טיפה יופי פעם 1 ביום, ככה שזה עלול לקחת כמה ימים X:[/QUOTE]
איפה האחות של בלו בפאלט?מעל המעבדה?אני יעלה לך פיבאס רמה 1 עד מקסימום יופי שיהיה לך מילוטיק
[size=4]רשימת הפוקימונים שאני צריך ורשימת הפוקימונים שאני מציע התעדכנו[/size]
יש לי סולורוק, טדיאורסה, וטרופיוס. צריך?
כן D:
מה אתה רוצה בעדם?
מה אם העסקה של יוקסי
אתה ל הזמן סוגר את הנינטנדו
אני יכול לתת לך היפופוטאס רמה 22
רוצה?
אני לא סוגר את הנינטנדו Oם
בפעמיים האחרונות שהחלפתי איתך היה מסך כחול, אחרי זה התחברתי שוב ולא חזרת...
ומה עם אזאלף?
את בלבאזור, צ'ארמנדר וסקווירטל
טוב לרדת למטה?
[COLOR=#00ccdb]dcaovhiedn[/COLOR] -
אין בעיה (:
מתי אתה רוצה להחליף?
אגב, אתה יכול לרשום את הFC שלך? כרטיסי המאמן בחתימה שלך ממש קטנים אז המספרים לא ממש ברורים (לי לפחות)
nilasak-
עוד מעט, אני מנסה למצוא קומבי.
אני יכול עכשיו.
הfc שלי זה 0517-9009-4756 (אני יודע שזה לא דומה למה שיש לי בחתימה, מה שיש לי בחתימה זה של הפנינה שלי ואני עכשיו מחליף מהפלטינום)
[quote=dcaovhiedn;722218]אני יכול עכשיו.
הfc שלי זה 0517-9009-4756 (אני יודע שזה לא דומה למה שיש לי בחתימה, מה שיש לי בחתימה זה של הפנינה שלי ואני עכשיו מחליף מהפלטינום)[/quote]
אוקי, הFC שלי זה אותו 1 שמופיע בחתימה שלי (:
אני כבר בפנים
אוקי אני מתחבר
תכין לי גם ספיריטומב,אני גם יורד
הבאתי את 2 הספיריטומב איתי
הגב רוצה פיבאס על פוראגלי/אבומסנוו/קאסטפורם
יש עוד 2 פוקימונים שאתה רוצה חוץ מפיבאס?
אני פשוט צריך את שלושתם Xd
ספיריטימוב ופוריגון
יש לי ספיריטומב שאני לא צריך שהייתי אמור להחליף עם מישהו אבל כנראה הוא לא צריך אותו, אז אני יכול להחליף אותו.
ואת פוריגון אני יכול להשיג לך מהקזינו , גם ככה אין לי מה לעשות עם הכסף של המשחק Xd
אבל אני יוכל להחליף יותר מאוחר, אני הולך לאכול כרגע.
טוב בסדר