-
[B][COLOR="DarkGreen"]סוקרלוס
"מה זה הגדלה של עגבניות?" אומר לך הילד "אה! גידול עגבניות! אם לא תדבר כמו עילג אז אולי אני אבין אותך יותר" הוא ממשיך בזלזול
"בכל מקרה אין הרבה מה ללמוד פשוט שותלים את הזרעים ומשקים, אנחנו לו יודעים אם אתה בן דמטר (גם אתה לא יודע) אז אי אפשר לדעת אם יש לך כוחות של גידול צמחים" הוא אומר ואתם מגיעים לחלקת הצמחים של החבר החדש שלך "אה לא אמרתי לך איך קוראים לי אני מייק" הוא אומר אבל אתה לא ממש מקשיב לו, אתה מתפאר מהיופי של החלקה שלו! יש שם ענבים, ורדים, עגבניות, פירות יער מה שרק תרצה! "וואו!" אתה פולט ואתה מתחיל לזהור באור ירוק...[/COLOR][/B]
[B]טוני
אתה קופץ על אחד ותוקע לו את הפיגיון בפנים, לשני אתה תוקע את היפגיון ביד ולשלישי בבטן. אתה ממשיך בסדר הזה את ההתקפה על כל הזומבים ולבסוף הורג את כולם "איך הייתי?" אתה שואל את ניקו והוא עונה לך "אתה מעדיף ללכת על בטוח יותר מדי... אל תדאג אחרי הדבר הבא אתה כבר תשתחרר יותר" הוא אומר ואתה פתאום לא רואה אותו.
לפתע אתה רואה שהוא חזר עם כלב ענק ושחור הכלב רץ עלייך ומלקק לך את הפנים "הוא ילמד אותך את מסע הצללים" הוא אומר להכלב מקשקש בזנב[/B]
[B][COLOR="Black"]ליאו
סליחה אני אנסה להגיב יותר אבל יש לי לחץ של מבחנים, שבוע הבא הבא הכל יהיה יותר טוב :D
--------------------------------------------------------------------------
"אממ... לא אני לא יכול להגיד לך מסיבה פשוטה אני לא יודע אבל אל תדאג אני כמעט בטוח שאני יודע" הוא אומר לך ואתם הולכים לביתן עם פטיש גדול בפתח שלו "זה ביתן הפייסטוס כאן תבחר נשק" הוא אומר לך ואתם נכנסים, אתה רואה כלבים מכנים חרבות חניתות מתפצלות ולפתע אתה רואה שלוש נשקים שמושכים את עינייך וגם אחד נראה מאוד מוזר, אתה רואה חרב זהב, חנית זהב ומטבע במה תבחר?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1038167]
[B][COLOR="Black"]ליאו
סליחה אני אנסה להגיב יותר אבל יש לי לחץ של מבחנים, שבוע הבא הבא הכל יהיה יותר טוב :D
--------------------------------------------------------------------------
"אממ... לא אני לא יכול להגיד לך מסיבה פשוטה אני לא יודע אבל אל תדאג אני כמעט בטוח שאני יודע" הוא אומר לך ואתם הולכים לביתן עם פטיש גדול בפתח שלו "זה ביתן הפייסטוס כאן תבחר נשק" הוא אומר לך ואתם נכנסים, אתה רואה כלבים מכנים חרבות חניתות מתפצלות ולפתע אתה רואה שלוש נשקים שמושכים את עינייך וגם אחד נראה מאוד מוזר, אתה רואה חרב זהב, חנית זהב ומטבע במה תבחר?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ שמע.." אגיד למדריך.. את השתיקה אדגיש ובכך אנסה לרמוז לו שאין לי מושג מה שמו. "הייתי לוקח את החרב כי זה הכי מעניין אותי.. אבל מה הכוונה במטבע? מלבד לזרוק אותו על אנשים במה הוא מתבטא כנשק?" אשאל אותו בפליאה.
-
[quote=KillerBee;1038167]
[B]טוני[/B]
[B]אתה קופץ על אחד ותוקע לו את הפיגיון בפנים, לשני אתה תוקע את היפגיון ביד ולשלישי בבטן. אתה ממשיך בסדר הזה את ההתקפה על כל הזומבים ולבסוף הורג את כולם "איך הייתי?" אתה שואל את ניקו והוא עונה לך "אתה מעדיף ללכת על בטוח יותר מדי... אל תדאג אחרי הדבר הבא אתה כבר תשתחרר יותר" הוא אומר ואתה פתאום לא רואה אותו.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שהוא חזר עם כלב ענק ושחור הכלב רץ עלייך ומלקק לך את הפנים "הוא ילמד אותך את מסע הצללים" הוא אומר להכלב מקשקש בזנב[/B]
[/quote]
[B]"קוראים לו ריינו, נכון?" אשאל עם חיוך גדול על פני,[/B]
[B]"עלה לי בראש השם הזה..." אני אומר ומחכה לתשובה מניקו.[/B]
[B]"הי! כלבלבי! אתה הולך ללמד אותי קצת?" אני אומר ומסתכל על הכלב שניקו עוד לא אמר לי את שמו.[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]ליאו
"את האמת, אני לא ממש יודע" אומר לך המדריך "אבל אם זה לא היה כלי נשק אז זה לא היה נכנס לכאן, שהמראה של זה לא יטעה אותך!" הוא אומר ומוציא עט נחושת מהכיס שלו, לוחץ על הקצה המעוגל שלו ולפתע מתגלה מולך חרב נחושת מרהיבה "ראית את זה? אולי המטבע על אותו העיקרון!" הוא אומר לך ואתה ממשיך להרהר, לפתע יש לך קול מוזר בראש שאומר "למטבע יש שני צדדים, למטבע יש שני צדדים!" אתה יורד על הברכיים ופרסי צועק "חובש! אני צריך חובש!" ואתה מתרומם שוב ואומר לו "לא אני בסדר" והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR]
טוני
"לא, אין לו שם מצידי תיתן לו שם בעצמך" ניקו אומר לך בטון מזלזל
ושאתה אומר לכלב כלבלבי הוא נוהם עלייך בעצבנות "לא כדי שתקרא לו ככה!" ניקו אומר לך
הכלב רץ ואז קופץ לתוך הצל של ניקו ויוצא משלך הוא מסמן לך שתנסה...[/B]
-
[quote=KillerBee;1038207]
[B]טוני[/B]
[B]"לא, אין לו שם מצידי תיתן לו שם בעצמך" ניקו אומר לך בטון מזלזל [/B]
[B]ושאתה אומר לכלב כלבלבי הוא נוהם עלייך בעצבנות "לא כדי שתקרא לו ככה!" ניקו אומר לך[/B]
[B]הכלב רץ ואז קופץ לתוך הצל של ניקו ויוצא משלך הוא מסמן לך שתנסה...[/B][/quote]
[B]"טוב..., משתגיד" אומר לניקו,[/B]
[B]'טוב ננסה מה כבר יכול להיות' אני חושב לעצמי וקופץ אל תוך הצל של ניקו[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1038207][B][COLOR="DarkRed"]ליאו
"את האמת, אני לא ממש יודע" אומר לך המדריך "אבל אם זה לא היה כלי נשק אז זה לא היה נכנס לכאן, שהמראה של זה לא יטעה אותך!" הוא אומר ומוציא עט נחושת מהכיס שלו, לוחץ על הקצה המעוגל שלו ולפתע מתגלה מולך חרב נחושת מרהיבה "ראית את זה? אולי המטבע על אותו העיקרון!" הוא אומר לך ואתה ממשיך להרהר, לפתע יש לך קול מוזר בראש שאומר "למטבע יש שני צדדים, למטבע יש שני צדדים!" אתה יורד על הברכיים ופרסי צועק "חובש! אני צריך חובש!" ואתה מתרומם שוב ואומר לו "לא אני בסדר" והוא נרגע.
מה תעשה?[/COLOR]
.[/B][/QUOTE]
"אממ... המטבע הזה מעניין אותי מאוד.. שמעתי קול פרסי.. שאמר לי שלמטבע יש שני צדדים." אסתכל על המטבע וארים אותו,אנסה להפוך אותו ואז ללחוץ על הצד אליו הפכתי את המטבע "אולי זה באמת פועל כמו העט."
-
[QUOTE=KillerBee;1038167][B][COLOR="DarkGreen"]סוקרלוס
"מה זה הגדלה של עגבניות?" אומר לך הילד "אה! גידול עגבניות! אם לא תדבר כמו עילג אז אולי אני אבין אותך יותר" הוא ממשיך בזלזול
"בכל מקרה אין הרבה מה ללמוד פשוט שותלים את הזרעים ומשקים, אנחנו לו יודעים אם אתה בן דמטר (גם אתה לא יודע) אז אי אפשר לדעת אם יש לך כוחות של גידול צמחים" הוא אומר ואתם מגיעים לחלקת הצמחים של החבר החדש שלך "אה לא אמרתי לך איך קוראים לי אני מייק" הוא אומר אבל אתה לא ממש מקשיב לו, אתה מתפאר מהיופי של החלקה שלו! יש שם ענבים, ורדים, עגבניות, פירות יער מה שרק תרצה! "וואו!" אתה פולט ואתה מתחיל לזהור באור ירוק...[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מה קורה?!"אצעק בקול חזק לעבר מייק ואז אוסיף:"מה קורה כאן?למה אני מתחיל לזהור באור ירוק מייק?!"
-
[B][COLOR="Sienna"]טוני
אתה קופץ לצל של ניקו ואתה מרגיש כאילו אתה קופץ למים, אתה שוחה בעולם של צללים אבל משהו בו נראה מוכר... למעשה הכל מוכר! עצי הרימון השחורים הורדים השחורים הנהר המוזר הכל אותו דבר רק הפוך ולא זז.
באותו זמן שאתה רואה את זה אתה מרגיש את האנרגיה של יוצאת החוצה במהירות מסתחררת אתה מרגיש שאתה חייב לצאת ואתה יוצא דרך הצל של ניקו, בדיוק מאחוריו "יפה יפה" ניקו אומר לך "אבל השתמשת ביותר מידי אנרגייה! נסה שוב והפעם פשוט תיפול ואל תתאמץ תצוף לך בעולם הצללים" אתה רואה בטונו הרבה יותר שמחה, כנראה הוא התרגל אלייך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]ליאו
"מעניין" פרסי אומר לך ואתה מתחיל ללכת לעבר המטבע, באופן מוזר אתה מרגיש חזק יותר כשאתה מתקרב אליו כשאתה מתקרב יותר אתה רואה שיש לידו פתק 'לא לגעת! רכושו של ג'ייסון! להביא את המטבע הקיסרי אך ורק לנבחר!'
אתה מתעלם מהפתק היות ואין לך עניין לקרוא אותו ואתה זורק אותו למאחורייך ופוגע בראש של פרסי בטעות "היי!" הוא אומר ונפלט לך 'אופס' מגוחך.
אתה מסתכל על המטבע ומנסה ללחוץ עליו אבל לא קורה כלום, אבל אתה רואה סימנים של חנית ושל חרב משני הצדדים אתה חושב עכשיו שהמטבע חסר ערך וזורק אותו באוויר בצורה של הטלה, הוא נופל לך ליד כשהצד שמופנה מעלה הוא צד החרב, פתאום מופיעה לך ביד חרב זהובה כמו שרצית בהתחלה 'למטבע יש שני צדדים!' הקול מהדהד בראשך שנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סוקרלוס
"אוי... חשבתי שזה ככה, אף אחד לא מתקרב לכאן סתם מרצונו!" הוא אומר לך ואתה מתחיל לאבד את הזוהר הירוק, רק הידיים שלך זוהרות "אני לא מאמין איזה כיף לך! קיבלת את מגע דמטר!" הוא אומר לך ואתה לא מבין למה הוא מתכוון.
הוא קולט שיש לך פרצוף לא מבין ומתחיל בהסבר "אתה! טוב איך אמרת שקוראים לך? לא משנה.. אתה! אתה חצי אח שלי! אתה גם בן דמטר!" הוא צועק בשמחה "יופי עכשיו שנינו עומדים להציק ללוסינדה כל הזמן!" הוא אומר בצהלה ואז כנראה נזכר במשהו "אה כן הידיים הירוקות האלה זאת מתנה! מתנה מאמא! היא כנראה מאוד אוהבת אותך, יש לך מגע קסם אתה רק צריך ללמוד לשלוט בו ואתה גם תשלוט בצמחים!" לפתע אתה מתחיל להרגיש גפן מחבק את הידיים שלך "בו, נלך לתת לך חלקה משלך אצל כירון! אני אבקש שהחלקה תהיה ליד שלי ואז נוכל לחבר אותן!" הוא אומר לך ורץ למבנה מוזר כנראה מחכה שתרוץ אחריו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1038757][B][COLOR="Sienna"][B][COLOR="Blue"]סוקרלוס
"אוי... חשבתי שזה ככה, אף אחד לא מתקרב לכאן סתם מרצונו!" הוא אומר לך ואתה מתחיל לאבד את הזוהר הירוק, רק הידיים שלך זוהרות "אני לא מאמין איזה כיף לך! קיבלת את מגע דמטר!" הוא אומר לך ואתה לא מבין למה הוא מתכוון.
הוא קולט שיש לך פרצוף לא מבין ומתחיל בהסבר "אתה! טוב איך אמרת שקוראים לך? לא משנה.. אתה! אתה חצי אח שלי! אתה גם בן דמטר!" הוא צועק בשמחה "יופי עכשיו שנינו עומדים להציק ללוסינדה כל הזמן!" הוא אומר בצהלה ואז כנראה נזכר במשהו "אה כן הידיים הירוקות האלה זאת מתנה! מתנה מאמא! היא כנראה מאוד אוהבת אותך, יש לך מגע קסם אתה רק צריך ללמוד לשלוט בו ואתה גם תשלוט בצמחים!" לפתע אתה מתחיל להרגיש גפן מחבק את הידיים שלך "בו, נלך לתת לך חלקה משלך אצל כירון! אני אבקש שהחלקה תהיה ליד שלי ואז נוכל לחבר אותן!" הוא אומר לך ורץ למבנה מוזר כנראה מחכה שתרוץ אחריו[/COLOR][/B][/QUOTE]
'זה היה מגניב...'אחשוב לעצמי בשמחה ואז ארוץ עם מייק למבנה המוזר ותוך כדי ארוץ ואגיד לו:"קוראים לי סוקרלוס ומי זאת האמא הזאת?אני לא מבין כלום מצטער מייק"
-
[QUOTE=KillerBee;1038757]
[B][COLOR="Purple"]ליאו
"מעניין" פרסי אומר לך ואתה מתחיל ללכת לעבר המטבע, באופן מוזר אתה מרגיש חזק יותר כשאתה מתקרב אליו כשאתה מתקרב יותר אתה רואה שיש לידו פתק 'לא לגעת! רכושו של ג'ייסון! להביא את המטבע הקיסרי אך ורק לנבחר!'
אתה מתעלם מהפתק היות ואין לך עניין לקרוא אותו ואתה זורק אותו למאחורייך ופוגע בראש של פרסי בטעות "היי!" הוא אומר ונפלט לך 'אופס' מגוחך.
אתה מסתכל על המטבע ומנסה ללחוץ עליו אבל לא קורה כלום, אבל אתה רואה סימנים של חנית ושל חרב משני הצדדים אתה חושב עכשיו שהמטבע חסר ערך וזורק אותו באוויר בצורה של הטלה, הוא נופל לך ליד כשהצד שמופנה מעלה הוא צד החרב, פתאום מופיעה לך ביד חרב זהובה כמו שרצית בהתחלה 'למטבע יש שני צדדים!' הקול מהדהד בראשך שנית
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ.. פרסי המטבע הזה מאוד מיוחד,מה שהוא עושה בעצם זה לתת לי גם חרב ואם אני קורא נכון את הציור עליו,אם אזרוק אותו.." אזרוק אותו תוך כדי דיבור ואקווה שיפול על צד החנית "אז אני אמור לקבל חנית.. שמע זה מגניב מאוד ונראה לי שאני אקח את זה.. אבל שני דברים פרסי.. מי זה ג'ייסון? הדבר השני הוא מי זה הנבחר,אבל אני מניח שאתה לא יודע,לא כך?" אשאל אותו.
-
[quote=KillerBee;1038757][B][COLOR=sienna]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה קופץ לצל של ניקו ואתה מרגיש כאילו אתה קופץ למים, אתה שוחה בעולם של צללים אבל משהו בו נראה מוכר... למעשה הכל מוכר! עצי הרימון השחורים הורדים השחורים הנהר המוזר הכל אותו דבר רק הפוך ולא זז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]באותו זמן שאתה רואה את זה אתה מרגיש את האנרגיה של יוצאת החוצה במהירות מסתחררת אתה מרגיש שאתה חייב לצאת ואתה יוצא דרך הצל של ניקו, בדיוק מאחוריו "יפה יפה" ניקו אומר לך "אבל השתמשת ביותר מידי אנרגייה! נסה שוב והפעם פשוט תיפול ואל תתאמץ תצוף לך בעולם הצללים" אתה רואה בטונו הרבה יותר שמחה, כנראה הוא התרגל אלייך[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]'טוב, מה כבר יכול לקרות ' אני חשושב לעצמי,[/B]
[B]" קפצתי!" אני אומר בחיוך וקופץ לצל של ניקו,[/B]
[B]' הפעם אני יצוף ולא יבזבז הרבה אנרגייה כמו שניקו אמר!' אני חושב ומתחיל לרחף בעולם הצללים.[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]סוקרלוס
"אל תדאג סוקרלוס כירון יסביר לך הכל!" הוא אומר לך ואתם רצים, תמח מטפס מפיל אותך ואתה מועד אבל הדשא מציל אותך מנפילה על הפרצוף, איכשהו הוא גדל באופן משמעותי לפנייך. אתה ממשיך לרוץ ועוקף את מייק הוא לפתע עוצר ומסתכל עלייך בהבעה מוזרה, אתה רואה שהרגליים שלך זוהרות באור ירוק ושהדשא מתחתייך עוזר לך לזוז מהר יותר אתה חושב על הצירה וצמחים מהאדמה תופסים אותך כנראה הפקודה שלך לא הייתה מספיק טובה כי נחתת על הפרצוף עכשיו זה באמת מתחיל להיות מגניב. אתה ומייק מגיעים למבנה המוזר ונכנסים אליו לפתע מישהו עוצר אותכם "כירון לא יכול לקבל אותכם כרגע מה אתם רוצים!" הוא אומר ומייק משיב לו "יש לנו כאן בן דמטר אנחנו צריכים להביא לו חלקה!" בצעקות חסרות סבלנות.
אתם הולכים והאיש הזה נותן לך שטר בעלות על חלקה ליד מייק "אני חוזר לטפל בצמחים שלי אם אתה רוצה אתה יכול לבוא גם מה אתה רוצה לעשות?" הוא שואל אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]ליאו
אתה חושב לרגע איך להחזיר את זה מחרב למטבע ואיך שאתה מתחיל זה חוזר אוטומטית אתה זורק את זה שוב וחושב על חנית ומתגלה לך חנית על ידך "בדיוק כמו שאמרת" אומר לך פרסי "אתה חכם יחסית לארס כמובן אם זה נכון" הוא ממשיך קצת בלחש... והחנית הופכת למטבע זהב "טוב קח את המטבע" הוא אומר ואתה שם אותו בכיס "אני לא ממש יודע לגבי הנבחר אולי זה קשור לנבואה הגדולה אבל אני יודע מי הוא ג'ייסון, ג'ייסון הוא חלק מהמחנה הרומי הוא בן יופיטר אנחנו המחנה היווני, מחנה שקט יותר וחופשי יותר במחנה הרומי מתאמנים יותר על לחימה ועל משמעת כמו באימפרייה..." הוא מסביר "אז אני וג'ייסון הוחלפנו כי האלים רצו לעשות החלפת מנהיגים כמו החלפת סטודנטים ואז הוא בא לפה כנראה זה היה הנשק שלו כמו העט שלי" הוא אומר ויוצא מחדש הנשקים ואתה אחריו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]טוני
אתה נופל לתוך הצל של ניקו ומתחיל לצוף, הפעם אתה לא מרגיש שום כוח מתבזבז אתה אפילו מרגיש עלייה קלה וירידה במתח אתה צף לך בעולם הצללים ועולה דרך צל של עץ אתה מרגיש שהצלחת ואתה הולך לניקו "יפה מאוד" הוא אומר לך ולפתע אתה רואה אותו מאחוריו "אפילו לא הרגשתי שאתה שם, הצלחת אחי" הוא ממשיך בטון נעים לאוזן.
"אוקיי עכשיו אני אשחרר את הזומבים ואתה תעשה את מה שחשבת לעשות בהתחלה להרוג את כולם במכה, אם ייתפקשש לך ותעיף את הפגיון למקום לא טוב פשוט תשתמש בצללים של הזומבים ותקפוץ לקחת אותו קאפיש?" הוא אומר ואז משחרר את הזומבים מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1039407][B][COLOR="Indigo"]ליאו
אתה חושב לרגע איך להחזיר את זה מחרב למטבע ואיך שאתה מתחיל זה חוזר אוטומטית אתה זורק את זה שוב וחושב על חנית ומתגלה לך חנית על ידך "בדיוק כמו שאמרת" אומר לך פרסי "אתה חכם יחסית לארס כמובן אם זה נכון" הוא ממשיך קצת בלחש... והחנית הופכת למטבע זהב "טוב קח את המטבע" הוא אומר ואתה שם אותו בכיס "אני לא ממש יודע לגבי הנבחר אולי זה קשור לנבואה הגדולה אבל אני יודע מי הוא ג'ייסון, ג'ייסון הוא חלק מהמחנה הרומי הוא בן יופיטר אנחנו המחנה היווני, מחנה שקט יותר וחופשי יותר במחנה הרומי מתאמנים יותר על לחימה ועל משמעת כמו באימפרייה..." הוא מסביר "אז אני וג'ייסון הוחלפנו כי האלים רצו לעשות החלפת מנהיגים כמו החלפת סטודנטים ואז הוא בא לפה כנראה זה היה הנשק שלו כמו העט שלי" הוא אומר ויוצא מחדר הנשקים ואתה אחריו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מעניין.. אבל עוד יותר מעניין מה עושה מטבע של המחנה הרומי אצלנו.. ג'ייסון שכח אותו פה? או שמא גנב אותו מישהו? או שבכלל הוא השאיר אותו כאן כחלק מהנבואה.." אהרהר בקול "פרסי מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אשאל אותו בזמן שאלך אחריו. 'מוזר שהמחנה היווני שקט יותר.. מה לא שמעו פה על אלכסנדר מוקדון?' אהרהר שנית ואגחך.
-
[QUOTE=KillerBee;1039407][B][COLOR="DarkRed"]סוקרלוס
"אל תדאג סוקרלוס כירון יסביר לך הכל!" הוא אומר לך ואתם רצים, תמח מטפס מפיל אותך ואתה מועד אבל הדשא מציל אותך מנפילה על הפרצוף, איכשהו הוא גדל באופן משמעותי לפנייך. אתה ממשיך לרוץ ועוקף את מייק הוא לפתע עוצר ומסתכל עלייך בהבעה מוזרה, אתה רואה שהרגליים שלך זוהרות באור ירוק ושהדשא מתחתייך עוזר לך לזוז מהר יותר אתה חושב על הצירה וצמחים מהאדמה תופסים אותך כנראה הפקודה שלך לא הייתה מספיק טובה כי נחתת על הפרצוף עכשיו זה באמת מתחיל להיות מגניב. אתה ומייק מגיעים למבנה המוזר ונכנסים אליו לפתע מישהו עוצר אותכם "כירון לא יכול לקבל אותכם כרגע מה אתם רוצים!" הוא אומר ומייק משיב לו "יש לנו כאן בן דמטר אנחנו צריכים להביא לו חלקה!" בצעקות חסרות סבלנות.
אתם הולכים והאיש הזה נותן לך שטר בעלות על חלקה ליד מייק "אני חוזר לטפל בצמחים שלי אם אתה רוצה אתה יכול לבוא גם מה אתה רוצה לעשות?" הוא שואל אותך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה שתיתן לי יהיה טוב...אבל אני מעדיף משהו קל כמו לגדל עגבניות"אומר למייק ואז אחכה לתשובתו.
-
[quote=KillerBee;1039407]
[B][color="DarkRed"][B][COLOR=blue]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה נופל לתוך הצל של ניקו ומתחיל לצוף, הפעם אתה לא מרגיש שום כוח מתבזבז אתה אפילו מרגיש עלייה קלה וירידה במתח אתה צף לך בעולם הצללים ועולה דרך צל של עץ אתה מרגיש שהצלחת ואתה הולך לניקו "יפה מאוד" הוא אומר לך ולפתע אתה רואה אותו מאחוריו "אפילו לא הרגשתי שאתה שם, הצלחת אחי" הוא ממשיך בטון נעים לאוזן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"אוקיי עכשיו אני אשחרר את הזומבים ואתה תעשה את מה שחשבת לעשות בהתחלה להרוג את כולם במכה, אם ייתפקשש לך ותעיף את הפגיון למקום לא טוב פשוט תשתמש בצללים של הזומבים ותקפוץ לקחת אותו קאפיש?" הוא אומר ואז משחרר את הזומבים מה תעשה?[/COLOR][/B][/B][/quote]
[B]"אין בעיה!" אני אומר לטוני ואחכה שהזומבים יתקרבו אלי,[/B]
[B]" בואו! יצורים מכוערים!" אני אגיד לזומבים ויוציא את הפיגון,[/B]
[B]"קלוט את זה!" אני אגיד לניקו ואזרוק את הפיגיןו על הזומבים במהירות.[/B]
-
ליאו
"לא יודע אני הולך להתאמן אתה רוצה לבוא?" הוא אומר לך וכשאתה שומע להתאמן אתה נרגש, הרבה זמן לא התאמנת בלחימה ועוד עם נשק? יותר טוב! "אתה יודע כיף לנו מה שטוב בנשקים שלנו זה שהם גם ניידים" פרסי אומר לך ואתם מתקדמים לעבר כמה בובות אימונים חתוכות וחסרות איברים.
פרסי לוחץ על כפתור והבובות המגעילות מוחלפות לבובות חדשות ממולאות חול שרק מחכות שתוריד להם כל איבר אפשרי בגוף, מה תעשה?
סוקרלוס
"טוב בו נלך" הוא אומר לך ואתם מתקדמים לעבר החלקות שלכם, אתם מגיעים לשדה הענק ורואים חלקה גדולה עם צמחייה רבה של מייק וחלקה ריקה שלידה שולחן עם כמה זרעים של צמחים שונים.
אתה מתקרב לשולחן ואתה רואה זרעים של: גזר, אפונים, אפוני קסם, שעועית, עגבניות, ענבים סגולים וירוקים, מלפפון, גמבות, פרחים למיניהם וכל עצי הפרי שאתה יכול לדמיין.
פתאום מייק מתקרב ולוקח את השקית עם אפוני הקסם וזורק אותם למעלה והם מתפוצצים "זה היה תעלול של לוסינדה אז אתה רוצה לחבר את החלקות שלנו ונתחיל לגדל בשלך צמחים?" הוא שואל אותך "מה אתה רוצה להתחיל?"
טוני
הזמבים מתקרבים, מתקרבים.. אתה מחכה בסבלנות לרגע הנכון ואז אתה זורק עליהם את הפגיון שמפוצץ כל אחד ואחד מהם "קלוט את זה" אתה אומר לניקו.
שהפגיון מגיע לאחרון הוא נופל כנראה לא הייתה מספיק תנופה.
הזומבי שנישאר מגיע אלייך "מזווו אמחבה!" הוא אומר לך ובא לתפוס לך את המוח עם הלסת שלו, אתה פשוט נופל לצל שלו בהנאה והוא נוגס באוויר אתה לוקח את הפגיון חוזר למאחוריו ודוקר אותו בגב "ביי ביי זומבי" אתה אומר והוא מתפוצץ.
"יפה מאוד!" אומר לך ניקו "מה אתה רוצה ללמוד עוד?"
-
[quote=KillerBee;1040058]
טוני
הזמבים מתקרבים, מתקרבים.. אתה מחכה בסבלנות לרגע הנכון ואז אתה זורק עליהם את הפגיון שמפוצץ כל אחד ואחד מהם "קלוט את זה" אתה אומר לניקו.
שהפגיון מגיע לאחרון הוא נופל כנראה לא הייתה מספיק תנופה.
הזומבי שנישאר מגיע אלייך "מזווו אמחבה!" הוא אומר לך ובא לתפוס לך את המוח עם הלסת שלו, אתה פשוט נופל לצל שלו בהנאה והוא נוגס באוויר אתה לוקח את הפגיון חוזר למאחוריו ודוקר אותו בגב "ביי ביי זומבי" אתה אומר והוא מתפוצץ.
"יפה מאוד!" אומר לך ניקו "מה אתה רוצה ללמוד עוד?"[/quote]
[B]"הייתי רוצה ללמוד לעשות כדור צללים!" אני אומר לניקו בהתרגשות,[/B]
[B]" לאחר מכן הייתי רוצה לאמץ איזור חייה שתעזור לי במסע שלי" אני מוסיף ואומר,[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1040058]סוקרלוס
"טוב בו נלך" הוא אומר לך ואתם מתקדמים לעבר החלקות שלכם, אתם מגיעים לשדה הענק ורואים חלקה גדולה עם צמחייה רבה של מייק וחלקה ריקה שלידה שולחן עם כמה זרעים של צמחים שונים.
אתה מתקרב לשולחן ואתה רואה זרעים של: גזר, אפונים, אפוני קסם, שעועית, עגבניות, ענבים סגולים וירוקים, מלפפון, גמבות, פרחים למיניהם וכל עצי הפרי שאתה יכול לדמיין.
פתאום מייק מתקרב ולוקח את השקית עם אפוני הקסם וזורק אותם למעלה והם מתפוצצים "זה היה תעלול של לוסינדה אז אתה רוצה לחבר את החלקות שלנו ונתחיל לגדל בשלך צמחים?" הוא שואל אותך "מה אתה רוצה להתחיל?"
[/QUOTE]
"אפשר עם שתיהם?אם כן אני רוצה להתחיל עם עגבניות וגזרים אבל אם אפשר רק אחד אז עגבניות!"אומר למייק ואז אוסיף:"מי זאת לוסינדה?"
-
[b][u]טוני[/u][/b]
"לא אני לא אוכל את שנייהם כי הם לא הגיוניים אבל לגבי השני אולי אני אוכל לעזור לך" ניקו אומר לך
"אני יכול ללמד אותך איך לזמן את "כלבלבוני" מהעולם הזה ריינו זה שם מתאים לו הוא באמת נראה קצת כמו קרנף.. אל תעלב ריינו, זהו ריינו זהו שמו!" ניקו מצהיר ואתם עוברים לעולם החיים בשנייה
"אוקיי תצמיד את יידך לאדמה ותחשוב עלייך ועל ריינו תוקפים את היריב שלך שבמקרה הזה זה אני" הוא אומר "תנסה את זה"
[b][u]סוקרלוס[/u][/b]
"מצידי אתה יכול לשים הכל כולם שלך אתה משתמש בכולם!" הוא אומר ומתחיל לפזר זרעים של גזר על הקרקע המשותפת שלכם ואתה מחכה אותו, אתתם מסיימים עם הגזר והוא אומר לך "אוקיי עכשיו תשקה אותם קצת" הוא אומר ואתה לוקח מימייה מלאה במיים שמופיעה על השולחן ומשקה את כל הפירות ששתלתם "הם מוכנים לגידול שלהם תתרכז בצמיחה תדמיין שאתה זרע קטן של עגבנייה ושל גזר שהולך וגדל ואז תכוון את ידך על הזרעים" הוא אומר לך
-
[QUOTE=KillerBee;1040100][b][u][b][u]סוקרלוס[/u][/b]
"מצידי אתה יכול לשים הכל כולם שלך אתה משתמש בכולם!" הוא אומר ומתחיל לפזר זרעים של גזר על הקרקע המשותפת שלכם ואתה מחכה אותו, אתתם מסיימים עם הגזר והוא אומר לך "אוקיי עכשיו תשקה אותם קצת" הוא אומר ואתה לוקח מימייה מלאה במיים שמופיעה על השולחן ומשקה את כל הפירות ששתלתם "הם מוכנים לגידול שלהם תתרכז בצמיחה תדמיין שאתה זרע קטן של עגבנייה ושל גזר שהולך וגדל ואז תכוון את ידך על הזרעים" הוא אומר לך[/QUOTE]
אני התרכז בכול כוחי אומר לעצמי:"אני זרע קטן...אני זרע...אני צריך מים!"ואז אחשוב כמו זרע ואנסה לעלות את הזרע למעלה בכול כוחי.
-
[quote=KillerBee;1040100][B][U]טוני[/U][/B]
"לא אני לא אוכל את שנייהם כי הם לא הגיוניים אבל לגבי השני אולי אני אוכל לעזור לך" ניקו אומר לך
"אני יכול ללמד אותך איך לזמן את "כלבלבוני" מהעולם הזה ריינו זה שם מתאים לו הוא באמת נראה קצת כמו קרנף.. אל תעלב ריינו, זהו ריינו זהו שמו!" ניקו מצהיר ואתם עוברים לעולם החיים בשנייה
"אוקיי תצמיד את יידך לאדמה ותחשוב עלייך ועל ריינו תוקפים את היריב שלך שבמקרה הזה זה אני" הוא אומר "תנסה את זה"
[/quote]
[B]"אוקיי..." אני אומר ומצמיד את שתי ידיי לריצפה, אני מעיף מבט קצר אל ניקו ואז אל ריינו ועוצם את עייני[/B]
[B]'אנחנו הולכים לתקוף את ניקו!' אני חושב לי ומנסה להתרכז בכל הכוח.[/B]
-
[b][u]סוקרלוס[/u][/b]
אתה מדמיין שאתה זרע ושאתה גודל וצומח לפרות יפייפיהים.
אתה פותח את עייניך ורואה שדה של עגבניות רקובות אבל כנראה שהגזרים צמחו בסדר
"אתה כנראה שמת יותר מידי מים בעגבניות!" מייק אומר והולך לקטוף את אחד הגזרים שגידלת הוא מושך ומושך וזה לא יוצא. הוא זז ונותן לך לנסות אתה מושך ובלי מאמץ 'כנראה זה כשור למגע דמטר' אתה חושב לעצמך ומוציא את הגזר הענקי "וואו!" אומר מייק בהתלהבות "תנסה לתקן את העגבניות שלך תייבש אותן קצת הן טבעו"
[b][u]טוני[/u][/b]
אתה מדמיין אותך ואת ריינו תוקפים את ניקו וריינו יוצא מצלך וקופץ עלייך מהתרגשות, הוא מלקק אותך ואז נותן לך לעמוד ולעלות על גבו "יפה מאוד תוכל להשתמש בזה כדי לזמן גם דברים אחריו מהכאוס" אומר לך ניקו "עכשיו תחזור ריינו" הוא אומר לכלב והכלב צונח לאדמה, אתה לא אתה פשוט נופל על הראש "אולי הייתי צריך להזהיר אותך חח" אומר ניקו וצוחק "עכשיו תחזור למחנה ותשיג לעצמך נשק אחר הנשק שלך יכול לחסל רק דברים מעולם המתים" הוא אומר ומצביע לעבר המחנה, אחרי שניה אתה לא רואה אותו יותר. מה תעשה?
-
[QUOTE=KillerBee;1040127]סוקרלוס
אתה מדמיין שאתה זרע ושאתה גודל וצומח לפרות יפייפיהים.
אתה פותח את עייניך ורואה שדה של עגבניות רקובות אבל כנראה שהגזרים צמחו בסדר
"אתה כנראה שמת יותר מידי מים בעגבניות!" מייק אומר והולך לקטוף את אחד הגזרים שגידלת הוא מושך ומושך וזה לא יוצא. הוא זז ונותן לך לנסות אתה מושך ובלי מאמץ 'כנראה זה כשור למגע דמטר' אתה חושב לעצמך ומוציא את הגזר הענקי "וואו!" אומר מייק בהתלהבות "תנסה לתקן את העגבניות שלך תייבש אותן קצת הן טבעו"[/QUOTE]
אני אחשוב שאני השמש ואז אגיד לעצמי:'אני השמש, אני יכול לייבש דברים...'ואז אייבש את כול העגבניות כדי שהם לא יהיו עגבניות רקובות.
-
[quote=KillerBee;1040127]
[B][U]טוני[/U][/B]
אתה מדמיין אותך ואת ריינו תוקפים את ניקו וריינו יוצא מצלך וקופץ עלייך מהתרגשות, הוא מלקק אותך ואז נותן לך לעמוד ולעלות על גבו "יפה מאוד תוכל להשתמש בזה כדי לזמן גם דברים אחריו מהכאוס" אומר לך ניקו "עכשיו תחזור ריינו" הוא אומר לכלב והכלב צונח לאדמה, אתה לא אתה פשוט נופל על הראש "אולי הייתי צריך להזהיר אותך חח" אומר ניקו וצוחק "עכשיו תחזור למחנה ותשיג לעצמך נשק אחר הנשק שלך יכול לחסל רק דברים מעולם המתים" הוא אומר ומצביע לעבר המחנה, אחרי שניה אתה לא רואה אותו יותר. מה תעשה?[/quote]
[B]"הוא צודק!" אני אומר לעצמי,[/B]
[B]' אני חייב להשיג נשק ולהתאמן קצת על זימון זומבים וכלבי שאול!' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה למחנה,[/B]
[B]"שלום! אני מחפש חנות של כלי נשק!" אני אצעק כשאגיע למחנה.[/B]
-
טוני
אתה צועק ומישהו בא אלייך "פה אין חנות אם אתה חניך וברור שאתה חניך אתה תקבל אחד" אומר לך נער מכוער מראה יש לו רגליים ענקיות וחבלות בפנים אבל בכל זאת אתה לא יכול להתעלם מהנחמדות שלו, אתה הולך אחריו לנשקייה והוא מראה לך כמה דגמים של פגיונות, חרבות וחניתות "מה מתאים לך לדעתך? ואם אפשר לשאול מי ההורה האל שלך? שלי הפייסטוס בגלל זה הכיעור תודה אבא!" הוא אומר וצועק לשמיים ואז נשמע רעם...
סוקרלוס
אתה מדמיין שאתה השמש אבל לא קורב כלום ואז אתה מדמיין שהעגבניות משתמשות ואתה מרגיש שמשהו יונק קצת כוח ממך אבל זה משחרר קצת לחץ מהידיים שלך.
אתה פותח עיניים ורואה שהעגבניות במצב מצוין. אדומות וגדולות, אתה קוטף אחת ומרגיש שהן ממש עסיסיות וטעימות גם מייק טועם אחת ואתם נהנים מעגבניות טעימות מאוד.
"יאללה בו נבחר לך נשק!" הוא אומר ורץ לנשקייה
-
[QUOTE=KillerBee;1040144]סוקרלוס
אתה מדמיין שאתה השמש אבל לא קורב כלום ואז אתה מדמיין שהעגבניות משתמשות ואתה מרגיש שמשהו יונק קצת כוח ממך אבל זה משחרר קצת לחץ מהידיים שלך.
אתה פותח עיניים ורואה שהעגבניות במצב מצוין. אדומות וגדולות, אתה קוטף אחת ומרגיש שהן ממש עסיסיות וטעימות גם מייק טועם אחת ואתם נהנים מעגבניות טעימות מאוד.
"יאללה בו נבחר לך נשק!" הוא אומר ורץ לנשקייה[/QUOTE]
'מגניב יהיה לי נשק וכבר יש לי כוחות!'אחשוב לעצמי בשמחה ואז ארוץ אחרי מייק בשמחה כדי לקבל את הנשק שלי.
-
[quote=KillerBee;1040144]טוני
אתה צועק ומישהו בא אלייך "פה אין חנות אם אתה חניך וברור שאתה חניך אתה תקבל אחד" אומר לך נער מכוער מראה יש לו רגליים ענקיות וחבלות בפנים אבל בכל זאת אתה לא יכול להתעלם מהנחמדות שלו, אתה הולך אחריו לנשקייה והוא מראה לך כמה דגמים של פגיונות, חרבות וחניתות "מה מתאים לך לדעתך? ואם אפשר לשאול מי ההורה האל שלך? שלי הפייסטוס בגלל זה הכיעור תודה אבא!" הוא אומר וצועק לשמיים ואז נשמע רעם...
[/quote]
[B]"חח..." אני מגחח על מה שהוא אומר,[/B]
[B]" אני רוצה איזו חרב מיוחדת, לא משהו זול, משהו שווה שיעזור לי, אני הבן של האדס, אל השאול!" אני אומר בחיוך ערמומי ומפחיד.[/B]
-
[b][u]סוקרלוס[/u][/b]
אתם מגיעים לנשקייה ורואים שני ילדים אחד מכוער עם שיער אדמוני וחבלות בפנים ואחד שנראה נורמאלי חות מההילה השחורה על הראש שלו. מייק הולך למכוער ואומר לו "היי עוז אחי אתה יכול לעזור לי ולחבר שלי פה החדש עם נשק?" עוז הנחמד מכוון אותכם לכמה פגיונות וחרבות פגיון זהב אחד מושך את עינייך אבל גם שאר הנשקים נראים טוב
[b][u]טוני[/u][/b]
אתה מתחיל לדבר ולפתע שני ילדים נכנסים אחד מהם עם ידיים זוהרות באור ירוק והשני נורמאלי עם עיניים ושיער חומים. אתה שואל אם יש משהו יותר מיוחד ועוז (מתברר לך שככה קוראים לו כי הילד עם השיער החום קרא לו ככה) אומר לך שיש כמה נשקים מזהב קיסרי בתוך הנשקייה. אתה מתקדם לבפנים ורואה חרב זהובה וחנית זהובה.
מצטער על אי ההשקעה פשוט אין לי הרבה לכתוב הפעם
-
[QUOTE=KillerBee;1040058]ליאו
"לא יודע אני הולך להתאמן אתה רוצה לבוא?" הוא אומר לך וכשאתה שומע להתאמן אתה נרגש, הרבה זמן לא התאמנת בלחימה ועוד עם נשק? יותר טוב! "אתה יודע כיף לנו מה שטוב בנשקים שלנו זה שהם גם ניידים" פרסי אומר לך ואתם מתקדמים לעבר כמה בובות אימונים חתוכות וחסרות איברים.
פרסי לוחץ על כפתור והבובות המגעילות מוחלפות לבובות חדשות ממולאות חול שרק מחכות שתוריד להם כל איבר אפשרי בגוף, מה תעשה?
[/QUOTE]
"למרבה הצחוק..." אגיד ואתקרב לבובה "הדבר שהכי צריך לתרגל הוא החלפה מהירה בין הנשקים." אמשיך ואז אהפוך את המטבע ואחכה שיפול על צד החרב,אתקוף אותה לכיוון הבטן ואז מהר אחזיר למצב מטבע ואזרוק אותו שוב,אחכה שיפול על צד החנית ואז אתקע לבובה אותה בראש.
*תגיד,המטבע פועל כמו עץ או פלי או שאני מחליט על איזה צד זה?*
-
[QUOTE=KillerBee;1040156][b][u]סוקרלוס[/u][/b]
אתם מגיעים לנשקייה ורואים שני ילדים אחד מכוער עם שיער אדמוני וחבלות בפנים ואחד שנראה נורמאלי חות מההילה השחורה על הראש שלו. מייק הולך למכוער ואומר לו "היי עוז אחי אתה יכול לעזור לי ולחבר שלי פה החדש עם נשק?" עוז הנחמד מכוון אותכם לכמה פגיונות וחרבות פגיון זהב אחד מושך את עינייך אבל גם שאר הנשקים נראים טוב
[/QUOTE]
"יש לכם רובים כאן?אם לא אני רוצה חרב פיגיון זהב בבקשה"אומר לעוז ולמייק בחשש.
-
[quote=KillerBee;1040156]
[B][U]טוני[/U][/B]
אתה מתחיל לדבר ולפתע שני ילדים נכנסים אחד מהם עם ידיים זוהרות באור ירוק והשני נורמאלי עם עיניים ושיער חומים. אתה שואל אם יש משהו יותר מיוחד ועוז (מתברר לך שככה קוראים לו כי הילד עם השיער החום קרא לו ככה) אומר לך שיש כמה נשקים מזהב קיסרי בתוך הנשקייה. אתה מתקדם לבפנים ורואה חרב זהובה וחנית זהובה.
[/quote]
[B]"חרב מגניבה!" אני אומר,[/B]
[B]' אני יכול לקחת אותה?' אתהה לעצמי ואגש אליה, אני אחכה שניה וארים את החרב.[/B]
-
סוקרלוס
"רובים? זה רק לבני אפולו מקצועיים וגם לעיתים נדירות אנחנו מכינים" אומר עוז "קח את פגיון הזהב הוא מתאים לך"
אתה לוקח את הפגיון ואתה מרגיש שהוא מאוזן מאוד אתה מתחיל לשסע אותו באוויר ונהנה כמה שניות ואז מחזיר אותו לנדן מייק הולך להתאמן מול כמה בני אפולו בכדורסל אתה הולך אחריו אבל הם אומרים לך שאין לך מקום שם מייק מביט אלייך בהבעה מצטערת וממשיך לשחק... מה תעשה?
טוני
"ברור שתוכל למה אתה חושב שהיא פה" אומר עוז אחרי שהוא מסיים עם הילד השני אתה לוקח את החרב ומרגיש שהיא לא כבדה כמו שחשבת והיא גם מאוזנת מאוד "חרב טובה" אתה אומר "תודה... אני חישלתי אותה לקח לי כמעט חודש, אני שמח שמישהו חשוב כמו בן האדס יחזיק בה בקרב" הוא אומר לך ואתה קצת מובך אתה בא לצאת מהנשקייה ועוז עוצר אותך "אממ... אני יכול לבוא איתך להתאמן? אני לא יוצא הרבה מפה" הוא אומר בטון קצת עצוב..
ליאו
אתה מטיל את המטבע ולמרבה הצער הוא נופל על החנית שנתקעת לבובה בבטן, אתה מנסה להחליף מהר אבל לוקח לך בערך 15 שניות להחליף...
"בזמן הזה כבר האויב שלך היה הורג אותך" אומר לך פרסי "אני חושב שזה פשוט מותאם לזמן, מתי שחרב יותר מתאימה תשתמש בחרה או לחלופין מתי שאתה צריך חנית תשתמש בחנית" אומר פרסי ואתה מניח שזה דיי נכון... "עכשיו תראה אותי" הוא אומר ואז פותח את החרב שלו ורץ אל הבובה הוא רץ וקופץ מעליה, הוא מגיע מאחורי הגב שלה ודוקר אותה בערך 15 פעמים, הידיים, הרגליים והראש נפלו. "מה דעתך?" הוא שואל
-
[QUOTE=KillerBee;1040368]סוקרלוס
"רובים? זה רק לבני אפולו מקצועיים וגם לעיתים נדירות אנחנו מכינים" אומר עוז "קח את פגיון הזהב הוא מתאים לך"
אתה לוקח את הפגיון ואתה מרגיש שהוא מאוזן מאוד אתה מתחיל לשסע אותו באוויר ונהנה כמה שניות ואז מחזיר אותו לנדן מייק הולך להתאמן מול כמה בני אפולו בכדורסל אתה הולך אחריו אבל הם אומרים לך שאין לך מקום שם מייק מביט אלייך בהבעה מצטערת וממשיך לשחק... מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אלך לחפש את הילדה שעזרה לי נגד המפלצת המוזרה.
-
[quote=KillerBee;1040368]
טוני
"ברור שתוכל למה אתה חושב שהיא פה" אומר עוז אחרי שהוא מסיים עם הילד השני אתה לוקח את החרב ומרגיש שהיא לא כבדה כמו שחשבת והיא גם מאוזנת מאוד "חרב טובה" אתה אומר "תודה... אני חישלתי אותה לקח לי כמעט חודש, אני שמח שמישהו חשוב כמו בן האדס יחזיק בה בקרב" הוא אומר לך ואתה קצת מובך אתה בא לצאת מהנשקייה ועוז עוצר אותך "אממ... אני יכול לבוא איתך להתאמן? אני לא יוצא הרבה מפה" הוא אומר בטון קצת עצוב..[/quote]
[B]"בטח אחשלי, בכיף, גם לי אין הרבה חברה פה, אני אפילו אשמח מאוד אם תבוא להתאמן איתי" אני אומר בחיוך ובחיבה לעוז,[/B]
[B]"מעניין איך החרב הזו" אומר לעוז תוך כדאי הליכה ואסתכל על החרב,[/B]
[B]"בוא אני בטוח שיש כאן בסביבה איזה אגם או יער שאפשר להתאמן בו" אני אומר לעוז.[/B]
[B]'מעניין אם הילד הזה חזק' אני חושב לעצמי ואנחנו ממשיכים ללכת,[/B]
[B]"אז.. בן של מי אתה?" אשאל אותו תוך כדי הליכה.[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1040368]ליאו
אתה מטיל את המטבע ולמרבה הצער הוא נופל על החנית שנתקעת לבובה בבטן, אתה מנסה להחליף מהר אבל לוקח לך בערך 15 שניות להחליף...
"בזמן הזה כבר האויב שלך היה הורג אותך" אומר לך פרסי "אני חושב שזה פשוט מותאם לזמן, מתי שחרב יותר מתאימה תשתמש בחרה או לחלופין מתי שאתה צריך חנית תשתמש בחנית" אומר פרסי ואתה מניח שזה דיי נכון... "עכשיו תראה אותי" הוא אומר ואז פותח את החרב שלו ורץ אל הבובה הוא רץ וקופץ מעליה, הוא מגיע מאחורי הגב שלה ודוקר אותה בערך 15 פעמים, הידיים, הרגליים והראש נפלו. "מה דעתך?" הוא שואל[/QUOTE]
"לא רע בכלל אבל קבל את זה." אטיל ואקווה שייפול לי על החרב ואז ארוץ עם החרב מולה ואחתוך אותה באיזור המותניים ואז אדקור אותה 15 פעמים בראש ובגוף.
-
סוקרלוס
מי שכותב תגובות לא מושקעות יקבל לא מושקעות והוא לא יקבל את מה שהוא רוצה גם
-----------------------------------------------------------------
אתה מחפש 5 דקות ולא מוצא את הילדה...
טוני
תודה על ההשקעה
----------------
"אתה לא מקשיב לי?!" הוא צועק עליך "כבר אמרתי לך מקודם אני בן הפייסטוס!" הוא ממשיך לצעוק
"חכה רגע" הוא אומר ונכנס לנשקייה, יוצא עם פטיש נחושת דיי גדול "לא צריך אגם או יער למרות שיש את שניהם פה, יש אזור אימונים בו" הוא אומר ומתחיל ללכת למקום עם בובות ששני ילדים מתאמנים שם
"בו נלך" הוא אומר למתחיל לרוץ
ליאו
גם אתה יכול יותר
-----------------
אתה מטיל את המטבע וחושב חזק 'חרב חרב חרב' ומופיעה בידך חרב, אתה רת ודוקר את הבובה 15 פעמים בראש, הוא נופל ובגוף מה שלא מאוד מוזיז לבובה רק מוציא ממנה הרבה חול לפתע אתה מבחין בשני ילדים מתקרבים לפה אחד מהם מוכר לך רק שיש לו הילה שחורה של אש על הראש, אתה מתחיל להרגיש מוזר בגוף שלך...
-
[QUOTE=KillerBee;1041313]סוקרלוס
מי שכותב תגובות לא מושקעות יקבל לא מושקעות והוא לא יקבל את מה שהוא רוצה גם
-----------------------------------------------------------------
אתה מחפש 5 דקות ולא מוצא את הילדה...
[/QUOTE]
מה לעשות אתה לא נותן תגובות שיתנו לי להשקיע...
-----------------------------------------
'מעניין איפה הילדה שעזרה לי...'אחשוב לעצמי בעצבות ואז אלך שוב למייק ואגיד לו קצת בכעס:"מייק אני רוצה לדעת איפה אני הולך לישון, מה אני צריך לעשות מחר ועוד דברים!לא הסברת לי מייק!"
-
[quote=KillerBee;1041313]
טוני
תודה על ההשקעה
----------------
"אתה לא מקשיב לי?!" הוא צועק עליך "כבר אמרתי לך מקודם אני בן הפייסטוס!" הוא ממשיך לצעוק
"חכה רגע" הוא אומר ונכנס לנשקייה, יוצא עם פטיש נחושת דיי גדול "לא צריך אגם או יער למרות שיש את שניהם פה, יש אזור אימונים בו" הוא אומר ומתחיל ללכת למקום עם בובות ששני ילדים מתאמנים שם
"בו נלך" הוא אומר למתחיל לרוץ...[/quote]
[B]"בוא [SIZE=3]נלך[/SIZE]" והוא מתחיל [SIZE=3]לרוץ[/SIZE] O_O בבקשה :)[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]"חכה לי!" אני צועק לו ומתחיל לרוץ אחריו,[/B]
[B]"הייי יבן של הפייסטוס! מה אתה ממהר בכל מקרה אתה לא נראה כזה שזקוק לאימונים" אני אומר לו בנימה של חיזוק חיובי,[/B]
[B]"אז אתה יודע מה?! בוא נעשה קרב " אני אומר לו בחיוך מתוח מאוזן לאוזן,[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1041313]
ליאו
גם אתה יכול יותר
-----------------
אתה מטיל את המטבע וחושב חזק 'חרב חרב חרב' ומופיעה בידך חרב, אתה רת ודוקר את הבובה 15 פעמים בראש, הוא נופל ובגוף מה שלא מאוד מוזיז לבובה רק מוציא ממנה הרבה חול לפתע אתה מבחין בשני ילדים מתקרבים לפה אחד מהם מוכר לך רק שיש לו הילה שחורה של אש על הראש, אתה מתחיל להרגיש מוזר בגוף שלך...[/QUOTE]
סליחה אחי אני אשתדל יותר
--------------------------------
"פרסי,אני צריך שאתה תלמד אותי איך לגרום יותר נזק כמוך אבל זה ביום אחר.." אגיד לו ואסתכל על שני הילדים,אנסה בכל הכוח לחשוב מי זה הילד המוכר לי.. 'מי זה הילד הזה? הוא נראה לי מוכר אבל יש משהו מוזר בו..' אהרהר בבלבול אבל אז אהפוך את החרב חזרה למטבע ואזרוק שוב 'חנית חנית חנית' אחשוב לעצמי,ואז אם ייצא לי חנית אקח אותה ואז אחזיק אותה עם יד אחת ואכה בחולשה על כף ידי השניה עם חלק העץ(או ברזל,הכוונה לא לחלק החד שדוקר שלה אלא עם האמצע שלה) כמו מי שמנסה לאיים אבל בתוך תוכו יודע שהוא עושה את זה בגלל פחד. "מי אתה?" אשאל את הילד ברצינות ואשתדל לא להפגין פחד.
-
סוקרלוס
אני יכולתי להשקיע אתה לא מחפש דרכים
---------------------------------
אתה הולך ומחפש את מייק אבל הוא לא שם, אתה חוזר לחלק שלך מעצבים ורואה אותו מטפל בכמה שתילים של אפונים בגינה שלכם "מייק! אתה עדייו לא הסברת לי!" אתה צועק אליו והוא משיב "בו כבר כנראה כירון פנוי עכשיו הוא יגיד לך הכל" הוא אומר לך ואתם חוזרים לבניין הזה.
"היי כיירון" מייק אומר לאדם מבוגר על כיסא גלגלים "זה בן דמטר חדש, הוא קיבל את מגע דמטר... זה ממש לא פייר, הוא לא ממש מבין משהוא ממה שקרה לו ציפיתי שתסביר לו הכל" הוא ממשיך ואומר לו.
"אוקיי אז איך קוראים לך?" כיירון שואל אותך
טוני
כתבתי נלך... זאת הייתה שגיאת מקלדת..
-------------------------------
"טוב אבל חבל יש שם מישהו שהיית רוצה יותר קרב נגדו" הוא אומר וממשיך במבוכה "אולי אני רק נראה ככה אבל זה רק כי אני מחשל חרבות כל היום.... אני לא יכול להילחם בחרב קיסרית עם פטיש..." הוא אומר לך וממשיך ללכת למקום עם שני הילדים
אתה רואה שם ילד שמכוון עלייך חנית והילד השני תופס לו אותה "זה סתם שני חניכים אחרים תעזוב אותם אחי, היי ילד מה זה הדבר הזה על הראש שלך!" הוא שואל אותך בצחקוק
ליאו
"אתה בסדר אבל הבעיה שלך היא שאתה לא מהיר במיוחד תתאמן על זה ותהיה לוחם מעולה" הוא אומר לך ואתה מתחיל לכוון את החנית על הילד עם ההילה השחורה "תעזוב אותם הם שני עוד שני חניכים שבאו להתאמן" הוא אומר ואז ממשיך בלחש "הילד עם ההילה השחורה נראה לי קצת מסוכן אני חושב שהוא כבר גילה מי ההורה האל שלו" הוא אומר ואתה מוריד את החנית בהקלה "מה זה הדבר הזה על הראש שלך!" הוא שואל את הילד שאתה מכיר