-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877224][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה שומע את קולותיו הדקים של גלמיאו הקוראים לעזרה אתה מציץ מין אחד העצים ואתה רואה את האיש בעל המסכה האדומה קופץ לגובה והוא פשוט נעלם באוויר,אתה רואה פתק שאיתו יש סימן שכתוב בו:"הציידים היו כאן!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את טרטוויג נכנס לזירה במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהקורפיש קופץ לצלחת ימית אחרת והוא מתחיל לשגר תותח של קרן בועות שמחטיא את טרטוויג המפוחד,אתה רואה שהוא מפחד מין המים שמסביבו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני עזרתי לו להחזיר את הפיקו שלו הכוונה לווינגל שלו מידי צוות אקווה זה היה באותו זמן שהסתובבתי בהואן בפעם הראשונה,הבנת,טוב הגענו",אתה ועומר יורדים מין הסיפון של וואלס ואתה רואה מחזה יפה מאוד של הר געש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]הגעת לאי סינבר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מחייך ואומר:"כנס כבר!",אתה נכנס לסירה ואתה רואה איך העיירה פאלט הולכת ומתרחקת,אתה מרגיש כעבור עשר דקות את הסירה עוגנת,אתה שומע את עומר אומר לך:"נו תרד הגענו עכשיו ברוך הבא לאי סינבר".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הגעת לאי סינבר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]תגיב להתחלה שבע''מ אחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'אוי לי' אגיד. צ'ימצ'אר,חייבים לחפש פוקימון שיודע להיות בעצים ולקפוץ בהם,חייבים להציל את הגלמיאו!.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אני עזרתי לו להחזיר את הפיקו שלו הכוונה לווינגל שלו מידי צוות אקווה זה היה באותו זמן שהסתובבתי בהואן בפעם הראשונה,הבנת,טוב הגענו",אתה ועומר יורדים מין הסיפון של וואלס ואתה רואה מחזה יפה מאוד של הר געש.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]הגעת לאי סינבר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתפאל מהחזה שאני רואה עכשיו.אני אומר לואלאס"תודה לך" אני אומר לעומר"אז איפה המקום המיוחד נמצא באי סינבר"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877224]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מחייך ואומר:"כנס כבר!",אתה נכנס לסירה ואתה רואה איך העיירה פאלט הולכת ומתרחקת,אתה מרגיש כעבור עשר דקות את הסירה עוגנת,אתה שומע את עומר אומר לך:"נו תרד הגענו עכשיו ברוך הבא לאי סינבר".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לאוולאס: "תודה רבה שהשטת אותי לכן להתראות נפגש עוד מעט".
"ועומר תגיד אתה רוצה לבוא איתי לראות איך אני מתאמן וגם איך אני נלחם ותיתן לי טיפים" אשאל את עומר בנחמדות.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;875669][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]התחלה לכולם:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את פיפלאפ ואומר לו ''לתקוף את רטטה בניקור בכל הכוח שלו''
-
[quote=מאסטר אספיון;877224]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את טרטוויג נכנס לזירה במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהקורפיש קופץ לצלחת ימית אחרת והוא מתחיל לשגר תותח של קרן בועות שמחטיא את טרטוויג המפוחד,אתה רואה שהוא מפחד מין המים שמסביבו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"טרטוויג אתה לא צריך לפחד,אלה רק מים" אומר לו והראה לו שאני אוסף אותם בידי ולא קורהל י כלום ואז אומר לו:"תשתמש בחבטה בזמן שאתה משתמש בכדור אנרגיה,רק תיזהר לא ליטעון אותו יותר מידי" אומר לו והסתכל על רטטה ואומר לו:"גם אתה מפחד ממים או שאתה אוהב אותם"
-
IcooILIVES
שאתה ספוג כולך וטוטודייל מחייך אליך אך אתה רואה שהעיניים שלו מאוכזבות מאוד על ההפסד של החבר החדש שלו,אתה רואה בשמיים ציפור ענקית וההילה הזהובה שלו גורמת לשמיים הקודרים להתבהר,אתה רואה את השמש הזורחת.
הולך לכיוון העיר הקרובה ומחפש חברים ופוקימונים למסעי בדרך
-
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*מה אתה לא מבין הצייד נעלם![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מחפש את הצייד אך אתה לא מוצא אותו,אתה שומע קריאות כאב של צ'ורונו הפצוע,אתה מבין שהצייד התקיף את צ'ורונו בזמן שהוא גנב את הגלמיאו הפראי הזה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שרטטה מתקרב למים בלי היסוס ואתה מבין שהוא לא מפחד מהם,אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג פוגע בקורפיש שנופל למים,אתה רואה את הבעתו של ג'ורג' משתנה מחיוך נעים לחיוך מרושע שכאילו נפלת למלכודת שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אתה לא פוחד מלבה נכון?",הוא ואתה עולים לראש הר בגעש ואתה רואה בתוך ההר נהר לבה חמה זורם לו במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהפוקאבו שלך מתחיל לפחד מין הלבה החמה הזו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן והוא אומר לך:"בסדר אין לי בעיה רק בעוד כמה ימים אני חוזר הביתה,הגיע הזמן שאני אחזור למה שאני באמת,מנהיג האליט פור של סינו המחוז הכי גדול והכי מסוכן בעולם,יש לי קרב חוזר מול סינת'יה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]IcooILIVES[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה טיילו קטן משוטט לו בסביבה הנעימה הזו,אתה רואה גם שמצטרפים אליו גם הוט-הוט,שלושה פיג'ים וגם סטרלי זוהר מצטרף אליהם,אתה רואה עיניים אדומות כמו דם מתבוננות בשש פוקימוני הכנף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*מה יש לכולם עם רטטה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיפלאפ רץ בכיוון ההפוך לכיוון האגם הקטן של העיירה פאלט,אתה רואה משהו מוזר מסתכל עליך מין העצים שבכיוון מערב פאלט מכיוון רמת אינדיגו,הליגה של קנטו,המטרה הראשונה שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877382][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מחפש את הצייד אך אתה לא מוצא אותו,אתה שומע קריאות כאב של צ'ורונו הפצוע,אתה מבין שהצייד התקיף את צ'ורונו בזמן שהוא גנב את הגלמיאו הפראי הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שרטטה מתקרב למים בלי היסוס ואתה מבין שהוא לא מפחד מהם,אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג פוגע בקורפיש שנופל למים,אתה רואה את הבעתו של ג'ורג' משתנה מחיוך נעים לחיוך מרושע שכאילו נפלת למלכודת שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"אתה לא פוחד מלבה נכון?",הוא ואתה עולים לראש הר בגעש ואתה רואה בתוך ההר נהר לבה חמה זורם לו במהירות רבה מאוד,אתה רואה שהפוקאבו שלך מתחיל לפחד מין הלבה החמה הזו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן והוא אומר לך:"בסדר אין לי בעיה רק בעוד כמה ימים אני חוזר הביתה,הגיע הזמן שאני אחזור למה שאני באמת,מנהיג האליט פור של סינו המחוז הכי גדול והכי מסוכן בעולם,יש לי קרב חוזר מול סינת'יה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה טיילו קטן משוטט לו בסביבה הנעימה הזו,אתה רואה גם שמצטרפים אליו גם הוט-הוט,שלושה פיג'ים וגם סטרלי זוהר מצטרף אליהם,אתה רואה עיניים אדומות כמו דם מתבוננות בשש פוקימוני הכנף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיפלאפ רץ בכיוון ההפוך לכיוון האגם הקטן של העיירה פאלט,אתה רואה משהו מוזר מסתכל עליך מין העצים שבכיוון מערב פאלט מכיוון רמת אינדיגו,הליגה של קנטו,המטרה הראשונה שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
צ'רונו דפוק,אחשוב לעצמי.
טוב צ'ימצ'אר בוא נחכה לפוקימון טוב,אם נתקדם סתם נפגע.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877382
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"אל תפחד מהלבה שפה.הלבה לא משפיעה על פוקימוני מסוג אש.אז אל תפחד אוקי פוקאבו"
-
אתה רואה טיילו קטן משוטט לו בסביבה הנעימה הזו,אתה רואה גם שמצטרפים אליו גם הוט-הוט,שלושה פיג'ים וגם סטרלי זוהר מצטרף אליהם,אתה רואה עיניים אדומות כמו דם מתבוננות בשש פוקימוני הכנף.
אני מוציא ת טוטודייל ומבקש ממנו לשול את המעופפים מה הם העיינים האדומות, בעודי בא לשלום.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877126][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שהמנטריק הזה חצי זוהר וחצי לא,אתה שומע ירייה וכעבור מספר שניות אתה רואה רשת צייד פרוסה על המנטריק המוזר הזה,אתה רואה את גרי אוק רץ לכיוון המנטריק הזה והוא אומר לו:"אני מצטער על זה שאני לכדתי אותך מנטי שלי אבל אסור לך להשתולל!".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אלך אל גרי אוק ואשאל אותו:"מה קרה למנטריק הזה? הוא קשור לתעלומת הזוהרים שבאזור?"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי מהנהן בצער והוא אומר לך:"כן אבל מה שמוזר הוא שהמנטריק שלי היה עד לפני שבוע מנטריק רגיל ולא זוהר היום הוא התחיל להפוך להיות זוהר ואני עצרתי את התהליך,צוות די הזה אני אנקום את נקמת החשמל בהם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה מונפרנו פראי נלחם בשלושה פוקימוני מים שונים,בלסטויז,אמפוליון וגם פרליגטור אתה רואה שהמונפרנו הזה מנצח אותם במהירות רבה אתה רואה מאמן מסתורי מחזיר את שלושת פוקימוני המים האלה והוא בורח משם במהירות רבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא,אם הוא יגע בלבה אין יותר פוקאבו הוא יישרף ויעלם לעד",אתה רואה את המבט של פוקאבו מתרכז בלבה,אתה רואה דמות מוזרה יוצאת מין הלבה אתה מזהה שזה הפוקימון האגדי הטרן.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]*יש לך בעיה לעשות תג ציטוט?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את טוטודייל מדבר עם ששת פוקימוני הכנף,אחרי שהם שומעים את דבריו הם מתחילים לברוח במהירות רבה,אתה רואה את הדמות בעלת העיניים האדומות יוצאת ואתה רואה גנגר מפחיד מאוד מתקרב אליך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877567][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי מהנהן בצער והוא אומר לך:"כן אבל מה שמוזר הוא שהמנטריק שלי היה עד לפני שבוע מנטריק רגיל ולא זוהר היום הוא התחיל להפוך להיות זוהר ואני עצרתי את התהליך,צוות די הזה אני אנקום את נקמת החשמל בהם!".[/FONT][/COLOR]
.[/][/QUOTE]
אומר לגרי:"זה בגלל צוות D? איך הם גרמו לזה לקרות? אוכל לעזור לך בקשר לזה?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877567]][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא,אם הוא יגע בלבה אין יותר פוקאבו הוא יישרף ויעלם לעד",אתה רואה את המבט של פוקאבו מתרכז בלבה,אתה רואה דמות מוזרה יוצאת מין הלבה אתה מזהה שזה הפוקימון האגדי הטרן.[/FONT][/COLOR]
[.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"היטראן כאן מדהים."אני אומר לפוקאבו"קפוץ על היטראן הזה ואז תשתמש בנגיחה חזקה עליו"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877382][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהפיפלאפ רץ בכיוון ההפוך לכיוון האגם הקטן של העיירה פאלט,אתה רואה משהו מוזר מסתכל עליך מין העצים שבכיוון מערב פאלט מכיוון רמת אינדיגו,הליגה של קנטו,המטרה הראשונה שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ להקשיב לי ''ולתקוף את רטטה בניקור שוב פעם''
בזמן שאני רואה את רמת אינדיגו
-
[quote=מאסטר אספיון;877567]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את טוטודייל מדבר עם ששת פוקימוני הכנף,אחרי שהם שומעים את דבריו הם מתחילים לברוח במהירות רבה,אתה רואה את הדמות בעלת העיניים האדומות יוצאת ואתה רואה גנגר מפחיד מאוד מתקרב אליך.[/FONT][/COLOR][/quote]
טוטודייל אני צריך את עזרתך אתה יכול לעשות את זה! נגיחה מהר, תהיה מוכן להתחמק ולצאת לנגיחה נוספת..
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;875669][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]התחלה לכולם:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור אוק שמח ומרוצה מין המתנה שקיבלת ממנו,הפוקימון הראשון שלך,את\ה מסתכל לכיוון דרך מספר אחד ואתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שני קטרפי זוהרים כמוהו,אך בצבע שונה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*סליחה שלא הגבתי שבע עמודים,היה לי קצת לחץ....><
ועכשיו ,הקרב הראשון כולל תפיסה,תשתמש בדחיפה על הקטרפי הזה,אה ,טאסטוג'ה,
נכון?" אומרת ומחייכת אליו.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877567][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה מונפרנו פראי נלחם בשלושה פוקימוני מים שונים,בלסטויז,אמפוליון וגם פרליגטור אתה רואה שהמונפרנו הזה מנצח אותם במהירות רבה אתה רואה מאמן מסתורי מחזיר את שלושת פוקימוני המים האלה והוא בורח משם במהירות רבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את טוטודייל מדבר עם ששת פוקימוני הכנף,אחרי שהם שומעים את דבריו הם מתחילים לברוח במהירות רבה,אתה רואה את הדמות בעלת העיניים האדומות יוצאת ואתה רואה גנגר מפחיד מאוד מתקרב אליך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
איזה מונפרנו זה?!
צ'ימצ'אר,לך תדבר איתו,תרגיע אותו,אם אנחנו רוצים לתפוס אותו שהיה רגוע ושלו.
-
[quote=מאסטר אספיון;877382]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טרטוויג אל תידאג,הוא מנסה להפתיע אותך מהמים,בזכות זה זאתה כבד,תשתמש בשיווי המשקל שלך בשביל לאתר איפה הוא ותשתמש בכדור אנרגיה טעון היטב" אומר לו בחיוך והסתכל על גורג במבט מרושע
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;877382]
[/QUOTE]
אגיד לעומר: "תודה רבה לך אני ממש מוקיר תודה, אז קדימה נצא לדרך."
"מר וולאס תודה רבה לך על השיט אני ממש שמח להתראות לבנתיים" אגיד למר וולאס בשמחה ובהוקרת תודה.
והלך ביחד עם עומר לכיוון הדרך הראשונה להתאמן עם טריקו שלי.
-
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*כן וזה רק היום השלישי של המ''ת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]טסוטג'ה שלך קדה לפניך קידה ורצה להילחם מול הקטרפי הזה,את רואה שברגע שרטטה רואה את הטסוטג'ה שלך הוא לא מתפקד כמו שצריך,את רואה גם שהקטרפים מתחילים לברוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי אומר לך:"צוות די או הציידים הפעיל כנראה יכול להיות שאני טועה הוא הפעיל מכונה תהפוך את הפוקימונים לזוהרים,יש שתי סברות,האחת שצוות די עשה את זה בשביל לגרום לפוקימונים להשתגע,השנייה היא שהציידים עשו את זה בשביל למכור אותם במלא פוקשקל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]צ'ימצ'אר פשוט עומד שם לידך המום ממה שאמרת לו,אתה רואה שוב את התפרצות הזעם שהיית לו קודם ועכשיו הוא משתמש בגחלת עוצמתית שלא פוגעת במונפרנו אלה בידך הימנית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הקורפיש יוצא מין המים ובדיוק אז טרטוויג משגר את כדור האנרגיה שלו,הכדור הזה פוגע בחוזקה בגופו הקטן והכתום-לבן של קורפיש,אתה רואה את ג'ורג' נהייה לחוץ מאוד ממה שקורה פה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מוציא רשת מוזרה והוא לוכד את פוקאבו שלך והוא אומר לך:"מה ניסית,לתפוס את ההיטראן שלי,זה בלתי אפשרי,אלף בגלל שהוא אגדי,בית בגלל שהוא פוקימון ששייך למאמן,ועוד למאמן שרוצה לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]לעומר יש היטרן![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אין פה דרכים אגב אתה נמצא באי סינבר הכול פה שייך לאזור הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שלושה פוקימוני מים מסתובבים להם לכיוון הים שממנו באת,אתה רואה מרחוק את הבית הקטן של הפרופסורים וליד זה ביתך שעזבת אותו לפני מספר דקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]פיפלאפ לא עונה לך,אתה רואה שהוא מתחיל לטבוע באגם,ואתה רואה דמות בעלת גלימה סגולה ושחורה,אתה רואה שהוא עוזר לפיפלאפ לצאת מין המים,אתה רואה שהרטטה נסוג בגלל הצל המוזר של הדמות ואיתו גם הקטרפים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]רק שתדעו יש פה את העניין הזה של הסוגים משפיעים זה על זה ופוקימונים זוהרים יותר חזקים במ''ת הזה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878408]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אין פה דרכים אגב אתה נמצא באי סינבר הכול פה שייך לאזור הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שלושה פוקימוני מים מסתובבים להם לכיוון הים שממנו באת,אתה רואה מרחוק את הבית הקטן של הפרופסורים וליד זה ביתך שעזבת אותו לפני מספר דקות.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לעומר: " קדימה בוא תראה מה אני יכול לעשות בקרב מול אחד מהפוקימוני מים האלה שפה.
צא טריקו ותתכונן לקרב שלך מול אחד מהפוקימוני מים האלו ששם ליד הים" ואנסה לראות מי הפוקימוני מים האלו שמסתובבים ליד הים.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מרגיש שיש משהו שמסתכל אליך מאחוריך,אתה רואה שהטריקו שלך משתמש קופץ המהירות והוא תוקף את אחד הפוקימונים שאתה מזהה אותם בתור סלופוק,סלוקינג סלוברו,עומר אומר לך:"וואו,שרשרת התפתחות מים,מגניב".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878474][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מרגיש שיש משהו שמסתכל אליך מאחוריך,אתה רואה שהטריקו שלך משתמש קופץ המהירות והוא תוקף את אחד הפוקימונים שאתה מזהה אותם בתור סלופוק,סלוקינג סלוברו,עומר אומר לך:"וואו,שרשרת התפתחות מים,מגניב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לעומר: "בהחלט מגניב אני חושב שהלך לתפוס את הסלוקינג כי הוא הכי חזק, עומר אתה תוכל לעזור לי שאני נלחם מול הסלוקינג אתה תמשוך תשומת לב של הסלופוק והסלוברו שלא יפריעו לי בקרב".
"קדימה טריקו תשתמש בחבטה על הסלוקינג בשיא הכוח!!!!" אצעק לעבר טריקו בנחישות ובתקווה לטוב.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע קול אחר שאומר:"אובחן ילד למה אתה רוצה להתקיף אותי על ידי הטריקו שלך,אני משתמש במתקפת על-חושי",אתה רואה את סלוקינג משתמש במתקפת על חושי על הטריקו שלך,עומר אומר לסלוקינג:"אני מצטער מאסטר שלושת אבני האי".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878483][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע קול אחר שאומר:"אובחן ילד למה אתה רוצה להתקיף אותי על ידי הטריקו שלך,אני משתמש במתקפת על-חושי",אתה רואה את סלוקינג משתמש במתקפת על חושי על הטריקו שלך,עומר אומר לסלוקינג:"אני מצטער מאסטר שלושת אבני האי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לעומר: "מה?, הוא המאסטר שלך?, היית אומר לי לא הייתי תוקף אותם, מצטער סלוקינג, לא ידעתי פשוט שאתה המאסטר של עומר, גם טריקו מצטער, עכשיו חזור טריקו" ואחזיר את טריקו לפוכדור שלו והקשיב לתשובה של עומר וסלוקינג.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878408][G
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי אומר לך:"צוות די או הציידים הפעיל כנראה יכול להיות שאני טועה הוא הפעיל מכונה תהפוך את הפוקימונים לזוהרים,יש שתי סברות,האחת שצוות די עשה את זה בשביל לגרום לפוקימונים להשתגע,השנייה היא שהציידים עשו את זה בשביל למכור אותם במלא פוקשקל".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אומר:"עכשיו אני מבין, אז מה אתה מתכוון לעשות עם זה? אתה צריך עזרהץ?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878408][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]*כן וזה רק היום השלישי של המ''ת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]טסוטג'ה שלך קדה לפניך קידה ורצה להילחם מול הקטרפי הזה,את רואה שברגע שרטטה רואה את הטסוטג'ה שלך הוא לא מתפקד כמו שצריך,את רואה גם שהקטרפים מתחילים לברוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]צ'ימצ'אר פשוט עומד שם לידך המום ממה שאמרת לו,אתה רואה שוב את התפרצות הזעם שהיית לו קודם ועכשיו הוא משתמש בגחלת עוצמתית שלא פוגעת במונפרנו אלה בידך הימנית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הקורפיש יוצא מין המים ובדיוק אז טרטוויג משגר את כדור האנרגיה שלו,הכדור הזה פוגע בחוזקה בגופו הקטן והכתום-לבן של קורפיש,אתה רואה את ג'ורג' נהייה לחוץ מאוד ממה שקורה פה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מוציא רשת מוזרה והוא לוכד את פוקאבו שלך והוא אומר לך:"מה ניסית,לתפוס את ההיטראן שלי,זה בלתי אפשרי,אלף בגלל שהוא אגדי,בית בגלל שהוא פוקימון ששייך למאמן,ועוד למאמן שרוצה לעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]פיפלאפ לא עונה לך,אתה רואה שהוא מתחיל לטבוע באגם,ואתה רואה דמות בעלת גלימה סגולה ושחורה,אתה רואה שהוא עוזר לפיפלאפ לצאת מין המים,אתה רואה שהרטטה נסוג בגלל הצל המוזר של הדמות ואיתו גם הקטרפים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]רק שתדעו יש פה את העניין הזה של הסוגים משפיעים זה על זה ופוקימונים זוהרים יותר חזקים במ''ת הזה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ לפיפלאפ ואומר ''תודה למי שהציל אותו''
ואני חושב לעצמי שדפקה אני מקבל פוקימון מים שלא יודע לשחות
-
[quote=מאסטר אספיון;878408]
[/quote]
"יפה מאוד טרטוויג" אומר לו עם חיוך גדול ואז אגיד לו:"תשתמש בחבטה!" אחייך אליו ואגיד לרטטה:"אמרתי לך שהוא יכול לעשות את זה"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי אומר לך בטון מתנסה:"לא כול-כך יש לי עזרה יותר טובה מאמן שרק עכשיו קיבל את הפוקימון ההתחלתי שלו,אני מקבל עזרה ממחתרת הפוקימונים האגדית ובו נמצא אש קאצ'ם מהעיירה פאלט!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שטרטוויג משתמש שוב ושוב בכדור אנרגיה שפוגע פעם אחר פעם אחר פעם בקורפיש,אך אתה רואה שקורפיש פשוט שורד את כול המתקפות האלה,ג'ורג' אומר לך:"לקורפיש שלי יש מערכת הגנה חזקה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הוא לא המאסטר שלי,במחוז איי התפוז יש אזור מיוחד שנקרא 'משולש המנדרינה' באי הצפוני נמצא מולטרס,במערבי ארטיקונו ובמזרחי נמצא זפדוס במרכזם נמצא האי של אנשי מנדרינה,האגדה אומרת שלוגיה האגדי נמצא בים של המשולש הזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"הוא יודע לשחות אל תדאג,פשוט הים בזה מלא בטנטקרול ובטנטקרוול ובגלל זה הוא טבע אחד מין הפוקימונים האלה תפס ברגלו של פיפלאפ והוא פשוט משך אותו בשביל שיהיה לו ארוחת ערב".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878570][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי אומר לך בטון מתנסה:"לא כול-כך יש לי עזרה יותר טובה מאמן שרק עכשיו קיבל את הפוקימון ההתחלתי שלו,אני מקבל עזרה ממחתרת הפוקימונים האגדית ובו נמצא אש קאצ'ם מהעיירה פאלט!"./][/COLOR]
][/QUOTE]
אגיד לו:"בסדר והצלחה עם הפוקימון שלך". ואלך לכיוון היער לאן שקלארפי אלך מקודם, אולי אוכל לראות דברים נוספים שייעזרו לי להבין יותר על הפוקימונים הזוהרים, ואולי אפילו אראה את קטארפי שוב.
-
[quote=מאסטר אספיון;878570]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שטרטוויג משתמש שוב ושוב בכדור אנרגיה שפוגע פעם אחר פעם אחר פעם בקורפיש,אך אתה רואה שקורפיש פשוט שורד את כול המתקפות האלה,ג'ורג' אומר לך:"לקורפיש שלי יש מערכת הגנה חזקה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני משתמש במהלך של אש מהסדרה
-----------
"הבנתי את זה לבד,אבל לא חשבתה על זה,טרטוויג תשתמש בכדור אנרגיה ותאכל אותו" אני אומר לטרטוויג בחיוך ערמומי ומסתכל על קורפיש של גורג
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878570]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הוא לא המאסטר שלי,במחוז איי התפוז יש אזור מיוחד שנקרא 'משולש המנדרינה' באי הצפוני נמצא מולטרס,במערבי ארטיקונו ובמזרחי נמצא זפדוס במרכזם נמצא האי של אנשי מנדרינה,האגדה אומרת שלוגיה האגדי נמצא בים של המשולש הזה".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לעומר: "אהה אוקי, טוב סלוקינג אני ממש מצטער, טוב בכל זאת כדי שנלך להתאמן במקום אחר עומר לא ככה?,
טוב סלוקינג להתראות אני ממש מצטער ביי".
"קדימה עומר בוא נלך לחפש מקום אחר להתאמן" אגיד לעומר ונלך ביחד לחפש פוקימונים אחרים.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878570][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]גרי אומר לך בטון מתנסה:"לא כול-כך יש לי עזרה יותר טובה מאמן שרק עכשיו קיבל את הפוקימון ההתחלתי שלו,אני מקבל עזרה ממחתרת הפוקימונים האגדית ובו נמצא אש קאצ'ם מהעיירה פאלט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"הוא יודע לשחות אל תדאג,פשוט הים בזה מלא בטנטקרול ובטנטקרוול ובגלל זה הוא טבע אחד מין הפוקימונים האלה תפס ברגלו של פיפלאפ והוא פשוט משך אותו בשביל שיהיה לו ארוחת ערב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שוב תודה''
ואחר כך אני הולך לעיר הבאה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*איזה קלפרי ואיזה יער?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שאומר לך:"העיר ורידיאן בהמשך,העיירה פאלט מאחוריך ומערבית מין העיר ורידיאן רמת אינדיגו",אתה רואה שתי דמויות דומות מאוד,אחת עם לבוש לבן אחת עם לבוש שחור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג נבלע בידי טרטוויג ואתה רואה שריון עשב קטלני מתחיל לעלות,אתה רואה את ג'ורג' מוכה הלם מין המהלך שלך,אתה רואה שטרטוויג-שריון עשב משתמש בכדור אנרגיה שפוגע ומנצח את קורפיש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ורג' הולך על רצפת המכון שנסגרה אחרי ההפסד והוא מושיט לך את התג שלך והוא אומר לך:"קח את תג עין האלמוג".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]ניצחת את ג'ורג' וזכית בתג עין האלמוג![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר משתחווה בפני סלוקינג והוא אומר לך:"טוב,בוא נלך לראש פסגת הר הגעש השארתי פה פוקימון אחד שלי,היטרן,אתה רוצה לראות אותו,נכון הוא אגדי אבל הוא שלי והוא דווקא די נחמד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"נעים מאוד שאדו,ואני מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,הפיפלאפ שלך מול הפוקימון שלי",אתה רואה ששאדו מתקרב אליך והוא מוציא פוכדור שחור כמו הלילה האפל ביותר בעולם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]המידע על שאדו הוכנס![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;878586]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את כדור האנרגיה של טרטוויג נבלע בידי טרטוויג ואתה רואה שריון עשב קטלני מתחיל לעלות,אתה רואה את ג'ורג' מוכה הלם מין המהלך שלך,אתה רואה שטרטוויג-שריון עשב משתמש בכדור אנרגיה שפוגע ומנצח את קורפיש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ורג' הולך על רצפת המכון שנסגרה אחרי ההפסד והוא מושיט לך את התג שלך והוא אומר לך:"קח את תג עין האלמוג".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]ניצחת את ג'ורג' וזכית בתג עין האלמוג![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אני לא מאמין,נצחתי!,גורג זה היה קרב טוב,מקווה שנשמור על קשר" אומר לו בחיוך והרים את טרטוויג ורטטה והצא מהמכון לעבר הדרך הבאה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878408]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אה מצטער לא ידעתי שיהיטרן הזה שלך בכלל.חשבתי שהוא פראי בכל.ואיך לעזעל תפסת פוקימון אגדי?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878586]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר משתחווה בפני סלוקינג והוא אומר לך:"טוב,בוא נלך לראש פסגת הר הגעש השארתי פה פוקימון אחד שלי,היטרן,אתה רוצה לראות אותו,נכון הוא אגדי אבל הוא שלי והוא דווקא די נחמד".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לעומר: "בשמחה, אני מאוד אשמח לפגוש את היטראן שלך, אבל עד שנגיע להר געש מה אתה אומר על לחפש פוקימון אחד שיעזור לי אני ממש משתוקק לתפוס פוקימון חדש שיעזור לי במסע, נו אז מה אתה אומר על זה?". ואחכה בסבלנות לתשובתו של עומר.
-
[COLOR=cyan][QUOTE]
[COLOR=cyan]IcooILIVES[/COLOR]
[COLOR=cyan]אתה רואה שהטוטודייל פשוט עובר דרך הגנגר הזה,אתה שומע קול חד מאוד שאומר לך:"אתה לא יודע ילדון,פוקימוני רוח כמו גנגר לא מושפעים ממתקפות אדמה,לחימה ונורמל ואתה ילדון תוקף במתקפות נורמל עם פוקימון מים".[/COLOR]
[/QUOTE]
מי אתה אני שואל ואומר טוטודייל שלי יודע רק נגיחה, אולי תעזור לו ללמוד אקדח מים?[/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;878586][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*איזה קלפרי ואיזה יער?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שאומר לך:"העיר ורידיאן בהמשך,העיירה פאלט מאחוריך ומערבית מין העיר ורידיאן רמת אינדיגו",אתה רואה שתי דמויות דומות מאוד,אחת עם לבוש לבן אחת עם לבוש שחור.[/FONT][/COLOR]
][/B][/QUOTE]
יתכוונתי לקלפרי הזוהר ממקודם, אב לא משנה
______
אהסס מעט ובסוף
אלך לכיוון הדמויות בבגדים הלבנים והשחורים, שניראו לי די חשודים,כדי שאוכל לראות את פניהם ולדעת מי הם