-
[quote=Steve;928330]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל בצעידה לרחוב הכינור ומגלה שזה לא רחוק מביתך , ואז אתה גם נזכר במשפט האחרון של[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הסוכן ניק "הוא נמצא לא רחוק מאיפה שאתה נמצא עכשיו , רחוב הכינור 31..." אתה מבליג וממשיך ללכת לביתו של ניק , לבסוף אתה מגיע לרחוב ומחפש את בית 31 , אתה בתחילת הרחוב ובאופק אתה רואה הרבה בתים יפים , חלקם מחרידים כמו הטירה שנמצאת בסוף הרחוב , אתה מתחיל לחפש את בית 31 ומגלה שזאת הטירה המפחידה עליה הסתכלת בהתחלה .[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני לא מאמין כמה שהבית האפל הזה מספק השארה ומציג את האופל בצורה ברורוה וישרה! זה נוח כל כך ומספק הרבה השראה ולדעתי זה יכול להיות חוויה לחיות בבית כזה.'אני חושב ונהנה מהחשבות על כמה יצרתי יכול להיות ניק.
אני מחפש ובודק האם הדלת פתוחה אם היא סגורה אני בודק האם יש מערכת צלצולים בבית עם כן אחפש את ניק והתקשר עם אין פשוט אדפוק בדלת ביתו.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"ואוו ! רעיון מעולה ! רק את החליפה הזאת אני רוצה בשחור עם פס לבן , את החולצה מתחת אקח באמת תכלת
עם עניבה לבנה , זה מדהים תודה רבה !" הוא אומר ושם לך משהו בכיס , הולך לקופה ומשלם למוכר שעומד שם
"להתראות בחור צעיר" הוא אומר ויוצא מהחנות , הגיעה הפסקת הצהריים שלך שנמשכת כ-1:00 שעות .[/color][/b]
[/quote]"תוודדהה ררבבהה!"אצעק אליו כדי שיספיק לשמוע.
אגש אל הבוסית כשאני גווה ברעב ואומר לה בצער:"אני מצטער על מה שהלך פה קודם.אני מוותר על האפסקה שלי רק לפני זה תני לי לאכול משהו קטן""אני פשוט רעב מצ"אוסיף תוך כדיי יצאה מהחנות
-
[quote][b][u]מאגנוס[/u][/b]
זהו בוקר חדש , אתה קם במיטתך וחדרך הזוהר ומסנוור מאור השמש ניראה מבולגן להפליא
'הלכתי לישון מאוחר' אתה חושב לעצמך בעייפות ומתחיל לסדר את החדר , שוטף את פניך ומסתכל
על השעון (8:30) 'השעה לא כל כך מאוחרת , מה אעשה ? אחזור לישון או ..' אתה חושב לעצמך
ולא יודע איך לפתוח את הבוקר שלך [/quote]
אקום,אשטוף פנים ואצחצח שיניים אתלבש ואתקשר לסגן שלי "תגיד,היום אתם מתכננים איזה משהו לעשות?" אשאל אותו מעט מנומנם.
-
[QUOTE=Steve;928330][B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
יוצא מהמבנה הקטן של השומר שומר אחר , לא זה שהיה בבוקר
"מה אמרת בחור צעיר ? למה אתה בחוץ ? אתה לומד כאן ..?" שואל השומר הזקן
ופותח את השאר בכדי להיות קרוב יותר אליך שהוא מדבר איתך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
׳זה מוזר...׳ אני חושב לעצמי ׳מעניין מי היה המאבטח בבוקר׳ ואז פונה לשומר ואומר לו ״ כן, אני לומד פה. אתה במקרה שמת לב לשומר שהיה פה בבוקר?״.
-
[quote=Steve;928330][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
תוך שתי דקות מרגע הצלצול מגיעה ניידת ומיד אחריה גם אמבולנס , החובשים נכנסים לזירת הפשע ומהר לוקחים
את החשוד ברצח והגופה "אתה בוא איתנו" אתה שומע קול של מישהו שעומד מאחוריך ואז מרגיש מתכות שננעלות מסביב לידיך , אתה מבין שגם אתה חשוד ברגע שאתה רואה שהשוטר מוציא אותך החוצה ומכניס אותך לניידת .
אתה מגיע לתחנת המשטרה , מחכה בחדר החקירות ונכנס החוקר "אז אתה רצחת את שני האנשים האלה , איך עשית את זה ?" הוא אומר בישירות .[/COLOR]
[/B][/quote]
"למה ישר האשמות אה מנייאק'? " אומר לו בזעם בעוד קם ודופק את אגרופי בשולחן .
לאחר מכן אתיישב שוב אומר L: הבחור השני שהיה חתוך לשתיים היה בחנות כשהגעתי למשמרת הוא והבעלים , הזקן שנדקר רבו על משו , אני רואה את הריבים האלה עם מיליון לקוחות שונים ככה שלא חשבתי שזה אירוע קריטי . בעודי משחק בPS עד שיגיעה גל הלקוחות לפתע נשמעת זעקה ואני רואה את הבעל הבית שלי נטף דם מבטנו כשלידו הבחור עם סכין המלאה בדם בידיו . בלי הרבה מחשבה לקחתי את הPS וזרקי על הבחור , פגעתי אך זה לא ממש עצר אותו מלנסות ליתקוף אותי , הכיתי אותו בעזרת כיסא אך גם זה לא עזר , ניסיתי לדבר איתו אך לפתע האור נכבא ולאחר שהוא נדלק ראיתי ת'בחור על הרצפה משוסע לשתיים. אם אינך מאמין לי תיבדוק את הטביעות אצבעות מהסכין ותבדוק את כל החנות והאזור שבקרוב במטרה למצוא תחרב או הנשק שחתך תבחור , זה אינו מעשה ידי ואתה תידע את זה במוקדם או במאוחר."
-
[B] [SIZE="6"]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
השומר לא חושב פעמיים ומכניס אותך לביתן שלו "תקשיב טוב תעזור לי ואני אשלם לך ! קמתי טיפה מסומם בשעה 9 וחצי .. איך היה ניראה השומר שהיה פה בין השעות 8~9 וחצי ? זה שראית .. הוא סימם אותי ! אתה זוכר איך הוא היה ניראה ?" הוא שואל ומוציא שטרות מהכיס ..
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]ריו[/U][/SIZE]
אתה מחוץ למשחק
Game Over !
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"זאת הכוונה של הפסקת צהריים" אומרת המנהלת ומחייכת "זה בשביל שתלך לאכול .."
היא אומרת ונותנת לך לצאת מהחנות , יש גשם בחוץ .. ונהיה קצת קר .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"מה אתה אומר ..שים לב חביבי" הוא אומר , ופותח את הטלוויזיה שבחדר החקירות .
נפתחת הטלוויזיה ורואים את הקטטה בין הלקוח למנהל , המצלמה מכוונת אליהם
"לא רואים אותך כאן .." .. "זה בגלל שהמצלמה לא מכוונת עליי , שים לב .." אתה אומר לו ברגע שהסוני נזרק עליו והוא מתחיל להתקדם לכיוונך , הוא מכוון עליך את הסכין ואז האורות נכבים . הוא עוצר "שים לב הבהרנו את החלק החשוך" הוא אומר וממשיך , ופתאום משום מקום אתה מופיע ! עם בגדים שחורים מוזרים שבחיים לא ראית , אתה משסף את הלקוח העצבני ונעלם ! זה מי שהיה מאחוריו .. זה ששמעת את קול החרב שלו , זה היית .. אתה..?
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
יותר מידי שגיאות כתיב , תקן זאת בבקשה אם אתה יכול ..
---
אתה מתקתק בדלת במחשבה על כל הנפלאות שיכולות לקרות בתוך הבית הזה , הדלת מיד נפתחת
אתה מתקרב קצת לפתח לראות מי פתח אותה , לא ברור מי פתח אותה .. אין שם אף אחד ,
אתה לא יודע אם להיכנס או לא , הריהוט מבפנים ניראה עתיק אך יוקרתי במיוחד !
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
תפרט קצת יותר שי , לא הבנתי איזה מכתב החלטת לפתוח קודם ?
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה ממתין שהבוס יענה לשיחה , ממתין .. ממתין .. ואין עונים
'מוזר מאוד , בד"כ הוא משאיר הודעה לפני שאני מתעורר , הפעם הוא לא השאיר
וגם לא עונה' אתה חושב לעצמך בהרגשה מאוד מוזרה לגבי הבוקר הזה .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;929800][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]יותר מידי שגיאות כתיב , תקן זאת בבקשה אם אתה יכול ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתקתק בדלת במחשבה על כל הנפלאות שיכולות לקרות בתוך הבית הזה , הדלת מיד נפתחת [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתקרב קצת לפתח לראות מי פתח אותה , לא ברור מי פתח אותה .. אין שם אף אחד ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה לא יודע אם להיכנס או לא , הריהוט מבפנים ניראה עתיק אך יוקרתי במיוחד ![/COLOR][/B]
[/quote]
*ערכתי מקווה שזה יותר טוב.
'לא יכול לקרות כלום מקצת רוחות רפאים קטנות,זה לא יזיק לאף אחד עם הכנס לשם.'אני חושב
ונכנס בזריזות לדלת הבית,אני מחפש את דירת של ניק בכך שאני עובר מדירה לדירה ובודק את השמות הכתובים עליהם.
כאשר אני מוצא את דלת ביתו אני דופק בנקישות קצרות אך חזקות וממתין.
-
אני יכול לחזור למשחק אם התפנה מקום?
אם כן:
[B]הנה ההודעה האחרונה שלי:[/B]
[quote][b][u]לוראנס[/u][/b]
זהו בוקר חדש , אתה קם במיטתך וחדרך הזוהר ומסנוור מאור השמש ניראה מבולגן להפליא
'הלכתי לישון מאוחר' אתה חושב לעצמך בעייפות ומתחיל לסדר את החדר , שוטף את פניך ומסתכל
על השעון (8:30) 'השעה לא כל כך מאוחרת , מה אעשה ? אחזור לישון או ..' אתה חושב לעצמך
ולא יודע איך לפתוח את הבוקר שלך .
[/quote]
אני חושב לעצמי 'אולי אני יטייל ברחוב - אבל לפני זה, יש דברים חשובים לפתוח את הבוקר!'. אני הולך לשטוף פנים ולצחצח שיניים, אני מחליף בגדים ואז אני הולך לראות אם ראנדי ער.
[B]
והינה ההרשמה שלי כדי שתרשום ברשומים:[/B]
שם בפורום : PokeJo
שם במשחק : לוראנס ריינסטון
מראה : בעל שיער בלונדיני חלק, מאחרה משיער מסתלסל סיבוב קל. קעקוע של דרקון על הכתף. בעל ג'ינס שחור וחולצה אדומה. כמעט תמיד מסתובב עם סכין באחד הכיסים.
יש לו עיניים ירוקות - זית וצבע עור לבן שחום קצת, עם שרירי ידים מפותחים יחסית, לא מחייך הרבה ובעל צלקת קטנה בחזה שחטף משוטר אחד שהכה אותו.
רקע: לוראנס, שנולד וגדל בניו-יורק, גדל כילד רגיל, הוא למד בבית ספר האיזורי עד גיל 17 וחצי כמו כל ילד רגיל באמריקה וגם חיי חיי-משפחה רגילים, הוא הלך לחוגים רבים והיה ילד מועשר מאוד, אחד החוקים האהובים עליו היה "אהבת הטבע", שבוא כל סף-שבוע יצאו לטבע ולמדו עליו, אך מה שאהב במיוחד היה אריכאולוגיה, הוא היה פשוט מטורף על זה ואפילו חשב ללמוד על זה באוניברסיטה, אך אביו דחק בו לעבוד כשכיר ולקבל משכורת רגילה כבר בגילו כדי שיוכל לחיות חיים רגילים, לוראנס עשה את מה שאביו רצה, בגלל שאביו תמיד השפיע עליו, אך תמיד חלם להיות אריכולוג שחופר באדמה כדי למצוא מאובנים. אבל עד אז, עבד במפעל משקאות קלים, הוא היה זה שאחראי שכל הבקבוקים יהיו על ס היצור ולא יקרה שום דבר. הוא עבד וקיבל משכורת טוב, ואפילו קנה דירה מס' רחובות ליד בית אביו עם חבר שלו, ראנדי, הם היו שותפים, וכך עברו מספר שנים ולוראנס הגיע לגיל 19, הוא רצה ללמוד, לגדול ולהתפתח, אך בנתיים הוא מסתפק במה שיש לו.
חיה : דוב גריזלי
-
[QUOTE=Steve;929800][B] [SIZE="6"]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
אתה ממתין שהבוס יענה לשיחה , ממתין .. ממתין .. ואין עונים
'מוזר מאוד , בד"כ הוא משאיר הודעה לפני שאני מתעורר , הפעם הוא לא השאיר
וגם לא עונה' אתה חושב לעצמך בהרגשה מאוד מוזרה לגבי הבוקר הזה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'מוזר למה הוא לא עונה הפעם...' אהסס,אבל אתאושש ואנסה להתקשר למישהו אחר בכנופיה..
-
[B]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה קם בבוקר , שוטף את הפנים שלך , ומרגיש שזהו יום מיוחד , אבל אתה מובטל 'מה כבר יכול להיות מיוחד'
אתה חושב לעצמך , מתלבש וצועד לביתו של ראנדי .. אתה דופק בדלת , ואף אחד לא עונה לך .
[/COLOR]
חח אלמוג , זה הבית של ניק , רק של ניק .. ולא של אף אחד אחר ,
--
הבית ריק .. אתה מתחיל להסתובב בבית ולחפש מי נמצא שם , ופתאום אתה שומע יצירה בפסנתר ..
הנשמעת מהאגף הימני של הבית , היצירה המצמררת כל כך אומנותית ויפה שאת לא יכול שלא להקשיב לה ,
עושה לך חשק לשיר עכשיו , או לכתוב יצירה שמתאימה ללחן המרגש הזה .
[/COLOR]
אתה מתקשר לחבר בכנופייה היחיד שיש לך במספרי הטלפון , וגם הוא לא עונה
'זה כבר מתחיל להדאיג' אתה חושב לעצמך תוך כדי אכילת ארוחת הבוקר ..
אף אחד לא עונה , וגשם מתחיל לרדת בחוץ .. אחרי רעם אחד מהשמיים כל האיזור מוצף !
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;929994][B]
אתה קם בבוקר , שוטף את הפנים שלך , ומרגיש שזהו יום מיוחד , אבל אתה מובטל 'מה כבר יכול להיות מיוחד'
אתה חושב לעצמך , מתלבש וצועד לביתו של ראנדי .. אתה דופק בדלת , ואף אחד לא עונה לך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני ניבהל וחושב לעצמי 'הוא היה מתעורר מהדפיקות שלי' ומתחיל לדפוק בדלת במהירות ובבהלה.
-
[QUOTE=Steve;929994][B]
אתה מתקשר לחבר בכנופייה היחיד שיש לך במספרי הטלפון , וגם הוא לא עונה
'זה כבר מתחיל להדאיג' אתה חושב לעצמך תוך כדי אכילת ארוחת הבוקר ..
אף אחד לא עונה , וגשם מתחיל לרדת בחוץ .. אחרי רעם אחד מהשמיים כל האיזור מוצף !
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'טוב זה כבר מדאיג...' אחשוב לעצמי ואז אני אלך אל מקום המפגש הרגיל.. "מזה השטפון הזה!" אצעק מעוצבן כשרגליי מתרטבות..
-
[quote=Steve;929994]
[B][COLOR=magenta]חח אלמוג , זה הבית של ניק , רק של ניק .. ולא של אף אחד אחר ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הבית ריק .. אתה מתחיל להסתובב בבית ולחפש מי נמצא שם , ופתאום אתה שומע יצירה בפסנתר ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הנשמעת מהאגף הימני של הבית , היצירה המצמררת כל כך אומנותית ויפה שאת לא יכול שלא להקשיב לה ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]עושה לך חשק לשיר עכשיו , או לכתוב יצירה שמתאימה ללחן המרגש הזה .[/COLOR][/B]
[/quote]
'איזה יופי של מנגינה,הייתי בשמחה ממציא שיר מזה או לפחות מצטרף במזמור.
רק חלב שעכשיו כדי לי לברר איפה ניק בכל זאת בהצתי לכאן בשביל זה.'אני חושב.
וממשיך לחפש את ניק אך מרוב שהמנגינה כל כך מרגשת אני מתפטה לכתוב משהו
אני מוציא פנקס ועשט ומתחיל לכתוב את שירי החדש.
[SPOILER]~בבית קטן ורפוף אשר איש מעולם לא נכנס אליו
ישב לו אדם קפוף קומה
הוא היה רזה עד מאוד ונמוך קומה
וניגן לו ביצירת מופט גדולה.
הוא היה אדם עשיר אך זקן
הוא אהב לנגן זה היה תחביבו
מזמור רציני היה בעיקרו
כל אדם אשר שמע היה מתפעל
ורוקד לו,הוא היה מפורסם מזאת האמרה
וכינוי היה,את זה איש לא ידע.~
[/SPOILER]
-
[/size][/u]"זאת הכוונה של הפסקת צהריים" אומרת המנהלת ומחייכת "זה בשביל שתלך לאכול .."
היא אומרת ונותנת לך לצאת מהחנות , יש גשם בחוץ .. ונהיה קצת קר .[/color][/b]
[/quote]אלך אל המחסן של החנות ואקח את המעיל המוזנח שלי שזרוק שם ואצא לסנדוויציה הקרובה ואזמין סנדויץ עם שניצל .
'בררר...ממש קר נהיה פה ברגע!'אחשוב לעצמי כשאני קופא מקורלמרות המעיל שעלי.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לדפוק יותר חזק , אף אחד לא עונה ..
[/COLOR]
"בתיאבון" אומרת המנהלת ואתה יוצא החוצה עם המעיל המחמם , נכנס למסעדת הסנדוויצ'ים ומזמין לך
כריך עם שניצל חם , סלט מעודן בצד ושתייה קרה , אתה מסיים לאכול הכל בהנאה ואפילו משאיר טיפ קטן
למלצר שהיה מאוד נחמד אליך . יש לך עוד חצי שעה הפסקה .
[/COLOR]
אתה מתחיל לרשום את השיר עליו אתה חושב , ובידיוק שאתה מסיים לכתוב את השיר , המוזיקה נעצרת .
אך איתה , גם האורות שבבית , שהיו מודלקים ע"י אש בנרות , ולא ע"י חשמל , נכבים כולם לפתע
ואינך רואה דבר ! אתה מתחיל להיבהל ולא מבין מה קורה ..
[/COLOR]
אתה לובש את חליפת ההתנקשות האהובה עליך , לוקח שני אקדחים ויוצא החוצה
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d18/1022/ab11581.png[/img]
אתה משתדל ללכת בסמטאות עם גגות במקום להתרטב ולהיחשף , לאחר מספר דקות
אתה מגיע למקום הכנופייה שלך , המקום ריק מבחוץ .. ושאתה מגיע לבפנים ..
בום !
סתם חח , כולם נמצאים שם .. חוץ ממנהל הכנופיה "בוקר טוב מגנוס" אומר אחד הצעירים .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;930515][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לדפוק יותר חזק , אף אחד לא עונה ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני דופק בדלת הכי חזק שיש.
ואז אני מתעצבן ממש וחושב לעצמי 'אולי אם אני יבעט בדלת היא תשבר ואני אראה אם יש שם משהו'.
אני לוקח כמה צעדים אחורה, רץ במהירות ובועט בדלת בכל כוחי ומקווה שהיא תיפול מהמקום או שהמנעול יפתח.
-
[QUOTE=Steve;929800][B] [SIZE="6"]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
השומר לא חושב פעמיים ומכניס אותך לביתן שלו "תקשיב טוב תעזור לי ואני אשלם לך ! קמתי טיפה מסומם בשעה 9 וחצי .. איך היה ניראה השומר שהיה פה בין השעות 8~9 וחצי ? זה שראית .. הוא סימם אותי ! אתה זוכר איך הוא היה ניראה ?" הוא שואל ומוציא שטרות מהכיס ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
״אני לא בטוח...״ אני אומר במבוכה ומנסה להיזכר איך נראה השומר.
-
[/size][/u]"בתיאבון" אומרת המנהלת ואתה יוצא החוצה עם המעיל המחמם , נכנס למסעדת הסנדוויצ'ים ומזמין לך
כריך עם שניצל חם , סלט מעודן בצד ושתייה קרה , אתה מסיים לאכול הכל בהנאה ואפילו משאיר טיפ קטן
למלצר שהיה מאוד נחמד אליך . יש לך עוד חצי שעה הפסקה .[/color][/b]
[/quote]'הג'קט הזה מעצבן!'אחשוב לעצמי כשאני מסתכל על המעיל המכוער והלא מחמם שכמהו.
'אולי נחפש מעיל יפה בחנות ?'אומר כשאני שמח מהרעיון והולך לחנות בה אני עובד לחפש לעצמי ז'קט חדש ויפה.
-
[QUOTE=Steve;930515][B]
אתה לובש את חליפת ההתנקשות האהובה עליך , לוקח שני אקדחים ויוצא החוצה
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d18/1022/ab11581.png[/img]
אתה משתדל ללכת בסמטאות עם גגות במקום להתרטב ולהיחשף , לאחר מספר דקות
אתה מגיע למקום הכנופייה שלך , המקום ריק מבחוץ .. ושאתה מגיע לבפנים ..
בום !
סתם חח , כולם נמצאים שם .. חוץ ממנהל הכנופיה "בוקר טוב מגנוס" אומר אחד הצעירים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
פששש יצא מגניב אחי
-------------------------------
"בוקר טוב גם לך,תגיד,איפה המנהיג והזוטר(השני שהתקשרתי אליו)? שניהם לא ענו לי היום.." אשאל אותו אולי הוא יודע.
-
[quote=Steve;930515]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל לרשום את השיר עליו אתה חושב , ובידיוק שאתה מסיים לכתוב את השיר , המוזיקה נעצרת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אך איתה , גם האורות שבבית , שהיו מודלקים ע"י אש בנרות , ולא ע"י חשמל , נכבים כולם לפתע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ואינך רואה דבר ! אתה מתחיל להיבהל ולא מבין מה קורה ..[/COLOR][/B]
[/quote]
'ארוקי זה כבר הצתחיל להיות מוזר מאוד,כנראה שמשהו כאן לא בסדר....'אני חושב.,
אני מתיישב לעשות מקפל את הרגליים ועושה מדיטציה,
אני מנסה להרגיש את מה שקורה שם ולבדוק מה באמת קרה.
-
[quote=Steve;929800][B] [SIZE=6]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
תפרט קצת יותר שי , לא הבנתי איזה מכתב החלטת לפתוח קודם ?
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
את המכתב המוזר ההוא שבהתחלה רציתי שיהיה רשום עליו א.א
-
[B]
אתה לא מצליח להיזכר והשומר מתייאש "לא משנה ילדון , קח את זה" הוא אומר ומוציא פתק מהכיס שלו
"זה אישור שהיית אצלי אם המורה תגיד לך משהו" השומר אומר ואתה נכנס לבית הספר ..
לומד כמה שעות , והולך הביתה . בדרכך הביתה אתה מלווה קצת את מתן לביתו "מה קרה בבוקר שאיחרת ?"
שואל מתן ..
[/COLOR]
מצטער אבל אופי המשחק שלך לא מתאים למשחק שלי , ולכוחות שבמשחק .. אתה עקשן מידי
ופזיז מידי , זה שהוא לא עונה לך לא אומר שהוא נהרג או חטפו אותו הוא לא פריק מחשבים שכל היום
בבית שלו .. אולי הוא יצא לסיבוב , אולי בקניות .. ולא צריך להתנהג כמו פסיכופת . אז מצטער
אבל אתה מחוץ למשחק .
[SIZE="3"]G[COLOR="Black"]a[/COLOR]m[COLOR="black"]e[/COLOR] O[COLOR="black"]v[/COLOR]e[COLOR="black"]r[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]
אתה מסיים לאכול את הארוחה הנהדרת ויוצא מהמסעדה , נכנס לחנות הבגדים .. המנהלת רואה שנכנסת
ואומרת "יש לך עוד זמן עד לסיום ההפסקה אבל אם אתה מתעקש לעבוד.." אתה קוטע אותה ואומר "אני רק מחפש לעצמי מעיל מחמם ויפה .. איפה העובדים פה ?" אתה אומר ומצחקק והיא מראה לך מספר מעילים מחממים ..
אחד חום - פרוותי , אחד שחור , מעור אבל מבפנים הוא מאוד מחמם עם פרווה שחורה ונעימה , ועוד אחד אפור .
"גם צעיפים אתה רוצה ?" היא שואלת ומחכה שתבחר קודם מעיל .
[/COLOR]
אתה מתחיל להילחץ ונשכב על הרצפה , פתאום אתה מרגיש הדף של סכין שמשסע את ידך , וידך נופלת על הרצפה .. אתה צורח מבהלה ומנסה להזיז את היד השסועה ולא מצליח מכיוון שאין לך יד ! אתה מתחיל לבכות ולנופף עם ידך האחת לכל הכיוונים מכיוון שאינך רואה כלום אולי לפחות תרגיש ותוכל להחזיר מלחמה , אתה מקבל עוד מכה חזקה בצוואר באיזור עמוד השדרה ומתעלף ..אתה קם ורואה את עצמך שוכב על מדרכה ברחוב הכינור , אתה קם ורואה לפניך את ביתו של ניק , בית מס' 31 . אבל הוא לא ניראה כמו שהיה ניראה קודם .. לא טירה , אלא יותר כמו מבנה משרדי , הרגשה מוזרה עוברת בראשך , אתה מסתכל מהר על היד שלך ורואה שהיא במקום .
[/COLOR]
אוקיי סליחה על העיכוב
---
אתה פותח את המכתב שכתוב עליו את שמך , פותח אותו ורואה שזה בכלל למישהו אחר
[I]"לכבוד כריס היקר , ניראה שמצאנו בחור קצת מופרע וחזק מאוד , ייתכן שנצטרך לבדוק אותו ,
איך לעשות את זה ? חטיפה ?
שם הבחור הוא "אלן.א(שמך ושם משפחתך)" ברר לי איפה הוא גר ואיפה הוא לומד .
בברכה , שר המשלוחים שלך ."[/I]
[/COLOR]
"זה מה שאנחנו מנסים לגלות.." אומר אחד החניכים וכולם מתקבצים כדי לראות מה יכולים לעשות
ואיך אפשר למצוא את הנעלמים .
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]אתה מסיים לאכול את הארוחה הנהדרת ויוצא מהמסעדה , נכנס לחנות הבגדים .. המנהלת רואה שנכנסת
ואומרת "יש לך עוד זמן עד לסיום ההפסקה אבל אם אתה מתעקש לעבוד.." אתה קוטע אותה ואומר "אני רק מחפש לעצמי מעיל מחמם ויפה .. איפה העובדים פה ?" אתה אומר ומצחקק והיא מראה לך מספר מעילים מחממים ..
אחד חום - פרוותי , אחד שחור , מעור אבל מבפנים הוא מאוד מחמם עם פרווה שחורה ונעימה , ועוד אחד אפור .
"גם צעיפים אתה רוצה ?" היא שואלת ומחכה שתבחר קודם מעיל .[/color][/b]
[/quote]"החום נראה טוב"אומר בחיוך..
"את רצינית?כסף לסנדוויץ אין לי את רוצה שאני אקנה גם צעיף"אומר בצחקוק.
"חוצמזה שאני לא מת על צעיפים.."אמצא דרך לברוח מהאופציה הזאת,"כמה המעיל?"אושאל בזמן שאני מוציא את הארנק הקטן שלי ומנסה לשלוף את השטרות
-
[quote=Steve;929800][B] [COLOR=Green][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"מה אתה אומר ..שים לב חביבי" הוא אומר , ופותח את הטלוויזיה שבחדר החקירות .
נפתחת הטלוויזיה ורואים את הקטטה בין הלקוח למנהל , המצלמה מכוונת אליהם
"לא רואים אותך כאן .." .. "זה בגלל שהמצלמה לא מכוונת עליי , שים לב .." אתה אומר לו ברגע שהסוני נזרק עליו והוא מתחיל להתקדם לכיוונך , הוא מכוון עליך את הסכין ואז האורות נכבים . הוא עוצר "שים לב הבהרנו את החלק החשוך" הוא אומר וממשיך , ופתאום משום מקום אתה מופיע ! עם בגדים שחורים מוזרים שבחיים לא ראית , אתה משסף את הלקוח העצבני ונעלם ! זה מי שהיה מאחוריו .. זה ששמעת את קול החרב שלו , זה היית .. אתה..?[/COLOR]
[/B][/quote]
"כל עוד אתה מאמין שאני מספיק מהיר כדי לחזור לביתי להחליף בגדים בשתי שניות ולחזור לחנות אז בסדר תשלח אותי לכלא.." אומר לו
-
[QUOTE=Steve;932471][B]
"זה מה שאנחנו מנסים לגלות.." אומר אחד החניכים וכולם מתקבצים כדי לראות מה יכולים לעשות
ואיך אפשר למצוא את הנעלמים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"טוב שיהיה לכם ברור אני אגיד את זה פעם אחת. כל עוד המנהיגים נעלמו אני אחראי ואני רוצה שתקשיבו לי ותעשו מה שאני אומר,זה חשוב למצוא אותם" אחלק אותם ל3 קבוצות. "כל מי שבקבוצה א',בררו לאן התקשרו הנעלמים ומה היו השיחות האחרונות שלהם." אגיד לקבוצה א'. "קבוצה ב',בררו עם המשפחות שלהם מתי הם ראו אותם לאחרונה והאם הם התנהגו מוזר." אגיד לקבוצה ב'. "קבוצה ג',השארו איתי וחכו שנחזור,בינתיים ננסה לברר לאן הם הלכו בפעם האחרונה שראיתם אותם." אגיד לקבוצה ג'.
-
[quote=Steve;932471]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל להילחץ ונשכב על הרצפה , פתאום אתה מרגיש הדף של סכין שמשסע את ידך , וידך נופלת על הרצפה .. אתה צורח מבהלה ומנסה להזיז את היד השסועה ולא מצליח מכיוון שאין לך יד ! אתה מתחיל לבכות ולנופף עם ידך האחת לכל הכיוונים מכיוון שאינך רואה כלום אולי לפחות תרגיש ותוכל להחזיר מלחמה , אתה מקבל עוד מכה חזקה בצוואר באיזור עמוד השדרה ומתעלף ..אתה קם ורואה את עצמך שוכב על מדרכה ברחוב הכינור , אתה קם ורואה לפניך את ביתו של ניק , בית מס' 31 . אבל הוא לא ניראה כמו שהיה ניראה קודם .. לא טירה , אלא יותר כמו מבנה משרדי , הרגשה מוזרה עוברת בראשך , אתה מסתכל מהר על היד שלך ורואה שהיא במקום .[/COLOR][/B]
[/quote]
'זה היה סיוט מבהיל ביותר אני מניח שיש לי בעיית פסיכולגיה כל שהיא,מעניין מה בדיוק קרה שם.
לפחות יש לי שיר חדש שאני כבר זוכר בעל פה פחות או יותר'אני חושב, ובודק ליתר בטחון שהשיר שכתבתי בחלומי לא כתוב בפנקסי עדיין ומנסה לשחזרו מחדש לפי הזיכרון.
אחרי ששחזרתי את השיר (ואני מקווה שהוא לא היה כתוב קודם לכן.) אני ממשיך קצת בחשש ובבהלה אך אני מנסה להסתיר את רגשותי הרעות ולהביע שמחה לכיונו של הבית המשרדי של קריס ודופק על דלתו.
-
[quote=Steve;932471][B]
אוקיי סליחה על העיכוב
---
אתה פותח את המכתב שכתוב עליו את שמך , פותח אותו ורואה שזה בכלל למישהו אחר
[I]"לכבוד כריס היקר , ניראה שמצאנו בחור קצת מופרע וחזק מאוד , ייתכן שנצטרך לבדוק אותו ,
איך לעשות את זה ? חטיפה ?
שם הבחור הוא "אלן.א(שמך ושם משפחתך)" ברר לי איפה הוא גר ואיפה הוא לומד .
בברכה , שר המשלוחים שלך ."[/I]
[/COLOR]
[/B][/quote]
'למה הוא מתכוון בחטיפה אבל לא עשיתי כלום ' אחשוב בפחד 'אולי יהיה כתוב משהו באינטרנט למרות שלא היכוני שיהיה כתוב אבל בכל זאת אלך לנסות ' אחשוב לעצמי ואלך לאכול משהו בקיוסק
-
[B][SIZE="3"]מקום אחרון עדיין פנוי , יש פרס למי שמביא חבר .. אז תמליצו
ותדרגו את המשחק - מי שלא דירג ..[/SIZE]
"אפס" היא אומרת ומחייכת .. "יאללה לך למדוד כבר " היא אומרת בצחקוק
ומורידה את הקולב מהמעיל החום .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"זה מה שאני רוצה שאתה תסביר לי , איך הכל נהיה חשוך .. מה זה העשן הזה
ומאיפה הכוח ה.." ופתאום חרב משספת את ראשו ואתה רואה את..עצמך !
"שלום ג'וש .. אני , זה אתה מהעתיד . לא אוכל לגלות לך פרטים בכדי לא להרוס את ההסטוריה .
אבל הייתה לי טעות שניסיתי להציל אותך , ובכך להציל גם את חיי .. שתגיע לרגע בו תצליח לנוע בזמן
תלך להציל את חייך שוב , אך נסה קודם לשתק את המצלמות .
[/COLOR]
אתה פותח את הפנקס , ולפתע .. אתה מגלה שהשיר .. שמור !
[/COLOR]
אתה לא יודע מה לעשות .. אתה מתחיל לפחד ופתאום הטלפון שלך מצלצל ..
מספר חסוי , אתה לא יודע מה יהיה , מי זה , ומה הוא רוצה .
[/COLOR]
אחי אתה לא יכול לקחת את הפיקוד .. צריך להתייעץ איתם קודם .
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]"אפס" היא אומרת ומחייכת .. "יאללה לך למדוד כבר " היא אומרת בצחקוק
ומורידה את הקולב מהמעיל החום .[/color][/b]
[/quote]אחזיר לה חיוך שאני מוריד ומעלה את הראש...מין תנועת תודה שכזאת.
אקח ממנה את המעיל ואכנס לתא הלבשה,אוריד את המעיל שלי ואמדוד את המעיל שאהבתי,אצא בחוץ ואתרשם לי מול המראה.
"הוא נראה טוב!"אתפעל בהתלהבות."תודה!" אודה לה כשאני חוזר לכסא שבעמדת המכירה שלי בעוד אני ממשיך להתלהב מהמעיל היפה שזה עתה קיבלתי.
-
[QUOTE=Steve;934827][B][SIZE="3"]מקום אחרון עדיין פנוי , יש פרס למי שמביא חבר .. אז תמליצו
ותדרגו את המשחק - מי שלא דירג ..[/SIZE]
אחי אתה לא יכול לקחת את הפיקוד .. צריך להתייעץ איתם קודם .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
לא מבין אותך אחי,כשאדם הוא סגן אז כשהמפקד לא נמצא הוא המפקד זה ההגיון.. אבל אני לא אערער על ההחלטה שלך...
---------------------------------------
"אז מה אתם מציעים שנעשה,אי אפשר שלא לחפש את הנעלמים.." אגיד באי נוחות.
-
[quote=Steve;934827][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה פותח את הפנקס , ולפתע .. אתה מגלה שהשיר .. שמור ![/COLOR][/B]
[/quote]
'לא טוב אם זה עדיין שמור, זה אומר שחלק מה שקרה באמת קרה, זה סימן די גרוע'אני חושב
אך ממשיך בדרכי בכל זאת לכוונו של הבית של ניק ודופק בזריזוץ על דלת ביתו.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d21/0755/33d2979.png[/img]
"זה מעולה .." אתה חושב לעצמך "תודה רבה" . "אין על מה" היא משיבה ואתה הולך לקופה בשביל להותיר
את חתיכת הברזל שעל המעיל ובשביל להמשיך בעבודתך , בקופה . עוד לפני שאתה מספיק להתיישב
באה אישה מבוגרת עם בגד מוכתם בתוך שקית "שלום אתם הבאתם לי בגד מלוכלך" היא אומרת
"אני רוצה להחליף אותו"
[/COLOR]
אתה נכנס לתוך המשרד , עולה במדרגות ורואה חדר שעליו כתוב 'ניק' . אתה נכנס ורואה אדם צעיר
יושב לו ליד שולחן עם מחשב , כאשר החדר מצויד ומאובזר בחפצים מוזיקליים , רמקולים מיקרופונים וכל דברי האלקטרוניקה הדרושים . בתוך החדר יש גם חדר קטן ושקוף אותו מפרידה זכוכית , החדר הקטן ניראה כמו חדר הקלטות . "שלום .. מי אתה ?" שואל ניק ומחייך .
[/COLOR]
*אתה לא הסגן .
---
"אני מציע שנלך נחפש אותו בדירה שלו , נתחיל מקטן .. ואחר כך נרחיב אופקים" אומר החניך הצעיר
ומחכה לראות אם שאר החבורה מסכימה איתו .. רובם מהנהנים בראשם .. עולה עוד רעיון "אולי נחפש בעיר פשוט ? במקומות האהובים עליו , או המקומות בו הוא יכול להימצא" . ואז בא האדם שהתקשרת אליו בבוקר (מה שמו תזכיר לי ?) "סליחה על האיחור .." הוא אומר "הבנתי שהמפקד לא נמצא לדעתי צריך להתחלק לקבוצות .
קבוצה אחת , בדירה שלו .. איתי .
קבוצה שנייה ושלישית שומרת עם הקבוצה הראשונה על קשר טלפוני , קבוצה שנייה
הולכת לחפש בכל המועדונים והברים בסביבה , קבוצה שלישית מתפזרת בעיר וממשיכה לחפש .
שכולם יהיו מצויידים , זה ברור ?!"
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;935460][B]
*אתה לא הסגן .
---
"אני מציע שנלך נחפש אותו בדירה שלו , נתחיל מקטן .. ואחר כך נרחיב אופקים" אומר החניך הצעיר
ומחכה לראות אם שאר החבורה מסכימה איתו .. רובם מהנהנים בראשם .. עולה עוד רעיון "אולי נחפש בעיר פשוט ? במקומות האהובים עליו , או המקומות בו הוא יכול להימצא" . ואז בא האדם שהתקשרת אליו בבוקר (מה שמו תזכיר לי ?) "סליחה על האיחור .." הוא אומר "הבנתי שהמפקד לא נמצא לדעתי צריך להתחלק לקבוצות .
קבוצה אחת , בדירה שלו .. איתי .
קבוצה שנייה ושלישית שומרת עם הקבוצה הראשונה על קשר טלפוני , קבוצה שנייה
הולכת לחפש בכל המועדונים והברים בסביבה , קבוצה שלישית מתפזרת בעיר וממשיכה לחפש .
שכולם יהיו מצויידים , זה ברור ?!"
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
קוראים לו ג'ף גארנט
-----------------
"תודה רבה באמת שטרחת להגיע ג'ף,חשבנו שגם אתה נעלמת זה לא בסדר!" אגער בו. "בכל מקרה,הרעיון שלך נכון,אני רוצה להצטרף לקבוצה הראשונה.. איך מתחלקים באמת לקבוצות,לפי רצון או לפי החלטה שלך או משהו?" אשאל.
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d21/0755/33d2979.png[/IMG]
[/SIZE][/U]"זה מעולה .." אתה חושב לעצמך "תודה רבה" . "אין על מה" היא משיבה ואתה הולך לקופה בשביל להותיר
את חתיכת הברזל שעל המעיל ובשביל להמשיך בעבודתך , בקופה . עוד לפני שאתה מספיק להתיישב
באה אישה מבוגרת עם בגד מוכתם בתוך שקית "שלום אתם הבאתם לי בגד מלוכלך" היא אומרת
"אני רוצה להחליף אותו"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"תוכלי להראות לי את המוצר"אגיד בחשדנות לאשה התוקפנית תוך כדיי לקיחת החולצה ממה ובדיקה של החולצה.
-
[QUOTE=Steve;932471][B]
אתה לא מצליח להיזכר והשומר מתייאש "לא משנה ילדון , קח את זה" הוא אומר ומוציא פתק מהכיס שלו
"זה אישור שהיית אצלי אם המורה תגיד לך משהו" השומר אומר ואתה נכנס לבית הספר ..
לומד כמה שעות , והולך הביתה . בדרכך הביתה אתה מלווה קצת את מתן לביתו "מה קרה בבוקר שאיחרת ?"
שואל מתן ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, היה לי עומס נוראי בלימודים...
------------------------------------------------------------------------
׳אני מכיר את מתן כבר הרבה זמן׳ אני חושב ׳אני יכול לסמוך עליו ולומר לו את האמת׳ ואז פונה אליו ואומר ״אני אספר לך, אבל אסור לך לספר את זה לאף אחד. היום בבוקר הגעתי דיי מוקדם, והיה שומר מוזר, לא אותו אחד שיש פה עכשיו. הוא אמר לי שבית הספר סגור, וסילק אותי מחוץ לבית הספר. אחר כך, הלכתי לבית שלך כדי לבדוק אם אתה יודע למה בעת הספר סגור, אבל אתה כבר הלכת לבית הספר, אז אני חזרתי הביתה.
בדרך לבית שלי, ראיתי שכל התלמידים נמצאים בבית הספר, וכשהלכתי לביתן השומר, היה שם שומר אחר, וכששאלתי אותו על השומר שהיה בבוקר, הוא אמר לי שהשומר סימם אותו. סיפור דיי מוזר אם אתה שואל אותי. אני לא יודע מה לעשות לגביי זה, והאם לפנות למשטרה. מה דעתך?״.
-
[quote=Steve;934827][B]
אתה לא יודע מה לעשות .. אתה מתחיל לפחד ופתאום הטלפון שלך מצלצל ..
מספר חסוי , אתה לא יודע מה יהיה , מי זה , ומה הוא רוצה .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
" הלו!!!! " אצעק בבהלה מקריאת המכתב " אממ. סליחה הלו , מיזה? " אתנצל ואשאל
-
[quote=Steve;935460][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה נכנס לתוך המשרד , עולה במדרגות ורואה חדר שעליו כתוב 'ניק' . אתה נכנס ורואה אדם צעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]יושב לו ליד שולחן עם מחשב , כאשר החדר מצויד ומאובזר בחפצים מוזיקליים , רמקולים מיקרופונים וכל דברי האלקטרוניקה הדרושים . בתוך החדר יש גם חדר קטן ושקוף אותו מפרידה זכוכית , החדר הקטן ניראה כמו חדר הקלטות . "שלום .. מי אתה ?" שואל ניק ומחייך .[/COLOR][/B]
[/quote]
"שמי הוא ג'ק לונסון,באתי להתראיין אצלך."אני אומר בהתנשפות שעדיין לא חלפה מי מהסיוט או המציאות שהייתה קודם.
-
[B]
זה בסדר
--
"וואו .. זה נשמע הזוי מייק , אתה בטוח שאתה לא מסומם ?" הוא אומר ואתה עוצר לשנייה ומתחרט על שסיפרת לו
ואז הוא מחייך ואומר "סתם סתם אחי" ומצחקק "שום משטרה .. צריך לחקור ולברר אם השומר המתחזה רצה רק שאתה לא תיכנס לבית הספר או שיש עוד כמה תלמידים , אחרי שנגלה את זה נוכל לדעת אם יש מישהו שעוקב אחריך או סתם בחור שרצה לגמור את הקריירה של בית הספר , לא ככה ?" הוא אומר ברצינות .
[/COLOR]
"כמובן אני לא לוקחת אותו הביתה" היא אומרת בזעף ומראה לך , זוהי חולצה אלגנטית עם כתם של יין באיזור החזה , יש לחולצה גם ריח של סיגריות ואין מצב שהאישה לא הלכה עם החולצה הזאת ..
'היא מנסה לעבוד עליי בגלל שלא ירד לה הכתם בכביסה ?' אתה חושב לעצמך ..'האם זו גנבה או מרמה ?'
אתה תוהה ולא יודע מה לעשות ..
[/COLOR]
"כמובן , ג'ק .. אני זוכר דיברנו בתחילת היום , לקח לך הרבה זמן להגיע אך חיכיתי מכיוון ששמעתי בקולך כישרון
חבוי .. הבמה שלך יקירי תוכל להראות לי שירים שכתבת , לחנים שהלחנת ושירים שחיברת .(*לחן+מילים*)"
הוא אומר ומחכה לראות מה יש לך להציע , ולמה אתה צריך סוכן בשביל להתקדם , האם יש בך את הכישרון החבוי הזה ?
[/COLOR]
"שלום מדברים מהנהלת בית הספר של אחיך הקטן .. אביך לא עונה בטלפון וניראה שאחיך נפצע וצריך לקחת אותו
לבית החולים , מדבר סגן מנהלת בית הספר ואני עכשיו התחלתי כבר ללוות את אחיך לבית החולים אך אני חייב לחזור לבית הספר האם יש מצב שתוכל להגיע תוך כמה דקות אל מאחורי הפיצרייה ?" הוא שואל ואתה רואה שיש לך עוד 30 דקות הפסקה ..
[/COLOR]
"החדשים יהיו קבוצה מס' 3 שאותם ינהיג הנרי "אומר ג'ף "הוותיקים קבוצה מס' 1 אותה ינהיג מגנוס" ומסתכל עליך..
"והאחרים , יילכו איתי .. קבוצה מס' 2 ! כל אחד שייכנס לבסיס שלנו לקחת כלי נשק זה עלול להיות מסוכן לכן היו זהירים , צאו לדרך !" הוא צועק ומתחיל לראות איך העניינים מתקדמים ..
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;939478][B]
"החדשים יהיו קבוצה מס' 3 שאותם ינהיג הנרי "אומר ג'ף "הוותיקים קבוצה מס' 1 אותה ינהיג מגנוס" ומסתכל עליך..
"והאחרים , יילכו איתי .. קבוצה מס' 2 ! כל אחד שייכנס לבסיס שלנו לקחת כלי נשק זה עלול להיות מסוכן לכן היו זהירים , צאו לדרך !" הוא צועק ומתחיל לראות איך העניינים מתקדמים ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"תודה אחי על התפקיד :)" אגיד לו ואחייך. "טוב קבוצה 1 בואו לדירה שלו,חייבים למצוא איזשהו רמז שיעיד על הנעלמות שלו,אם יש מומחי מחשבים בינינו מצידי סרקו לו גם את המחשב לחפש." אתן לותיקים הדרכה וכשאסיים אפנה ללכת לכיוון של הדירה שלו.
-
[B]
אתה מחכה לראות מי מתאסף ומגלה שרוב הוותיקים הולכים איתך , אתם יורדים לתוך המחתרת והולכים לעמדות הנשקים , איזה נשקים תבחר לקחת ?
[/COLOR]
[/B]