-
[quote=Ilan;1055691]אתה עדיין תקוע איתו?
תבנה שישייה יותר טובה
תילחם במפלצות בwc כדי לקבל Dp ותבנה שישייה יותר טובה
לי יש שישייה עם לוחמים בנתיים עדיין לא קיבלתי את הקלפים שאני רוצה , בעיקרון פעם שמשלימים קבוצת מפלצות (כמו צפרדעים/לייטסוורן/עולם אפל/מפלצות חושך וכו)
המשחק נהייה הרבה יותר קל
אבל בהתחלה אין קלפים טובים או מספיקים כדי ליצור כאלו סדרות אז מסתפקים במה שיש
בלאק וינג? צריך להיות יותר מתקדם במשחק כדי לקבל קלפים טובים של בלאקוינג , ליגטסוורן זאת פשוט רמאות... הם טובים מדי[/quote]
LS הם החפיסה הכי טובה שאני מכיר איתה לא הפסדתי בשום קרב.
ליאור בלאקווינג גורעים אחרי שניים שלושה קרבות אי אפשר לסבול כמה הם גרועים,תחליף אותם ומהר,אם יש לך את כול הקלפים תשתמש ב-"Synchro Warriors" הם גם טובים.
-
אני יודע ליגסוורן הכי טובים בגלל זה אני כבר חושב שזאת רמאות הם פשוט כאלה טובים שמשעמם לשחק איתם כבר
ליאור השתמשתה בקוד לכל הקלפים ואלו הם אלה שאתה בוחר?
בלאקוינג יכולים להיות טובים תלוי איך משתמשים בהם בwc 2009 דווקא הלך לי טוב איתם
תישתמש בליגטסוורן או בסייבר דרגון
-
טוב אחליף למה שאמרתם
אקווה שאצליח הפעם להביסו
-
בפולר גודס או בשוטינג סטאר דרגון או ברד נובה דרגון חפיסה של אחד מאלה כי הם פשוט קלפים אולטימטיבים
-
אני יכול לשחק שעות ולא להבין איך מזמנים את סטאר דרקון או רד נובה דרקון,מישהו יכול לסביר לי?
-
בשביל שוטינג סטאר דרגון אתה צריך לבצע זימון סינכרו של סטארדסט דרגון ועוד טונר ככה שהסכום יהיה 10 משמע סטארדסט דרגון+טונר רמה 2 שווה שוטינג סטאר דרגון
רד נובה על אותו עיקרון אבל אתה צריך שתי טונרים ושהסכום יהיה 12 כוכבים ז"א רד ארפיצ'נד דרגון+2 טונרים(רמה 3 ורמה אחד או רמה 2 ורמה 2)=רד נובה דרגון
עריכה:ד"t עומר Bw סוסים אחי אתה פשוט צריך לדעת לבנות לההם חפיסה טובה
-
נגיד אם אני מסכרן נגיד את הג'וקר המפלצת על חושי עם ה-1200 Atk שהיכולת שלהב לבטל התקפה של מפלצת בתמורה להורדת 800 Lp+סטארדסט דרקון זה יהיה שוטינג סטאר דרקון?
ואותו הדבר רק עם שני ג'וקרים בנוגע לרד נובה?
-
אני לא זוכר עם הוא רמה שלוש או שתיים אם רמה שלוש אז לא ועם רמה 2 אז כן
עריכה:הוא רמה 2 כן אז כן
-
[quote=mor15;1055731]בשביל שוטינג סטאר דרגון אתה צריך לבצע זימון סינכרו של סטארדסט דרגון ועוד טונר ככה שהסכום יהיה 10 משמע סטארדסט דרגון+טונר רמה 2 שווה שוטינג סטאר דרגון
רד נובה על אותו עיקרון אבל אתה צריך שתי טונרים ושהסכום יהיה 12 כוכבים ז"א רד ארפיצ'נד דרגון+2 טונרים(רמה 3 ורמה אחד או רמה 2 ורמה 2)=רד נובה דרגון
עריכה:ד"t עומר Bw סוסים אחי אתה פשוט צריך לדעת לבנות לההם חפיסה טובה[/quote]
אני השתמשתי ברפלקיה שלהם BWF בגירסת טורבו הם היו טובים בשניים-שלושה קרבות אבל נגד הצוות האחרון אי אפשר איתם.
-
לא יודע אני ינסה ויגיד לך כי לי אישית Bw ממש עוזרים
-
תלוי איזה קלפים,נגיד זה את ה-bw הוא חמישה כוכבים אבל רק 1300 בהתקפה לעומת זאת יש את השיווקו שהוא 5 כוכבים ויש לו 2000 Atk,זה תלוי באיזה קלף מדובר
-
הורדתי אבל אני אל ממש מבין איך קרב הולך,זאת אומרת מה כל כפתור עושה בקרב.
-
אתה כולה צריך את כפתורים A ו-b [באימולטור]
-
[quote=טום רידל;1056222]אתה כולה צריך את כפתורים A ו-b [באימולטור][/quote]
כן התכוונתי אני מזמין מישהו לקרב ושם יש כפתורים שונים כמו לשושה קלפים,שני אנשים זה מול זה ועוד סימנים,זה קישוט או שכל כפתור כזה (אם אתה מבין למה אני מתכוון) עושה משהו?
-
אתה צריך ללחוץ על כול כפתור באימולטור שמייצג את האות שעל הקלף [משמאל לימין]מי שמסיים את כול הקלפים ראשון מתחיל
-
מי שהוא היה פעם בטורניר אמיתי?.
-
אני אבל זה ספאם אחי אל תגיב פה דברים שלא קשורים ד"א מה צריך לעשות אחרי שמנצחים את קרו פעם ראשונה
-
[QUOTE=mor15;1056477]אני אבל זה ספאם אחי אל תגיב פה דברים שלא קשורים ד"א מה צריך לעשות אחרי שמנצחים את קרו פעם ראשונה[/QUOTE]
לך שמאלה ואז למטה ואז תדבר ם אחד האנשים הוא יוביל אותך לחנות כולשהי.לאחר מכן הוא יבחר ממךלאחר שגנב מימך משהו.תרדוף אחריו.במקום מסתתר בו באים עו4 או 3חברים שלו שמגינים עליו.למזל גק יסי וקרלין מגנים עליך.ואז כנס לבניין שהאיש ניכנס אליו.תבחר בדלת הימנית ותילחם נגגו.הוא שוחקן מאוד חלש ניצחתי אותו בקלות רבה
-
אוקיי תודה רבה =]
ד"א דבר איתי בפרטי יש לי אחלה חפיסה לתת לך היא תעזור לך בקרבות מאוד
-
למישהו יש חפיסה שממש אבל ממש קשה לנצח?
-
תגיד מה עושים לאחר שגומרים את הבחינות של המכשפת ושגורמים את 6 הקרבות הראשונים,אני לא מצליח להתקדם.
-
פשוט תלך לבתים למטה או למחבוא של ווסט אתה לא צריך ללכת למקומות אחרים מלבדיים
-
[quote=טום רידל;1056870]למישהו יש חפיסה שממש אבל ממש קשה לנצח?[/quote]
אתה רוצה שאני יתן לך חפיסה של שוטינג סטאר דרגון?
-
[quote=mor15;1057848]אתה רוצה שאני יתן לך חפיסה של שוטינג סטאר דרגון?[/quote]
שלח לי בה''פ בבקשה...
ואם תוכל להסביר לי בדיוק איך להשתמש בה אשמח מאוד...
אתם לא מאמנים,אחרי שמסיימים את המשחק יש "משחק מיוחד" אתם מתחילים את כול המשחק מההתחלה אך עם כול הקלפים שהיו לכם בסופו!
-
אין יותר מדי להסביר בד"f דק של שוטינג סטאר מתבססת על לזמן את סטארדסט דראגון וואז את שוטינג סטאר זה הכל פשוט יש קלפים מיוחדים בשביל זה שיעשו את זה מהר כמו The Triki או סייבר דרגון שהם מפלצות ברמה חמש שאפשר לסנכרן אותן בקלות כדי לזמן את סטארדסט דרגון ואם אנניח סינכרנתאותן עם ג'אנק סינכרון והשתמשת ביכולת שלו לפני והעלית מפלצת רמה 2 טונר מהבית קברות אז יוצא שאתה מזמן את שוטינג סטאר בתור אחד זה נשמע מסובך אבל זה קל סמוך עליי אני בנתיים משחק עם חפיסה של רד נובה והיא עובדת לי טוב כביכול למרות שאני הולך לשנות אותה עוד מעט בכ"מ אני ישלח לך את החפיסה עוד מעט עוד משהו איך אני מוריד Replay של דואלים למחשב אפשר לעשות את זה?
-
אתה מדבר על חפיסות מוכנות?
-
למה אתה מתכוון בחפיסות מוכנות?
-
נכון יש את הטורניר הזה נגד ווסט,ניקו והקוסמת האפלה,אתה מקבלת רפליקות אני אוהב לקרוא לזה גם "חפיסות מוכנות".
עכשיו לשאלה שלך אתה מתכוון איך שומרים ב"ספריית החפיסות" חפיסות שונות שאתה הרכבת?
-
[quote=טום רידל;1057939]נכון יש את הטורניר הזה נגד ווסט,ניקו והקוסמת האפלה,אתה מקבלת רפליקות אני אוהב לקרוא לזה גם "חפיסות מוכנות".
עכשיו לשאלה שלך אתה מתכוון איך שומרים ב"ספריית החפיסות" חפיסות שונות שאתה הרכבת?[/quote]
לא ממש לא נכון בסוף כל דואל זה שואל אותך אן לשמור REPLAY אז אני שומר אני יודע איפה זה נמצא אבל יש לי אפשרות להוריד את זה למחשב? ד"א אין לי עכשיו כוח לבנות דק של שוטינג סטאר אז אני יביא לך אחרת שמצאתי שלא אני בניתי אבל היא באמת בלתי מנוצחת שיחקתי איתה בWC2010 אין בה סינכרואים או משהו אבל זאת דק שאתה מנצח איתה תוך 5 תורות במקרה הרע סמוך עליי אני רק ימצא אותה וישלח לך
-
אין שום בעיה
וה-Replay האלה סתם בשביל לראות קרבות שניצחת ואו הפסדת בהם...
-
-
-
אפשר את ההורדה בגירסה האירופית כי יצא אתמול 2.4
ומשחק פצץ רק חבל שיש שמה טעויות בקלפים
למשל האלים המצריים הם קלפי אפקט והם לא
[LEFT][IMG]http://forum.pokemons.co.il/ubetube/misc/progress.gif[/IMG][/LEFT]
-
האוביליסק מסגרתו בצבע כחול,רא הצהוב בצהוב וסלייפר האדום באדום [במסגרות הכוונה]מה הבעיה בזה,גם בסדרה זה היה ככה
-
במשחק זה לא
ויש עוד הרבה קלפים שישי להם טעויות למשל כובעי קסם, קופסה מיסטית,
קוסם שקט וסייף שקט רמה 0, ווליקיריון הלוחם המגנטי וכו' וכו'
ומה זה הדבר הזה שמותר רק 60 קלפים בחפיסה
ועוד דבר חסר קלף מיזוג מהסוג השני ושיהיה מותר לשים יותר מ- 3 קלפים מאותו סוג
-
וואי טעויות אתה פה על הפרטים הקטנים
ולגבי הרשימות זה רשימות אסורים/מוגבלים
הקודם יותר טוב לטעמי אם אתה רוצה הורדה חפש בעצמך בשביל משהו כזה קטן לא צריך לעשות בלאגן
-
[quote=יוני;1060865]במשחק זה לא
ויש עוד הרבה קלפים שישי להם טעויות למשל כובעי קסם, קופסה מיסטית,
קוסם שקט וסייף שקט רמה 0, ווליקיריון הלוחם המגנטי וכו' וכו'
ומה זה הדבר הזה שמותר רק 60 קלפים בחפיסה
ועוד דבר חסר קלף מיזוג מהסוג השני ושיהיה מותר לשים יותר מ- 3 קלפים מאותו סוג[/quote]
אחי רואים שאתה לא מבין בכלל איך הגעת ללשים יותר משלוש קלפים זה החוקים XD ויש רשימת הגבלות בכל מקרה DRAGUNITY אני מקווה שככה כותבים סוסים אחושרמ*** וואלה אין קרב שהפסדתי איתם!
-
מעולם לא היה נין לשים יותר מ60 קלפים בחפיסה O.o או 3 עותקים מקלף
-
התכוונתי שאני רוצה שזה יהיה חוק ואני יכול לבטל את כל ההגבלות בקוד אחד
ואני צריך יותר מ- 60 קלפים החפיסה כי החפיסה שלי היא יותר גדולה ו אני צריך 5 קלפי מיזוג ואני לא יכול בגלל ההגבלה המטופשת ויש באמת טעויות בקלפים
ויש טעות אחת טובה למשל הארון קבורה מוזהב שאם משלים אם מה שיש בסידרה זה קלף תותח
-
[quote=יוני;1061062]התכוונתי שאני רוצה שזה יהיה חוק ואני יכול לבטל את כל ההגבלות בקוד אחד
ואני צריך יותר מ- 60 קלפים החפיסה כי החפיסה שלי היא יותר גדולה ו אני צריך 5 קלפי מיזוג ואני לא יכול בגלל ההגבלה המטופשת ויש באמת טעויות בקלפים
ויש טעות אחת טובה למשל הארון קבורה מוזהב שאם משלים אם מה שיש בסידרה זה קלף תותח[/quote]
O.o אתה משחק ממש גרוע , טעויות בקלפים? מה זה משחק אספנים תעשה לי טובה זה ממש אבל ממש לא נורא.
5 קלפי מיזוג? למה מי מת? יש קלפים אחרים שממזגים חוץ מזה שקלפי מיזוג לא מי יודע מה טובים לבריאות החפיסה משתמשים בהם פעם ב... למפלצות ממש מיוחדות כיום יש סינכרון...
אני לא שם יותר מ40 קלפים בחפיסה אפילו שמותר לי 60
ואני אפילו יכול לזמן יותר מ3 מפלצות מיזוג בלי קלף מיזוג
יש קלף שנקרא Future Fusion ועוד מלא קלפי מיזוג אחרים
תלמד לשחק
אין מה להיתלונן על המשחק הוא מעולה, מי שלא יודע לשחק הוגן בעיה שלו