[quote=יגאל;758179]כולם להיתפלל שיאשרו לי את המשחק[/quote]
אוקי למרות שאני לא מאמין בו אני יעזור לך
ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם
אשר יצר את פרי הגפן
אמן
Printable View
[quote=יגאל;758179]כולם להיתפלל שיאשרו לי את המשחק[/quote]
אוקי למרות שאני לא מאמין בו אני יעזור לך
ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם
אשר יצר את פרי הגפן
אמן
[QUOTE=PokeStyle;758185]אה באמת?! לא ידעתי אבל רשמתי בתגובה
אני רוצה טרטוויג ופיפלאפ זה בסדר לקחת שניים?
[/QUOTE]
אין בעיה מותר אני פשוט המשיך לך בהמשך
אני לא עושה רקע ליאור,להירשם?
אדם,זה תלוי מאוד
לפעמים ניר פה (אני ניר)
ולפעמים יואב פה (זה שלרוב פה)
[quote=monster;758188]אין בעיה מותר אני פשוט המשיך לך בהמשך[/quote]
אה אז תודה אחי
ערכיה:
אז ליקרוא לך ניר?
[QUOTE=nilasak;758189]אני לא עושה רקע ליאור,להירשם?
אדם,זה תלוי מאוד
לפעמים ניר פה (אני ניר)
ולפעמים יואב פה (זה שלרוב פה)[/QUOTE]
מצטער אני לא מוותר על רקע תנסה לכתוב
[QUOTE=monster;758191]מצטער אני לא מוותר על רקע תנסה לכתוב[/QUOTE]
אני לא נרשם.
יגאל שלחת בקשת אישור:D?
יגאל איזה משחק אתה פותח?
[QUOTE=PokeStyle;758193]יגאל איזה משחק אתה פותח?[/QUOTE]
גם אני אמור לנהל אותו :)
[quote=nilasak;758196]גם אני אמור לנהל אותו :)[/quote]
אה יפה איזה משחק פוקימון?
בוקר טוב מה קורה?
[QUOTE=MoR;758203]בוקר טוב מה קורה?[/QUOTE]
בסדר
בוקר טוב מור
עכשיו אביב קורא את המשחק
המידע יחשף שהמשחק יפתח.
[QUOTE=nilasak;758206]בוקר טוב מור
עכשיו אביב קורא את המשחק
המידע יחשף שהמשחק יפתח.[/QUOTE]
אני כבר יודע
בהצלחה ניר
[QUOTE=MoR;758208]בהצלחה ניר[/QUOTE]
ליאור שלח לי בהודעה את המשחק אם אתה יודע
תודה מור....
בוקר טוב כולם.
בוקר טוב איתי.
בוקר טוב יואב (?)
מי כאן?
בוקר טוב איתי, מה קורה,
בסדר מור, ואיתך?.
[QUOTE=nilasak;758209]ליאור שלח לי בהודעה את המשחק אם אתה יודע
[/QUOTE]
מה לשלוח?
היי אבי הכל טוב.
נו מה יהיה היום? מכבי תיפול?
[QUOTE=pokedex;758212]בוקר טוב יואב (?)
מי כאן?[/QUOTE]
ניר :big_wink:
אני כאן
[quote=MoR;758215]היי אבי הכל טוב.
נו מה יהיה היום? מכבי תיפול?[/quote]
היום בשבע וחצי בספורט 5, פ.ס.ז מזלזלת במכבי לפי מה שאמרו, שמעתי בצרפת שהם אמרו: "מכבי זה אימון לפני בורדו", נקווה שהם לא יזלזלו וינצחו.
ניר תענה
[QUOTE=SportMan;758217]היום בשבע וחצי בספורט 5, פ.ס.ז מזלזלת במכבי לפי מה שאמרו, שמעתי בצרפת שהם אמרו: "מכבי זה אימון לפני בורדו", נקווה שהם לא יזלזלו וינצחו.[/QUOTE]
כנ''ל
באיזה שעה יעלו את הפרק של פוקימון ליוט יוב
[QUOTE=SportMan;758213]בוקר טוב איתי, מה קורה,
בסדר מור, ואיתך?.[/QUOTE]
הכל בסדר, איך איתך?
[QUOTE=MoR;758215]היי אבי הכל טוב.
נו מה יהיה היום? מכבי תיפול?[/QUOTE]
אני מהמר על שוויון, 1-1 אם להיות מדיוק.
פס"ז (פאריס סאן ז'רמיין, אל תתבלבלו עם פס"ו [PSV, נאמר פה אס ווה, כמו BMW חברת המכוניות שאמורים בה אם ווה, על אותו משקל] איינדובן ההולנדית, מועדון פאר אירופאי לשעבר) היא לא אותה קבוצה שהייתה פעם.
למי שזוכר, רונאלדיניו הגדול (רק עד לפני כ-4 שנים השחקן הטוב בעולם, כמה שהזכרון האנושי קצר) התחיל את הקריירה האירופאית שלו שמה.
השנה היא בגביע הוופא (תקנית זה היורופה ליג - Europa League - הליגה האירופאית, אך יותר קל ומרגיש יותר נכון להגיד את השם הקודם של המפעל) רק במקום מהגביע הצרפתי, כאשר בליגה הצרפתית היא קבוצת אמצע טבלה כאשר אם זכרוני אינו מטעה אותי היא סיימה במקום ה-13 בליגה הצרפתית מתוך 20 קבוצות.
מכבי יכולה לעבור אותה, זה יהיה קשה אמנם, אבל היא מסוגלת.
בנוסף לכך, PSG תשחק נגד בורדו במחזור הקרוב, ככה שהיא מעדיפה להתרכז במשחק הזה. זה לא ממש סיבה משמחת למכבי, אשר חשוב לזכור שתשחק נגד הסגנית מכבי חיפה ביום ראשון ככה ששתיהן באותו דפוס (משחק נגד קבוצת צמרת במחזור הקודם). הם קצת מזלזלים ככה שזה אכן לטובת מכבי ת"א, אני לא ממש מוצא מקום לזלזול בהתאם ליכולת שהציגו בשנה האחרונה. יהיה משחק מעניין ושוויוני.
אני מהמר על 1-1 בחוץ ו1-0 או 2-1 בבית, תלי כמובן בכושר (הפסד שם יכול לדכא את השחקנים, כמובן תלוי בתוצאה).
[quote=יגאל;758221]באיזה שעה יעלו את הפרק של פוקימון ליוט יוב[/quote]
נדמה לי אחרי הצהריים
[quote=pokedex;758222]הכל בסדר, איך איתך?
פס"ז (פאריס סאן ז'רמיין, אל תתבלבלו עם פס"ו [PSV, נאמר פה אס ווה, כמו BMW חברת המכוניות שאמורים בה אם ווה, על אותו משקל] איינדובן ההולנדית, מועדון פאר אירופאי לשעבר) היא לא אותה קבוצה שהייתה פעם.
למי שזוכר, רונאלדיניו הגדול (רק עד לפני כ-4 שנים השחקן הטוב בעולם, כמה שהזכרון האנושי קצר) התחיל את הקריירה האירופאית שלו שמה.
השנה היא בגביע הוופא (תקנית זה היורופה ליג - Europa League - הליגה האירופאית, אך יותר קל ומרגיש יותר נכון להגיד את השם הקודם של המפעל) רק במקום מהגביע הצרפתי, כאשר בליגה הצרפתית היא קבוצת אמצע טבלה כאשר אם זכרוני אינו מטעה אותי היא סיימה במקום ה-13 בליגה הצרפתית מתוך 20 קבוצות.
בנוסף לכך, PSG תשחק נגד בורדו במחזור הקרוב, ככה שהיא מעדיפה להתרכז במשחק הזה. זה לא ממש סיבה משמחת למכבי, אשר חשוב לזכור שתשחק נגד הסגנית מכבי חיפה ביום ראשון ככה ששתיהן באותו דפוס (משחק נגד קבוצת צמרת במחזור הקודם). הם קצת מזלזלים ככה שזה אכן לטובת מכבי ת"א, אני לא ממש מוצא מקום לזלזול בהתאם ליכולת שהציגו בשנה האחרונה. יהיה משחק מעניין ושוויוני.
אני מהמר על 1-1 בחוץ ו1-0 או 2-1 בבית, תלי כמובן בכושר (הפסד שם יכול לדכא את השחקנים, כמובן תלוי בתוצאה).[/quote]
סבבה איתי,
לגבי ההימור שלך, זה באמת יכול להיות תיקו אבל תאמין לי שאם פ.ס.ז לא תזלזל במכבי היא יכולה לנצח את המשחק.
[QUOTE=pokedex;758222]הכל בסדר, איך איתך?
אני מהמר על 1-1 בחוץ ו1-0 או 2-1 בבית, תלי כמובן בכושר (הפסד שם יכול לדכא את השחקנים, כמובן תלוי בתוצאה).[/QUOTE]
כן גם אני זוכר שהיא סיימה מקום 13,אז כנראה שזה נכון
[QUOTE=SportMan;758228]סבבה איתי,
לגבי ההימור שלך, זה באמת יכול להיות תיקו אבל תאמין לי שאם פ.ס.ז לא תזלזל במכבי היא יכולה לנצח את המשחק.[/QUOTE]
אבל המצב הוא שהיא כן מזלזלת.
[quote=pokedex;758231]אבל המצב הוא שהיא כן מזלזלת.[/quote]
את זה אני יודע, כמו שאמרתי קודם וגם אתה אמרת הם יותר במשחק מול בורדו מאשר של מכבי, הם מייחסים למשחק כמשחק אימון.
לדעתי התקשורת בארץ מעריכה יתר על המידה את Psg.
הליגה הצרפתית היא החמישית בטיבה אמנם (עם תחרות גדולה מצד פורטוגל, רוסיה ואוקראינה), אך קבוצת אמצע טבלה בליגה החמישית בעולם זה לא כל-כך טוב. הפועל תל אביב נצחה שנה שעברה את סלטיק, רד בול זלצבורג, קבוצה הנחותה מהפועל תל אביב ומכבי חיפה, ניצחה שנה שעברה את ויאריאל (!), ככה שהכל תלוי בטקטיקה וניצול זה שאתה בא ממעמד של אנדרדוג, להוסיף לכך את הזלזול מצד היריבה ואת התמקדותם בליגה המקומית החזקה, ותגלה כי פערי הרמות לא גדולים ככל שאומרים.
כמובן שקבוצת אמצע טבלה בליגת העל לא ניתן להשוות לקבוצת אמצע טבלה בצרפת (תשווה את Psg לבני סכנין, לדוגמא), אך פערי הרמות בין שלוש הגדולות בארץ לבין השאר הם גדולים.*
[QUOTE=SportMan;758228]סבבה איתי,
לגבי ההימור שלך, זה באמת יכול להיות תיקו אבל תאמין לי שאם פ.ס.ז לא תזלזל במכבי היא יכולה לנצח את המשחק.[/QUOTE]
גם הפועל עכו יכולה לנצח את ברצלונה \:
[QUOTE=Flupy;758246]גם הפועל עכו יכולה לנצח את ברצלונה \:[/QUOTE]
אל תגזים ם:
[QUOTE=pokedex;758247]אל תגזים ם:[/QUOTE]
כן מה הקטע להגיד שהיא יכולה .
עד שהמשחק לא מתחיל שתי הקבוצות שוות \:
[QUOTE=Flupy;758250]כן מה הקטע להגיד שהיא יכולה .
עד שהמשחק לא מתחיל שתי הקבוצות שוות \:[/QUOTE]
אתה טועה, יש המון משתנים.
כושר, הישגים, נסיון, סגל, מאמן, תנאי מגרש, ביתיות, וגם מזל.
מזל ? אני באמת צריך לענות על זה ם.ם
כושר ?הברקה קטנה הטעות הכי קטנה ואתה נופל
הישגים ? יאי לפי מה שאתה אומר ריאל היא הקבוצה הכי טובה בעולם Dd:
ניסיון ?פחחח ניסיון ? ניסיון יש לשחקנים כמו ראול ופויול אתה רואה אותם בשתי הקבוצות ?
ביתיות?הדבר הראשון שמלמדים ספורטאי זה להתעלם מהקהל.
תנאי מגרש? רגע זה פועל רק על קבוצה אחת ?!
עריכה >:
התגובה הזאת ארוכה מידי >:
היי מה קורה?
[QUOTE=MoR;758261]היי מה קורה?[/QUOTE]
בסדר