רון:
"בעיקרון אתה צריך לשלם, אבל במקרה שלך אנחנו צריכים לשלם לך" היא אומרת בחיוך.
אתה נכנס לחדר.
מה תעשה?
Printable View
רון:
אתה נכנס לחדר.
מה תעשה?
[QUOTE=buizel שולט;877813]רון:
אתה נכנס לחדר.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני יסדר את הדברים שלי בחדר ואלך לישון.
רון:
בוקר. אתה מתארגן לקראת יום חדש.
לאן תרצה ללכת? (אפשרויות: למרכז אימונים להתאמן נגד אנשים\ יער להתאמן)
[QUOTE=buizel שולט;877940]רון:
בוקר. אתה מתארגן לקראת יום חדש.
לאן תרצה ללכת? (אפשרויות: למרכז אימונים להתאמן נגד אנשים\ יער להתאמן)[/QUOTE]
אני ירצה ללכת למרכז אימונים להתאמן נגד אנשים.
רון:
אתה מגיע למרכז. "הו שלום לך" איש משופם אומר לך. "חברה יש פה בחור חדש!" הוא צועק לאחרים.
"תרצה להירשם?" הוא שואל אותך.
[quote=buizel שולט;877259]
שחר:
"אתה באמת חבר אמיתי" אמר עידן ושניכם הלכתם למעבדה.
"אלו חדשות טובות" הפרופ' אמר "טורצ'יק בריא והוא ממש כאן" הוא נתן לעידן את הפוכדור.
"עכשיו אפשר לצאת למסע!" עידן אמר בשימחה.
לאן תלך?
[/quote]
" קדימה בוא נצא! " כאשר אני פורס את המפה ומסתכל לאן כדי ללכת .
' וואו איני מבין דבר מן המקום הזה הוא דיי חדש לי ' אני מסתכל על המפה בהבעה של 'מה אתם רוצים ממני'
ואז אני שואל את עידן " איני מבין במחוז זה , אניי דיי חדש פה אולי אתה תדע לאן נזדקק לללכת "
[QUOTE=buizel שולט;877990]רון:
אתה מגיע למרכז. "הו שלום לך" איש משופם אומר לך. "חברה יש פה בחור חדש!" הוא צועק לאחרים.
"תרצה להירשם?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
"ברור שאני רוצה להירשם,בשביל זה באתי"אני צועק.
שחר:
"זה קל, קודם נלך לדרך 001 (היער) ושם אני אתפוס פוקימון וכדאי גם לך ואז נלך לעיר הקרובה" הוא אומר בשמחה.
אתה מסכים?
רון:
הוא רושם אותך ואתה בינתיים רואה 2 אנשים נלחמים, אחד עם קומבסקן והשני עם גרובייל ואתה ממש מתגרה.
"זהו גמרנו!" הוא אומר ממש חזק. "אתה נלחם נגד ניר!" הוא אומר יותר חזק.
מה תעשה?
[QUOTE=buizel שולט;878010]רון:
הוא רושם אותך ואתה בינתיים רואה 2 אנשים נלחמים, אחד עם קומבסקן והשני עם גרובייל ואתה ממש מתגרה.
"זהו גמרנו!" הוא אומר ממש חזק. "אתה נלחם נגד ניר!" הוא אומר יותר חזק.
מה תעשה?[/QUOTE]
"מי זה ניר ומתי הקרב שלנו?"אני שואל את האיש שרשם אותי.
רון:
"עכשיו וזה ההוא ששם!" הוא צורח ממש חזק. אתה רואה ילד שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו.
אתה ניגש אליו ושואל אותו אם הוא ניר. "כ...כ...כ...כן" הוא עונה בחשש.
"אא.אא...אני צריך להילחם נגדך נכון?" הוא שואל.
אתה עונה לו בחיוב ואתם ניגשים לזירה.
השופט מכריז "זה יהיה קרב 3 על 3 ומי שכל הפוקימונים שלו לא יכולו להילחם יפסיד!" השופט קרא.
את מי תוציא?
[QUOTE=buizel שולט;878026]רון:
"עכשיו וזה ההוא ששם!" הוא צורח ממש חזק. אתה רואה ילד שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו.
אתה ניגש אליו ושואל אותו אם הוא ניר. "כ...כ...כ...כן" הוא עונה בחשש.
"אא.אא...אני צריך להילחם נגדך נכון?" הוא שואל.
אתה עונה לו בחיוב ואתם ניגשים לזירה.
השופט מכריז "זה יהיה קרב 3 על 3 ומי שכל הפוקימונים שלו לא יכולו להילחם יפסיד!" השופט קרא.
את מי תוציא?[/QUOTE]
אני יוציא את טריקו.
ואני אומר"טריקו צא לקרב ותיהיה מוכן לזה"אני אומר בקול רם.
[QUOTE=buizel שולט;877325]ג'ון:
"כן, הנה עוד 3 פוכדורים ריקים ופוקדע" הוא נותן לך אותם.
אתה מתקדם לדלת ואז הפרופ' אומר "וגו'ן, תזהר עם הפוקימון הזה.[/QUOTE]
אני אומר לו "אני יזהר" ויוצא לדרכי...
[quote=buizel שולט;877259]דניס:
רעיון מצויין! טריקו משתמש בצרחה ועכשיו הזרעים עפים במהירת עצומה! וסייטר נראה חלש מאוד.
מה תעשה?[/quote]
"עוד דחיפה!" אני מורה לו
[quote=buizel שולט;878010]שחר:
"זה קל, קודם נלך לדרך 001 (היער) ושם אני אתפוס פוקימון וכדאי גם לך ואז נלך לעיר הקרובה" הוא אומר בשמחה.
אתה מסכים?
[/quote]
" אז קדימה בוא נלך " אני מחייך ומתכוון להוביל כדי שהוא ידע שאני ממש בעיניינים של המסע הענקי שלנו!
רון:
ניר מוציא מרשטמפ (ההתפתחות של מדקיפ).
מטילים מטבע ואתה מתחיל.
מה עשה?
ג'ון:
אתה הולך ליער (דרך 001) ורואה שם טיילו.
מה תעשה?
דניס:
טריקו משתמש בדחיפה אחת אחרי השנייה וסייטר תמיד עף כמה צעדים אחורה. טריקו ממשיך כך ואז פתאום אקדח מים שהוא נראה מאוד חובבני פוגע בסייטר. אתה שואל את מדקיפ "זה היית אתה?" והוא עונה "מדקיפ!" בחיוב. לאחר האקדח מים טריקו משתמש בעוד דחיפה אחת וסייטר כבר לא יכל לשאת את זה ויתעלף.
מה תעשה??
שחר:
אתה ועידן הולכים ליער ורואים שם פוצ'יאנה וזיגזגון משחקים.
מה תעשו?
[QUOTE=buizel שולט;878587]רון:
ניר מוציא מרשטמפ (ההתפתחות של מדקיפ).
מטילים מטבע ואתה מתחיל.
מה עשה?
אני יגיד לטריקו"זה הקרב שלך נגד התפתחות שניה אז תיזהר..."ואז אני אומר לו"טריקו מבט ואחר-כך דחיפה"
ג'ון:
אתה הולך ליער (דרך 001) ורואה שם טיילו.
מה תעשה?
"צא זורואה!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו "תשתמש בשריטה" אומר לזורואה ואז "פוקדור צא!" אני יאמר ויזרוק את הפוקדור
רון:
המבט לא מזיז למרשטמפ ואז טריקו משתמש בדחיפה ומרשטמפ מתחמק.
"ק..קקדימה ירי בוץ" ניר אומר בקול חלש.
ג'ון:
יש לך זורואה! תתקן
[QUOTE=buizel שולט;878617]רון:
[/QUOTE]
אני יגיד לטריקו"קפוץ הכי למעלה שתוכל ותיהיה מאחוריו ותיתן דחיפה בכול הכוח"
רון:
טריקו קופץ והירי בוץ לא פוגע בו. *טריקו עוד באוויר*
"עע..עכשיו אקדח מים" ניר מצווה על מרשטמפ. האקדח מים פוגע וטריקו נופל.
טריקו מתחיל לזהור!
מה תעשה??
(עכשיו אתה תתן את הקיוגר??)
[QUOTE=buizel שולט;878721]רון:
טריקו קופץ והירי בוץ לא פוגע בו. *טריקו עוד באוויר*
"עע..עכשיו אקדח מים" ניר מצווה על מרשטמפ. האקדח מים פוגע וטריקו נופל.
טריקו מתחיל לזהור!
מה תעשה??
(עכשיו אתה תתן את הקיוגר??)[/QUOTE]
אני אומר לטריקו:"אתה מתפתח?"
(ואני יתן לך את קיוגר שתגיב עוד 3 פעמים ואפילו כתבתי לך בהודעה)
רון:
הזוהר של טריקו מתחיל להפוך לירוק ואז הכל התמקד בפה ונעלם.
ניר לא מבין מה קרה ואומר למרשטמפ להשתמש באקדח מים. הוא משתמש ואז טריקו בתוך שנייה הוציא מלא גרעינים ירוקים זוהרים מתוך הפה שלו. *טריקו למד קליע זרעים*
הקליע זרעים והאקדח מים שווים וטריקו ומרשאמפ מתעייפים ומפסיקים.
מה תעשה??
[quote=buizel שולט;878587]דניס:
טריקו משתמש בדחיפה אחת אחרי השנייה וסייטר תמיד עף כמה צעדים אחורה. טריקו ממשיך כך ואז פתאום אקדח מים שהוא נראה מאוד חובבני פוגע בסייטר. אתה שואל את מדקיפ "זה היית אתה?" והוא עונה "מדקיפ!" בחיוב. לאחר האקדח מים טריקו משתמש בעוד דחיפה אחת וסייטר כבר לא יכל לשאת את זה ויתעלף.
מה תעשה??[/quote]
"כל הכבוד מדקיפ" אלטף אותו ואזרוק על סייטר פוקדור
[QUOTE=buizel שולט;878742]רון:
הזוהר של טריקו מתחיל להפוך לירוק ואז הכל התמקד בפה ונעלם.
ניר לא מבין מה קרה ואומר למרשטמפ להשתמש באקדח מים. הוא משתמש ואז טריקו בתוך שנייה הוציא מלא גרעינים ירוקים זוהרים מתוך הפה שלו. *טריקו למד קליע זרעים*
הקליע זרעים והאקדח מים שווים וטריקו ומרשאמפ מתעייפים ומפסיקים.
מה תעשה??[/QUOTE]
אני יחזיר את טריקו לפוכדור ויוציא את וורמפל ואז אני יגיד:"וורמפל יריית חוט ואז עוקץ רעל"
[QUOTE=buizel שולט;878617]רון:
ג'ון:
יש לך זורואה! תתקן[/QUOTE]
תיקנתי...
ג'ון:
זורואה משתמש בשריטה וזה פוגע ממש חזק בטיילו. אתה זורק את הפוכדור.... ~נדנוד~ השתחרר!
טיילו משתמש במהירות ואז זורואה מתחיל לרוץ והוא גם משתמש במהירות!! זורואה מתחיל לאט לאט להצמיח זנב כמו של טיילו וגם כנפיים, ועכשיו זורואה הפך לטיילו זוהר!!! הם מתנגשים ועפים אחורה.
*מעכשיו אני ירשום כל פוקימון שזורואה רואה ליד מתקפה חדשה שיקראו לה שינוי ובכל קרב זורואה יוכל להשתנות רק ל 2 פוקימונים מהרשימה*
מה תעשה?
רון:
ירי חוט יכול רק לקשור, ברגע שזה עושה את הקשירה החוט נקרא, תתקן.
[QUOTE=buizel שולט;878861]רון:
ירי חוט יכול רק לקשור, ברגע שזה עושה את הקשירה החוט נקרא, תתקן.[/QUOTE]
תיקנתי...
[COLOR="DarkGreen"]עודכנו "פרסים" בעמוד הראשי[/COLOR]
רון:
הירי חוט קושר את מרשטמפ ווורמפל מתקדם לעברו עם עוקץ רעל. מרשטמפ מצליח לאט לאט להשתחרר.
"מרשטמפ, תעזוב את זה, תשתמש בירי בוץ" ניר אומר ומרשטמפ עושה זאת. (אפשר ראות שניר הוא מאמן טוב כי הפוקימונים שלו קצת יותר חזקים מן הגריל)
[QUOTE=buizel שולט;878861]ג'ון:
זורואה משתמש בשריטה וזה פוגע ממש חזק בטיילו. אתה זורק את הפוכדור.... ~נדנוד~ השתחרר!
טיילו משתמש במהירות ואז זורואה מתחיל לרוץ והוא גם משתמש במהירות!! זורואה מתחיל לאט לאט להצמיח זנב כמו של טיילו וגם כנפיים, ועכשיו זורואה הפך לטיילו זוהר!!! הם מתנגשים ועפים אחורה.
*מעכשיו אני ירשום כל פוקימון שזורואה רואה ליד מתקפה חדשה שיקראו לה שינוי ובכל קרב זורואה יוכל להשתנות רק ל 2 פוקימונים מהרשימה*
מה תעשה?
רון:
ירי חוט יכול רק לקשור, ברגע שזה עושה את הקשירה החוט נקרא, תתקן.[/QUOTE]
'מה?????' אני יחשוב לעצמי ויגיד "טוב אז זורואה מתקפת כנף!" מחכה שייסים לתקוף ואז אומר בשנית "פוקדור צא!"
[QUOTE=buizel שולט;878877][COLOR="DarkGreen"]עודכנו "פרסים" בעמוד הראשי[/COLOR]
רון:
הירי חוט קושר את מרשטמפ ווורמפל מתקדם לעברו עם עוקץ רעל. מרשטמפ מצליח לאט לאט להשתחרר.
"מרשטמפ, תעזוב את זה, תשתמש בירי בוץ" ניר אומר ומרשטמפ עושה זאת. (אפשר ראות שניר הוא מאמן טוב כי הפוקימונים שלו קצת יותר חזקים מן הגריל)[/QUOTE]
אז אני אומר לוורמפל"בינתיים שאתה עם העוקץ רעל,תקפוץ ותסתובב עם דחיפה וגם עם העוקץ רעל על מרשטמפ"
ג'ון:
עוד משהו... אתה יכול להשתמש רק במתקפות שאני אגיד לך.... אבל נחשיב את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
זורואה,טיילו משתמש במכת כנף וזה פוגע בטיילו! אתה זורק את הפוכדור. ~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
כל הכבוד יש לך טיילו! *כל הפרטים עודכנו בדף שלך*
מה תעשה עכשיו?
רון:
מהלך מצויין! וורמפל "קופץ" ומשתמש בדחיפה עם עוקץ רעל וזה פוגע במרשטומפ וקורע את החוט!
וורפמפל מתחיל לכסות את עצמו בחוט! הוא התפתח לסילקון!!
*כל הפרטים עודכנו בדף שלך*
[QUOTE=buizel שולט;878903]ג'ון:
עוד משהו... אתה יכול להשתמש רק במתקפות שאני אגיד לך.... אבל נחשיב את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~
זורואה,טיילו משתמש במכת כנף וזה פוגע בטיילו! אתה זורק את הפוכדור. ~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
כל הכבוד יש לך טיילו! *כל הפרטים עודכנו בדף שלך*
מה תעשה עכשיו?
רון:
מהלך מצויין! וורמפל "קופץ" ומשתמש בדחיפה עם עוקץ רעל וזה פוגע במרשטומפ וקורע את החוט!
*כל הפרטים עודכנו בדף שלך*[/QUOTE]
"טוב זורואה פרס על זה שאתה ניצחת יפה כל כך אתה זוכה להישאר מחוץ לפוקדור!" ואני מחייך אליו "טוב בוא נמשיך לעיר של המכון הראשון"
----------------------------
איך קוראים לעיר?
ואחי עצה שלי כל פוקימון/בנאדם שאנחנו פוגשים תוסיף ספרייט
[QUOTE=buizel שולט;878903]רון:
*כל הפרטים עודכנו בדף שלך*[/QUOTE]
אני יגיד בלבי"יש"ואז אני אומר לניר "קרב קשה נכון?"
אני מחזיר את סיליקון לפוכדור ומוציא את טריקו ואומר:"טריקו קליע זרעים בכול הכוח"אני צועק.
[quote=DarkTiger;878743]"כל הכבוד מדקיפ" אלטף אותו ואזרוק על סייטר פוקדור[/quote]
דילגת עליי..
יש לי עומס בלימודים כי יש לי במחנים באנגלית ובמתמטיקה, אז אני יכתוב המשכים קצת פחות.... זה יהיה ככה עד יום רביעי..... אולי יום שבת אני יכתוב די הרבה המשכים.....
סליחה:)
דניס:
בגלל ששכחתי אתה ראשון
~~~~~~~~~~~~~~~
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס! תפסת סייטר! (אני עייף אז מחר אני יעדכן) טריקו מסתכל עליך מחבק את מדקיפ, מסתובב וממשיך ללכת. מדקיפ מחייך בשמחה (על הליטוף)
מה תעשה עכשיו?
ג'ון:
יש לך מפת ערים תסתכל, ועד המון הראשון יש עוד זמן..... העיר הבאה שלך היא העיר אולדייל. תגיד, הבנת את זה שזורואה זוהר?
~~~~~~~~~~~~~
זורואה מחייך בשימחה ומקפץ במקום. אחרי כמה קפיצות הוא קפץ ממש גבוה והופך לאורסרינג (ההתפתחות של טדיאורסה) אתה מסתכל אחורה..... ורואה אורסרינג!!
מה תעשה??
רון:
"אהאהא... כן, ברור" ניר אומר באי רצון. "קדימה מרשטמפ אתה יודע מה לעשות. "מרשט!" הוא צועק וקופץ ומתחמק מקליע הזרעים ותופס את טריקו בלחיים ומתכונן להשתמש בירי בוץ.
מה תעשה?
[QUOTE=buizel שולט;884730]דניס:
בגלל ששכחתי אתה ראשון
~~~~~~~~~~~~~~~
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס! תפסת סייטר! (אני עייף אז מחר אני יעדכן) טריקו מסתכל עליך מחבק את מדקיפ, מסתובב וממשיך ללכת. מדקיפ מחייך בשמחה (על הליטוף)
מה תעשה עכשיו?
ג'ון:
יש לך מפת ערים תסתכל, ועד המון הראשון יש עוד זמן..... העיר הבאה שלך היא העיר אולדייל. תגיד, הבנת את זה שזורואה זוהר?
~~~~~~~~~~~~~
זורואה מחייך בשימחה ומקפץ במקום. אחרי כמה קפיצות הוא קפץ ממש גבוה והופך לאורסרינג (ההתפתחות של טדיאורסה) אתה מסתכל אחורה..... ורואה אורסרינג!!
מה תעשה??
רון:
"אהאהא... כן, ברור" ניר אומר באי רצון. "קדימה מרשטמפ אתה יודע מה לעשות. "מרשט!" הוא צועק וקופץ ומתחמק מקליע הזרעים ותופס את טריקו בלחיים ומתכונן להשתמש בירי בוץ.
מה תעשה?[/QUOTE]
אחי המלצה שלי תקח את הזמן תפרט על כל הודעה אתה ממש לא מפרט ואחי זאת רק ההתחלה אתה רוצה שאני אלכד אורסרינג? ואחי אין לי מושג איזה מתקפות יש לו אני יודע בערך קרן על וקרן קרח (השני נראלי) ואחי אתה לא צריך לפרט לי מי זה (ההתפתחות של....) ואחי אין טדיאורסה או אורסרינג בהואן
-------------------------
"זורואה מהר תשתמש עליו בקרן על" אני אומר בלחץ וזורק בטעות עליו את הפוקדור של זוארה "שיט!!!!!"
[QUOTE=buizel שולט;884730]רון:
מה תעשה?[/QUOTE]
אני יגיד לטריקו:"מבט ואחר-כך קליע זרעים שוב פעם"
[quote=buizel שולט;878587]
שחר:
אתה ועידן הולכים ליער ורואים שם פוצ'יאנה וזיגזגון משחקים.
מה תעשו?[/quote]
" וואו איזה פוקימונים חמודים! , תרצה אחד מהם עידן? " אני מסתובב אליו ושואל אותו בתמימות.
[quote=buizel שולט;884730]דניס:
בגלל ששכחתי אתה ראשון
~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה עכשיו?[/quote]
"טריקו עצור!" אני מורה לו לעצור ופונה אל מדקיפ "איבדת את המאמן שלך? יש לך מאמן?"