-
[B]ולי אין מקום שמור? -.-"[/B]
[B]אם אפשר להמשיך מהנקודה הקודמת תגיד לי ואני ארשום לך בדיוק איפה הייתי..[/B]
שם משתמש: DarkTiger
שם במשחק: אייס דיאמונד
תיאור: שיער חום פראי, עיניים ירוקות, עור שזוף וחטוב, צלקת לכל אורך זרועו הימנית, קעקוע של טיגריס פראי על כתפו השמאלית
רקע: אייס נולד במחוז העשב, ותמיד אהב פוקימונים.
היה לו אח גדול ואבא, אמו מתה בלידתו ולכן הוא אינו יכל להכיר אותה.
אביו היה ארכיולוג, חוקר מאובנים ותמיד הביא עבודה לביתם שבמחוז העשב.
אייס אהב לצפות בעבודתו של אביו, בגלל משיכתו לפוקימונים.
חברתו הטובה ביותר היתה ריטה, הצ'יקוריטה של אחיו ואייס היה נוהג לשמור עליה כשאחיו אינו היה בבית,
הוא כבר החליט באיזה פוקימון הוא יבחר, הוא שאף להיות כמו אחיו הגדול, ולבחור בצ'יקוריטה.
ביום מן הימים, ילדה חדשה הגיעה למחוז העשב, שיערה היה בלונדיני, עינייה היו ירוקות, קראו לה סאלי ארמונדו.
סאלי הייתה בת חד הורית, אמא גדלה אותה לבד, מאז לידתה, לא היו לה אחים או אחיות.
אייס התאהב בה במבט ראשון, אך הסתיר זאת כי חשש לגלות לה.
הם החליטו שיצאו למסע במחוז העשב ביחד.
פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה [שיהיה זכר, "צ'יקו"]
מחוז:מחוז העשב
תגים:
כסף:5770
שותף:כן, סאלי
הפוקימון שלו: סקיטי
ציוד:פנס, 3 פוקדורים, פוקדע, שק שינה, אוהל, אוכל, פוקוביות, פאפינים, מעיל, מחברת, כלי כתיבה, סכין להגנה עצמית, בגדים להחלפה, ערכת עזרה ראשונה, פוקדע, מפה, מצפן וסופר חכה.מתנת הכוח
בערות/בקשות: לתפוס איווי ושסאלי תתפוס צ'ארמנדר.
-
[B]מצטער שלא הגבתי.[/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]ברוס:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][U]נאטסו:[/U][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה שמח שהגעת סוף סוף למערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה החלטת שאתה רוצה לחפש לך פוקימונים מסוג קרח כדי לתפוס אותם או לשמש אימון טוב בשביל טאפיג שלך. אתה נכנס אל עבר המערה ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/215.png[/IMG]שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][U]תומר:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]*בבקשה לא להגיד יותר מ2 ההתקפות, הפעם אני אתן אבל שתדע לפעם הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לצ'ארמנדר שלך שאתה מאמין בו ושהוא יכול לעשות את זה, אתה אומר לו ללכת לעץ במהירות ואז להתחמק כדי שהעץ אפגע במקום צ'ארמנדר, הפעם זה שוב הצליח לצ'ארמנדר והוא מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות. אתה אומר להשתמש בגחלת ובשריטה על אלקאזדם ולפני זה להלחם אם צעקה שתשתיק אותו. צ'ארמנדר מקשיב לך והוא עושה את זה, הוא משתמש בצעקה, אבל אלקאזם התחמק, אחר כך הוא השתמש בגחלת ובשריטה, אלקאזם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, ומובס בקרב. הילד אומר לך: "אני עוד אנקום בך" והולך. אתה רואה מישהו שנראה כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/58.png[/IMG] אומר לך: "בוא ילד, אתה חייב לבוא איתי".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][U]יגאל:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]אתה שואל את פרופסור ליסה איפה אפשר למצוא פוקימון אש במחוז המים שבו אתה מתחיל את המסע שלך לאחר שתצא מהמעבדה שלה. היא אומרת לך בחיוך: "יש בכל מקום במחוז האש פוקימונים מסוג אש טובים, אני ממליצה לך לבדוק בדרכים 1-2, אם יש שם כי אני מכירה שם הרבה פוקימונים מסוג אש טובים שאני מאמינה שאתה יכול למצוא את הפוקימון האש שאתה רוצה שיהיה לך בשישייה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][U]קודק:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]*אתה מקבל זורא, אני מוסיף אותו מתי שתפגוש אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה אומר לסנייבי שלך להראות לך את כל ההתקפות שהוא יודע בעץ שאתה מצביע אליו. סנייבי מחייך ומתחיל להתכוננן להראות לך את מה שביקשת לראות. הוא מתחיל בשריטה שפוגעת קשה בעץ ועובר אל עבר דשחיפה. בסוף הוא מראה לך את הצעקה שלו שמעיפה את העץ שהצבעת אליו. אתה התרשמת מאוד. אתה מכניס אותו ומתחיל ללכת בדרך 1, אתה רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/570.png[/IMG]שרעב מאוד ומחפש לעצמו אוכל וגם מאמן חדש כי אין לו מאמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]אייס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]תגיב להתחלה בעמוד 1-2, רקע טוב מאוד ובהצלחה במשחק.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1082516][B][COLOR=#0000ff][U]תומר:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]*בבקשה לא להגיד יותר מ2 ההתקפות, הפעם אני אתן אבל שתדע לפעם הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לצ'ארמנדר שלך שאתה מאמין בו ושהוא יכול לעשות את זה, אתה אומר לו ללכת לעץ במהירות ואז להתחמק כדי שהעץ אפגע במקום צ'ארמנדר, הפעם זה שוב הצליח לצ'ארמנדר והוא מתחמק מהמתקפה הזאת בקלות. אתה אומר להשתמש בגחלת ובשריטה על אלקאזדם ולפני זה להלחם אם צעקה שתשתיק אותו. צ'ארמנדר מקשיב לך והוא עושה את זה, הוא משתמש בצעקה, אבל אלקאזם התחמק, אחר כך הוא השתמש בגחלת ובשריטה, אלקאזם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, ומובס בקרב. הילד אומר לך: "אני עוד אנקום בך" והולך. אתה רואה מישהו שנראה כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/58.png[/IMG] אומר לך: "בוא ילד, אתה חייב לבוא איתי".[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[I]מצטער[/I]
~~~~~~~
"למה מה קרה?" אשאל את האיש ואז אלך בעקבות האיש שעם החלוק תוך כדי שאני מחזיר את צ'ראמנדר שלי לפוקדור שלו.
-
[B][COLOR=#0000ff]אתה שואל את האיש שפגשת למה אתה צריך ללכת יחד איתו תוך כדי שאתה מחזיר את צ'ארמנדר שלך והוך איתו. האיש אומר לך: "אני סגן המנהיג של השוק השחור, אני באתי לקחת אותך איתי למנהיג שלנו, שחור ולהפגיש אותך איתו כדי שהוא יסביר לך על הארגון שלנו ואחר כך אני אתן לך משימת רוצחים ראשונה וקלה יחסית, אם אתה רוצה לבוא איתי בוא תתקרב אליי ואני אקח אותך איתי אל המנהיג שלנו שחור".[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1082516][B]מ
[B][COLOR=#8b0000]אתה שמח שהגעת סוף סוף למערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה החלטת שאתה רוצה לחפש לך פוקימונים מסוג קרח כדי לתפוס אותם או לשמש אימון טוב בשביל טאפיג שלך. אתה נכנס אל עבר המערה ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/215.png[/IMG]שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את טאפיג מחוץ לפוכדור שלו ואז אומר לו" תרוף לעבר הסניזל הזה ותפתיע אותו במתקפת גחלת הרסנית.לאחר מכן תשתמש עליו בדחיפה חזקה מאוד "
-
[B][COLOR=#8b0000][U]נאטסו:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מוציא את טאפיג שלך כדי שהוא יעזור לך להלחם מול הסניזל הזה. אתה אומר לו להפתיע את הסניזל הזה בגחלת הכי חזקה ואז להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח. סניזל רואה אותך ומתעצבן אז הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה, מהדחיפה הוא מצליח בקושי להתחמק. סניזל משתמש בקרן קרח הכי חזקה שלו כדי להקפיא את טאפיג שלך ואז להשתמש בשיסוע לילה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1082524][B][COLOR=#0000ff][U]תומר:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה שואל את האיש שפגשת למה אתה צריך ללכת יחד איתו תוך כדי שאתה מחזיר את צ'ארמנדר שלך והוך איתו. האיש אומר לך: "אני סגן המנהיג של השוק השחור, אני באתי לקחת אותך איתי למנהיג שלנו, שחור ולהפגיש אותך איתו כדי שהוא יסביר לך על הארגון שלנו ואחר כך אני אתן לך משימת רוצחים ראשונה וקלה יחסית, אם אתה רוצה לבוא איתי בוא תתקרב אליי ואני אקח אותך איתי אל המנהיג שלנו שחור".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני בא!" אגיד בשמחה ואז אתקרב על האיש ואחכה שהוא יקח אותי למנהיג שלו 'סוף סוף משימת רוצחים ראשונה!" אחייך לעצמי בשמחה.
-
[quote=SportMan;1082516]
[B][COLOR=#9932cc]אתה אומר לסנייבי שלך להראות לך את כל ההתקפות שהוא יודע בעץ שאתה מצביע אליו. סנייבי מחייך ומתחיל להתכוננן להראות לך את מה שביקשת לראות. הוא מתחיל בשריטה שפוגעת קשה בעץ ועובר אל עבר דשחיפה. בסוף הוא מראה לך את הצעקה שלו שמעיפה את העץ שהצבעת אליו. אתה התרשמת מאוד. אתה מכניס אותו ומתחיל ללכת בדרך 1, אתה רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/570.png[/IMG]שרעב מאוד ומחפש לעצמו אוכל וגם מאמן חדש כי אין לו מאמן.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקי..סניבי לך תתיידד איתו.." אומר לו ואחייך.
לאחר מכן אלך לזורא ואומר "שלום לך קטנצ'יק..אתה מחפש מאמן? אם כן מצאתי לך מאמן טוב! אני!" אומר לו ואחייך.
-
[QUOTE=SportMan;1082516][B]מצטער שלא הגבתי.[/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]אתה שואל את פרופסור ליסה איפה אפשר למצוא פוקימון אש במחוז המים שבו אתה מתחיל את המסע שלך לאחר שתצא מהמעבדה שלה. היא אומרת לך בחיוך: "יש בכל מקום במחוז האש פוקימונים מסוג אש טובים, אני ממליצה לך לבדוק בדרכים 1-2, אם יש שם כי אני מכירה שם הרבה פוקימונים מסוג אש טובים שאני מאמינה שאתה יכול למצוא את הפוקימון האש שאתה רוצה שיהיה לך בשישייה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]אייס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]תגיב להתחלה בעמוד 1-2, רקע טוב מאוד ובהצלחה במשחק.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''תודה'' ויוצא מהמעבדה ואחרי כמה צעדים שיצאתי אני מוצאי את פיפלאפ ואומר לו ''שלום אני יגאל אתה יכול לעזור לי לחפש וקימוני אש פה?'' ואני הולך לחפש פוקימוני אש
-
[QUOTE=SportMan;1082530][B][COLOR=#8b0000][U]נאטסו:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מוציא את טאפיג שלך כדי שהוא יעזור לך להלחם מול הסניזל הזה. אתה אומר לו להפתיע את הסניזל הזה בגחלת הכי חזקה ואז להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו כדי לנצח. סניזל רואה אותך ומתעצבן אז הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה, מהדחיפה הוא מצליח בקושי להתחמק. סניזל משתמש בקרן קרח הכי חזקה שלו כדי להקפיא את טאפיג שלך ואז להשתמש בשיסוע לילה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " תשתמש בגחלת במהירות כדי להמיס את הקרח של קרן הקרח.לאחר מכן זוז במהירות ותחמק מן שיסוע הלילה של סניזל. תשלח גחלת חזקה לעבר תקרת מערת הקרח ונסה לפגוע בנטיפים של המערה.הנטיפים יפלו על סניזל.תשתמש אחרי זה בדחיפה עליו ."
-
[quote]ברוס:
אתה שמח על זה שניצחת בקרב הראשון שלך, אתה מודה על אושוויט שלך על הניצחון ואתה מחזיר אותו לפוכדור. אתה לוקח פוכדור אחד מהתיק שלך וזורק אל עבר אודיש שהובסה בקרב מול האושוויט שלך. אתה מחכה כמה דקות בלחץ שאודיש תצליח להתפס. לאחר דקה הפוכדור מפסיק להתנדנד, ואתה מבין שאתה תפסת את האודיש הזאת. לאחר שתפסת אתה מחפש מידע בפוקידע, הוא אומר לך שביום שמש המהירות שלה מוכפלת, ומתי שאין שמש, המהירות לא תוכפל.
מה תעשה?[/quote]
"יש!תפסתי אודיש!" אומר בשמחה שתפסתי פוקימון ראשון ולאחר מכן אקח את הפוכדור שלה מהרצפה.לאחר מכן אמשיך בדרכי לעבר העיר הבאה.
-
[B][COLOR=#2e8b57]אתה שמח שהצלחת ללכוד את הפוקימון הראשון שלך בקרב הראשון במסע שלך במחוז המים, את אודיש שפגשת. אתה לוקח את הפוכדור שבו תפסת את אודיש מהרצפה וממשיך בהמשך דרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 כדי להגיע למערת הקרח ואז לעיר הראשונה. אתה רואה פתאום ילד צעיר שנראה כך[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/5.png[/IMG]אומר לך: "אתה רוצה להלחם מולי ומול האלקאזם שלי ילד" ומחכה לתשובה שלך בחיוך רחב. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג שלך להשתמש בגחלת כדי להמיס את הקרן הקרח של סניזל, אז להתחמק בשיסוע לילה שלו ואז להשתמש בדחיפה כדי להביס את הסניזל. טאפיג מקשיב לך ומשתמש בגחלת כדי להתחמק מהקרן הקרח של סניזל, סניזל לא מצליח להשתמש בקרן הקרח וטאפיג מתחמק מהקרן. אחר כך סניזל משתמש בשיסוע לילה, טאפיג מצליח להתחמק ואז הוא רץ להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, סניזל לא מתחמק ונפגע קצת, סניזל משתמש שוב בקרן קרח ואז הוא משתמש בשריטות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]לאחר שהבנת שזה הסגן של המנהיג של השוק השחור, אתה שמח ומחכה כבר לקבל את משימת הרוצחים הראשונה שלך. אתה מתקרב אל האיש כדי שהוא יקח אותך למנהיג השוק השחור, שחור. [COLOR=blue]אתה מתקרב עוד ועוד לאיש ואז הוא לוקח אותך למקום שבו נמצא המנהיג של השוק השחור. לאחר כמה דקות אתה רואה שהוא נעצר במקום שחור כזה, אבל לאחר דקה אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/88.png[/IMG] את המנהיג אומר לך: "שלום רוצח, נתחיל בשאלות שלך ואז נעבור על המידע, יש לך שאלות?".[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה אומר לסנייבי שלך לדבר קצת עם הזורא שפגשתם באמצע הדרך הראשונה במחוז העשב. לאחר כמה דקות של התדברות בין זורא לבין סנייבי שלך, אתה מציע לזורא להצטרף אלייך להמשך המסע שלך במחוז העשב. זורא נראה מחייך ואתה רואה שהוא מסמן שהוא רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך והוא מחכה שתנסה ללכוד אותו ותכניס אותו כבר לפוכדור שאתה תוציא מהתיק שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מודה לפרופסור ליסה על כל הדברים שהיא נתנה לך ולכל הצעות שלה. אתה יוצא מהמעבדה שלה, ואז אתה מוציא את פיפלאפ לשיחה ראשונה. אתה אומר שאתה רוצה ללכוד פוקימוני אש טובים ושהוא צריך לעזור לך. פיפלאפ מחייך ונראה שהוא מסכים למה שאמרת. אתה מכניס את פיפלאפ ואז מתחיל לחפש את הפוקימון האש שאתה רוצה. אתה הולך בדרך 1 ואתה רואה פתאום [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/58.png[/IMG]שמחפש משהו לאכול.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס:
אתה שמח שהצלחת ללכוד את הפוקימון הראשון שלך בקרב הראשון במסע שלך במחוז המים, את אודיש שפגשת. אתה לוקח את הפוכדור שבו תפסת את אודיש מהרצפה וממשיך בהמשך דרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 כדי להגיע למערת הקרח ואז לעיר הראשונה. אתה רואה פתאום ילד צעיר שנראה כךאומר לך: "אתה רוצה להלחם מולי ומול האלקאזם שלי ילד" ומחכה לתשובה שלך בחיוך רחב.
מה תעשה?[/quote]
סופסוף!ואתה לא מתכוון אברה?
-----------------------------------------
"לא נראלי, אני רק התחלתי את המסע שלי.בכל מקרה תודה על ההצעה, אני פשוט מחפש פוקימונים שיתווספו לצוות שלי.." אומר לילד בטון מצטער.לאחר מכן אמשיך בדרכי לחיפוש פוקימונים שיתווספו לצוות שלי.
-
[QUOTE=SportMan;1087927][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג שלך להשתמש בגחלת כדי להמיס את הקרן הקרח של סניזל, אז להתחמק בשיסוע לילה שלו ואז להשתמש בדחיפה כדי להביס את הסניזל. טאפיג מקשיב לך ומשתמש בגחלת כדי להתחמק מהקרן הקרח של סניזל, סניזל לא מצליח להשתמש בקרן הקרח וטאפיג מתחמק מהקרן. אחר כך סניזל משתמש בשיסוע לילה, טאפיג מצליח להתחמק ואז הוא רץ להשתמש בדחיפה הכי חזקה שלו, סניזל לא מתחמק ונפגע קצת, סניזל משתמש שוב בקרן קרח ואז הוא משתמש בשריטות.[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " יאלה תחמק במהירות משני המתקפות של סניזל הזה .לאחר מכן תשלח גחלת לעברת תקרת המערה ונסה להפיל עליו נטיפים שיפגעו בו.3לאחר זאת רוץ במהירות אליו ותקוף בדחיפה את סניזל "
-
[B][COLOR=#2e8b57]*לא, אלקאזם, ההתפתחות האחרונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה אומר לילד שאתה רק מתחיל ולא רוצה עדיין להתמודד בקרב ראשון בלי לתפוס עוד כמה פוקימונים טובים. הילד אומר לך: "טוב, אם תרצה תפגוש אותי במרכז הפוקימונים בעיר הראשונה ואולי נלחם שם". הילד הולך לכיוון אחר מאיפה שאתה הולך. אתה ממשיך בדרך 1 ורוצה כבר ללכת לעיר הראשונה כדי להתחיל במסע המכונים שלך. אתה רואה שלט פתאום שבו כתוב: "מערת הקרח". אתה מבין שהגעת למערה שלפני העיר הראשונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג להתחמק מ2 המתקפות של סניזל ואז להשתמש בגחלת כדי להעיף נטיפים מהמערה ואז לסיים את זה בדחיפה שתגמור סופית את הקרב. טאפיג מקשיב לך ועושה מה שאמרת לו. הוא מתחמק בקלות מ2 המתקפות של סניזל ואז משתמש בגחלת ומעיף נטיפים מעל סניזל ופוגעים בו קשה. לאחר מכן טאפיג רץ ותוקף בדחיפה, סניזל חלש ולא מצליח להתחמק ומובס בקרב. אתה מבין שניצחת.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1087927][B][COLOR=#0000ff][U]תומר:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]לאחר שהבנת שזה הסגן של המנהיג של השוק השחור, אתה שמח ומחכה כבר לקבל את משימת הרוצחים הראשונה שלך. אתה מתקרב אל האיש כדי שהוא יקח אותך למנהיג השוק השחור, שחור. [COLOR=blue]אתה מתקרב עוד ועוד לאיש ואז הוא לוקח אותך למקום שבו נמצא המנהיג של השוק השחור. לאחר כמה דקות אתה רואה שהוא נעצר במקום שחור כזה, אבל לאחר דקה אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/88.png[/IMG] את המנהיג אומר לך: "שלום רוצח, נתחיל בשאלות שלך ואז נעבור על המידע, יש לך שאלות?".[/COLOR][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"לא אין לי שאלות כי אני רוצה לרצוח מישהו כבר" אגיד לאיש המוזר ואז אחכה למשימה הראשונה שלי כרוצח.
-
[COLOR=blue][B][U]תומר:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שחור אומר לך: "אם אין לך שאלות, אז נתקדם למידע כללי על הדברים שאנו עושים לפני שהסגן שלי שהביא אותך לפה יביא לך את המשימת הרוצחים הראשונה שלך, הארגון שלנו מה להרוג אנשים מיוחדים שמוסכנים לשוק השחור שלנו במגוון רמות, אתה הולך לעשות משימה הכי קלה כי אתה בכל זאת רוצח מתחיל ובמשך המסע שלך הסגן שלי יפגוש אותך ויתן לך את המשימה, כמובן זה לא יפגע במסע שלך אם לא תתפס", ואז שחור נעלם. הסגן שלו פונה לך ואומר: "הנה המידע על המשימה, אתה תחזור לדרך 1 ותמשיך לעיר הראשונה למרכז הפוקימונים, יש אדם שנראה כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/5.png[/IMG]שהוא גנב לנו אלקאזם חזק מתי שלא שמנו לב, אני מבקש ממך לרצוח אותו טוב ולהביא את אלקאזם אלינו בלי להתפס?".
מה תעשה?.[/B]
[/COLOR]
-
[QUOTE=SportMan;1087949][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג להתחמק מ2 המתקפות של סניזל ואז להשתמש בגחלת כדי להעיף נטיפים מהמערה ואז לסיים את זה בדחיפה שתגמור סופית את הקרב. טאפיג מקשיב לך ועושה מה שאמרת לו. הוא מתחמק בקלות מ2 המתקפות של סניזל ואז משתמש בגחלת ומעיף נטיפים מעל סניזל ופוגעים בו קשה. לאחר מכן טאפיג רץ ותוקף בדחיפה, סניזל חלש ולא מצליח להתחמק ומובס בקרב. אתה מבין שניצחת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " כול הכבוד לך ניצחת את סניזל הזה. עכשיו בוא נמשיך במערת הקרח הזאת " .אני ממשיך ללכת עם טאפיג במערת הקרח לעבר היציאה שלה
-
[QUOTE=SportMan;1088576][COLOR=blue][B][U]תומר:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שחור אומר לך: "אם אין לך שאלות, אז נתקדם למידע כללי על הדברים שאנו עושים לפני שהסגן שלי שהביא אותך לפה יביא לך את המשימת הרוצחים הראשונה שלך, הארגון שלנו מה להרוג אנשים מיוחדים שמוסכנים לשוק השחור שלנו במגוון רמות, אתה הולך לעשות משימה הכי קלה כי אתה בכל זאת רוצח מתחיל ובמשך המסע שלך הסגן שלי יפגוש אותך ויתן לך את המשימה, כמובן זה לא יפגע במסע שלך אם לא תתפס", ואז שחור נעלם. הסגן שלו פונה לך ואומר: "הנה המידע על המשימה, אתה תחזור לדרך 1 ותמשיך לעיר הראשונה למרכז הפוקימונים, יש אדם שנראה כך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/5.png[/IMG]שהוא גנב לנו אלקאזם חזק מתי שלא שמנו לב, אני מבקש ממך לרצוח אותו טוב ולהביא את אלקאזם אלינו בלי להתפס?".
מה תעשה?.[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני בדיוק נלחמתי נגדו וניצחתי אותו, אז זה לא תהיה בעיה" אגיד לסגן של שחור ואז אחזור לדרך 1 כדי לתפוס את מי שגנב את האלאקזם של שחור.
-
[quote]ברוס:
*לא, אלקאזם, ההתפתחות האחרונה.
אתה אומר לילד שאתה רק מתחיל ולא רוצה עדיין להתמודד בקרב ראשון בלי לתפוס עוד כמה פוקימונים טובים. הילד אומר לך: "טוב, אם תרצה תפגוש אותי במרכז הפוקימונים בעיר הראשונה ואולי נלחם שם". הילד הולך לכיוון אחר מאיפה שאתה הולך. אתה ממשיך בדרך 1 ורוצה כבר ללכת לעיר הראשונה כדי להתחיל במסע המכונים שלך. אתה רואה שלט פתאום שבו כתוב: "מערת הקרח". אתה מבין שהגעת למערה שלפני העיר הראשונה.
מה תעשה?.[/quote]
"קדימה!אולי אתפוס שם פוקימונים!" אומר לעצמי ואכנס למערת הקרח.
-
[B][COLOR=#2e8b57]*תוכל קצת להרחיב בתגובות שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה שמח שסוף סוף הגעת קרוב לעיר הראשונה במחוז המים, אל המערה הקרח שלפני העיר הזאת, אתה רוצה לבדוק אם יש שם פוקימונים טובים שתוכל לתפוס אותם או לאימון בשביל הפוקימונים החדשים שלך, אושוויט ואודיש. [/COLOR][COLOR=seagreen]אתה נכנס אל עבר המערת הקרח ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה או לאימון. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/215.png[/IMG]סניזל שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen][B]מה תעשה?.[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]*אתה לא רוצה לתפוס פוקימונים?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה החלטת לא לתפוס את הסניזל הזה שניצחת במערת הקרח שלפני העיר הראשונה במחוז האש. אתה ממשיך במערת הקרח כדי להתחיל להגיע לעיר הראשונה ולהשלים את המשימה שקיבלת מסגן השוק השחור ולקבל את הכבוד שאתה רוצה לקבל. אתה פתאום רואה את היציאה ממערת הקח לכיוון העיר הראשונה, אתה רץ מהר אל העיר וחושב כבר על לרצוח את הילד הזה שגנב את האלקאזם של השוק השחור. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות של ריצה מתי שיצאת ממערת הקרח שלפני העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר שאתה מכיר את הילד הזה כי נלחמת מולו לפני שאתה פגשת אותו[/COLOR][COLOR=blue] ואז אתה אומר לסגן של השוק השחור שאתה תרצח את הילד הזה ותביא להם את אלקאזם חזרה לשוק השחור. הסגן אומר לך: "כל הכבוד ילד, אני חושב שתהיה רוצח טוב מאוד, אני ישלח אותך חזרה לדרך 1, מתי שתראה אותו תקח אותו למקום שאף אחד לא יודע ותרצח אותו, אחרי שתרצח אותו בלי להתפס תתקשר אליי, הנה מס' הטלפון שלי, תשמור אותו ותתקשר אחרי שאתה תרצח" הסגן מביא אותך לאיפה שפגשת אותו בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ופתאום אתה רואה שלט "מערת הקרח".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1091336][COLOR=blue][B][U]תומר:[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה אומר שאתה מכיר את הילד הזה כי נלחמת מולו לפני שאתה פגשת אותו[/COLOR][COLOR=blue] ואז אתה אומר לסגן של השוק השחור שאתה תרצח את הילד הזה ותביא להם את אלקאזם חזרה לשוק השחור. הסגן אומר לך: "כל הכבוד ילד, אני חושב שתהיה רוצח טוב מאוד, אני ישלח אותך חזרה לדרך 1, מתי שתראה אותו תקח אותו למקום שאף אחד לא יודע ותרצח אותו, אחרי שתרצח אותו בלי להתפס תתקשר אליי, הנה מס' הטלפון שלי, תשמור אותו ותתקשר אחרי שאתה תרצח" הסגן מביא אותך לאיפה שפגשת אותו בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ופתאום אתה רואה שלט "מערת הקרח".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אכנס לתוך מערת הקרח בלי חשש, אוציא את צ'ראמנדר החוצה ואחפש פוקימונים חזקים לתפיסה ולאימון צ'ראמנדר.
-
[QUOTE=SportMan;1091336][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#8b0000]*אתה לא רוצה לתפוס פוקימונים?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה החלטת לא לתפוס את הסניזל הזה שניצחת במערת הקרח שלפני העיר הראשונה במחוז האש. אתה ממשיך במערת הקרח כדי להתחיל להגיע לעיר הראשונה ולהשלים את המשימה שקיבלת מסגן השוק השחור ולקבל את הכבוד שאתה רוצה לקבל. אתה פתאום רואה את היציאה ממערת הקח לכיוון העיר הראשונה, אתה רץ מהר אל העיר וחושב כבר על לרצוח את הילד הזה שגנב את האלקאזם של השוק השחור. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות של ריצה מתי שיצאת ממערת הקרח שלפני העיר.[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B][.[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא
אני שמח שהגעתי לעיר סנוי. אני רץ למרכז הפוקימונים של העיר.שם מבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלי.בזמן שהיא תרפא אחפש את הילד שלחו אותי להרוג אותו.
-
שם משתמש: ExtremeStyle
שם במשחק: אדם
תיאור: גבוה עם שיער חום ועיניים חומות
רקע: הכל התחיל לפני הרבה שנים שעוד אביו של אדם היה עוד מאמן, הכל התחיל כאשר הוא גם גוייס
ע"י הפרופסורים ללכת ולנסות לגלות את הפוקימונים האגדיים של המחוז.
לאחר כמה שנים אביו של אדם נקלע לקרב קשה מול הצוות ניוטק שניסה לשלוט באגדיים האלה והובס בקרב שהיה נגד מנהיגם.
לאחר שאביו הובס הוא לא יכל עוד להלחם ופרש מהצוות.
אחרי שאדם נולד ובעודו ילד אביו סיפר לא הרבה סיפורים על החוויות שחווא בתור מאמן פוקימונים ואת
כל הפוקימונים החברים שהיו לו,הוא תמיד סיפר לו שאם הוא לסמוך על מישהו שיעזור לו בעת צרה זה תמיד יהיה פוקימון.
עכשיו כשאדם בן 16 הוא רוצה לצאת סוף סוף למסע שלו בתור מאמן ולנסות את מזלו בעולם הפוקימונים.
אז כאשר אדם קיבל בדואר את המכתב שזימן אותו להיות בצוות הפרופסורים הוא ידע שזאת ההזדמנות שלו לצאת למסע שכל כך חיכה לו...
פוקימון התחלתי: בלייזיקן
מחוז: האש
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן
אם כן
הפוקימון שלו: מדקיפ
ציוד: פוכדורים, פוקדקס, 10000$ , אוכל פוקימונים, פנס
בערות/בקשות: לפגוש פוקימונים מכל הדורות, ושיהיה מושקע :P
-
[quote=SportMan;1087927]
[B][COLOR=#9932cc]אתה אומר לסנייבי שלך לדבר קצת עם הזורא שפגשתם באמצע הדרך הראשונה במחוז העשב. לאחר כמה דקות של התדברות בין זורא לבין סנייבי שלך, אתה מציע לזורא להצטרף אלייך להמשך המסע שלך במחוז העשב. זורא נראה מחייך ואתה רואה שהוא מסמן שהוא רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך והוא מחכה שתנסה ללכוד אותו ותכניס אותו כבר לפוכדור שאתה תוציא מהתיק שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
אוציא פוכדור מהתיק במחשבות 'וואו,איזו פוקימון יפה,וחזק,כמעט כמו סניבי' ואז אסתכל על סניבי ואוציא את הפוכדור.
"הנה אתה.." אומר כשהפוכדור ייחשף בפניי,אחזיק אותו בידי,ואצעק בהתרגשות "הנה זה בא! פוכדור צא זווראה כנס!" ואזרוק על זורואה את הפוכדור.
-
[quote]ברוס:
*תוכל קצת להרחיב בתגובות שלך.
אתה שמח שסוף סוף הגעת קרוב לעיר הראשונה במחוז המים, אל המערה הקרח שלפני העיר הזאת, אתה רוצה לבדוק אם יש שם פוקימונים טובים שתוכל לתפוס אותם או לאימון בשביל הפוקימונים החדשים שלך, אושוויט ואודיש. אתה נכנס אל עבר המערת הקרח ומתחיל לחפש לעצמך פוקימון טוב לתפיסה או לאימון. לאחר כמה דקות במערה אתה פתאום רואה סניזל שמתאמן במתקפת שיסוע לילה ונראה מאוד רציני ויתקיף כל מי שיתקרב אליו".
מה תעשה?.[/quote]
"וואוו, מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר חיפוש המידע, אאתגר את הפוקימון הפראי לקרב נגד אושוואט שלי.
-
[COLOR=#2e8b57][B]יש אישור הקפצה מאביזי.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה רואה את הסניזל הזה ושואל את עצמך מי זה הפוקימון הזה ומה הוא יכול לעשות. אתה בודק עליו מידע בפוקידע שאומר: "סניזל פוקימון חתול הסמוראי, פוקימון מסוג אופל ויכול יצוןר ערפל תוך כדי שיכול להיות כמה". לאחר שקיבלת עליו מידע בפוקידע, אתה מוציא את אושוויט שלך ומתחיל בקרב שלך. הסניזל משים לב אלייך ואל אושוויט ומתחיל להיות עצבני ונראה שהוא הולך להתקיף אותך ואת אושוויט בשיסוע לילה שהוא התאמן בו כל כך הרבה זמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה רואה את העיר סנוי ושמח כל כך שסוף סוף הגעת לעיר הראשונה. אתה רץ במהירות אל העיר ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי שהאחות ג'וי תרפא לך את הפוקימון. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות ואז אתה הולך למרכז. האחות ג'וי שואלת אותך מה אתה רוצה ואתה אומר לה שאתה רוצה שתרפא לך את הפוקימון, אתה נותן לה את הפוקימון ומחזירה לך לאחר כמה דקות. אחר כך אתה מחפש את הילד שאתה רוצה לרצוח. אתה רואה אותו יושב על כיסא במרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה כדי לרצוח אותו?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נכנס אל המערת הקרח שאתה צריך לללכת בה כדי להגיע לעיר הראשונה. אתה נכנס אל המערה ומוציא את צ'ארמנדר כדי למצוא פוקימונים כדי לתפוס אותם או להתאמן ולחזק את הצ'ארמנדר. אתה הולך הרבה במערה ופתאום אתה רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/215.png[/IMG]סניזל מתאמן במתקפת שיסוע לילה והוא נראה מאוד רציני ושהוא יכול להתקיף אחד שהוא מתקרב אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה מתרגש מאוד לתפוס את זורא שפגשת באמצע המערת הקרח שאתה נמצא בה עכשיו. אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך ואתה אומר בקול רב ובהתרגשות: "צא פוכדור!", אתה זורק אחר כך את הפוכדור על זורא ומכניס אותו אל הפוכדור שזרקת אליו, לאחר כמה דקות שחיכית שהוא יכנס סופית לפכדור, הפוכדור נעצר ואתה הבנת שלכדת את הזורא שפגשת.[/COLOR][/B]
[B][U]אדם:[/U][/B]
[B]תגיד לי אם אתה מעוניין עדיין.[/B]
-
[quote]ברוס:
אתה רואה את הסניזל הזה ושואל את עצמך מי זה הפוקימון הזה ומה הוא יכול לעשות. אתה בודק עליו מידע בפוקידע שאומר: "סניזל פוקימון חתול הסמוראי, פוקימון מסוג אופל ויכול יצוןר ערפל תוך כדי שיכול להיות כמה". לאחר שקיבלת עליו מידע בפוקידע, אתה מוציא את אושוויט שלך ומתחיל בקרב שלך. הסניזל משים לב אלייך ואל אושוויט ומתחיל להיות עצבני ונראה שהוא הולך להתקיף אותך ואת אושוויט בשיסוע לילה שהוא התאמן בו כל כך הרבה זמן.
מה תעשה?.[/quote]
דחיפה ובלימה זה לא אותו מהלך?תחליף את זה..
----------------------------------------------------------
"אוי לא אושווט!" אומר לאושווט "השתמש בדחיפה!" בתקווה שזה יצליח.
-
[QUOTE=Ronaldo7;1132697][COLOR=#2e8b57][B]יש אישור הקפצה מאביזי.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]אתה רואה את העיר סנוי ושמח כל כך שסוף סוף הגעת לעיר הראשונה. אתה רץ במהירות אל העיר ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי שהאחות ג'וי תרפא לך את הפוקימון. אתה מגיע לעיר הראשונה לאחר כמה דקות ואז אתה הולך למרכז. האחות ג'וי שואלת אותך מה אתה רוצה ואתה אומר לה שאתה רוצה שתרפא לך את הפוקימון, אתה נותן לה את הפוקימון ומחזירה לך לאחר כמה דקות. אחר כך אתה מחפש את הילד שאתה רוצה לרצוח. אתה רואה אותו יושב על כיסא במרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה כדי לרצוח אותו?.[/COLOR][/B]
[[/B][/QUOTE]
אני ניגש בזהירות א גבו של הילד ונזהר שלא יסים לב אלי.לאחר מכן אוצי משהו חד מהכיס שלי ואומר לילד " מוות נעים לך " .אדקור את הילד בגבו כך שימות מוות נעים.לאחר מכן אחפש אצלו את הפוקימון שגנב שעלי להחזיר
-
[quote]תומר:
אתה נכנס אל המערת הקרח שאתה צריך לללכת בה כדי להגיע לעיר הראשונה. אתה נכנס אל המערה ומוציא את צ'ארמנדר כדי למצוא פוקימונים כדי לתפוס אותם או להתאמן ולחזק את הצ'ארמנדר. אתה הולך הרבה במערה ופתאום אתה רואה סניזל מתאמן במתקפת שיסוע לילה והוא נראה מאוד רציני ושהוא יכול להתקיף אחד שהוא מתקרב אליו.
מה תעשה?.[/quote]
"צ'ראמנדר," אומר לצ'ראמנדר בלחש כדי שהוא יתעורר קצת, "תתקוף את סניזל בשריטה עם גחלת את הסניזל הזה..." אוסיף בלחש לעבר סניזל.
-
[quote=Ronaldo7;1132697]
[B][COLOR=#9932cc]אתה מתרגש מאוד לתפוס את זורא שפגשת באמצע המערת הקרח שאתה נמצא בה עכשיו. אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך ואתה אומר בקול רב ובהתרגשות: "צא פוכדור!", אתה זורק אחר כך את הפוכדור על זורא ומכניס אותו אל הפוכדור שזרקת אליו, לאחר כמה דקות שחיכית שהוא יכנס סופית לפכדור, הפוכדור נעצר ואתה הבנת שלכדת את הזורא שפגשת.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יופי" אומר לסניבי ואמשיך ללכת איתו לסיום מערת הקרח.
-
[quote=Ronaldo7;1071775]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
[/quote]
"אייס דיאמונד" אענה לו "באתי לקבל פוקימון"
---
הטופס שלי נמצא בעמוד שש, תכנית אמרת שאני רשום..
-
[B][COLOR=#2e8b57]*זה היה ככה, אני אשנה לשאיבה במקרה הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה רואה את סניזל הזה שפגשתם במערת הקרח לפני העיר הראשונה, מתחיל להגיע אלייך ואל אושוויט שלך. אתה אומר במהירות לאושוויט שלך להשתמש בדחיפה הכי חזק שלך כדי לטפל בו, סניזל מתקיף קודם את אושוויט, אושוויט מתחיל להפחד משיסוע לילה אבל מצליח לברוח מהמתקפה של סניזל שלא מבין מה קורה. אושוויט מבין שהתחמק מהשיסוע הלילה ותוקף בדחיפה על סניזל, סניזל לא מבין מה קורה ולא מצליח להתחמק ונפגע קצת. סניזל משתמש שוב בשיסוע לילה על אושוויט שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה תיכנת את הדרך שבו אתה תרצח את הילד שהשוק השחור רצה שתהרוג אותו. אתה הולך בזהירות בלי שהוא ישים לב מאחורי הגב שלו, אתה מוציא סכין קטנה מהכיס שלך ואז אתה אומר לו: "מוות נעים" ואז אתה רוצח אותו. אתה שם לב שאף אחד לא ראה אותך רוצח אותו, אתה לוקח בזהירות אותו מחוץ למרכז עד למקום מסתור שלא רואים אותך. אתה מחפש את אלקאזם ובסוף מוצא אותו ולוקח אותו. אתה צריך להתקשר לסגן של שחור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר יש לצ'ארמנדר להתקיף אותו במהירות כדי שהוא לא יתקיף אותך קודם, אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה בתוספת גחלת הכי חזקה שלו. סניזל שם לב אלייך ואל צ'ארמנדר ומתחיל להתעצבן אבל לפני שהוא מתחיל להתקיף אותך צ'ארמנדר מתקיף אותו והוא נפגע קשה מאוד. סניזל מתחיל להיות ממש מעוצבן ממך ומצ'ארמנדר שלך, הוא משתמש בשיסוע לילה שהוא התאמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה שמח מאוד שאתה הצלחת לתפוס את הזורא ועכשיו הוא הפוקימון שלך. אתה ממשיך עם סניבי בהמשך מערת הקרח שלפני העיר הראשונה, אתה שם לב להרבה פוקימונים מעניינים שנמצאים בדרך שאתה הולך בה, אתה מתלהב מאוד ורוצה לדעת הכל על הפוקימונים. אתה רואה את היציאה של מערת הקרח והכניסה לעיר הראשונה במחוז שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]אייס:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]*אני יודע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה אומר אל פרופסור בירץ' שאתה רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע שלך במחוז עשב. פרופסור בירץ' פותח לך את הדלת ואומר לך בחיוך: "שלום אייס, אני בדיוק חיכיתי לך כדי שאני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" ואז הוא ממשיך בדיבור שלו: "לפי מה שרשום לי, אתה רוצה לקבל צ'יקוריטה נכון?, תגיד לי ואז אני אביא לך אותו פלוס עוד כמה דברים" ואז הוא מחכה לתשובתך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]תומר:
אתה אומר יש לצ'ארמנדר להתקיף אותו במהירות כדי שהוא לא יתקיף אותך קודם, אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה בתוספת גחלת הכי חזקה שלו. סניזל שם לב אלייך ואל צ'ארמנדר ומתחיל להתעצבן אבל לפני שהוא מתחיל להתקיף אותך צ'ארמנדר מתקיף אותו והוא נפגע קשה מאוד. סניזל מתחיל להיות ממש מעוצבן ממך ומצ'ארמנדר שלך, הוא משתמש בשיסוע לילה שהוא התאמן.
מה תעשה?. [/quote]
[i]אתה עושה מרתון עכשיו?[/i]
~~~~~~~~~~~~
"צ'ראמנדר קפוץ לצד ואז תשלח גחלת לעבר סניזל!" אפקוד על צ'ראמנדר "לאחר המתקפה תתקוף ישר בצעקה!" אוסיף לאחר מכן.
-
[quote]ברוס:
*זה היה ככה, אני אשנה לשאיבה במקרה הזה.
אתה רואה את סניזל הזה שפגשתם במערת הקרח לפני העיר הראשונה, מתחיל להגיע אלייך ואל אושוויט שלך. אתה אומר במהירות לאושוויט שלך להשתמש בדחיפה הכי חזק שלך כדי לטפל בו, סניזל מתקיף קודם את אושוויט, אושוויט מתחיל להפחד משיסוע לילה אבל מצליח לברוח מהמתקפה של סניזל שלא מבין מה קורה. אושוויט מבין שהתחמק מהשיסוע הלילה ותוקף בדחיפה על סניזל, סניזל לא מבין מה קורה ולא מצליח להתחמק ונפגע קצת. סניזל משתמש שוב בשיסוע לילה על אושוויט שלך.
מה תעשה?.[/quote]
אבל הוא בכלל לא יכול ללמוד שאיבה, תשנה ללהב צדפה.
---------------------------------------------------------------------------
"אושווט-תתחמק שוב ותשתמש בדחיפה חזקה ביותר!" אומר לאושווט בתקווה שזה יעבוד.
-
[QUOTE=Ronaldo7;1136840][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#8b0000]אתה תיכנת את הדרך שבו אתה תרצח את הילד שהשוק השחור רצה שתהרוג אותו. אתה הולך בזהירות בלי שהוא ישים לב מאחורי הגב שלו, אתה מוציא סכין קטנה מהכיס שלך ואז אתה אומר לו: "מוות נעים" ואז אתה רוצח אותו. אתה שם לב שאף אחד לא ראה אותך רוצח אותו, אתה לוקח בזהירות אותו מחוץ למרכז עד למקום מסתור שלא רואים אותך. אתה מחפש את אלקאזם ובסוף מוצא אותו ולוקח אותו. אתה צריך להתקשר לסגן של שחור.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתקשר לסגן של שחור ואומר לו " הי השגתי את האלקאזם שרצית םרצחתי את הילד שגנב אותו.אז איפה אני אמור היפגש איתכם כדי להחזיר את אלקאזאם שהשגתי ?" אני נמצא בעיר סנוי"
-
[quote=Ronaldo7;1136840][B][COLOR=red][U]אייס:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]*אני יודע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה אומר אל פרופסור בירץ' שאתה רוצה לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע שלך במחוז עשב. פרופסור בירץ' פותח לך את הדלת ואומר לך בחיוך: "שלום אייס, אני בדיוק חיכיתי לך כדי שאני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" ואז הוא ממשיך בדיבור שלו: "לפי מה שרשום לי, אתה רוצה לקבל צ'יקוריטה נכון?, תגיד לי ואז אני אביא לך אותו פלוס עוד כמה דברים" ואז הוא מחכה לתשובתך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אהנהן "צ'יקוריטה זה הפוקימון שאני רוצה".
'מעניין איפה סאלי' אחשוב לעצמי 'היא קיבלה כבר פוקימון?'
---
תעדכן אותי ברשומים