-
באיזה התקפה דרקאי השתמש בסרט העשירי שאיבת חלום? או סיוט?
לפי התקפות הדרקון בסרבי להתקפת צעקת זמן של דיאלגיה יש 150 כוח ובעוד שלמימד מיוחד
(או משהו כזה) של פלקאיה יש רק 100 כוח וכאשר הם השתמשו בזה על המחשב של האיש הזה מהסרט(שחכתי את השם) הראה שהכוח שווה אז סרבי טועים שו שרק בסרט זה ככה?
ומהו הכדור הוורוד שפאלקיה השתמש בו? כנ"ל לגבי פיצוצי האנרגיה שיצאו מהראש של דיאלגיה(הופיע פעם אחת נראה לי)
ובבקשה אם פיצוץ שרפה הופיע בסדרה תוכלו למצוא לי?
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 21 2008, 01:22 PM
[b] באיזה התקפה דרקאי השתמש בסרט העשירי שאיבת חלום? או סיוט?
לפי התקפות הדרקון בסרבי להתקפת צעקת זמן של דיאלגיה יש 150 כוח ובעוד שלמימד מיוחד
(או משהו כזה) של פלקאיה יש רק 100 כוח וכאשר הם השתמשו בזה על המחשב של האיש הזה מהסרט(שחכתי את השם) הראה שהכוח שווה אז סרבי טועים שו שרק בסרט זה ככה?
ומהו הכדור הוורוד שפאלקיה השתמש בו? כנ"ל לגבי פיצוצי האנרגיה שיצאו מהראש של דיאלגיה(הופיע פעם אחת נראה לי)
ובבקשה אם פיצוץ שרפה הופיע בסדרה תוכלו למצוא לי? [/b][/quote]
אתה צריך להבין שבין הסדרה למשחקים יש המון הבדלים, ומתקפות מאוד חזקות יכולות להיות פתאום חלשות יותר ולהפך.
לגביי דארקאי-הוא השתמש במתקפות Dark Void (כדור שחור שמרכזו ורוד), Dark Pulse ו Shadow Sneak , למרות שזה לא בטוח ב-100% שהוא השתמש בShadow Sneak. זה נראה שהוא השתמש בה(שהוא הולך כזה מתחת לאדמה), אבל הוא לא יכול ללמוד אותה במשחקים לכן זה לא בטוח.
פאלקיה-Spacial Rend, Aura Sphere וHyper Beam הם המתקפות שגורמות נזק שהוא השתמש בהם בסרט. Spacial Rend זו המתקפה שהיד שלו זוהרת בצבע ורוד.
דיאלגיה-Draco Meteor וRoar of Time וקרן על. Roar of Time זו המתקפה שהוא טוען מה שנראה כמו בועות כאלה.
-
רגע לפני כמה עמודים אמרת שלא נראה באנימה(כולל סרטים) מטאור דרקון ומה לגבי פיצוץ שריפה?ואם לא הופיע פיצוף שריפה לפחות תגיד
אפשר תמונות של:צמח משוגע
תותח הידרו(בשביל משהו)
ו WATER SPOUT ERUPTION נשתמשו בסידרה?(בטח על ידי כמפראפט גרדאודן קיוגר ווילורד)
ואגב לפוקימון קוראים זנגס זיגזגגון זה פוקימון אחר אתה מתבלבל כנראה שזה שומש בפרק 51 תבדוק
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 21 2008, 11:39 PM
[b] רגע לפני כמה עמודים אמרת שלא נראה באנימה(כולל סרטים) מטאור דרקון ומה לגבי פיצוץ שריפה?ואם לא הופיע פיצוף שריפה לפחות תגיד
אפשר תמונות של:צמח משוגע
תותח הידרו(בשביל משהו)
ו WATER SPOUT ERUPTION נשתמשו בסידרה?(בטח על ידי כמפראפט גרדאודן קיוגר ווילורד) [/b][/quote]
תגיד את המתקפות באנגלית בשביל שנוכל לחפש.
ויכול להיות שאמרו כך וטעינו.
פשוט אני מחפש את המתקפות באופן כללי וזה לא תמיד רושם מתי המתקפה שומשה, ואני לא מתכוון לעבור פרק פרק לבדוק בכל אחד אם המתקפה הייתה.
צמח משוגע זה Frenzy Plant?
זה שומש ע"י ההתפתחות האחרונה של טרטוויג של פול בפרק נגד סינת'יה בעונת DP, לפרק קוראים Top-Down Training. גם וינזור השתמש במתקפה הזו בעונת האנדווס בפרק Weekend Warrior.
מה זה פיצוץ שרפה?
Hydro Cannon , כמו שכבר אמרתי, שומש ע"י הבלסטויז של גארי בפרק Ill-Will Hunting!.
ERUPTION לא ראיתי ששומש.
גם WATER SPOUT לא, למרות שWailord נראה באנימה הוא הרבה פעמים מוציא מים מהגב שלו (שכחתי איך קוראים לחור הזה), וזו יכולה להיות המתקפה הזו, אבל זה לא בטוח.
תמונות-כנס לסרבי לפרקים שאמרתי.
-
פיצוץ שרפה-BLAST BURN
והתקפת האש של גראודן שומשה בפרק אחד שכופטיר(הגמל הזה) השתולל
-
למה Sheer Cold Fissure כתוב שהמתקות לא עושות כלום אבל להפך Sheer Cold יותר חזק מסופה וFissure יותר חזק מרעידת אדמה תשובה?
וSTM מה לגבי B-L-A-S-T B-U-R-N
(BLAST BURN
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 23 2008, 10:28 PM
[b] למה Sheer Cold Fissure כתוב שהמתקות לא עושות כלום אבל להפך Sheer Cold יותר חזק מסופה וFissure יותר חזק מרעידת אדמה תשובה?
וSTM מה לגבי B-L-A-S-T B-U-R-N
(BLAST BURN [/b][/quote]
איפה קראת שהמתקפות לא עושות כלום?
להפך, אלא מתקפות שמחסלות את הפוקימון ב-100% אם הן פוגעות.
BLAST BURN לא ראיתי ששומשה באנימה.
ותערוך את ההודעה בפעם הבאה במקום לכתוב דאבל.
-
[i][b]הגיע הזמן לקצת תמונות חח D:
[color=red]תודה רבה לך STM[/color][/b][/i]
[b](מה השם שלך?)[/b]
Frenzy Plant=
[url=http://archives.bulbagarden.net/w/upload/8/85/Torterra_FrenzyPlant3.jpg]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/8...renzyPlant3.jpg[/url]
BLAST BURN=
לא ראיתי ששומשה באנימה.
Hydro Cannon=
[url=http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/513ps3.shtml]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/513ps3.shtml[/url]
פה אפשר לראות את התמונות.
[b]לא רואים את המתקפה בבירור[/b]
Eruption=
לא ראיתי ששומשה באנימה.
Water Spout=
לא ראיתי ששומשה באנימה.
-
אה אז ככה זה כל הHO-KO?איזה באסה BLAST BURN לא נראה באנימה אבל אני זוכר בעונת האדוונס בפרק שכופיור השתולל הוא השתמש בEruption זה יצא לו מהדבשת זה היה הרבה סלעים חמים עם לבה אתם יכולים לבדוק זאת?
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 24 2008, 12:59 PM
[b] אה אז ככה זה כל הHO-KO?איזה באסה BLAST BURN לא נראה באנימה אבל אני זוכר בעונת האדוונס בפרק שכופיור השתולל הוא השתמש בEruption זה יצא לו מהדבשת זה היה הרבה סלעים חמים עם לבה אתם יכולים לבדוק זאת? [/b][/quote]
טוב בבררתי לעומק ואכן Eruption שומשה ע"י Camerupt בפרק בעונת האנדווס מספר 46, Candid Camerupt!.
מתקפות one-hit KO move הן המתקפות הכי חזקות שקימות. מכה אחת והיריב מתעלף. הבעיה היא שהדיוק שלהן מאוד נמוך, רק 30% אפשרויות פגיעה.
-
אוקיי ואתה יכול לעשות בירור לעומק לגבי BLAST BURN?
ומתי ראית שWailord הוציא מהגב כי יכול להיות שזה זה
HEAD SMAMSH שומש על ידי הדינוזאור של רואק או שזה היה מתקפה אחרת(בצורתו המפותחת)ומי במשחקים לומד את FOCUS PUCH(כי אני רוצה לדעת באמת איזה פוקימון מקבל את זה ולא כמו בסדרה שכל פוקימון רגיל/לוחם משתמש בו)
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 24 2008, 07:17 PM
[b] אוקיי ואתה יכול לעשות בירור לעומק לגבי BLAST BURN?
ומתי ראית שWailord הוציא מהגב כי יכול להיות שזה זה
HEAD SMAMSH שומש על ידי הדינוזאור של רואק או שזה היה מתקפה אחרת(בצורתו המפותחת)ומי במשחקים לומד את FOCUS PUCH(כי אני רוצה לדעת באמת איזה פוקימון מקבל את זה ולא כמו בסדרה שכל פוקימון רגיל/לוחם משתמש בו) [/b][/quote]
לא, כי אני לא זוכר פרק שיכול להיות שהמתקפה שומשה בו.
ווילורד-זה לא היה בקרב או משהו, ואף אחד לא אמר שהוא השתמש במתקפה. זה פשוט יכול להיות המתקפה הזו. למשל בפרק המיוחד שעשו שמבוסס על צינוק מסתורי, רואים שם וולורד מוציא מים מהגב שלו. אבל שוב, זה לא בהכרח המתקפה הזו אלא סתם משהו שהוא עושה.
HEAD SMAMSH? מה זה? אין שום מתקפה כזו. Roark השתמש בקרב שלו עם אש ופול באוניקס, ג'יודוד וCranidos שהתפתח ל Rampardos. אליו אתה מתכוון בדינוזאור? הוא השתמש במתקפה Zen Headbutt וHead Smash. מה בדיוק השאלה שלך?
לא הבנתי את השאלה על Focus Punch.
אם אתה רוצה לדעת מי במשחקים לומד את המתקפה אז כנס לסרבי, מה זה קשור לנושא הזה?
באנימה אייפום של אש ושל דון השתמשה במתקפה הזו. גם המנצלאקס של מיי השתמש במתקפה.
-
מהי ההתקפה שמדידייט של מיילין השמש בו היא שיגעה גם את צ'ימצ'ר של אש וגם את סטרלביה של אש אפשר תמונה+שם המתקפה
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 25 2008, 08:30 PM
[b] מהי ההתקפה שמדידייט של מיילין השמש בו היא שיגעה גם את צ'ימצ'ר של אש וגם את סטרלביה של אש אפשר תמונה+שם המתקפה [/b][/quote]
מה ז"א שיגעה?
כנס לפה:
[url=http://serebii.net/anime/pictures/shinou/536.shtml]http://serebii.net/anime/pictures/shinou/536.shtml[/url]
תעבור בין העמודים.
שתראה מתקפה שנראת לך שזו היא, תגיד לי ואז אדע למה אתה מתכוון.
-
בעמוד 4 שורה שלישית זה גרם לסטרלביה של אש לפספס ואז הוא חבט עם הראש באדמה זה קרה גם לצ'ימצ'ר הוא השתמש בסרטיה זה גרם לו לפספס והוא המשיך לשרוט את הקיר
ויש לי עוד שאלה מהם ההתקפות של גליסקור של של אש(כל ההתקפות גם שהוא היה גלייגר) ואני לא רוצה תשובות לך לאתר הזה והזה או שאתם עונים או לא
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 26 2008, 11:32 AM
[b] בעמוד 4 שורה שלישית זה גרם לסטרלביה של אש לפספס ואז הוא חבט עם הראש באדמה זה קרה גם לצ'ימצ'ר הוא השתמש בסרטיה זה גרם לו לפספס והוא המשיך לשרוט את הקיר
ויש לי עוד שאלה מהם ההתקפות של גליסקור של של אש(כל ההתקפות גם שהוא היה גלייגר) [/b][/quote]
Detect זו המתקפה שמדידייט השתמש בה. המתקפה הזו גורמת ליריב לא לפגוע בפוקימון שמשתמש בה. אי אפשר להשתמש בה יותר מדי פעמים ברצף. לכן גם מתישהו במהלך הקרב זה לא עבוד למדידייט והוא נפגע.
גלייגר של אש יודע את המתקפות הבאות:
Sand-Attack
Steel Wing
X-Scissor
-
לא המתקפה שהוא מתחמק מההתקפות שלהם אתה שמת לב בכלל? אמרתי עמוד 4 שורה שלוש באמצא סטרלביה פספס את המתקפה והמשיך לדפוק את הראש על הרצפה צ'מצ'ר פספס את ההתקפת השריטה והמשיך לשרוט את הקיר
המתקפה שציינת אני מכיר
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 26 2008, 07:36 PM
[b] לא המתקפה שהוא מתחמק מההתקפות שלהם אתה שמת לב בכלל? אמרתי עמוד 4 שורה שלוש באמצא סטרלביה פספס את המתקפה והמשיך לדפוק את הראש על הרצפה צ'מצ'ר פספס את ההתקפת השריטה והמשיך לשרוט את הקיר
המתקפה שציינת אני מכיר [/b][/quote]
לא ניסחת את עצמך נכון אז זה בלבל אותי.
הם לא פספסו. הם באו להשתמש במתקפה, אבל אז הוא השתמש נגדם בלבול. הבלבול גרם להם גם להיות מבולבלים (לא תמיד זה גורם לכך) ולכן סטרביה פגע בעצמו וצ'ימצ'ר שרט את הקיר.
-
נראה בסדרה DIZZY PUNCH וDOOM DESIRE ולא לבדוק בדיקה פשוטה בבוליבדיה כי את זה גם אני יכול לעשות וגם יש להם הרבה טעויות
-
DIZZY PUNCH משומש ע"י הבאנירי של דון מספר רב של פעמים.
Doom Desire בהתחלה חשבתי ששומש בקרב הליגה האחרון של אש בהוון.. אבל זה למעשה Meteor Mash..
בעצם Doom Desire זו מתקפה שרק ג'ירצ'י יכול ללמוד. הוא הופיע רק בסרט השישי, אבל המתקפה לא שומשה שם.
-
כמו מתי אפשר תמונה מספר פרק
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Sep 1 2008, 05:12 PM
[b] כמו מתי אפשר תמונה מספר פרק [/b][/quote]
[img]http://gallery.pokenightmare.com/albums/shinou/480/283.jpg[/img]
[img]http://gallery.pokenightmare.com/albums/shinou/480/282.jpg[/img]
בונירי מתשמש באוזניו בשביל להשתמש באגרוף בילבול....
-
המתקפה היא CONFUSION זה גרם לסטאריויה ולצ'ימצ'ר להתבלבל!!!
-
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 26 2008, 07:36 PM
[b] לא המתקפה שהוא מתחמק מההתקפות שלהם אתה שמת לב בכלל? אמרתי עמוד 4 שורה שלוש באמצא סטרלביה פספס את המתקפה והמשיך לדפוק את הראש על הרצפה צ'מצ'ר פספס את ההתקפת השריטה והמשיך לשרוט את הקיר
המתקפה שציינת אני מכיר [/b][/quote]
לזה קוראים DETECT זה גורם ליריב להחמיץ ב100%
-
מישהו יודע איך אומרים Mega Drain בעברית?
אני יודע שאמרו את זה בעברית באחד הפרקים של רוסליה ודרו....
-
[quote][i]Originally posted by נירנור[/i]@Sep 3 2008, 05:15 PM
[b] מישהו יודע איך אומרים Mega Drain בעברית?
אני יודע שאמרו את זה בעברית באחד הפרקים של רוסליה ודרו.... [/b][/quote]
לא זוכר שרוזליה של דרו יודע להשתמש במתקפה הזו :blink:
והתרגום של המתקפה זה "שאיבת מגה"
-
צריך תרגום:
Mud-Slap
Frustration
Brine
Endure
Captivate
Swagger
Substitute
Counter
Fissure
Curse
Stockpile
Memento
Yawn
רק תרגום למתקפות....
-
[i]
Mud-Slap = סטירת בוץ.
Frustration = תסכול.
Brine = תמלחת.
Endure = סבל.
Captivate = אין לי מושג.
Swagger = יהירות.
Substitute = תחליף.
Counter = התנגדות.
Fissure = סדק.
Curse = קללה.
Stockpile = מצבור.
Memento = מזכרת.
Yawn = פיהוק.[/i]
-
ואני רוצה לדעת
submission
close combat
force plam
vacuum wave
sweet secen
mirror shot
gyro ball
will-o-wips
lava flume
flare blizt
ominous wind
distny bond
-
היו לך כמה שגיאות. בכל מקרה, הנה כמה מהפירושים שלי;
Destiny Bond - קשר גורלי.
Sweet Scent - ניחוח מתוק.
Submission - כניעה/ הכנעה.
Close Combat - אגרוף צפוף (תרגום חופשי).
Gyro Ball - כדור ג'ירו.
-
ההתקפה של קרובט של ברוק שהוא יתמש בפרק 196- Control Freak
היא Wing Attack או Air Cutter
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Sep 15 2008, 12:29 PM
[b] ההתקפה של קרובט של ברוק שהוא יתמש בפרק 196- Control Freak
היא Wing Attack או Air Cutter [/b][/quote]
Wing Attack
-
חושבים שכדאי לי לפתוח בנושא חדש, את מתקפות ה TM+HM?
לעשות אותם בנושא אחד, ששם יהיו התמונות שלהם..
-
[quote][i]Originally posted by Flygon[/i]@Sep 16 2008, 12:38 PM
[b] חושבים שכדאי לי לפתוח בנושא חדש, את מתקפות ה TM+HM?
לעשות אותם בנושא אחד, ששם יהיו התמונות שלהם.. [/b][/quote]
כן זה יהיה מצוייין!