-
[QUOTE=Yust;842886][SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים לחנות וכעבור כמה זמן אתם מגיעים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם רואים את אזוריל ומריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מריל מבחינה בכם ושואלת "איך אני יכולה לעזור לכם?"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״שלום״ אני אומר למריל ״אני רוצה לקנות 2 גרגירי לאפה ו2 צעיפים. אחד אש ואחד צהוב״.
-
[quote=Yust;842886]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם הולכים בזעירות במערה לפתע קופץ מלפניכם [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/422.png[/IMG]שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הוא ניראה כועס ומתכונן לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/quote]
מה עשינו לך? אני צועק תוך כדי שאני תוקף אותו במבט!
אני צועק לפיצו למשיך לחפש אני יעסיק אותו.
-
[QUOTE=Yust;842809][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר שומע את הצעקה ומתחיל קצת לפחד אך מהר מאוד הוא מתאושש ומשתמש בנסיגה ומצליח לחמוק מהדחיפה שלך, סוואבלו מתכונן לתקוף על פי הוראות (תזכור אתה המנהיג אתה אומר לו באיזה מתקפות להשתמש) שלדר מתעצבן וקופץ במהירות לכיוון סוואבלו ומשתמש בדחיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סוובלו! תנסה לעוף ולהתחמק ואחר כך השתמש בהדהמה כדי להעיף אותו אחורה כדי שאני אוכל לדחוף אותו ואחרי זה תשתמש בניקור" אומר לו ואחרי שאני מתקיף בדחיפה אני משתמש שוב בצעקה בשביל להסיח את דעתו של שלדר בעוד שסוובלו מתקרב להתקיף בניקור
-
[QUOTE=Yust;842809][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]עידן[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה קופץ בין העצים בעוד שבויזל רץ מאחוריך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]כעבור כמה זמן אתם מגיעים לטקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רואה שהקדמתם בכמה דקות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו בזמן שנותר?[/COLOR][/SIZE]
[[/[/QUOTE]
"בוויזל אתה מתרגש? אני מאוד זה הרגע שחיכינו לו כל חיינו!" אמרתי לבוויזל.
-
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"בבקשה" אומרת מריל ונותנת לך את הדברים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"זה יעלה לך 50$" היא מוסיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו ממהר ורץ לחפש את קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס הולך כמה צעדים אחורה בתגוה למבט שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך מהר מאוד הוא חוזר לעצמו ומשתמש בעז בוץ וכל האזור סביבו מכוסה בבוץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]זה נראה שהוא עומד לתקוף אותך במתקפה מסוימת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]התכונית שלך עבדה מעולה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו התחמק בקלות משלדר וההדהמה הצליחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר נעצר והרגיש משותק הרגע המושלם שבו מתקפת הדחיפה שלך עבדה והורידה לו 8 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לאחר מכן הצעקה שלך רגמה לו לפחד והוא התחיל לברוח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אך כמובן שאינו עומד במהירות של סוואבלו שעקף אותו וחיסול אותו עם ניקור שהוריד לו סכום של 7 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר חוסל, קיבלתם שניכם סכום של 8 נקודות לרמה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]המקום ניראה ריק כרגע מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"ברור זה כל כך מגניב להיות כאן, איך אני רוצה לפגוש את רייצ'ו" הוא עונה לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"הוא ובלייזיקן כאלה חזקים שמעתי שהם הצליחו לנצח אפילו דיאלגה ופאלקיה מתישהו" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843319]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו ממהר ורץ לחפש את קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס הולך כמה צעדים אחורה בתגוה למבט שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך מהר מאוד הוא חוזר לעצמו ומשתמש בעז בוץ וכל האזור סביבו מכוסה בבוץ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]זה נראה שהוא עומד לתקוף אותך במתקפה מסוימת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני קופץ לתקרה ונאחז בה, מנסה לבלבל את שלוס בכך שארוץ על התקרה במהירות ואז קוץ עליו בדחיפה מהקיר ותוקף עם חבטה.
-
[QUOTE=Yust;843319][SIZE=2][COLOR=red][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"ברור זה כל כך מגניב להיות כאן, איך אני רוצה לפגוש את רייצ'ו" הוא עונה לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"הוא ובלייזיקן כאלה חזקים שמעתי שהם הצליחו לנצח אפילו דיאלגה ופאלקיה מתישהו" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"וואוו דיאלגה ופאלקיה?? בוויזל, אני מצפה שנגיע לרמה שלהם ועוד יותר!!" אני אומר לבוויזל בהתלהבות.
-
[SIZE=2][COLOR=green][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]"רעיון רע" אומר שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]אתה קופץ עליו ועומד להשתמש בחבטה , המצב ניראה לטובתך,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]עד שלפתע שלוס פותח את פיו ויורה ירית בוץ שפוגעת בך ישירות ומפילה אותך ארצה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]היריה הורידה 8 נקודות חיים![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]נשארו לך רק עוד 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"כן זה יהיה כל כך מגניב" אומר לך בוזיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רואה שהטקס מתחיל ורייצ'ו ובלייזיקן עולים לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר כמה שמילים הם מתחילים לקרוא שמות של קבוצות הצלה ומחלקים להם תעודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר כמה שמות אתם שומעים "צוות אש הנשמה עלו לבמה".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843352][SIZE=2][COLOR=green][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]"רעיון רע" אומר שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]אתה קופץ עליו ועומד להשתמש בחבטה , המצב ניראה לטובתך,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]עד שלפתע שלוס פותח את פיו ויורה ירית בוץ שפוגעת בך ישירות ומפילה אותך ארצה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]היריה הורידה 8 נקודות חיים![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]נשארו לך רק עוד 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אוקיי פיצו אני צריך עזרה! קורא לו.
אני משתמש במבט ומתחמק עד שפיצו יגיע שיוכל לחשמל אותו.
-
[QUOTE=Yust;843319][SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"בבקשה" אומרת מריל ונותנת לך את הדברים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"זה יעלה לך 50$" היא מוסיפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״תודה רבה״ אני אומר ומשלם לה ״עכשיו בוא נלך למצוא את בלדרום!״ אני אומר לפיצ׳ו.
-
[QUOTE=Yust;843352][SIZE=2][COLOR=green][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"כן זה יהיה כל כך מגניב" אומר לך בוזיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רואה שהטקס מתחיל ורייצ'ו ובלייזיקן עולים לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר כמה שמילים הם מתחילים לקרוא שמות של קבוצות הצלה ומחלקים להם תעודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר כמה שמות אתם שומעים "צוות אש הנשמה עלו לבמה".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
לצוות שלי קוראים צוות להב, למי שבחר בצ'רמנדר קוראים צוות אש הנשמה....
~~~~~~~~~~~~~
"קדימה בוויזל בוא" אני אומר בהתרגשות בזמן שאני מושל לבוויזל את היד ורץ לבמה.
-
[QUOTE=Yust;842809]
טראנס
אתם מטיילים בסביבה אך כעבור כמה דקות אתם שומעים.
"צוות T.N.T עלו לבמה"
מה תעשו.[/QUOTE]
אומר לטסט שהגיע התור שלנו. נרוץ לבמה
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]תזכור ששלוס השתמש במתקפה עזר בוץ וכל האזור בו אתם נלחמים מלא בבוץ, תזכור שמתקפות החשמל של פיצ'ו הרבה פחות יעילות ממה שהן אמורות להיות, טיפ: פיצ'ו לו יעזור לך הרבה גם בגלל מה שציינתי עכשיו כך שלא יוכל לפגוע טוב בשלוס וגם מפני שהמתקפות של שלוס כרגע הם מסוג אדמה, תזהר לא לאבד את פיצ'ו בקרב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פי'צו שומע את דבריך ורץ הכי מהר שהוא יכול חזרה כדי לעזור לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בינתיים שלוס תוקף אותך בשלושה כדורי בוץ אחד אחרי השני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תודה רבה תחזור שוב" מריל אומרת לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"טוב קדימה בוא נלך" פיצ'ו אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים לכיוון השדה האפור ואתה רואה את הכניסה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה שומע רעשים קרובים עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אני מצטער זה לא יקרה שוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]- - - - - - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם עולים לבמה וכל הקהל מסתכל עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]רייצ'ו ניגש עליך ונותן לך את התעודה שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]בעוד שבלייזיקן נותן את התעודה שלו לבויזל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]רייצ'ו מברך אותכם לפתיחת הצוות ומאכל לכם הצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר עוד כמה מילים הוא קורא לצוות הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתם עולים לבמה ואתם רואים את רייצ'ו ואת בלייזיקן מחייכים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]רייצ'ו ניגש עליך ומביא לך את התעודה שלך ובלייזיקן מביא לטסט את התעודה שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]רייצ'ו מברך אותכם ומאכל לכם בהצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לאחר עוד כמה מילים ממנו ומבלייזיקן הם קוראים לצוות הבא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]זה הזמן לרדת מהבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843621][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]תזכור ששלוס השתמש במתקפה עזר בוץ וכל האזור בו אתם נלחמים מלא בבוץ, תזכור שמתקפות החשמל של פיצ'ו הרבה פחות יעילות ממה שהן אמורות להיות, טיפ: פיצ'ו לו יעזור לך הרבה גם בגלל מה שציינתי עכשיו כך שלא יוכל לפגוע טוב בשלוס וגם מפני שהמתקפות של שלוס כרגע הם מסוג אדמה, תזהר לא לאבד את פיצ'ו בקרב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פי'צו שומע את דבריך ורץ הכי מהר שהוא יכול חזרה כדי לעזור לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בינתיים שלוס תוקף אותך בשלושה כדורי בוץ אחד אחרי השני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/quote]
מתחמק מזה במהירות וקופץ מעליו ונותן לו חבטה מאחורה.
-
[QUOTE=Yust;843621][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"תודה רבה תחזור שוב" מריל אומרת לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"טוב קדימה בוא נלך" פיצ'ו אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים לכיוון השדה האפור ואתה רואה את הכניסה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה שומע רעשים קרובים עליכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״תהיה דרוך״ אני אומר לפיצ׳ו ״תזכור שבלדרום הוא פושע והוא מסוגל להכול. אנחנו נהיה חייבים לנצח אותו״.
ומחכה לראות מה יקרה.
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה מצליח להתחמק מההתקפה של שלוס אך ברגע שאתה קופץ מעליו ומתכונן לתקוף אותו בחבטה הוא גולש בבוץ ומגיע לצדו האחר, המצב ניראה לא טוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס משתמש בירית בוץ אך לפני שהוא מספיק פיצ'ו תוקף אותו מאחורה ברעם הלם ומוריד לו רק 5 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך בכול מקרה שלוס אף עד עליך ואתה חובט בו בעוצמה ומרסק אותו על הקיר של המהרה ומוריד לו 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס חוסל, שניכם קיבלתם 15 נקודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה רואה את שלוס שוכב פצוע על הריצפה ובוכה מתחנן שלא תהרגו אותו ומצטער על זה שתקף אתכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה ופיצ'ו נכנסים לשדה האפור ואתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/345.png[/IMG] ליליפ עצוב ובוכה בכניסה, הוא לא ניראה שהוא עומד לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843665][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה מצליח להתחמק מההתקפה של שלוס אך ברגע שאתה קופץ מעליו ומתכונן לתקוף אותו בחבטה הוא גולש בבוץ ומגיע לצדו האחר, המצב ניראה לא טוב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס משתמש בירית בוץ אך לפני שהוא מספיק פיצ'ו תוקף אותו מאחורה ברעם הלם ומוריד לו רק 5 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך בכול מקרה שלוס אף עד עליך ואתה חובט בו בעוצמה ומרסק אותו על הקיר של המהרה ומוריד לו 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס חוסל, שניכם קיבלתם 15 נקודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה רואה את שלוס שוכב פצוע על הריצפה ובוכה מתחנן שלא תהרגו אותו ומצטער על זה שתקף אתכם.[/COLOR][/SIZE]
אתה חזק מאוד, אומר לו.
פיצו מה דעתך שהוא יצטרף אלינו?
אני בטוח שהוא יועיל מאוד לצוות שלנו.
-
[QUOTE=Yust;843665][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה ופיצ'ו נכנסים לשדה האפור ואתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/345.png[/IMG] ליליפ עצוב ובוכה בכניסה, הוא לא ניראה שהוא עומד לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
אני ניגש אליו בזמן שאני לא מפסיק לבדוק אם מישהו בסביבה ושואל ״מה קרה ליליפ? למה אתה בוכה?״
-
[SIZE=2][U][B]ג'ים[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כן הוא ממש טוב" אומר פיצ'ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"...אתם ..באמת..רוצים שאני... יצטרף עליכם אחרי... מה שעשיתי לכם?" שואל שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][U][B][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"בגלל... בגלל שחברי לצוות נטשו אותי" הוא צועק בבכי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"הייתי שייך לצוות רוח המוות, אני יודע שזה רע ושזה אומר שאני עבריין אבל לא היה לי כלום ולאן ללכת והם הציעו לי להיצטרף, אז היום הם הביאו אותי לכאן נתנו לי מכות ואמרו שאני חסר תועלת ושאני לא שייך יותר לצוות שלהם, ועכשיו אין לי לאין ללכת" הוא אומר וחוזר לבכות.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843692][SIZE=2][U][B]ג'ים[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כן הוא ממש טוב" אומר פיצ'ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"...אתם ..באמת..רוצים שאני... יצטרף עליכם אחרי... מה שעשיתי לכם?" שואל שלוס.[/COLOR][/SIZE]
כן אני בטוח שאתה עשית את זה כי חשבת שאנחנו תוקפים אותך...
עכשיו צריך למצוא את הפושע קורפיש הזה ולהכניס אותו למעצר!
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"קורפיש אמרתה" שלוס אומר בבהלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"הוא זה שאמר לי לתקוף אותכם" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"רגע אז אתם באמת לא רעים ולא באתם להרוס את המהרה שלנו?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תענה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yust;843692][SIZE=2][U][B]][/SIZE]
[SIZE=2][U][B][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"בגלל... בגלל שחברי לצוות נטשו אותי" הוא צועק בבכי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"הייתי שייך לצוות רוח המוות, אני יודע שזה רע ושזה אומר שאני עבריין אבל לא היה לי כלום ולאן ללכת והם הציעו לי להיצטרף, אז היום הם הביאו אותי לכאן נתנו לי מכות ואמרו שאני חסר תועלת ושאני לא שייך יותר לצוות שלהם, ועכשיו אין לי לאין ללכת" הוא אומר וחוזר לבכות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״טוב,״ אני אומר לליליפ ״גם לי יש צוות. הוא אמנם צוות מתחיל אבל הוא צוות טוב ולא רע והייתי שמח שתצטרף לצוות שלנו. למעשה עכשיו אנחנו באמצע משימה. אז מה אתה אומר?״ אני שואל ואז פונה לפיצ׳ו ומוסיף במהירות ״אם אין לך התנגדות כמובן״.
-
[quote=Yust;843700][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"קורפיש אמרתה" שלוס אומר בבהלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"הוא זה שאמר לי לתקוף אותכם" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"רגע אז אתם באמת לא רעים ולא באתם להרוס את המהרה שלנו?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תענה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
לא! קורפיש אמר לך כי הוא מפחד להילחם נגדנו פנים מול פנים, שמעת קורפיש צועק בקול, "מפחד להילחם נגדנו!"
אז אתה רוצה להצטרף?
אני בטוח שתוסיף הרבה לצוות שלנו!
-
[SIZE=2][COLOR=red]"אין לי שום התנגדות, כמה שיותר יותר טוב" אומר פי'צו ומחייך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תודה רבה לכם שנתתם לי הזדמנות לטהר את שמי ולהיות בצוות כזה נהדר, ברור שאני רוצה להיות בצוות שלכם"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]כל הכבוד! יש לך חבר חדש בצוות[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/345.png[/IMG] ליליפ, פרטים ומתקפות יעודכנו מיד לאחר השאלה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]האם תרצה להביא כינוי לחבר החדש?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כמובן שאני רוצה להצטרף" אמור שלוס בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אני יודע איפה קורפיש מסתתר כאן בואו אחרי אבל תזהרו הוא לא כל כך חלש: הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כל הכבוד! יש לך חבר חדש בצוות [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/422.png[/IMG] שלוס, פרטים ומתקפות יעודכנו מיד לאחר השאלה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]האם תרצה להביא כינוי לחבר החדש?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843736]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"כמובן שאני רוצה להצטרף" אמור שלוס בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אני יודע איפה קורפיש מסתתר כאן בואו אחרי אבל תזהרו הוא לא כל כך חלש: הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]כל הכבוד! יש לך חבר חדש בצוות [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/422.png[/IMG] שלוס, פרטים ומתקפות יעודכנו מיד לאחר השאלה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]האם תרצה להביא כינוי לחבר החדש?[/COLOR][/SIZE][/quote]
לא
- - - - - - -
תודה!
אבל בוא נתקרב אליו בשקט שלא יראה אותנו, ודבר אחרון שלוס האם יש לך עוד מתקפות חוץ מבוץ?
כי אם תשתמש בזה כאן המתקפות של פיצו לא יהיו אפקטיביות.
התוכנית היא כזו אני ואתה נעסיק אותו בזמן שפיצו תשתמש בהקסמה ומייד לאחר מכן רעם הלם טוב?
-
[QUOTE=Yust;843736][SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אין לי שום התנגדות, כמה שיותר יותר טוב" אומר פי'צו ומחייך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"תודה רבה לכם שנתתם לי הזדמנות לטהר את שמי ולהיות בצוות כזה נהדר, ברור שאני רוצה להיות בצוות שלכם"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]כל הכבוד! יש לך חבר חדש בצוות[IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/345.png[/IMG] ליליפ, פרטים ומתקפות יעודכנו מיד לאחר השאלה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]האם תרצה להביא כינוי לחבר החדש?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני חושב שאני אקרא לו ליפ
----------------------------------
״יופי ליפ״ אני אומר בחיוך ״עכשיו, בגלל שהיית פעם בצוות רוח המוות אתה בטח מכיר פושעים ואתה יודע איפה הם. אז אתה יודע במקרה איפה נמצא ׳בלדרום האיום׳?״
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפות של שלוס הם: ירית בוץ,בוץ עזר והתקשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"לא ניראה לי שהקסמה תעבוד עליו הוא יצור מגעיל ולא אכפת לו מאף אחד" אומר שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"יש לך עוד רעיונות" שואל פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"האמת שכן, הוא נמצא לא כל כך רחוק מפו ליד העץ הגדול, הוא תמיד נמצא שם" אומר ליפ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]" ההליכה לשם תכך כחמש דקות אבל יש סיכוי גדול שנפגוש אויבים בדרך" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;843815][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפות של שלוס הם: ירית בוץ,בוץ עזר והתקשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"לא ניראה לי שהקסמה תעבוד עליו הוא יצור מגעיל ולא אכפת לו מאף אחד" אומר שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"יש לך עוד רעיונות" שואל פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
אוקיי שלוס אני רוצה שאתה תתקשה בזמן שאני ופיצו נתקוף אותו, לאחר שאנחנו נותש(כמובן לא יתעלפו רק יותשו) אתה תיכנס ותתקוף בשיא הכוח אחרי שאתה עם הגנה גבוהה בסדר?
יכול להיות שאנחנו אפילו לא נהיה חייבים את העזרה שלך אבל תיהיה מוכן בכל רגע טוב?
-
[QUOTE=Yust;843815][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]"האמת שכן, הוא נמצא לא כל כך רחוק מפו ליד העץ הגדול, הוא תמיד נמצא שם" אומר ליפ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]" ההליכה לשם תכך כחמש דקות אבל יש סיכוי גדול שנפגוש אויבים בדרך" הוא מוסיף.[/COLOR][/SIZE]
״אוקיי״ אני אומר ״נצטרך למשוך כמה שפחות תשומת לב. בואו״ אני אומר והולך בשקט לעבר העץ.
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"קדימה בואו נעשה את זה" אומר פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"בוא נקרע לו את הצורה" מוסיף שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]על פי התוכנית שלוס רץ לכיוון קורפיש ומשתמש בהתקשות ללא הפסק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש מסתכל עליו ואומר "שלוס מה אתה עושה כאן, אתה אמור לקרוע את הצורה של הצוות ההצלה המעפן שחושב שיכול לנצח אותי חח"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לאחר ששלוס התקשה מספר רב של פעמים הוא אומר לקורפיש "אני לא יחסל אותם אלה יחסל אותך חלאה" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש כועס ורץ לשלוס ותופס אותו בתפיסת צבט וזורק אותו בחוזקה על הקיר אך מוריד לו רק 4 נקודות חיים בגלל ההתקשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"נו קדימה תצאו אני יודע שאתם כאן" צועק קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים הכי בשקט שאתם יכולים עד שלפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/433.png[/IMG]צ'ינגלינג מולכם וניראה שהוא מוכן לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
-
אני קופץ עליו מאחורה בחבטה, בזמן שפיצו תוקפף מייד אחרי ברעם הלם.
-
[QUOTE=Yust;843857][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים הכי בשקט שאתם יכולים עד שלפתע אתם רואים [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/433.png[/IMG]צ'ינגלינג מולכם וניראה שהוא מוכן לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
״תרגע חבר. אנחנו לא מחפשים צרות״ אני אומר ומסמן ביד לצוות להתכונן לקרב.
-
[U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה קופץ מאחורי קורפיש ונותן לו חבטה חזקה שמורידה לו 6 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש עף לכיוון פי'צו ומתכונן לתפוס אותו בתפיסת צבט אך פיצ'ו קופץ אחורה ומתחמק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש פותח את הצבטות שלו ומשתמש בבועות ומפזר בעוות מסביבכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לך 2 נקודות חיים נשארו לך עוד 18.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לפיצ'ו 2 נקודות חיים נשארו לו עוד 16.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות לא השפיעו על שלוס ונשארו לו עוד 18 נקודות חיים מההתקפה של קורפיש קודם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס משתמש בעוד התקשחות וניצב מלפני קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך קורפיש פשוט תופס אותו בתפיסת צבט וזורק אותו על הקיר מה שמוריד לו עוד 3 נקודות חיים, נשארו לו עוד 15[/COLOR][/SIZE]
[U][B][SIZE=2][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=red]"אה כן?, אז מה אתם עושים פו מתקרבים לעץ הגדול של בלדום אה" אומר צ'ינגלינג[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אני לא אתן לכם" הוא צורח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הוא קופץ על ליפ ומשתמש בקשירה, אך ליפ פשוט זז הצידה ומתחמק מהמתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מיד לאחר מכאן ליפ מתעצבן שניסה לפגוע בכם וטופס אותו בטפיסת חנק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לצ'ינג לינג ירדו 5 נ נקודוות חיים והוא משותק לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;842809][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מינון קנה 4 גרגירי לאפה ב- 40$ ואמר "שני גרגירים לי ושני גריגירם לך" הוא מחייך ואז מוסיף" באיזה צבע יהיו הצעיפים שלנו" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"ירוק או כחול לדעתי" אני אומרת בהחלטיות
-
[quote=Yust;844160][U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה קופץ מאחורי קורפיש ונותן לו חבטה חזקה שמורידה לו 6 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש עף לכיוון פי'צו ומתכונן לתפוס אותו בתפיסת צבט אך פיצ'ו קופץ אחורה ומתחמק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קורפיש פותח את הצבטות שלו ומשתמש בבועות ומפזר בעוות מסביבכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לך 2 נקודות חיים נשארו לך עוד 18.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות הורידו לפיצ'ו 2 נקודות חיים נשארו לו עוד 16.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הבועות לא השפיעו על שלוס ונשארו לו עוד 18 נקודות חיים מההתקפה של קורפיש קודם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס משתמש בעוד התקשחות וניצב מלפני קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אך קורפיש פשוט תופס אותו בתפיסת צבט וזורק אותו על הקיר מה שמוריד לו עוד 3 נקודות חיים, נשארו לו עוד 15[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
כמה חיים יש לו?
- - - - - - - - -
אני משתמש עליו במבט כדי שפיצו יוכל להתמש ברעם הלם בלי שהוא יוכל להעשות משהו, ואם הוא יתחמק פיצו יתפוס אותו בכל זאת כי הוא יתחמק ממני...
"שלוס תנסה לחבוט בו בכל הכוח של הגוף הקשיח שלך!" צועק לשלוס.
(אני יודע שאין לו פשוט שינסה ללמוד).
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אני חושב שירוק יותר מתאים" מינון אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אז את רוצה ירוק?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בסה"כ 31 הורדת לו 6 אז נשאר לו 25.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה משתמש במבט וקורפיש קופץ אחורה ומיד מאחוריו פיצ'ו משתמש ברעם הלם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפה מוריד לו 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס רץ לכיוון קורפיש ומנסה לתקוף אותו אך קורפיש מתעצבן תופס אותו שוב בתפיסת צבט וזורק אותו על פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לשלוס 5 נקודות חיים, נשארו לו 13.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לפיצ'ו 5 נקודות חיים, נשארו לו עוד 11.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;844305]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בסה"כ 31 הורדת לו 6 אז נשאר לו 25.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]- - - - - -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה משתמש במבט וקורפיש קופץ אחורה ומיד מאחוריו פיצ'ו משתמש ברעם הלם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המתקפה מוריד לו 12 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]שלוס רץ לכיוון קורפיש ומנסה לתקוף אותו אך קורפיש מתעצבן תופס אותו שוב בתפיסת צבט וזורק אותו על פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לשלוס 5 נקודות חיים, נשארו לו 13.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ומוריד לפיצ'ו 5 נקודות חיים, נשארו לו עוד 11.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני רץ לשלוס ומקפיץ אותו חזק ובעוצמה על קורפיש, כך שלשלוס שהוא קשה ירד הרבה פחות חיים...
אומר לפיצו להשתמש שוב ברעם הלם שגם אם אני יפספס הוא יפגע.
-
[quote=Yust;844305][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אני חושב שירוק יותר מתאים" מינון אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אז את רוצה ירוק?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"כן" אני עונה למינון
-
[QUOTE=Yust;843319][SIZE=2][COLOR=red][U][B]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]התכונית שלך עבדה מעולה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו התחמק בקלות משלדר וההדהמה הצליחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר נעצר והרגיש משותק הרגע המושלם שבו מתקפת הדחיפה שלך עבדה והורידה לו 8 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לאחר מכן הצעקה שלך רגמה לו לפחד והוא התחיל לברוח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אך כמובן שאינו עומד במהירות של סוואבלו שעקף אותו וחיסול אותו עם ניקור שהוריד לו סכום של 7 נקודות חיים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר חוסל, קיבלתם שניכם סכום של 8 נקודות לרמה הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]המקום ניראה ריק כרגע מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סוובלו,מצוין,בוא נמשיך,באנירי מחכה לנו" אומר לו ואתקדם איתו לתוך הצינוק,אתקדם בזהירות
-
[QUOTE=Yust;844160][U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]
[U][B][SIZE=2][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=red]"אה כן?, אז מה אתם עושים פו מתקרבים לעץ הגדול של בלדום אה" אומר צ'ינגלינג[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"אני לא אתן לכם" הוא צורח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]הוא קופץ על ליפ ומשתמש בקשירה, אך ליפ פשוט זז הצידה ומתחמק מהמתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מיד לאחר מכאן ליפ מתעצבן שניסה לפגוע בכם וטופס אותו בטפיסת חנק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לצ'ינג לינג ירדו 5 נ נקודוות חיים והוא משותק לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
״אל תפסיק להחזיק אותו ליפ״ אני אומר ״עכשיו, פיצ׳ו, תשתמש ברעם הלם בזמן שאני אשתמש בשריטות!״.