[quote]בו
"כן, אנחנו עומדים להשמיד את הכוכב הזה!" הוא צועק לך ועולה על הגב שלך "תתחיל לעוף!" הוא ממשיך לצעוק.[/quote]
אני אומר לאדון של בו: "קדימה, לחסל לחסל לחסל כפר אנשים בעזרת אני לאדון של בו!" ואני מתחיל בתעופה.
Printable View
[quote]בו
"כן, אנחנו עומדים להשמיד את הכוכב הזה!" הוא צועק לך ועולה על הגב שלך "תתחיל לעוף!" הוא ממשיך לצעוק.[/quote]
אני אומר לאדון של בו: "קדימה, לחסל לחסל לחסל כפר אנשים בעזרת אני לאדון של בו!" ואני מתחיל בתעופה.
[QUOTE=Barney Stinson;1012094][u][i]דנטה[/i][/u] תכנית, זה די קצת ביחס למה שיהיה לכולם אחרי אימונים אמיתיים
אתה מצליח להגן מהבעיטה ותוקף את בבטנו של של תומאס במהירות, הוא מגן מהבעיטה ואז קופץ לאחור. "יש לך עוד הרבה מה ללמוד איש צעיר" הוא מתגרה בך וצוחק.
[/QUOTE]
אילו יכולות יש לי רק תעופה ושיגור אין שום התקפות אנרגייה וכאלה?
[u][i]בון[/i][/u] כבר יצאת...
"או שום דבר בו..." עונה לך האדון שלך "אתה מעדיף להתאמן או להרוס את הכוכב?" הוא ממשיך בדיבור.
[u][i]27[/i][/u]
"מצטער, אין לי זמן" אומר לך האיש במהירות ורץ אחרי האחים שלך.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
"הגענו... זהו..." אומר לך אחד מהנאמקים חללית, אתה יוצא יחד עם כולם החוצה ומולך נגלה נוף מוזר: דשא ירוק, שמיים כחולים ושמש. "וואו, מה זה לעזאזל המקום הזה?" אומר אחד הנאמקים שלא היה אף פעם בכדור הארץ.
[u][i]ליאור[/i][/u]
אתה רואה מולך מסעדת מזון מהיר, האם תיכנס?
[u][i]רוקי[/i][/u] מה לעשות? הם בוחרים את האופי שלהם :/
האיש הזקן רץ אליך ומנסה לתקוף אותך, אך אתה רץ לצידה השני של הזירה. הוא ממשיך בהתקפותיו ואתה מתחיל להתחמק מהמתקפות שלו. לבסוף הוא מנסה לתקוף אותך אך אתה זז והוא נופל מהזירה. "רוקי הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס אך מועף עוד פעם, הפעם יותר רחוק, אתה מוצא את עצמך בפארק ירוק.
[u][i]ניר[/i][/u]
אתה מתחיל לעוף אך כשהוא מטפס עליך אתה נופל. "או... נראלי נצטרך להתאמן קצת..." הוא אומר לך בעצבים.
[u][i]אילן[/i][/u] בדף הראשי בטופס שלך כתוב מה יש לך, יש לך מתקפות קי.
אתה עולה לאוויר ומשתגר מאחורי גבו. אך הוא מסתובב ומתחיל לתקוף אותך, אתה מצליח לחסום אותו אך הוא ממשיך.
[quote]ניר
אתה מתחיל לעוף אך כשהוא מטפס עליך אתה נופל. "או... נראלי נצטרך להתאמן קצת..." הוא אומר לך בעצבים.[/quote]
"בו אומר בסדר אדון של בו." אגיד לו
"איך אתאמן אני אדון של בו?" אשאל אותו
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i]אומר אחד הנאמקים שלא היה אף פעם בכדור הארץ.
[u][i]ליאור[/i][/u]
אתה רואה מולך מסעדת מזון מהיר, האם תיכנס?
[/QUOTE]
'כדאי לי להיכנס או לא.טוב אני אכנס'. אני נכנכס למסעדת המזון המהיר שמולי בשמחה רבה.כשאני נכנכס למסעדת המזון המהיר אני מחפש את אחד העובדים במסעדה ואומר לו"אפשר בבקשה צ'יפס?"
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i]בון[/i][/u]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס אך מועף עוד פעם, הפעם יותר רחוק, אתה מוצא את עצמך בפארק ירוק.
.[/QUOTE]
אני אסתכל מסביב ואראה אם יש שם משהו רציני ומעניין לעשות, אם לא, אנסה לעשות מידטציה
[quote=Barney Stinson;1012332][U][I]בון[/I][/U] כבר יצאת...
"או שום דבר בו..." עונה לך האדון שלך "אתה מעדיף להתאמן או להרוס את הכוכב?" הוא ממשיך בדיבור.
.[/quote]
[B]" להתאמן קצת, צריך להתחזק אני " אני אומר בקול תינוקי.[/B]
[B]"כוכב אחרי זה להרוס, טוב אדון?" אני שואל אותו[/B]
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i]בון[/i][/u]
[u][i]אילן[/i][/u] בדף הראשי בטופס שלך כתוב מה יש לך, יש לך מתקפות קי.
אתה עולה לאוויר ומשתגר מאחורי גבו. אך הוא מסתובב ומתחיל לתקוף אותך, אתה מצליח לחסום אותו אך הוא ממשיך.[/QUOTE]
'אבל איך? הוא בן אדם פשוט ואני מגזע הסייאנים מאיפה יש לו כל כך הרבה כוח?' אני חושב לעצמי
אחר כך אני משתמש ביכולת השיגור שלי , כדי להגיע לקצה הזירה, שמרוחקת מתומאס ומתחיל לטען
קרן אנרגייה בעזרת הקי שלי לכיוון תומאס
[u][i]לי[/i][/u]
"בוודאי!" הוא אומר לך ולאחר 5 דקות מגיעה אליך קערת צ'יפס גדולה מאוד.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מסתכל סביבך ואתה חפץ כתום, מנצנץ, בצורת עיגול. לא ברור מה זה.
[u][i]בון[/i][/u]
"כן כן..." הוא אומר לך בחוסר סבלנות. "אני רוצה שתשבור את הסלע הזה לרסיסים" אומר לך אדונך בעודו מצביע על סלע ענק.
[u][i]אילן[/i][/u]
אתה קופץ לסוף הזירה שלך ומתחיל לטעון קרן אנרגיה, לאחר 10 שניות אתה יורה את הקרן על האיש, הוא מופתע מהעוצמה של הקרן ועף מחוץ לזירה.
אנשים, בבקשה תגוונו [u]קצת[/u] באופי שלכם, לא כל אחד מכם צריך להיות שחצן מגעיל אתם יודעים...
[QUOTE=Barney Stinson;1012530][u][i]בו[/i][/u]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מסתכל סביבך ואתה חפץ כתום, מנצנץ, בצורת עיגול. לא ברור מה זה.
.[/QUOTE]
אני הולך לכדור ומסתכל אם זה משהו מעניין, אולי פריט שאוכל לקחת בתור קמע
[QUOTE=Barney Stinson;1012530][u][i]
[u][i]לי[/i][/u]
"בוודאי!" הוא אומר לך ולאחר 5 דקות מגיעה אליך קערת צ'יפס גדולה מאוד.
[/QUOTE]
אני אומר למצלר"תודה על הצ'יפס.אני הולך להנהות מן הצ'יפס הזה.רק דבר אחד.כמה אני צריך לשלם על הצ'יפס הזה.?אני מקווה שלא הרבה כסף".אני אוכל בנאה רבה את הצ'יפס שהוגש לי
[u][u][i][i]זאק/i][/i][/u][/u]
אתה הולך לכדור ורואה שיש עליו 7 כוכבים, הוא נראה כמו קמיע מזל נחמד.
[u][i]לי[/i][/u]
אתה אוכל את הצ'יפס ובזמן שאתה אוכל אותו עונים לך "30 שקל".
גמרת לאכול את הצ'יפס.
[U][I]סל[/I][/U]
אתה צוחק והורג את כולם בקלות, אתה מתחיל לשאוב מכולם את האנרגיה ואתה ממשיך לצחוק, זה בלתי נשלט. אתה מרגיש את האנרגיה שלך עולה ועולה.
העלת 3 להתקפה
העלת 3 למהירות
עוצמת הלחימה שלך עלתה ל885
[QUOTE=Barney Stinson;1012538][u][u][i][i]
[u][i]לי[/i][/u]
אתה אוכל את הצ'יפס ובזמן שאתה אוכל אותו עונים לך "30 שקל".
גמרת לאכול את הצ'יפס.[/QUOTE]
אני מוציא מן הכיס שלי 30 שקל ונותן למצלר ואז אומר לו"הצ'יפס היה טעים.אז קח ת30 שקל האלו וביי".אני יוצא מהמסעדה וחוזר לטורניר הקרבות
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i][u][i]27[/i][/u]
"מצטער, אין לי זמן" אומר לך האיש במהירות ורץ אחרי האחים שלך.
[/QUOTE]
אני אנסה לקום ואז אלך לקנות לי תרופות.
[quote]בו
"תתחיל בתקיפת האבן הזאת, זה אמור לחזק אותך מאוד לבינתיים" אומר לך האדון שלך ומצביע על סלע ענק, הרבה יותר מהקודם.[/quote]
"בסדר!" אני אומר לאדון של בו בשמחה ואשגר קרן ענקית בזעם על האבן
[QUOTE=Barney Stinson;1012538][u][u][i][i]זאק/i][/i][/u][/u]
אתה הולך לכדור ורואה שיש עליו 7 כוכבים, הוא נראה כמו קמיע מזל נחמד.
[/QUOTE]
אני אקח אותו ואשים אותו בכיס, ואז אראה אם אוכל לבצע כאן קצת מדיטציה עד תחילת הקרב הבא.
[QUOTE=Barney Stinson;1012538]
[U][I]סל[/I][/U]
אתה צוחק והורג את כולם בקלות, אתה מתחיל לשאוב מכולם את האנרגיה ואתה ממשיך לצחוק, זה בלתי נשלט. אתה מרגיש את האנרגיה שלך עולה ועולה.
העלת 3 להתקפה
העלת 3 למהירות
עוצמת הלחימה שלך עלתה ל885[/QUOTE]
יאי D:
----
"אני מתחזק" אני אומר ומחייך לעצמי. "אבל זה מתחיל לשעמם. אין פה אתגר כלשהו?" אני מוסיף בזמן שאני משוטט בעיר, מחפש אנשים יותר חזקים להילחם נגדם ולשאוב.
[quote]רוקי מה לעשות? הם בוחרים את האופי שלהם :/
האיש הזקן רץ אליך ומנסה לתקוף אותך, אך אתה רץ לצידה השני של הזירה. הוא ממשיך בהתקפותיו ואתה מתחיל להתחמק מהמתקפות שלו. לבסוף הוא מנסה לתקוף אותך אך אתה זז והוא נופל מהזירה. "רוקי הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.[/quote]
'מה?... מה קרה כאן עכשיו?' חושב לעצמי בתהייה רבה מביט באותו איש זקן ומושפל "אני... מצטער" אני אומר לו מקווה שהוא לא נפגע קשה ממעשי - אני מביט בידי ובגופי ויחד עם המראה המזעזע שאני רואה אני גם חושב לעצמי איך לעזאזל עשיתי זאת?.
בזמן שיש לי אני מחפש מקור מזון וכמו יצר גזעי מיד מתנפל וקופץ במטרה לאכול הכל
[quote=Barney Stinson;1012332]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
"הגענו... זהו..." אומר לך אחד מהנאמקים חללית, אתה יוצא יחד עם כולם החוצה ומולך נגלה נוף מוזר: דשא ירוק, שמיים כחולים ושמש. "וואו, מה זה לעזאזל המקום הזה?" אומר אחד הנאמקים שלא היה אף פעם בכדור הארץ.
[/quote]
"כן... ככה זה נראה..." אעיר, בזמן שאזכר בזכרונות שלי מכדור הארץ. בינתיים אחפש בן ארץ או משהו כזה שיוכל להדריך אותי מכאן.
[QUOTE=Barney Stinson;1012530][u][i]
[u][i]אילן[/i][/u]
אתה קופץ לסוף הזירה שלך ומתחיל לטעון קרן אנרגיה, לאחר 10 שניות אתה יורה את הקרן על האיש, הוא מופתע מהעוצמה של הקרן ועף מחוץ לזירה.
אנשים, בבקשה תגוונו [u]קצת[/u] באופי שלכם, לא כל אחד מכם צריך להיות שחצן מגעיל אתם יודעים...[/QUOTE]
WE ARE SAYANS THAT WHAT WE DO BEING PROUND
(I AM SPIDERMAN THAT WHAT I DO BREAK POTS)
קיצר שחצנות זאת תכונה של הסייאנים
[U][I]בון[/I][/U]
"כן כן..." הוא אומר לך בחוסר סבלנות. "אני רוצה שתשבור את הסלע הזה לרסיסים" אומר לך אדונך בעודו מצביע על סלע ענק.
..[/quote]
הוא עוד לא גומר את המשפט ואני שולח אגרוף ומנפץ את האבן לרסיסים,
" טוב מה עשיתי אדוני..." אני אוהב עם חיוך ערמומי בהוחכה של הכוח העצום שלי
[U][I]לי[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך זירת הקרבות, ברגע שאתה נכנס אתה שומע את הכרוז "לי נגד רוק!". הגעת בדיוק בזמן.
[U][I]תומר[/I][/U]
אין כזה דבר חנויות של תרופות <_<
יש בתי מרקחת, אבל צריך מרשם מרופא וזה סיפור אתה יודע...
[I][U]סל[/U][/I]
אתה משוטט בעיר ושואב עוד כמה אנשים תמימים, אתה לא מתחזק במיוחד. כנראה שכאן אין אנשים יותר מידי חזקים.
אתה מסתכל סביבך ורואה שלט אדום גדול: 'התחרות העולמית של אומנויות לחימה!' אתה רואה עוד כמה דברים כתובים בקטן.
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה כל מיני חיות מוזרות, אך לא בני אדם. אתה רואה שלט ירוק קטן 'התחרות העולמית של אומנויות הלחימה נמצאת 50 ק"מ מזרחה'.
[U][I]דנטה[/I][/U] לצורך המשחק נגיד שכן נרשמת.
אתה צועק את זה, אך אין קהל שמריע, אלה רק המוקדמות.
[U][I]בון[/I][/U] כמה חזק אתה חושב שאתה? O.o
אתה תוקף את האבן באגרוף וכמה סדקים גדולים נוצרים בסלע, אך הוא לא נשבר.
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה מנסה לעשות מדיטציה, אך הפארק הומה אנשים, אין לך זמן ללכת למקום אחר.
[U][I]בו[/I][/U]
אתה מנסה לירות את הקרן על האבן אך הוא עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק לך. לא שיש לך מושג מה זה צורה פיזית.
[QUOTE=Barney Stinson;1013141][U][I]לי[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך זירת הקרבות, ברגע שאתה נכנס אתה שומע את הכרוז "לי נגד רוק!". הגעת בדיוק בזמן.
.[/QUOTE]
אני עולה בהתרגשות לזירה ואז אני מסתכל ליריב שלי וואומר לו"תקשיב רוק אתה עומד להפסיד לי תוך מס' שניות.אז תהיה מוכן לניצחון מוחץ שלי.הבנת.אז אני מתחיל".אני עף במהירות אל רוק ושלח בעיטה לעבר בטנו
[quote=Barney Stinson;1013141]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה כל מיני חיות מוזרות, אך לא בני אדם. אתה רואה שלט ירוק קטן 'התחרות העולמית של אומנויות הלחימה נמצאת 50 ק"מ מזרחה'.
[/quote]
אאמץ את זכרוני, ולפתע אזכר סיפורים ששמעתי בזמן שהותי הקודמת בכדור הארץ על התחרות העולמית לאומנויות לחימה. הואיל ואני מאמין שכל מי שבא יחד איתי יודע מה הוא עושה, ולא צריך את הסיפורים שלי, אמריא מעלה, אמצא את כיוון המזרח, ואתחיל לטוס לשם.
[QUOTE=Barney Stinson;1013141][U][I][U][I]תומר[/I][/U]
אין כזה דבר חנויות של תרופות <_<
יש בתי מרקחת, אבל צריך מרשם מרופא וזה סיפור אתה יודע...
[/QUOTE]
אני אלך לקנות לי אוכל בכוחות שנותרו לי.
[QUOTE=Barney Stinson;1013141]
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה מנסה לעשות מדיטציה, אך הפארק הומה אנשים, אין לך זמן ללכת למקום אחר.[/QUOTE]
אני עף בחזרה לקרב, תוך כדי מבואס שלא יצא לי להתאמן עוד בשביל הקרב הבא,
אני מתחיל לחשוב על כול האויביים שהיו לי עד כה ואז מתחיל לחשוב על כול הדברים החדשים שיכולים לבוא, ועל אוייבים יותר חזקים וכיפיים! ברגע שאני מגיע, אני מחפש את הקרב שלי.
[quote]בו
אתה מנסה לירות את הקרן על האבן אך הוא עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק לך. לא שיש לך מושג מה זה צורה פיזית. [/quote]
אני צורח על האבן למה היא לא נשברת לאדון של בו ואז אני נותן לה אגרופים חזקים
[quote=Barney Stinson;1013141][U][I]בון[/I][/U] כמה חזק אתה חושב שאתה? O.o
אתה תוקף את האבן באגרוף וכמה סדקים גדולים נוצרים בסלע, אך הוא לא נשבר.
.[/quote]
[B]
חחח...,נסחפתי קצת עם הסדרה סורי...
-----------------------------------
"קשה אבן לשבור זאת" אני אומר בקול תינוקי,
"אבל בוס יחכה אני שוב אנסה" אני אומר ושולח על האבן כדור אנרגיה.
-----------------------------------------
שאלה:
אנחנו באותו עולם כולם, זאת אומרת כאילו שאני יכול לפגוש את השחקנים האחרים במשחק ולהילחם בהם?[/B]
[QUOTE=Barney Stinson;1013141]]
[U][I]דנטה[/I][/U] לצורך המשחק נגיד שכן נרשמת.
אתה צועק את זה, אך אין קהל שמריע, אלה רק המוקדמות.
[/QUOTE]
FAIL.....
_______
אז אני הולך אל אזור המנוחה אחרי הניצחון בסיבוב הראשון במוקדמות , מתוסכל מעצם העובדה שחשבתי שזה היה הגמר (FACEPALM)
[u][i]לי[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות אך הוא נוגח בך, אתה מתרסק על רצפת הזירה. "מה אמרת?" הוא מתגרה בך.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה מתחיל לטוס... ולטוס... לאחר כמה זמן אתה רואה פיצוץ עצום צפונה ממך, לא ברור מה זה.
[u][i]תומר[/i][/u] תשקיע יותר
אתה מנסה לקום אך אתה לא מצליח מהכאבים.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לאולם ובדיוק שומע את הכרוז "זאק נגד ג'וני!" זה הקרב שלך.
[u][i]בו[/i][/u]
אתה מתחיל לתקוף את האבן באגרופים חזקים ומתחילים להיות שם סדקים גדולים אך היא לא נשברת.
[u][i]בון[/i][/u] כן
אתה מנסה לירות את כדור האנרגיה אך אדונך עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק עליך, לא שיש לך מושג מה זה אומר.
[U][I]דנטה[/I][/U]
למוקדמות יש 3 סיבובים, תתקן את התגובה.
[U][I]רוקי[/I][/U]
אתה רץ מהר מהזירה אל שדה פתוח מלא בחיות, אתה מרגיש רעב בגופך אחרי המאמץ הפיזי שהשקעת בקרב. אתה מסתכל סביבך ורואה מספר איילים.
בעוד מספר תגובות יהיה ניפוי.
[QUOTE=Barney Stinson;1013141]
[I][U]סל[/U][/I]
אתה משוטט בעיר ושואב עוד כמה אנשים תמימים, אתה לא מתחזק במיוחד. כנראה שכאן אין אנשים יותר מידי חזקים.
אתה מסתכל סביבך ורואה שלט אדום גדול: 'התחרות העולמית של אומנויות לחימה!' אתה רואה עוד כמה דברים כתובים בקטן.[/QUOTE]
'תחרות עולמית, הא? בטח יהיו שם אנשים חזקים יחסית' אני מהרהר לעצמי. "טוב, כנראה שארשם אל התחרות" אני ממלמל והולך אל מקום התחרות.
[QUOTE=Barney Stinson;1013192][u][i]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לאולם ובדיוק שומע את הכרוז "זאק נגד ג'וני!" זה הקרב שלך.
[/QUOTE]
אני מסתכל על הזירה והולך אליה תוך כדי צפייה ליריב החדש שלי, "האם הוא יהיה חזק?" אני חושב, ברגע שאני מגיע לשם אני עושה כמה מתיחות ואומר,"אוקיי, אני מוכן"
[quote=Barney Stinson;1013192]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מתחיל לטוס... ולטוס... לאחר כמה זמן אתה רואה פיצוץ עצום צפונה ממך, לא ברור מה זה.
[/quote]
למה הכוונה בניפוי?
--
אעצור לרגע את טיסתי, ואשאר באוויר. בינתיים, אני אנסה לבדוק האם אני חש אנרגיות של יצורים כלשהם מהכיוון דלעיל. אם אכן אחוש משהו, אשנה את כיווני לשם. אם לא, אמשיך לטוס כרגיל לכיוון מזרח בו טסתי קודם.
[QUOTE=Ilan;1013177]FAIL.....
_______
אז אני הולך אל אזור המנוחה אחרי הניצחון בסיבוב הראשון במוקדמות , מתוסכל מעצם העובדה שחשבתי שזה היה הגמר (FACEPALM)[/QUOTE]
תיקנתי
[quote]בו
אתה מתחיל לתקוף את האבן באגרופים חזקים ומתחילים להיות שם סדקים גדולים אך היא לא נשברת.[/quote]
"בו מעוצבן!" אגיד בזעם ואוריד אגרוף חזק משולב בקצת אנרגיה.
[quote]רוקי
אתה רץ מהר מהזירה אל שדה פתוח מלא בחיות, אתה מרגיש רעב בגופך אחרי המאמץ הפיזי שהשקעת בקרב. אתה מסתכל סביבך ורואה מספר איילים.[/quote]
*מקבלים פרס על השקעה?*
אני מסתכל על המפלצות המוזרות והחלשות הללו לעומתי(לא שאני חזק כל כך ><") ומחליט כי הן יהיו מקור המזון שלי להיום, מיד אני משתגר מאחורי כל אחד מהם ועורף להם את הראש במהירות בעזרת שני ה"להבים"(קרניים) אשר על ראשי. לעט אני מתחיל "לחפור" בתוך גופם של המפלצת דרך החור כאשר אני אוכל כל דבר שאני רואה.
בסופו של דבר אני כבר נהיה שבא ומחליט לנסות להתאמן להוציא את הנשק אשר מחזק אותי מגופי.
אני נעמד מרוכז אל מול עץ גדול ועושה מדיטציה בעמידה, מתחיל לקרוא את התפילה הארוכה באמון רב: "מי ישמור ויתן לי את כוחם של האלים הנצחיים של השמים ורכזם בתוך גופי החלש והצנום, אני מתפלל ומבקש בכל לשון של בקשה עזרה מאותם דמויות גדולות וקדושות לעומתי, אקווה שלמרות כישורי אוכל לקבל את בקשתי הצנוע כמו כל בעלי גזעי" אני מתחיל לזמר בקל צרוד וחלש בעוד ששני ידי מונחות במקביל על האדמה הירוקה והרטובה.
*אם אצליח להשיג את הנשק... תגיד לי בפרטי אני אתן לך מידע רב אודותיו(איזה כוח הוא מביא ועוד..)
[QUOTE=Barney Stinson;1013192][u][i]לי[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות אך הוא נוגח בך, אתה מתרסק על רצפת הזירה. "מה אמרת?" הוא מתגרה בך.
[u][[/QUOTE]
אני אומר לו"כנראה שאתה חירש.אמרתי לך שאני אביס אותצך הבנת".אני מתעצבן מן רטק ואז עף אליו ונותן לו בעיטה ואגרוף בבטן
[u][i]סל[/i][/u]
אתה מסתכל באותיות הקטנות של השלט קודם כל ומגלה שזה רחוק מאוד. ייקח לך כמה ימים להגיע לשם במצב שלך.
[u][u][i]זאק[/i][/u][/u]
אתה עולה לזירה ורואה...אותך! שאר האנשים באולם לא מבחינים בדבר המוזר.
[u][i]מלפיאן[/i][/u] אני אנפה אנשים שלא משקיעים ומורידים לי את החשק להגיב.
אתה מצליח לחוש אנרגיה אחת עצומה, אתה גם מרגיש כל מיני אנרגיות קטנות שהולכות ונעלמות.
[u][i]דנטה[/i][/u]
אתה הולך אל איזור המנוחה ומתיישב על אחד הכיסאות, מתוסכל. אתה מרגיש רעב גדול בבטן שלך לאחר הקרב שלך.
[u][i]בו[/i][/u]
האבן מתפרקת בקלות "בו! אמרתי בלי אנרגיה!" צועק עליך אדונך.
[u][i]רוקי[/i][/u] ברור שמקבלים.
אתה הורג את כל החיות ואוכל את בשרן. אתה מתחיל להתפלל לאלי השמיים ומרגיש תחושה מוזרה בגופך, אך היא עוברת. לפתע אתה רואה מולך שור גדול מאוד, הוא מתחיל לרוץ אליך במהירות במטרה להרוג אותך.
[U][I]לי[/I][/U]
אתה מנסה לקום אך הוא מצמיד אותך לזירה, כנראה שתצטרך לנסות משהו אחר.
[quote=Barney Stinson;1013214]
[U][I]מלפיאן[/I][/U] אני אנפה אנשים שלא משקיעים ומורידים לי את החשק להגיב.
אתה מצליח לחוש אנרגיה אחת עצומה, אתה גם מרגיש כל מיני אנרגיות קטנות שהולכות ונעלמות.
[/quote]
'כנראה מתבצע שם רצח עם אכזרי במיוחד....' אחשוב, ולאחר מכן אקבע כי לשמור על אמנת ג'נבה חשוב יותר מאשר להתמודד בתחרות כלשהי. אי לכך, אטוס לכיוון רצח העם לכאורה.
[quote]רוקי ברור שמקבלים.
אתה הורג את כל החיות ואוכל את בשרן. אתה מתחיל להתפלל לאלי השמיים ומרגיש תחושה מוזרה בגופך, אך היא עוברת. לפתע אתה רואה מולך שור גדול מאוד, הוא מתחיל לרוץ אליך במהירות במטרה להרוג אותך.[/quote]
'אולי עשיתי טעות?' אחשוב לעצמי בהיסוס לפני שהתחיל בכלל לחשוב על לעשות משהו 'ככל הנראה עשיתי מעשה שגוי בתפילה וככה הם רוצים לגמור לי, טוב יכול להיות שהם צודקים' מחשבות מתחילות להציף את ראשי ואשתגר אחורנית, מודע לכך שהרגע אכלתי ואין שום סיבה כי כעת אצטרך להרוג מפלצת כעת, אחרי הכל-מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה!.
לאחר שאני משתגר ומתקדם כמה מטרים קדימה אסתכל לאחור במבט תמים מקווה כי אותו שור נעלם או שהוא עצר.