-
[quote]ניר
אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.[/quote]
אני זורק פוקדור על אקן ואחכה שיכנס לתוכו.
לאחר זאת, אני הולך בין עצים ומתחבא, ומחפש מאמן יחיד.
אני אומר למדקיפ: "שוב בועה גדולה, תחנוק אותו מחוסר אוויר.
בזמן שמדקיפ חונק את האיש אני קורע לי חלק מחולצה שבתיק שלי, ושם לי כדי שלא יראו את הפה שלי
אני מותח קצת את הכובע, ולאחר זאת אני רץ בצורה חדה כמו חץ לאיש החנוק, אני שולף את סכיני ומאיים אליו, ואז אני אומר: "תן לי את כל הציוד שלך, אחרת אדאג שתהיה על הגריל."
-
[quote=שלושה מחוזות 2;944198][B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]בירץ' אומר לך"אוקי אני לא ישתמש בטוטרה שלי זה לא היה הוגן כליפך.אני ישתמש בפוקימון אחר שיש לי.צא סקרויטל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7.png[/IMG]"בירץ' מוציא פוכדור וממנו יוצא סקרויטל שלו.בירץ' אומר לך"תרצה לתקוף 1?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקיי" אני משיב ומתרגש לקראת הקרב הראשון שלי.
"באלבזור צא" אני אומר ומוציא את באלבזור מן הפוכדור בציפייה לראותו בראשונה.
"באלבוזר תתחיל בהצלפת גפן" אני מורה לו לאחר מכן.
-
שם משתמש: BarMaster
שם במשחק: בר
תיאור: ילד נמוך, מאוד נבון וחכם שקט וביישן (יצא חרוזים XD) ועם חליפה ירוקה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/a3f93c6dca5a7087f474b7f6f6694b9f.png[/IMG][/URL]
רקע: בר נולד בעיר גראס שבמחוז העשב למשפחה מאוד עשירה ומצליחה כשהיה צעיר תמיד רצה לחקור את שולשת הפוקימונים האגדיים העשב האש והמים אבל תמיד התעניין בעשב יותר מכולם.
אחותו התאומה של בר רבה עם ההורים והחליטה לעבור למשפחה אחרת לעומת זאת היא ובר הסתדרו מאוד וביום שאחותו עזבה החליטו שיפגשו במשך מסעם ויערכו קרב ויראו מי הכי חזק!
בר אהב פוקימוני עשב דרקון ומעופף וכשיתחיל את המסע שלו יתפוס פוקימונים חזקים במיוחד!
פוקימון התחלתי: טרטוייג
מחוז: עשב
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:
ציוד: אוהל,אוכל לאדן ולפוקימונים, מפה, כסף, שק שינה פוקידע ושעון.
בערות/בקשות: לתפוס מורקרוו
וכמובן להרשם
-
בר אין מקום אתה מתוסף לרשימת המתנה
[B][COLOR="Green"]כריס
אתה מוציא את הפוכדור של באלבאזור ומתוכו יוצא הבאלבאזור שלך.באלבאזור מיד תוקף בהצלפת גפן את סקרויטל של בירץ'.סקרויטל של בירץ' לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סקרויטל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים ישר אל באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה זורק פוכדור על אקן.הפוכדור מכניס את אקן לתוכו.הפוכדור זז זז וזז עד שנעצר.לכדת אקן.אתה מכניס את הפוכדור של אקן לכיסך.אתה מתחבא בין העצים ומחכה שמישהו יעבור.לפתע מאמן צעיר עובר בדרך 1.מדקיפ יוצר בועה גדולה שחונקת את האיש.אתה קורע חלק מחולצך ומסתיר את פניך.אתה שולף סכין ומאיים על האיש.האיש אומר לך"בכיף תשים אותי על הגריל.חלום שלי שקניבל יוכאל אותי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנייבי לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע קצת.סנייבי משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בסקרויטל קשה.סנייבי משתמש בדחיפה על סקרויטל.סקרויטל מתחמק מן הדחיפה בקלות.סקרויטל יורה אקדח מים על סנייבי שלך[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר לקרב.צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובשריטה ביחד את שאנדאלאש.שאנדאלש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.תום אומר"יפה תומר.שאנדאלש גילגול" שאנדאלש משתמש במתקפת עיגול והוא מתחיל להתגל לכיון צ'ארמנדאר[/COLOR][/B][/I]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;944738]
[I][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר לקרב.צ'ארמנדאר תוקף בגחלת ובשריטה ביחד את שאנדאלאש.שאנדאלש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.תום אומר"יפה תומר.שאנדאלש גילגול" שאנדאלש משתמש במתקפת עיגול והוא מתחיל להתגל לכיון צ'ארמנדאר[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
"צארמנדר יפה מאוד,תתחמק ואז תעשה צעקה עם גחלת בכול הכוח!"
אני אומר לצארמנדר בהתרגשות בגלל שזה הקרב הראשון שלנו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;944738]בר אין מקום אתה מתוסף לרשימת המתנה
[B][COLOR=green]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את הפוכדור של באלבאזור ומתוכו יוצא הבאלבאזור שלך.באלבאזור מיד תוקף בהצלפת גפן את סקרויטל של בירץ'.סקרויטל של בירץ' לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סקרויטל משתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים ישר אל באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"באלבוזר מהר תתחמק" אני אומר במיידית.
"תתחמק ותשתמש לאחר מכן בנשיכה!" אני מוסיף
-
[quote]ניר
אתה זורק פוכדור על אקן.הפוכדור מכניס את אקן לתוכו.הפוכדור זז זז וזז עד שנעצר.לכדת אקן.אתה מכניס את הפוכדור של אקן לכיסך.אתה מתחבא בין העצים ומחכה שמישהו יעבור.לפתע מאמן צעיר עובר בדרך 1.מדקיפ יוצר בועה גדולה שחונקת את האיש.אתה קורע חלק מחולצך ומסתיר את פניך.אתה שולף סכין ומאיים על האיש.האיש אומר לך"בכיף תשים אותי על הגריל.חלום שלי שקניבל יוכאל אותי"[/quote]
אני מסתכל במבט הזוי על האיש ועושה לו חיפוש בפוקדורים ופוקימונים-ולוקח אותם.
לאחר זאת אני קוטל את ראשו,לוקח את גופתו וזורק את שניהם לנחל הקרוב.
לאחר זאת אני מבקש משלגון: "תוציא בבקשה את סייטר." ואז אני אומר לו להפיל עץ עם החרבות שלו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;944551][COLOR=Red][B]תומר
תום אומר לך"אוקי אם אתה מבין אז אנו מתחילים.צא שאנדאלש שלי"תום מוציא פוכדור ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/28.png[/IMG]שאנדאלששלו.תום אומר לך"תוציא תפוקימון שלך.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"
[COLOR=DarkRed]לוק
[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][B]אוק אומר לך"אוקי."אוק הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומגיש לך את כל החפצים.אוק אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סינדקוויל שלך.בהצלחה במסע שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]סטיבן
סנייבי מנצל את פצצת הבוץ של מדקיפ.הוא מצליף בהעם הצלפת הגפן שלו ומחזיר אותה אל מדקיפ.מדקיפ מתחמק מן פצצת הבוץ של עצמו.סניבי משתמש בחבטה על מדקיפ.צדקיפ מתחמקמזה.מדקיפ משתמש באקדח מים על סנייבי שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
טורצ'יק יורה גחלת על העלי הטער.הגחלת שורפת את העלי הטער.פיפלאפ יורה בועות על אקדח המים.אקדח המים והבועות מתנגשים ומתפוצצים.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק ונפגע.פיפלאפ משתמשגםהוא בניקור ומנקרבחוזקה את טוטדייל.אודיש משתמש באבקת רעל על טורצ'יק ופיפלאפ[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה פרופסור!" אני אומר לו ואלך אל דרך אחד בזמן שאוציא את סינדקוויל "שלום חבר קטן" אומר לו
-
[quote=שלושה מחוזות 2;944738]בר אין מקום אתה מתוסף לרשימת המתנה
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנייבי לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע קצת.סנייבי משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בסקרויטל קשה.סנייבי משתמש בדחיפה על סקרויטל.סקרויטל מתחמק מן הדחיפה בקלות.סקרויטל יורה אקדח מים על סנייבי שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
זה מאדקיפ XD
-----------
אומר לסנייבי "מעולה, עכשיו תגמור אותו עם גפן מצליפה!".
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;944551][COLOR=Red][B]תומר
תום אומר לך"אוקי אם אתה מבין אז אנו מתחילים.צא שאנדאלש שלי"תום מוציא פוכדור ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/28.png[/IMG]שאנדאלששלו.תום אומר לך"תוציא תפוקימון שלך.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"
[COLOR=DarkRed]לוק
[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][B]אוק אומר לך"אוקי."אוק הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגש אליך ומגיש לך את כל החפצים.אוק אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא סינדקוויל שלך.בהצלחה במסע שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]סטיבן
סנייבי מנצל את פצצת הבוץ של מדקיפ.הוא מצליף בהעם הצלפת הגפן שלו ומחזיר אותה אל מדקיפ.מדקיפ מתחמק מן פצצת הבוץ של עצמו.סניבי משתמש בחבטה על מדקיפ.צדקיפ מתחמקמזה.מדקיפ משתמש באקדח מים על סנייבי שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה מוציא פוכדור ומראה אותו לאקן.אקן עוצר.מדקיפ קופץ על אקן ונושך אותו בצואר.ולא נותן לו לזוז.מדקיפ יוצר בועה לאקן ולא נותן לו לנשום.לאחר חצי דקהאקן מתעלף מחוסר אווייר.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
טורצ'יק יורה גחלת על העלי הטער.הגחלת שורפת את העלי הטער.פיפלאפ יורה בועות על אקדח המים.אקדח המים והבועות מתנגשים ומתפוצצים.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק ונפגע.פיפלאפ משתמשגםהוא בניקור ומנקרבחוזקה את טוטדייל.אודיש משתמש באבקת רעל על טורצ'יק ופיפלאפ[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ולטורצ'יק לחמוק וא לתקוף בגחלת ובבועות את שנהם
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943624][B][COLOR=darkred]אבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אוק אומר לך"אני לא אשתמש בטייפלוז'ן שלי.אני אשתמש בפוקימון אחר.אני קיבלתי את הפוקימון שאלחם אתך שלשום.צא מריפ לקרב"אוק מוציא פוכדור וממנו יוצא מריפ [IMG]http://www.arkeis.com/images/animations/179.gif[/IMG]שלו.אוק אומר לך"תוציא את פוקאבו שלך"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפרופסור: "עכשיו אני יוציא אותו", אני אומר בקול רם: "צא פוקאבו!" ומחכה שהוא יצא שאני יוכל לפגוש אותו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;944438][COLOR=darkolivegreen][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkolivegreen]בירץ' אומר לך"אוקי."בירץ' הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכדור האמצעי.הוא לוקח מתוך כיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא ניגשאליך ומגיש לך את כל החפצים.בירץ' אומר לך"בתוך הפוכדור נמצא צ'יקו שלך.בהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B][/quote]
"צא צ'יקו!" אזרוק את הפוקדור "נעים מאוד, אני אייס, המאמן שלך"
-
[I][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ וטורצ'יק מתחמקים מהאבקת הרעל של אודיש.טורצ'יק תוקף בגחלת את טוטויל וגם את אודיש.אודיש נפגע קשה מהגחלת וטוטדיל נפגע בקושי.פילאפ תוקף את טוטודיל ואת אודיש בבועות.שניהם נפגעים קצת מהבועות.טוטודיל שולח אקדח מים על טורצ'יק.אודיש שולח גפן מצליפה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[COLOR="Olive"]סטיבן
סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו [/COLOR]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
שלגון לא איתך עדין
אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה יוצא מן המעבדה ומוציא את סינדקויל שלך החוצה.סינדקוויל שלך שמח להכיר אותך.אתה הולך אל דרך 1 .כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.אתה מתהלך עם סינדקויל בדרך 1 עד שאתה פוגש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/231.png[/IMG]בפאנפי קטן וחלש.פאנפי רואה אותך ומתחיל לפחד מימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]תומר
אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
שלגון לא איתך עדין
אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא[/quote]
אני מתעלם מהאיש וממשיך ללכת ישר, אני מחפש עוד איש ואז עושה את אותו הדבר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945017][I][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את פוקאבו מן הפוכדור שלו.פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לך"ג'ון תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פיפלאפ וטורצ'יק מתחמקים מהאבקת הרעל של אודיש.טורצ'יק תוקף בגחלת את טוטויל וגם את אודיש.אודיש נפגע קשה מהגחלת וטוטדיל נפגע בקושי.פילאפ תוקף את טוטודיל ואת אודיש בבועות.שניהם נפגעים קצת מהבועות.טוטודיל שולח אקדח מים על טורצ'יק.אודיש שולח גפן מצליפה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[COLOR="Olive"]סטיבן
סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו [/COLOR]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
שלגון לא איתך עדין
אתה מחפש אצל האיש מה יש לו אך אתה מגלה שאין לו פוכדורים בכלל.אתה חוך את הראש של האיש עם סכינך.אתה זורק את הגופה שלו לעצים כדי שאף אחד לא יראה..אור מוזר מגי מן האיחש ואתה רואה אותו קם מן העצים כמו בריא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה יוצא מן המעבדה ומוציא את סינדקויל שלך החוצה.סינדקוויל שלך שמח להכיר אותך.אתה הולך אל דרך 1 .כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך 1.אתה מתהלך עם סינדקויל בדרך 1 עד שאתה פוגש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/231.png[/IMG]בפאנפי קטן וחלש.פאנפי רואה אותך ומתחיל לפחד מימך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות[/COLOR][/B]
אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז[/COLOR][/B][/QUOTE]
*איזו נוסטלגיה XD*
"אל תדאג פאנפי" אני אומר לו ומתקרב אליו "לך תדבר איתו קצת סינדקוויל תגיד לו שאנחנו לא רעים"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945017][I][B][COLOR="Green"]
אתה מתרגש מהקרב ה1 שלכם.צ'ארמנדאר מנסה התחמק מן הגילגול של שאנדלש אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.צ'ארמנדאר שולח גחלת שמשולבת עם צעקה אדירה.שאנדלאש לא מצלח להתחמק ונפגע קשה.בבגל הצעקה שאנדאלאס קפוא במקום.ולא זז[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צארמנדר בוא נגמור את הקרב,גחלת ושריטה ביחד בכול הכוח"אני אומר לו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945017][I][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=green]אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו לאויר.מתוך הפוכדור של צ'יקו יוצא צ'יקו.צ'יקו שמח להכיר אותך בתור המאמן שלך.לפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"דרך 1"צ'יקו מושך את המכנסיים שלך לדרך 1.אתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע של שניכם[/COLOR][/B][/I][/quote]
"רגע" אגיד לו ואביט סביב בעודי ממלמל לעצמי "איפה סאלי עכשיו?..."
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945017]
[COLOR=olive]סטיבן[/COLOR]
[COLOR=olive]סנניבי תוקף בגפן מצליפה את האקדח המים ואת מדקיפ.מדקיפ לא מצליח להתחמק מן הגפן המצליפה ומובס בקרב.החיל מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ובורח מן המקום תוך שניות.סניבי מעלה חיוך על פניו בגלל שניצח בקרב ה1 שלו [/COLOR]
[/quote]
אני אומר לסנייבי "כל הכבוד, היית מעולה!" ואז מפנה את מבטי בצורה זועפת לעבר המאמן של צוות ניוטק ואומר לו בצורה לועגת "סתלק מכאן מיד!"
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה נוזף במאמן.והוא מיד בורח מן המקום.אתה מחליט להמשיך בדרך.כעבור הליכה של 3 דקות אתה מגיע אל דרך 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]אייס
לתע מולך דמות לא מוכרה שנראת כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/7.png[/IMG]הדמות אומרת לך"הי אליס.אני השתופה שלך למסע.אתה בודאי אייס?"לפני שנמשיך במסע שלנו ביחד.תרצה קרב 1 על 1 נגדי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
צ'ארמנדאר משתמש ב בגחלת ובשריה בכול הכח על שאנדאלש.שאנדאלש עדין לא זז ולכן הוא לא מתחמק.אלא נפגע קשה מהמתקפה של צ'ארמנדאר.שאנדאלאש מפסיד בקרב.תום מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אתה חזק מאוד.עכשיו פשוט לך אחורה מאיפה שהגעת כדי לחזור חזרה למעלה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מתקרב אל פאנפי שמפוחד.סינדקויל ניגש אל פאנפי הפוחד ואומר לו כמה מילים בפוקימונית שאתה לא מבין אותם.לאחר מכן פאנפי לא מתחיל לפחוד והוא משתמש במתקפת גיגול עליך.אתה מתחמק מן הגיגלול של פאנפי בקלות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתעלם מן האיש ומחפש עוד איש.אתה פוגש עוד איש אך הוא רואה מה שאתה עושה.הוא אומר לך"אניי מבין שאתה רוצה לרצוח אותי.במקום שתרצח אותי אני אתן לך כסף אם תרצח מישהו בשבילי.אתה מסכי להצעה שלי?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945213][B][COLOR="Green"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש ב בגחלת ובשריה בכול הכח על שאנדאלש.שאנדאלש עדין לא זז ולכן הוא לא מתחמק.אלא נפגע קשה מהמתקפה של צ'ארמנדאר.שאנדאלאש מפסיד בקרב.תום מחזיר אותו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אתה חזק מאוד.עכשיו פשוט לך אחורה מאיפה שהגעת כדי לחזור חזרה למעלה"[/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צארמנדר יפה מאוד"אני אומר לו ואז אני מחזיר אותו לפוקדור,עולה למעלה וממשיך לדרך 1.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945213][B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה נוזף במאמן.והוא מיד בורח מן המקום.אתה מחליט להמשיך בדרך.כעבור הליכה של 3 דקות אתה מגיע אל דרך 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]אייס
לתע מולך דמות לא מוכרה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG].הדמות אומרת לך"הי אליס.אני השתופה שלך למסע.אתה בודאי אייס?"לפני שנמשיך במסע שלנו ביחד.תרצה קרב 1 על 1 נגדי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מתקרב אל פאנפי שמפוחד.סינדקויל ניגש אל פאנפי הפוחד ואומר לו כמה מילים בפוקימונית שאתה לא מבין אותם.לאחר מכן פאנפי לא מתחיל לפחוד והוא משתמש במתקפת גיגול עליך.אתה מתחמק מן הגיגלול של פאנפי בקלות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתעלם מן האיש ומחפש עוד איש.אתה פוגש עוד איש אך הוא רואה מה שאתה עושה.הוא אומר לך"אניי מבין שאתה רוצה לרצוח אותי.במקום שתרצח אותי אני אתן לך כסף אם תרצח מישהו בשבילי.אתה מסכי להצעה שלי?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני מבין... אתה רוצה להילחם!" אני אומר בהתלהבות "סינדקוויל מסך עשן ואז גחלת!"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945213][B][COLOR=olive]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]לתע מולך דמות לא מוכרה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG].הדמות אומרת לך"הי אליס.אני השתופה שלך למסע.אתה בודאי אייס?"לפני שנמשיך במסע שלנו ביחד.תרצה קרב 1 על 1 נגדי?"[/COLOR][/B][/quote]
תקרא את התיאור של הדמות ברקע ><"
===
"כן" אענה לסאלי "בשמחה"
-
[quote]ניר
אתה מתעלם מן האיש ומחפש עוד איש.אתה פוגש עוד איש אך הוא רואה מה שאתה עושה.הוא אומר לך"אניי מבין שאתה רוצה לרצוח אותי.במקום שתרצח אותי אני אתן לך כסף אם תרצח מישהו בשבילי.אתה מסכי להצעה שלי?"[/quote]
אני מחייך לאיש ואומר לו:
"אני אשמח לרצוח בשבילך איש. רק אני לא רוצה כסף.
אני הייתי שמח ל.. מנצ'לקס ומעיל מתכת. סגור?"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945017]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]באלבאזור מתחמק במהירות מן אקדח המים של סקרויטל.באלבאזור רץ אל סקרויטל ונושך אותו בבטן שלו.סקרויטל צועק מכאבים.סקרויטל יורה בועות אל באלבאזור שלך ובו בזמן מסתוב.כך נוצר טורנדו בועות[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד" אני אומר ולאחר מכן משתדל להתרכז בקרב.
"באלבזור תתחמק מן הבועות ותנסה לעצור אותו עם שוט גפן!"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945213][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נוזף במאמן.והוא מיד בורח מן המקום.אתה מחליט להמשיך בדרך.כעבור הליכה של 3 דקות אתה מגיע אל דרך 1[/COLOR][/B]
[/quote]
אני מתחיל לחפש דברים מעניינים לעשות באיזור.
-
[COLOR=Green][B]סטיבן
אתה מתחיל לחפש דברים מענינים שתוכל לעשות בדרך1 .לאחר חיפושים רבים אתה רואה מאמן שרץ אליך ונראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]אומר לך"הי ילד כדי שתזוז כי אני רץ ואני לאיכול להפסיק ואם לא תזוז מן המסלול שלי אני אני אתנגש בך בחוזקה.אז כדי שתזוז מהמסלול שלי הכי מהר שאתה ייכול"[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][B]כריס
באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
האיש אומר לך"אמ מנצ'לקאס ומעיל מתכת.שמה אם תרצח את האיש שאני מבק שממך לרצוח.תקבל מנצ'לקאס שלפני יום בקע מביצה.מצטער אין לי מעיל מתכת כרגע.אז אתה מסכים להצעה שלי?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOliveGreen][B]דניס
שינתי
סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/300.png[/IMG]הסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה מתהלב שפאנפי רוצה נגדך קרב.סינידקוויל מוציא מתוך הפה שלו עשן שהופךך למסן עשן.מסך העשן תופס את פאנפי.פאנפי לא מצליח לראות כלום במסך העשן.סינדקוויל נכנכס לתוך העשן ומפתיע את פאנפי בגחלת חזקה.פאנפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת נפגה קצת.פאנפי משתמש במתקפת גילגול.הוא מתגלגל לכיוון סינדקוויל.
תומר
אתה משמח את צ'ארמנדאר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה חוזר למקום שממנו באת.ואתה מגיע שוב למקום שיש בו 3 מטרות עענקיות.אתה מתחיל ללכת לכיון דרך 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לתחילת דרך 1
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945377][COLOR=Green][B]סטיבן
אתה מתחיל לחפש דברים מענינים שתוכל לעשות בדרך1 .לאחר חיפושים רבים אתה רואה מאמן שרץ אליך ונראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]אומר לך"הי ילד כדי שתזוז כי אני רץ ואני לאיכול להפסיק ואם לא תזוז מן המסלול שלי אני אני אתנגש בך בחוזקה.אז כדי שתזוז מהמסלול שלי הכי מהר שאתה ייכול"[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][B]כריס
באלבאזור מתחמק מן טורנדו הבועות של סקריטל.באלבאזור משתמשבהצלפת גפן ומנסה לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.באלבאזור מצליח לעצור את טורנדו הבועות של סקרויטל.בירץ' אומר"סקרויטל מהר דחיפה"סקרויטל מהר דוחף בחוזקה את באלבאזור שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
האיש אומר לך"אמ מנצ'לקאס ומעיל מתכת.שמה אם תרצח את האיש שאני מבק שממך לרצוח.תקבל מנצ'לקאס שלפני יום בקע מביצה.מצטער אין לי מעיל מתכת כרגע.אז אתה מסכים להצעה שלי?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOliveGreen][B]דניס
שינתי
סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/300.png[/IMG]הסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה מתהלב שפאנפי רוצה נגדך קרב.סינידקוויל מוציא מתוך הפה שלו עשן שהופךך למסן עשן.מסך העשן תופס את פאנפי.פאנפי לא מצליח לראות כלום במסך העשן.סינדקוויל נכנכס לתוך העשן ומפתיע את פאנפי בגחלת חזקה.פאנפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת נפגה קצת.פאנפי משתמש במתקפת גילגול.הוא מתגלגל לכיוון סינדקוויל[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סינדקוויל תשתמש בגחלת כדי להבעיר את הגילגול שלו ואז תקפוץ כדי שהוא ייתקע במשהו ואזתתקדם עליו תשרוט אותו!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945377][COLOR=Green][B]
תומר
אתה משמח את צ'ארמנדאר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה חוזר למקום שממנו באת.ואתה מגיע שוב למקום שיש בו 3 מטרות עענקיות.אתה מתחיל ללכת לכיון דרך 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לתחילת דרך 1
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אחפש פוקימונים בשביל לתפוס
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945377][COLOR=green][B]סטיבן[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מתחיל לחפש דברים מענינים שתוכל לעשות בדרך1 .לאחר חיפושים רבים אתה רואה מאמן שרץ אליך ונראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]אומר לך"הי ילד כדי שתזוז כי אני רץ ואני לאיכול להפסיק ואם לא תזוז מן המסלול שלי אני אני אתנגש בך בחוזקה.אז כדי שתזוז מהמסלול שלי הכי מהר שאתה ייכול"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני עונה לו "אין בעיה" וזז הצידה תוך כדי שאני משאיר "בטעות" את הרגל שלי מאחורה כדי לגרום לו ליפול.
-
[quote]ניר
האיש אומר לך"אמ מנצ'לקאס ומעיל מתכת.שמה אם תרצח את האיש שאני מבק שממך לרצוח.תקבל מנצ'לקאס שלפני יום בקע מביצה.מצטער אין לי מעיל מתכת כרגע.אז אתה מסכים להצעה שלי?"[/quote]
אתה צריך לעדכן לי את אקו.
--------------------------------
אני מגחך בצחקוק קל ליד האיש ומוציא את הפוקדורים של מדקיפ ואקו.
לאחר זאת אני אומר לאיש: "מה המתקפות שלו?" ואחרי שהוא אומר לי אני יוצא למשימה.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מגחח ליד האיש ומוציא תפוכדורים של אקן ומדקיפ.האיש אומר לך"מתקפות המנצ'לקאס שאביא לך הם:קרן קרח,כדור צל,צוות כפול וסופת חול"האיש מוציא מכיסו תמונה של האיש והוא מראה לך אותו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWArti.png[/IMG]אתה מתחיל לחפש את האיש וכעבור דקה אתה מוצא את האיש הזה [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWArti.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתחיל לחפש פוקימונים בדרך 1.כעבור שלוש דקות של חיפוש אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/387.png[/IMG] טרטויג קטן וחמוד.הטרטויג בורח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] ממגבי עצבני.מגבי יורה על טרטויג הרבה גחלות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
סינדקוויל משתמש בגחלת ומבעיר את הגילגול של פאנפי.סינדקויל קופץ וכך מתחמק מן הגילגול של פאנפי.פאנפי לא רואה לאן הוא מתגלגל ומתנגש בעץ.אתה ניגש אל פאנפי ורואה שפאנפי התעלף.ניצחת בקרב ה1 שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945783][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתחיל לחפש פוקימונים בדרך 1.כעבור שלוש דקות של חיפוש אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/387.png[/IMG] טרטויג קטן וחמוד.הטרטויג בורח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] ממגבי עצבני.מגבי יורה על טרטויג הרבה גחלות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יוציא את צראמנדר ויגיד לו:"שריטה על מגבי וגחלת על טרטוייג"
ואז אני אזרוק פוקדור אל טרטוייג.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר מחוץ לפוכדור שלו.צ'ארמנדאר משתמש בשריטה על מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מהשריטה ונפגע קשה.צ'ארמנדאר יורה גחלת על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.אתה מוציא מכיסך פוכדור ואתה זורק אותו על טרטויג.הפוכדור לוכד בתוכו את טרטויג.הפוכדור זז וזז ואז נעצר.לכדת טרטויג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945787][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר מחוץ לפוכדור שלו.צ'ארמנדאר משתמש בשריטה על מגבי.מגבי לא מצליח להתחמק מהשריטה ונפגע קשה.צ'ארמנדאר יורה גחלת על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.אתה מוציא מכיסך פוכדור ואתה זורק אותו על טרטויג.הפוכדור לוכד בתוכו את טרטויג.הפוכדור זז וזז ואז נעצר.לכדת טרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יקח את הפוקדור של טרטוייג
וארוץ למרכז הפוקימונים בשביל לרפאות את שני הפוקימונים שלי.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה לוקח את הפוכדור של טרטויג ושם אותו בכיס שלך.אתה מחזיר את צ'ארמנדאר שלך לפוכדור שלו.אתה רץ מהר אל מרכז הפוקימונים.לאחר ריצה ממושכת אתה מגיע לסוף דרך 1 ושם נמצא מרכז הפוקימונים.ולידו נמצא מערת הקרח אלסק.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;945783]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מי שמתחצף אלי מקבל בחזרה." אענה לו בהתנשאות מובלטת "אין לי בעיה להתמודד מולך בקרב 1 על 1 מכיוון שסנייבי שלי יקרע לפוקימון שלך את הצורה" אוסיף. לאחר מכן אקח את הפוכדור של סנייבי, אזרוק אותו לאוויר ואצעק "סנייבי צא!".
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945798][B][COLOR="Red"]תומר
אתה לוקח את הפוכדור של טרטויג ושם אותו בכיס שלך.אתה מחזיר את צ'ארמנדאר שלך לפוכדור שלו.אתה רץ מהר אל מרכז הפוקימונים.לאחר ריצה ממושכת אתה מגיע לסוף דרך 1 ושם נמצא מרכז הפוקימונים.ולידו נמצא מערת הקרח אלסק.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה תודה ואז אני הולך למערת אלסק בשביל להאתמן.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945783][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מגחח ליד האיש ומוציא תפוכדורים של אקן ומדקיפ.האיש אומר לך"מתקפות המנצ'לקאס שאביא לך הם:קרן קרח,כדור צל,צוות כפול וסופת חול"האיש מוציא מכיסו תמונה של האיש והוא מראה לך אותו [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWArti.png[/IMG]אתה מתחיל לחפש את האיש וכעבור דקה אתה מוצא את האיש הזה [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWArti.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
סינדקוויל משתמש בגחלת ומבעיר את הגילגול של פאנפי.סינדקויל קופץ וכך מתחמק מן הגילגול של פאנפי.פאנפי לא רואה לאן הוא מתגלגל ומתנגש בעץ.אתה ניגש אל פאנפי ורואה שפאנפי התעלף.ניצחת בקרב ה1 שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך אל האיש ומוריד את תחפושת המאפיונר מגופי, אנ יאומר לאיש:
"שלום, מי אתה?. אני יחזקאל, ואני מאמן מתחיל."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מוריד את תחפושת המאפיונר שלך וניגש אל האיש.האש אומר לך"הי יחזקאל.שמי ארטי ואני מאמן פוקימוני חרק.בעברי הרחוק היתי מנהיג מכון החרק שבעיר ביג אך פרשתי מהתפקיד הזה.ועכשיו אני מטייל להנאתי במחוז המים."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך למערת אלסק.מיד שאתה נינכס אליה אתה מרגיש קור איימים.אתה מתהלך קצת במערה ופוגש ב[IMG]http://www.arkeis.com/images/animations/220.gif[/IMG] סוינב קטן חמוד שמחפש לו אוכל במערת הקרח אלסק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
הנער אומר לך"שמי יאק" אתה מוציא את הפוכדור של סניבי.ומוציא את סנייבי החוצה.יאק אומר"אז אתה נלחם עם סנייבי אני אלחם עם מאנקי שלי ואני תוקף ראשון.מאנקי אגרוף ממוקד"יאק מוציא פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/56.png[/IMG] מאנקי שלו.מאנקי תוקף באגרוןף ממוקד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;945833][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מן מרכז הפוקימונים.אתה הולך למערת אלסק.מיד שאתה נינכס אליה אתה מרגיש קור איימים.אתה מתהלך קצת במערה ופוגש ב[IMG]http://www.arkeis.com/images/animations/220.gif[/IMG] סוינב קטן חמוד שמחפש לו אוכל במערת הקרח אלסק[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יביא לו קצת אוכל וימשיך במערה בשביל למצוא סניזל.