-
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה רואה מרכז פוקימונים בתוך העיר.לפתע טרפטאור יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.לאחר מכן גם בלסטויז יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.פיתאום אתה מתנגש במישהו ואתה רואה שזה ג'ון."היי מייק,מה קורה? אני רואה שגם אתה תפסתה את הפוקימון הראשון שלך הא?" אומר ג'ון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
את מוצאת שלושה מיטות וישר שאת מוצאת אותם מגניום ואביפום נרדמים על שנהם מהם.לאחר מכן אתה מרגיה עיפות ונרדמת על המיטה.מגיעה הבוקר ואת רואה שכל הפוקימונים כבר יוצאו החוצה.לפתע את מריחה ריח מוזר ואת רואה שמגניום ואביפום לא במיטות.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;741219][I][COLOR="Blue"]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
את מוצאת שלושה מיטות וישר שאת מוצאת אותם מגניום ואביפום נרדמים על שנהם מהם.לאחר מכן אתה מרגיה עיפות ונרדמת על המיטה.מגיעה הבוקר ואת רואה שכל הפוקימונים כבר יוצאו החוצה.לפתע את מריחה ריח מוזר ואת רואה שמגניום ואביפום לא במיטות.
מה תעשי?[/COLOR][/I][/QUOTE]
"מגניום ,אמביפום,איפה אתן ?" אני צועקת והולכת לכיוון הריח.
-
[QUOTE=afikafik1999;741219][I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה רואה מרכז פוקימונים בתוך העיר.לפתע טרפטאור יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.לאחר מכן גם בלסטויז יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.פיתאום אתה מתנגש במישהו ואתה רואה שזה ג'ון."היי מייק,מה קורה? אני רואה שגם אתה תפסתה את הפוקימון הראשון שלך הא?" אומר ג'ון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
מה תעשי?[/COLOR][/I][/QUOTE]
״כן, עכשיו״ אני אומר לו ״ ומה איתך ועם הפוקימונים שלך? איך אתה מתקדם?״*
-
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
אתה מחפשת אותם בתוך בית העץ אבל לא מצואת לפתע את שומעת שהדל נפתחת.פיתאום את רואה שאביפום ומגניום נכנסים אם שק מלא בפירות שצמו שיש על העצים.לאחר מכן אביפום לוקחת כמה מהם ועושה איתם ג'גלין.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
"עכשיו אני רק מאמן את הפוקימונים שלי טוב כבר מתחיל להיות מאוחר איפה אתה יושן?" שואל ג'ון בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;741234][I][COLOR="Lime"]~מינה~
אתה מחפשת אותם בתוך בית העץ אבל לא מצואת לפתע את שומעת שהדל נפתחת.פיתאום את רואה שאביפום ומגניום נכנסים אם שק מלא בפירות שצמו שיש על העצים.לאחר מכן אביפום לוקחת כמה מהם ועושה איתם ג'גלין.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
"אמביפום מגניום,תפסיקו !זה יכול להיות של מישהו שעבד קשה בשביל להוריד את הפירות האלו " אני אומרת להן.
"תקשיבו ,תפסיקו לאכול ובואו נסתלק מכאן ,לפני שמי שקטף את זה יבוא !"
-
[QUOTE=afikafik1999;741234][I][COLOR="Lime"]~מינה~
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
"עכשיו אני רק מאמן את הפוקימונים שלי טוב כבר מתחיל להיות מאוחר איפה אתה יושן?" שואל ג'ון בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
״האמת היא שאני לא יודע״ אני אומר ״אבל חשבתי ללכת למרכז הפוקימונים ולישון שם בחדר״.
(אני אגיב עוד מעט הלכתי להתפללל)
-
[COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]את מחזירה את אימביפום ומגנמיום לפוקדורים שלהם ובשניה שאת באה לצאת את רואה את ג'וני מוח החזית [/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=lime][IMG]http://www.israup.net/images/06fe27fe3d7407328633f1e02214dcdc.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=lime]"היי את מינה נכון? אני רוצה להגיד לך שמאוד התרשמתי מאמביפום ומגנמיום שלך הם הצליחו לקחת לי את הפירות"[/COLOR]
[COLOR=lime]וג'וני מתחיל לצחוק[/COLOR]
[COLOR=lime]"אני מאוד ישמח לעשות איתך קרב מסכימה?"[/COLOR]
[COLOR=lime]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=blue]~מייק~[/COLOR]
[COLOR=blue]"מה למרכז הפוקימונים בוא אלי הביתה יש לי מיטה פנויה מה אתה אומר?ומחר נערוך גם קרב פוקימונים אוקיי?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741266][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]את מחזירה את אימביפום ומגנמיום לפוקדורים שלהם ובשניה שאת באה לצאת את רואה את ג'וני מוח החזית [/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=lime][IMG]http://www.israup.net/images/06fe27fe3d7407328633f1e02214dcdc.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=lime]"היי את מינה נכון? אני רוצה להגיד לך שמאוד התרשמתי מאמביפום ומגנמיום שלך הם הצליחו לקחת לי את הפירות"[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"פעם שנייה הלחמות נגד מוח חזית פעם שלישית גלידה " אני אומרת בצחוק ."בקיצור אני מסכימה .
"צאי אמביפום !" אני אומרת ושואלת "במי אתה תשתמש?"
-
[quote=בר.;741274]"פעם שנייה הלחמות נגד מוח חזית פעם שלישית גלידה " אני אומרת בצחוק ."בקיצור אני מסכימה .
"צאי אמביפום !" אני אומרת ושואלת "במי אתה תשתמש?"[/quote]
[COLOR=lime]"אנחנו לא נערוך את הקרב פה" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו נערוך אותו בדוג'ו שלי מסכימה?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741275][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו לא נערוך את הקרב פה" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=lime]"אנחנו נערוך אותו בדוג'ו שלי מסכימה?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=lime]מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי " אני אומרת ובאה אחריו לדוג'ו .
-
[COLOR=lime]"אוקיי הגענו לדוג'ו שלי" אומר ג'וני[/COLOR]
[COLOR=lime]"קדימה בואי נתחיל בקרב..צא מיסמגיוס [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/0f66dc7ff73e0acfec3f28868d09ea00.png[/IMG][/URL] [/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=lime][/COLOR][/URL][COLOR=lime] בואי נראה איך תעמדי מול הפוקימון שלי" אומר ג'וני בחיוך[/COLOR]
[COLOR=lime]"קדימה תוציאי את הפוקימון שלך!"[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741266][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=blue]"מה למרכז הפוקימונים בוא אלי הביתה יש לי מיטה פנויה מה אתה אומר?ומחר נערוך גם קרב פוקימונים אוקיי?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״תודה רבה״ אני אומר לו ״ויש לי רעיון אבל רק אם תסכים: אם אני אנצח אותך בקרב מחר תהפוך להיות השותף שלי, בסדר?״
-
[QUOTE=PokeStyle;741281][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]"אוקיי הגענו לדוג'ו שלי" אומר ג'וני[/COLOR]
[COLOR=lime]"קדימה בואי נתחיל בקרב..צא וויביל [/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=lime][IMG]http://www.israup.net/images/06f00108f01df65ed0a88f48849010c6.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=lime] בואי נראה איך תעמדי מול הפוקימון שלי" אומר ג'וני בחיוך[/COLOR]
[COLOR=lime]"קדימה תוציאי את הפוקימון שלך!"[/COLOR][/QUOTE]
"אייפום,צאי !אגרוף אש!"
-
[COLOR=blue]"האמת ידידי הייתי שמח להיות שותף שלך אבל אני חייב ללכת מחר אחרי הקרב שלנו,[/COLOR]
[COLOR=blue]כי אני רוצה לאתגר את מוח החזית ג'וני וכבר אמרתי לך שאני הולך סולו לא?" אומר ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=blue]"ייאלה בוא נלך לנוח" אומר ג'ון [/COLOR]
[COLOR=blue]כעבור כמה שעות ג'ון מעיר אותך ואומר:"קדימה מייק כבר בוקר בוא נילחם!"[/COLOR]
[COLOR=lime]"מיס מגיוס תתחמק ואז תשתמש בכדור צל קדימה"[/COLOR]
[COLOR=lime]אגרוף האש של אמביפום לא מצליח לפגוע במיס מגיוס בגלל מהירותו הרבה וכדור הצל פוגע בחוזקה באמביפום אבל נראה שלא נגרם לו נזק רב[/COLOR]
[COLOR=lime]"מיס מגיוס תשתמשבדופק אפל" אומר ג'וני בעד שדופק אפל מתקרב לאמביפום[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741395][COLOR=blue]~מייק~[/COLOR]
[COLOR=blue]"האמת ידידי הייתי שמח להיות שותף שלך אבל אני חייב ללכת מחר אחרי הקרב שלנו,[/COLOR]
[COLOR=blue]כי אני רוצה לאתגר את מוח החזית ג'וני וכבר אמרתי לך שאני הולך סולו לא?" אומר ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=blue]"ייאלה בוא נלך לנוח" אומר ג'ון [/COLOR]
[COLOR=blue]כעבור כמה שעות ג'ון מעיר אותך ואומר:"קדימה מייק כבר בוקר בוא נילחם!"[/COLOR]
[COLOR=lime]"וויביל תתחמק ואז תשתמש בכדור צל קדימה"[/COLOR]
[COLOR=lime]אגרוף האש של אמביפום לא מצליח לפגוע בוויביל בגלל מהירותו הרבה וכדור הצל פוגע בחוזקה באמביפום אבל נראה שלא נגרם לו נזק רב[/COLOR]
[COLOR=lime]"וויביל תשתמש ברוח קרח" אומר ג'ון בעד שרוח הקרח מתקרבת לאמביפום[/COLOR]
״אוקיי חבל...״ אני אומר ״אבל אתה רוצה לעשות קרב 2/2?״
-
[COLOR=blue]"כן אנחנו נעשה קרב של 2v2" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה וויביל צא החוצה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/70bfd1c28ddaa408bb55d4b69a232dc7.png[/IMG][/URL]...[/COLOR]
[COLOR=blue]קדימה בוא נראה את הפוקימון החדש שלך מה אתה אומר?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741417][COLOR=blue]"כן אנחנו נעשה קרב של 2v2" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה וויביל צא החוצה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/70bfd1c28ddaa408bb55d4b69a232dc7.png[/IMG][/URL]...[/COLOR]
[COLOR=blue]קדימה בוא נראה את הפוקימון החדש שלך מה אתה אומר?" שואל ג'ון בחיוך[/COLOR]
״אין בעיה, סטראפטור צא!״ אני אומר ומוציא את סטראפטור ״תתקוף בכנף אש אבל תשלב את זה עם אס אווירי כדי שזה יהיה מהיר וחזק יותר!״.
-
[COLOR=blue]"מייק אני מבין שאתה לא לומד אף פעם מה,סטרפטור שלך לא יכול להתחרות במהירות מול וויביל שלי"[/COLOR]
[COLOR=blue]אומר ג'ון בצחקוק[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה וויביל תחמוק ואז תשתמש באגרוף קרח"[/COLOR]
[COLOR=blue]וויביל מנסה לחמוק אבל סטרפטור פוגע בו בפגיעה קטנה מה שלא כ"כ מזיק לוויביל,ולפני שסטרפטור שם לב וויביל פוגע בו עם אגרוף קרח עוצמתי שמפיל את סטרפטור אבל נראה שהוא עדיין יכול להלחם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"וויביל תשתמש עכשיו ברוח קרח" אומר ג'ון בעד שרוח קרח מתקדמת לעבר סטרפטור[/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;740612]
[I][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=seagreen]סופת העלים מעיפה המון פוקימונים מין העצים ואחד מהם הוא פוקימון שפגע בטורטרה.פיתאום את רואה שהפוקימון שפגע בטורטרה הוא וויגליטאף [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/40.png[/IMG].לפתע הוא משתמש בקרן על עוצמטית שפוגעת בטורטרה בחוזקה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR][/I]
quote]
"טורטרה צמח משתולל ואז סופת עלים בכל הכוח!" אקרא בבטיחון 'יאאאא וויגליטאף!! היא כזו חמודה!!!' אחשוב לעצמי כמו פקאצה בת 12 למראה הוויגליטאף הורודה.
-
[QUOTE=PokeStyle;741428][COLOR=blue]"מייק אני מבין שאתה לא לומד אף פעם מה,סטרפטור שלך לא יכול להתחרות במהירות מול וויביל שלי"[/COLOR]
[COLOR=blue]אומר ג'ון בצחקוק[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה וויביל תחמוק ואז תשתמש באגרוף קרח"[/COLOR]
[COLOR=blue]וויביל מנסה לחמוק אבל סטרפטור פוגע בו בפגיעה קטנה מה שלא כ"כ מזיק לוויביל,ולפני שסטרפטור שם לב וויביל פוגע בו עם אגרוף קרח עוצמתי שמפיל את סטרפטור אבל נראה שהוא עדיין יכול להלחם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"וויביל תשתמש עכשיו ברוח קרח" אומר ג'ון בעד שרוח קרח מתקדמת לעבר סטרפטור[/COLOR]
המממ... מתקפות רגילות לא יעבדו אני צריך לחשוב מחוץ לקופסא׳ אני חושב ואז אומר ״אני יודע! סטראפטור, תשתמש בטיסה כפולה כדי לבלבל אותו ואז תשתמש בכנף אש!״ אני אומר.*
-
[COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטאף מצליח להתחמק ממתקפת צמח מטורף אבל הוא נפגע מסופת העלים ועף על אחד העצים[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטאף נראה מאוד מעוצבן והוא משתמש בקצה כפול שמתקרב לעבר טורטרה[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הטיסה הכפולה מצליחה לבלבל את וויביל שלא מבין מה קורה וכשכנף האש פוגעת בו וויביל עף על אחד העצים בחוזקה[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"יפה יפה אני רואה שהסטרפטור שלך חזק" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"וויבל תשתמש בדופק אפל!" והדופק האפל מתקרב לסטרפטור[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;741166]
[I][COLOR=DarkOrange]~ניב~
בליזקן מצליח להבין אותך ומתחיל להכות את גליאד באגרופי אש.לפתע גליאד משתמש באגרוף קרח אבל אם רגלו וידו ביחד שמקפיא את ידוי של בליזקן.לפתע השמיעה של בליזקן חזרה והוא יכול שוב לשמוע אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][/I][/quote]
אש שמקפיאה את היד של בלייזיקאן? יש לו אש על היד..:doubt:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
בלייזיקאן קדימה נטר גבוהה לאוויר ותקוף מלמעלה בסחרור אש, ואחר כך צא למתקפת להב מרעיל!
-
[quote=PokeStyle;741440][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטאף מצליח להתחמק ממתקפת צמח מטורף אבל הוא נפגע מסופת העלים ועף על אחד העצים[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטאף נראה מאוד מעוצבן והוא משתמש בקצה כפול שמתקרב לעבר טורטרה[/COLOR]
[/quote]
"טורטרה טיפוס הרים ואז קרן סולרית מהאוויר!" אקרא בביטחון "אם זה לא עוצר אותה הישתמש בעלי קסם!"
-
[QUOTE=PokeStyle;741440][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הטיסה הכפולה מצליחה לבלבל את וויביל שלא מבין מה קורה וכשכנף האש פוגעת בו וויביל עף על אחד העצים בחוזקה[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"יפה יפה אני רואה שהסטרפטור שלך חזק" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"וויבל תשתמש בדופק אפל!" והדופק האפל מתקרב לסטרפטור[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״סטראפטור תשתמש באס אווירי אבל רק כדי להתחמק מהדופק האפל ואז תעוף מהר אליו ותשתמש במכת שמיים וכנף אש ביחד!״.
-
[COLOR=darkorange]~ניב~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לבלייזיקן יש אש על הידיים והיא יוצאת כשהוא תוקף[/COLOR]
[COLOR=darkorange]-----------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בלייזקן מנטר לגובה ואז נותן מכת להב רעיל שפוגעת בגלייד ואתה רואה שהיא חולה[/COLOR]
[COLOR=darkorange]גלייד משתמש בחיתוך על חושי על בלייזיקן ומעיף אותו לריצפה בחוזקה[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בלייזקן שלך נראה עייף מאוד ובינתיים גלייד מתקרבת לבלייזקן והיא מתכננת לתקוף בקרב צמוד[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטף מצליחה לפגוע בטורטרה לפני שהוא משתמש בטיפוס הרים ומעיפה אותו[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אך טורטרה מצליח להתייצב והוא פוגע הוויגליטף בעלי קסם שפוצעים את וויגליטף קשה[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטף משתמש בסטירה כפולה על טורטרה עד שטורטרה נופל לריצפה ונראה שאין לו עוד הרבה כוח[/COLOR]
[COLOR=blue]סטרפטור מתחמק מהדופק האפל של וויביל והוא משתמש בכנף אש לעבר וויביל[/COLOR]
[COLOR=blue]"וויביל מהר תשתמש בטפריי מתכת על סטרפטור"[/COLOR]
[COLOR=blue]ושני המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ[/COLOR]
[COLOR=blue]וויביל נופל לריצפה ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר וסטרפור פצוע קשה מאוד אבל הוא עדיין יכול להלחם[/COLOR]
[COLOR=blue]"כל הכבוד..תחזור וויביל צא אינפרנפ![/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=blue][IMG]http://www.israup.net/images/0411ec59d08bfa247806e68d02bb6368.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=blue] תשתמש באגרוף אש" אומר ג'ון[/COLOR]
-
[quote=PokeStyle;741481]
[COLOR=seagreen]וויגליטף מצליחה לפגוע בטורטרה לפני שהוא משתמש בטיפוס הרים ומעיפה אותו[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אך טורטרה מצליח להתייצב והוא פוגע הוויגליטף בעלי קסם שפוצעים את וויגליטף קשה[/COLOR]
[COLOR=seagreen]וויגליטף משתמש בסטירה כפולה על טורטרה עד שטורטרה נופל לריצפה ונראה שאין לו עוד הרבה כוח[/COLOR]
quote]
"קדימה טורטרה תתאמפס ותשלח סופת עלים בכל הכוח שלך!" אקרא "אני יודעת שאתה מסוגל קדימה סופת עלים ואז צמח מישתלול!"
~~~~~~~~
קדימה קרב ראשון XD
-
[QUOTE=PokeStyle;741481][COLOR=darkorange]~ניב~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בלייזקן מנטר לגובה ואז נותן מכת להב רעיל שפוגעת בגלייד ואתה רואה שהיא חולה[/COLOR]
[COLOR=darkorange]גלייד משתמש בחיתוך על חושי על בלייזיקן ומעיף אותו לריצפה בחוזקה[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בלייזקן שלך נראה עייף מאוד ובינתיים גלייד מתקרבת לבלייזקן והיא מתכננת לתקוף בקרב צמוד[/COLOR]
[COLOR=blue]סטרפטור מתחמק מהדופק האפל של וויביל והוא משתמש בכנף אש לעבר וויביל[/COLOR]
[COLOR=blue]"וויביל מהר תשתמש בטפריי מתכת על סטרפטור"[/COLOR]
[COLOR=blue]ושני המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ[/COLOR]
[COLOR=blue]וויביל נופל לריצפה ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר וסטרפור פצוע קשה מאוד אבל הוא עדיין יכול להלחם[/COLOR]
[COLOR=blue]"כל הכבוד..תחזור וויביל צא אינפרנפ![/COLOR][URL="http://www.israup.net"][COLOR=blue][IMG]http://www.israup.net/images/0411ec59d08bfa247806e68d02bb6368.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=blue] תשתמש באגרוף אש" אומר ג'ון[/COLOR]
״כל הכבוד סטראפטור! עכשיו תשתמש בסופה חשמלית על אנפרנייפ ואז כשהוא מחושמל ציפור אמיצה על אגרוף האש!״ אני אומר.
-
[COLOR=seagreen]טורטרה מצליח לפגוע בוויגליטף בסופת העלים ובצמח המטורף ו-וויגליטף נופלת לריצפה[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ומתעלפת.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אינפנפ תתחמק מהר ואז תשתמש בלהב רעיל" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]ואינפרנפ מצליח להתחמק ופוגע בסטפרטור בלהב רעיל ומעיף אותו לרצפה[/COLOR]
[COLOR=blue]ונארה שסטרפטור לא יכול להלחם יותר[/COLOR]
-
[quote=PokeStyle;741505][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]טורטרה מצליח לפגוע בוויגליטף בסופת העלים ובצמח המטורף ו-וויגליטף נופלת לריצפה[/COLOR]
[/quote]
תמיד אהבתי אותך כמעדכן 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד טורטרה!" אקרא ואחבק את ראשו "הצלחת את הקרב הראשון שלך, אבל יש לנו עוד דרך ארוכה מאוד. אם וויגליטאף כמעט ניצחה אותך, אני לא רוצה לחשוב על הפוקימונים המאומנים של מוחי החזית" אומר לו ואלטף את ראשו. ואז אסתובב לעבר וויגליטאף ואזרוק עליה פוקדור 'עם וויגליטאף כזו, הניצחון בטוח' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=PokeStyle;741505][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=blue]"אינפנפ תתחמק מהר ואז תשתמש בלהב רעיל" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]ואינפרנפ מצליח להתחמק ופוגע בסטפרטור בלהב רעיל ומעיף אותו לרצפה[/COLOR]
[COLOR=blue]ונארה שסטרפטור לא יכול להלחם יותר[/COLOR]
״תחזור סטראפטור״ אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור ״היית טוב ומגיע לך מנוחה. עכשיו צא בלאסטויז!״ אני אומר ומוציא את בלאסטויז ״ תשתמש בפעימת מים ותגדיל אותה בעזרת אקדח מים וכשהיא ממש גדולה תשגר אותה על אנפרנייפ!״.
-
[quote=PokeStyle;741481][COLOR=darkorange]~ניב~[/COLOR]
[/quote]
אבקש מבלייזיקאן לחכות לרגע שבוא הוא קרוב לנטר במהירות אחורה, לרוץ חזרה בשיא המהירות לעברו ולהשתמש בבעיטת אש הכי חזקה שבלייזיקאן יכול לתת אל תוך פניו של גלייד!
-
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]חחח תודה אחי [/COLOR]
[COLOR=seagreen]------------------[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה זורק את הפוקדור על וויגליטף והפוקדור מתחיל להתנדנד ואתה שומע צליל[/COLOR]
[COLOR=seagreen]*תפסת וייגליטף זה יתעדכן בדף[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מרים את הפודור ומכניס אותו לכיס וממשיך ואתה רואה את העיר בלותון מרחוק[/COLOR]
[COLOR=blue]בלסטוויז יוצר את פעימת המים הגדולה ומשגר אותה על אינפרנפ אבל נראה שאינפרנפ לא מודאג כל כך[/COLOR]
[COLOR=blue]"אינפרנפ תשתמש באגרוף ממוקד לעבר פעימת המים" אומר ג'ון בבטחון[/COLOR]
[COLOR=blue]ואינפרנפ מפוצץ את פעימת המים באגרוף שלו בלי שום מאמץ[/COLOR]
[COLOR=blue]"אתה תצטרך יותר מזה כדי לנצח" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=orange]~ניב~[/COLOR]
[COLOR=orange]בלייזיקן פוגע בחוזקה בפנים של גלייד ומעיף אותה ונראה שגלייד מעולפת ולא יכולה להלחם יותר[/COLOR]
[COLOR=orange]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741395][COLOR=blue]
[COLOR=lime]"מיס מגיוס תתחמק ואז תשתמש בכדור צל קדימה"[/COLOR]
[COLOR=lime]אגרוף האש של אמביפום לא מצליח לפגוע במיס מגיוס בגלל מהירותו הרבה וכדור הצל פוגע בחוזקה באמביפום אבל נראה שלא נגרם לו נזק רב[/COLOR]
[COLOR=lime]"מיס מגיוס תשתמשבדופק אפל" אומר ג'וני בעד שדופק אפל מתקרב לאמביפום[/COLOR]
"תתחמקי ואגרוף אש!"
-
[quote=PokeStyle;741556][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה זורק את הפוקדור על וויגליטף והפוקדור מתחיל להתנדנד ואתה שומע צליל[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מרים את הפודור ומכניס אותו לכיס וממשיך ואתה רואה את העיר בלותון מרחוק[/COLOR]
[/quote]
חח למה באמת ירדת? ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יופי החזית הראשונה ועם שני אלה, אני בטוח אצליח' אחשוב לעצמי וארים את הפוקדור של וויגליטאף ואחזיר את טורטרה לפוקדור ואמשיך בדרכי לכיוון העיר ואחפש עוד פוקימונים מעניינים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ד"א אני רוצה להתמחות בסוג נורמל :P
-
[QUOTE=PokeStyle;741556][COLOR=seagreen]~אליס~[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=blue]בלסטוויז יוצר את פעימת המים הגדולה ומשגר אותה על אינפרנפ אבל נראה שאינפרנפ לא מודאג כל כך[/COLOR]
[COLOR=blue]"אינפרנפ תשתמש באגרוף ממוקד לעבר פעימת המים" אומר ג'ון בבטחון[/COLOR]
[COLOR=blue]ואינפרנפ מפוצץ את פעימת המים באגרוף שלו בלי שום מאמץ[/COLOR]
[COLOR=blue]"אתה תצטרך יותר מזה כדי לנצח" אומר ג'ון[/COLOR]
[COLOR=orange]בלייזיקן פוגע בחוזקה בפנים של גלייד ומעיף אותה ונראה שגלייד מעולפת ולא יכולה להלחם יותר[/COLOR]
[COLOR=orange]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״בלאסטויז! תשתמש בסחרור מהיר על הצד ובאותו זמן תשתמש במשאבת הידרו כדי שהמים יפגעו בו חזק!״ אני אומר.
-
[COLOR=lime]איימביפום מתחמקת מהמתקפה ותוקפת באגרוף אש שפוגעה במיסמגיוס בחוזקה [/COLOR]
[COLOR=lime]אבל נראה שהיא ממשיכה להלחם[/COLOR]
[COLOR=lime]"קדימה מיסמגיוס תשתמש בהיפנוזה"[/COLOR]
[COLOR=lime]וההיפנוזה של מיסמגיוס פוגעת ישר באמביפום ומרדימה אותה[/COLOR]
[COLOR=lime]"עכשיו כדור צל! צוער ג'וני בזמן שכדור הצל מתקרב לאמביפום[/COLOR]
[COLOR=seagreen]עזוב אחי סיפור ארוך חחח אני עכשיו בדרך להיכל התהילה D: (מנסה בגל אופן)[/COLOR]
[COLOR=seagreen]---------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה נכנס לעיר ופתאום את נתקע במאמן צעיר [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/31203ba34bfd6fa132b95f4cb5449253.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR=seagreen]"היי תזהרי לאן שאת הולכת" צועק המאמן[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"אה וד"א שמי ג'ון מה שמך?"[/COLOR]
[COLOR=blue]אינפרנפ לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונראה שהוא נפגע חזק[/COLOR]
[COLOR=blue]"אינפרנפ תשתמש בקרב צמוד קדימה!" צועק ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]ואינפרנפ של ג'ון מתקרב לעבר בלסטוויז שלך[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה[/COLOR]?
-
[QUOTE=PokeStyle;741592][COLOR=lime]~מינה~[/COLOR]
[COLOR=lime]איימביפום מתחמקת מהמתקפה ותוקפת באגרוף אש שפוגעה במיסמגיוס בחוזקה [/COLOR]
[COLOR=lime]אבל נראה שהיא ממשיכה להלחם[/COLOR]
[COLOR=lime]"קדימה מיסמגיוס תשתמש בהיפנוזה"[/COLOR]
[COLOR=lime]וההיפנוזה של מיסמגיוס פוגעת ישר באמביפום ומרדימה אותה[/COLOR]
[COLOR=lime]"עכשיו כדור צל! צוער ג'וני בזמן שכדור הצל מתקרב לאמביפום[/COLOR]
[COLOR=seagreen]עזוב אחי סיפור ארוך חחח אני עכשיו בדרך להיכל התהילה D: (מנסה בגל אופן)[/COLOR]
[COLOR=seagreen]---------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה נכנס לעיר ופתאום את נתקע במאמן צעיר [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/31203ba34bfd6fa132b95f4cb5449253.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR=seagreen]"היי תזהרי לאן שאת הולכת" צועק המאמן[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"אה וד"א שמי ג'ון מה שמך?"[/COLOR]
[COLOR=blue]אינפרנפ לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונראה שהוא נפגע חזק[/COLOR]
[COLOR=blue]"אינפרנפ תשתמש בקרב צמוד קדימה!" צועק ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]ואינפרנפ של ג'ון מתקרב לעבר בלסטוויז שלך[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה[/COLOR]?[/QUOTE]
״בלאסטויז, תשתמש באותו טריק שהשתמשנו נגד סטראפטור עם הסיבוב המהיר והאגרוף הממוקד!״ אני אומר.
-
[quote=PokeStyle;741556]
[COLOR=orange]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"יששש ניצחנו!!!" אומר בקול.. "כל הכבוד בלייזיקאן אתה הטוב מכולם!", ואז אלך אל המאמן היריב שלי ואומר לו.."זה היה קרב טוב, היו רגיעים שבאמת חשבתי שאפסיד!" ואלחץ לו את היד.. ואחכה שהוא יתן לי את גלייד כמו שסיכמנו!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[B]למקרא שלא ראית מה אפיק רשם לי:[/B]
[quote=afikafik1999;740612]
[I][COLOR=DarkOrange]~ניב~
"יש לי הצעה בשבילך גליאד הזה איתי המון זמן אבל בגלל שאני עובד הרבה הוא לא מספיק לראות אותו מספיק אז אם תנצח אותי תקבל את גלייאד וכך גם אתה תשמח וגם הוא מה אתה אומר?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פכדור ביד.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
-
[COLOR=blue]בלאסטוייז פוגע בחוזקה באינפרנפ ונראה שאינפרנפ מותש מאוד אך הוא לא מוותר[/COLOR]
[COLOR=blue]"אין לי יותר מה להפסיד אינפרנפ תשתמש במפוצץ ג'יגה"[/COLOR]
[COLOR=blue]בעד שאינפרנפ משתמש במופוצץ ג'יגה שמפוצץ את כל הזירה ואתה רואה שגם אינפרנפ וגם בלסטוייז מחוסלים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"קרב יפה ידידי אני רואה שאתה משתפר" אומר ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אחי זה פעל על אותו עיקרון אז זה לא כזה משנה חח[/COLOR]
[COLOR=darkorange]------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"התערבות זו התערבות הנה קבל"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]והמאמן נותן לך את הגלייד שלו וממשיך ללכת[/COLOR]
-
[QUOTE=PokeStyle;741628][COLOR=blue]~מייק~[/COLOR]
[COLOR=blue]בלאסטוייז פוגע בחוזקה באינפרנפ ונראה שאינפרנפ מותש מאוד אך הוא לא מוותר[/COLOR]
[COLOR=blue]"אין לי יותר מה להפסיד אינפרנפ תשתמש במפוצץ ג'יגה"[/COLOR]
[COLOR=blue]בעד שאינפרנפ משתמש במופוצץ ג'יגה שמפוצץ את כל הזירה ואתה רואה שגם אינפרנפ וגם בלסטוייז מחוסלים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"קרב יפה ידידי אני רואה שאתה משתפר" אומר ג'ון בחיוך[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אחי זה פעל על אותו עיקרון אז זה לא כזה משנה חח[/COLOR]
[COLOR=darkorange]------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"התערבות זו התערבות הנה קבל"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]והמאמן נותן לך את הגלייד שלו וממשיך ללכת[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״שוב נגמר בתיקו...״ אני אומר ״היית טוב והאנפרנייפ שלך חזק! טוב אני אלך עכשיו לראש החזית הראשון״ אני אומר ולוחץ לו את היד בידידותיות.