-
[QUOTE=ealay;833269][COLOR="Black"]
[COLOR="Sienna"]דור
אתה רואה שיש ביער שקרוב למעבדה פיצוץ. השעה היא 12:51. אתה רואה בן אדם שנמצא שם עומד, ליד כל הפיצוצים[/COLOR][/QUOTE]
"תיזהר!" אני צועק אליו וקופץ עליו עם הגב לכיוון הפיצוצים. לאחר מכן אני אסתכל על האיזור שממנו הגיעו הפיצוצים כדי להבין מה קרה שם.
-
[quote=ealay;833566][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]' אין לך פוקדע, לא הלכת לפרופסור זוכר?'[/COLOR]
[COLOR=black]האיש פתאום מגיע לפני שסאלאמנס שולח קרן על וזורק אבן על הסאלאמנס, מה שגורם לו להפסיק את קרן העל כדי לחמוק.[/COLOR]
[COLOR=black]האיש צועק לך: " מהר תברח", אך פתאום האיש שולח ברונזור ואומר לו להשתמש בהיפנוזה עליך. אתה משותק.[/COLOR]
[/quote]
אני תופס את הפוקימון בידיים ומתחיל לרוץ לעבר המעבדה של הפרופסור
"היי תודה!" אצעק בזמן שאני רץ
-
[COLOR="Red"]עידו
תבדוק שוב את ההמשך הקודם שכתבתי שיניתי שם משהו וסידרתי את זה.
תגיב כשאתה גומר לראות את זה ותגיד מה אתה עושה. זכור שיש לך טוגפי.
ואז הפוקימון קופץ על האיש ומעיר אותו מההיפנוט.[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
הוא עונה לך: " אל תתחצף, טירון. וחוץ מזה, אני לא מדבר עם עלובים כמוך."
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]דור
אתה מגיע לשם ורואה איש ואשה על סאלאמנס ולידו ברוזור. אתה רואה איש מהופנט שלא זז ועוד איש עם פוקדור אחד בחגורה, ופוקימון כחול שחור, שפתאום קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
לאחר שברונזור השתמש עליך בהיפנוזה פתאום הפוקימון קופץ עליך ומעיר אותך.[/COLOR]
-
[quote=ealay;834058][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר שברונזור השתמש עליך בהיפנוזה פתאום הפוקימון קופץ עליך ומעיר אותך.[/COLOR][/quote]
אחי אבל אני זכיתי בכדור האור לא?
שפתחתי את עמ' 2
-------------
אני מסתכל סביב בבהלה ואז אומר...
"היי איפה אני? מה שלומך קטנצ'יק?" אשאל בחיוך
ואקום לאט לאט כדי לנסות ולברר איפה אני
-
[quote]לוקאס
הוא עונה לך: " אל תתחצף, טירון. וחוץ מזה, אני לא מדבר עם עלובים כמוך."
מה תעשה?[/quote]\
"טירון תקרא לאמא שלך" אני עונה לו בחוצפה.
"וחוץ מזה העלוב היחיד פה זה אתה! זה ממש כתוב לך על המצח."
-
[QUOTE=ealay;833566][COLOR="Black"]
[COLOR="Red"]עידו
כישורי הלחימה שלך הגיעו מהסיבולת שהגיעה מהמכות מאביך.
'ד"א, פתחת את עמוד חמש אתה מקבל כדור אור.'
הסאלאמנס חומק מהאבן אך מבטל את קרן העל בנוסף.
אתה רואה שליד האיש יש פוקימון קטן בצבע כחול שחור:[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/9595/monozu.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
--------------
"צאי טוגפי!,ותשתמשי בנשיקה מתוקה בכדי לגרום לסלאמנס להפסיק לתקוף!,ואז תשתמשי בשיגור אל מאחורי ברונזור ותתקפי אותו בבלימה!"אני אומר.
-
[COLOR="Black"]אדם
אתה רואה את הכל ולפתע הכל חוזר אליך. אתה רואה את אותו האיש שהגן עליך וברונזור מעליך.
מונוזו עונה לך בהנהון ואז קופץ עליך, כשלפתע סאלאמנס שולח עוד קרן על לכיוונכם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
'יש לך יכולות לחימה מצויינות כי אתה פוקימון ריינג'ר'
הוא עונה לך:" אה כן? אז בוא נראה את האמת. אני מזמין אותך לקרב פוקרנג'ר(קרב ובו נעזרים בכל הפוקימונים שבסביבה כדי לעוף לתקוף והכול וגם בפוקימונים בהם אתה מחזיק.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
לאחר שהפוקימון מעיר את האיש אתה רואה שהוא קם לאט לאט ונזכר. ואז הפוקימון קופץ עליו ומחבק אותו כשלפתע סאלאמנס מתחיל לשלוח קרן על.
ההתקפה של טוגפי פוגעת בדיוק ואז היא משתגרת לברונזור ומעיפה אותו על הרצפה, אבל ברונזור מתחיל לקום בעוד שהבלבול מהנשיקה המתוקה גורם לסאלאמנס לפגוע בעצמו.
[/COLOR]
-
[quote=ealay;834079][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה את הכל ולפתע הכל חוזר אליך. אתה רואה את אותו האיש שהגן עליך וברונזור מעליך.[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו עונה לך בהנהון ואז קופץ עליך, כשלפתע סאלאמנס שולח עוד קרן על לכיוונכם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
"תזהרו!" אצעק
ואחבק את מונוזו כדי להגן עליו
-
[quote]לוקאס
'יש לך יכולות לחימה מצויינות כי אתה פוקימון ריינג'ר'
הוא עונה לך:" אה כן? אז בוא נראה את האמת. אני מזמין אותך לקרב פוקרנג'ר(קרב ובו נעזרים בכל הפוקימונים שבסביבה כדי לעוף לתקוף והכול וגם בפוקימונים בהם אתה מחזיק.[/quote]
"כן אז בוא נצא לדרך ושלא תבכה לאמא..." אני עונה בליגלוג
'אני מוציא את סטיילוס וסורק את הפוקימונים בסביבה
-
[QUOTE=ealay;834079][COLOR="Black"]
[COLOR="Red"]עידו
לאחר שהפוקימון מעיר את האיש אתה רואה שהוא קם לאט לאט ונזכר. ואז הפוקימון קופץ עליו ומחבק אותו כשלפתע סאלאמנס מתחיל לשלוח קרן על.[/COLOR][/QUOTE]
"צא טוגפי!,ותשתמש בשיגור בכדי לשגר אותנו ואת האיש והפוקימון למקום אחר!"אני אומר ומקווה שנשתגר למקום מבטחים.
-
[COLOR="Black"]אדם
פתאום האיש מוציא טוגפי שמתקיפתה את הסאלאמנס בנשיקה מתוקה שפוגעת, אחר כך משתגרת מאחורי הברונזור ונותנת לו בלימה שפעיפה אותו ישר לרצפה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
' אני ממליץ לך לומר לה להשתמש במשיכה על סאלאמנס וברונזור ולומר להם להתקיף את האשה והאיש,כי הבלימה לא כל כך השפיעה על ברונזור(סוג ברזל) '[/COLOR]
-
[quote=ealay;834097][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום האיש מוציא טוגפי שמתקיפתה את הסאלאמנס בנשיקה מתוקה שפוגעת, אחר כך משתגרת מאחורי הברונזור ונותנת לו בלימה שפעיפה אותו ישר לרצפה.[/COLOR]
[/quote]
אני זוכה בלפרס?
-------------
"פיי זה היה קרוב" אגיד בנחת
אני אגש למונוזו ויגיד לו:"מונוזו את מוכן להיות הפוקימון הראשון שלי" ואחייך אליו
-
[COLOR="Black"]אדם
מונוזו עונה בהנהון.
'כן קיבלת לפרס, אני אכתוב את הסטאטים תכף'
פתאום הבנת שהאיש שלח אותך ואותו ואת כולם למעבדה של הפרופסור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
האיש אומר פתאום: "פייי זה היה קרוב"
'שימוש יפה מאוד במתקפות'
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;834097][COLOR="Black"]
[COLOR="Red"]עידו
' אני ממליץ לך לומר לה להשתמש במשיכה על סאלאמנס וברונזור ולומר להם להתקיף את האשה והאיש,כי הבלימה לא כל כך השפיעה על ברונזור(סוג ברזל) '[/COLOR][/QUOTE]
-----------------
למה אני צריך להתקיף את אדם?,הוא איתי לא?
-----------------
"טוב,זה יהיה ממש קשה להביס שני פוקימונים חזקים כל-כך,ולכן עדיף לברוח מכאן,טוגפי תשתמש בשיגור עלינו ועל האיש והפוקימון שלו בכדי להעביר אותנו למקום אחר!"אני אומר בתקווה שנגיע למקום מבטחים.
-
[COLOR="Red"]עידו
לא התכוונתי לאדם התכוונתי האיש ששלח את הברונזור[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
אתה רואה שחיים שם:
מאמפטו
המון קורומירו
קורומאיו
מונמון
דאנגורו
שיקיג'יקה
סטארלי
שיבישירשסו
קאקונה
מוטים
סקורופי
וורמדם
ג'אמפלאף
טרטוויג אבל רק 1
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=ealay;834105][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]מונוזו עונה בהנהון.[/COLOR]
[COLOR=black]'כן קיבלת לפרס, אני אכתוב את הסטאטים תכף'[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום הבנת שהאיש שלח אותך ואותו ואת כולם למעבדה של הפרופסור.[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"וואו אנחנו במעבדה" אגיד בהתלהבות
אני אשלוף את הפוכדור מהכיס ואגיד למונוזו
"אתה מוכן?! קדימה! פוכדור צא!" אצעק
ואזרוק את הפוכדור על מונוזו
-
כינוי: OmerFake
שם פרטי: עומר
שם במשחק: לוקאס בלייז
אופי: שחצן רגזן קנאי ועוזר לחברים
רקע: לוקאס מאז שהיה קטן היה יוצא ליער ומחפש פוקימונים והיו לו קלפים עם מידע אשר קיבל מסבא שלו הוא היה תמיד חוקר פוקימונים ואהב תמיד את הפוקימון פיקאצו,יום אחד הוא יצא להיסתובב וחבורת ספירוים תקפו אותו פתאום פיקאצו קפץ מהשיחים והישתמש בפריקה כדי להגן עליו מאז לוקאס החליט שהוא יתחיל לקחת פיצו ולחזק אותו עדש שיגדל לראיצו היום יום הולדתו ה10 הוא יוצא למסעו ומוכן לקחת פיצו
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG]
כסף:1500 *לא לגעת
סוג מועדף: דרקון אש חשמל
עיר התחלתית:העיירה גרייטרי
פוקימון התחלתי:פיצו
מתאמים\מאמנים: מתאם
ציוד: אין כלום בינתיים *לא לגעת.
סרטים
שותף:כן
הערות\בקשות - שותף: כאן תכתבו בקשות והערות בנוגע לשותףהייתי רוצה להיצטרף כשותף לאחד שאני יכיר במשחק או אחד השחקנים (במיוחד אדם)באמצע המשחק אשאל אם מישהו רוצה להיות השותף שלי
הערות\בקשות:הכל כבר למעלה
-
[COLOR="Black"]אדם
אתה רואה את הפוקדור זז פעם אחת לצד שמאל, פעם אחת לימין, עוד פעם לשמאל, ולבסוף, נלכד.[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
תחליף תמונה חוץ מזה אתה רשום בנוגע לשותף זה בדיוק מה שרציתי לעשות לך...חחח[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
אתה רואה שחיים שם:
מאמפטו
המון קורומירו
קורומאיו
מונמון
דאנגורו
שיקיג'יקה
סטארלי
שיבישירשסו
קאקונה
מוטים
סקורופי
וורמדם
ג'אמפלאף
טרטוויג אבל רק 1
מה תעשה?[/quote]
אני שם את הסטיילוס על טרטוויג במהירות
-
[QUOTE=ealay;834105][COLOR="Black"]אדם
מונוזו עונה בהנהון.
'כן קיבלת לפרס, אני אכתוב את הסטאטים תכף'
פתאום הבנת שהאיש שלח אותך ואותו ואת כולם למעבדה של הפרופסור.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידו
האיש אומר פתאום: "פייי זה היה קרוב"
'שימוש יפה מאוד במתקפות'
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
---------------
אני מבין שגם אני במעבדה של הפרופסור לפי ההמשך של אדם...
---------------
אני מחזיר את טוגפי לפוקדור,ומחפש את הפרופסור בכדי לקבל את הפוקימון המתחיל שלי.
-
[quote=ealay;834147][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה את הפוקדור זז פעם אחת לצד שמאל, פעם אחת לימין, עוד פעם לשמאל, ולבסוף, נלכד.[/COLOR]
[/quote]
"יש תפסתי מונוזו!" אצעק
אני אלך אחק את הפוכדור אחייך אליו ויגיד
"אני ואתה ניהיה צוות חזק!"
אני אסתכל סביב ויחפש מישהו שנראה כמו פרופסור
-
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
הסטיילוס מתחיל להסתובב ופתאום הסטיילוס של לוק מתנגש בסטיילוס שלך ומעיף אותו. מה תעשה?[/COLOR]
-
-
[quote]לוקאס
הסטיילוס מתחיל להסתובב ופתאום הסטיילוס של לוק מתנגש בסטיילוס שלך ומעיף אותו. מה תעשה?[/quote]
"פלסל צא ותפריע ללוק השמנמן" אני מסנן
'ומטיל פעם נוספת תסטיילוס שלי על הטרטוויג'
-
[COLOR="Magenta"]עומר
גם זו לא בסדר סורי התמונה ההיא הייתה טובה רק שהיא כבר של דמות מסויימת וגם זו.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עידו ואדם
'יפה מאוד, מעכשיו אתם תהיו שותפים במסע(אם אתם רוצים)'
שניכם מחפשים את הפרופסור, אבל לא מוצאים. ואז פתאום נשמע רעש מוזר, ואחריו רעש מאוורר שמגיע מאחד החדרים. מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
פלסל דוחף אותו ומשתמש בזרם חשמלי על לוק עצמו. לוק משתתק רק לשנייה אבל בגופו הגדול הוא מתאושש מיד. למרות זאת, הוא איבד את השליטה בסטיילוס והסטיילוס שלך חוזר. הטרטוויג נלכד! מה תעשה?[/COLOR]
-
-
[quote=ealay;834201][COLOR=darkred]עידו ואדם[/COLOR]
[COLOR=darkred]'יפה מאוד, מעכשיו אתם תהיו שותפים במסע(אם אתם רוצים)'[/COLOR]
[COLOR=darkred]שניכם מחפשים את הפרופסור, אבל לא מוצאים. ואז פתאום נשמע רעש מוזר, ואחריו רעש מאוורר שמגיע מאחד החדרים. מה תעשו?[/COLOR][/quote]
אני מפחד שזה לא ייצר בלבול כי בטח כל אחד יכתוב משהו שונה אתה מבין
שכל אחד יהיה לבד ותיתן לנו שותף (שלא משתמש אמיתי)
*ותענה לי בפרטי בבקשה יש לי הרבה לדבר איתך בקשר למשחק ולשיפור שלו
----------------
אני יתחיל ללכת לאט לעבר החדר שממנו נשמע רגע המאוורר
'מעניין מה יש שם' אחשוב
-
[QUOTE=ealay;834201][COLOR="Magenta"]
[COLOR="DarkRed"]עידו ואדם
'יפה מאוד, מעכשיו אתם תהיו שותפים במסע(אם אתם רוצים)'
שניכם מחפשים את הפרופסור, אבל לא מוצאים. ואז פתאום נשמע רעש מוזר, ואחריו רעש מאוורר שמגיע מאחד החדרים. מה תעשו?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
-----------------
אחי זה יכול ליצור בילבול אז אני מעדיף שלא...
-----------------
אני הולך לחדר הזה ביחד עם אדם,כשבדרך אני חושב בפחד:'יכול להיות שאלו האיש והאישה ממקודם,שהצליחו לעקוב אחרינו'.
-
[COLOR="Red"]עידו
אתה נכנס ורואה בחדר איש והמון ניירות מפוזרים על הרצפה ממאוורר שפועל. האיש אוסף אותם, ואז מבחין בך ואומר: "שלום לכם, אני הוא פרופסור בירת' מואיר" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
אתה נכנס ורואה בחדר איש והמון ניירות מפוזרים על הרצפה ממאוורר שפועל. האיש אוסף אותם, ואז מבחין בך ואומר: "שלום לכם, אני הוא פרופסור בירת' מואיר" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
רשום, תגיב כשאתה מוכן להתחיל לשחק.[/COLOR]
-
-
[quote=ealay;834265][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס ורואה בחדר איש והמון ניירות מפוזרים על הרצפה ממאוורר שפועל. האיש אוסף אותם, ואז מבחין בך ואומר: "שלום לכם, אני הוא פרופסור בירת' מואיר" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=magenta].[/COLOR][/quote]
"שלום לך אני אדם מאמן פוקימונים והגעתי לכאן כי אני רוצה להתחיל את המסע שלי,
אתה הפרופסור של המחוז נכון?" אשאל בחיוך
-
[quote]לוקאס
פלסל דוחף אותו ומשתמש בזרם חשמלי על לוק עצמו. לוק משתתק רק לשנייה אבל בגופו הגדול הוא מתאושש מיד. למרות זאת, הוא איבד את השליטה בסטיילוס והסטיילוס שלך חוזר. הטרטוויג נלכד! מה תעשה?
[/quote]
אני בודק תמתקפות של טרטוייג
ואז אם יש לו הצלפת גפן אני אומר לו להשתמש בה על לוק
-
[QUOTE=ealay;834265][COLOR="Red"]עידו
[/COLOR][/QUOTE]
----------------
"שלום,קוראים לי מקס ובאתי לכאן בכדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי"אני מציג את עצמי.
-
[COLOR="Red"]עידו
הוא עונה לכם: "איזה יופי, כן אני הפרופסור של המחוז. אני רואה שלך כבר יש פוקימון", הוא אומר לאדם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
הוא עונה לכם: "איזה יופי, כן אני הפרופסור של המחוז. אני רואה שלך כבר יש פוקימון", הוא אומר לך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
אתה קם בבוקר ורואה שהשעה היא 12:56 ואז נזכר שאפשר לקבל פוקימון עד השעה 13:00
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
המתקפות שלו הן בלימה, הצלפת גפן, ספיגה, ועלי תער. הוא משתמש בהצלפת גפן אך לוק חומק ממנה ועף בעזרת סטארלי שהוא בדיוק לכד. [/COLOR]
כולם לא להגיב אפשר רק פעם אחת כי אני הולך לישון אני אמשיך מחר.
דרך אגב עומר קיבלת 5 סוכריות נדירות.
לילה טוב
-
[quote=ealay;834348][COLOR=black]אדם[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עונה לכם: "איזה יופי, כן אני הפרופסור של המחוז. אני רואה שלך כבר יש פוקימון", הוא אומר לך. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"כן יש לי כבר פוקימון אתה רוצה לראות אותו?" אשאל בחיוך
"מונוזו צא החוצה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר
"פרופסור תכיר זה מונוזו הפוקימון שאיתו אני רוצה להתחיל את המסע שלי" אגיד בחיוך
"אני יכול לקבל את הפוכדורים שלי והפוקדע?" אשאל בחיוך
-
[quote=ealay;834348]
[COLOR=Magenta]עומר
אתה קם בבוקר ורואה שהשעה היא 12:56 ואז נזכר שאפשר לקבל פוקימון עד השעה 13:00
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
יופידידיו
_------------------
'אוי לא' אחשוב ואז אקפוץ מהמיטה אקח את כל הציוד היתלבש וארוץ לעבר המעבדה בלי לדבר עם אף אחד פשוט רץ בלי להיסתכל אחורה
-
[QUOTE=ealay;834348][COLOR="Red"]עידו
הוא עונה לכם: "איזה יופי, כן אני הפרופסור של המחוז. אני רואה שלך כבר יש פוקימון", הוא אומר לאדם.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
----------
אני מחכה שהוא יסיים לדבר עם אדם,ואז אני אומר לו:"אני הייתי רוצה לקבל מדקיפ בתור פוקימון מתחיל,-עם יש לך כזה"
-
כינוי: TheBlackKnight בקרוב ישתנה לNiGhtShiFt
שם פרטי: רועי
שם במשחק: ניב
אופי: אנרגטי קופצני עקשן ודיי גאוותן, תמיד מנסה להוכיח לאחרים שהוא הכי טוב, למרות שבדרך כלל זה מכניס אותו לצרות.
רקע: יש לו אח גדול שהוא מאמן גדול במחוז, לכן תמיד רצה להיות כמוהו כמובן הוא מתאמן כדי להיות המאמן הטוב ביותר אפילו יותר מאחיו!
הפוקמון החזק של אחיו הוא דרגונייט והוא תמיד עזר לפרנסת המשפחה בעזרתו לכן הוא החליט שינסה בכל כוחו להשיג דרגונייט!
עד שקיבל את המכתב מהפרופסור לא הצליח לישון וחיכה עד שהוא יוכל להתחיל כבר להתאמן!
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]
כסף:1500 *לא לגעת
סוג מועדף: מעופף דרקון
עיר התחלתית: גרייטר
פוקימון התחלתי:צארמנדר
מתאמים\מאמנים: מאמנים.
ציוד: אין כלום בינתיים *לא לגעת.
תגים:
שותף: לא
הערות\בקשות - שותף: .
הערות\בקשות:אם אפשר ורק אם אפשר אז דרטיני...(כמובן שיתפתח)...
-
בוקר טוב!
[COLOR="Red"]עידו
הוא אומר לכם: " הו, איזה יופי. פוקימון זה נחשב נדיר מאוד" " ועכשיו נעבור אליך, מקס. אמרת שאתה רוצה מדקיפ, נכון? טוב" הוא הולך למחשב שלו ומקליד כל מיני מספרים ואותיות כשלבסוף יוצא פוכדור. הוא נותן לך אותו."מצויין. ועכשיו הפוכדורים." הוא מגיש לכל אחד מכם 10 פוכדורים ופוקדע בדרגה 1. מה תעשה?' השעה היא 12:59 חח'[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]עומר
אתה רץ הכי מהר שאתה יכול, כשלבסוף הגעת למעבדה, נכנסת לחדר הפרופסור והתנגשת בשני אנשים. מה תעשה? ' השעה היא 12:59'[/COLOR]
[COLOR="Black"]אדם
הוא אומר לכם: " הו, איזה יופי. פוקימון זה נחשב נדיר מאוד" " ועכשיו נעבור אליך, מקס. אמרת שאתה רוצה מדקיפ, נכון? טוב" הוא הולך למחשב שלו ומקליד כל מיני מספרים ואותיות כשלבסוף יוצא פוכדור. הוא נותן אותו למקס."מצויין. ועכשיו הפוכדורים." הוא מגיש לכל אחד מכם 10 פוכדורים ופוקדע בדרגה 1. מה תעשה?'השעה היא 12:59 חח'[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי
תגדיל קצת את הרקע.[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;834058][COLOR="Red"]
[COLOR="Sienna"]דור
אתה מגיע לשם ורואה איש ואשה על סאלאמנס ולידו ברוזור. אתה רואה איש מהופנט שלא זז ועוד איש עם פוקדור אחד בחגורה, ופוקימון כחול שחור, שפתאום קופץ על האיש המהופנט ומעיר אותו. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה קורה פה בדיוק?' אחשוב לעצמי ואז ארוץ אל האיש המהופנט ואשאל את האיש השני מה קרה פה.