-
[QUOTE=הארי פוטר;976340][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*שני פוקימוני עשב בשישה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טרטוויג מניד את ראשו באי הסכמה לדבריך אתה רואה שבינתיים סידוט בורח ממך ומטרטוויג,אתה רואה שהקרב בין שני המאמנים הסתיים,ילד אחד אומר לשני:"השפטריי שלך מעולה,שלי לא יודע להביור,איך לימדת אותו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
* חח למה לא? ננסה דברים חדשים
אגיד לילד: "להביור?, שיו זה בטח רמת אימונים גבוהה מאוד אפשר גם להקשיב להסבר כי טרטוייג גם מסוג עשב יכול להיות שגם הוא יכול ללמוד להביור" ואחכה לתשובה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן השני אומר למאמן הראשון בתמימות:"נו אתה יודע,מאסטר אודון לימד אותי את תורת האש,תורת המים ותורת העשב עכשיו השפטריי שלי יודע את יסודות הטבע,מעשב ומים יוצרים אדמה,מאש ועשב יוצרים חרק,ומאש ומים יוצרים חשמל אי אפשר לנצח אותי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]ג'יאודוד מסתובב ומנחית על פיפלאפ שלך אגרוף ממוקד חזק מאוד שמפיל אותה על הרצפה אתה רואה את הצל אומר לך:"אני אעזור לך ללכוד אותו,צאי הצל של פיפלאפ!" אתה רואה את הצל של פיפלאפ שלך מתרומם יוצר דמות כמו פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976360][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן השני אומר למאמן הראשון בתמימות:"נו אתה יודע,מאסטר אודון לימד אותי את תורת האש,תורת המים ותורת העשב עכשיו השפטריי שלי יודע את יסודות הטבע,מעשב ומים יוצרים אדמה,מאש ועשב יוצרים חרק,ומאש ומים יוצרים חשמל אי אפשר לנצח אותי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"ממ אוקי, ואתה יכול להגיד לי איפה נמצא מאסטר אודון?" אשאל בתמימות את הילד
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילד אומר לך:"מאסטר אודון נמצא במעמקים הכי עמוקים של יער החרקים,הוא מכניס לשם רק את אלה הראויים לכך,אסור שמאמנים צעירים וחסרי יכולות וכישורים להעמיק כול-כך ביער המסוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976360][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]ג'יאודוד מסתובב ומנחית על פיפלאפ שלך אגרוף ממוקד חזק מאוד שמפיל אותה על הרצפה אתה רואה את הצל אומר לך:"אני אעזור לך ללכוד אותו,צאי הצל של פיפלאפ!" אתה רואה את הצל של פיפלאפ שלך מתרומם יוצר דמות כמו פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה!"אני אומר לרוח.
ואז הוסיף:"פיפלאפ צעקה שתשתק את ג'איודוד"
-
[QUOTE=הארי פוטר;976370][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילד אומר לך:"מאסטר אודון נמצא במעמקים הכי עמוקים של יער החרקים,הוא מכניס לשם רק את אלה הראויים לכך,אסור שמאמנים צעירים וחסרי יכולות וכישורים להעמיק כול-כך ביער המסוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" טוב אם כך אנסה לשכנע את האדון, אז הלך ליער החרקים, תודה רבה לך להתראות" אגיד לילד והלך לליער החרקים
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילדים מבטים בך באימה ואומרים:"אם תקרא למאסטר אודון,אודון הוא ייקח לך את כול הפוקימונים ובשביל להשיג אותם בחזרה תצטרך לעבור את שבעת מדוריי המוות של היער הרשע!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הצל של פיפלאפ משתמש במתקפות שפיפלאפ הרגילה לא יודעת כגון,ניקור מקדחה,משאבת הידרו,קרן בועות,סופה,לאחר מאמצים קשים,הצל של פיפלאפ נופל ארצה וחוזר לפיפלאפ,אתה רואה את הדמות המסתורית מסמנת לך לתפוס את ג'יאודוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;976330]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000][/COLOR]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גסטלי מסתובב בזירה האיש המסתורי אומר לך:"אני לא הייתי ממליץ על להילחם מולו,ראיתי אותך יוצא מין המעבדה,הצ'ימצ'אר שלך לא אמור להילחם מול פוקימוני רוח בינתיים,וגם כנגד מעופפים מסוימים ואני אימנתי כמה וכמה צ'ימצ'ארים לדוגמא הצ'ימצ'אר המפורסם שהיה של פול ואחרי זה של אש קאצ'ם שהפך להיות האינפרנייפ הכי חזק במחוז האורטלון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאיש:"בסדר, הבנתי, תודה על כל העזרה!" והתרחק מאוד מהאיש ואחפש יחד עם הצ'ימצ'אר שלי פוקימונים להלחם נגדם בכדי לחזק את הצ'רימצ'ר שלי, עם דגש על ההגנה, וכם בשביל לנסות ללכוד פוקימון.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976384][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילדים מבטים בך באימה ואומרים:"אם תקרא למאסטר אודון,אודון הוא ייקח לך את כול הפוקימונים ובשביל להשיג אותם בחזרה תצטרך לעבור את שבעת מדוריי המוות של היער הרשע!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"אם ככה אז כנראה שלא הלך לשם אני לא מוכן להסתכן בטרטוייג, הלך להתאמן איתו בדרך מספר 1 להתראות ותודה על העצות" אגיד לילדים והלך לדרך מספר אחת להתאמן עם טרטוייג.
-
[QUOTE=הארי פוטר;976384][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הצל של פיפלאפ משתמש במתקפות שפיפלאפ הרגילה לא יודעת כגון,ניקור מקדחה,משאבת הידרו,קרן בועות,סופה,לאחר מאמצים קשים,הצל של פיפלאפ נופל ארצה וחוזר לפיפלאפ,אתה רואה את הדמות המסתורית מסמנת לך לתפוס את ג'יאודוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אזרוק את הפוקדור על הג'יאודוד
ואז אומר לרוח:"תודה רבה שעזרת לי!"
-
[QUOTE=הארי פוטר;976330][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הירו אומר לך בקול סדוק:"אני ניסיתי לצאת מפה,אבל אני זקן ועייף מדי בשביל כול זה,תשתמש במתקפת חפירה שפוקאבו אמור לדעת,התחלתי לחפור בעזרת הפוקאבו שלי אבל הוא נעלם לי,כנראה לעד בהצלחה ליאור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להירו"פוקאבו שלי עוד לא למדה את מתקפת חפירה.אולי תוכל ללמד את פוקאבו שלי את מתקפת חפירה.אני אודה לך מאוד על זה.אולי אני אפגוש את פוקאבו שאבדת מתי שאני אנסה לצאת מפה.מה אתה אומר?" אני מוציא את פוקאבו מהפוכדור שלה
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הירו מביט בך ואומר לך:"פוקאבו שלי אבודה לנצח,קח את המכשיר הזה הוא ילמד את פוקאבו שלך חפירה,תלך לעיר ג'ול-ריו תחפש אדם צעיר מנהיג המכון שמו הוא צ'רלס תגיד לו,הירו שומר עליו מגן עדן" הוא מושיט לך דיסק צהוב ונעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את המאמן שניצח ממלמל לעצמו:"טוב שישה מדורי גיהינום עברו,הגיע הזמן לאחרון,קרב מלא שישה על שישה נגד מאסטר אודון,שפטריי שלי עוד חמש פוקימונים שהמאסטר נותן לי נגד כול השישייה שלי השישייה הכי אלופה במחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהג'יאודוד נעלם,אתה שומע את קולו של הצל שאומר:"אני לא יודע מה קרה" אתה מביט שוב ואתה רואה דיטו בדיוק באותו המקום שבו ג'יאודוד היה,אתה מבין שנפלת לטריק של אומן התעתועים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פוקימון שחור ואדום,קטן הולך על ארבע אתה ממצמץ וכעבור מספר שניות אתה רואה צ'ימצ'אר נוסף מהלך לו,אתה רואה כעבור עוד כמה שניות פוקימון כחול ואדום עם צורה מוזרה,אתה מבין שאתה פגשת את זורא,הפוקימון משנה הצורות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976419][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהג'יאודוד נעלם,אתה שומע את קולו של הצל שאומר:"אני לא יודע מה קרה" אתה מביט שוב ואתה רואה דיטו בדיוק באותו המקום שבו ג'יאודוד היה,אתה מבין שנפלת לטריק של אומן התעתועים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מי זה האומן התעתועים?"אני אשאל את עצמי ואז אומר לרוח:"טוב תודה על העזרה"
ואז אני אלך משם עם פיפלאפ בשביל לחפש פוקימונים טובים לשישיה.
-
[quote=הארי פוטר;976419][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פוקימון שחור ואדום,קטן הולך על ארבע אתה ממצמץ וכעבור מספר שניות אתה רואה צ'ימצ'אר נוסף מהלך לו,אתה רואה כעבור עוד כמה שניות פוקימון כחול ואדום עם צורה מוזרה,אתה מבין שאתה פגשת את זורא,הפוקימון משנה הצורות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אחשוב לעצמי:"פוקימון חזק עם שיטות מיוחדות, אבל למה שאני לא אנסה להילחם נגדו, מה יש לי להפסיד, אם אצליח ללכוד אותו-יופי! וגם אם לא, אימנתי את צ'ימצ'אר נגד פוקימון חזק-גם יופי" ואז אגיד לצ'ימצ'אר:"בו ננסה להילחם בפוקימון הזה- הוא חזק ומשנה צורות, אבל אני בטוח שתוכל להילחם נגדו בכבוד ותצליח לשפר את חסרונותיך וגם להתחזק בכללי, בהצלחה!" ואוסיף:"תתקרב אליו בזהירות מאחור, ותשתמש באגרוף ואז צעקה, שמור על שקט ותהייה מוכן למתקפה שלו והגנה שלך!"[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;976419]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את המאמן שניצח ממלמל לעצמו:"טוב שישה מדורי גיהינום עברו,הגיע הזמן לאחרון,קרב מלא שישה על שישה נגד מאסטר אודון,שפטריי שלי עוד חמש פוקימונים שהמאסטר נותן לי נגד כול השישייה שלי השישייה הכי אלופה במחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אחשוב לעצמי: "בסדר...., מה שהוא יגיד" והלך לדרך מספר אחת להתאמן עם טרטוייג
-
[QUOTE][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה רטטה קטן מאוד מסתובב לו באזור,אתה רואה שני שוטרים בעלי פנסים שחורים-כחולים מאחוריהם נמצא שוטר שמן שאומר:"נו קדימה,תמצאו את הפוקימון הזה,הטופר השחור ברח שוב הוא מסוכן,אתם רוצים עוד פעם ללכת לבית שימוש?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי טסטוטג'ה נעשה את זה בשקט צא החוצה ותשתמש בחבטה על הרטטה הזה" אני מצווה עליו
-
[QUOTE=הארי פוטר;976169]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פוקימון מים שנראה יותר חזק ממג'יקרפ אבל יותר חלש מגרידוס,אתה רואה פוקימון בעל גוף לבן-זהב בעל צעיף לבן,שני זנבות וצידי ידיים כחולים,אתה רואה בוויזל זוהר,אתה רואה שיש לו שני כתמים על הגב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לצארמנדר"אוקי בוא נתפס את הבויזל הזה אוקי? אני רוצה שהתחלה תשתמש כמה פעמים בנהמה אבל חזקה!כדי שהוא יחלש ואז תתקוף אותו בחבטה אוקי?ואני לא מסכים לסירוב אנחנו חיבים לתפוס את הבויזל הזה הבנת?!"
-
[QUOTE=הארי פוטר;976419][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הירו מביט בך ואומר לך:"פוקאבו שלי אבודה לנצח,קח את המכשיר הזה הוא ילמד את פוקאבו שלך חפירה,תלך לעיר ג'ול-ריו תחפש אדם צעיר מנהיג המכון שמו הוא צ'רלס תגיד לו,הירו שומר עליו מגן עדן" הוא מושיט לך דיסק צהוב ונעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להירו"תודה על העזרה שנתת לי אני מודה לך מאוד.אל תדאג אני לא אשכח מה אמרת לי.אני אמסור לו את זה." אני נותן את המכשיר לפוקאבו ואז אומר לך"תבעלי את הדיסק הזה ותשתמשי במתקפת חפירה.זה אמור לממד אותך מתקפת חפירה"
-
[quote=הארי פוטר;976330]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאש מגיעה מין פוקימון מסוג אש אדום כולו בעל פוני מיוחד עם שלושה תלתלים,זנבו עם שישה תלתלים,אתה רואה שזה וולפיקס ולא סתם וולפיקס אלה וולפיקס זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה עשית להם את זה?" אומר בכעס אך קצת ברעידה ואומר:"מאדקיפ ינצח אותך הוא מסוג מים קדימה מאדקיפ!" אומר לכיוון איפה שמאדקיפ עזר לפוקימונים לברוח ואחכה שיבוא
-
[quote=הארי פוטר;976169]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=3]Scizor-x[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הדמות מתקרבת אל האדמה ואתה רואה שזהו אקן[פוקימון מספר 566 מהדור החמישי,אבן-כנף] אתה רואה שמיג'ומרו מסתכלת על האקן בחיבה רבה,אתה רואה משהו שנראה כמו ברי לבן כמו שלג בפיו של הפוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מסתכל על מיג'ומורו ואז על אקן ואז על הברי שבפיו וזיק של רעיון עולה במוחי.
"מיג'ומורו!" אני צועק "את רואה את הברי הזה? את רוצה אותו? אז תתקפי את אקן הכי חזק שאת יכולה ואז לא רק שתקבלי את הברי הטעים הזה גם נקבל חבר צוות חדש שיעזור לנו במסענו!" אני צועק בהתרגשות "קדימה מיג'ומורו,בכל הכוח,צעקה ואז סטירה!"
-
כינוי:איתי.
שם במשחק:איתי
תמונה:[IMG]http://i50.tinypic.com/2cor3wp.png[/IMG]
פוקימוןהתחלתי:בלבאזור
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:לתפוס פיצ'ו
-
[quote]
אתה רואה את להקת הסניזלים מקיפה את קרחת היער שבראשה יושב לו הוויבל בעל הצלקת,אתה שומע אותו אומר:"וויב,וויבל!" אתה רואה שלושה סניזלים מוכנים לקרב נגדך.[/quote]
אני אומר לטורצ'יק: "קבל איזה סטייל, אנחנו באמצע קרחת יער וסניזלים רודפים אחרינו, לא מגניב?"
לאחר מכן אני מחכה לסניזל בעודי קופץ לצדדים כדי להתחמק ממתקפותיהם, אני בועט בסניזל אחד ואז אני אומר לטורצ'יק: "לנקר להם את המאמא, ניקור!"
-
[quote=הארי פוטר;976330]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000][/COLOR]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מקפץ במהירות לכיוונו של מג'יקרפ הוא משתמש במתקפת אגרוף מספר פעמים,כול פעם נראה שהמתקפה חזקה יותר ויותר,כעבור חמש דקות מג'יקרפ מובס וטריקו מקפץ עם אגרופים[/SIZE] מוכנים כמו מתאגרף מקצועי.[/FONT][/COLOR][/quote]"טריקו יפה אנניי רואה שאתה חזסק מאוד!"אני אומר לו בפליחאה רבה ומתחיל ללכת בהשביל העומדת מולי,דרך מספר 1.
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו נוגעת בדיסק והדיסק נעלם כלא היה,אתה רואה אותה מתחילה לחפור באדמה,אתה מבין שהיא למדה מתקפת חפירה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פוקאבו למדה חפירה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיוצא מין אחד העצים דמות כחולה מסתורית,אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ונעלם,אתה רואה שלושה אנשים,שניים מהם עוטים גלימות שחורות כחושך אבל אחד מהם כנראה המנהיג שלהם עוטה מסכה אדומה וגלימה אדומה כדם ושחורה כחושך אתה שומע אותו אומר:"תתפסו את סויקון צמד טיפשים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=3]Nilasak[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הוויבל בעל הצלקת תופס את הטורצ'יק שלך ומקפיא אותה במתקפת רוח קרה,אתה רואה חבורת סניזל עם ציפורני צל מוכנים להתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהולכים בעקבותיך כארבע דמויות,פיפלאפ,הצל שלך והצל של פיפלאפ וכנראה הצל שעוזר לך,אתה שומע מנגינה מדהימה בהמשך הדרך אתה שומע את קולו של הצל שאומר לך:"תתרחק מין המקום הזה בינתיים אני אקרא לך שזה יהיה בטוח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר מהנהן בחיוך ותוקף במתקפת אגרוף חזקה כול מקום בגופו של זורא,אתה רואה שלאחר חמש דקות צ'ימצ'אר מתעייף זורא מנצל את זה ושולח סילוני כדורי צללים ששלושה מתוך העשרה פוגעים בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=3]Scizor-x[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אקן שולח מתקפת על חושי חזקה מאוד שפוגעת בך ומפילה את מיג'ומרו,אתה רואה את אקן מתעופף שהברי עדיין בפיו,אתה רואה חבורת רטטה הולכת ובראשם רטטה זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3]Ranrevah[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]לפני שטסוטג'ה מספיק אתה רואה שוויבל זוהר יפיפייה יוצא מין אחד העצים,הוא נראה חלש ופצוע,אתה רואה שהטופרים שלו לבנים כולם חוץ מאחד,שצבעו שחור משחור,אתה שומע קול שאומר:"הנה הוא!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גופו של וולפיקס מתלקח אתה רואה להבות סביבו,אתה שומע את הפוקדע אומר:"וולפיקס-סוג אש,מצב רוח מפחד,משתמש הגנת אש,תרגום שפתו מתחילה עכשיו,הם התקיפו אותי,כי אני לא כמו השאר,הם שונאים אותי,הם רצו לפגוע בי במתקפות מסוכנות אז הגנתי על עצמי מה אתה היית עושה אם חמישה פוקימונים מסוכנים מתקרבים אליך ואתה לא מספיק חזק,מה אתה היית עושה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו מתפס לך על הראש והוא הולך לישון,אתה מרגיש את נשימותיו הקטנות מתחילות,אתה רואה עיניים מוזרות מסתכלות עליך מהעצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#333333][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הבוויזל בורח לתוך המים,אתה רואה את צ'רמנדר מסתכל עליך מספר שניות וגם הוא קופץ למים אתה מחכה לסימן אתה מרגיש משהו דוחף אותך לתוך המים ואתה רואה עולם מדהים של פוקימוני מים,אתה רואה את צ'רמנדר ובוויזל נלחמים זה נגד זה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;977255]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיוצא מין אחד העצים דמות כחולה מסתורית,אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ונעלם,אתה רואה שלושה אנשים,שניים מהם עוטים גלימות שחורות כחושך אבל אחד מהם כנראה המנהיג שלהם עוטה מסכה אדומה וגלימה אדומה כדם ושחורה כחושך אתה שומע אותו אומר:"תתפסו את סויקון צמד טיפשים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אזנק לשיח הקרוב ואקשיב להם ואחשוב לעצמי: "מה סויקון זה בטח משהו מסוכן אני חייב להגן עלי" והמשיך להקשיב להם
-
[quote=הארי פוטר;977255][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו מתפס לך על הראש והוא הולך לישון,אתה מרגיש את נשימותיו הקטנות מתחילות,אתה רואה עיניים מוזרות מסתכלות עליך מהעצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתקארב בזהירות ובזריזות לעבר העיינים ומנסה לברר מי מסתכל עלי בתקוה שהוא ייהיה ידידותי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אותו הפוקימון שראית קודם עכשיו אתה מזהה שזה לא סתם סויקון אלה סויקון זוהר,אתה רואה את הציידים ממקודם רצים אליך ואל הסויקון המיוחד אתה שומע זעקה ואתה רואה שמים האגם יוצא גל ענק שפוגע באויבים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מין העץ דמות של ילד בוגר אבל זה לא בדיוק ילד,אתה רואה שזה פוקימון בעל עיניים קטנות אבל גוף כביר,אתה רואה את שערו האדום-שחור ושהוא דומה לזאב אתה רואה זוראק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;977316]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מין העץ דמות של ילד בוגר אבל זה לא בדיוק ילד,אתה רואה שזה פוקימון בעל עיניים קטנות אבל גוף כביר,אתה רואה את שערו האדום-שחור ושהוא דומה לזאב אתה רואה זוראק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'הוא לא אמור להיות כאן,זה לא אזור רואים בו פוקימונים נדירים,כנראה שקרה משהו שגרם לו לבוא לכאן!'אני חושב ומנסה לחפש ברקע משהו שיסמן הסבר לכך וכמו כן משהו על תווי הפנים שלו,אולי זסה ירמז את ההסבר.
-
[QUOTE=הארי פוטר;974422][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]התחלה לכולם:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם ממנו והולך לחפש פוקימון מים אחר ליד האגם
-
[QUOTE=הארי פוטר;977316][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אותו הפוקימון שראית קודם עכשיו אתה מזהה שזה לא סתם סויקון אלה סויקון זוהר,אתה רואה את הציידים ממקודם רצים אליך ואל הסויקון המיוחד אתה שומע זעקה ואתה רואה שמים האגם יוצא גל ענק שפוגע באויבים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג צא ותעזור לסוייקון תשתמש בחבטה על האויבים!" אגיד ואחכה לראות מה טרטוייג יעשה
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הסויקון הזוהר מניד את ראשו,הוא מסמן לך לתפס אליו,אתה וטרטוויג עולים על סויקון אתה רואה שער כחול נפתח במים ואתה ושני הפוקימונים נכנסים לתוך החור ואתה רואה שאתה נמצא במין ארמון כחול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידו יש פתק,הוא משנה את צורתו לצורת פרופסור איקרן,אתה מבין שהזוראק שייך למאמן או מישהו שרוצה להעביר מסר לפרופסור איקרן,אתה רואה את הפרופסור האמיתי יוצא מין המעבדה בריצה ואומר:"הגיע הזמן אני מחכה מאתמול אבל אם הגעת מאוקטאון מגיע לך מנוחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה כחמישים פוקימוני כנף,כול עשר דומים,העשירייה הראשונה הם צ'אטוט קטנים וזריזים,העשירייה השנייה הם פיג'י,השלישית היא ממפטו,הרביעית היא סטרלי החמישית היא נוקטול ובראש הנוקטולים יש נוקטול זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;977354][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הסויקון הזוהר מניד את ראשו,הוא מסמן לך לתפס אליו,אתה וטרטוויג עולים על סויקון אתה רואה שער כחול נפתח במים ואתה ושני הפוקימונים נכנסים לתוך החור ואתה רואה שאתה נמצא במין ארמון כחול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"סויקון איפה אנחנו נמצאים?, בארמון שלך?, תמיד חלמתי לפגוש אותך אתה פוקימון מאוד חזק תגיד תוכל לעזור לי ולטרטוייג במשהו אולי ללמד אותו מתקפת מים כי אתה מתמחה בזה?" אשאל בתמימות את טרטוייג
-
[quote=הארי פוטר;977255]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B][U]Poke chef[/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גופו של וולפיקס מתלקח אתה רואה להבות סביבו,אתה שומע את הפוקדע אומר:"וולפיקס-סוג אש,מצב רוח מפחד,משתמש הגנת אש,תרגום שפתו מתחילה עכשיו,הם התקיפו אותי,כי אני לא כמו השאר,הם שונאים אותי,הם רצו לפגוע בי במתקפות מסוכנות אז הגנתי על עצמי מה אתה היית עושה אם חמישה פוקימונים מסוכנים מתקרבים אליך ואתה לא מספיק חזק,מה אתה היית עושה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"א..אני מצטער לא ידעתי!,אתה רוצה שאני יעזור לך?,אפצה אותך בדרך כלשהי?" אומר בעצב והוציא את מאדקיפ ואומר לו:"תשחק קצת עם וולפיקס הו מפחד ואני רוצה שתשמחח אותו,אני ילך לטפל בהם" אומר ואלך לחפש את הפוקימונים שמיקודם עזרתי להם בשביל להתנקם בהם
-
[QUOTE=הארי פוטר;977255][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהולכים בעקבותיך כארבע דמויות,פיפלאפ,הצל שלך והצל של פיפלאפ וכנראה הצל שעוזר לך,אתה שומע מנגינה מדהימה בהמשך הדרך אתה שומע את קולו של הצל שאומר לך:"תתרחק מין המקום הזה בינתיים אני אקרא לך שזה יהיה בטוח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אתרחק עם פיפלאפ שלי למרכז הפוקימונים.
-
[quote=הארי פוטר;977354]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידו יש פתק,הוא משנה את צורתו לצורת פרופסור איקרן,אתה מבין שהזוראק שייך למאמן או מישהו שרוצה להעביר מסר לפרופסור איקרן,אתה רואה את הפרופסור האמיתי יוצא מין המעבדה בריצה ואומר:"הגיע הזמן אני מחכה מאתמול אבל אם הגעת מאוקטאון מגיע לך מנוחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קח,אני מקווה שתועב זה המשלוח."אני אומר ונותן לו את המשלוח.
-
[QUOTE=הארי פוטר;977354][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה כחמישים פוקימוני כנף,כול עשר דומים,העשירייה הראשונה הם צ'אטוט קטנים וזריזים,העשירייה השנייה הם פיג'י,השלישית היא ממפטו,הרביעית היא סטרלי החמישית היא נוקטול ובראש הנוקטולים יש נוקטול זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני זורק אבן על הנוקטול זוהר ואחרי זה מוציא את בלבאזור ואומר לו ''תשתמש מהר בצעקה כדי לבלבל אותו ואחרי זה תתקוף בחבטה''
-
[QUOTE=הארי פוטר;977255][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הבוויזל בורח לתוך המים,אתה רואה את צ'רמנדר מסתכל עליך מספר שניות וגם הוא קופץ למים אתה מחכה לסימן אתה מרגיש משהו דוחף אותך לתוך המים ואתה רואה עולם מדהים של פוקימוני מים,אתה רואה את צ'רמנדר ובוויזל נלחמים זה נגד זה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תמשיך ככה צארמנדר אל תותר לו!"אני צועק לעבר צארמנדר וחושב לעצמי 'וואו הוא בטח מאוד אמיץ ונאמן לי אם הוא קופץ למים'לנתים אכין את הפוקדור לתפיסה ואצעק לצאמרנדר "תנהום עליו ואז במהירות תשתמש בחבטה"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע צליל דק ועמוק שנפלט מפיו של סויקון,אתה מבין שהוא מסכים,אתה רואה שהוא משגר מה שנראה כמו סילון מים אתה רואה ילד צעיר שנראה בדיוק כמוך רק עם עיניים כחולות ושיער כחול,כול לבושו כחול והוא אומר לך:"אני כפיל מים שלך,ואני יהיה המאמן של סויקון בקרב הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בתוך המים!
אתה מרגיש את המים נכנסים לך לפה,אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר טסים לכיוונך,אתה רואה שצ'רמנדר תופס אותך ושלושתכם מגיעים ליבשה ומשמה הם מתחילים שוב להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*להבא יותר מושקע[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שלט עץ רקוב שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה שנבנתה במחוז,העיר נבנתה על ידי השלישייה הכבירה:גרי אוק מהעיר פאלט,פול ליסטון מהעיר וילסטון ואש קאצ'ם מעיר פאלט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שוב את קולו של וולפיקס שאומר לך:"בבקשה אל תשאירו אותי לבד,אני צעיר,הורי נטשו אותי,אני מחפש מאמן צעיר שמחפש פוקימוני אש,אני יודע איפה יש מכרות אבנים,אבן אש,אבן מים וחשמל ועוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור פותח את החבילה אתה רואה שהוא מלמל משהו בפתק:"לכבוד פרופסור יוליוס איקרן,הפוכדור שדיברנו עליו,פרופסור רג''ל ממחוז אמליה,הפוכדור הזה מכיל את השד של הסיוט,שמור אליו,הם מחפשים אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכול חמישים פוקימוני הכנף מסתכלים עליך ועל באלבזור במבט מסוכן,אתה רואה שכולם מתחילים לנופף בכנפיים שלהם אתה רואה סילוני רוחות חזקים שמתחילים לפגוע בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;977774][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור פותח את החבילה אתה רואה שהוא מלמל משהו בפתק:"לכבוד פרופסור יוליוס איקרן,הפוכדור שדיברנו עליו,פרופסור רג''ל ממחוז אמליה,הפוכדור הזה מכיל את השד של הסיוט,שמור אליו,הם מחפשים אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"פרפסור מה הכוונה בהם,יש מישהו שרוצה לדרום לאנשים רבים לקבל סיוטים,זה נורא ואיום,הוכל לעזור לך?"אני אומר ושואל האם הוא זקוקו לעזרה כל שהיא.
-
[QUOTE=הארי פוטר;977774][[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה בתוך המים!
אתה מרגיש את המים נכנסים לך לפה,אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר טסים לכיוונך,אתה רואה שצ'רמנדר תופס אותך ושלושתכם מגיעים ליבשה ומשמה הם מתחילים שוב להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני חושב 'פיו מזל שלא נחנקתי'ואז אני רואה את צארמנדר ובויזל "צארמנדר קדימה תשתמש בחבטה הכי חזק שאתה יכול!!"