-
[QUOTE=scizor-x;998218]~רון סינה~
"לא!" מיקי אומרת בקול החלטי ואז ממשיכה "אנחנו ניקח אותו ונטוס איתו בחללית!" מיקי מתחילה לבכות,שוב.
[b]~אזור הודעות~[/b]
הלכתי לישון,ביי[/QUOTE]
לילה טוב!
----
"אל תבכי יכול להיות שתום יהיה מולך תוך כמה שעות ואגיד לך:אני בסדר אל תבכי"אני אומר למיקי בקול עצוב תוך כדי שהזיל דמעה.
"אליסה את יכולה להביא לנו מים?"אשאל את אליסה בנחמדות.
-
[QUOTE=scizor-x;998218]~לוקאס~
"א... א... אני בן אנוש" הוא אומר "אבל אני תקוע בגוף של חייזר אחר,גם אתה חייזר"
האיש מתחיל לבכות. "מה קרה לי?"
~רון סינה~
"לא!" מיקי אומרת בקול החלטי ואז ממשיכה "אנחנו ניקח אותו ונטוס איתו בחללית!" מיקי מתחילה לבכות,שוב.
[b]~אזור הודעות~[/b]
הלכתי לישון,ביי[/QUOTE]
"בן אנוש? נראלי שמעתי עליכם... גזע נחות..." אומר בשחצנות
"אתה חייזר בשבילי ואל תבכה! ארקיליוני אמיתי לא מראה רגש!" אומר בזעם
"אני לא יודע מה קרה לך אבל לך להירגע אמורים להיות תאים של שינה בחללית הזאת" אומר לו ברוגע יחסית לקודם ואחזור לניווט
-
[QUOTE=scizor-x;998179]
~זאק פאיר~
אתה מוצא את המפתח של החללית ועולה עליה,מוחה את הדמעות מעיניך.
אתה מכניס את הסכין והרעל לתיקך ושם את תיקך בחדר השינה שלך. אתה עולה על כיסא הניווט ומתחיל לטוס,לא יודע לאן,בלי שום מטרה אתה מקווה שאוליי תצליח לשכוח מהכאב,שהוא יישאר מאחור אתה מתחיל לבכות שוב. "אני נשבע!" אתה צועק "אבל אני נשבע שכל מי שהיה שותף לרצח הזה ייהרג!" אתה בוכה עוד יותר חזק "אני אנקום וכשאני אנקום העולם השתחווה אליי!" אתה בוכה עוד קצת ואז אומר בכל חלש "אני מתגעגע עלייך איילין. אתה טס בחלל ובזכרונותיך כמה דקות ואז פתאום,אתה רואה בזווית עיניך חללית שבורה שבתוכה אסטרואיד.[/QUOTE]
אני טס אליה כדי לבדוק את האסטרואיד, אולי הוא מיוחד, ואולי אמצא שם מישהו שיצטרף לצוות שלי
-
~סוגו~
"אני מניח שאנחנו בשטח שקרוב לרוסטאם,או לרפאר"
כלורק מגרד בראשו ואז אומר "רגע" הוא הולך לשנייה ואז חוזר כשדבר עגול בידו.
הוא פותח את מכסה הדבר העגול ומתגלה לפניך מפה של תשעת הכוכבים אשר זזים בתוך העיגול מתכת הקטן.
כלורק נוקש על העיגול המוזר למראה ואומר "רוקור" ואתה רואה שהכוכבים טסים במהירות עד שהם מסתדרים במין מערכת מוזרה,כשכוכב אפור-חום בראש. אתה רואה גם שמופיעה נקודה,קרוב לרוסטאם אך לא מספיק קרובה כדי שתצליחו להבחין שזו אכן רוסטאם אם תצפו מהחללית.
כלורק מתבונן בעיגול לרגע ואז אומר "לשם!" והוא מצביע על כיוון אשר אינך בטוח אם מוביל לאנשהו.
~רון סינה~
"כן בטח רון" אומרת אליסה והולכת על עבר המטבחון הקטן אשר נמצא במרפאה. כעבור דקות אחדות היא חוזרת עם קנקנן ושלוש כוסות. מיקי מתייפחת ומוזגת לעצמה מיםומתחילה לשתות. פתאום יוצא אחד מהחייזרים בחלוק רופאים בחדר הניתוח. "הניתוח נכשל" הוא אומר ומיד נהדף אחורה מפרץ הדמעות של מיקי,היא מפילה את הכוס ומתפרצת בזעם על החייזר ומתחילה לתקוף אותו. "זה לא נכון!,זה לא נכון! תגיד לי שזה לא נכון!" היא מסתכלת בך במבט עצוב ואתה משפיל את ראשך למטה,ומרגיש כאילו נפלה אבן על לבך.
~לוקאס~
הבן אנוש מהנהן והולך לאחד מתאי השינה.
"דרך אגב,אני רוקי" הוא אומרת ומסתובב והולך באיטיות אל עבר חדרו.
נ.ב.:ממש מצטער שזה לא היה מושקע
~זאק פאיר~
אתה טס על עבר החללית וחונה לידה,אתה יוצא לאט לאט מן החללית ופתאום מכוונים עליך עשרות רובים כשכל אחד מהאנשים שמולך הוא ארקיליוני.
-
[QUOTE=scizor-x;999175]
~רון סינה~
"כן בטח רון" אומרת אליסה והולכת על עבר המטבחון הקטן אשר נמצא במרפאה. כעבור דקות אחדות היא חוזרת עם קנקנן ושלוש כוסות. מיקי מתייפחת ומוזגת לעצמה מיםומתחילה לשתות. פתאום יוצא אחד מהחייזרים בחלוק רופאים בחדר הניתוח. "הניתוח נכשל" הוא אומר ומיד נהדף אחורה מפרץ הדמעות של מיקי,היא מפילה את הכוס ומתפרצת בזעם על החייזר ומתחילה לתקוף אותו. "זה לא נכון!,זה לא נכון! תגיד לי שזה לא נכון!" היא מסתכלת בך במבט עצוב ואתה משפיל את ראשך למטה,ומרגיש כאילו נפלה אבן על לבך.
[/QUOTE]
"אנחנו יכולים לקחת אותו איתנו?או שהוא יצטרך להישאר כאן?"אשאל את הרופא
ואז אומר למיקי:"מיקי אל תבכי אנחנו נמצא לזה פיתרון"
-
[quote]~לוקאס~
הבן אנוש מהנהן והולך לאחד מתאי השינה.
"דרך אגב,אני רוקי" הוא אומרת ומסתובב והולך באיטיות אל עבר חדרו.[/quote]
אני חוזר לראות מה קורה בניווט ואז שאני רואה שהכל בסדר אני הולך להתאמן קצת
-
[QUOTE=scizor-x;999175]
~זאק פאיר~
אתה טס על עבר החללית וחונה לידה,אתה יוצא לאט לאט מן החללית ופתאום מכוונים עליך עשרות רובים כשכל אחד מהאנשים שמולך הוא ארקיליוני.[/QUOTE]
"היי! תרגעו, אנחנו אותו גזע. מה קרה פה?" אני שואל אותם
-
[quote=scizor-x;999175]~סוגו~
"אני מניח שאנחנו בשטח שקרוב לרוסטאם,או לרפאר"
כלורק מגרד בראשו ואז אומר "רגע" הוא הולך לשנייה ואז חוזר כשדבר עגול בידו.
הוא פותח את מכסה הדבר העגול ומתגלה לפניך מפה של תשעת הכוכבים אשר זזים בתוך העיגול מתכת הקטן.
כלורק נוקש על העיגול המוזר למראה ואומר "רוקור" ואתה רואה שהכוכבים טסים במהירות עד שהם מסתדרים במין מערכת מוזרה,כשכוכב אפור-חום בראש. אתה רואה גם שמופיעה נקודה,קרוב לרוסטאם אך לא מספיק קרובה כדי שתצליחו להבחין שזו אכן רוסטאם אם תצפו מהחללית.
כלורק מתבונן בעיגול לרגע ואז אומר "לשם!" והוא מצביע על כיוון אשר אינך בטוח אם מוביל לאנשהו.
[/quote]
"אני מניח שאני יהיה חייב לסמוך עליך אה?, אז זה מה שהופך אותנו לחברים". אני אומר לכלורק בתקווה שנצליח להחזיר את המצב בנינו לנורמל.
"אז בוא ניסע לשם בשיא המהירות כדי להציל את הנסיכה!" אני אומר "תשאר אתה על ההגאים, אני ייקח את עמדת הפיקוד והנשקים."
-
~סוגו~
"כן המפקד!" אומר כלורק ומתחיל להוביל את הספינה כשהוא מסתכל ללא הרף בעיגול המתכת הקטן. לאחר כמה שעות של טיסה מייגעת אתה רואה את כוכב רוקור מרחוק. כלורק מסתכל עליך במבט שואל. "מה לעשות" הוא שואל ומסתכל שוב על הכוכב.
~זאק פאיר~
"אוליי אנחנו לא?" אחד מהם אומר. "אחד מחלליות ארקיליון תקפו אותנו ללא סיבה! ולא עשינו להן שום דבר! אנחנו נזהרים מאוד!" הוא מחכה מעט ואז ממשיך "ובתוך החללית ראינו חייזר מאוד משונה עם גוון עור ורדרד שאנחנו לא מכירים"
~לוקאס~
אחרי שאתה בודק שהניווט בסדר אתה הולך אל חדר האימון.
במקום בובות אימונים,חרבות ואקדחי לייזר. מונחים בפינה כמה מטרות.
~רון סינה~
"אני לא בטוחה" מיקי אומרת ומתייפחת שוב. החייזר הורדרד מרכין ראש.
-
[QUOTE=scizor-x;1000763]
~זאק פאיר~
"אוליי אנחנו לא?" אחד מהם אומר. "אחד מחלליות ארקיליון תקפו אותנו ללא סיבה! ולא עשינו להן שום דבר! אנחנו נזהרים מאוד!" הוא מחכה מעט ואז ממשיך "ובתוך החללית ראינו חייזר מאוד משונה עם גוון עור ורדרד שאנחנו לא מכירים"[/QUOTE]
"אולי גנבו אותם? זה שראית את החללית זה יפה מאוד, אבל לא ראית את כול האנשים... בכול מקרה, אני כרגע מחפש צוות לספינה שלי... כולכם מוזמנים" אני אומר להם תוך כדי שאני מסתכל על כול אחד ואחד מהם כדי לראות אם יש שם משהו מיוחד בניהם
-
~זאק פאיר~
הם מחליפים בינהים מבטים ורק שניים מתקדמים. "אנחנו מוכנים להיות בצוות שלך" אומרים שניהים וכל השאר מביטים בהם בפליאה. "אתם בוגדים בנו? נקמה!" אומר אחד מהם ומייד מלווה בצעקות "נקמה!,נקמה!,נקמה!,נקמה!"
-
[QUOTE=scizor-x;1000774]~זאק פאיר~
הם מחליפים בינהים מבטים ורק שניים מתקדמים. "אנחנו מוכנים להיות בצוות שלך" אומרים שניהים וכל השאר מביטים בהם בפליאה. "אתם בוגדים בנו? נקמה!" אומר אחד מהם ומייד מלווה בצעקות "נקמה!,נקמה!,נקמה!,נקמה!"[/QUOTE]
"אוי אוי... תרגעו. כולכם מוזמנים, ואם אתם צריכים עזרה, כול מי שרוצה יכול לעלות על החללית שלי ואני יקח אותו לאן שהוא צריך לפני שאני יתקדם... שלא לדבר על הנושא שחללית שלנו תקפה חללית אחרת שלנו... זה משהו מעניין שצריך לחקור"
-
[QUOTE=scizor-x;1000763]
~רון סינה~
"אני לא בטוחה" מיקי אומרת ומתייפחת שוב. החייזר הורדרד מרכין ראש.[/QUOTE]
לא הבנתי את הכוונה של הורדרד...
----
אשאל שוב את הרופא:"אין תרופה לתרדמת הזאת?!"
-
[quote]~לוקאס~
אחרי שאתה בודק שהניווט בסדר אתה הולך אל חדר האימון.
במקום בובות אימונים,חרבות ואקדחי לייזר. מונחים בפינה כמה מטרות.[/quote]
מה אני אמור לעשות עם זה? אחשוב ואקח את המטרות ואז אוציא אקדח לייזר מהחגורה שלי ואתחיל לשים אותן במקומות קשים לצליפה וארה בכל אחת מהן
-
[quote=scizor-x;1000763]~סוגו~
"כן המפקד!" אומר כלורק ומתחיל להוביל את הספינה כשהוא מסתכל ללא הרף בעיגול המתכת הקטן. לאחר כמה שעות של טיסה מייגעת אתה רואה את כוכב רוקור מרחוק. כלורק מסתכל עליך במבט שואל. "מה לעשות" הוא שואל ומסתכל שוב על הכוכב.
[/quote]
"דבר ראשון אנחנו צריכים לאתר את הנסיכה, ולשגר אותה בעזרת הקרן שיגור".
"בנתיים ננסה לעקב את הספינות שלהם כמה שיותר עד שנמצא אותה, אין להם מגנים טובים נגדנו אז נוכל בקלות לעקב אותם לזמן מה עד שנמצא אותה",אני אומר לכלורק ומתחיל להפעיל את החללית.
-
אישור הקפצה:
[quote=scizor-x]
יש אישור.[/QUOTE]
~סוגו~
"המפקד,נראה לי שהשמירה סביב הנסיכה גדולה מאוד אנחנו צריכים תוכנית יותר מסודרת" כלורק אומר ומסתכל עליך בשאלה.
~לוקאס~
אתה מניח את המטרות במקומות שונים ומתחיל לירות. בכל החדר מעופפות קרניי לייזר סגולות עד שלבסוף כל המטרות מתפוצצות לרסיסים. אתה שם לב שמופיעות מטרות חדשות בשולחן ליד.
~רון סינה~
"יש אפשרות לתת לו צליזיום קרטקל אבל זה יכול להרוג אותו. אבל רוב הסיכויים שהוא יצא מהתרדמת"
~זאק פאיר~
כולם נרגעים מעט אך אף אחד חוץ משני הנערים לא רוצים לעלות על ספינתך אבל הם מהנהים ומסכימים שצריך לחקור את העניין.
-
[QUOTE=scizor-x;1029072]~רון סינה~
"יש אפשרות לתת לו צליזיום קרטקל אבל זה יכול להרוג אותו. אבל רוב הסיכויים שהוא יצא מהתרדמת"
[/QUOTE]
"מיקי את בוחרת לתת לו צליזיום קרטקל או לא?"אשאל את מיקי בראש למטה והתכונן לתשובה של מיקי.
-
~רון סינה~
*אתכונן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיקי חושבת הרבה ולבסוף אומרת "תנסו את זה, אבל אני נשבעת לכם שאני אהרוג אחד אחד את כולם פה אם לא תצליחו"
-
[QUOTE=scizor-x;1029076]~רון סינה~
*אתכונן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיקי חושבת הרבה ולבסוף אומרת "תנסו את זה, אבל אני נשבעת לכם שאני אהרוג אחד אחד את כולם פה אם לא תצליחו"[/QUOTE]
מצטער...
איפה התגובות המושקעות שלך?!
--------
"שמעתם את דברי גברת מיקי!"אצעק לעבר הרופאים ואז אוסיף שוב בצעקה:"תעשו את זה עכשיו!אם אתם בטעות הורגים אותו אתם תמותו על המקום!או שנתבע אותכם על מלא כסף!"
-
[quote]~לוקאס~
אתה מניח את המטרות במקומות שונים ומתחיל לירות. בכל החדר מעופפות קרניי לייזר סגולות עד שלבסוף כל המטרות מתפוצצות לרסיסים. אתה שם לב שמופיעות מטרות חדשות בשולחן ליד.[/quote]
אני הולך לבדוק מה שלום בן האנוש ואז הולך לנווט את החללית
-
~לוקאס~
בן האנוש עדיין בהלם,הוא יושב על מיטתו וזורק כדור לקיר ומיד תופס אותו. "איך אתה מסתדר אם הגוף המשונה הזה?" הוא פתאום שואל אותך.
~רון סינה~
הרופאים מכניסים אותו לחדר הניתוח ואתם שומעים צעקות,רופאים רצים לכל עבר ולאחר שעה,שעתיים יוצר פרצוף מחייך,הוא ניצל.
-
[QUOTE=scizor-x;1030971]~~רון סינה~
הרופאים מכניסים אותו לחדר הניתוח ואתם שומעים צעקות,רופאים רצים לכל עבר ולאחר שעה,שעתיים יוצר פרצוף מחייך,הוא ניצל.[/QUOTE]
אני אגש עם מיקי וחברתי אליסה אל חדר שתום נמצא.
-
[quote]
~לוקאס~
בן האנוש עדיין בהלם,הוא יושב על מיטתו וזורק כדור לקיר ומיד תופס אותו. "איך אתה מסתדר אם הגוף המשונה הזה?" הוא פתאום שואל אותך.[/quote]
"מה משונה בו?" אשאל בעצבנות ואזיז את זנבי באי נחת