-
[quote=LordAbizi;822725]עומר
כח חבוי זה מתקפה כל כך לא טריוויאלית שאפילו בא לי לכנות אותה אנטי טריוויאלית. תסתכל מה השם אומר: "כח חבוי". כלומר הפוקימון צריך למצוא משהו שחבוי אצלו ולנסות לבצע עליו מניפלוציות מוזרות. זה מאוד לא טריוויאלי.
.[/quote]
אוקיי סליחה פשוט היה רשום בסרבי שהוא יכול ללמוד אותה
"לארויטר תשתמש בחבטת ראש על כל העצים באזור ותחפש פוקימוני םבהם נוכל להילחם ותיזהר מברים שייפלו עליך"
אני אומר ומגחך ואז מסתכל על חבטת הראש שלו ובודק אם היא חזקה
-
[QUOTE=LordAbizi;822870]סטיבן
תראה, במשחק השני של קרבות עם דבר מאוד מייגע וארוך. במשחק הזה אני אנסה לתקן את זה ולעשות את זה קצר יותר, אבל עדיין לא רוצה שקרב יהיה קצר, אז אל תהיה כל כך בטוח שהקרב יגמר מהר.
--
סינדקוויל קופץ ודוחף את הופיפ. הופיפ טס אליו ומסתובב ומתחיל להכות בו מעט עם הזנב, אבל זה די חלש כי יש לו זנב קטן.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תתפוס לו את הזנב ותדחוף אותו הכי חזק שאתה יכול"
------
אני לא בטוח, אני מכין ליתר ביטחון...
-
[QUOTE=LordAbizi;822725]
פלופי
הדת שולטת במשחק הזה, אבל זו דת מאוד חופשית. הכתבים העתיקים השאירו לך רק את הסיפורים, ללא הלכות. אז כל אחד מקיים את הדת באיזה אופן שהוא רוצה.
--
צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור שומע את מה שאתה מספר לו, והוא לא הכי מגיב על זה. הוא לוקח את זה בשיוויון נפש.
[/QUOTE]
"אוקי אז נתחיל במסע "אשאל אותו שאלה רטורית, ארים אותו ואתחיל ללכת ליציאה מהכפר.
-
[QUOTE]להסיר ספק, פורט זה הפוקימון Furret
--
אתה נוחת על המיטה חושב מה שבא לך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר, כשהשמש כבר בחוץ אבל עדיין די נמוכה, אבל יש אור. [/QUOTE]
אני מעביר את עצמי למצב של ישיבה, הגיע הזמן לבצע את הבריחה שלי.
אני אוסף את כול חפצי הדלים שכוללים בעיקר את הפוקרשתות ויוצא מהחדר אל תוך הפונדק על קצות האצבעות
אני צריך לצאת כול עוד בעל הפונדק ישן אני אומר לעצמי והולך על קצות האצבעות לדלת הכניסה, פותח אותה לרווחה ויוצא החוצה.
-
dor_rod
אתה עובר בכיכר העיר, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר (קוי מתאר של שלושה בניינים ומהם יוצא חץ מתעקל) אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה יוצא מהעיר. אתה יוצא לכיוון דרך פלאטיום ורדיוס - אנטום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש נידורן זכר.
עומר
יש הבדל בין "פוקימון יכול ללמוד מתקפה מסויימת" ובין "מתקפה מסויימת היא טריוויאלית". אולי לרויטר [B]יכול[/B] ללמוד כח נסתר, אבל זה מתקפה מאוד לא טריוויאלית והיא דורשת הסבר.
--
לרוויטר רץ אל כמה עצים ונוגח בהם. לא נגרם נזק יותר מדי רב לעצים, אך נראה שלמתקפה יש כח סביר.
סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו, תופס את הזנב של הופיפ ודוחף אותו. הופיפ מושלך קדימה ונופל על האדמה, אבל אז הוא קם ודוחף שוב את סינדקוויל.
פלופי
קצת קשה לי להבין איך אתה מרים אותו עם הזנב הבוער שלו.. לא משנה איך אתה מחזיק אותו הזנב איכשהו אמור לפגוע בך. חפיף
--
אתה חוזר לכיכר המרכזית, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, שמהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך אחרי הכיוון של השלט ומוצא את עצמך בדרך פלטיום - ורדיוס אנטום.
דסו
התכנית עוברת בהצלחה: אתה אוסף את כל חפציץ ובדממה מוחלטת, שכל מורה ירצה בשיעור שלו, אתה בורח מהפונדק ואתה מוצא את עצמך ברחוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;824011]
פלופי
קצת קשה לי להבין איך אתה מרים אותו עם הזנב הבוער שלו.. לא משנה איך אתה מחזיק אותו הזנב איכשהו אמור לפגוע בך. חפיף
--
אתה חוזר לכיכר המרכזית, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר: קוי מתאר של שלושה מבנים, שמהם יוצא חץ מתעקל. אתה הולך אחרי הכיוון של השלט ומוצא את עצמך בדרך פלטיום - ורדיוס אנטום.
[/QUOTE]
רק קצה הזנב שלו בוער ~
זה כמו להחזיק לפיד ם:
--------------------
"אוקי נחפש לנו אימון ראשון בשבילך צארמנדר "אומר לו ואבדוק אם יש פוקימון בסביבה.
-
[quote=LordAbizi;824011]
עומר
יש הבדל בין "פוקימון יכול ללמוד מתקפה מסויימת" ובין "מתקפה מסויימת היא טריוויאלית". אולי לרויטר [B]יכול[/B] ללמוד כח נסתר, אבל זה מתקפה מאוד לא טריוויאלית והיא דורשת הסבר.
--
לרוויטר רץ אל כמה עצים ונוגח בהם. לא נגרם נזק יותר מדי רב לעצים, אך נראה שלמתקפה יש כח סביר.
.[/quote]
אני יוצא אל השביל וממשיך בו עד שאני רואה עוד עצים ואני מחפש שם פוקימונים פאיים אשר הוכל להילחם נגדם
-
[QUOTE=LordAbizi;824011]dor_rod
אתה עובר בכיכר העיר, ואתה רואה את השלט של יציאה מהעיר (קוי מתאר של שלושה בניינים ומהם יוצא חץ מתעקל) אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה יוצא מהעיר. אתה יוצא לכיוון דרך פלאטיום ורדיוס - אנטום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש נידורן זכר.
[/QUOTE]
"נידורן הא?" אני אומר ומוציא את סקווירטל מהפוקרשת תוך כדי שאני צועק:"סקווירטל,צא ותראה לי את המתקפות שלך על הנידורן הזה!"
-
[quote]דסו
התכנית עוברת בהצלחה: אתה אוסף את כל חפציץ ובדממה מוחלטת, שכל מורה ירצה בשיעור שלו, אתה בורח מהפונדק ואתה מוצא את עצמך ברחוב. [/quote]
אני נושם נשימה עמוקה ומתחיל ללכת בדרכי לעיר צ'רוגלם. אומנם השודדים בדרכים יוצאים בדרך כלל בלילה
אך אני בכול תמיד יכול להיות שאיזה שודד שקם מוקדם מידי יקפוץ עלי מאיזה שיח בדרך לצ'רוגלם
ועל כן אני נוקט במשנה זהירות מרגע שאני יוצא מהעיירה
-
[QUOTE=LordAbizi;824011]
סטיבן
סינדקוויל קם על רגליו, תופס את הזנב של הופיפ ודוחף אותו. הופיפ מושלך קדימה ונופל על האדמה, אבל אז הוא קם ודוחף שוב את סינדקוויל.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תפוס לו את הזנב ותדחוף אותו עוד פעם ואז אם הוא מנסה לתקוף אותך בחזרה תנסה להתחמק".
-
עומר
אתה מתקדם עוד קצת, ורואה עוד מקום עם כמה עצים. ממרחק, לא גדול במיוחד, אתה רואה סנטרט.
dor_rod
תזכור שבמשחק שלי אין הגבלה על כמות המתקפות שאפשר לעשות. אתה תמיד יכול להמציא עוד מתקפות, אפילו מתקפות טריוויאליות. כל אחד יכול למצוא איזה משהו אחר בפוקימון ולהוסיף על זה מתקפה טריוויאלית. לכן סקווירטל לא ממש בטוח שהוא יודע את כל מה שהוא יודע. לכן הפקודה 'לתקוף עם כל מה שאתה יודע' היא חסרת תוכן.
--
אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור. הוא מהרהר מעט נוכח הפקודה שלך, ואז רץ אל נידורן ונותן לו אגרוף. נידורן מופתע ונפגע. נידורן קופץ אל סקווירטל ומכה בו עם הקרן.
דסו
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'רלוגם. בשביל כך אתה קודם עובר בכיכר המרכזית ובודק את המיקום של היציאה מהעיר על ידי בדיקת הכיוון שמורה השלט עם הסימן המוסכם (והוא קווי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת כשאתה מנסה לשים לב לכל דבר. אתה שומע רשרוש קל על עץ. אתה נדרך ומביט לשם, ואתה מגלה שזה בסך הכל איפום.
סטיבן
סינדקוויל רץ אל הופיפ, אך משב רוח נושא את הופיפ למעלה וסינדקוויל מחטיא. הופיפ נוחת מטה ודוחף את סינדקוויל. סינדקוויל מסתובב, תופס את הזנב של הופיפ וזורק אותו על האדמה. הופיפ מתחיל להתעייף.
פלופי
ברור למה שכחתי אותך, החתימה שלך בגדול נראית כמו שלי, ואין שום סימנים מאפיינים בולטים לעין.
סליחה.
אז אתה מחזיק את צ'ארמנדר מהזנב? (גובלבהתעללותבפוקימוניםפלוקס)
למרות שהגעתי למסקנה שיש דרך להחזיק אותו בלי שזה יהיה יותר מדי מוזר.
--
אתה יוצא מפלטיום לכיוון ורדיוס-אנטום, ואתה מתקדם זמן מה ואתה פוגש פיג'י בדרך.
-
[QUOTE=LordAbizi;824404]
סטיבן
סינדקוויל רץ אל הופיפ, אך משב רוח נושא את הופיפ למעלה וסינדקוויל מחטיא. הופיפ נוחת מטה ודוחף את סינדקוויל. סינדקוויל מסתובב, תופס את הזנב של הופיפ וזורק אותו על האדמה. הופיפ מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "עוד פעם אחת תחבוט בו" ואני מכין את הפוקירשת לתפיסה של ההופיפ הזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;824404]
dor_rod
תזכור שבמשחק שלי אין הגבלה על כמות המתקפות שאפשר לעשות. אתה תמיד יכול להמציא עוד מתקפות, אפילו מתקפות טריוויאליות. כל אחד יכול למצוא איזה משהו אחר בפוקימון ולהוסיף על זה מתקפה טריוויאלית. לכן סקווירטל לא ממש בטוח שהוא יודע את כל מה שהוא יודע. לכן הפקודה 'לתקוף עם כל מה שאתה יודע' היא חסרת תוכן.
--
אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור. הוא מהרהר מעט נוכח הפקודה שלך, ואז רץ אל נידורן ונותן לו אגרוף. נידורן מופתע ונפגע. נידורן קופץ אל סקווירטל ומכה בו עם הקרן.
[/QUOTE]
אה אוקיי,ועוד משהו-כתבת [B]פוכדור[/B] -.-"
------------------------------------
אוקיי סקווירטל,תנסה להשתמש בקרן בועות! תרכז בפיך מים ולאחר מכן תכווץ את השפתיים בצורה שתתאים להוצאת בועות חזקות מהפה!
-
[QUOTE=Dan;819006]צורת פנייה: דן
שם במשחק: דניאל
אופי: מעדיף שלא
מחוז: ג'טרמו
רקע: כעני בימי הבניים דניאל תמיד רצה פוקימון. אך מחוסר כסף אף פעם לא הצליח לקבל
עכשיו אחרי שחילקו פוקימונים בחינם ודניאל קיבל אחד הוא יוצא למסע
מסע לגלות את העולם ולעזור לזולת .
פוקימון התחלתי: דריניטי
תמונה: צריך או אפשר שלא?
בקשות/הערות/הארות: בהצלחה[/QUOTE]
תיקנתי
-
[QUOTE=LordAbizi;824404]
פלופי
ברור למה שכחתי אותך, החתימה שלך בגדול נראית כמו שלי, ואין שום סימנים מאפיינים בולטים לעין.
סליחה.
אז אתה מחזיק את צ'ארמנדר מהזנב? (גובלבהתעללותבפוקימוניםפלוקס)
למרות שהגעתי למסקנה שיש דרך להחזיק אותו בלי שזה יהיה יותר מדי מוזר.
--
אתה יוצא מפלטיום לכיוון ורדיוס-אנטום, ואתה מתקדם זמן מה ואתה פוגש פיג'י בדרך.[/QUOTE]
:X
במשחק השני שלך שפגשתי את טיילו(פוקימון הציפור המקבילה לפיגי הוט הוט ועוד השניים החדשים פרשתי נקווה שכאן זה לא יקרה :X
------------------
"צארמנדר תתקוף את הפידגי הזה בנגיחה ואז במכת זנב !"אומר בהתלהבות.
-
סטיבן
סינדקוויל דוחף שוב את הופיפ. הופיפ מסתובב ונותן כמה מכות עם זנבו לסינדקוויל.
dor_rod
מסקנה: אפילו אני עדיין לא התרגלתי לדברים המוזרים של המשחק הזה.
--
סקווירטל מנסה את מה שאמרת, אך קשה לו לבצע את הצורה ובמקום זאת הוא שולח זרם די חלש של מים שפוגע בנידורן. נידורן קופץ אל סקווירטל ונושך אותו.
דן
שוב, אי התאמת מחוז ופוקימון התחלתי. ג'טרמו מלא, אם אתה נרשם, תרשם לקוטור.
פלופי
אני נוהג לעשות את אחד הקרבות הראשונים נגד ציפור, כי זה פוקימון די חלש בהתחלה שהופך לדי חזק בהמשך.
--
צ'ארמנדר קופץ אל פיג'י ונוגח בו. פיג'י מופתע ונפגע מההתקפה. פיג'י טס אל צ'ארמנדר (שעסוק בליפול) ומנקר אותו. צ'ארמנדר אוחז את פיג'י, ואז מסתובב ומנחית עליו מכה עם הזנב. צ'ארמנדר נוחת. פיג'י נהדף אחורה ואז טס אל צ'ארמנדר ודוחף אותו.
-
[quote=LordAbizi;824404]עומר
אתה מתקדם עוד קצת, ורואה עוד מקום עם כמה עצים. ממרחק, לא גדול במיוחד, אתה רואה סנטרט.
[/quote]
"לארויטר תשתמש בריסוק אבנים!" אני צועק ומצביע על סנטרט ואני מתרגש בגלל שזה הקרב הריאשון שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;826336]סטיבן
סינדקוויל דוחף שוב את הופיפ. הופיפ מסתובב ונותן כמה מכות עם זנבו לסינדקוויל.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "דחוף אותו עוד פעם אחת" ולאחר שהוא דוחף אותו (בין אם הוא מצליח ובין אם לא) אני זורק על ההופיפ את הפוקירשת שהכנתי.
-
צורת פנייה: דן
שם במשחק: דניאל
אופי: מעדיף שלא
מחוז: קוטור
רקע: כעני בימי הבניים דניאל תמיד רצה פוקימון. אך מחוסר כסף אף פעם לא הצליח לקבל
עכשיו אחרי שחילקו פוקימונים בחינם ודניאל קיבל אחד הוא יוצא למסע
מסע לגלות את העולם ולעזור לזולת .
פוקימון התחלתי: דריניטי
תמונה: צריך או אפשר שלא?
בקשות/הערות/הארות: בהצלחה
דריניטי הוא בקאנטו שזה אומר הדור הראשון, או שעדין צריך להחליף?
-
[QUOTE=LordAbizi;826336]
פלופי
אני נוהג לעשות את אחד הקרבות הראשונים נגד ציפור, כי זה פוקימון די חלש בהתחלה שהופך לדי חזק בהמשך.
--
צ'ארמנדר קופץ אל פיג'י ונוגח בו. פיג'י מופתע ונפגע מההתקפה. פיג'י טס אל צ'ארמנדר (שעסוק בליפול) ומנקר אותו. צ'ארמנדר אוחז את פיג'י, ואז מסתובב ומנחית עליו מכה עם הזנב. צ'ארמנדר נוחת. פיג'י נהדף אחורה ואז טס אל צ'ארמנדר ודוחף אותו.[/QUOTE]
"צארמנדר ! תשתמש בנגיחה ואז תתפוס אותו בידיך הקטנות ואחרי שאתה תופס אותו תשתמש במכת זנב על אחת הכנפיים.
-
עומר
עוד מתקפה אפופת מסתורין. ריסוק אבנים זה מתקפה שמבצעים על [b]אבנים[/b], וסנטרנט הוא לאבן. אז אם כבר אתה רוצה לאמר "ריסוק פוקימונים", אבל גם זה מאוד אפוף מסתורין, כי [b]איך [/b]בדיוק לרסק את הפוקימון?
סטיבן
ידעתי!! ידעתי שתטעה ותכתוב [b]זורק [/b]את הפוקירשת, כי לזרוק את הפוקירשת לא יעשה כלום.
--
סינדקוויל דוחף את הופיפ. הופיפ מסתובב ואז דוחף את סינדקוויל. אתה זורק את הפוקרשת, שפוגעת בהופיפ.... ופשוט נופלת מטה, כי לא ככה פועלת פוקירשת!!
דן
זהו, עכשיו זה בסדר. רשום.
התחלה:
אתה מתעורר בביתך בפלאטיום, כשהשמש כבר עלתה אך לא הספיקה עדיין לעלות גבוה מדי.
פלופי
צ'ארמנדר נוגח בפיג'י שעדיין לא הספיק להתרחק ממנו יתר על המידה. פיג'י מנקר את צ'ארמנדר עד שצ'ארמנדר תופס אותו רחוק דיו ממנו ונותן לו מכה עם הזנב.
-
[QUOTE=LordAbizi;827092]
פלופי
צ'ארמנדר נוגח בפיג'י שעדיין לא הספיק להתרחק ממנו יתר על המידה. פיג'י מנקר את צ'ארמנדר עד שצ'ארמנדר תופס אותו רחוק דיו ממנו ונותן לו מכה עם הזנב.[/QUOTE]
"תזרוק אותו על הרצפה ואז תדרוך לו על שני הרגלים !"אומר לצארמנדר.
"אחריי שאתה עומד עליו תשרוט אותו בכל הכוח !"הוסיף לסיום.
-
[quote]דסו
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'רלוגם. בשביל כך אתה קודם עובר בכיכר המרכזית ובודק את המיקום של היציאה מהעיר על ידי בדיקת הכיוון שמורה השלט עם הסימן המוסכם (והוא קווי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת כשאתה מנסה לשים לב לכל דבר. אתה שומע רשרוש קל על עץ. אתה נדרך ומביט לשם, ואתה מגלה שזה בסך הכל איפום.[/quote]
"אוקי" אני אומר ומוציא מהתיק שלי את הפוקרשת של סינדקוויל
"הגיע הזמן לקרב הראשון שלנו! צא סינדקוויל!" אני אומר, ואז אני נזכר שאני לא יודע מה להגיד לו לעשות.
אני מנסה להיזכר בדברים ששמעתי ב"פורט השיכור" מאנשים שעברו שם כול יום.. שם שמעתי את השם סינדקוויל
סינדקוויל פוקימון האש... חייבת להיות לא איזשהוא מתקפת אש לא?
"סידקוויל!" אני אומר, "השתמש במתקפת אש! תשרוף את האיפום הזה לאפר!"
-
[quote=LordAbizi;827092]עומר
עוד מתקפה אפופת מסתורין. ריסוק אבנים זה מתקפה שמבצעים על [B]אבנים[/B], וסנטרנט הוא לאבן. אז אם כבר אתה רוצה לאמר "ריסוק פוקימונים", אבל גם זה מאוד אפוף מסתורין, כי [B]איך [/B]בדיוק לרסק את הפוקימון?
[/quote]
תחליף את המתקפה הקודמת במתקפה לעיסה (crunch(
-
[QUOTE=LordAbizi;826336]
dor_rod
מסקנה: אפילו אני עדיין לא התרגלתי לדברים המוזרים של המשחק הזה.
--
סקווירטל מנסה את מה שאמרת, אך קשה לו לבצע את הצורה ובמקום זאת הוא שולח זרם די חלש של מים שפוגע בנידורן. נידורן קופץ אל סקווירטל ונושך אותו.
[/QUOTE]
"סקווירטל,תרוץ אל נידורן,תקפוץ עליו ותשתמש שוב פעם בניסיון הזה של קרן הבועות,רק שהפעם תנסה שזה יהיה יותר חזק!" אומר לסקווירטל ואקווה שיצליח ליצור סוג של אקדח מים.
-
פלופי
זה די אכזרי בהתחשבה בזה שיש לו רגליים קטנות נורא.
--
צ'ארמנדר משליך את פיג'י ונעמד אליו ושורט אותו כמה פעמים פיג'י נאבק ואיכשהו מצליח לצאת מהאחיזה הזו, ואז קם ומנקר את צ'ארמנדר.
דסו
עכשיו, אני לא בטוח אם אתה באמת התכוונת לזה או לא. כי יש את כל הקטע הזה של מתקפות טריוויאליות או לא, אז אני לא בטוח אם אתה באמת רוצה שתצא מתקפת אש, או שזה חלק מהמשחק של הדמות שלך. לעזאזל זה מבלבל.
--
סינדקוויל מתמלא מרץ בעקבות המחשבה על איפום שרוף (lolwut?) ומהגב שבו יוצאת אש, והוא מנסה לעשות משהו שקשור לאש, אבל מהפה שלו יוצא כדור עשן שמתפזר באוויר.
עומר
הרבה יותר טוב.
לרויטר רץ אל סנטרט ונושך אותו. סנטרנט לא היה מוכן ונפגע. סנטרט מצליף עם הזנב שלו בלרויטר ולרויטר קופץ אחורה ומרפה ממנו.ף
dor_rod
סקווירטל רץ אל נידורן וקופץ אליו. הוא מנסה להחזיק בגב של ניודרן, אבל זה קטן מדי, והוא מספיק להתיז עליו קצת מים, אם כי לא יותר מדי ואז הוא נופל ממנו. נידורן מתקרב אליו ושורט אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;827092
דן
זהו, עכשיו זה בסדר. רשום.
התחלה:
אתה מתעורר בביתך בפלאטיום, כשהשמש כבר עלתה אך לא הספיקה עדיין לעלות גבוה מדי.
[/QUOTE]
קיבלתי כבר את דריניטי?
--
קם ומתארגן ליום החדש הולך למכשף העיר לפגוש אותו לפני המסע שלי
-
[QUOTE]דסו
עכשיו, אני לא בטוח אם אתה באמת התכוונת לזה או לא. כי יש את כל הקטע הזה של מתקפות טריוויאליות או לא, אז אני לא בטוח אם אתה באמת רוצה שתצא מתקפת אש, או שזה חלק מהמשחק של הדמות שלך. לעזאזל זה מבלבל.
--
סינדקוויל מתמלא מרץ בעקבות המחשבה על איפום שרוף (lolwut?) ומהגב שבו יוצאת אש, והוא מנסה לעשות משהו שקשור לאש, אבל מהפה שלו יוצא כדור עשן שמתפזר באוויר.[/QUOTE]
הקטע זה שאין לי מושג מה זה מתקפות טריוויאליות ><
יעני דחיפה/להביור/נהמה וכאלה?
------
אני הולך כמה צעדים אחורה כדאי לצאת מהעשן.
"אוקי סינדקוויל, תנסה לרוץ ולדחוף את איפום!" אני צועק אל תוך העשן, בתקווה שסינדקוויל יצליח במתקפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;827092]סטיבן
ידעתי!! ידעתי שתטעה ותכתוב [b]זורק [/b]את הפוקירשת, כי לזרוק את הפוקירשת לא יעשה כלום.
--
סינדקוויל דוחף את הופיפ. הופיפ מסתובב ואז דוחף את סינדקוויל. אתה זורק את הפוקרשת, שפוגעת בהופיפ.... ופשוט נופלת מטה, כי לא ככה פועלת פוקירשת!!
[/QUOTE]
בתקווה שהזריקה פגעה בהופיפ עוד אני רץ לפוקירשת מרים אותה, רץ לכיוון הופיפ עוטף אותו ברשת, סוגר את הלהב ומצפה בתקווה ללכידתו.
-
דן
לא, אתה תקבל אותו מאוקוס.
ועכשיו אני אתאר לך בפירוט איך הגעת ממקום למקום, כדי שתוכל לנקוט בגישה זו בעצמך בעתיד.
--
אתה יוצא מביתך ועובד בכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל אחרי השילוט, ורואה שלט עם שני עיגולים כחולים שיוצאים מהם פסעים צבעוניים להרבה מקומות, וזה הסימן המוסכם של הכישוף. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבניין שיש עליו את הסמל הזה, וזו הכישופייה.
דסו
אה...
אבל נתתי בדף הראשי הגדרה מדוייקת של מתקפה טריוויאלית. מתקפה טריוויאלית היא מתקפה ש:
1. אופן הביצוע ברור מהשם
2. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
3. לא נדרש תחכום רב מדי לביצוע המתקפה.
בשלוש מתקפות שנתת, הראשונה והאחרונה הן אכן מתקפות טריוויאליות.
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו, גם בזכות זה שאיפום לא צפה מראש את ההתקפה. איפום קופץ אל סינדקוויל ומכה בו עם הזנב שלו.
סטיבן
אתה רץ אל הפוקירשת, מרים אותו פותח ועוטף בה את הופיפ. הקסם של הפוקירשת מתחיל לפעול, והפיקרשת משנה את גדולה, והופיפ מתכווץ בהדרגתיות, עד שזה נעצר. לכדת הופיפ; יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;830130]
סטיבן
אתה רץ אל הפוקירשת, מרים אותו פותח ועוטף בה את הופיפ. הקסם של הפוקירשת מתחיל לפעול, והפיקרשת משנה את גדולה, והופיפ מתכווץ בהדרגתיות, עד שזה נעצר. לכדת הופיפ; יעודכן מיד.[/QUOTE]
אני צועק "יש, תפסנו הופיפ!" ואומר לסינדקוויל "תראה, יש לנו חבר חדש" ומוציא את הופיפ להיכרות.
-
[QUOTE=LordAbizi;830130]דן
לא, אתה תקבל אותו מאוקוס.
ועכשיו אני אתאר לך בפירוט איך הגעת ממקום למקום, כדי שתוכל לנקוט בגישה זו בעצמך בעתיד.
--
אתה יוצא מביתך ועובד בכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל אחרי השילוט, ורואה שלט עם שני עיגולים כחולים שיוצאים מהם פסעים צבעוניים להרבה מקומות, וזה הסימן המוסכם של הכישוף. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבניין שיש עליו את הסמל הזה, וזו הכישופייה.
[/QUOTE]
נכנס לכישופייה ומחפש את המכשף אוקוס
-
[quote=LordAbizi;827673]
עומר
הרבה יותר טוב.
לרויטר רץ אל סנטרט ונושך אותו. סנטרנט לא היה מוכן ונפגע. סנטרט מצליף עם הזנב שלו בלרויטר ולרויטר קופץ אחורה ומרפה ממנו.ף
.[/quote]
"עכשיו לרויטר בא נסינים עם זה תשתמש בחבטה!" אני פוקד עליו ומכין פוקרשת אחת
-
סטיבן
סינדקוויל והפיפ משוחחים מעט, ולמען האמת זה די משעמם כי אין לך מושג מה הם אומרים.
דן
אתה נכנס לכישופייה, ומתחיל להסתובב שם, ואז אחד המכשפים שלבוש בגלימות סגולות רבות וניגש אליך.
"מה הינך מחפש כאן ללא ליווי?" הוא שואל
עומר
קרבות אצלי בדרך כלל לא נגמרים כל כך מהר. אל תצפה שזה יגמר [b]נורא[/b] מהר. אני משתדל להגיע למהירות קרב אופטימלית.
--
לרויטר קופץ אל סנטרט וחובט בו. סנטרט מתקרב אל לרויטר ונושך אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;831559]
דן
אתה נכנס לכישופייה, ומתחיל להסתובב שם, ואז אחד המכשפים שלבוש בגלימות סגולות רבות וניגש אליך.
"מה הינך מחפש כאן ללא ליווי?" הוא שואל.[/QUOTE]
מסתכל עליו ואומר לו אני מחפש את המכשף אוקוס כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי
התוכל לעזור לי למצוא אותו?
-
דן
"כן, בוודאי. אוביל אותך אליו" הוא אומר, מסתובבו מתחיל ללכת ל"עומק" הכישופייה.
-
[QUOTE=LordAbizi;831559]סטיבן
סינדקוויל והפיפ משוחחים מעט, ולמען האמת זה די משעמם כי אין לך מושג מה הם אומרים.
[/QUOTE]
לאחר שאני מבין שהם סיימו להכיר אני מחזיר את הופיפ לפוקירשת, לא לפני שאני אומר להם "אנחנו צריכים ללכת לכישופייה שירפאו אתכם" והולך איתם לכישופייה הקרובה.
-
[quote]אה...
אבל נתתי בדף הראשי הגדרה מדוייקת של מתקפה טריוויאלית. מתקפה טריוויאלית היא מתקפה ש:
1. אופן הביצוע ברור מהשם
2. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
3. לא נדרש תחכום רב מדי לביצוע המתקפה.
בשלוש מתקפות שנתת, הראשונה והאחרונה הן אכן מתקפות טריוויאליות.
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו, גם בזכות זה שאיפום לא צפה מראש את ההתקפה. איפום קופץ אל סינדקוויל ומכה בו עם הזנב שלו.[/quote]
אוקי, פספסתי את זה.
----
"סינדקוויל רוץ לעוד מתקפת דחיפה! תנסה לפגוע בו אפילו שאני ינסה להתחמק!"
-
[QUOTE=LordAbizi;833335]דן
"כן, בוודאי. אוביל אותך אליו" הוא אומר, מסתובבו מתחיל ללכת ל"עומק" הכישופייה.[/QUOTE]
עוקב אחריו ובנתיים שואל אותו
האם המכשף עסוק כרגע ?
-
סטיבן
אתה מחזיר אותם וחוזר חזרה לבארק. אתה הולך לכישופייה, ומבקש מאחד מהם שיירפא את הפוקימונים שלך.
"זה יעלה מטבע ארד אחד" הוא אומר לך.
דסו
[b]אתה[/b] תנסה להתחמק?
--
סינדקוויל רץ אל איפום ודוחף אותו שוב. איפום קופץ בתגובה ודוחף גם הוא את סינדקוויל.
דן
המכשף מגחך נוכח השאלה.
"לכאורה, מעולם המכשף העליון אינו עסוק. אך ידוע לכל שהוא תמיד עושה משהו. אין אנו חזקים מספיק כדי שנוכל להבין בדיוק מה הוא עושה" הוא אומר ואתם מגיעים למכשף אוקוס. הוא יושב על כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" הוא אומר לאוקוס.
"אה.. זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.