-
[QUOTE]Druddigon man
אתה מסייר קצת במעבדה,אתה פותח בטעות דלת של ארון ואתה רואה שני מדענים קשורים לשתי כיסאות,מטפחת קשורה וחוסמת את פניהם,אתה שומע "אממ,אמממ!" אתה מבין שהם רוצים שתעזור להם.[/QUOTE]
*חח ואני רשמתי שאני רודף אחריו....
"ידעתי שהוא מתחזה!" אומר לעצמי ואכעס על הפרופסור המזויף,לאחר מכן אשחרר את החבל ואת המטפחת (כי אני אלוף בפרימת חבלים....) בזמן שאחשוב לעצמי 'הוא היה נראה לי חשוד,למה עזרתי לו?',לאחר השחרור אומר להם בפאניקה "תנו לי את סניבי! הגנב המנוול הזה גנב חקירה סודית על תכשיט חיים או משהו! אני אנסה לעצור את הפרופסור המזויף הזה בעזרתו/בעזרתה!" לאחר שהם מביאים לי את סניבי ארוץ בכל הכוח לעבר הפרופסור המזויף,בתקווה שאמצא אותו בחוץ...
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098167][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פרופסור זקן נכנס מדלת המעבדה הוא מסתכל עליך ואז על הפרופסור והוא אומר:"ידידי,תוצאות המחקר הגיעו,בהחלט באגם יש קרינת אנרגיה חזקה במיוחד מה שגורם למים לגעוש" פרופסור רואן אומר לך:"תכיר,זהו פרופסור יוליוס ברגר שדיברנו עליו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, שלום פרופסור יוליוס. אני מאמן חדש ואני כרגע קיבלתי את מנצ'לקס. טוב, אני צריך ללכת." אני אומר ויוצא מהמעבדה תוך כדי שאני מרמיין אותי ואת מנצ'לקס ביחד בליגה כשהוא כבר סנורלקס והוא משתמש באגרוף קרח
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098167]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסקווירטל של המאמנת עומד לידך וליד המאמנת,ואילו בידוף עומד לידך,אתה רואה שהכיסא מסתובב ואתה רואה מדען מוזר,פרוע מראה,על תג השם שלו כתוב "ארסקין ספנדר" אתה רואה שליד תג השם של פרופסור ספנדר יש חור מוזר מאוד יש בליבו,אתה מבין שספנדר מת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לעצמי 'זה מעבדה בטוח יש כאן פוכדורים עם פוקימונים' ואני מחפש על השולחן ובתוך הבגדים של הפרופסור
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]פרופסור יוליוס ברגר לוחץ לך את היד הוא אומר לך:"נעים מאוד מאמן צעיר,רוצה שאני אאמן אותך ואת מנצ'קלס,פעם אחת יצא לי לאמן את אותו מנצ'קלס הוא בוטח בי,אגב מה ידוע לך על תיק [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]X4S3[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"פרופסור ארסקין ספנדר,למה זה מוכר לי,רגע!" היא מוצאת ליד המחשב כתבה:"ארסקין ספנדר,מהנדס לשעבר כיום הוא בגדר נעדר,יש השמועות שנחטף על ידי צוות די".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש פוכדורים אבל הדבר היחידי שאתה מוצא זה מכתב,אתה קורא אותו:"לכבוד ארסקין ספנדר,הנדון המחקר על תכשיט החיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ספנדר,יש לך שבוע לתת לי את המחקר הזה,אחרת...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יודע מי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial]*בטח בנות מתעלפות,מתעלפות בגלל הגועל [/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"טוטודייל,פוקימון תנין המים הקטן,מחוז ריכוז ג'וטו,טוטודייל הוא פוקימון מים,שיניו חדות כמו תער קטן,אויביו בטבע,אין,טוטודייל זה יודע:נשיכה,אקדח מים,פצצת מים וניב קרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial]אתה קופץ למים ואתה רואה מרחוק מאמנת בגילך בערך,בעלת ג'ינס כחול,חולצה שחורה שעליה כתוב בצבע אדום [/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial],אתה רואה שהיא מסתכלת עליך בזלזול.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"פיפלאפ,פוקימון הפינגווין הקטן,מחוז ריכוז,סינו,פיפלאפ הוא פוקימון חזק מאוד,הוא אומנם עוף מים אבל הוא אינו יודע לעוף,מתקפותיו של פיפלאפ הם:ניקור,אקדח מים,ניקור מקדחה והגנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן המסתורי שולף הטוטודייל שלו,אתה רואה שניצב מולך ומול פיפלאפ,טוטודייל זוהר,פיפלאפ שלך משתמש במתקפת ניקור אך טוטודייל משתמש במתקפת קרן קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*היית חייב סניבי לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה שאחד הפרופסורים קם והוא נותן לך פוכדור,הוא מלמל:"לא טוב,לא טוב,'רד' לא יאהב שלקחנו את תיק מספר [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]X4S3[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial],זהו המחקר הכי חשוב שנמצא במעבדה" הפרופסור השני אומר בזעם:"איך הוא תפס אותנו איך!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE]Gallade
הפוקדע אומר לך:"פיפלאפ,פוקימון הפינגווין הקטן,מחוז ריכוז,סינו,פיפלאפ הוא פוקימון חזק מאוד,הוא אומנם עוף מים אבל הוא אינו יודע לעוף,מתקפותיו של פיפלאפ הם:ניקור,אקדח מים,ניקור מקדחה והגנה".
המאמן המסתורי שולף הטוטודייל שלו,אתה רואה שניצב מולך ומול פיפלאפ,טוטודייל זוהר,פיפלאפ שלך משתמש במתקפת ניקור אך טוטודייל משתמש במתקפת קרן קרח.[/QUOTE]
"פיפלאפ תשלח אקדח מים על הקרן קרח ואז שהאקדח מים יקפא תתקוף בהפתעה את טוטדייל בניקור מקדחה!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098196][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"פרופסור ארסקין ספנדר,למה זה מוכר לי,רגע!" היא מוצאת ליד המחשב כתבה:"ארסקין ספנדר,מהנדס לשעבר כיום הוא בגדר נעדר,יש השמועות שנחטף על ידי צוות די".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש פוכדורים אבל הדבר היחידי שאתה מוצא זה מכתב,אתה קורא אותו:"לכבוד ארסקין ספנדר,הנדון המחקר על תכשיט החיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ספנדר,יש לך שבוע לתת לי את המחקר הזה,אחרת...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יודע מי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לנערה ''כנראה שטעינו במעבדה בואי נצא מכאן'' ואני לוחק את בידוף ויוצא מהמעבדה
-
[QUOTE]Druddigon man
*היית חייב סניבי לא?
אתה רואה שאחד הפרופסורים קם והוא נותן לך פוכדור,הוא מלמל:"לא טוב,לא טוב,'רד' לא יאהב שלקחו את תיק מספר X4S3,זהו המחקר הכי חשוב שנמצא במעבדה" הפרופסור השני אומר בזעם:"איך הוא תפס אותנו איך!". [/QUOTE]
*הסניבי שלי בן או בת?
"תקשיבו," אודיע להם בביטחון "אני ארוץ אחריו,זוהי אשמתי ואני מצטער על זה,אם אתם יכולים,רוצו איתי ותעזרו לי לתפוס אותו,רק תגידו לי,איזה מתקפות סניבי יודעת? אני צריך לדעת,כדי לדעת מה הצעד הבא שלי והאם להתקיף אותו או לא..."
אשאל אותם ואחכה לתשובה..
~לאחר התשובה~
אוציא את סניבי מהפוכדור ואומר לו/לה:"שלום סניבי,אני המאמן החדש שלך,אנחנו במקרה חירום,אני צריך את עזרתך במיידי,בואי תעלי על הכתף שלי...." לאחר מכן ארוץ לעבר המתחזה ואצעק אליו בקול:"אתה לא תתחמק בקלות כזאת!!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הנערה נזכרת:"שכחתי,השם שלי קוטורי,ומה השם שלך" בזמן שאתה,קוטורי,סקווירטל ובידוף יוצאים מהמעבדה של ספנדר המת אתה שומע פיצוץ גדול ואתה רואה שהמעבדה עולה באש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הכרת את קוטורי!
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]בזמן שטוטודייל שולח את קרן הקרח,פיפלאפ משתמש באקדח מים וקופץ לתוכו בזמן שהוא משתמש במתקפת ניקור,אחרי שהקרן פוגעת באקדח המים,פיפלאפ פורץ מהקרח ופוגע בטוטודייל בעזרת ניקור מקדחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*תבדוק בדף הרשומים...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי עולה על הכתף שלך ושניכם יוצאים אחרי המדען המשוגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלושה ילדים,שני בנים ובת אחת,חוסמים לך את הדרך הילדה אומרת לך:"עצור,רק אחרי קרב אתה יכול לעבור!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
בזמן שטוטודייל שולח את קרן הקרח,פיפלאפ משתמש באקדח מים וקופץ לתוכו בזמן שהוא משתמש במתקפת ניקור,אחרי שהקרן פוגעת באקדח המים,פיפלאפ פורץ מהקרח ופוגע בטוטודייל בעזרת ניקור מקדחה.[/QUOTE]
"פיפלאפ תשתמש באקדח מים כדי להזיז את טוטדייל מימך ואז תפגע בו בניקור! אתה מסוגל!" אגיד בעידוד לפיפלאפ.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098208][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הנערה נזכרת:"שכחתי,השם שלי קוטורי,ומה השם שלך" בזמן שאתה,קוטורי,סקווירטל ובידוף יוצאים מהמעבדה של ספנדר המת אתה שומע פיצוץ גדול ואתה רואה שהמעבדה עולה באש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הכרת את קוטורי!
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לקוטורי ולפוקימונים ''בואו נברח מהר'' ואני רץ עם בידוף ביד למחוץ למעבדה
-
[QUOTE]Druddigon man
*תבדוק בדף הרשומים...
סניבי עולה על הכתף שלך ושניכם יוצאים אחרי המדען המשוגע.
אתה רואה שלושה ילדים,שני בנים ובת אחת,חוסמים לך את הדרך הילדה אומרת לך:"עצור,רק אחרי קרב אתה יכול לעבור!".[/QUOTE]
"מצטער ילדים אין לי זמן למשחקים!" ארוץ בכל הכוח "סניבי תשתמשי בסופת עלים עליהם! מצטער ילדים אני צריך לעשות משהו דחוף!" רגע אחרי שהוריתי לסניבי להשתמש במתקפה אחשוב לעצמי 'אני ממש אוהב קרבות! אבל זה זמן דחוף ויש לי מחויבות להחזיר את המחקר על תכשיט החיים! למה הילדים לא מבינים אותי?!' לאחר מכן אהרהר לרגע ואז אומר:"רגע סניבי! אם נברח הם לא יעזבו אותנו! אל תשתמשי בסופת עלים" אחרי שהיא עצרה אומר להם "תקשיבו אני לחוץ בזמן,אם אתם רוצים קרב אז רק אחד מכם לחם בי,סגור?"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098072]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]Kayoger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה אומרת לשני הילדים:"תתפסו אותו" שני הילדים בני העשר תופסים אותך ומפילים אותך,אתה רואה שהילדה מתקרבת,שמה את רגלה השמאלית על החזה שלך,היא אומרת לך:"מה השם שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מה השם שלך?!" אשאל אותה בעצבנות "שמי סהר,למה?" אמשיך בשאלות ואעיף את שני הילדים שתופסים אותי "תגידי לי,מי את חושבת שאת?!" אתחיל להתרגז
-
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]אתה וקוטורי נופלים מההדף של הפיצוץ,היא אומרת לך:"אתה בסדר?"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שברגלה השמאלית של קוטורי יש שריטה כנראה מנפילה,אתה רואה צוות הצלה מגיע במהירות שיא מכבה את השריפה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#333300][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"אני לא חייבת לך דין וחשבון,בואו,הוא לא ספנדר" שלושת הילדים ממשיכים בדרכם,אתה מנסה להתרומם אך אתה לא מצליח,אתה רואה ילדה בגילך יותר נחמדה מהקודמת,"אתה צריך עזרה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial]הילדה שואלת אותך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל מצליח ללכוד את פיפלאפ בעזרת שיניו החדות כמו תער,אתה רואה שפיפלאפ משתמש בניקור מקדחה בשביל להוריד את טוטודייל אך הוא לא מצליח להורידו ורק גורם להתקפה של טוטודייל להיות יותר מסוכנת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מוציאה פוכדור מכיס המכנסיים שלה והיא מוציאה ממנו ווידל זוהר,הווידל הזוהר משתמש במתקפת חץ רעל שפוגע בסניבי בצורה חזקה רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098227][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]אתה וקוטורי נופלים מההדף של הפיצוץ,היא אומרת לך:"אתה בסדר?"[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שברגלה השמאלית של קוטורי יש שריטה כנראה מנפילה,אתה רואה צוות הצלה מגיע במהירות שיא מכבה את השריפה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אני קם ועוזר לקוטורי לקום ואני עוזר לה גם ללכת למעבדה של הפרופסור ושאנחנו מגיעים אני צועק ''אני כאן כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098167][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה פרופסור זקן נכנס מדלת המעבדה הוא מסתכל עליך ואז על הפרופסור והוא אומר:"ידידי,תוצאות המחקר הגיעו,בהחלט באגם יש קרינת אנרגיה חזקה במיוחד מה שגורם למים לגעוש" פרופסור רואן אומר לך:"תכיר,זהו פרופסור יוליוס ברגר שדיברנו עליו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אז איך לקרוא לזה?
אתה רואה שהוא לוקח אוויר ונושב רוח חזקה מאוד על רטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה זוהר מגיב במתקפת קרן על שפוגעת באיווי אך לא עוזרת כול כך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסקווירטל של המאמנת עומד לידך וליד המאמנת,ואילו בידוף עומד לידך,אתה רואה שהכיסא מסתובב ואתה רואה מדען מוזר,פרוע מראה,על תג השם שלו כתוב "ארסקין ספנדר" אתה רואה שליד תג השם של פרופסור ספנדר יש חור מוזר מאוד יש בליבו,אתה מבין שספנדר מת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*התבלבלתי בינך ובין אבי...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*פיקאצ'ו ישתנה לטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל מסתכל עליך,ואז על המים,אתה רואה שהוא מצביע על המים ואומר:"טוטו,טודייל!" |אני רוצה לשחות,מותר לי?|.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה שומע "רטה,רטטה!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]|אתה לא תעז!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהרטטה הזוהר קופץ עליך,שיניו הופכות להיות יותר גדולות ויותר חדות,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת ניב על.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מין הבית שלך,אתה רואה חבורת ילדים,חמישה בנים לפניהם הולכות שלוש בנות,נראה שהבת שהולכת ראשונה היא המפקדת של החבורה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מוציאה פוכדור אדום-לבן והיא נותנת לך את כול הציוד שנדרש:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של האזור,ונרתיק תגים,אתה רואה נער מסתורי ניגש אליך ואומר לך:"רוצה קרב פוקימונים,טוטודייל שלי נגד פיפלאפ שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסייר קצת במעבדה,אתה פותח בטעות דלת של ארון ואתה רואה שני מדענים קשורים לשתי כיסאות,מטפחת קשורה וחוסמת את פניהם,אתה שומע "אממ,אמממ!" אתה מבין שהם רוצים שתעזור להם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'נבדוק מיהם אחר כך'אני חושב לעצמי וממשיך בריצתי למעבדת הפרופסור לקבלת הפוקימון הראשון שלי
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098196][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]פרופסור יוליוס ברגר לוחץ לך את היד הוא אומר לך:"נעים מאוד מאמן צעיר,רוצה שאני אאמן אותך ואת מנצ'קלס,פעם אחת יצא לי לאמן את אותו מנצ'קלס הוא בוטח בי,אגב מה ידוע לך על תיק [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]X4S3[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"למען האמת, אני לא יודע על זה שום דבר, ואני באמת אשמח אם תעזור לי ללמד את מנצ'לקס מתקפה." אני אומר לפרופסור בחיוך, וחושב אם הוא יסכים, מה הוא ילמד את מנצ'לקס: אגרוף שאיבה? קרן סולרית? אולי אפילו אגרוף קרח!
-
[QUOTE]Druddigon man
הילדה מוציאה פוכדור מכיס המכנסיים שלה והיא מוציאה ממנו ווידל זוהר,הווידל הזוהר משתמש במתקפת חץ רעל שפוגע בסניבי בצורה חזקה רבה. [/QUOTE]
"ווידל,הא?" אוציא את הפוקידע מכיסי ואבדוק על הפוקימון חרק הזה קצת.... לאחר מכן אצעק לסניבי "סניבי,זה הקרב הראשון שלך! אני רוצה לאחל לך בהצחלה! עכשיו,תשתמשי במיקוד אנרגיה ואז לפני שהוא מתאושש תתקיפי בסופת עלים!קדימה אני מאמין בך!" במשך עשיית ההתקפות שלה אעודד אותה בקריאות "סניבי! סניבי! סניבי!"
-
[QUOTE]Tobi
*בטח בנות מתעלפות,מתעלפות בגלל הגועל XD
הפוקדע אומר לך:"טוטודייל,פוקימון תנין המים הקטן,מחוז ריכוז ג'וטו,טוטודייל הוא פוקימון מים,שיניו חדות כמו תער קטן,אויביו בטבע,אין,טוטודייל זה יודע:נשיכה,אקדח מים,פצצת מים וניב קרח".
אתה קופץ למים ואתה רואה מרחוק מאמנת בגילך בערך,בעלת ג'ינס כחול,חולצה שחורה שעליה כתוב בצבע אדום D,אתה רואה שהיא מסתכלת עליך בזלזול.[/QUOTE]
"אל מה את מסתכלת?" אשאל את הנערה בזעם "אסור לי לשחק עם הפוקימונים שלי?מה את חושבת שהם רק כלי נשק?"
-
[QUOTE]Gallade
טוטודייל מצליח ללכוד את פיפלאפ בעזרת שיניו החדות כמו תער,אתה רואה שפיפלאפ משתמש בניקור מקדחה בשביל להוריד את טוטודייל אך הוא לא מצליח להורידו ורק גורם להתקפה של טוטודייל להיות יותר מסוכנת.[/QUOTE]
"פיפאלפ אתה חייב להשתמש באקדח מים כדי שהוא יבלע יותר מדי ואז תשתמש בניקור מקדחה על הבטן שלו כדי להוריד אותו על הרצפה ולחסל אותו!" אומר לפיפלאפ בחשש אבל בצורת עידוד.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098227][SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/SIZE][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]Kayoger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#333300][FONT=Arial]הילדה אומרת לך:"אני לא חייבת לך דין וחשבון,בואו,הוא לא ספנדר" שלושת הילדים ממשיכים בדרכם,אתה מנסה להתרומם אך אתה לא מצליח,אתה רואה ילדה בגילך יותר נחמדה מהקודמת,"אתה צריך עזרה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial]הילדה שואלת אותך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תודה רבה זה יהיה נחמד מאוד!" אגיד לה עם חיוך ואתרומם "קוראים לי סהר,איך קוראים לך?" אשאל אותה "דרך אגב,את יודעת מי אלה הילדים האלה ומי זה ספנדר?" אשאל אותה בתמימות
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098167]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אז איך לקרוא לזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=maroon]אתה רואה שהוא לוקח אוויר ונושב רוח חזקה מאוד על רטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה זוהר מגיב במתקפת קרן על שפוגעת באיווי אך לא עוזרת כול כך.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/quote]
wind = רוח
wing = כנף
---
"קדימה איווי! אתה הפוקימון הכי חזק בעולם!" אומר לו בעיניים נוצצות ואחכה לתגובתו.
"תיצור כמה כדורי צל ותעיף אותם לכל צדדיו של רטטה כדי שיעסיקו אותו,ואז תשתמש במתקפת ראש לכיוון רטטה! אחרי זה תשתמש ברוח לכיוונו!" אומר לו ואחשוב 'אחרי קרן על הפוקימון לא יוכל לזוז לכמה סיבובים..'
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]כנראה שפרופסור יוליוס ברגר לא ממש מאמין לך,הוא אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול,אני חייב ללכת,מקרה חירום,פרופסור,זה מקרה באזור המסוכן" פרופסור רואן אומר לפרופסור ברגר:"באזור המסוכן?" פרופסור ברגר מהנהן ואומר:"כנראה חבורת ג'-א-ק לא נחה עדיין".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אופס...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה הנחמדה הזו הופכת להיות יותר קרה והיא אומרת לך:"אני לא מכירה אף ספנדר ואתה לא חייב לדעת את שמי" אחרי זה היא בורחת כאילו היא ראתה שד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בודק בכול העיר,בסופו של דבר אתה רואה בניין מתכת לידו שלט קטן שבו כתוב:"פרופסור בירץ',מחלק את הפוקימונים ההתחלתיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".
סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.[/QUOTE]
"קדימה סניבי אל תוותרי לו!" אנחם אותה בצעקות "יש לי רעיון! סניבי השתמשי בפזילה שירתיע אותו ואז לפני שישים לב תשתמשי במיקוד אנרגיה!"
אצפה על הקרב מרחוק ואומר לעצמי בלב 'קדימה! אין לי הרבה זמן לזה עכשיו....'
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098525][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני לוקח את החבילה ופותח אותה ומוציא את הפוכדור של צ'ימצ'אר וזורק אותו לאוויר ואומר ''צא צ'ימצ'אר'' ואני אומר לו ''תתקוף את בידוף בסופת אש ואחרי זה בלהט בכל הכוח'' ואני אומר לבידוף ''בוא נראה כמה אתה חזק''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1098525]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אופס...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה לך,רק אני מבקש ממך,אל תתפסי את הרטטה הזה!" אומר לילדה בחיוך.
"אוקי איווי! יש לך פה חברה חדשה! עכשיו תשתמש במספר כדורי צל שיעסיקו אותו ואז תשתמש במתקפת ראש חזקה במיוחד!" אומר לאיווי.
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל[/QUOTE]
"תגמור אותו בניקור מקדחה!" אפקוד על פיפלאפ "אם הוא תוקף תשתמש בהגנה!" אוסיף.
-
[QUOTE]Tobi
המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.[/QUOTE]
זה מזכיר לי קטע בנארוטו שיפודן עם הג'ינג'וריקי ודאידארה..
------------------------------------------------------------------------
"אז תדעי לך שיש להם רגשות!" אומר לנערה בזעם "איך את חושבת שגולבאט מתפתח לקרובאט?בשמחה!ושמחה היא רגש!" ולאחר מכן אומר לטוטודייל:"טוטודייל!השתמש בפצצת מים על הילדה המפגרת הזאת כדי ללמד אותה לקח שלפוקימונים יש רגשות והם בטח לא כלי נשק!"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר שלך משתמש בגלגל להבה חזק במיוחד שפוגע בבידוף אך בידוף משתמש במתקפת אקדח מים בצורה מוזרה מאוד,קוטורי אומרת לך:"לא נראה לי שהפרופסור יהיה מרוצה שאתה נלחם לו במעבדה,תצאו החוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ניקור המקדחה של פיפלאפ נהדף על ידי משאבת הידרו,טוטודייל ופיפלאפ חלשים מאוד,אך קורה לפתע משהו מדהים,שני הפוקימונים מתחילים לזהור בזוהר כחול מוזר,המאמן של טוטודייל אומר לך:"עכשיו השלב הסופי של הקרב התחיל,יכולות המבול שני הפוקימונים התחילו לפעול,כוחות המים שלהם פי שתיים יותר חזקים מבדרך כלל!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש בפזילה שגורם לווידל לפספס את חץ הרעל הבא שלו,סניבי משתמש במיקוד אנרגיה שהופך את סופת העלים שלו לחזקה ומדויקת הרבה יותר,ווידל נפגע מהמתקפה של סניבי,המאמנת מתרשמת מאוד ואומרת לך:"כול הכבוד לך,ווידל שלי הוא הפוקימון הכי חזק באזור,עד עכשיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
ניקור המקדחה של פיפלאפ נהדף על ידי משאבת הידרו,טוטודייל ופיפלאפ חלשים מאוד,אך קורה לפתע משהו מדהים,שני הפוקימונים מתחילים לזהור בזוהר כחול מוזר,המאמן של טוטודייל אומר לך:"עכשיו השלב הסופי של הקרב התחיל,יכולות המבול שני הפוקימונים התחילו לפעול,כוחות המים שלהם פי שתיים יותר חזקים מבדרך כלל!".[/QUOTE]
"אוקיי עכשיו פיפלאפ תשלח אקדח מים בכול הכוח ותפתיע את טוטדייל בניקור מקדחה בכול הכוח!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שולח אקדח מים בצורה של משאבת הידרו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו בצורה של סילון אדיר מימדים שהודף את פיפלאפ,אתה רואה את העייפות בעיניים של פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ שולח אקדח מים בצורה של משאבת הידרו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו בצורה של סילון אדיר מימדים שהודף את פיפלאפ,אתה רואה את העייפות בעיניים של פיפלאפ. [/QUOTE]
"פיפלאפ! אני מאמין בך! אתה יכול! תנסה להשתמש במשאבת הידרו ואז ניקור מקדחה בכול הכוח!" אגיד בעידוד לפיפלאפ.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098578][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר שלך משתמש בגלגל להבה חזק במיוחד שפוגע בבידוף אך בידוף משתמש במתקפת אקדח מים בצורה מוזרה מאוד,קוטורי אומרת לך:"לא נראה לי שהפרופסור יהיה מרוצה שאתה נלחם לו במעבדה,תצאו החוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ניקור המקדחה של פיפלאפ נהדף על ידי משאבת הידרו,טוטודייל ופיפלאפ חלשים מאוד,אך קורה לפתע משהו מדהים,שני הפוקימונים מתחילים לזהור בזוהר כחול מוזר,המאמן של טוטודייל אומר לך:"עכשיו השלב הסופי של הקרב התחיל,יכולות המבול שני הפוקימונים התחילו לפעול,כוחות המים שלהם פי שתיים יותר חזקים מבדרך כלל!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמש בפזילה שגורם לווידל לפספס את חץ הרעל הבא שלו,סניבי משתמש במיקוד אנרגיה שהופך את סופת העלים שלו לחזקה ומדויקת הרבה יותר,ווידל נפגע מהמתקפה של סניבי,המאמנת מתרשמת מאוד ואומרת לך:"כול הכבוד לך,ווידל שלי הוא הפוקימון הכי חזק באזור,עד עכשיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
תתקן לי את המתקפות רשמת לי סופת אש במקום גלגל להבה ולהט במקום גחלת
-------------
אני אומר ''טוב בוא נצא לחצר שם נלחם'' ומתי שאנחנו מגיעים לחצר אני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף בגלגל להבה וגחלת ביחד ככה שתסתובב יצא אש קטנה כל סיבוב''
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*סופת אש זו מתקפה אחרת,ולהט זו היכולת של פוקימוני האש ההתחלתיים,הבנת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בפנים של בידוף,בידוף מנסה להתאושש מזה אבל במאוחר מדי,הגלגל של צ'ימצ'אר פוגע בבידוף בצורה חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה לא משאבת הידרו זה אקדח מים חזק פי 3.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]פיפלאפ נראה חלש מאוד,הוא מחייך למשמע המילים שלך אתה שומע אותו אומר:"פיפ,פיפלאפ!" |אני לא אאכזב אותך!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]הוא שולח ניקור מקדחה שפוגע בטוטודייל אך טוטודייל מגיב בניב קרח שפוגע בפיפלאפ.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE]Gallade
*זה לא משאבת הידרו זה אקדח מים חזק פי 3.
פיפלאפ נראה חלש מאוד,הוא מחייך למשמע המילים שלך אתה שומע אותו אומר:"פיפ,פיפלאפ!" |אני לא אאכזב אותך!|הוא שולח ניקור מקדחה שפוגע בטוטודייל אך טוטודייל מגיב בניב קרח שפוגע בפיפלאפ. [/QUOTE]
"פיפלאפ תתאושש! תתקוף באקדח מים ואז בניקור! אתה מסוגל!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098590][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*סופת אש זו מתקפה אחרת,ולהט זו היכולת של פוקימוני האש ההתחלתיים,הבנת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בפנים של בידוף,בידוף מנסה להתאושש מזה אבל במאוחר מדי,הגלגל של צ'ימצ'אר פוגע בבידוף בצורה חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אז למה רשמת לי את להט במתקפות?וגם גלגל להבה לא מופיע לי שם
--------------------
אני אומר לצ'ימצ'אר ''כל הכבוד עכשיו תתקוף אותו בסופת אש ותגמור את הסיפור הזה שאנחנו נוכל להילחם נגדה''
ואני חושב 'עם המתקפה לא תצליחה מה לעשות'
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*שיניתי לגחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר הפעם מפספס את בידוף שמשתמש בחפירה בדיוק בזמן,אתה רואה שקוטורי מתרשמת מאוד מהיכולות של בידוף וצ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון המחילה הקטנה אתה רואה שבור חדש מופיע וממנו יוצא בידוף עם להבה קטנה בזנב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] "[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098601][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*שיניתי לגחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר הפעם מפספס את בידוף שמשתמש בחפירה בדיוק בזמן,אתה רואה שקוטורי מתרשמת מאוד מהיכולות של בידוף וצ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון המחילה הקטנה אתה רואה שבור חדש מופיע וממנו יוצא בידוף עם להבה קטנה בזנב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] "[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''תמשיך בקרב עם בידוף הראשון ותתקוף אותו בגלגל להבה שוב בכל הכוח''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097618][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התחלה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'וואו, מעניין איזה פוקימון אקבל' אחשוב לעצמי בסקרנות בעוד אני יורד למטה.
אכניס את שני המכתבים לתיק וארוץ למעבדה בעודי חושב 'אני מקווה שיישארו לי פוקימונים טובים'
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמש בפזילה שגורם לווידל לפספס את חץ הרעל הבא שלו,סניבי משתמש במיקוד אנרגיה שהופך את סופת העלים שלו לחזקה ומדויקת הרבה יותר,ווידל נפגע מהמתקפה של סניבי,המאמנת מתרשמת מאוד ואומרת לך:"כול הכבוד לך,ווידל שלי הוא הפוקימון הכי חזק באזור,עד עכשיו".[/QUOTE]
"כן זה נחמד מאוד,חייב לרוץ ביי..." אענה לה במהירות וארוץ שוב לכוון המתחזה בתקווה שהוא לא הרחיק מידיי..
במהלך הריצה אומר לסניבי בהתלהבות:"יפה מאוד סניבי! ניצחת בקרב הראשון שלך!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*זה אותו בידוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בידוף משתמש במתקפת ניב על שפוגע בידו השמאלית של צ'ימצ'אר,צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה שהודף את הבידוף הפראי,בידוף משתמש באקדח מים שמפספס את צ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך עולה עליך אתה רואה את המדען שגנב את התיק שעוסק בתכשיט החיים,אתה רואה ליד בן אדם מסתורי מאוד,אתה שומע את המדען אומר לך:"כן מאסטר,התיק של תכשיט החיים נמצא אצלי" אתה שומע קול חדש שאומר:"תן אותו!" המדען אומר למאסטר שלו:"הנה אדוני" הוא מושיט לאיש המסתורי את התיק שאתה בעצמך לאיש המסתורי,אתה שומע צחוק מרושע ואז קול מוזר ואחרי זה שני האנשים לא נמצאים שמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שלושה פוקימונים מעופפים ענקיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אחד תכלת לידו יש פוקימון צהוב שדומה לו ולידו פוקימון נוסף שדומה לשניהם רק שהוא כתום-אדום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]