-
כינוי:icoollives
שם לפנייה:חן
שם במשחק:חן
רקע: חן נולד בקנטו, מאז שהיה קטן העריץ את צרמנדר, חן אוהב מאוד פוקימוני אש, סבו של חן היה מאמן פוקימוני אש גדול.
לאחר שסבו נפטר חן החליט להשלים את מסעו של סבו ולהפוך למאסטר וכן חן יצא למסע..
תמונה:
כסף:לא לגעת.
מחוז: קנטו
ופוקימון התחלתי:צרמנדר
ציוד: לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
הערות/הארות/בקשות:
-
[QUOTE=IcoolLIVES;851296]כינוי:icoollives
שם לפנייה:חן
שם במשחק:חן
רקע: חן נולד בקנטו, מאז שהיה קטן העריץ את צרמנדר, חן אוהב מאוד פוקימוני אש, סבו של חן היה מאמן פוקימוני אש גדול.
לאחר שסבו נפטר חן החליט להשלים את מסעו של סבו ולהפוך למאסטר וכן חן יצא למסע..
תמונה:
כסף:לא לגעת.
מחוז: קנטו
ופוקימון התחלתי:צרמנדר
ציוד: לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
הערות/הארות/בקשות:[/QUOTE]
רשום, אתה יכול להגיב להתחלה ולהמשך (תצטט את שניהם...).
-
[QUOTE=bw1234;851047]
דן
אתה יוצא מהבניין ולפתע אתה רואה מהומה בחוץ, מה תעשה?
.[/QUOTE]
מוציא את פוקבו מהפוקדור ורץ לכיון המהומה
-
[QUOTE=bw1234;845483]רשום.
התחלה:
השעון המעורר מצלצל אתה קם ורואה שהשעה היא 10:00 ואתה צריך למהר לפרופסור לקבל את הפוקימון שלך. מה תעשה?[/QUOTE]
צועק לעבר אמי "אמא אני הולך למעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלי, אמי אומרת לי תתלבש לפני כן, התלבשתי ויצאתי מהבית אני עומד מחוץ למעבדה.
[QUOTE=bw1234;846670]המשך לכולם:
אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ______ שם אתם פוגשים את פרופסור ______ ששואל אתכם "איזה פוקימון אתם בוחרים?".
הודעה:
Y נמצא במחוז הואן.[/QUOTE]
פרפסור נאי שאמח לקבל את פוקימון האש צ'רמנדר
-
[COLOR="Red"]לי
צי'מצ'אר מתחמק ומתחילה להקיף אותו להבה אך לפני שהוא מסיים סטארלי מנקר אותו. המתקפה שלו נפסקת אבל גם סטארלי נפגע. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
טרטוויג משתמש בעלי תער ומהגב שלו יוצאים עלים ועפים לכיוונו של סטארלי. סטארלי מנסה להעיף את העלים באמצעות הכנפיים שלו אבל לא מצליח והעלים פוגעים בו. לאחר מכן סטארלי מנסה לברוח אבל טרטוויג משתמש במתקפה מהירה שעוצרת אותו. סטארלי מתחיל להיות חלש, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]דן
אתה רואה חבורה של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/504.png[/IMG] רבים. מה תעשה?
[/COLOR]
חן
פרופסור אוק לוקח פוכדור משלושת הפוכדורים שמאחוריו ומוציא ממנו צ'ארמנדר, הוא אומר לצ'ארמנדר "תכיר, הנה המאמן שיצא איתך למסע פוקימונים וינסה להראות כמה המחוז שלנו חזק", הוא מחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור ומביא לך את הפוכדור בנוסף הוא מביא לך 5 פוכדורים ואומר לך "בהצלחה בהמשך הדרך". מה תעשה?
-
[QUOTE=bw1234;851365][COLOR="Red"]
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
טרטוויג משתמש בעלי תער ומהגב שלו יוצאים עלים ועפים לכיוונו של סטארלי. סטארלי מנסה להעיף את העלים באמצעות הכנפיים שלו אבל לא מצליח והעלים פוגעים בו. לאחר מכן סטארלי מנסה לברוח אבל טרטוויג משתמש במתקפה מהירה שעוצרת אותו. סטארלי מתחיל להיות חלש, מה תעשה?[/QUOTE]
"כדאי שאזרוק עליו פוכדור" אומר ובזריזות אוציא פוכדור מהתיק.
'מהידע המועט שלי כאשר הפוקימון חלש אפשר לתפוס אותו' אחשוב לעצמי ואזרוק את הפוכדור אל עברו של סטארלי בתקווה כי יתפס.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה זורק אל עבר סטארלי את הפוכדור והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד למשך כמה שניות ובסופו של דבר עוצר. תפסת סטארלי. מה תעשה?
[/COLOR]
-
יוצא ממעבדת הפרופסור מוציא את צרמנדר ואומר לו אנחנו נעשה דרך ארוכה ביחד.
יוצא לעבר כיוון היער שצאמנדר אינו בפוקודבור
-
[quote=bw1234;851365][COLOR=Red]לי
צי'מצ'אר מתחמק ומתחילה להקיף אותו להבה אך לפני שהוא מסיים סטארלי מנקר אותו. המתקפה שלו נפסקת אבל גם סטארלי נפגע. מה תעשה?
[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"נסהשוב גלגל להבה על סטארלי הזה"
-
[QUOTE=bw1234;851373][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה זורק אל עבר סטארלי את הפוכדור והוא נכנס לתוכו. הפוכדור מתנדנד למשך כמה שניות ובסופו של דבר עוצר. תפסת סטארלי. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד טרטויג" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
אני ניגש אל עבר הפוכדור של סטארלי ומרים אותו.
אני ממשיך בדרכי שבמוחי עוברות מחשבות שמחות בנוגע להמשך מסעי.
-
[QUOTE=bw1234;851047][COLOR="Green"]בר
[COLOR="Magenta"]דור
עידכנתי את המתקפות- אתה יכול לראות אותם בעמוד הראשון בחלק של הרשומים
-----------
סקווירטל משתמש באקדח מים, פידג'י שם לב לזה והוא פורש כנפיים כדי לעוף אך אקדח המים פוגע לו בכנף.
הפידג'י מתעצבן באמצעות הכנפיים שלו הוא מייצר משב רוח חזק שפוגע בסקווירטל.[/COLOR]
.[/QUOTE]
ההגנה זה שסקווירטל נכנס לקונכיה ומסתובב?
______
"תמשיך לעמוד, רוץ לעבר פידג'י ותשתמש באקדח מים על הקרקע בשביל לזנק לגובה, ומלעמלה תשתמש על פידג'י בחבטה".
-
חן
אתה עוד לו בעיר השנייה אלא בעיר של הפרופסור כך שאין שום יער עדיין.
----------------
אתה אומר לצ'ארמנדר "אנחנו נעשה דרך ארוכה ביחד" והוא משיב לך חיוך שמח ו"צ'ארמ צ'אר".
אתה יוצא לעבר כיוון היער שצ'ארמנדר הולך לצידך בגאווה כשאתם פוגשים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG] בדרך, מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
צ'ימצ'אר מנסה שוב להשתמש בגלגל להבה ולהבות מתחילות להקיף אותו מכל הכיוונים, הוא מתגלגל לעבר סטארלי שהתעייף מעט ולא מצליח לברוח ונפגע מהלהבות. סטארלי מנסה לקום אך הוא לא מצליח. סטארלי תשוש מאוד, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מרים את הפוכדור וממשיך במסעך. אתה ממשיך בדרך 201 כשפתאום אתה רואה חפץ בצורה של אבן על האדמה, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
כן.
אל תנסה לעשות שילובים של מתקפות בשלב כל כך מוקדם...
----------------
סקווירטל רץ לעבר פידג'י ומשתמש באקדח מים לעבר הקרקע אך האקדח מים שלו לא מספיק חזק והוא לא מצליח לזנק גבוה. הוא בכל זאת רץ לעבר פידג'י וחובט בו. פידג'י בתגובה מכה את סקווירטל עם הכנפיים שלו.
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851416]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מרים את הפוכדור וממשיך במסעך. אתה ממשיך בדרך 201 כשפתאום אתה רואה חפץ בצורה של אבן על האדמה, מה תעשה?
[/COLOR]
'מעניין מה זה' אני חושב לעצמי.
ללא היסוס אני מתכופף ומרים את האבן מן האדמה כדי לבדוק.
-
[quote=bw1234;851416]
[COLOR=Red]לי
צ'ימצ'אר מנסה שוב להשתמש בגלגל להבה ולהבות מתחילות להקיף אותו מכל הכיוונים, הוא מתגלגל לעבר סטארלי שהתעייף מעט ולא מצליח לברוח ונפגע מהלהבות. סטארלי מנסה לקום אך הוא לא מצליח. סטארלי תשוש מאוד, מה תעשה?
[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"גמור אותו בגחלת את סטארלי קדימה"
-
[QUOTE=bw1234;851416]חן
אתה עוד לו בעיר השנייה אלא בעיר של הפרופסור כך שאין שום יער עדיין.
----------------
אתה אומר לצ'ארמנדר "אנחנו נעשה דרך ארוכה ביחד" והוא משיב לך חיוך שמח ו"צ'ארמ צ'אר".
אתה יוצא לעבר כיוון היער שצ'ארמנדר הולך לצידך בגאווה כשאתם פוגשים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG] בדרך, מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לצמנדר בשקט זאת ההזדמנות של לתפוס חבר,
אומר לצמנדר להתגב מאחורי פידגי ותת לו שריטה בהפתעה בינתיים אני מכין פוקדור ביד..
-
[QUOTE=bw1234;851416]
[COLOR="Magenta"]דור
כן.
אל תנסה לעשות שילובים של מתקפות בשלב כל כך מוקדם...
----------------
סקווירטל רץ לעבר פידג'י ומשתמש באקדח מים לעבר הקרקע אך האקדח מים שלו לא מספיק חזק והוא לא מצליח לזנק גבוה. הוא בכל זאת רץ לעבר פידג'י וחובט בו. פידג'י בתגובה מכה את סקווירטל עם הכנפיים שלו.
[/COLOR]
[/QUOTE]
"תהייה חזק ואל תוותר, עכשיו שאתה קרוב לפידג'י, תשתמש בקרן בועות". אני אומר לו.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
יעודכן מיד בחפצים שלך.
---------------
אתה מרים את החפץ ומגלה סימן ברק בפנים. מצאת אבן ברק, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אם רציתה לתפוס אותו לא צריך לעלף אותו...
-------------------
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ולהבות קטנות יוצאות לו מהפה ועפות לכיוון סטארלי שנפגע ומתעלף. מה תעשה?
[/COLOR]
חן
לוקח קצת זמן עד שאפשר לתפוס פוקימון...
--------------
צ'ארמנדר הולך בשקט בשקט מאחורי פידג'י בשביל לתת לו שריטה כשפתאום הוא דורך על מקל שמונח על הרצפה. פידג'י מסתובב וצ'ארמנדר מהר שורט אותו בפנים. השריטה בפנים מעצבנת מאוד את פידג'י שמתחיל לנקר את צ'ארמנדר בכל הגוף.
[COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל מסתכל עליך ומקמץ את אגרוף בהסכמה. ישר אחרי זה הוא שולח קרן בועות לעבר פידג'י שבתגובה מעיף חול לעבר סקווירטל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851446][COLOR="RoyalBlue"]בן
יעודכן מיד בחפצים שלך.
---------------
אתה מרים את החפץ ומגלה סימן ברק בפנים. מצאת אבן ברק, מה תעשה?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ואוו זה יכול ליהיות ממש שימושי" אומר לעצמי ואכניס את זה לתיק.
'אני מקווה שזה לא של מישהו' אחשוב לעצמי בבמובכה קלה.
לאחר מכן אמשיך בדרך.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מכניס את אבן הברק לתיק וממשיך במסעך. אתה הולך ופתאום אתה רואה את [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWN.png[/IMG] שאומר לך "שלום, שמי Y" ואומר לך "אני רואה שאתה יצאת למסע בדרך להיות אלוף מאסטר פוקימונים" ושואל אותך "אני רוצה לבדוק את היכולות, רוצה קרב?", מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851446][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל מסתכל עליך ומקמץ את אגרוף בהסכמה. ישר אחרי זה הוא שולח קרן בועות לעבר פידג'י שבתגובה מעיף חול לעבר סקווירטל.
[/COLOR][/QUOTE]
"סקווירטל, תראה לו מי יותר חזק, תעצום את עיניך ותשתמש באקדח מים לעבר פידג'י בכל הכוח".
-
[quote=bw1234;851446][COLOR=RoyalBlue]ב
[/COLOR]
[COLOR=Red]לי
אם רציתה לתפוס אותו לא צריך לעלף אותו...
-------------------
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ולהבות קטנות יוצאות לו מהפה ועפות לכיוון סטארלי שנפגע ומתעלף. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR][/quote]
אני זורק פוכדור על סטארלי המעולף
-
[QUOTE=bw1234;851483][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מכניס את אבן הברק לתיק וממשיך במסעך. אתה הולך ופתאום אתה רואה את [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWN.png[/IMG] שאומר לך "שלום, שמי Y" ואומר לך "אני רואה שאתה יצאת למסע בדרך להיות אלוף מאסטר פוקימונים" ושואל אותך "אני רוצה לבדוק את היכולות, רוצה קרב?", מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'קרב ראשון שלי נגד מאמן' אחשוב לעצמי ואחייך.
"בשמחה" אומר לו.
"אתה תתחיל" אני אומר לו ומחכה שיציג את הפוקימון שלו ולאחר מכן אחליט את מי להוציא.
-
[COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל עוצם את עיניו ומנסה להשתמש באקדח מים, אך בגלל שהעיניים שלו עצומות במקום לפגוע בפידג'י הוא פוגע בך. פידג'י בניסיון לנצל את המצב עף לעבר סקווירטל ומכה בו עם כנפיו בחוזקה. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
מיד יעודכן
-------------
אתה זורק עליו פוכדור וסטארלי המעולף נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר שניות עד שהוא נעצר. תפסת סטארלי, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
Y אומר "בוא נחשוב, אתה מאמן מתחיל ואני רואה שיש לך שם שני פוכדורים אז נעשה את זה קרב של שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך". הוא מוציא פוכדור מהחגורה ומוציא את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/495.png[/IMG] מה תעשה?[/COLOR]
הודעה:
גיליתם פוקימון אחד מבין הפוקימונים של Y, מעודכן עכשיו.
-
[QUOTE=bw1234;851277][COLOR="Green"]בר
בשמחה:)
----------------
אתה נותן לאחות ג'וי את הטיילו והיא מכניסה אותה מיד לטיפול נמרץ, היא משאירה את צ'אנסי לטפל בו ואומרת לך "הבאת אותו ברגע האחרון אבל הוא יהיה בסדר, אל תדאג" ושואל אותך "מה קרה לו?". מה תענה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אומר לאחות ג'וי: "אני לא יודע מה קרה לו פשוט הלכתי ופתאום טריקו שלי ראה אותו פצוע מצטער שאני לא יכול להגיד לך עוד כי אני לא יודע"
-
[QUOTE=bw1234;851519][COLOR="Magenta"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
Y אומר "בוא נחשוב, אתה מאמן מתחיל ואני רואה שיש לך שם שני פוכדורים אז נעשה את זה קרב של שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך". הוא מוציא פוכדור מהחגורה ומוציא את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/495.png[/IMG] מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אוקיי סטארלי,הגיע הזמן לראות את כל מה שיש לך' אחשוב ואקח את הפוכדור של סטארלי בידי.
"סטארלי צא!" אני צועק וזורק את הפוכדור לאוויר.
אני מחכה שY יעשה את המהלך הראשון.
-
אומר לצרמנדר אל תתרגש מינו הוא יותר חלש ממך, תתחיל לשרוט אותה בכל הגוף ולבסוף תשתמש בצעקה
-
[COLOR="Green"]בר
האחות ג'וי אומרת לך "לא נורא, העיקר שהבאת אותו לכאן ועכשיו הוא מטופל ויבריא". אחרי דבריה של האחות ג'וי יוצאת צ'אנסי ובתעופה אחריה הטיילו הפצוע שעכשיו נראה בריא ביותר. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה לוקח את הפוכדור של סטארלי, זורק את הפוכדור לאוויר וסטארלי יוצא החוצה. Y אומר לך "בחירה יפה, סטארלי הוא מסוג מעופף בעוד טסוטארג'ה שלי הוא מסוג עשב ולסוג מעופף יש יתרון על סוג עשב. אבל זה לא משנה אנחנו ננצח בכל מקרה, נכון טסוטארג'ה?" טסוטארג'ה עושה לו תנועה של ניצחון וY אומר לו "מהר, תשתמש בסופת עלים" ופתאום אתה רואה משום מקום סופה חזקה שמעיפה את העלים שבסביבה לעבר הסטארלי שלך. מה תעשה?[/COLOR]
חן
להבא תצטט
----------
צ'ארמנדר שורט את הפידג'י בכל הגוף. הפידג'י מתעצבן ומכה בצ'ארמנדר חזק עם הכנף שלו ומעיף אותו לרצפה.
-
[quote=bw1234;851519]
[COLOR=Red]לי
מיד יעודכן
-------------
אתה זורק עליו פוכדור וסטארלי המעולף נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר שניות עד שהוא נעצר. תפסת סטארלי, מה תעשה?
[/COLOR]
[/quote]
אני שמח על תפיסת סטאלי וממשיך בדרך 201 אל העיר הבאה
-
[QUOTE=bw1234;851556][COLOR="Green"]בר
האחות ג'וי אומרת לך "לא נורא, העיקר שהבאת אותו לכאן ועכשיו הוא מטופל ויבריא". אחרי דבריה של האחות ג'וי יוצאת צ'אנסי ובתעופה אחריה הטיילו הפצוע שעכשיו נראה בריא ביותר. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
הלך לכיוון טיילו: "טיילו אתה מרגיש טוב יותר קדימה בוא נלך לאיפה שמצאנו אותך ונשחרר אותך טוב?" ואגיד לאחות ג'וי תוך כדי שאני יוצא מהמרכז פוקימונים אם טיילו בידי: "תודה האחות ג'וי עוד נתראה".
-
[QUOTE=bw1234;851556][COLOR="Green"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה לוקח את הפוכדור של סטארלי, זורק את הפוכדור לאוויר וסטארלי יוצא החוצה. Y אומר לך "בחירה יפה, סטארלי הוא מסוג מעופף בעוד טסוטארג'ה שלי הוא מסוג עשב ולסוג מעופף יש יתרון על סוג עשב. אבל זה לא משנה אנחנו ננצח בכל מקרה, נכון טסוטארג'ה?" טסוטארג'ה עושה לו תנועה של ניצחון וY אומר לו "מהר, תשתמש בסופת עלים" ופתאום אתה רואה משום מקום סופה חזקה שמעיפה את העלים שבסביבה לעבר הסטארלי שלך. מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
"סטארלי תעוף גבוה ותתחמק!" אני מורה לו.
"לאחר מכן סטארלי תשתמש במתקפת כנף מהירה היישר אליו!"
-
[COLOR="Red"]לי
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף שפתאום בדרך אתה רואה אבן שמונחת על האדמה, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"]בר
אתה יוצא עם טיילו בידך ואתה שם לב שטיילו שמח, טיילו יוצא מן היד שלך ולאורך כל הדרך יושב על כתפך. אתה מגיע למקום שבו מצאת אותו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי מנסה לעוף גבוה ולהתחמק אבל סופת העלים של טסוטאג'ה חזקה מידי וגבוהה מידי ופוגעת בסטארלי חזק ומפילה אותו. סטארלי קם במהירות ועף לעבר טסוטאג'ה במהירות. Y אומר לטסוטאג'ה "מהר תפוס לו את הכנף ותעיף אותו על האדמה". סטארלי מנסה להכות בו עם הכנף שלו אך טסוטאג'ה מצליח לתפוס את הכנף של סטארלי ולהעיף את סטארלי על הרצפה. Y אומר לך "חשבת שזה יהיה קל, אהה?" מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851587]
[COLOR="Green"]בר
אתה יוצא עם טיילו בידך ואתה שם לב שטיילו שמח, טיילו יוצא מן היד שלך ולאורך כל הדרך יושב על כתפך. אתה מגיע למקום שבו מצאת אותו, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטיילו: "קדימה טיילו חזור לביתך, אני מאוד שמח שעזרתי לך להתראות" והשים את טיילו על עץ והלך לחפש אחר מורקרוו שיעזור לי במסע.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
למה לא שמת אותי ראשון לקח לי מלא זמן לפעם הבאה בבקשה תודה :)
-
[COLOR="Green"]בר
אתה הולך לחפש מורקרוו שיעזור לך במסע אך אתה שם לב שטיילו עוקב אחריך, מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851587][COLOR="Red"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי מנסה לעוף גבוה ולהתחמק אבל סופת העלים של טסוטאג'ה חזקה מידי וגבוהה מידי ופוגעת בסטארלי חזק ומפילה אותו. סטארלי קם במהירות ועף לעבר טסוטאג'ה במהירות. Y אומר לטסוטאג'ה "מהר תפוס לו את הכנף ותעיף אותו על האדמה". סטארלי מנסה להכות בו עם הכנף שלו אך טסוטאג'ה מצליח לתפוס את הכנף של סטארלי ולהעיף את סטארלי על הרצפה. Y אומר לך "חשבת שזה יהיה קל, אהה?" מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"סטארלי תמשיך והכל יהיה בסדר"אומר לו.
לאחר מכן אני מורה לו להשתמש במתקפת חול על טאסוטאג'ה ולאחר מכן בניקור.
"קדימה אני מאמין בך" אני צועק לו.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי קם ונעמד על הרגליים שלו ומשתמש במתקפת חול לעבר טסוטאג'ה שמנסה למצוא דרך לחמוק אך לא מצליח. סטארלי מבחין בכך שטסוטאג'ה לא יכול להבחין בו כי הוא עסוק מידי בלמצוא דרךך להוציא את החול שלו מהעיניים שלו ומנקר אותו בכל הגוף. Y צועק לעבר טסוטאג'ה "אני יודע שהחול מפריע לך בעיניים אבל תשתמש בחושים הריח והשמיעה המפותחים שלך בקרב זה, תשתמש בסופת עלים פעם נוספת" טסוטאג'ה מקשיב לY ונרגע, פתאום אתה וסטארלי רואים טורנדו קטן שאתם לא יודעים מאיפה הגיע לוקח את כל העלים בסביבה ומגיע לכיוון סטארלי. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851617][COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי קם ונעמד על הרגליים שלו ומשתמש במתקפת חול לעבר טסוטאג'ה שמנסה למצוא דרך לחמוק אך לא מצליח. סטארלי מבחין בכך שטסוטאג'ה לא יכול להבחין בו כי הוא עסוק מידי בלמצוא דרךך להוציא את החול שלו מהעיניים שלו ומנקר אותו בכל הגוף. Y צועק לעבר טסוטאג'ה "אני יודע שהחול מפריע לך בעיניים אבל תשתמש בחושים הריח והשמיעה המפותחים שלך בקרב זה, תשתמש בסופת עלים פעם נוספת" טסוטאג'ה מקשיב לY ונרגע, פתאום אתה וסטארלי רואים טורנדו קטן שאתם לא יודעים מאיפה הגיע לוקח את כל העלים בסביבה ומגיע לכיוון סטארלי. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'הוא לא הולך לוותר' אני חושב לעצמי ביאוש רב.
"סטארלי תשתמש במתקפה מהירה אל עבר טאסוטאג'ה ותתחמק מן סופת העלים" אני מורה בקול חזק.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי משתמש במתקפה מהירה ומצליח על קצה נוצו להתחמק מהסופה הזאת, הוא עף לעבר טסוטאג'ה ופוגע בו. Y בתגובה אומר לטסוטאג'ה "תשתמש בסטירות על הסטארלי החוצפן הזה". טסוטאג'ה מתחיל לתת סטירה ועוד סטירה לסטארלי שמתחיל להתעייף, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=bw1234;851587][COLOR=Red]לי
אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר ג'ובילייף שפתאום בדרך אתה רואה אבן שמונחת על האדמה, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/quote]
אני מתכופף ולוקח את האבן.ובודק איזה אבן זאת
-
[QUOTE=bw1234;851606][COLOR="Green"]בר
אתה הולך לחפש מורקרוו שיעזור לך במסע אך אתה שם לב שטיילו עוקב אחריך, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אשאל את טיילו: "טיילו מה אתה עושה למה אתה לא הולך למשפחה שלך?, רגע אתה רוצה להצטרף אליי?"
-
[QUOTE=bw1234;851624][COLOR="RoyalBlue"]בן
סטארלי משתמש במתקפה מהירה ומצליח על קצה נוצו להתחמק מהסופה הזאת, הוא עף לעבר טסוטאג'ה ופוגע בו. Y בתגובה אומר לטסוטאג'ה "תשתמש בסטירות על הסטארלי החוצפן הזה". טסוטאג'ה מתחיל לתת סטירה ועוד סטירה לסטארלי שמתחיל להתעייף, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'האיש הזה ממש עולה לי על העצבים' אני חושב לעצמי בכעס רב.
אני מסתכל על סטארלי העייף ומתלבט אם לעצור את הקרב.
"סטארלי אתה יכול להמשיך?" אשאל אותו לפניי שאעשה כל צעד אחר.