[COLOR=dimgray]חחחחחחח ענק אתה היטמן D:[/COLOR]
[COLOR=dimgray]"[SIZE=2]וPo Zon מסתובב ומנסה לשכנע את החרקים שבאיזור להשתתף בפרויקט 'יצירת צלליות' החדש שלו."[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אין הרגת אותי XDDDDDD[/COLOR][/SIZE]
Printable View
[COLOR=dimgray]חחחחחחח ענק אתה היטמן D:[/COLOR]
[COLOR=dimgray]"[SIZE=2]וPo Zon מסתובב ומנסה לשכנע את החרקים שבאיזור להשתתף בפרויקט 'יצירת צלליות' החדש שלו."[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אין הרגת אותי XDDDDDD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black][IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[COLOR=Blue]"שבט פוקימונס, אתם יכולים להיכנס".[/COLOR] כל שבט פוקימונס נכנס לקרחת יער וכל השורדים יושבים על בולי עץ ומחכים.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
ג'ף מתקדם לעברם, מוציא שק כהה ומסתכל עליהם. הוא שואל אותם: [COLOR=Blue]"מישהו רוצה לנחש מה הולך לקרות עכשיו?"[/COLOR]
ארווין: "אנחנו הולכים לאכול עכשיו את מעדני המקום... מקקים ברוטב פיצה?"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[COLOR=Blue] ג'ף: "לא [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Blue]:sorry:".[/COLOR]
ארווין: "אנחנו הולכים לכבוש את פסגת ההר המושלג ההיא, איפה שיש את כל העצמות והשלדים?"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[COLOR=Blue] ג'ף: "לא [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Blue]:what:"[/COLOR]
ארווין: "אנחנו הולכים להשתתף באתגר האח הגדול בו ייבחר השורד הכי מועדף של פוקימונס לשנת 2010?"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[COLOR=Blue] ג'ף: "לא [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Blue]:doubt:".[/COLOR]
ארווין: "אנחנו הולכים לחבור לצוות הפקת אבודים ולמצוא את המשמעות של החיים והמוות?"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[COLOR=Blue] ג'ף: "לא [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Blue]:cry:".[/COLOR]
ארווין: "אנחנו הולכים להלחם בספרטנים ולא להפסיק עד שאחד מהשבטים ימות?"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[COLOR=Blue] ג'ף:"לאאאא !!! [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Blue]:punch: מישהו אחר רוצה לדבר? בבקשה??"[/COLOR]
איתי: "אתה הולך להביא שני משתתפים חדשים, אחד לכל קבוצה, כי בפרק הראשון סאי מת ובפרק השני הוצגו רק תשעה שחקנים ככה שאנחנו בפיגור של שני שחקנים ומאחר שנאמר בתחילת הסיפור שיוצג השחקן הכי טוב בכל הזמנים, אתם החלטתם לעשות טוויסט ולהציג שניים כאלה".[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[COLOR=Blue] ג'ף: "כן, איך ידעת את כל זה?"[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
איתי: "זה רשום לך על הכרטיסיה [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]:nose_pick:".
[COLOR=Blue] ג'ף: "אה אופס [/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Blue]:sorry: טוב, כמו שנאמר, אנחנו הולכים להציג כעת שני שחקנים חדשים אשר יתווספו למשחק. אז תופים בבקשה".[/COLOR]
אלכס עושה קולות של תופים מתלהבים וברגע שהוא קולט את המבט של רותם, הוא מפסיק ומסתכל על הידיים שלו בבושה.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black][B]מתמודד מספר 1: [COLOR=Red]טרינר[/COLOR][/B]
בן 16, רווק, דון
כשטרינר מגיע לסצנה, רותם ממלמל: "יחי טרינר", ואז כולם קמים, קדים לו ומוחאים לו כפיים בצורה סוערת וממושכת עד שהוא לוקח את הבנדנה, שם אותה על הראש ומתיישב. עומר ממשיך לעמוד ואומר: "[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]טרינר אתה גזעי כפרה". טרינר מהנהן בראשו ואומר לו: "אתה עוד תגיע רחוק, חבר". Imagine מגחך ואומר: "מה לעזאזל הוא יודע?!", ואז כולם מסתכלים בכעס לעבר Imagine ועומר עונה לו: "יש לך עוד את האומץ לשאול?! כי זה טרינר!! הוא יודע פאקינג הכל!!!".[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]
[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black][B]מתמודד מספר 2: [COLOR=Green]ג'ון ג'ון[/COLOR][/B]
בן 52, נשוי +, באמת מצב מסובך
ג'ון ג'ון ניגש לג'ף, לוקח בנדנה ואז אומר: "אני רוצה להקדיש את הרגע הזה לאישתי, לילדיי, לכל הבחורות שאת התמונות שלהן פירסמתי בעירום ולתפארת מדינת ישראל".
[B] - בלילה שלמחרת -[/B]
החבורה יושבת ליד המדורה; ג'ון ג'ון ורומה רבים מי פילס את הדרך לכל הנובים והטרולים בפורום, עומר ורותם דנים האם STM הוא בוט מכני או משתמש בשר דם, וארווין מקריא קטעים מהסיפור האחרון שהוא כתב ושנקרא - 'אסון הטבע - בראשית': [COLOR=Purple]"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱרווין, אֵת הַפורומים, וְאֵת הָגולשים. ב וְהָפורום, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱרווין, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הפורומים. ג וַיֹּאמֶר אֱרווין, יְהִי באן; וַיְהִי-באן. ד וַיַּרְאו המשתמשים אֶת-הָבאן, כִּי-רע; וַיַּבְדֵּל ארווין, בֵּין משתמש פעיל וּבֵין משתמש בבאן ה וַיִּקְרָא אֱרווין לָכולם לבוא ולשמוח איתו"[/COLOR]. נדב, סתיו ואיתי מנגבים את הדמעות ואומרים: "אחי, אתה באמת רשמת את זה?", ארווין מבליט את החזה שלו החוצה, עונד על פניו הבעה מרוצה ואומר: "אכן כן", והם נשברים ובוכים - "זה כל כך יפה".
ואז אביב נעמד בדרמטיות, מנגב את הדמעות ואומר: "די, נשבר לי!"
כולם שואלים אותו מה קרה והוא מסובב את ראשו הצידה, מרים את ידו אל המצח ואומר: "נשמתי פגועה".
עומר, נדב, סתיו, איתי ורותם אומרים לו: "שמע, בוא שב, נריץ קצת קטעים על אלכס, יהיה כיף".
אביב מסתכל עליהם, מסתכל על הירח במבט נוגה ואז אומר: "שום דבר לא יאחה את ליבי הקטן".
ואז הוא פוצה בשיר קינה, וזה הולך בערך ככה:
[I][COLOR=Magenta]הדרך הייתה ארוכה
עם הרבה סיבובים ועיקולים
שהובילו אותנו עד לפה
ומי בעצם יודע מה זה באמת כאן
[/COLOR][/I] [/COLOR][/SIZE][I][SIZE=2][COLOR=Magenta] אבל אני חזק[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Magenta]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Magenta] חזק דיו כדי שיהיה איכפת לי
הוא לא כבד, הוא אחי
הוא סאי
זו הייתה דרך ארוכה
שממנה כבר אין דרך חזור
בזמן שאנחנו מתקדמים
הגיע הזמן שגם נתחיל לזכור
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Magenta] אבל אני חזק[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Magenta]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Magenta]והזכרון שלו לא מכביד עליי אפילו לרגע[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Magenta]
[/COLOR][/SIZE][/I] [SIZE=2][COLOR=Black][I][COLOR=Magenta] הוא לא כבד, הוא אחי
הוא סאי[/COLOR][/I]
אז רותם קם, מכחכח בגרונו ואומר: "טוב, אז אם אנחנו במצב של לשפוך את הלב, גם אני רוצה לספר משהו.
אני החבאתי את זה ממכם למשך הרבה זמן, יותר מדיי זמן והגיע הרגע כדי להתוודות על הנורא ביותר.
אני מקווה שתקבלו אותי כמו שאני ושגילוי זה לא יפריע לכם ולי להתנהל בצורה שבה התנהלנו עד כה".
אילן קופץ בראש ואומר: [COLOR=DarkRed]"אני לא אוהב את הצורה שבה אתה אומר את זה".[/COLOR]
רותם: "טוב, זו זכותך".
אילן: [COLOR=DarkRed]"אה, ואני לא אוהב את השם שלך, אני רוצה שיהיה לך שם יותר גברי".[/COLOR]
רותם: "סבבה, טוב, אם תיתן לי להתחיל, זה יהיה הרבה יותר קל..."
אילן: [COLOR=DarkRed]"ואני לא אוהב את החידונים של OmerPoke".[/COLOR]
רותם מסתכל על אילן במבט מוזר, וכולם ממלמלים: "מי זה OmerPoke? מה זה קשור בכלל?"
ואילן ממשיך בשלו: [COLOR=DarkRed]"ואני לא אוהב את Y.I, הוא מעצבן אותי".[/COLOR]
רותם נהיה רציני, הוא ניגש לאילן ושואל אותו: "הכל בסדר? אתה רוצה קצת מים?"
ואילן ממשיך [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]בדיבוק שלו [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]כאילו רותם הוא אוויר: [COLOR=DarkRed]"ואני לא אוהב את הסיפור הזה".[/COLOR]
עומר: "מישהו פה נשרט בצורה לא נורמלית, תקראו לכוחות ההצלה".
אילן מתנדנד קדימה ואחורה ולא מפסיק: [COLOR=DarkRed]"ואני לא אוהב כשהשמש זורחת ואת הצורה של הירח באמצע החודש, ואני לא אוהב את זה שמשדרים משהו בטלוויזיה ואז צריך לחכות יום שלם בשביל השידור החוזר, ואני בכלל שונא את ג'סטין ביבר, ושלא תגרמו לי להתחיל לדבר על פוקימון. כאילו, יש דבר יותר אובר רייטד מפיקאצ'ו? הוא בכלל עכבר אדיוטי, מה שמזכיר לי שאני שונא עכברים, ואני מתעב בני אדם ואני לא אוהב בכלל את השפה הזו ומי בכלל המציא את העולם הזה? אני שונא את העולם הזה. אני שונא אותי, ואת עצמי ואת כל מה שאני רואה במראה וזו הסיבה היחידה שאני מקטר כל הזמן..."[/COLOR] וכולם כזה ב:oing::what::O[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]
ואז מכל האנשים, דווקא Imagine מתעשת ראשון, פותח את פיו ואומר: "בוא'נה, וחשבתי שלי יש בעיות".
[B]- המשך יבוא -[/B]
[/COLOR][/SIZE]
חחח אור תודה אחי האמת היא שלא הבנתי אני John? כי השם האמיתי שלי זה גם איתי וגם פה כתבת חח אף פעם לא ממש נכנסתי לפורום סיפורים אבל נכנסתי לשלך רק בגלל שאני אוהב אותך אח יקר וחוץ מזה הסיפור שלך צריך לזכות באוסקר.
[quote=SEXEYMAN;814727]חחח אור תודה אחי האמת היא שלא הבנתי אני John? כי השם האמיתי שלי זה גם איתי וגם פה כתבת חח אף פעם לא ממש נכנסתי לפורום סיפורים אבל נכנסתי לשלך רק בגלל שאני אוהב אותך אח יקר וחוץ מזה הסיפור שלך צריך לזכות באוסקר.[/quote]
יש איתי בסיפור (מנהל פורום ספורט)
ויש ג'ון ג'ון בסיפור (שזה אתה)
תקרא, ומקווה שתהנה.
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#000000]עומר: "מישהו פה נשרט בצורה לא נורמלית, תקראו לכוחות ההצלה".
אילן מתנדנד קדימה ואחורה ולא מפסיק: [/COLOR][COLOR=darkred]"ואני לא אוהב כשהשמש זורחת ואת הצורה של הירח באמצע החודש, ואני לא אוהב את זה שמשדרים משהו בטלוויזיה ואז צריך לחכות יום שלם בשביל השידור החוזר, ואני בכלל שונא את ג'סטין ביבר, ושלא תגרמו לי להתחיל לדבר על פוקימון. כאילו, יש דבר יותר אובר רייטד מפיקאצ'ו? הוא בכלל עכבר אדיוטי, מה שמזכיר לי שאני שונא עכברים, ואני מתעב בני אדם ואני לא אוהב בכלל את השפה הזו ומי בכלל המציא את העולם הזה? אני שונא את העולם הזה. אני שונא אותי, ואת עצמי ואת כל מה שאני רואה במראה וזו הסיבה היחידה שאני מקטר כל הזמן..."[/COLOR][COLOR=#000000] וכולם כזה ב:oing::what::O[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ואז מכל האנשים, דווקא Imagine מתעשת ראשון, פותח את פיו ואומר: "בוא'נה, וחשבתי שלי יש בעיות".
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזק ביותר
מחכה לפרק הבא
נ.ב-יחי טרינר
[quote]החבורה יושבת ליד המדורה; ג'ון ג'ון ורומה רבים מי פילס את הדרך לכל הנובים והטרולים בפורום, עומר ורותם דנים האם Stm הוא בוט מכני או משתמש בשר דם, וארווין מקריא קטעים מהסיפור האחרון שהוא כתב ושנקרא - 'אסון הטבע - בראשית': "בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱרווין, אֵת הַפורומים, וְאֵת הָגולשים. ב וְהָפורום, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱרווין, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הפורומים. ג וַיֹּאמֶר אֱרווין, יְהִי באן; וַיְהִי-באן. ד וַיַּרְאו המשתמשים אֶת-הָבאן, כִּי-רע; וַיַּבְדֵּל ארווין, בֵּין משתמש פעיל וּבֵין משתמש בבאן ה וַיִּקְרָא אֱרווין לָכולם לבוא ולשמוח איתו". נדב, סתיו ואיתי מגנבים את הדמעות ואומרים: "אחי, אתה באמת רשמת את זה?", ארווין מבליט את החזה שלו החוצה, עונד על פניו הבעה מרוצה ואומר: "אכן כן", והם נשברים ובוכים - "זה כל כך יפה".
[/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!!
[quote]עומר ורותם דנים האם Stm הוא בוט מכני או משתמש בשר דם[/quote]
Xddddd
תכלס לא נראה לי שיש מישהו שיודע את זה :p
איך אתה לא הוספת אותי :@
יש לך את זה גדול :)
חחחחחחחמצחיק מאוד זה מה שבאמת אני חושב על פיקאצו
מה רע בשם של רותם?
[quote=Hit Man;814719][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2] [COLOR=purple]"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱרווין, אֵת הַפורומים, וְאֵת הָגולשים. ב וְהָפורום, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱרווין, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הפורומים. ג וַיֹּאמֶר אֱרווין, יְהִי באן; וַיְהִי-באן. ד וַיַּרְאו המשתמשים אֶת-הָבאן, כִּי-רע; וַיַּבְדֵּל ארווין, בֵּין משתמש פעיל וּבֵין משתמש בבאן ה וַיִּקְרָא אֱרווין לָכולם לבוא ולשמוח איתו"[/COLOR].[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ואז מכל האנשים, דווקא Imagine מתעשת ראשון, פותח את פיו ואומר: "בוא'נה, וחשבתי שלי יש בעיות"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[B]XD קרעו אותי שני הקטעים האלו XP[/B]
וואי זה כזה גדול ! זה אדיר ! אני בוכה מרוב שזה יפה !
חחח אהבתי את הפרק, כל הכבוד.
הקטע עם אילן ורותם, והסיפור של ארוין היו קורעים מאוד.
אני שמח מאוד שכולם נהנו מהחצי הראשון (כן, זה היה רק חצי) של פרק 4 ואני מתכנן לפרסם את החצי השני בקרוב.
אל תשכחו שיש לנו את הסוד של רותם, את משימת החסינות ואת בחירת המודח הראשון של הסיפור.
שיט שיגעתי אותם עכשיו אני בטוח המודח הראשון למה היטמן?
חחחחח
אהבתי את התנ"ך של ארווין חחחחחחח
אימג'יין הכי מצחיק חחחחחח
[SIZE=2][COLOR=#000000] [IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[COLOR=Blue]רותם: "טוב, אז הגיע הזמן לספר לכם את שנפשי לא ידעה.
לפני כמה שנים קיבלתי מכתב מ-מוען לא ידוע ובמכתב היה רשום את הדבר הבא" -[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][quote]<p>
<span style="color: rgb(0, 0, 255);"><span style="font-family: lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif;"><em>זה אני, ואני קורא לך, צאי אל החלון, כי אני רוצה לקנות לך יהלום<br />
את מופיעה לי בחלומות וכבשת לב של גבר, אז אם יש גן עדן, נגני לי צליל מיתר</em></span></span></p>
מאת STM[/quote][SIZE=2][COLOR=#000000]
[COLOR=Blue]רותם: "בהתחלה חשבתי שזו מתיחה לא מוצלחת על חשבוני אבל אז הבנתי שיש בזה משמעות.
פניתי עם המכתב למספר חברים קרובים וזה מה שהיה להם לייעץ לי בנוגע למכתב" -[/COLOR][INDENT] Po Zon: "לפעמים כדי לזהות את השונה, צריך לדעת מה דומה בכל חידה.
אני חושב שאם ניקח לדוגמא את הפוקימון אנון, גם הם היו קצת לא ידועים, בדיוק כמו החידה שלך. נכון?
אפרופו אנון, אני עובד עכשיו על קורס מדהים שבו אנשים יוכלו לצייר בעודם ישנים במיטה.
אני מתכנן להוציא את זה לפועל בתור הפרויקט הבא שלי...
נו, זה שיבוא אחרי ציור אלקטרו מגנטי באייפון...
וזה אם לא מחשיבים את הקורס של שילוב צבעים לעיוורי צבעים...
וכמובן שאי אפשר שלא לציין את הבית ספר ללמידת ליטוש תמונות רנטגן...
אה, חחחחח וזה יבוא כמובן כאשר אסיים את הקורסים הנוכחיים שלי שהם":
- בניית צלליות.
- איור ממוחשב של דברים מופשטים.
- קורס צביעת מכחול בחול.
- שיפוץ ביתך - גרסת ציור ממוחשב.
- והבייבי שלי - להציק לשורדים אחרים בזמני החופשי.[/INDENT][COLOR=Blue]רותם: "היו גם כאלה שלא ממש ידעו איך לעזור ופשוט רק הביעו את תמיכתם" -[/COLOR][INDENT] Imagine - "אני בשום פנים, תחת שום נסיבות, מסרב בתוקף ובהחלטיות לתמוך בך".
אלכס: "מייאו, אני תומך בך. אני לא יודע למה אבל אני תומך בך".[/INDENT][COLOR=Blue]רותם: "והיו כאלה שסתם הרגישו צורך לשתף אותי במשהו שעובר עליהם" -[/COLOR][INDENT] ג'ון ג'ון: "רותם, אני לא יכול לשלוח לך מסרים פרטיים, אתה יכול לעזור לי?".
אילן: "אני לא אוהב מסרים פרטיים".
ג'ון ג'ון: "רותם, יש לי בעיה בפרסום המדריך של השורד הצעיר, אתה יכול לעזור לי?"
אילן: "אני לא אוהב את השורד הצעיר".
ג'ון ג'ון: יש לי בעיה בניגוב התחת, אתה יכול לעזור לי?"
אילן: "אני לא אוהב לנגב את התחת".[/INDENT]ואז עומר, ניצן, דודי ואביב ששומעים את הסיפור של רותם נגעלים ואומרים: "איכססס".
[COLOR=Blue] רותם: "בכל מקרה, ... צר לי לבשר לכם אבל ירד לי כבר החשק מהסיפור הזה.. ואין לי אפילו כוח לספר לכם למה :-/"[/COLOR]
כולם מתבאסים ומתכוונים ללכת לישון כשארווין מסתכל על רותם ואומר לו: "אני יודע מה הסוד שלך".
[COLOR=Blue] רותם: "לא, אתה לא".[/COLOR]
ארווין: "כן, אני כן. אתה זה שפתח את מועדון המעריצים שלי ואת האתר - אחי, אני בוכה מרוב שזה יפה".
[COLOR=Blue] רותם מסתכל עליו במבט מוזר ואומר לו: "לא".[/COLOR]
ארווין: "א-הא! אז אני יודע! אתה אחיו התאום של אלכס וזה למה אוהב אותו כל כך".
[COLOR=Blue] רותם מסתכל על אלכס שמלקק את עצמו באיזור המפשעה, רותם מעווה את פניו בגועל ואומר: "ממש אבל ממש לא".[/COLOR]
ארווין: "א-ה-א!!! אז אני יודע!!! אתה בחורה ערביה בת 105 שמתחזה לגבר ואתה בעצם פה כדי להרוג את כולנו".
[COLOR=Blue] רותם מסתכל על ארווין: "לא באמת, כאילו, זה הדבר הכי טוב שיכולת לעלות? לא, אני לא. [SIZE=4]אני הבן האובד של אייל גולן".[/SIZE][/COLOR]
כולם נדהמים ואומרים: "מה?????"
ואז יותם מסתכל למדורה ומספר להם:
[IMG]http://img801.imageshack.us/img801/7262/eyalgo.png[/IMG]
[COLOR=Purple][I]"זה היה בסוף הקיץ, האביב היה חמים.
הוא רכב על אופניים, לה היה מבט תמים.
לה היו קללות קצת לא נשיות, הוא אהב אותן קשוחות.
הן עשו את זה בשירותים של הבר בלי שום בושות.
וכך נולד לו דור חדש, דור של סקס, סמים ורוקנרול.
אוי, אם היה לי פה שותף שאוהב מזרחית, זה יכל לשנות הכל".[/I][/COLOR]
אז ארווין ניגש אל רותם, הוא טופח לו על הגב, ואומר לו: "אני איתך, אל תדאג, הכל יהיה בסדר.
הנה, קח, זה המנה האחרונה שנשארה לנו מהארוחת ערב. קח, תאכל, תהנה. אתה צריך לשמר את הכוחות שלך".
רותם לוקח את המנה ואוכל אותה בשלמותה, אז עומר מסתכל על כולם ואומר: "תגידו, איפה הכדור פרווה שאלכס פלט מקודם?"
כולם מסתכלים על רותם ובזווית הפה שלו רואים כמה שערות מבצבצות ואז כולם נגעלים ואומרים: "איכסססס".
[COLOR=Red][B] - משימת החסינות -[/B][/COLOR]
[COLOR=Green]ג'ף פרובסט: "כנסו חברים, וברוכים הבאים למשימת החסינות שלכם.
במשימה היום אתם תישאלו מספר שאלות ותצטרכו לענות עליכם בכנות המירבית.
האדם שיצליח הכי טוב במשימה יזכה בחסינות ויהיה חסין מהדחה הקרובה".[/COLOR]
[B] שאלה - השלימו את המשפט הבא: לתת אזהרה זה ...[/B]
היטמן: "לתת אזהרה זה מיותר כי זה סתם לא פותר שום דבר".
ארווין: "לתת אזהרה זו שליחות כי אז אפשר לסתום לכל מי שעובר על חוקי ארווין את הפה".
אלכס: "לתת אזהרה זה כיף כי אז אפשר לאכול את כל הבוטים יאם יאם".
[B] שאלה - כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על ...[/B]
עומר (S): "כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על לעשות כיף, להריץ קטעים ואולי גם להריץ לילה לבן פעם בחצי שנה".
יותם: "כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על כאב ראש כי אין לי כוח לכל זה וגם אין לי זמן ואין לי חיים ואין לי תקווה ואין לי מנוח ואין לי כלום אז פשוט תעזבו אותי".
ליאור: "כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על הרגעים הכי חשובים בפורום שבהם אנחנו כמשפחה, ואני מתכוון כמובן לאחותי, יכולים לחלוק ביחד".
[B] שאלה - יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה...[/B]
אביב: "יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה ואחד מהם זה כל עניין סאי".
דודי: "יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה ואחד מהם זו הדיקטטורה שמתרחשת בפורום בכל פעם שמפרסמים תמונה של חתול מת".
עומר (R): "יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה והם אישורים, דיבורים, תגובות, בקשות, שאלות או דבר שאתם יכולים לחשוב עליו~".
[COLOR=Green] ג'ף פרובסט: "טוב אז אני רוצה לחשוף את זהות המנצח והוא א..."[/COLOR]
אז ניצן מרימה את החולצה, חושפת את השדיים שלה ומפריחה נשיקה באוויר לעבר ג'ף.
[COLOR=Green] ג'ף פרובסט: "...והיא ניצן !"[/COLOR]
[IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[COLOR=Red]יש לכם את האפשרות להגיב לפרק כמו שעשיתם עד כה ויש לכם גם את האפשרות לקבוע את זהות המודח הראשון.
רישמו שם אחד מבין כל קאסט הישרדות פוקימונס (מלבד ניצן) שהייתם מעוניינים בהדחתו + סיבה ! בחירה נעימה ![/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]
וואו
זה פשוט ענק
הייתי בטוח כול הזמן שזה הסיפור הזה שמישהו כתב כאילו פוקימון בהישרדות, עם פוקימונים
לא היה לי מושג שהיטמן כותב את זה, או שזה על הפורום, או שאני נמצא בזה! Xd
אני עכשיו קורא הכול
חחחחח איזה הזוי זה. בטח אם אשלח לכל המשתתפים בסיפור הודעה, אני מתאר לעצמי שיהיו עוד כאלה במצב שלך.
לאחר שסיימתי לקרוא את הכול הפרקים אני חייב להודיע שזה הפעם הראשונה שאני נקרע מצחוק בבית בחמש בבוקר
בלי שום ספק הסיפור הכי טוב שנכתב פה.
כול קטע שכולל את אביב סאי היטמן אלכס רותם אותי את נדב את איתי (אנחנו הגאנג של התוכנית) ואת ארווין (אני בוכ..טוב תשלימו לבד) פשוט קורע מצחוק
טוב
אני לא יודע אם מצביעים בפרטי או פה
אבל אני מצביע לארווין
והסיבה זה שאני כבר לא יכול לבכות מרוב שזה יפה
תודה רבה לך. נהניתי מאוד לקרוא את התגובה שלך :)
ולכל מי שלא הבין, מצביעים פה. אני לא רוצה שיהיו אי הבנות או איזה חששות לאי אמינות בהצבעות.
ואל תדאגו או אל תעלבו, זה רק סיפור וקחו את זה באופן ספורטיבי. סבבה?
נ.ב - זה שיודח מהמשחק יקבל את ההזדמנות לומר מילים אחרונות שיכתבו ממש בתוך הסיפור עצמו !
חחחחחחחחחחהההההההההה יצא לי פוק מרוב צחוק יא רע!!!
טוב, אני חושב שהמודח הראשון צריך להיות ליאור. הבדיחה היחידה שיש עליו זה על אחותו וזה מוצה... ארווין לעומת זאת זה [b]טעות[/b] להדיח! יש המון עסיס שם...
חצי פרק טוב ומצחיק, כל הכבוד.
אני מצביע גם לליאור, אתה לא הכי מספר עליו וחבל להדיח מישהו שמסופר בכמעט כל פרק כמו ארוין ועוד.
[b]xd קורע מרוב צחוק![/b]
[b]וגם אני מצביע לעצמי! הבדיחה על אחותי מוצתה, אתם יודעים, יש לי גם אח![/b]
אתה טוב אתה!אחי זה אדיר!
אני מצביע לאביב...כל הסיפר על סאי נמאס..ויש בפורום רק אביב אחד! אניי!!מוהאאאהאהה!!
אני מצביע לליאור חחח
אהבתי את הפרק חחחחחח במיוחד עם כדור הפרווה שהוצאתי ורותם אכל אותה.
היטמן יש לך שגיאת כתיב במקום יותם,צריך להיות רותם...
זו לא שגיאת כתיב, זה במכוון חחחחח יש פה איזה אחד שתמיד קורא לו יותם אז החלטתי לרכב על זה חחחחח
אני מדיח את ארווין סליחה אחי אבל דיקטטורה לא מתאימה לי אחי אני בוכה מרוב שזה יפה
ניצן נתנה שוחד מיני זה לא הוגן :\
אבל די עם אני לא אוהב - משהו
זה מיושן בהתחלה היה מצחיק אבל כמה אפשר? יש לי נושא חדש - הריב על כתיבת המדריך בלבן
אני מבקש שתמחוק אותי מהסיפור .
ארווין - השבט יצטרך לומר את דברו.
עד אז אתה מוזמן להאזר בסבלנות ולחכות לקולות השורדים (והקוראים).
כל מי שרוצה להצביע ועדיין לא עשה זאת - יכול ! בואו היום ותדיחו את המייסד שלכם מהסיפור !
(הרי זה לא מה שרציתם לעשות כל התקופה הזו של הבלגאן בפורום?) היום זה מתאפשר !
נו? ארווין פרש במקום ההדחה זהו
מהחלק הראשון העלתי חיוך..
בחלק השני כבר נקרעתי מצחוק (ואני מנהל לתפארת!!!:doubt:)
מדיח את ליאור,באמת מיצית תבדיחה על החרטה שאחותו הורידה את החוק :wink:
שלא תעז להדיח את ארווין,הקטעים איתו הם הכי מצחיקים.!!!
[quote=SexStyle;818162]מהחלק הראשון העלתי חיוך..
בחלק השני כבר נקרעתי מצחוק (ואני מנהל לתפארת!!!:doubt:)
מדיח את ליאור,באמת מיצית תבדיחה על החרטה שאחותו הורידה את החוק :wink:
שלא תעז להדיח את ארווין,הקטעים איתו הם הכי מצחיקים.!!![/quote]
+1
גם אני מצביע לליאור
גם אני חושב שהבדיחה בסיפור עם אחותו הפכה לחרושה ואין בה יותר טעם
נ.ב
אני חושב שאתה צריך לתת יותר "זמן מסך" לעצמך ולטרינר(בנתיים היה רק שני פרקים אבל הפרק הוא לא הופיע ובקודם מעט)
[B]אם אפשר להצביע לעצמי זה מה שאני עושה :P[/B]
[B]כי באמת די מיצית את הבדיחה על אחותי... יש לי גם אח קטן ומעצבן![/B]
[B]ואם לא, אז אני מצביע ל-imagine.[/B]
[B]אילן תפס את המקום שלו[/B]
[B]ואל תעיז להדיח את ארווין! הוא הכי מצחיק![/B]
איתי לא בחבורה שלנו =@
הוא לא מספיק מגניב והוא לא גומר על מכונות כביסה :@
מצביע לליאור
אין דבר כזה ,לא מעניין אותי מה יקרה ,התוכן של הסיפור פוגע בי ואני מבקש ממך להוריד אותי מהסיפור
אדיר !!!
אני בוחר בארוין, אני חושב שהוא עשה את שלו...
[b]טוב ארווין לא מוכן להשתתף בסיפור אז אין להיטמן זכות לכתוב עליו :/[/b]
[b]חבל, דווקא היית הכי מצחיק ארווין :o[/b]
חחחחח אני חושב שנהנתי בעיקר בסוף כשניצן פשוט הורידה את החולצה ולקחה את החסינות אחרי כל מה ששאר המתמודדים אמרו
---
אני אישית חשבתי שצריך לשים את עניין סאי מאחור לאור זה ששבנו לדבר במסן ><
ודווקא נהנתי מהקטע עם ליאור ם:
[b][u]ארווין רוצה לצאת מן הסיפור וכנראה שזה יקרה ללא הצבעה, לכן ההצבעה הזו תעבור בשקט-מצביע לארווין[/u][/b]
אני לא מוציא אף אחד על בסיס בקשות. היה לארווין 4 פרקים לבקש את זה, דבר שהוא נמנע מלעשות.
כששם שאני כפקח לא קובע לו מה לעשות בסיפור שלו, אני מצפה שהוא לא יקבע לי מה לעשות בסיפור שלי.
זה סיפור מומצא עם קו עלילה מומצא ודמויות מומצאות (שבמקרה נשענות על דמויות שקיימות במציאות).
כל טענה של ארווין בנושא בנושא יכולה להיפתר מולי בפרטי. לעת עתה ארווין לא מוצא מהסיפור. תודה.