אני מקווה שמתי שהפורום יהפוך לכללי הוא יהיה עלוב וחסר חיים פחות מהמצב הנוכחי ואז תראו שלא מפקפקים בנבואות של לוקאס
Printable View
אני מקווה שמתי שהפורום יהפוך לכללי הוא יהיה עלוב וחסר חיים פחות מהמצב הנוכחי ואז תראו שלא מפקפקים בנבואות של לוקאס
אני חושב שלהפוך את הפורום לפורום כללי זה מהלך מאוד מסוכן, אבל אם הוא יצליח, זה יהיה צעד ענק לפורום.
תקופת ניסיון זה רעיון מצויין, למרות שבוודאות תהיה לה השפעה על עתיד הפורום, ואם הוא לא יצליח יותר כפורום כללי, השפעה רעה.
[QUOTE=KillerBee;999270]אני מקווה שמתי שהפורום יהפוך לכללי הוא יהיה עלוב וחסר חיים פחות מהמצב הנוכחי ואז תראו שלא מפקפקים בנבואות של לוקאס[/QUOTE]
אני מקווה שתלמד לשתוק כי אתה לא מעל אף אחד.
[QUOTE=Barney Stinson;999285]אני מקווה שתלמד לשתוק כי אתה לא מעל אף אחד.[/QUOTE]
אתה יודע זה ספאם טהור מה שאתה עושה ובינתיים אתה חושב שאתה מעל כולם
והנימוקים שלי מביעים הכי הגיון אני יודע את זה
מה שעוד לא הבנתי הוא מה ההבדל בין פורום כללי למה שיש עכשיו הרי כבר הרסתם הכל עם שינוי הקבוצות אתם חושבים שזה מינורי טוב אני לא זה ממש הזיק אני יכול להעיד שמהיום ששיניתם את הקבוצות הפעילות ירדה ב10%
במקרה הזה לוקאס צודק
צר לי לבאס חלק מכם. אבל אם זה יקרה (וזה יקרה בסופו של דבר) זה לא יהיה לתקופת ניסיון. אני לא מתכוון לבזבז סכומי כסף גדולים בשביל ניסיון.
אז קח את הזמן ותחשוב.
אני אומר שזו תקופת משבר קצרה, שאתם פשוט אתם עסוקים מדי ומותחים מדי וזה לגמרי בסדר.
[QUOTE=YoRt3m;999336]צר לי לבאס חלק מכם. אבל אם זה יקרה (וזה יקרה בסופו של דבר) זה לא יהיה לתקופת ניסיון. אני לא מתכוון לבזבז סכומי כסף גדולים בשביל ניסיון.[/QUOTE]
אתה לא חייב לאף אחד דין ולא דיין זה הפורום שלך תעשה מה שבא לך
[quote=Red Lightning;999183]אני בעד,
כל אלה שמדברים על זה שהפורום לא יהיה ייחודי מדברים שטויות, אבל אני נגד למהלך שצריך להיות, לפי רותם חלק מפורומי פוקימון יהפכו להיות תת פורום שזה לא מהלך טוב, עדיף קטוגריה של פוקימון של פוקימון כללי, סדרה וסרטים, משחקים, עדכוני האתר כפורומים להשאר, רק כתובת, שם ועיצוב כמובן צריך לשנות, אבל כמהלך זה דבר טוב לפורום.[/quote]
אני אפרוש מהפורום הזה כשהוא יהפוך לכללי.
האמת,זה לא מעניין אף אחד.
כי כולם כבר לא משחקים פוקימון.
אני אחזור לפורום כללי אחר
אני יודע שזה הפורום שלי אבל טוב לשמוע דעות ורעונות כדי לדעת מה לשפר. אני כבר בטוח אעביר את הפורום לכללי בחודשים הקרובים השרלה היא איך תקבלו את זה. כל אלה ש"מאיימים" לפרוש. אתם מוזמנים לנסות חח.
מתי זה בחודשים הבאים?
מצדי זה יהיה עוד חמש דקות
זה מצוין
אתה כבר יודע כמה אני תומכת ברעיון
היי נזכרתי במשהו קלטו את סרביי הם נשארים עם הרעיון של פוקעמון כבר 10 שנים הם לא החליפו אותו
הפורום שלנו פשוט יתייבש!!
היום יש משהו שמאחד אותנו.
כשזה יהפוך לפורום כללי,עם קטגוריית בתורים,עם מלא פורומים.
כבר לא יהיה את מה שמאחד אותנו.
משהו כזה מקורי,לא יהיה.
יש עשרות או אפילו מאות פורומים כללים!!ופורומי פוקימון,יש רק את שלנו.
אני נגד,פעם הייתי בעד.
אבל אני פשוט הבנתי מה טוב בפורום.
בעצם, אני משנה את דעתי.
נגד.
הרי, חשבתי, אם הפורום יהפוך לכללי, הוא יהיה עוד אחד מהפורומים המתחרים ל...
רותם לפי דעתי אתה עושה טעות איומה יש מלא פורומים של פוקימון שמצליחים בחו"ל (כמו סרביי , פוקימון באץ , פוקימון פרוג'קט ) ואנחנו הפורום של פוקימון הישראלי הכי מצליח לפחות בקטגורייה הזאת אנחנו מספר אחד אתה רוצה לעבור קטגורייה לכללי ולהיות מספר 2000 ומשהו זאת בעיה שלך , כללי יש מלא פורומים אבל פוקימון יש רק כמה עשרות וביניהם אנחנו מספר אחד , אתה רק תפסיד אנשים במעבר לכללי והכללי לא ישרוד כי יש פורומים כלליים הרבה יותר טובים מזה אבל כפוקימון זה אחד הטובים זה מה שכל המתנגדים מנסים לומר לך אבל כל מה שאתה רוצה זה להפוך לכללי בעיה שלך כי כבר שמת לב שכמה עשרות משתמשים עזבו עם מעבר הקבוצות , אז אם תהפוך לככלי אני מבטיח לך שרובנו נעזוב למתחרים ופשוט תישאר בלי קהילה ובלי אף אחד , עכשיו אני אומר לך שזאת רק תקופה תחכה עד 6.3.11 שזה תאריך היצירה של פוקימון Bw באנגלית תראה איך הפורום יתמלא פתאום פשוט תחכה כמה חודשים זה עוד לא מאוחר מדי במקום ללכת לכיוון כללי תלך לכיוון פוקימון
אני חושב כך :
אנחנו היינו אתר פוקימון טוב ואחד מהמצליחים ביותר !
ברצינות !
לא סתם היו ילדים שהשקיעו בכדי שיבואו ילדים שמצדם פוקימון זה סתם חנוני ואפילו לא יביטו ..
אתם מבינים ?
במילים אחרות אני מחזק את דעתו של אילן ..
בעד יהיה כיף שיבואו עוד אנשים ושנכיר עוד
אוי לא ילדים בני 12 יעזבו ויגיעו אנשים בני 15+ ואולי אפילו יותר מבוגרים.
תקשיבו, ממה אתם כ"כ מפחדים? אומרים לכם שישארו נושאים לפוקימון.
הקהילה הזו מדלדלת ולא בגלל השינוי קבוצות.
הקהילה פה ילדותית ברמות ובגלל מספר קטן של אנשים אי אפשר לעשות פה שום שינוי.
הפורום אם הוא כן רוצה להישאר בחיים חייב להישתנות.
אז אולי לא נגיע למימדים של Fxp וכל אלה ואולי לא יצטרפו 500 איש כל יום.
אבל גם תוספת של 50 איש טובה על בן אדם אחד ביום.
הפורום מתייבש יותר מים המלח והקהילה היותר בוגרת פה, מה לעשות כבר לא מוצאת פה את מקומה.
ואני בטוח שהקהילה הבוגרת יותר יודעת למה אני מתכוון.
אין פה שום יוזמות חדשות מיצד כל המתנגדים וכל ניסיון של שינוי של הבוגרים יותר עולה בשרטון בגלל קטנוניות ובכיונות של כל הילדים הקטנים כאן.
אף אחד לא מחזיק אתכם כאן בשרשראות.
השינוי הזה יותר ממתבקש ויותר מנחוץ בשביל להשאיר את הפורום בחיים.
אין כאן אנשים ואף אחד כבר לא נרשם לכאן, כי זה לא מעניין יותר כמעט אף אחד!
הפורום צריך שינוי וזה השינוי הכי מהותי והכרחי שהוא צריך.
גם מבחינה כלכלית לרותם, כללי הרבה יותר משתלם.
לא נרשמים לכאן יותר ולשלם על מקום בשביל 15 ילדים שאוהבים לרשום "הייייייי" בנו"ד פשוט מיותר.
אילן. הטיעונים שלך ממש לא משכנעים. אני יכול לפתוח פורום מגהבוט ואני אהיה מקום ראשון בעולם!! אבל יהיו לי 2 גולשים ביום. ואני יכול לפתוח פורום כללי מקום 10 בארץ אבל יהיו לי כמה אלפים. כך שהטיעונים שלכם לא נכונים.. אני לא יכול להסביר לכם מהפלאפון למה כי זה הרבה להסביר.
ותן לי סיבה אחת למה בן אדם כאשר הוא יחליט לאיזה פורום כללי הוא רוצה להירשם ירשם לפורום הזה ולא לפורומים הגדולים סיבה אחת בלבד
באמת אתה רוצה להתחרות בפורומים הכללים? ני אומר שאולי לא נלך לכללי אלא לכיוון אחר אבל בשביל כללי אפשר ללכת למלא פורומים אחרים חוץ מזה
יש טענה אחת שאתה לא יכול להיתווכח איתה ממש....
[b]יש מליון פורומים כאלה! מי ירצה להיכנס לכאן? Fxp הוא בין הטובים ויש עוד הרבה.
ומי לעזאזל אמר שזה יביא הרבה אנשים? פוקימון זה ממש לא ילדותי, אתם צריכים לקלוט את זה. זה אייקון עלומי. בשביל פורום כללי יכולים ללכת לכל מקום, אבל בשביל פוקימון? רק לכאן![/b]
איזה עוד כיוון אתה רוצה? ><
אין עוד משהו שיגרום לאנשים להגיע חוץ מכללי.
אז אולי לא נגיע לאותה רמה כמו הם אבל ניהיה בכמה רמות מעל פורמיי פוקימון נטושים.
מול מה אתה רוצה להיתחרות?
מה עדיף להיות ראשון בין כושלים או ממוצע בין מצליחים?
ראשון בין כושלים.
כי אנחנו עדיין ראשונים וזה עדיין מכובד מאשר ואני מצטט "ממוצע בין הטובים".
איזה אנשים זה כבר יביא? ברצינות, כל הפורומים מלאים באנשים והם בטח לא יגיעו לכאן.
אבל, אם זה ישאר פוקימון, זה האתר היחידי שאנשים יגיעו אליו! ברצינות, רותם, אני כבר לא יודע מה להגיד.
איזה אנשים?!
יש לנו בממוצע שני אנשים בשבוע שמגיעים!
אז אתה מעדיף להיתבלט בכושלים? וואו זה הישג ממש מרשים.
[QUOTE=Ritsuka Kun;999607]איזה אנשים?!
יש לנו בממוצע שני אנשים בשבוע שמגיעים!
אז אתה מעדיף להיתבלט בכושלים? וואו זה הישג ממש מרשים.[/QUOTE]
לגבי זה אני לא ממש בטוח
ב4 ימים האחרונים נרשמו 200 נפשות.
וכן, אם זה היה ממוצע בין הטובים מי יגיע אלינו?
יגיעו לטובים מבין הטובים
כמו שאומר הפתגם:
"ראש בשועלים מאשר זנב באריות"
מזתומרת בדיוק,
רק העיצוב ומיקום פורומים ישתנה, או שלמשל במנועי חיפוש ימצאו את הפורום בתור "פורום כללי"?
ד"א גם לפני שמשנים אתם צריכים לראות אם יש ביקוש לפורום כזה, למה יש מלא פורומים כלליים שלא הולך להם משהו בכלל....
כן תוריד מהם את הבוטים שנחסמים הגעת לפחות מחמישים ><
עכשיו משתמשים כפולים ואנשים שרשמים רק בשביל לראות תגובות. הגעת אולי ל 1.
ומיצטער זה משפט פשוט מטופש.
עדיף לנסות להגיע למעלה כשאתה נלחם מול אנשים ראויים מאשר פורום שגלולת הכותרת שלו זו הודעה מלפני חודש וחצי של "היי אני חדש" כמו בכל המתחרים שלנו.
על הדרך, איך אתם בטוחים שיבואו כ"כ הרבה אנשים לפורום כללי?, כי עם כל המתחרים צריך פרסום די מסיבי...
כמו שאמרתי. אני יכול להתווכח עם זה בקלות ואם הייתי חושב שאנחנו ניכשל לא הייתי עושה את זה. זה לא שאני פעם ראשונה עוסק בתחום. לא יכול להתווכח מהפלאפון.
עזבו שאלה שנגד אוחזים בשקרים ובחצאי אמיתות שלא תופסים לשום דבר, מה שהכי מפליא זו הצרות עין שלכם.
אני לא חושב שלמישהו איכפת משינוי הקבוצות מלבד שני גולשים שלא מפסיקים להספים על זה ו2 זה לא קהילה שלמה.
אני לא חושב שלמישהו איכפת מפוקימון או מכללי, אם אתם באמת גולשים פה, זה בגלל הקהילה.
ואין דבר כזה להתחרות בfxp, אנחנו לא ברמה שלהם והם לא ברמה שלנו, שני האתרים מציעים שני דברים שונים.
Fxp מציעים תוכן עשיר, מגוון פורומים עשיר וקהילה עוינת ופה מציעים תוכן רגיל, מגוון פורומים רגיל וקהילה עשירה.
אתם שואלים למה יבואו לפה, כי פה, בניגוד לאתרים אחרים, יש קהילה ויש אנשים ואתה לא אחד מתוך מיליון.
מישהו מוכן להסביר לי מה זה 3 אורחים שעכשיו מסתכלים באשכול הזה וה132 שנמצאים בפורום כרגע? אילו היינו עסוקים לחזור למה שעשינו לפני חודשיים שהגענו לשיא המשתמשים שהיו בפורום בו זמנית
אולי נוכל לגרום לעוד משתמשים להירשם , יש גם מלא אנשים שנרשמים אבל לא מגיבים
תסתכלו על הנו"דים לפני כמה חודשים על הנושאים שהיו נפתחים בתקופות האלה תשווה את התקופה הזאת לשנה שעברה נכנסים לפה 2500 אנשים ביום בממוצע
שנה שעברה לפי מה שאני רואה פה המצב היה הרבה יותר גרוע וגם אז לא עברתם לכללי
קלטו את זה
[url]http://extremetracking.com/open?login=yortem[/url]
הם נכנסים בגלל התכנים של הפורום הכללי: מתכונים, סרטים, סדרות וכיוצא בזה. לא בגלל פוקימון.
נ.ב - 1
אם בשעת השיא נכנסים 21 משתמשים בלבד, זה אומר המון.
נ.ב - 2
ואל תשווה אותנו לסרבי, אנחנו בשפת הקודש והם באנגלית, זו חשיפה אחרת בתכלית.
מה גם שהם מקבלים משכורות על העבודה שלהם ויש להם מימון מלא גם לעובדים.
פה שום מעדכן לא מקבל משכורת וממה שאני יודע, רותם עדיין לא עשיר מהפרסומות.
בעד :]
נמאס מכל הקטע של הפוקימון,
אולי להשאיר אותו אבל לפתח את הפורום כי קהל היעד שלנו הוא "מוגבל".
כפי ששמתם לב גם אני עזבתי את כל הקטע של פוקימון עכשיו אני פה בשביל פורום דיבורים ואקטואליה , ספורט וחתימות
בלי שום קשר. הכתובת של פוקימונס והאתר עדיין יישארו. ובכלל... אילן אתה מדבר איתי יל סטטיסטיקות? בשבוע השני של הופה היו לי 5000 כניסות ביום.. אז בוא לא נדבר על זה. אני לא טיפש שמנסה להרוס לעצמי. וכמו שהיטמן אמר... יש דברים שאנחנו מציעים שאין לאחרים. אני למשל כן גולש בפורום שלי ומחפש מה לשפר בניגוד ל fxp
אם הכתובת והשם ישארו זה לא עדיין יהיה קשור לפוקימון אז מה ההבדל בין מה שיש עכשיו?
אני מודע לגמרי שהפורום יבש והוא לא יכול להמשיך ככה זאת בכלל לא השאלה פה
רותם - אם הכתובת והשם ישארו אותו דבר... בתכל'ס אתה רק משנה עיצוב ואת הפורומים, וזה לא הנושא של הדיון הזה.
תשימו לב שנפתחו פורמים שלא קשורים לפוקימון ולהם לא היו תלונות שלכם...
רק אתה שומעים כללי וישר בוכים על זה...
רותם,אל תקשיב לספאמרים.רוב האנשים שהתנגדו פה הם ספאמרים.
בכל מקרה,יש כאן רוב של אנשים שתומכים ברעיון שלך.
מתוך כל החפירות של היטמן במשפט אחד גם הוא תומך בך Xd
אני אומר שתהפוך את הפורום לכללי וזה יהיה צעד עצום לפיתוח ולהרחבת הפורום כולו!
כל מי שאמר שהוא יפרוש,הוא לא באמת יפרוש חח
קודם רשמתי שאין לי זמן לפרט.. אז...
פירוט:
-פורום כללי ימשוך לכאן יותר אנשים
-תהיה קט' שלמה לפוקימון.. אז לא יהיו בעיות..
-תמיד יוכלו להחזיר אם זה לא יילך..
-רוב הקהילה לא משקיעה בפורום והמעבר יוסיף משקיעים בתחומים שונים
-משתמשים לא יתביישו להביא חברים לפורום
-אנחנו נשאר מגובשים, ולא נהיה כמו הפורומים שאף אחד לא מכיר אף אחד
זהו כרגע..
התכוונתי בנוסף.... זאת אומרת שמי שיכנס לכתובת pokemons.co.il יגיע לאתר פוקימונס ואם הוע ילחץ על הפורומים שם זה יוביל אותו לקטגוריה של פוקימון בפורום החדש ששם יש כתובת שם ועיצוב חדשים. אפשר לעשות אפילו שלפורומים של פוקימון יהיה עיצוב בנפרד בשביל האווירה... קיצר אני יודע מה אני עושה.
דארק טייגר תקרא תהודעות. אמרתי שזה לא לניסיון ולא יהיה אפשר לחזור.
ואלכס. גם אם יפרשו... לא נורא. זה הפסד שלהם. אחרי הכל אם מישהו יפרוש זה מראה שלא באמת איכפת לו מהפורום אלא מעצמו ומההנאה שלו. אז פרישה שלא לא אמורה להראות דבר רע. תלוי איך מסתכלים על זה.