-
[quote=the New World;1072830]
[B][COLOR=blue]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ליט מקשיב לך והוא מיד תוקף בערפיח את אוניקס.ליט מצליח לכוון את הערפיח שלו לעבר עינו של אוניקס.אוניקס בגלל זה לא מצליח לראות כלום.ליט מנצל את זה שהוא לא רואה כלום ותוקף בבילבול. אוניקס לא רואה כלום מהערפיח של ליט ולכן לא שם לב לבילבול של ליט.הבילבול של ליט פוגע באוניקס ומתחיל לבלבל אותו.אוניקס מבולבול וחושב שהוא היריב שלל עצמו.הוא משתמש בזנב ברזל שפוגע בראשו ואז הוא מתעלף על החול.[/COLOR][/B][/quote]
"איזה מזל יש לנו! ליטוויק היית נהדר! אתה ממש ממש חזק! אין מישהו חזק ממך!עכשיו צא קלף תפיסה!" אומר ואזרוק את קלף התפיסה שלי על אוניקס.
*מצטער אם לא הבנתי ממש איך אני משתמש בקלף התפיסה..הייתי רוצה שנגיד אחד הילדים יעבור שם ויתפוס פוקימון כדי שאני אראה איך הוא תופס..אבל לאחר שאתפוס את אוניקס :)
-
[B][COLOR="Blue"]קודאק
אתה שמח שהצלחת להביס את האוניקס הפראי הזה.לאחר שליט שומע את דבריך הוא קצת מסמיק מזה. אתה מוציא מהכיס שלך את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף לעבר אוניקס ואז מרחף מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס שאב לתוך קלף התפיסה שלך. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס בקרוב יעודכן לך. לפתע אתה רואה נער שלידו עומדת הסנוראט שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/361.png[/IMG] ולידם עומד אוניקס. הילד זורק את קלף התפיסה שלו.קלף התפיסה מרחף מעל אוניקס ואז כולא אותו בקיר חשמלי.אוניקס נשאב לקלף. לאחר שאתה גומר לצפות בו הילד נעלם עם הסנוראט שלו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
קוא אומר לך" הגעת לפה דרך אחד השערים הבין מימדים שנפתחו בכדור הארץ על ידי ארכאוס. נפתחו מלא שערים אך רק כמה ילדים חשבו על הרעיון להיכנס אליהם." . ואז מוסיף קוא
" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
כן תוכל לתפוס פוקימון במצב טוב אך הוא מספיק חזק הוא יכול לשבור את התפיסה של קלף התפיסה.
------------------------------
אתה מתחיל קצת לחשוש מן האוניקס והסטיליקיס שחיים פה וצ'ארמנדאר היה חלש נגדהם הם תפגשו בהם. אתה מחליט להיכנס לדינות המוות. שניכם נכנסים אל דינות המוות ומתחילים ללכת בהם בתקוה שלא תפגשו באוניקס או בסטיליקיס שם. לאחר הליכה קצרה שאתם הולכים. נשמע רעש חזק שמתקרב אליכם.אתם מסתכלים מה זה ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG]אוניקס שמתקרב אליכם. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."[/COLOR][/B]
-
[quote=the New World;1072852][B][COLOR=blue]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה שמח שהצלחת להביס את האוניקס הפראי הזה.לאחר שליט שומע את דבריך הוא קצת מסמיק מזה. אתה מוציא מהכיס שלך את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף לעבר אוניקס ואז מרחף מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס שאב לתוך קלף התפיסה שלך. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס בקרוב יעודכן לך. לפתע אתה רואה נער שלידו עומדת הסנוראט שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/361.png[/IMG] ולידם עומד אוניקס. הילד זורק את קלף התפיסה שלו.קלף התפיסה מרחף מעל אוניקס ואז כולא אותו בקיר חשמלי.אוניקס נשאב לקלף. לאחר שאתה גומר לצפות בו הילד נעלם עם הסנוראט שלו. [/COLOR][/B]
[/quote]
"אז ככה עושים את זה.." אלחש לעצמי ואתחיל לצעוד עם ליטוויק לכיוון סוף דינות המוות.
לאחר כמה צעדים אני אשאל את ליטוויק "אולי נגמור את המסלול עם אוניקס? בסדר..צא אוניקס!" אומר ואזרוק את הקלף,לאחר שהוא יצא אני וליט נעלה על אוניקס בכדי שיגמור את דינות המוות מהר יותר בגלל החול שייתן לו מהירות.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה וליט ממשיכים לכת בדינות המוות.לאחר הליכה קצצרה אתה חושב בלהשתמש באוניקס כדי לחצות את דינות המוות האלו. אתה מוציא את אוניקס מתוך הקלף.אוניקס יוצא שמח מהקלף.אתה וליט עולים על גבו של אוניקס. אוניקס מתחיל לזחול במהירות אדירה בחציית דינות המוות.בזמן הרכיבה אתה מרגיש את הרוח הנגעת לך בגוף.לאחר 10 דקות של נסיעה על אוניקס. הוא עוצר במקום.אתה לא מבין למה הוא עצר.לאחר הסתכלות קצרה אתה רואה שדינות המוות נגמרו ומולך נמצאת העיר הראשונה במחוז 6. העיר מתכתי.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]ג'ק
קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. .אתם צריכים לגלת איך להשמיד את צוות בלאק ואיך להחזיר את כדור הארץ " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 908x569.
.קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.[/QUOTE]
אודה לפרופסור על החפצים וההסברים אוציא את הפוקימון החוצה, ואצה מהבית שלו ואחשוב: "יאללה נזוז לעיר הראשונה לפגוש את אייזן אולי הוא יגלה לי דברים חדשים על המקום הזה"
-
[quote=the New World;1072873][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה וליט ממשיכים לכת בדינות המוות.לאחר הליכה קצצרה אתה חושב בלהשתמש באוניקס כדי לחצות את דינות המוות האלו. אתה מוציא את אוניקס מתוך הקלף.אוניקס יוצא שמח מהקלף.אתה וליט עולים על גבו של אוניקס. אוניקס מתחיל לזחול במהירות אדירה בחציית דינות המוות.בזמן הרכיבה אתה מרגיש את הרוח הנגעת לך בגוף.לאחר 10 דקות של נסיעה על אוניקס. הוא עוצר במקום.אתה לא מבין למה הוא עצר.לאחר הסתכלות קצרה אתה רואה שדינות המוות נגמרו ומולך נמצאת העיר הראשונה במחוז 6. העיר מתכתי.[/COLOR][/B][/quote]
"סופסוף!" אומר בהתרגשות ארד מאוניקס ואעזור גם לליט לרדת, "אוניקס היית גדול!ממש נהנינו! אתה צריך לנוח..תחזור" אומר ואחזיר אותו לקלף התפיסה.
לאחר מכן אומר לליטוויק "היה כיף נכון? בוא נכנס לעיר,נראה מה יש בה.." ואלך איתו לכיוון העיר תוך כדיי התעניינות מה יש בה.
-
[QUOTE=the New World;1072852][B][B][COLOR="Red"]דארן
כן תוכל לתפוס פוקימון במצב טוב אך הוא מספיק חזק הוא יכול לשבור את התפיסה של קלף התפיסה.
------------------------------
אתה מתחיל קצת לחשוש מן האוניקס והסטיליקיס שחיים פה וצ'ארמנדאר היה חלש נגדהם הם תפגשו בהם. אתה מחליט להיכנס לדינות המוות. שניכם נכנסים אל דינות המוות ומתחילים ללכת בהם בתקוה שלא תפגשו באוניקס או בסטיליקיס שם. לאחר הליכה קצרה שאתם הולכים. נשמע רעש חזק שמתקרב אליכם.אתם מסתכלים מה זה ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG]אוניקס שמתקרב אליכם. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר, תתכונן לקרב הראשון שלך..." אנ יאומר לצ'ארמנדר ומתרכז באוניקס, "יכול להיות שהוא יהיה קשה מאוד אבל נצטרך להלחם חזק." אני מוסיף ומביט בנחישות באוניקס.
"קדימה צ'ארמנדר! תשתמש בגחלת לעבר העיניים שלך אוניקס!" אני צועק לצ'ארמנדר ומצביע על אוניקס.
-
[QUOTE=the New World;1072852]
[B][COLOR="Green"]
קוא אומר לך" הגעת לפה דרך אחד השערים הבין מימדים שנפתחו בכדור הארץ על ידי ארכאוס. נפתחו מלא שערים אך רק כמה ילדים חשבו על הרעיון להיכנס אליהם." . ואז מוסיף קוא
" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"] "תודה רבה, על כל החפצים ועל כל מידע, כעת אלך להתאמן עם מיס שלי כדי שיהיה מספיק חזק, קדימה מיס בוא נצא לדרך (הוא כבר בחוץ עוד מהשער)" אגיד לפרופסור אצא מהמעבדה ואלך לחפש פוקימונים להיתאמן איתם. [/FONT]
-
כינוי: Yozeffu
שם: דרייק אקסל
תיאור או תמונה: דרייק הוא נער גבוה יחסית, יש לו שיער אדום ארוך ואסוף בגומייה שחורה, העיינים שלו זהובות והוא לבוש בחולצה שחורה ולמכנס ג'ינס כחול. על היד שלו יש צמיד שקיבל ביום הולדתו האחרון ע"י אימא שלו.
גיל.: 13
רקע: דרייק מאז ומתמיד אהב פוקימונים, כשהיה קטן הוא היה נוהג לצאת ליער הסמוך לביתו ולחפש פוקימונים, כאשר דרייק היה מוצא פוקימונים פצועים הוא היה מביא אותם הביתה ומטפל בהם, וחלק מהם היו אסירי תודה והיו נשארים בביתו לגור שם ולשחק איתו. לאחר שהעולם נהרס, דרייק נשבע שיום אחד הוא ינקום בצוות בלאק על מה שעשו לו.
פוקימון התחלתי:טסטג'א (סניבי)
יכולת הפוקימון: כאשר טסטג'א נפצע קשה בקרב הוא משתמש באנרגיה של העצים והצמחים מסביב להתרפא.
מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
ציוד:לא לגעת
כסף:לא לגעת
הערות בקשות:
-
[quote]סטיב
אקסיו קופץ מעל שתי האבנים של אוניקס ומתחמק מהם בקלילות.2 האבנים של אוניקס חוזרים לאוניקס ומתחברים בחזרה לגופו .לאחר מכן אקסיו תוקף בזעם דרקון בעוצמה כמו שתקף פעם קודמת.הוא שולח זעם דרקון חזק ביותר לעבר אוניקס. אוניקס לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע די קשה.אוניקס כבר תשוש ועומד להפסיד בקרב אך הוא משתמש בזנב ברזל על אקסיו שלך.[/quote]
"אוי לא!" אומר בדאגה למצבו של אקסיו ולאחר מכן אחשוב לעצמי:'אולי זה יעבוד..' ואגיד לאקסיו:"אקסיו-השתמש ביכולת ניב הלהב שלך ותקוף את אוניקס!" בביטחון שאולי זה יהיה הפתרון.
-
דרייק מצטער אין מקום וגם הטופס לא טוב
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מתחיל לדאוג לגבי אקסיו ומצבו מן הקרב הזה .אקסיו קופץ ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב. הניבים שעל הפה של אקסיו מתארכות עד שהופכות לחרבות. בכול יד של אקסיו נמצאת חרב ניב.הוא קופץ לעבר אוניקס ומכה אותו פעם עם כול חרב אותו.אוניקס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.אוניקס כמעט מתעלף. עוד 2 פעמים שימוש ביכולת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אאתה מודה לפרופסור קוא על החפצים שהוא נתן לך ועל המידע שהוא נתן לך. לאחר מכן אתה יוצא מן המעבדה שלו עם מיס שלך. אתה מחליט לאמן קצת את מיס שלך. אתה מתחיל ללכת בסביבת המעבדה אחר חיפוש פוקימונים שמיס יוכל להילחם נגדם. באופק אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG] ספירו. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט לתת לצ'ארמנדאר שלך להילחם נגד אוניקס למרות שהוא חלש נאוניקס לפי סוגים. צ'ארמנדאר מקשיב לך ומיד תוקף בגחלת את אוניקס. גחלת יוצאת מן הפה של צ'ארמנדאר ומרחפת לעבר העניים של אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בעיינו של אוניקס. העניים שלו מתחילות לשרוף לו נורא מהגחלת . אוניקס תוקף בצוחחה את צ'ארמנדאר שלך למרות הכאב בעיינו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה שמח מאוד שסוף סוף הגעתם לעיר הראשונה שנמצאת במחוז 6. אתה יורד מאוניקס ועוזר גם לליט לרד מאוניקס. לאחר מכן אתה מודה לאוניקס על העזרה ומחזיר אותו בחזרה לקלף התפיסה.ליט ואתה נכנסים לעבר העיר ומתחילים ללכת בה ותוך כדי הליכה אתם מתסכלים מה יש בה. אתם רואים חנות קטנה שנמצאת בעיר. אזור שבו מאמנים נלחמים אחד נגד השני. וגם בניין שבו נמצא קרב אגדי. וגם נמצא איזיק פה בעיר שקוא אמר לך להיפגש איתו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ג'ק
ככה עושים מחשבה עם זה '
------------------------
אתה מודה לקוא על הסברים ועל החפצים שהוא נתן לך.אתה יוצא מן המעבדה שלו ואז זורק את הפוכדור שבידך החוצה.הפוכדור נפתח ונשבר לו .מן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] מגבי שלך. מגבי שמח להכיר אותך. שניכם תחילים ללכת לעבר העיר הראשונה שבמחוז 6. לאחר הליכה קצרה אתם רואים באופק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG] ספירו שמתקרב אליכם. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מתחיל לדאוג לגבי אקסיו ומצבו מן הקרב הזה .אקסיו קופץ ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב. הניבים שעל הפה של אקסיו מתארכות עד שהופכות לחרבות. בכול יד של אקסיו נמצאת חרב ניב.הוא קופץ לעבר אוניקס ומכה אותו פעם עם כול חרב אותו.אוניקס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.אוניקס כמעט מתעלף. עוד 2 פעמים שימוש ביכולת .[/quote]
"כל הכבוד אקסיו!" אומר לאקסיו בשמחה "עכשיו תשתמש בזעם דרקון!"
-
[QUOTE=the New World;1073051]דרייק מצטער אין מקום וגם הטופס לא טוב
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט לתת לצ'ארמנדאר שלך להילחם נגד אוניקס למרות שהוא חלש נאוניקס לפי סוגים. צ'ארמנדאר מקשיב לך ומיד תוקף בגחלת את אוניקס. גחלת יוצאת מן הפה של צ'ארמנדאר ומרחפת לעבר העניים של אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בעיינו של אוניקס. העניים שלו מתחילות לשרוף לו נורא מהגחלת . אוניקס תוקף בצוחחה את צ'ארמנדאר שלך למרות הכאב בעיינו. [/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"צ'ארמנדר תכסה עם הידיים את האוזניים שלך!" אני צועק לו וגם מכסה את האוזניים שלי, "אחר כך תרוץ אליו ותתקוף אותו בנשיכה כמה שיותר חזק!" אני צועק לו בנחישות.
-
[quote=the New World;1073051]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח מאוד שסוף סוף הגעתם לעיר הראשונה שנמצאת במחוז 6. אתה יורד מאוניקס ועוזר גם לליט לרד מאוניקס. לאחר מכן אתה מודה לאוניקס על העזרה ומחזיר אותו בחזרה לקלף התפיסה.ליט ואתה נכנסים לעבר העיר ומתחילים ללכת בה ותוך כדי הליכה אתם מתסכלים מה יש בה. אתם רואים חנות קטנה שנמצאת בעיר. אזור שבו מאמנים נלחמים אחד נגד השני. וגם בניין שבו נמצא קרב אגדי. וגם נמצא איזיק פה בעיר שקוא אמר לך להיפגש איתו.[/COLOR][/B]
[/quote]
[I]איך ההתקדמות שלי במשחק ביחס לשאר?[/I]
"אין פה מרכז פוקימונים כמו שהיה במחוז הקודם?" אשאל את עצמי ואז אזכר "אה נכון! אני צריך עם הפוקדקס!" ואז ארפא את הפוקימונים עם הפוקדקס.
לאחר מכן אגש אל איזיק ואומר לו "אני עוד מעט אבוא אלייך..קוא אמר לי להיפגש איתך..בכל מקרה אני הולך לקרב האגדי ואז אני בא..ודרך אגב אני קודק.." אומר לו ואז אתקרב לכיוון הקרב האגדי ואנסה להסתכל מה זה.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
בסדר אתה ראשון שהגעת לעיר הראשונה אבל השאר גם יגיעו בעוד כמה תגובות.
-----------------------------
אתה נזכר שאתה צריך לרפא את ליט ואת אוניקס שלך. אוניקס יוצא מהקלף ואז אתה מוציא את הפוקידע שלך ומתחיל לרפאות את אוניקס ואת ליט. לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא את אוניקס ואת ליט שלך. אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו ומחזיר את הפוקידע לכיס שלך. לאחר מכן אתה ניגש אל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] איזייק. אייזיק אומר לך" אוקי אני יחכה לך שתעשה את דבריך בעיר ואז נדבר " . אתה הולך אל בניין שכתוב עליו " קרב אגדי " . ליד דלת הבניין כתוב " קרב אגדי זה קרב שעליך לעבור מס' אתגרים ולאחר שתעבור כמה אתגרים . תוכל להילחם נגד פוקימון אגדי. בקרב נגד פוקימון אגדי היה לך אפשריות שיעזרו לך. אם תנצח את האגדי תקבל פרס כולשהוא. "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר מכסה את אוזניו עם ידן וגם אתה שם את ידיך על אוזנייך. הצווחה פוגעת בצ'ארמנדאר אך לא משפיעה עליו בגלל שהוא חסם את האוזניים שלו משמיעה. לאחר שאוניקס מסיים לתקוף צ'ארמנדאר רץ במהירות לעבר אוניקס. כשצ'ארמנדאר קרוב לאוניקס הוא משתמש עליו בנשיכה. הנשיכה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו. אוניקס תוקף בזנב ברזל את צ'ארמנדאר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה משבח את אקסיו על הפגיעה שהוא עשה לאוניקס עם היכולת שלו ניב להב. לאחר מכן אקסיו משתמש בזעם דרקון על אוניקס פעם נוספת כדי לגמור את הקרב. אקסיו שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר אוניקס .אוניקס כבר תשוש ולכן לא מתחמק מזעם הדרקון. זעם הדרקון פוגע באוניקס ומעלף אותו. אוניקס נופל על החול הרך מעולף.[/COLOR][/B]
-
[quote=the New World;1073103][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בסדר אתה ראשון שהגעת לעיר הראשונה אבל השאר גם יגיעו בעוד כמה תגובות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-----------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נזכר שאתה צריך לרפא את ליט ואת אוניקס שלך. אוניקס יוצא מהקלף ואז אתה מוציא את הפוקידע שלך ומתחיל לרפאות את אוניקס ואת ליט. לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא את אוניקס ואת ליט שלך. אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו ומחזיר את הפוקידע לכיס שלך. לאחר מכן אתה ניגש אל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] איזייק. אייזיק אומר לך" אוקי אני יחכה לך שתעשה את דבריך בעיר ואז נדבר " . אתה הולך אל בניין שכתוב עליו " קרב אגדי " . ליד דלת הבניין כתוב " קרב אגדי זה קרב שעליך לעבור מס' אתגרים ולאחר שתעבור כמה אתגרים . תוכל להילחם נגד פוקימון אגדי. בקרב נגד פוקימון אגדי היה לך אפשריות שיעזרו לך. אם תנצח את האגדי תקבל פרס כולשהוא. "[/COLOR][/B]
[/quote]
*יש!
"אוקיי.." אמלמל לעצמי ואז אתכס לתוך הבניין, לאחר שאכנס אפנה אל ליטוויק ואומר "אתה מוכן? צא גם אתה אוניקס!" אומר,ואוציא את אוניקס מהקלף.
"מה שלומך אוניקס? נחת טוב? נצטרך את עזרתך...אז תהיה מוכן.." אומר לו ואחזיר אותו בחזרה,לאחר מכן אמשיך לאתגר.
-
[quote]סטיב
אתה משבח את אקסיו על הפגיעה שהוא עשה לאוניקס עם היכולת שלו ניב להב. לאחר מכן אקסיו משתמש בזעם דרקון על אוניקס פעם נוספת כדי לגמור את הקרב. אקסיו שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר אוניקס .אוניקס כבר תשוש ולכן לא מתחמק מזעם הדרקון. זעם הדרקון פוגע באוניקס ומעלף אותו. אוניקס נופל על החול הרך מעולף.[/quote]
"יופי אקסיו-קרב טוב!" אומר בשמחה ואוציא את קלף התפיסה שלי ואתפוס איתו את אוניקס.לאחר שאוניקס נתפס, אוציא את הפוקידע מהתיק שלי וארפא את הפוקימונים שלי.אחרי כן אמשיך במסעי בדיונה.
-
[QUOTE=the New World;1073103][
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר מכסה את אוזניו עם ידן וגם אתה שם את ידיך על אוזנייך. הצווחה פוגעת בצ'ארמנדאר אך לא משפיעה עליו בגלל שהוא חסם את האוזניים שלו משמיעה. לאחר שאוניקס מסיים לתקוף צ'ארמנדאר רץ במהירות לעבר אוניקס. כשצ'ארמנדאר קרוב לאוניקס הוא משתמש עליו בנשיכה. הנשיכה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו. אוניקס תוקף בזנב ברזל את צ'ארמנדאר שלך.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'וואו האוניקס הזה חזק...' אני חושב לעצמי ומנסה לחשוב מה לעשות.
"אוקיי צא צ'ארמנדר! תשתמש בגחלת לכל אורכו של אוניקס! ונסה לפגוע שוב בעיניים שלו!" אני צועק לצ'ארמנדר, "לאחר מכן תנסה לתקוף אותו בשריטה בכל הכוח!"
-
[QUOTE]
ג'ק
ככה עושים מחשבה עם זה '
------------------------
אתה מודה לקוא על הסברים ועל החפצים שהוא נתן לך.אתה יוצא מן המעבדה שלו ואז זורק את הפוכדור שבידך החוצה.הפוכדור נפתח ונשבר לו .מן הפוכדור יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] מגבי שלך. מגבי שמח להכיר אותך. שניכם תחילים ללכת לעבר העיר הראשונה שבמחוז 6. לאחר הליכה קצרה אתם רואים באופק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG] ספירו שמתקרב אליכם. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו".[/QUOTE]
סליחה שחכתי.
-----------------
אשמח שיש במקום המוזר הזה פוקימונים, ואז אני אתקרב לספירו ואנסה ללטף אותו בעיטיות כדי לראות איך הוא יגיב.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ק
אתה שמח שפגשת בכוכב החדש פוקימון וזה ספירו.אתה מתקרב בזהירות לעבר ספירו שלא יחוש שהוא מאוים על ידיך.ספירו מסתכל עליך ולא מבין מה אתה מתכנןן לעשות בו.לאחר שאתה נמצא מטר מספירו.אתה מתחיל לבעוט בו בגוף שלו.ספירו לא מצליח להתחמק מהבעיטות שלך ונפגע.הוא מתחיל להתעצבן ועף במתקפת ניקור עליך. אתה מצליח להתחמק מהניקור אך הוא חוזר פעם נוספת לתקוף אותך בניקור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
צ'ארמנדאר שוב משתמש בגחלת על אוניקס.הפעם הוא תוקף את כול גופו של אוניקס בגחלת.הגחלת של צ'ארמנדארפוגעת בכול חלק מהגוף של אוניקס וגם בעניים שלו.העניים שלו מתחילות לכאוב נורא שוב.אוניקס שוב מתחיל להתעצבן על צ'ארמנדאר שלך.צ'ארמנדאר רץ לעבר אוניקס וכהוא קרוב אליו הוא שורט אותו.השריטה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו.אוניקס משתמש ביכולת פירוק . שתי אבנים מגופו מתפרקות מימנו ועפות לעבר צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה זורק מילה טובה לאקסיו שלך על קרב שהוא ערך נגד האוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף באוויר ואז נעצר מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. תוך שניות ספורות אוניקס נשאב לקלף. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס.אתה מוציא את אוניקס ואת סנדרשו בשביל לרפא אותם עם הפוקידע שלך.לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא אותם.אתה מחזיר את הפוקידע לכיס , את סנדרשו ואת אוניקס מחזיר לקלף. אתה ואקסיו מתחילים ללכת בדינות המוות ולאחר 5דקות אתם כבר מגיעים לסוף הדינות ורואים את העיר מתכתי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה נכס לקרב אגדי. שם אתה שואל את ליט ואת אוניקס אם הם מוכנים לקרב הזה. לאחר מכן אתה מחכה לדעת מה אתה צריך לעשות פה. לאחר שניות ספורות נשמע קול " שלום ילד אם אתה רוצה להלחם באגדי עליך לעבור 2 משימות. משימה ראשונה תביס את מגמנטון אם אחד מהפוקימונים שלך.אסור לך להחליף פוקימון באמצע הקרב. אל תדאג מגמנטון לא ישתמש ביכלתו בקרב ". מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגמנטון[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה זורק מילה טובה לאקסיו שלך על קרב שהוא ערך נגד האוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף באוויר ואז נעצר מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. תוך שניות ספורות אוניקס נשאב לקלף. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס.אתה מוציא את אוניקס ואת סנדרשו בשביל לרפא אותם עם הפוקידע שלך.לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא אותם.אתה מחזיר את הפוקידע לכיס , את סנדרשו ואת אוניקס מחזיר לקלף. אתה ואקסיו מתחילים ללכת בדינות המוות ולאחר 5דקות אתם כבר מגיעים לסוף הדינות ורואים את העיר מתכתי.[/quote]
"סופסוף אקסיו!" אומר לאקסיו בשמחה ובטון מותש "הגענו לעיר מתכתי!" וארוץ במהירות אל המעבדה שפרופסור קוא אמר לי ללכת אליה.
-
[COLOR="Blue"][B]סטיב
אתה שמח מאוד שהגעתם לעיר מתכתי העיר הראשונה במחוז 6. אקסיו גם הוא שמח שהגעתם לעיר הראשונה במחוז 6.אתה מרים את אקסיו על הראש שלך ואז אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המעבדה של איזייק.לאחר 5 דקות של ריצה בעיר אתה מצליח למצוא את המעבדה של אייזייק.אתה דופקק בדלת המעבדה ואז מחכה שאיזיק יפתח לך.אייזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG]פותח לך את הדלת. אייזיק אומר לך " שלום ילד למה הגעת לפה למעבדה שלי ?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=the New World;1073454][COLOR="Blue"][B]סטיב
אתה שמח מאוד שהגעתם לעיר מתכתי העיר הראשונה במחוז 6. אקסיו גם הוא שמח שהגעתם לעיר הראשונה במחוז 6.אתה מרים את אקסיו על הראש שלך ואז אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המעבדה של איזייק.לאחר 5 דקות של ריצה בעיר אתה מצליח למצוא את המעבדה של אייזייק.אתה דופקק בדלת המעבדה ואז מחכה שאיזיק יפתח לך.אייזיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG]פותח לך את הדלת. אייזיק אומר לך " שלום ילד למה הגעת לפה למעבדה שלי ?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"פרופסור קוא ביקש ממני להגיע למעבדה, כדי שתיתן לי הוראות להמשך." אומר לאייזיק "אני סטיב,נעים להכיר!" ואושיט לו יד.
-
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אייזיק אומר לך " נעים מאוד להכיר אותך סטיב , שמי אייזייק. בוא כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1073436][[B][COLOR="DarkRed"]דארן
צ'ארמנדאר שוב משתמש בגחלת על אוניקס.הפעם הוא תוקף את כול גופו של אוניקס בגחלת.הגחלת של צ'ארמנדארפוגעת בכול חלק מהגוף של אוניקס וגם בעניים שלו.העניים שלו מתחילות לכאוב נורא שוב.אוניקס שוב מתחיל להתעצבן על צ'ארמנדאר שלך.צ'ארמנדאר רץ לעבר אוניקס וכהוא קרוב אליו הוא שורט אותו.השריטה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו.אוניקס משתמש ביכולת פירוק . שתי אבנים מגופו מתפרקות מימנו ועפות לעבר צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"צ'ארמנדר! תתחמק!" אני צועק בבהלה ומקווה שצ'ארמנדר יצליח להתחמק.
'מה אני יכול לעשות...' אני חושב לעצמי בהתייאשות, 'אה אולי אני אנסה ללכוד אותו...' אני חושב ומוציא את קלף התפיסה, ואני מנסה ללכוד את אוניקס.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר קופץ מעל אבן אחת שעפה לעבריו ומתחמק מימנה. צ'ארמנדאר קופץ מעל האבן השנייה וגם מימנה מתחמק. שתי האבנים חוזרות לאוניקס ומתחברות לגופו. אתה כבר אבוד עצות אבל לפתע אתה חושב שכדי ללכוד את אוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ואז זורק אותו לעבר אוניקס.הקלף עף לעבר אוניקס.הקלף עוצר מעל אוניקס וכולא אותו בכלא חשמלי.אוניקס תוקף את הקלף בזנבו אך זה לא ממש מזיז לקיר החשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס נשאב לתוך הקלף. הקלף חוזר אליך.תפסת אוניקס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1073469][B][COLOR="Blue"]סטיב
אייזיק אומר לך " נעים מאוד להכיר אותך סטיב , שמי אייזייק. בוא כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שאלה אחת," אשאל את אייזיק ברצינות "איך אני מגיע לכל אחד מהמחוזות?" ואחכה לתגובה מאייזיק.
-
[B][COLOR="Blue"]סטיב
שאלה לא קשורה למה אתה בצבע משתמש מתקדם?
-----------------
אייזייק אומר לך " זה פשוט עליך להגיע לעיר מטאליקה.העיר האחרונה במחוז 6. בעיר מטאליקה נמצא הגבול שמגן על המחוז מצוות בלאק.עליך לעבור את הגבול הזה ואז תוכל לבחור לאיזה מחוז תרצה ללכת. לשאר המחוזות אין גבולות כי הם בשליטת צוות בלאק אז הם לא צריכים גבול. עוד שאלות ?" [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1073479][B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר קופץ מעל אבן אחת שעפה לעבריו ומתחמק מימנה. צ'ארמנדאר קופץ מעל האבן השנייה וגם מימנה מתחמק. שתי האבנים חוזרות לאוניקס ומתחברות לגופו. אתה כבר אבוד עצות אבל לפתע אתה חושב שכדי ללכוד את אוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ואז זורק אותו לעבר אוניקס.הקלף עף לעבר אוניקס.הקלף עוצר מעל אוניקס וכולא אותו בכלא חשמלי.אוניקס תוקף את הקלף בזנבו אך זה לא ממש מזיז לקיר החשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס נשאב לתוך הקלף. הקלף חוזר אליך.תפסת אוניקס[/COLOR][/B][/QUOTE]
:)
"כל הכבוד צ'ארמנדר, עבודה טובה." אני אומר לצ'ארמנדר ומלטף את ראשו. 'וואו אוניקס זה שילוב מצויין לצוות שלי...' אני חושב לעצמי ומחייך בעודי מסתכל על קלף התפיסה.
אני מכניס חזרה את קלף התפיסה לכיסי שיהיה בטוח, ואני אמשיך בדרך יחד עם צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=the New World;1073485][B][COLOR="Blue"]סטיב
שאלה לא קשורה למה אתה בצבע משתמש מתקדם?
-----------------
אייזייק אומר לך " זה פשוט עליך להגיע לעיר מטאליקה.העיר האחרונה במחוז 6. בעיר מטאליקה נמצא הגבול שמגן על המחוז מצוות בלאק.עליך לעבור את הגבול הזה ואז תוכל לבחור לאיזה מחוז תרצה ללכת. לשאר המחוזות אין גבולות כי הם בשליטת צוות בלאק אז הם לא צריכים גבול. עוד שאלות ?" [/COLOR][/B][/QUOTE]
שאלתי בפורום משוב, אין לי מושג למה..
---------------------------
"לא, תודה!" אומר לאייזיק "עכשיו-להתחיל את המסע שלי!" .לאחר מכן אקום מהכיסא, אצא מהמעבדה ואלך אל עבר העיר מטאליקה עם אקסיו.
-
[quote=the New World;1072674][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מודה לקוא על הסבר שהוא הסביר לך. קוא אומר לך " כדור הארץ נהרס לפני שעה בידיוק. ב1 בצוהריים הוא נהרס על ידי צוות בלאק.צוות בלאק הרסו את כדור הארץ מסיבה פשוטה .כדור הארץ הוא כוכב עלוב והוא לא צריך להתקיים.אז הם הרסו אותו.רק שתדע כול אחד מצוות בלאקר שולט על אחד מ6 המחוזות.רק על מחוז 6 הם לא שולטים". קוא מגיש לך את הפוקידע ואת קלף התפיסה.אתה לוקח את שתי החפצים ושם אותם בכיס שלך. קוא אומר לך" יש לך עוד שאלות?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפרופסור קוא: "לא, אין לי עוד שאלות, תודה על כל הדברים שנתת לי ואני יתחיל במסע שלי פה", אני יוצא מהמעבדה בפרצוף עצוב בגלל שכדור הארץ נהרס.
-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
קוא אומר לך " אם כך אז בהצלחה במסע שלך רק תזכור כשתגיע לעיר הראשונה במחוז 6 דבר עם אייזיק. ". אתה מודה לקוא על הסברים שהוא נן לך ועל החפצים שנתן לך.אתה לוקח את כול החפצים ושם אותם בכיסך.אתה יוצא מהמעבדה שלו קצת בעצב בגלל שכדור הארץ נהרס. אתה מתחיל ללכת לעבר העיר הראשונה במחוז 6. לאחר 5 דקות של הליכה מולך מופיע שלט שכתוב עליו " דינות המוות - חיים פה אוניקס וסטיליקס מסוכנים. מי שעובר פה שיזהר".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אייזיק אומר לך " אוקי אז ביי תשמור על קשר איתי ועם קוא במהלך המסע שלך ". אתה קם מהכיסא שלך ויוצא מן המעבדה עם אקסיו.אתה מתחיל ללכת לכיון העיר מאטליקה. לאחר הליכה של דקה אתה רואה הרבה מאוד אנשים נמצאים במקום אחד. אתה שומע שיחת ילדים " איזה כיף האלוף סרג הגיע לפה והוא מחפש יריב קשוח שילחם נגדו. הבר מזל שיביס אותו יזכה להחליף איתו פוקימון שהמנצח יבחר. איזה מגניב זה חבל שאין לי פוקימונים " . אקסיו מושך אותך לעבר האלוף סרג אתה מבין שהוא רוצה להלחם נגד האלוף סרג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה זורק מילה טובה לצ'ארמנדאר שלך על העבודה הטובה שעשה. אתה שמח מאוד שיש לך אוניקס בצוות שלך. אתה מחזיר את קלף התפיסה שלך לכיס ואז אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי. לאחר הליכה די ארוכה אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG] מאמן שהולך לעברכם ואומר לכם " הי ילד תרצה נגדי קרב פוקימונים 1 על 1?" [/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אייזיק אומר לך " אוקי אז ביי תשמור על קשר איתי ועם קוא במהלך המסע שלך ". אתה קם מהכיסא שלך ויוצא מן המעבדה עם אקסיו.אתה מתחיל ללכת לכיון העיר מאטליקה. לאחר הליכה של דקה אתה רואה הרבה מאוד אנשים נמצאים במקום אחד. אתה שומע שיחת ילדים " איזה כיף האלוף סרג הגיע לפה והוא מחפש יריב קשוח שילחם נגדו. הבר מזל שיביס אותו יזכה להחליף איתו פוקימון שהמנצח יבחר. איזה מגניב זה חבל שאין לי פוקימונים " . אקסיו מושך אותך לעבר האלוף סרג אתה מבין שהוא רוצה להלחם נגד האלוף סרג.[/quote]
"אוקיי אקסיו-" אומר לאקסיו "אנחנו נלחם נגדו!".לאחר מכן אלך עם אקסיו אל האלוף סרג' ואגיד לו:"שלום לך סרג',אני סטיב וזה השותף שלי אקסיו.באנו להלחם נגדך."
-
[QUOTE=the New World;1073623][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה זורק מילה טובה לצ'ארמנדאר שלך על העבודה הטובה שעשה. אתה שמח מאוד שיש לך אוניקס בצוות שלך. אתה מחזיר את קלף התפיסה שלך לכיס ואז אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי. לאחר הליכה די ארוכה אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG] מאמן שהולך לעברכם ואומר לכם " הי ילד תרצה נגדי קרב פוקימונים 1 על 1?" [/COLOR][/B][/QUOTE]
'מאמן אה.. יכול להיות מאתגר...' אני חושב ועצמי ומחייך חיוך קטן.
"אין בעיה, קדימה תוציא את הפוקימון שלך." אני אומר ומביט בו בנחישות וחיוך מעט ערמומי.
---
אם אוניקס בתוך קלף התפיסה הוא נרפא?
-
[quote]ג'ק
אתה שמח שפגשת בכוכב החדש פוקימון וזה ספירו.אתה מתקרב בזהירות לעבר ספירו שלא יחוש שהוא מאוים על ידיך.ספירו מסתכל עליך ולא מבין מה אתה מתכנןן לעשות בו.לאחר שאתה נמצא מטר מספירו.אתה מתחיל לבעוט בו בגוף שלו.ספירו לא מצליח להתחמק מהבעיטות שלך ונפגע.הוא מתחיל להתעצבן ועף במתקפת ניקור עליך. אתה מצליח להתחמק מהניקור אך הוא חוזר פעם נוספת לתקוף אותך בניקור.[/quote]
אני מתחיל לרוץ כדי שספירו לא יצליח לפגוע בי עם מתקפת הניקור החזקה שלו וכאשר אי מתרחק אני מחפש את הפוקדור של מגבי אבל לא מצליח למצוא אותו בכיס,
אז אני נזכר שהוא הושמד ומגבי תמיד לידי. "מגבי תשתמש בערפיח כדי שספירו לא יראה אותנו מהר!!"
-
[B][COLOR="Red"]ג'ק
אתה מתחיל לרוץ בכול כוחתיך וגם מגבי רץ איתך.שניכם רצי במהירות ומנסים לברוח מן הספירו שרודף אחריכם.מגבי משתמש בערפיח. הוא מוציא מתוך הפה שלו ערפיח סמיך מאוד שבתוכו אי אפשר לראות כלום חוץ מערפיח. ספירו נכנס לתוך הערפיח ולא רואה כלום.הוא מצליח לצאת מהערפיח אך הוא יוצא בכיון הנגדי שלכם.ספירו ממשיך לעוף ומאבד אותם.אתם כבר לא רואים את ספירו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
לא
-------------------
הממן אומר לך " אין בעיה אני אוציא את הפוקימון שלי ראשון לקקרב.צא ג'יודוד שלי לקרב הראה את עצמך ". [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'ידוד מופיע מולך. הפוקידע שלך מתחיל לדבר " ג'יודוד פוקימון סלע אדמה. יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. המאמן אומר לך " תוציא את הפוקימון שלך" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]סטיב
אתה נכנס בין האנשים עם אקסי שלך ואז עולה על זירת הקרב.מולך מופיע [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/95.png[/IMG] האלוף סרג. סרג אומר לך" טוב אני מבין שאתה רוצה הילחם בי. טוב אין בעיה אני אלחם בך. הקרב היה 1על 1 ואסור להחליף פוקימונים. מותר להשתמש ביכולת הפוקימון שלנו. אני אלחם עם ג'יודוד." ליד סרג מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד. הפוקידע שלך אומר" יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. ".[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ק
אתה מתחיל לרוץ בכול כוחתיך וגם מגבי רץ איתך.שניכם רצי במהירות ומנסים לברוח מן הספירו שרודף אחריכם.מגבי משתמש בערפיח. הוא מוציא מתוך הפה שלו ערפיח סמיך מאוד שבתוכו אי אפשר לראות כלום חוץ מערפיח. ספירו נכנס לתוך הערפיח ולא רואה כלום.הוא מצליח לצאת מהערפיח אך הוא יוצא בכיון הנגדי שלכם.ספירו ממשיך לעוף ומאבד אותם.אתם כבר לא רואים את ספירו.[/quote]
אחרי שספירו נעלם אני ממשיך בדרך לעיר הראשונה לפגוש את אייזן בתקווה לפגוש עוד פוקימונים מעניינים ומאמנים שאוכל להלחם מולם.
-
[quote=the New World;1073436]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכס לקרב אגדי. שם אתה שואל את ליט ואת אוניקס אם הם מוכנים לקרב הזה. לאחר מכן אתה מחכה לדעת מה אתה צריך לעשות פה. לאחר שניות ספורות נשמע קול " שלום ילד אם אתה רוצה להלחם באגדי עליך לעבור 2 משימות. משימה ראשונה תביס את מגמנטון אם אחד מהפוקימונים שלך.אסור לך להחליף פוקימון באמצע הקרב. אל תדאג מגמנטון לא ישתמש ביכלתו בקרב ". מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגמנטון[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר..אני מסכים..ליטוויק תתכונן!" אומר לו ואחכה שיעמוד מול המגנטון.
"ליטוויק תשתמש בערפיח! לא כדאי לעשות נזק ליריב,הרי מתקפות רעל לא משפיעות על פלדה כמו מגנטון,אלה כדי שהוא לא יראה טוב! לאחר מכן תשלח עליו בלבול! וכשהוא יהיה מבולבל גחלת!" אומר לליטוויק בהתרגשות כי זה הקרב הראשון שלנו נגד [B]מאמן.[/B]
-
[QUOTE=the New World;1073684][B][[B][COLOR="Red"]דארן
לא
-------------------
הממן אומר לך " אין בעיה אני אוציא את הפוקימון שלי ראשון לקקרב.צא ג'יודוד שלי לקרב הראה את עצמך ". [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'ידוד מופיע מולך. הפוקידע שלך מתחיל לדבר " ג'יודוד פוקימון סלע אדמה. יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. המאמן אומר לך " תוציא את הפוקימון שלך" [/COLOR][/B]
'גם צ'ארמנדר וגם אוניקס במצב לא משהו... אבל אני אנסה לתת צ'אנס לאוניקס הפעם...' "צא אוניקס אני צועק ומוציא את אוניקס מקלף התפיסה.
"בוא נתחיל בזנב ברזל!" אני צועק בנחישות ומצביע על ג'יודוד.
-
[QUOTE=the New World;1072674][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ספירו מהקלף שלו ואת סנראט לקרב.ספירו עף לעבר גרוטל בניקור.סנוראט משתמשת בניב קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח של סנוראט והוא הופך לפסל קרח. ספירו משתמש בניקור על הקרח.הניקור שובר את הקרח ופוגע גם בגרוטל. קלארק אומר " זה כול מה שיש לך?. אתה חלש . גרוטל טיפוס סלים ". גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על ספירו וסנוראט שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ספירו תתקוף בניקור את גרוטל ולאחר מכן סנוראט תשתמשי בניב קרח לעבר גרוטל! אתם מסוגלים!" אגיד לפוקימונים שלי במהירות.
"ספירו תשתדל לא לגעת בסנוראט וסנוראט תשתדלי לגעת בגרוטל כדי שהוא יקפא!" אוסיף במהירות.