-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 05:46 PM
[b] ג'ס
---
אתה יוצא מהטרמינל אל הרובע הקיסרי של העיר מלודיאן.
אתה מחפש מסעדה ורואה בניין קטן עם שולחנות קטנים, ומלצר מעונב עומד ומחכה ללקוחות. [/b][/quote]
תגיד יהיה עוד דברים במשחק חוץ ממשימות כאילו:אהבה,חברים,יחסי חברה וכו...
----------------
אני תופס שולחן.
אני משחרר את הצווארון של המדים,"מלצר אפשר תפריט" אני שואל בקול רם
-
ג'ס
---
בוודאי.
-
"כן אדוני." הוא אומר ומגיש לך תפריט. "אפשר להמליץ לך על העיסקיות שלנו?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 05:55 PM
[b] ג'ס
---
בוודאי.
-
"כן אדוני." הוא אומר ומגיש לך תפריט. "אפשר להמליץ לך על העיסקיות שלנו?" [/b][/quote]
"מה יש לכם" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 26 2008, 05:10 PM
[b] ראסל
---
מה אתה לא מבין? הבחור לא שם. רק הפצוע. [/b][/quote]
אני שואל אותו לאן הוא הלך
-
[b]
טורי
---
"יש לנו עוד שעה עד ההגעה לנקודת השריפה ואז שעה חזרה." אומר הפועל ומגרד במצחו, "ובקשר לאומנויות הלחימה שלך, אין לי רעיון. אולי תרדי לחדר הזבל, תוכלי להתאמן על ההרים שם." [/b][/quote]
"עזוב." אני אומרת ומניפה את ידי כאות ל"לא משנה". "אני מעדיפה לא להסריח עד החזרה. אני לא ממש מתה על המפקד שלי..."
-
[b] ג'ו
---
"מצויין, נוכל לעשות את הדו"ח ביחד." אומרת ג'סי ואתה רואה שהגעתם לקצה התור.
"לקוטב הדרומי," אומרת ג'סי אל המפעיל ואז פונה אלייך, "אחרייך."
[/b][/quote]
אני נכנס במעבר ועוצם עיינים
-
ג'ס
---
"יש לנו אומצת פר-לבן מכוכב טוקסיס, יש לנו דגי קרח מכוכב מורון ועופונים מכוכב איילנד." אומר המלצר.
ראסל
---
"הוא רץ... החוצה, לרחוב..." הוא ממלמל ואז שוב החל לצעוק, "הוא לקח אותו! את האוצר!"
טורי
---
"ספרי לי." אומר הפועל ומתיישב על כיסא לידך, "יש לי זמן, העבודה תתחיל רק בעוד קצת פחות משעה כשנגיע לנקודת השריפה."
ג'ו
---
אתה מרגיש שאתה מתחממם ונמס אך בין רגע אתה נפלט מהמכשיר החוצה ומוצא את עצמך בחדר גדול עם קירות לבנים בעלי חלונות גדולים ואתה רואה דרכם שישנה סופת שלג בחוץ. אתה מביט קדימה ורואה שלט [i]'ברוכים הבאים לקוטב הדרומי, כוכב הלכת ארתה.'[/i] ולידו מד-טמפרטורה שמציין שהטמפרטורה בחוץ היא -43.
מיד אחרייך מגיעה ג'סי והיא שואלת אותך: "טוב ג'ו, לאן הולכים?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 07:46 PM
[b]
טורי
---
"ספרי לי." אומר הפועל ומתיישב על כיסא לידך, "יש לי זמן, העבודה תתחיל רק בעוד קצת פחות משעה כשנגיע לנקודת השריפה." [/b][/quote]
"סתם." אני אומרת ומסתכלת על הנייר. "הוא שונא אותי. על בטוח."
-
[b] ג'ס
---
"יש לנו אומצת פר-לבן מכוכב טוקסיס, יש לנו דגי קרח מכוכב מורון ועופונים מכוכב איילנד." אומר המלצר.
[/b][/quote]
"אני אקח דגי קרח מכוכב מורון" אני אומר
-
טורי
---
"ספרי. מה כבר עשית שזה גרם לזה?" הוא שואל.
ג'ס
---
"מיד אדוני." אומר המלצר והולך משם אל תוך המסעדה.
אתה מביט על העוברים ושבים ואז אתה רואה אישה בעלת שיער ג'ינג'י ועיניים כחולות ולובשת מדים שחורים הדומים לשלך מתקרבת אל אזור המסעדה. היא נכנסת אל בין השולחנות ואז לפתע היא מתקרבת אלייך ואמרת: "ג'ס?!"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:11 PM
[b] טורי
---
"ספרי. מה כבר עשית שזה גרם לזה?" הוא שואל. [/b][/quote]
"קצת התחצפתי..."
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:11 PM
[b] ג'ס
---
"מיד אדוני." אומר המלצר והולך משם אל תוך המסעדה.
אתה מביט על העוברים ושבים ואז אתה רואה אישה בעלת שיער ג'ינג'י ועיניים כחולות ולובשת מדים שחורים הדומים לשלך מתקרבת אל אזור המסעדה. היא נכנסת אל בין השולחנות ואז לפתע היא מתקרבת אלייך ואמרת: "ג'ס?!" [/b][/quote]
"כן" אני אומר."ועם מי יש לי הכבוד?" אני שואל בחשש
-
טורי
---
"טוב, הוא בטוח לא שונא. אולי כועס או עצבני אבל לא כועס." אומר הפועל, "איך אפשר לשנוא אותך?"
ג'ס
---
"אתה לא מזהה אותי?! זאת אני נטלי, או עכשיו טוראית לופז." אומרת האישה ומתיישבת לידך בשולחן, "עבר הרבה זמן, אה? שלוש שנים!"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:21 PM
[b] טורי
---
"טוב, הוא בטוח לא שונא. אולי כועס או עצבני אבל לא כועס." אומר הפועל, "איך אפשר לשנוא אותך?" [/b][/quote]
"תודה." אני אומרת לו ומחייכת קלושות. "אז מתי מגיעים?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:21 PM
[b] ג'ס
---
"אתה לא מזהה אותי?! זאת אני נטלי, או עכשיו טוראית לופז." אומרת האישה ומתיישבת לידך בשולחן, "עבר הרבה זמן, אה? שלוש שנים!" [/b][/quote]
"החברה שלי מהתיכון?" אני שואל
-
טורי
---
"דיברנו הרבה," הוא אומר ומביט בשעון, "חצי שעה עד לשריפה ואז נוכל לחזור מהר יותר."
ג'ס
---
"כבר שחכת את התקופה היפה שלנו? נפגעתי." היא אומרת, "אז מה קרה איתך מאז שעברתי לטוקסיס?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:36 PM
[b] טורי
---
"דיברנו הרבה," הוא אומר ומביט בשעון, "חצי שעה עד לשריפה ואז נוכל לחזור מהר יותר." [/b][/quote]
"אז.." אני שואלת ומסתכלת החוצה. "איך קוראים לך?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:36 PM
[b] ג'ס
---
"כבר שחכת את התקופה היפה שלנו? נפגעתי." היא אומרת, "אז מה קרה איתך מאז שעברתי לטוקסיס?" [/b][/quote]
"סליחה"אני אומר,מגרד את ראשי ומסמיק.
"לא הרבה קרה,אחרי הרצח של הוריי החלטתי להתגייס,והאחים שלי בידיים טובות"אני אומר לה
"טוב מה אנחנו עומדים פה בלי להגיד שלום יפה" אני אומר ונותן לה חיבוק
-
טורי
---
"אני אנדרה מאירונד. אחרי שהמרד התחיל ברחתי ועברתי לארתה." אומר אנדרה, "ואיך קוראים לך?"
ג'ס
---
"אוי, כואב לי על ההורים שלך." היא אומרת בצער שלך. "טוב אז אני מבינה שכבר היתה לך משימה, מה היא היתה?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:44 PM
[b] טורי
---
"אני אנדרה מאירונד. אחרי שהמרד התחיל ברחתי ועברתי לארתה." אומר אנדרה, "ואיך קוראים לך?" [/b][/quote]
"קוראים לי טורי." אני אומרת. "אז.. במה עסקת לפני המרד? שיהיה לי מה לכתוב בדו"ח..."
-
טורי
---
"הייתי כורה ברזל. את יודעת, יש באירונד הרבה ברזל ובגלל זה יש הרבה מפעלי ברזל ורוב התושבים שם עובדים בברזל."הוא אומר, "אבל העבודה הזאת טובה יותר, כל יום יוצאים לטייל."
לפתע נשמע צפירה רמה והחללית היבהבה באור אדום.
"אוקי, כוננות. אני צריך ללכת, הגענו לנקודת השפיכה." אומר אנדרה והולך.
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:52 PM
[b] טורי
---
"הייתי כורה ברזל. את יודעת, יש באירונד הרבה ברזל ובגלל זה יש הרבה מפעלי ברזל ורוב התושבים שם עובדים בברזל."הוא אומר, "אבל העבודה הזאת טובה יותר, כל יום יוצאים לטייל."
לפתע נשמע צפירה רמה והחללית היבהבה באור אדום.
"אוקי, כוננות. אני צריך ללכת, הגענו לנקודת השפיכה." אומר אנדרה והולך. [/b][/quote]
"מה זאת אומרת כוננות?" אני שואלת "אני חדשה. לפתוח את החרב?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 08:44 PM
[b] ג'ס
---
"אוי, כואב לי על ההורים שלך." היא אומרת בצער שלך. "טוב אז אני מבינה שכבר היתה לך משימה, מה היא היתה?" [/b][/quote]
"זה בסדר,כבר עברתי את זה"אני אומר.
"כן,הייתי צריך ללאבטח איזה איש דת מוזר" אני אומר ומחייך
-
טורי
---
"אין לך מה לדאוג, טורי," אומר אנדרה, "זה אומר שהגענו לסף החום המתאים לתחילת שריפת האשפה. את יכולה לרשום את זה בדו"ח שלך."
ג'ס
---
"איזה איש דת? שיריגן ממורון?" היא שואלת, "אומרים שהוא האדם הזקן ביותר ביקום, מעל 200 ושיש לו יכולת של טלקינזס מיוחדת במינה."
-
[b] ראסל
---
"הוא רץ... החוצה, לרחוב..." הוא ממלמל ואז שוב החל לצעוק, "הוא לקח אותו! את האוצר! [/b][/quote]
אני רץ אל מחוץ לרחוב ומחפש אותו עם האקדח מוכן
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 27 2008, 09:55 PM
[b] ג'ס
---
"איזה איש דת? שיריגן ממורון?" היא שואלת, "אומרים שהוא האדם הזקן ביותר ביקום, מעל 200 ושיש לו יכולת של טלקינזס מיוחדת במינה." [/b][/quote]
"כן" אני אומר.
"אבל למה לדבר על עבודה,היה לך מישהו מאז שעזבת?"
-
ראסל
---
אתה יוצא מהסמטא בריצה ומכוון את האקדח לכל הכיוונים. אתה מביט סביב ורואה את האדם הפוגע עומד על הגדר ובידו עוד בן אדם.
"שלום אדון חייל," אומר הפושע וצוחק כמשוגע.
ג'ס
---
"לא. ולך?" היא שואלת.
"לא." אתה עונה.
"אני אגיד לך את האמת, ג'ס," היא אומרת לך, "לא היה לי חבר מאז שנפרדנו כי לא יכולתי להפסיק לחשוב עלייך."
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 28 2008, 06:25 PM
[b] ג'ס
---
"לא. ולך?" היא שואלת.
"לא." אתה עונה.
"אני אגיד לך את האמת, ג'ס," היא אומרת לך, "לא היה לי חבר מאז שנפרדנו כי לא יכולתי להפסיק לחשוב עלייך." [/b][/quote]
"גם....גם אני" אני אומר ומסמיק
-
ג'ס
---
נטלי מתקרבת אליך ומנשקת אותך על השפתיים.
"וואו," אתה אומר.
"אז אפשר להגיד שחזרנו?" היא שואלת בחיוך מיסטורי.
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 28 2008, 06:37 PM
[b] ג'ס
---
נטלי מתקרבת אליך ומנשקת אותך על השפתיים.
"וואו," אתה אומר.
"אז אפשר להגיד שחזרנו?" היא שואלת בחיוך מיסטורי. [/b][/quote]
"אני חושב" אני אומר במבט מופתע,"למה הפסקת" אני שואל ומנשק גם אותה ארוכות.
-
ג'ס
---
אתם מתנשקים מספר דקות בלהט ולפתע אתה מרגיש דפיקות על כתפך.
"כן?" אתה אומר ומסתובב לאחור ורואה את המלצר.
"אדוני, אני מצטער להפריע אבל האוכל שלך מוכן. מנת דגי קרח מורונים ברוטב." אומר המלצר ומגיש לך את האוכל.
"טוב, אני בכל מקרה חייבת לעוף. ביי מתוק." היא עומדת ומתחילה ללכת ולאחר כמה צעדים מסתובבת ומפריחה לך נשיקה באוויר.
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 28 2008, 06:45 PM
[b] ג'ס
---
אתם מתנשקים מספר דקות בלהט ולפתע אתה מרגיש דפיקות על כתפך.
"כן?" אתה אומר ומסתובב לאחור ורואה את המלצר.
"אדוני, אני מצטער להפריע אבל האוכל שלך מוכן. מנת דגי קרח מורונים ברוטב." אומר המלצר ומגיש לך את האוכל.
"טוב, אני בכל מקרה חייבת לעוף. ביי מתוק." היא עומדת ומתחילה ללכת ולאחר כמה צעדים מסתובבת ומפריחה לך נשיקה באוויר. [/b][/quote]
"חכי" אני צועק לה..
"אולי תשבי איתי עוד קצת?"אני שואל אותה ומחייך
-
ג'ס
---
"אתה מזמין אותי לאכול?" היא מסתובבת ושואלת.
"נגיד, אז תישארי?" אתה שואל.
"אולי," היא מצחקקת ומתישבת לידך.
"מלצר, תביא לי בבקשה מזלג." היא אומרת למלצר שלך וכשהמלצר חוזר עם המזלג היא לוקחת ביס מהדג.
"נהדר," היא אומרת ופניה קורנים.
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 28 2008, 06:51 PM
[b] ג'ס
---
"אתה מזמין אותי לאכול?" היא מסתובבת ושואלת.
"נגיד, אז תישארי?" אתה שואל.
"אולי," היא מצחקקת ומתישבת לידך.
"מלצר, תביא לי בבקשה מזלג." היא אומרת למלצר שלך וכשהמלצר חוזר עם המזלג היא לוקחת ביס מהדג.
"נהדר," היא אומרת ופניה קורנים. [/b][/quote]
"אני יודע" אני אומר ומחייך לעברה.
"אז למה התגייסת?" אני שואל
-
ג'ס
---
"אתה יודע שעברנו לטוקסיס בגלל שאבא שלי דיפלומט והוא נבחר כחבר קונגרס קיסרי בטוקסיס. אז הרגשתי שזאת חובה שאני צריכה לעשות בשביל הקיסרות-הסבסטית נגד המורדים. בעיקר אחרי מה שהם עשו לאח של אבא שלי והמשפחה שלו באירונד." אומרת נטלי בזעם.
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 28 2008, 07:02 PM
[b] ג'ס
---
"אתה יודע שעברנו לטוקסיס בגלל שאבא שלי דיפלומט והוא נבחר כחבר קונגרס קיסרי בטוקסיס. אז הרגשתי שזאת חובה שאני צריכה לעשות בשביל הקיסרות-הסבסטית נגד המורדים. בעיקר אחרי מה שהם עשו לאח של אבא שלי והמשפחה שלו באירונד." אומרת נטלי בזעם. [/b][/quote]
"הכל יהיה בסדר" אני אומר.
"אז מה המומחיות שלך,הרי את יודעת שאני אוהב לפוצץ דברים"אני אומר וצוחק.
-
ג'ס
---
"כן, אני זוכרת," היא אומרת בחיוך, "יכולת מיוחדת? לא יודעת... לגעת עם הלשון באף נחשב?"
-
[quote][i]Originally posted by Muad'Dib[/i]@Sep 28 2008, 07:07 PM
[b] ג'ס
---
"כן, אני זוכרת," היא אומרת בחיוך, "יכולת מיוחדת? לא יודעת... לגעת עם הלשון באף נחשב?" [/b][/quote]
"אני מניח שכן" אני אומר וצוחק.
"את לא יודעת כמה התגעגתי אליך..." אני אומר ומנשק אותה.
-
[b] ג'ו
---
אתה מרגיש שאתה מתחממם ונמס אך בין רגע אתה נפלט מהמכשיר החוצה ומוצא את עצמך בחדר גדול עם קירות לבנים בעלי חלונות גדולים ואתה רואה דרכם שישנה סופת שלג בחוץ. אתה מביט קדימה ורואה שלט [i]'ברוכים הבאים לקוטב הדרומי, כוכב הלכת ארתה.'[/i] ולידו מד-טמפרטורה שמציין שהטמפרטורה בחוץ היא -43.
מיד אחרייך מגיעה ג'סי והיא שואלת אותך: "טוב ג'ו, לאן הולכים?" [/b][/quote]
"אההה...לא יודע" אני אומר "אולי למפקד?"
-
ג'ס
---
"תאמין לי, אני יותר," אומרת נטלי ומחזירה לך צרפתית.
ג'ו
---
"דק"ב וויט אמרה שאנחנו צריכים ללכת ישר אל המטאור. בוא נחפש שלט." אומרת ג'סי.
אתם מחפשים כמה דקות ולבסוף אתה מוצא שלט קטן המצביע לכיוון המטאור.
אתם הולכים בעיקבות המטאור ורואים שהדרך מובילה החוצה אל הסופה.
"איך נעבור את זה?" אתה שואל.
"יש שרוול." אומרת ג'סי ואתם יוצאים דרך הדלת אל השרוול המוביל אל היניין גדול בעל קומה אחת.
אתם נכסים אל הבניין ורואים אדם לבוש בחלוק לבן.
"שלום, מי אתם?" שואל המדען.