-
[QUOTE=Avi;826248][U][COLOR=blue][B]מקס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=#0000ff][B]
[CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=red]ההתחלה של המשחק:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=black]הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]מה תעשו?.[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE]
"אל תדאג ,אני בטוחה שהכול יהיה טוב!" אומרת לזקרום רק מפחדת קצת מהעתיד שלי .
כשאני מגיעה למעבדה של פרופסור סינתי'ה ,אני אומרת לה "פרופסור ,הייתי רוצה לקבל מיג'מרו ,
בבקשה" אני אומרת לה ומחכה למיג'ומרו החמוד שיהיה לי .(אם אפשר שהוא אהיה בת ...)
[B][U][COLOR=red]ג'ייסון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה רץ מהר אל שני האנשים האלה ואז האישה אומרת לך: "אתה באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך מהמעבדה שלנו? אם כן בוא נכנס אל המעבדה, נדבר על זה אחר זה סמואל", היא פותחת את המעבדה, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/quote]
"מממ.. נורא נחמד פה!" אמלמל לעצמי בשקט בעוד אני מביט מסביב לבחון קצת את המקום, לאחר מכן אחכה שהיא תביא את הפוקדורים שאוכל לבחור.
-
[QUOTE=Avi;826517][B][U][COLOR=blue]
[B][U][COLOR=green]דור[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#008000]אתה הגעת לשביל השני ואז אתה רואה את המעבדה, נרגעת ורצת מהר אל המעבדה, פתאום אתם נתקל במישהו, אתה רואה שזאת הפרופסור סינתיה, היא אומרת לך: "תהיה זהיר בבקשה, באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך?".[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סליחה פרופסור סינטיה,כן באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי! אני פשוט מאוד מתרגש מזה ולא שמתי לב!" אני אומר לה בהתלהבות.
-
[quote]רון
אתה הולך לפרופסור סינתיה כדי שהיא תמרח אליך את המשחה, היא מרחה לך את המשחה פלוס שמה לך את הפלסטר ואז היא אומרת לך: "תזהר להפציעה טוב?, תוריד לאחר 10 שעות את הפלסטר ואז זה לא יכאב לך, איזה פוקימון אתה רוצה פלוס מה שמך, ילד" מה תעשה?.
[/quote]
אני אומר לה: "שמי הוא רון והפוקימון שאני רוצה הוא מיג'ומארו"
-
[B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך משתמש בחבטה על מיג'מארו של גרי ורץ אליו. מיג'מארו לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על מיג'מארו. גיר אומר למיג'מארו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=teal]גיא[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה פותח את הפוקידע והוא אומר לך: "שלום גיא, אני הפוקידע שלך, אני יעביר לך מידע על פוקימונים, למשל על התחלתי שלך, תפנה אליי שתראה פוקימון שאתה לא מכיר" פרופסור סינתיה אומרת לך: "מצוין, אז אתה מוכן למסע שלך", פתאום בא אל המעבדה ילד והוא אומר לפרופסור: "אני הבן של העוזר שלך, סמואל אוק, אני רוצה את הפוקימון הראשון שלי, שמי הוא גרי ואני רוצה את טאסטוג'ה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkred]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]*תרחיב בבקשה בפעם הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפרופסור אומרת לך: "הוא בחירה טובה מאוד, זה פוקימון שאני מאוד אוהבת, תזהר כי הוא קצת שובב, הנה קח גם את הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הפרופסור לוקחת את שלושת הפוכדורים של התחלתיים ואז היא אומרת לך בשמחה: "אז איך קוראים לך ואיזה פוקימון אתה תרצה שיהיה שותף שלך במסע שלך במחוז הזה?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][U]בלייר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "איזה התלהבות יש לך, טוב אם את רוצה אותו אז תקבלי אותו, רק תגידי לי בבקשה איך קוראים לך, אני כבר מביאה לך את הפוכדור שלו וגם את הפוכדורים האחרים והפוקידע", היא הולכת להביא לך את הפוכדור שלך, מה תעשי?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד בשבילך, תגיד לי איך קוראים לך בבקשה בזמן שאני יביא לך את כל הדברים בשביל המסע שלך כדי שתתחיל אותו מהר" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=seagreen]דור[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "זה בסדר, בוא תכנס אליי במעבדה ואני יביא לך אותו" אתם נכנסים אל המעבדה ואז היא שואלת אותך: "איך קוראים לך ואיזה פוקימון התחלתי אתה תרצה למסע שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]רון
*תרחיב בבקשה בפעם הבאה.
הפרופסור אומרת לך: "הוא בחירה טובה מאוד, זה פוקימון שאני מאוד אוהבת, תזהר כי הוא קצת שובב, הנה קח גם את הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.
[/quote]
אני אומר לסינתיה: "תודה!", מפעיל את הפוקידע ומחפש מידע על מיג'ומארו
-
[QUOTE=Avi;826797][B][COLOR=#0000ff][U]
[B][COLOR=#2f4f4f]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "איזה התלהבות יש לך, טוב אם את רוצה אותו אז תקבלי אותו, רק תגידי לי בבקשה איך קוראים לך, אני כבר מביאה לך את הפוכדור שלו וגם את הפוכדורים האחרים והפוקידע", היא הולכת להביא לך את הפוכדור שלך, מה תעשי?.[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"השם שלי זה בלייר " אני אומרת לה .
"האמתי שכל החיים שלי רציתי טאסוטג'ה...אבל בגלל שאני רוצה טאסטוג'ה לתפוס לבד,שלא יביאו
לי אותו" אני אומרת לה . "תודה רבה סינתיה -סאן,בכל מקרה" אני אומרת לה ומחכה לפוקדור שתביא
-
[QUOTE=Avi;826797]
[B][COLOR=#008080]אתה פותח את הפוקידע והוא אומר לך: "שלום גיא, אני הפוקידע שלך, אני יעביר לך מידע על פוקימונים, למשל על התחלתי שלך, תפנה אליי שתראה פוקימון שאתה לא מכיר" פרופסור סינתיה אומרת לך: "מצוין, אז אתה מוכן למסע שלך", פתאום בא אל המעבדה ילד והוא אומר לפרופסור: "אני הבן של העוזר שלך, סמואל אוק, אני רוצה את הפוקימון הראשון שלי, שמי הוא גרי ואני רוצה את טאסטוג'ה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"הממ... שלום גרי! שמי גיא ואני גם קיבלתי עכשיו את הפוקימון ההתחלתי שלי, בהצלחה במסע שלך!" אומר לגרי
-
[QUOTE=Avi;826797][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך משתמש בחבטה על מיג'מארו של גרי ורץ אליו. מיג'מארו לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על מיג'מארו. גיר אומר למיג'מארו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהר מהחבטה של מיג'ימארו.אחרי שתתחמק תשתמש בחבטה על מיג'ימארו"
-
[QUOTE=Avi;826797][B][COLOR=#0000ff][U]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "זה בסדר, בוא תכנס אליי במעבדה ואני יביא לך אותו" אתם נכנסים אל המעבדה ואז היא שואלת אותך: "איך קוראים לך ואיזה פוקימון התחלתי אתה תרצה למסע שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מנסה להירגע קצת ולאחר מכן אני אומר לה:"אני דור ואני באתי לקחת את מיג'ומורו. יש לך פה מיג'ומארו נכון? אני לא איחרתי כן?"
-
[quote=Avi;826797]
[B][U][COLOR=red]ג'ייסון:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff0000]הפרופסור לוקחת את שלושת הפוכדורים של התחלתיים ואז היא אומרת לך בשמחה: "אז איך קוראים לך ואיזה פוקימון אתה תרצה שיהיה שותף שלך במסע שלך במחוז הזה?" מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אני אבחר בפוקאבו גברתי!" אומר לה בחיך ואחכה לתגובתה.
-
[quote]ההתחלה של המשחק:
הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
מה תעשו?.[/quote]
אני אגיד לעצמי:"ואוו!לראות את זקרום!ממש התרגשות!" וארוץ למעבדה בהתרגשות.
-
[B][COLOR=#8b0000][U]רון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפוקידע שלך אומר לך: "אם אתה רוצה לדעת על פוקימון, תכוון אותי עליו ואני יגיד לך אותו", הפרופסור אומרת לך: "תכוון אותו עליו כמו שהפוקידע שלך אמר לך לעשות" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]הפרופסור אומרת לך: "הנה היא, זאת בת אז בטח את תאוהבי אותה, בלייר, הנה הפוכדור שלה, הנה 5 פוכדורים כדי שתוכלי לתפוס פוקימונים והנה הפוקידע שלך, תפעילי אותו כדי שתדעי בפעם הבאה" מה תעשי?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]גרי אוק אומר לך: "לאחר שאני יקבל את הפוקימון התחלתי אתה רוצה אולי קרב, אני רוצה ששנינו נהיה יריבים שנוכל להלחם כמה פעמים במהלך המסע שלנו", הפרופסור אומרת לו: "הנה כל מה שאתה צריך למסע שלך", גרי אומר לך: "בוא נתחיל בקרב?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך מתחמק מהחבטה של מיג'מארו. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק והפעם נפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "לא איחרת דור, הגעת בדיוק בזמן, יש לנו מיג'מארו אחד בלבד ששמרנו בשבילך, אני אלך להביא לך אותו", הפרופסור הלכה ושב לאחר 2 דקות אם כל הציוד שאתה צריך למסע שלך והיא אומרת: "הנה הפוכדור שלך, 5 פוכדורים וגם פוקידע, תפעיל אותו אם אתה רוצה להנסות" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה רואה את זרקום מתעופף דקה ואז לאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה הולך בדרך אל המעבדה ואתה רואה הרבה פוקימונים ואתה מתלהב מאוד כבר לתפוס אותם. אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הפרופסור אומרת לך: "אהה פוקימון מצוין, אם אתה אוהב פוקימון אש אז זה ההמלצה מאוד טובה להשתמש בו, הנה גם הפוכדור שלך, 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים והנה פוקידע, תפתח אותו לניסיון בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]רון
הפוקידע שלך אומר לך: "אם אתה רוצה לדעת על פוקימון, תכוון אותי עליו ואני יגיד לך אותו", הפרופסור אומרת לך: "תכוון אותו עליו כמו שהפוקידע שלך אמר לך לעשות" מה תעשה?.
[/quote]
אני מכוון את הפוקידע על מיג'ומארו כמו שסינתיה אמרה ומחכה לתגובתו
-
[QUOTE=Avi;826864][B][COLOR=#8b0000][U]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך מתחמק מהחבטה של מיג'מארו. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק והפעם נפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהחבטה שלו.פוקאבו תשתמש בצעקה ואז לאחר מכן חבטה על מיג'ימיארו"
-
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "לא איחרת דור, הגעת בדיוק בזמן, יש לנו מיג'מארו אחד בלבד ששמרנו בשבילך, אני אלך להביא לך אותו", הפרופסור הלכה ושב לאחר 2 דקות אם כל הציוד שאתה צריך למסע שלך והיא אומרת: "הנה הפוכדור שלך, 5 פוכדורים וגם פוקידע, תפעיל אותו אם אתה רוצה להנסות" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה!" אומר לפרופסור,אוציא את מיג'ומארו מהפוכדור ואנסה להפעיל את הפוקדע עליו.
-
[QUOTE=Avi;826797][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkred]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]*תרחיב בבקשה בפעם הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפרופסור אומרת לך: "הוא בחירה טובה מאוד, זה פוקימון שאני מאוד אוהבת, תזהר כי הוא קצת שובב, הנה קח גם את הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הפרופסור לוקחת את שלושת הפוכדורים של התחלתיים ואז היא אומרת לך בשמחה: "אז איך קוראים לך ואיזה פוקימון אתה תרצה שיהיה שותף שלך במסע שלך במחוז הזה?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד בשבילך, תגיד לי איך קוראים לך בבקשה בזמן שאני יביא לך את כל הדברים בשביל המסע שלך כדי שתתחיל אותו מהר" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "זה בסדר, בוא תכנס אליי במעבדה ואני יביא לך אותו" אתם נכנסים אל המעבדה ואז היא שואלת אותך: "איך קוראים לך ואיזה פוקימון התחלתי אתה תרצה למסע שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
קוראים לי ניר,דרך אגב,אפשר בבקשה גם את התתחלתי עשב?כי השותף שלי רוצה אותו,קוראים לו יואב.
-
[quote]ברוס
אתה רואה את זרקום מתעופף דקה ואז לאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה הולך בדרך אל המעבדה ואתה רואה הרבה פוקימונים ואתה מתלהב מאוד כבר לתפוס אותם. אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?[/quote]
אני דופק על דלת המעבדה ושואל:"פרופסור?את שם?"
-
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך ואז אתה מפעיל את הפוקידע שלך שאומר: "שלום דור, אני הפוקידע שלך במסע שלך, אני יתן לך מידע על הפוקימונים שתפגוש, אתה רוצה מידע על ההתחלתי שלך?". מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה מאוד. פוקאבו משתמש בצעקה על מיג'מארו אבל היא לא משפיעיה עליו, אחר כך הוא משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מכוון אותו על הפוכדור שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "מיג'מארו, פוקימון המים התחלתי, הוא פוקימון מומלץ למאמנים שרק מתחילים את המסע הפוקימון שלהם", פתאום בא ילד בגילך שאומר: "פרופסור, אני הבן של העוזר שלך, תביא לי את התחלתי העשב שביקשתי מהאבא שלי", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר, הנה 2 הפוכדורים, תביא בבטחה לשותף שלך בבקשה ולא תיקח לעצמך, הנה גם 5 פוכדורים לך ולשותפך וגם 2 פוקידע, תפתח את שלך בבקשה שתנסה אותו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "כן, את באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע, אם כן, תגיד לי את השם שלך ואיזה פוקימון אתה רוצה לקחת מהתחלתיים" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]רון
אתה מכוון אותו על הפוכדור שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "מיג'מארו, פוקימון המים התחלתי, הוא פוקימון מומלץ למאמנים שרק מתחילים את המסע הפוקימון שלהם", פתאום בא ילד בגילך שאומר: "פרופסור, אני הבן של העוזר שלך, תביא לי את התחלתי העשב שביקשתי מהאבא שלי", מה תעשה?.
[/quote]
אני פונה אל הילד ושואל: "שלום מה שמך?"
-
[QUOTE=Avi;826911][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה מאוד. פוקאבו משתמש בצעקה על מיג'מארו אבל היא לא משפיעיה עליו, אחר כך הוא משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק ואז תחבוט בכל הכוח שלך במיג'ימארו"
-
[quote]ברוס
הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "כן, את באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע, אם כן, תגיד לי את השם שלך ואיזה פוקימון אתה רוצה לקחת מהתחלתיים" מה תעשה?[/quote]
אני אומר לה:"פרופסור,באתי לקחת את טסטורג'ה.,שמי הוא ברוס."
-
[QUOTE=Avi;826911][B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך ואז אתה מפעיל את הפוקידע שלך שאומר: "שלום דור, אני הפוקידע שלך במסע שלך, אני יתן לך מידע על הפוקימונים שתפגוש, אתה רוצה מידע על ההתחלתי שלך?". מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מכוון אותו על הפוכדור שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "מיג'מארו, פוקימון המים התחלתי, הוא פוקימון מומלץ למאמנים שרק מתחילים את המסע הפוקימון שלהם", פתאום בא ילד בגילך שאומר: "פרופסור, אני הבן של העוזר שלך, תביא לי את התחלתי העשב שביקשתי מהאבא שלי", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר, הנה 2 הפוכדורים, תביא בבטחה לשותף שלך בבקשה ולא תיקח לעצמך, הנה גם 5 פוכדורים לך ולשותפך וגם 2 פוקידע, תפתח את שלך בבקשה שתנסה אותו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "כן, את באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע, אם כן, תגיד לי את השם שלך ואיזה פוקימון אתה רוצה לקחת מהתחלתיים" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
פוקאבו צא!,ואני מוציא את פוקאבו ופותח את הפוקידע.
אני אומר ליואב: "קדימה תנסה גם אתה,זה לא ינשוך אותך.
-
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה שהוא במצב של תסוס. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו הובס אחרי המכה הזאת וגרי אומר לך: "אתה יריב קשה, כל הכבוד, נפגש בהמשך המסע", הוא יוצא מין המעבדה, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][U]רון[/U][/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=darkred]הילד של העוזר של הפרופסור עונה לך: "לי קוראים גרי, איך קוראים לך?, האם אתה רוצה להלחם מולי ולהפוך להיות היריב המשובע שלי?, אני מיד יקבל את ההתחלתי ונתחיל", הפרופסור מביאה לגרי את ההתחלתי, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפרופסור אומרת לך: בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד" לאחר שתי דקות היא חוזרת ומביאה לך אותו ואומרת: "הנה הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים נוספים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תנסה אותו עכשיו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#483d8b]אתה שומע מהפוקידע שלך: "פוקאבו, פוקימון החזיר והתחלתי, הוא פוקימוון מומלץ למאמנים שמתחילים את המסע שלהם", יואב מנסה גם: "[/COLOR][COLOR=darkslateblue]טסטורג'ה, פוקימון הנחש, הוא הפוקימון העשב המומלץ להתחיל איתו את המסע" פתאום ילד בגילך אומר לפרופסור: "תביא לי את מיג'אמרו כמו שהעוזר שלך, אבא שלי אמר לך להביא לי ואני ביקשתי".[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta]הודעות:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]מי שיגיע לעמ' 10 יקבל ריר קנדי מתנה.[/COLOR][/B]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Avi;826864]
[B][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]גרי אוק אומר לך: "לאחר שאני יקבל את הפוקימון התחלתי אתה רוצה אולי קרב, אני רוצה ששנינו נהיה יריבים שנוכל להלחם כמה פעמים במהלך המסע שלנו", הפרופסור אומרת לו: "הנה כל מה שאתה צריך למסע שלך", גרי אומר לך: "בוא נתחיל בקרב?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי, אני מסכים" אומר לגרי , "מוג'ימרו צא! תשתמש בצעקה כדי להרתיע את טסוטאג'ה של גרי ואז בחבטה!" אומר בהתלהבות
-
[quote]ברוס
הפרופסור אומרת לך: בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד" לאחר שתי דקות היא חוזרת ומביאה לך אותו ואומרת: "הנה הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים נוספים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תנסה אותו עכשיו בבקשה" מה תעשה?.[/quote]
"יש לי על מי לנסות!" אומר לפרופסור.
"טסטורג'ה-צא!" ואני אזרוק את הפוכדור באוויר.
-
[QUOTE=Avi;826950][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה שהוא במצב של תסוס. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו הובס אחרי המכה הזאת וגרי אומר לך: "אתה יריב קשה, כל הכבוד, נפגש בהמשך המסע", הוא יוצא מין המעבדה, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"כול הכבוד לך" אני יוצא מהעבדה והולך בדרך 1
-
[quote]רון
הילד של העוזר של הפרופסור עונה לך: "לי קוראים גרי, איך קוראים לך?, האם אתה רוצה להלחם מולי ולהפוך להיות היריב המשובע שלי?, אני מיד יקבל את ההתחלתי ונתחיל", הפרופסור מביאה לגרי את ההתחלתי, מה תעשה?.
[/quote]
אני עונה לגארי: "שמי הוא רון ואני אשמח להילחם בך ולהיות היריב המושבע שלך"
-
[QUOTE=Avi;826911][B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אמממ... כן!" אומר למכשיר בהרגשה קצת מוזרה שאני מדבר ככה אל מכונה...
-
[QUOTE=Avi;826950][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=darkred]הילד של העוזר של הפרופסור עונה לך: "לי קוראים גרי, איך קוראים לך?, האם אתה רוצה להלחם מולי ולהפוך להיות היריב המשובע שלי?, אני מיד יקבל את ההתחלתי ונתחיל", הפרופסור מביאה לגרי את ההתחלתי, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפרופסור אומרת לך: בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד" לאחר שתי דקות היא חוזרת ומביאה לך אותו ואומרת: "הנה הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים נוספים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תנסה אותו עכשיו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#483d8b]אתה שומע מהפוקידע שלך: "פוקאבו, פוקימון החזיר והתחלתי, הוא פוקימוון מומלץ למאמנים שמתחילים את המסע שלהם", יואב מנסה גם: "[/COLOR][COLOR=darkslateblue]טסטורג'ה, פוקימון הנחש, הוא הפוקימון העשב המומלץ להתחיל איתו את המסע" פתאום ילד בגילך אומר לפרופסור: "תביא לי את מיג'אמרו כמו שהעוזר שלך, אבא שלי אמר לך להביא לי ואני ביקשתי".[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרופסורית:
"טוב ניראה לי שמציתי כאן,יכול להיות שאני עוד יחזור לכאן,להתראות בנתיים" ואני יוצא מהחדר.
-
[quote=Avi;826864]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הפרופסור אומרת לך: "אהה פוקימון מצוין, אם אתה אוהב פוקימון אש אז זה ההמלצה מאוד טובה להשתמש בו, הנה גם הפוכדור שלך, 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים והנה פוקידע, תפתח אותו לניסיון בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
אפתח את הפוקדור בקלות ובזריזות לפי הוראותיה.. אחר כך אומר לה "תודה רבה על הכל!" אנופף לה לשלום ואצא לדרכי עם חיוך רחב על פני..
-
[B][COLOR=#2f4f4f]הפרופסור אומרת לך: "הנה היא, זאת בת אז בטח את תאוהבי אותה, בלייר, הנה הפוכדור שלה, הנה 5 פוכדורים כדי שתוכלי לתפוס פוקימונים והנה הפוקידע שלך, תפעילי אותו כדי שתדעי בפעם הבאה" מה תעשי?.[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
"זאת בת ?איזה כיף לי !"אני אומרת בשמחה .
"מיג'ומרו ,צאי !" אני אומרת בקולי קולות ,ומתי שהיא יוצאת אני אומרת לה
"היי מיג'ומרו יפה שלי ,אני בלייר ,ואני המאמנת שלך" ליבי פועם לראותה.
-
[B][COLOR=#0000ff]הפרופסור מאחלת לך בהצלחה במסע ואז אתה יוצא מהמעבדה, אתה כבר נחוש בדעתך לתפוס פוקימון ראשון עם פוקאבו שלך, אתה הולך לדרך 1 פתאום מגיע לפניך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr146.png[/IMG], לוחם רגיל בצוות קון, הוא אומר לך: "אתה עוזר לצוות הלוחמים נכון?, תביא את הפוקימון שלך או שתחוסל", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]גרי אוק אומר לך: "בסדר, אז תוציא את הפוקימון הראשון שלך ואז אני יוציא את שלי, אתה תתחיל כי הסוג שלי יותר חזק משלך, כי מגיל קטן אביא שלי הסביר לי על הגינות בקרב" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][B]אתה מוציא את [COLOR=darkred]טסטוסג'ה[/COLOR] שלך, ואז אתה מכוון אליו את הפוקידע שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "טסטוסג'ה, פוקימון הנחש, הוא אחד מהפוקימונים הכי מומלצים למאמנים שרק התחילו את המסע שלהם", פתאום הגיע ילד בגילך ואז הוא אומר לפרופסור: "אפשר את הפוקימון האש שאבא שלי, העוזר שלך, הבטיח לי?" הוא מסתכל אליך והוא אומר לך: "רוצה להיות יריב משובע שלי?, עכשיו נלחם מתי שהפרופסור תביא לי את הפוקימון שלי?" מה תעשה?.[/B][/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]אתה יוצא מהמעבדה ופתאום מגיע אליך הילד שקודם הגיע ואומר לך: "רוצה להיות יריב שלי?, קוראים לי גרי ולך?, בוא נלחם עכשיו כדי שנתחיל את זה, אני עם מיג'מארו שקיבלתי עכשיו ואת הפוקאבו שלח" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מכוון את הפוקידע על הפוכדור של מיג'מארו והוא אומר לך: "מיג'מארו, הוא אחד מהפוקימונים המומלצים בשביל מאמנים שמתחילים את המסע שלהם", פתאום מגיע ילד בגילך ואומר לפרופסור: "את יכולה להביא את הפוקימון שאבא שלי, העוזר שלך הבטיח לי?" הוא רואה אותך ואומר: "רוצה קרב מולי?, ולהיות יריב משובע שלי גם?, איך קוראים לך?, לי קוראים גרי" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000]אתה יוצא מהמעבדה שלך ואז בא ילד בגילך ואומר: "קיבלת עכשיו פוקימון נכון?, אני קיבלתי לפני חצי שעה, רוצה קרב ולהפוך להיות יריב מושבע שלי?, לי יש מיג'מארו ולך?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f]את מוציאה את מיג'מארו שלך, את מציגה את עצמך והמיג'מארו שלך מתלהבת מאוד ורוצה לצאת איתך למסע. פרופסור האחילה לך בהצלחה ועד יוצאת מהמעבדה ופתאום בא אלייך ילד שאומר לך: "רוצה להלחם מולי?, אני גרי ואני רוצה שתהיי היריבה שלי" מה תעשי?.[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080]אתה מוציא את המיג'מארו שלך, מיג'מארו משתמש בצעקה על טסטוסג'ה, אבל המתקפה לא השפיעה עליו, מיג'מארו ממשיך עם חבטה שדווקא פוגעת קשה בטסטוסג'ה. גרי אומר לו: "טסטוסג'ה, תשתמש בחבטה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]
[B][COLOR=#ff00ff]תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Avi;827591][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U
[/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#2f4f4f]את מוציאה את מיג'מארו שלך, את מציגה את עצמך והמיג'מארו שלך מתלהבת מאוד ורוצה לצאת איתך למסע. פרופסור האחילה לך בהצלחה ועד יוצאת מהמעבדה ופתאום בא אלייך ילד שאומר לך: "רוצה להלחם מולי?, אני גרי ואני רוצה שתהיי היריבה שלי" מה תעשי?.[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"בסדר" אני אומרת לו
"מיג'ומרו מוכנה?"אני שואלת אותה
-
[QUOTE=Avi;827591][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]הפרופסור מאחלת לך בהצלחה במסע ואז אתה יוצא מהמעבדה, אתה כבר נחוש בדעתך לתפוס פוקימון ראשון עם פוקאבו שלך, אתה הולך לדרך 1 פתאום מגיע לפניך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr146.png[/IMG], לוחם רגיל בצוות קון, הוא אומר לך: "אתה עוזר לצוות הלוחמים נכון?, תביא את הפוקימון שלך או שתחוסל", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לחיל"בוא קרב 1 על 1 אם תביס אותי תקבל אותו טוב?"
-
[QUOTE=Avi;827591][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]גרי אוק אומר לך: "בסדר, אז תוציא את הפוקימון הראשון שלך ואז אני יוציא את שלי, אתה תתחיל כי הסוג שלי יותר חזק משלך, כי מגיל קטן אביא שלי הסביר לי על הגינות בקרב" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][B]אתה מוציא את [COLOR=darkred]טסטוסג'ה[/COLOR] שלך, ואז אתה מכוון אליו את הפוקידע שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "טסטוסג'ה, פוקימון הנחש, הוא אחד מהפוקימונים הכי מומלצים למאמנים שרק התחילו את המסע שלהם", פתאום הגיע ילד בגילך ואז הוא אומר לפרופסור: "אפשר את הפוקימון האש שאבא שלי, העוזר שלך, הבטיח לי?" הוא מסתכל אליך והוא אומר לך: "רוצה להיות יריב משובע שלי?, עכשיו נלחם מתי שהפרופסור תביא לי את הפוקימון שלי?" מה תעשה?.[/B][/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]אתה יוצא מהמעבדה ופתאום מגיע אליך הילד שקודם הגיע ואומר לך: "רוצה להיות יריב שלי?, קוראים לי גרי ולך?, בוא נלחם עכשיו כדי שנתחיל את זה, אני עם מיג'מארו שקיבלתי עכשיו ואת הפוקאבו שלח" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מכוון את הפוקידע על הפוכדור של מיג'מארו והוא אומר לך: "מיג'מארו, הוא אחד מהפוקימונים המומלצים בשביל מאמנים שמתחילים את המסע שלהם", פתאום מגיע ילד בגילך ואומר לפרופסור: "את יכולה להביא את הפוקימון שאבא שלי, העוזר שלך הבטיח לי?" הוא רואה אותך ואומר: "רוצה קרב מולי?, ולהיות יריב משובע שלי גם?, איך קוראים לך?, לי קוראים גרי" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000]אתה יוצא מהמעבדה שלך ואז בא ילד בגילך ואומר: "קיבלת עכשיו פוקימון נכון?, אני קיבלתי לפני חצי שעה, רוצה קרב ולהפוך להיות יריב מושבע שלי?, לי יש מיג'מארו ולך?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][COLOR=#008080]אתה מוציא את המיג'מארו שלך, מיג'מארו משתמש בצעקה על טסטוסג'ה, אבל המתקפה לא השפיעה עליו, מיג'מארו ממשיך עם חבטה שדווקא פוגעת קשה בטסטוסג'ה. גרי אומר לו: "טסטוסג'ה, תשתמש בחבטה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]
[B][COLOR=#ff00ff]תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו: "אבל מה הרעיון?,הסוג שלך אפקטיבי מולי,זה לא הוגן ככה"
ומחכה שהוא יגיד משהוא.
-
[quote=Avi;827591]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון:[/U][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=#ff0000]אתה יוצא מהמעבדה שלך ואז בא ילד בגילך ואומר: "קיבלת עכשיו פוקימון נכון?, אני קיבלתי לפני חצי שעה, רוצה קרב ולהפוך להיות יריב מושבע שלי?, לי יש מיג'מארו ולך?" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][COLOR=#ff0000][B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
עם זה הולך ליהיות היריב המושבע שלי לא כדאי שיהיה לו ספרייט?
- - - - - - - - - -
"אשמח מאוד להלחם בך, צא פוקאבו!" אומר ואוציא את פוקאבו מהפוקימון.. "
ואז אשאל אותו בסקרנות "תוך כדאי דרך אגב.. קוראים לי ג'ייסון, איך קורים לך?" ואחכה לתגובה שלו..
-
[B][COLOR=#2f4f4f]את מוציאה את מיג'מארו שלך לקרב הזה מול גרי, גרי אומר לך: "אני ישתמש בפוקאבו שלי, את מתחילה בגלל שהסוג שלי יותר טוב משלך, אני פשוט למדתי בבית על הגונות וזה לא הוגן להתחיל" מה תעשי?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]החייל של צוות קון אומר לך: "טוב, אבל זה לא הכי טוב בשבילך כי אתה תפסיד לי בטוח, צא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/513.png[/IMG]בואפו, תשתמש בלהביור על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#483d8b][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=#483d8b]בבקשה תצטט רק את עצמך[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=#483d8b]גרי אומר לך: "אתה תתחיל את הקרב זה קודם, חוץ מזה אין לי עדיין מתקפות מים אז זה עדיין קרב שווה כוחות, תוציא את פוקאבו שלך ונתחיל את הקרב, אחר זה נראה, זה יהיה אימון טוב בשביל שנינו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff0000]*יש לי תמונה באנשים שיהיו במשחק, בגלל זה אני בטחתי בכם שקראתם את כל הרקע של המשחק.[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הילד אומר לך: "שלום לך, ג'ייסון, לי קוראים גרי, אני ישתמש במיג'מארו שלי כמו שאמרתי לך קודם, תתחיל אתה כי הסוג שלי יותר חזק שלך ואני משחק הוגן וטוב, הטוב בינינו ינצח" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Avi;827650][B][COLOR=#2f4f4f][U
[B][U][COLOR=blue]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]החייל של צוות קון אומר לך: "טוב, אבל זה לא הכי טוב בשבילך כי אתה תפסיד לי בטוח, צא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/513.png[/IMG]בואפו, תשתמש בלהביור על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
פוקאבו
אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהלהביור ואז חבטה חזקה על באופו"
-
[QUOTE=Avi;827591][B][COLOR=#0000ff][U]
[/QUOTE]
"גרי הא? לי קוראים דור! אני אשמח לקרב מולך!" אומר לו בהתלהבות ואוציא את מיג'ומארו מהפוכדור תוך כדי שאני קורא בהתרגשות:"מיג'ומארו,אני בוחר בך!"