[QUOTE=OmerFake;854493][COLOR=MediumTurquoise]Safta
אתה רואה בפתח לה עיר באטר פרי שמשתמש עלייך בעל חושי ומרים אותך באוויר[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מתחנן בפניו שיוריד אותי זה מקרה חירום!
Printable View
[QUOTE=OmerFake;854493][COLOR=MediumTurquoise]Safta
אתה רואה בפתח לה עיר באטר פרי שמשתמש עלייך בעל חושי ומרים אותך באוויר[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מתחנן בפניו שיוריד אותי זה מקרה חירום!
[quote=OmerFake;852558]דרך אגב יש לך אבקת זוהר כי פתחתה את עמוד 5 אני יעדכן פרס חדש תסתכל אחר כך
[COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]עומר אומר לך:"אתה לא רואה שזה הו-או תינוק?"מחייך אלייך ואומר לליפאון שלו להישתמש בסינטזה בלי סיבה אתם ממשיכים ואתם מגיעים לעיר בורז [/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
'מה באמת הואו תינוק?! אז זה אומר שיהיה לי הואו בוגר אחרי זה!" אחשוב בהתלהבות
"תגיד לי רגע,בעיר הזאת יש את המכון הראשון נכון?" אשאל בחיוך את עומר
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"המכון שם הוא מכון אש ואתה צודק" עומר אומר לך בלחץ ואז אתה רואה אותו נעלם ואז חוזר ושוב זה קורה אתם נכנסים לה עיר ועומר אומר לך:"תיזהר מזורוארק" ופתאום נעלם
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]Safta
"באטר בטר" אתה שומע את באטרפרי אומר ופתאום עומר אומר לך:"אל תדאג הוא עוזר לך" אתה מסתכל על באטר פרי ורואה שהוא משתמש בצוף של אורן שאסף על רגליו כדי להאכיל את שילדון
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[quote=OmerFake;855333][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"המכון שם הוא מכון אש ואתה צודק" עומר אומר לך בלחץ ואז אתה רואה אותו נעלם ואז חוזר ושוב זה קורה אתם נכנסים לה עיר ועומר אומר לך:"תיזהר מזורוארק" ופתאום נעלם [/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'מה זה?! מה קרה לו? איך הוא נעלם?' אחשוב בלחץ
"טוב אני חושב שאני צריך להתרכז בלעבור את המכון הראשון אני בטוח שאני יראה אותו בקרוב" אגיד לעצמי
"היפופוטס אתה מוכן לקרב המכון הראשון שלנו?" אשאל את היפופוטס בחיוך ואוציא אותו מהפוכדור
'מעניין למה עומר אמר לי להזהר מזורוארק' אחשוב בזמן שאני וסקווירטל מתקדמים לעבר מכון האש
אין לך סקווירטל תתקן בבקשה את ההודעה שלך[/COLOR]
תקנתי מצטער אני פשוט התבלבלתי עם משחק אחר
[QUOTE=OmerFake;855333][COLOR=Purple]GeneralAdam
"המכון שם הוא מכון אש ואתה צודק" עומר אומר לך בלחץ ואז אתה רואה אותו נעלם ואז חוזר ושוב זה קורה אתם נכנסים לה עיר ועומר אומר לך:"תיזהר מזורוארק" ופתאום נעלם
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"באטר בטר" אתה שומע את באטרפרי אומר ופתאום עומר אומר לך:"אל תדאג הוא עוזר לך" אתה מסתכל על באטר פרי ורואה שהוא משתמש בצוף של אורן שאסף על רגליו כדי להאכיל את שילדון
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד לו תודה.
ושאוכל זאת לא הבעיה עכשיו אני חייב להגיע למרכז הפוקימונים וממשיך לרוץ.
אתה הולך ואתה רואה שהיפופוטס עוצר במקום ולא רוצה להמשיך בדרך פתאום אתה רואה מולך הואו עצום שבא לתפוס אותך עם הטפרים אך בדיוק מתי שהוא נוגע בך הוא משתנה חזרה ואתה רואה במרחק מטר ממך זורוארק בגוה שלך בערך
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"באטר" באטר פרי אומר לך ופתאום אתה רואה כטרפי תינוק בידיים שלך ואתה שומע במחשבות:"תשמור על התינוק שלי:
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[QUOTE=OmerFake;856309][COLOR=Purple]GeneralAdam
אתה הולך ואתה רואה שהיפופוטס עוצר במקום ולא רוצה להמשיך בדרך פתאום אתה רואה מולך הואו עצום שבא לתפוס אותך עם הטפרים אך בדיוק מתי שהוא נוגע בך הוא משתנה חזרה ואתה רואה במרחק מטר ממך זורוארק בגוה שלך בערך
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"באטר" באטר פרי אומר לך ופתאום אתה רואה כטרפי תינוק בידיים שלך ואתה שומע במחשבות:"תשמור על התינוק שלי:
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אקח גם אותו ואמשיך לרוץ למרכז הפוקימונים בלי לחשוב הרבה.
[quote=OmerFake;856309][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך ואתה רואה שהיפופוטס עוצר במקום ולא רוצה להמשיך בדרך פתאום אתה רואה מולך הואו עצום שבא לתפוס אותך עם הטפרים אך בדיוק מתי שהוא נוגע בך הוא משתנה חזרה ואתה רואה במרחק מטר ממך זורוארק בגוה שלך בערך[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][/COLOR]
[/quote]
"וואו זוקוארק אני חייב לתפוס אותו" אגיד בהתלהבות
"היפופוטס קדימה! תשתמש בסופת חול ואז דילוג!" אצעק ואצביע על זורוארק
קיבלתה מספיק פוקימונים :>
---------------------------------
אתה רואה את זורוארק משתמש במן מסך עשן שאז מתגלה כאובך ופתאום אתה נרדם אחרי כמה שעות אתה קם ורואה את עצמך קשור למיטה ועומר קשור לעמוד לעדך עורמ אומר לך:"אמרתי לך להיזער" עומר מוציא את ליגאון שמשתמש בעלי תער כדי לחתוך את החבלים ואתם משתחררים
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]Safta[COLOR=Red]*[/COLOR]
עוד פעם אחת שאתה עושה לי תגובה של פחות מחצי שורה אתה מקבל כוכב אדום שמתווסף לזה שיש לך עכשיו
----------------------------------------------------
אתה רץ ונכנס למרכז הפוקימונים שפתאום איש עם מפה ביד עוצר אותך ואז אומר:"דארקרי צא!" אתה מסתכל ומולך עומד דארקריי סגול וזוהר שניראה חזק מתמיד ועומד לחסל אותך [B]מה תעשה?
[COLOR=DarkSlateGray]הודעות:
הכנסתי את המשחק לביקורת חת"ם אני מקווה שנקבל ביקורת טובה :)
[/COLOR][/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;857488][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]קיבלתה מספיק פוקימונים :>[/COLOR]
[COLOR=purple]---------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה את זורוארק משתמש במן מסך עשן שאז מתגלה כאובך ופתאום אתה נרדם אחרי כמה שעות אתה קם ורואה את עצמך קשור למיטה ועומר קשור לעמוד לעדך עורמ אומר לך:"אמרתי לך להיזער" עומר מוציא את ליגאון שמשתמש בעלי תער כדי לחתוך את החבלים ואתם משתחררים[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/quote]
חחח למה נו עוד אחד לא יזיק D:
ואחי אתה איתי כל המסע? אם כן אז קטלני
----------------
"למה הוא עשה את זה? ולאן נעלמת מקודם?" אשאל בחיוך
זה תלוי כי אתה תגלה על עומר משהו בקרוב :>
------------------------------------------------------
"זה סוד" עומר יאמר בעצבנות ופתאום עומר יזרוק פוקדור ויאמר לך:"ראיתה את זורוארק נכון? אתה רוצה ליראות עוד פוקימון גדול ומגניב?" אתה רואה שהפוקדור נפתח לאט לאט אך במקום הבזק לבן יוצא משם הבזק שחור שמוציא איתו את[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Purple][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/Pl/487.png[/IMG] [SIZE=2]עומר מסתכל עלייך ואומר לך:"זה לא הפוקימון שלי" אתה רואה שגירטינה נעלם ופתאום חוזר שזורוארק בידיו ופתאום שניהם נעלמים ועומר אומר לך:"הוא שלח אותו לעולם התחתון,הבית של גירטינה, וגירטינה היא חופשייה פשוט היא עזרה לי" אתה רואה שהפוקימון ביד של עומר נעלם
[B]מה תעשה?[/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
[quote=OmerFake;857545][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]זה תלוי כי אתה תגלה על עומר משהו בקרוב :>[/COLOR]
[COLOR=purple]------------------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]"זה סוד" עומר יאמר בעצבנות ופתאום עומר יזרוק פוקדור ויאמר לך:"ראיתה את זורוארק נכון? אתה רוצה ליראות עוד פוקימון גדול ומגניב?" אתה רואה שהפוקדור נפתח לאט לאט אך במקום הבזק לבן יוצא משם הבזק שחור שמוציא איתו את[/COLOR][SIZE=1][COLOR=purple][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/Pl/487.png[/IMG] [SIZE=2]עומר מסתכל עלייך ואומר לך:"זה לא הפוקימון שלי" אתה רואה שגירטינה נעלם ופתאום חוזר שזורוארק בידיו ופתאום שניהם נעלמים ועומר אומר לך:"הוא שלח אותו לעולם התחתון,הבית של גירטינה, וגירטינה היא חופשייה פשוט היא עזרה לי" אתה רואה שהפוקימון ביד של עומר נעלם[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote]
"אה אז עכשיו שיחררת אותה?" אשאל בחיוך
"טוב עומר קדימה בוא נלך למכון אני מת כבר להלחם במנהיג המכון" אגיד בחיוך
"בסדר" עומר אומר לך בעצב ואתה לא מבין מה קרה לו אתם נכנסים למכון ואתם רואים שתי דרקונים נושפים אש עומר מוציא מהתיק שלו מן מראה אשר משקפת את האש חזרה וכך חוסמת אותה עומר אומר לך:"בא אחריי ותמהר" עומר תופס את היד שלך ומוביל אותך ופתאום אתה שומע את עומר צועק:"פליים אתה פה?" אתה מבין שלמנהיג המכון קוראים פליים [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;857572][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"בסדר" עומר אומר לך בעצב ואתה לא מבין מה קרה לו אתם נכנסים למכון ואתם רואים שתי דרקונים נושפים אש עומר מוציא מהתיק שלו מן מראה אשר משקפת את האש חזרה וכך חוסמת אותה עומר אומר לך:"בא אחריי ותמהר" עומר תופס את היד שלך ומוביל אותך ופתאום אתה שומע את עומר צועק:"פליים אתה פה?" אתה מבין שלמנהיג המכון קוראים פליים [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אה פליים זה מנהיג המכון נכון?!" אשאל את עומר בחיוך
"אז למה בעצם הוא מתחבא או שבוא לא כאן אולי" אגיד
'וואו אני לא מאמין שאני באמת עומד להלחםן בקרב המכון הראשון שלי' אחשוב
"אל תשתמש בפוקימון העל חושי שנתתי לך,הוא עדיין לא נוצר" עומר אומר לך ואתה לא מבין מה הוא אומר אתה מתקרב ואתה שומע במקרופונים:"עומר זה כבוד ליראות אותך במכוני הצנוע" אתה רואה בן אדם עם שיער ירוק שאומר לכם:"אני מצטער לבשר אך אחי פליים לא כאן רק אני רורד ועומר אתה ידוע למה הוא לא כאן" אתה לא מבין על מה אהם מדברים ורורד אומר לך:"אז אתה רוצה לאתגר אותי נכון? אז קדימה"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;857633][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אל תשתמש בפוקימון העל חושי שנתתי לך,הוא עדיין לא נוצר" עומר אומר לך ואתה לא מבין מה הוא אומר אתה מתקרב ואתה שומע במקרופונים:"עומר זה כבוד ליראות אותך במכוני הצנוע" אתה רואה בן אדם עם שיער ירוק שאומר לכם:"אני מצטער לבשר אך אחי פליים לא כאן רק אני רורד ועומר אתה ידוע למה הוא לא כאן" אתה לא מבין על מה אהם מדברים ורורד אומר לך:"אז אתה רוצה לאתגר אותי נכון? אז קדימה" [/COLOR]
"אהה....כן, מה דעתך על קרב עכשיו?" אגיד בחיוך
"קרב של אחד על אחד" אגיד בחיוך ואראה את הפוכדור של היפופוטס לרורד
אתה ש/ומע קולות של שברים בתיק ואתה רואה שהביצה שוב נשברת והפעם יוצאת כרבולת ורגליים והביצה קופצת מהתיק אך נתקלת בקיר ונופלת הביצה עומדת להיבקע.
"אין בעיה אני רך צריך להחזיר את טריקו מהשדה רק שנייה" רורד אומר ובן רגע אתה רואה טריקו חרוץ עומד לעד רורד בלי שרורד הוציא הגה רורד אומר:"קדימה בא נתחיל" עומר אומר לך:"אל תראה לו את הפוקימון שהבאתי לך"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;857871][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה ש/ומע קולות של שברים בתיק ואתה רואה שהביצה שוב נשברת והפעם יוצאת כרבולת ורגליים והביצה קופצת מהתיק אך נתקלת בקיר ונופלת הביצה עומדת להיבקע.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אין בעיה אני רך צריך להחזיר את טריקו מהשדה רק שנייה" רורד אומר ובן רגע אתה רואה טריקו חרוץ עומד לעד רורד בלי שרורד הוציא הגה רורד אומר:"קדימה בא נתחיל" עומר אומר לך:"אל תראה לו את הפוקימון שהבאתי לך"[/COLOR]
אחי תרשום את שמות הפוקימונים בדף מידע שלי,
------------------
"אה...אוקיי,אבל למה?" אשאל את עומר בדאגה
'אני חושד שעומר עושה משהו לפוקימונים כדי לשנות אותם,אחרי מה שרורד אמר לו אני בטוח שעומר הוא לא ילד רגיל,אחרי קרב המכון אני ידבר איתו על עכשיו אני צריך להתרכז בקרב שלי' אחשוב
אני מסתכל על הפוכדור של היפופוטס ואומר לו:" הגיע הזמן לקרב הראשון שלך,אני יודע שהוא יהיה קשה אבל אני סומך עליך" ואחייך
"קדימה היפופוטס צא החוצה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר
"קדימה בוא נתחיל בקרב הזה, היפופוטס תשתמש בופת חול!" אגיד בחיוך
[QUOTE=OmerFake;857488][COLOR=Purple]GeneralAdam
קיבלתה מספיק פוקימונים :>
---------------------------------
אתה רואה את זורוארק משתמש במן מסך עשן שאז מתגלה כאובך ופתאום אתה נרדם אחרי כמה שעות אתה קם ורואה את עצמך קשור למיטה ועומר קשור לעמוד לעדך עורמ אומר לך:"אמרתי לך להיזער" עומר מוציא את ליגאון שמשתמש בעלי תער כדי לחתוך את החבלים ואתם משתחררים
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]Safta[COLOR=Red]*[/COLOR]
עוד פעם אחת שאתה עושה לי תגובה של פחות מחצי שורה אתה מקבל כוכב אדום שמתווסף לזה שיש לך עכשיו
----------------------------------------------------
אתה רץ ונכנס למרכז הפוקימונים שפתאום איש עם מפה ביד עוצר אותך ואז אומר:"דארקרי צא!" אתה מסתכל ומולך עומד דארקריי סגול וזוהר שניראה חזק מתמיד ועומד לחסל אותך [B]מה תעשה?
[COLOR=DarkSlateGray]הודעות:
הכנסתי את המשחק לביקורת חת"ם אני מקווה שנקבל ביקורת טובה :)
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו מה הוא עושה בנימה עצבנית ואומר לו שאני חייב לרפא את הפוקימונים שלי!
במידה והוא לא מקשיב אני פשוט ממשיך לרוץ.
[COLOR="Purple"]generaladam
כרגע זה קשה עם האייפוד..
---------------------------
"חכה רק רגע ילד עד לא הוצאתי פוקימון,צא טריקו״ רורק אומר בנחת וזורק פוקדור לאוויר ומימנו יוצא טריקו
[B]תעשה[/B]?[/COLOR]
safta
אני ירשום לך ברגע שייה מחשב כי זה קשה פה..
[quote=OmerFake;859014][COLOR=purple]generaladam[/COLOR]
[COLOR=purple]כרגע זה קשה עם האייפוד..[/COLOR]
[COLOR=purple]---------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]"חכה רק רגע ילד עד לא הוצאתי פוקימון,צא טריקו״ רורק אומר בנחת וזורק פוקדור לאוויר ומימנו יוצא טריקו[/COLOR]
[COLOR=purple][B]תעשה[/B]?[/COLOR]
[/quote]
"היפופוטס מהר תשתמש בסופת חול כדי לתת לך יתרון ואז תשתמש בדילוג!" אצעק
"טריקו תשתמש באגרוף מאך" רורד פוקד ואתה רואה את הטריקו של רוארד שוהט אל עבר ההיפופוטס שלך בלי הפרעה מסופת החול ואז ברגע שטריקו קרוב להיפופוטס רורד פוקד:"עכשיו תותח זרע" טריקו של עומר פותח את הפה ויוצאים מימנו מלא זרעים אשר פוגעים בהיפופוטס[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;859171][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"טריקו תשתמש באגרוף מאך" רורד פוקד ואתה רואה את הטריקו של רוארד שוהט אל עבר ההיפופוטס שלך בלי הפרעה מסופת החול ואז ברגע שטריקו קרוב להיפופוטס רורד פוקד:"עכשיו תותח זרע" טריקו של עומר פותח את הפה ויוצאים מימנו מלא זרעים אשר פוגעים בהיפופוטס[B] מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"היפופוטס לא?! תשתמש בדילוג קדימה!" אצעק
'אני מבין שהקרב הזה עומד להיות קשה,במיוחד שהיפופוטס מסוג אדמה' אחשוב בלחץ
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
אתה שומע קירקור תרנגול מהתיק שלך והיפופוטס חוזר לפוקדור מרצונו ופתאום מהתיק שלך יוצא פוקימון דמוי תרנגול אשר מתי שהוא נוחת על ריצפת הקרב אתה מגלה שזה בעצם [/COLOR] [SIZE=1][COLOR=#ffffff][COLOR=Purple][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/250.png[/IMG] [/COLOR][COLOR=black][COLOR=Purple]תינוק. הוא מנסה לעוף אך לא מצליח
[B]מה תעשה?
[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=MediumTurquoise]Safta
"לא ניראה לי" האיש המוזר אומר ופיתאום אתה נרדם שאתה קם אתה במרכז הפוקימונים אך הוא ריק ואתה בודק אם הדלתות נפתחות,הן נעולות.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=OmerFake;859179][COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
אתה שומע קירקור תרנגול מהתיק שלך והיפופוטס חוזר לפוקדור מרצונו ופתאום מהתיק שלך יוצא פוקימון דמוי תרנגול אשר מתי שהוא נוחת על ריצפת הקרב אתה מגלה שזה בעצם [/COLOR] [SIZE=1][COLOR=#ffffff][COLOR=Purple][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/250.png[/IMG] [/COLOR][COLOR=black][COLOR=Purple]תינוק. הוא מנסה לעוף אך לא מצליח
[B]מה תעשה?
[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=MediumTurquoise]Safta
"לא ניראה לי" האיש המוזר אומר ופיתאום אתה נרדם שאתה קם אתה במרכז הפוקימונים אך הוא ריק ואתה בודק אם הדלתות נפתחות,הן נעולות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אין אף אחד?!
אני צועק אם יש שם מישהו, אני בודק כל חדרון קטן, אני בודק אם הפוקימונים שלי אצלי!
"דארקרי" אתה שומע מחדר סמוך אתה נכנס לשם ואתה רואה את הדארקרי הסגול ממיקודם ומבין שאתה בסיוט שלו אתה מחפש את הפוקימונים שלך אך הפוקדורים לא נפתחים [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=OmerFake;859212][COLOR=MediumTurquoise]Safta
"דארקרי" אתה שומע מחדר סמוך אתה נכנס לשם ואתה רואה את הדארקרי הסגול ממיקודם ומבין שאתה בסיוט שלו אתה מחפש את הפוקימונים שלך אך הפוקדורים לא נפתחים [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אשאל אותו למה הוא עשה לי את זה?
מה הוא רוצה?
למה דווקא אני?
ואני אגיד לו שהדרך של הפוקימונים היום נהיית יותר מסריחה מרגע לרגע.. הם לא יודעים להילחם בכבוד.
[COLOR=MediumTurquoise]
SAfta[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Red]**[/COLOR]
כוכב אדום אני מקווה שאתה יודע למה
-----------------------------------------
"דארק" אתה שומע אותו אומר ופתאום אתה מופיע על מיטה ואתה רואה אחות גוי שאומרת:"סוף כל סוף היתעוררתה"
מה תעשה?[/COLOR]
[quote=OmerFake;859179][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה שומע קירקור תרנגול מהתיק שלך והיפופוטס חוזר לפוקדור מרצונו ופתאום מהתיק שלך יוצא פוקימון דמוי תרנגול אשר מתי שהוא נוחת על ריצפת הקרב אתה מגלה שזה בעצם [/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ffffff][COLOR=purple][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/250.png[/IMG] [/COLOR][COLOR=black][COLOR=purple]תינוק. הוא מנסה לעוף אך לא מצליח[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ffffff][COLOR=black]
[SIZE=1][COLOR=black][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"היי רורד מה דעתך להלחם נגד ה-הוהו התינוק שלי?" אשאל בחיוך
"בסדר" רורד אומר בחיוך ואז אומר לטריקו:"תשתמש בסילון אקווה" אתה רואה את טריקו מוקף במים ועולה בתוכם עד שמגיע קרוב אלייך הו-או פתאום בלי פקודה ממך משתמש בכנף שלו ומדליק אותה באש ופוגע בטריקו מטווח אפס אתה רואה שטריקו קיבל מכה חזקה [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;859731][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"בסדר" רורד אומר בחיוך ואז אומר לטריקו:"תשתמש בסילון אקווה" אתה רואה את טריקו מוקף במים ועולה בתוכם עד שמגיע קרוב אלייך הו-או פתאום בלי פקודה ממך משתמש בכנף שלו ומדליק אותה באש ופוגע בטריקו מטווח אפס אתה רואה שטריקו קיבל מכה חזקה [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"וואו איזה חזק,כל הכבוד הו-הו" אגיד בחיוך
"קדימה הו הו בוא נתחיל בקרב,תשתמש בניקור צא!" אצעק בחיוך
הו-או שוהט לעבר טריקו במהירות עצומה אך פיתאום טריקו נעלם ורוד אומר:"טריקו שלי יודע הסוואה" פתאום אתה רואה שהו-או מותקף על ידי תותח זרק מאחוריו
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;859930][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]הו-או שוהט לעבר טריקו במהירות עצומה אך פיתאום טריקו נעלם ורוד אומר:"טריקו שלי יודע הסוואה" פתאום אתה רואה שהו-או מותקף על ידי תותח זרק מאחוריו[/COLOR]
"הו-או מהר תשתמש בכנף אש ותסתובב כדי לבלום את תותח הזרק ואז תתקוף בניקור!" אצעק
[COLOR=Purple]GeneralADam
"אותם טריקים ישנים"אומר אומר בנחת ואז אתה רואה שהו-או מצליח לפגוע וטריקו כמעט מעולף! [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;859939][COLOR=purple]GeneralADam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אותם טריקים ישנים"אומר אומר בנחת ואז אתה רואה שהו-או מצליח לפגוע וטריקו כמעט מעולף! [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"הטריקים הישנים הם הכי טובים!" אגיד בחיוך
"קדימה הו-או גמור את הקרב הזה בכנף אש!" אצעק
[QUOTE=OmerFake;859671][COLOR=MediumTurquoise]
SAfta[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Red]**[/COLOR]
כוכב אדום אני מקווה שאתה יודע למה
-----------------------------------------
"דארק" אתה שומע אותו אומר ופתאום אתה מופיע על מיטה ואתה רואה אחות גוי שאומרת:"סוף כל סוף היתעוררתה"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני כתבתי יותר מחצי שורה פשוט עשיתי אנטר כדי שיהיה לך יותר קל להבין.
------------------------------------------
אני קם מיד ושואל איפה הפוקימון שלי. ושואל אם הוא בסדר או אם עשו לו משהו ואם היא ראתה דארקריי במרכז פוקימונים.
[COLOR=MediumTurquoise]Safta[COLOR=Red]**[/COLOR]
זה לא קשור תסתכל על הניסוח של אדם ותעשה מצא את ההבדלים אני מצאתי לפחות 5
------------------------
"הם כולם בסדר פה איתי" היא אומרת ופתאום אתה רואה האנטר מאחוריי האחות גוי אשר מחזיק מזרק אתה רואה שהוא מזריק לאחות גוי מן המזרק חומר והיא מתעלפת [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"זהו זה" רורד אומר ואתה רואה שכנף האש פוגעת וטריקו מתעלף רורד מחזיר את טריקו לפוקדור ומגיש לך את תג הנבט
[/COLOR][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/6144/85569525.png[/IMG]
[COLOR=Purple]אתה מחזיר את הו-או לפוקדור ופתאום אתה רואה איש נכנס עם דארקרי סגול זוהר למכון ואומר לכולם "הרימו ידיים!"
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[QUOTE=OmerFake;859956][COLOR=MediumTurquoise]Safta[COLOR=Red]**[/COLOR]
זה לא קשור תסתכל על הניסוח של אדם ותעשה מצא את ההבדלים אני מצאתי לפחות 5
------------------------
"הם כולם בסדר פה איתי" היא אומרת ופתאום אתה רואה האנטר מאחוריי האחות גוי אשר מחזיק מזרק אתה רואה שהוא מזריק לאחות גוי מן המזרק חומר והיא מתעלפת [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"זהו זה" רורד אומר ואתה רואה שכנף האש פוגעת וטריקו מתעלף רורד מחזיר את טריקו לפוקדור ומגיש לך את תג הנבט
[/COLOR][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/6144/85569525.png[/IMG]
[COLOR=Purple]אתה מחזיר את הו-או לפוקדור ופתאום אתה רואה איש נכנס עם דארקרי סגול זוהר למכון ואומר לכולם "הרימו ידיים!"
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אוי נוו!
אין רגע מנוחה. אני מתרחק כמה שאני יכול מההאנטר ומתקדם לכיוון הפוכדורים שלי.