-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אני לא המנהיג" האיש אומר "אתה מחפש את רסטאם? הוא לא בתוך הביקתה".
"הוא פה בחוץ עומד מולך" הוא ממשיך לנוכח ההבעה שהייתה על פרצופך.
"מי שלח אותך אליי?" הוא שואל.
מה תעשה?
[/quote]
"סאלי שלחה אותי." אומר לרסטאם "אם כבר מדברים עליה, איפה היא?" ואסתכל ימין ושמאל כדי לחפש אותה.
-
[B][COLOR=purple]עומר~טום רידל יוצא מהמשחק לאור אי הגבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "זה אומר שקיבלת חלק מתכונותיו של האריה" סיא מסביר "מעטים האנשים שאינם מתמזגים עם חיה, לצערי אני אחד מהם ואני לא ממוזג עם בעל חיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"ככה זה קורה כשמגיעים למימד הזה" הוא ממשיך "רוב האנשים מתמזגים עם בעלי חיים, אתה אחד מהם".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה נכנס לג'ונגל הסבוך והחשוך, אתה צועד פנימה עמוק יותר ויותר בעודך מפלס דרך בין הצמחים הסבוכים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה פתאום חיה מנוקדת, צהובה רצה לידך במהירות, היא דומה לברדלס אשר ישנו במימד שממנו באת.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/2476/tek61ad660.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אם כך" רסטאם אומר "אני חושב שאתה מועד ללכת לקיק".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"קיק זה מקום האימונים הקדוש, שם המאסטר יאמן אותך" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה? *דרך אגב אתה בריא כבר?*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מכוון לרגליו של דניס ומנסה לדקור אותו, דניס צופה את המהלך וקופץ מעל החרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא נוחת על החרב שלך, ואז נותן לך אותה באומרו "זה לא קרב אמיתי, לכן קח את חרבך".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מרים את החנית ושורט את האוויר לכיוון צד שמאל של ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "חצי ג'ירף" האדם הגבוה מסתובב נעלב, האדם הנמוך והשמן מסתובב כמותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הוא בטח לא מפה" האדם השמן אומר לחצי ג'ירף.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאיפה באת לכאן?" הגבוה פונה אליך, בעוד החצי צפרדע מתיישב על הדשא.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "נממ" רסטאם אומר "אתה לא הבחור היחיד שצריך להביא אליי, בכל יום עשרות אנשים מגיעים לכאן בעזרתה ובעזרת אייס".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הם השליחים שלי" הוא מסביר "אני אחראי להפנות את האנשים לקיק, ולפענח להם חלקים לא ברורים".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1104869]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "זה אומר שקיבלת חלק מתכונותיו של האריה" סיא מסביר "מעטים האנשים שאינם מתמזגים עם חיה, לצערי אני אחד מהם ואני לא ממוזג עם בעל חיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"ככה זה קורה כשמגיעים למימד הזה" הוא ממשיך "רוב האנשים מתמזגים עם בעלי חיים, אתה אחד מהם".[/COLOR]
[/quote]
"וואו מגניב, אז יש לי כוחות מיוחדים?" אשאל בהתרגשות ואתקרב אליו
-
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "יותר תכונות בולטות, כמו עור צהוב, טפרים, רעמה, ניבים וכו'..." הוא מהנהן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אז אתה מתכוון לבוא איתי או לא?" הוא שואל.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1104879][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "יותר תכונות בולטות, כמו עור צהוב, טפרים, רעמה, ניבים וכו'..." הוא מהנהן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אז אתה מתכוון לבוא איתי או לא?" הוא שואל.[/COLOR][/quote]
"אוקיי" אגיד ואתחיל ללכת איתו
'אני חושב שהבחור הזה באמת רוה לעזור לי' אחשוב בזמן שאצעד איתו
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אם כך" רסטאם אומר "אני חושב שאתה מועד ללכת לקיק".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"קיק זה מקום האימונים הקדוש, שם המאסטר יאמן אותך" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה? *דרך אגב אתה בריא כבר?*[/COLOR]
[/quote]
כע פחות או יותר
~~~~~~~~
"כן...קיק, רק שאלה קטנה" אמלמל.
"איך אני מגיע לאותו המקום הזה, ולמה אני בכלל צריך להתאמן, זה לא שאני הולך להילחם או משהו, נכון?" אביט לעבר רסטאם.
"נכון?"
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "נממ" רסטאם אומר "אתה לא הבחור היחיד שצריך להביא אליי, בכל יום עשרות אנשים מגיעים לכאן בעזרתה ובעזרת אייס".
"הם השליחים שלי" הוא מסביר "אני אחראי להפנות את האנשים לקיק, ולפענח להם חלקים לא ברורים".
מה תעשה?[/quote]
"ואיפה הקיק הזה?" אשאל את רסטאם.
-
[QUOTE=DarkTiger;1104869][B][COLOR=purple]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "חצי ג'ירף" האדם הגבוה מסתובב נעלב, האדם הנמוך והשמן מסתובב כמותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הוא בטח לא מפה" האדם השמן אומר לחצי ג'ירף.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מאיפה באת לכאן?" הגבוה פונה אליך, בעוד החצי צפרדע מתיישב על הדשא.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[/QUOTE]
"סליחה שלא שמתי לב לזה.." אני אומר בציניות. "אני לא אומר לכם כלום על עצמי עד שאתם לא מספרים לי הכל! הכל זאת אומרת איפה אני, מה קרה פה, מה פשר ה"לחסל אותו",למה אתם חצי חיות. ומה זאת אומרת לא מפה??" אני מנסה להראות רציני כדי שלא יחשבו שאני מפחד.
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מכוון לרגליו של דניס ומנסה לדקור אותו, דניס צופה את המהלך וקופץ מעל החרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא נוחת על החרב שלך, ואז נותן לך אותה באומרו "זה לא קרב אמיתי, לכן קח את חרבך".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מרים את החנית ושורט את האוויר לכיוון צד שמאל של ראשך.[/COLOR]
[/quote]
'אוקי,בכל הכוח!' אחשוב ואסתכל על החנית של דניס.
אקח את החרב שלי ואנסה לחתוך איתה את החנית של דניס,מיד לאחר מכן אכוון את החרב שלי לרגליו של דניס.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה נכנס לג'ונגל הסבוך והחשוך, אתה צועד פנימה עמוק יותר ויותר בעודך מפלס דרך בין הצמחים הסבוכים.
אתה רואה פתאום חיה מנוקדת, צהובה רצה לידך במהירות, היא דומה לברדלס אשר ישנו במימד שממנו באת.[/quote]
"הוא מנסה להתגרות בי..." אמלמל לעצמי ואז אוציא את הציפורניים שלי כדי שהוא לא יתגרה בי, ואז אנסה לדבר בשפת החתולים כי אני משולב עם טיגריס שהוא כמו חתול.
-
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]אני לא אהיה ממחר עד יום רביעי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל ללכת עם סיא כשלפתע אתם רואים את סיק חוזרת עם כ- עשרים יצורים שחורים קטנים בעלי מקור ומעין כנפיים מוזרות.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"הפעם לא תנצחו" היא צורחת בצחקוק מרושע "הפעם תורו של דינאקס, לתקוף!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]עשרים היצורים מתחילים לרוץ לעברכם, מה תעשה?[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0540/27f6423.png[/IMG][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d06/0436/b393321.png[/IMG][/SPOILER]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "תכף יישלחו מישהו להעביר אותך" רסטאם אומר "וכן, אתה הולך להתאמן".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה תתאמן עד שתהיה מוכן בכדי להתייצב מול צבא דינאקס בכבודו ובעצמו, ולהלחם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני מאמין בך דיוויס" הוא מפתיע אותך בכך שהוא יודע את שמך "בהצלחה".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה שומע קול של כנפיים, אתה מזהה את אייס מעופף לעברך "איך היה?" הוא נוחת מולך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "ליד טיטאניה, הר סנוי והכפר ווילד" הוא אומר שמות של מקומות שלא אומרים לך דבר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"המאסטר יישלח מישהו לקחת אותך" רסטאם ממשיך "המאסטר ילמד אותך, ולבסוף, כשתהיה מוכן, אתה תתייצב מול צבאו של דינאקס ותלחם למען AD".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "אני רואה שאתה מפחד" האדם הנמוך מקרקר, האדם הגבוה משתיק אותו "אתה נמצא בסביבת הכפר ווילד".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אם תסתכל לשמאלך, תוכל לראות את ההר סנוי, מאחוריך יהיה קשה לזהות את נהר הפלישים, הוא דיי רחוק" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=purple]"חשבנו לחסל אותך" הצפרדע מתנסח "כי ייתכן ואתה מ- DT, ואם אתה משם, עלינו לחסל אותך".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אתה תענה לשאלה שלנו" הג'ירף אומר "מאיפה באת לכאן?"[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה לוקח את החרב ומנחית אותה בעוצמה לעבר חניתו של דניס, דניס מזיז את החנית בשניה האחרונה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני לא רוצה לבחון את עוצמת החנית" הוא אומר "למרות שמכה כזאת לא תשבור אותה".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מכה לכיוון רגליו של דניס, הוא קופץ באיחור קל ולכן אתה פוגע בסנדלו, שנקרע.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מכוון לבטנך בעזרת דקירה עם החנית שלו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *אתה לא יודע לדבר עם חיות*[/COLOR]
[COLOR=blue]החיה קופצת אחורה לצליל הציפורניים, אך נוהמת לעברך באיום.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]היא מתקרבת אליך ונושכת את האוויר כ- 5 ס"מ מפרצופך במטרה להרתיע אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1106423]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "תכף יישלחו מישהו להעביר אותך" רסטאם אומר "וכן, אתה הולך להתאמן".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה תתאמן עד שתהיה מוכן בכדי להתייצב מול צבא דינאקס בכבודו ובעצמו, ולהלחם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני מאמין בך דיוויס" הוא מפתיע אותך בכך שהוא יודע את שמך "בהצלחה".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה שומע קול של כנפיים, אתה מזהה את אייס מעופף לעברך "איך היה?" הוא נוחת מולך.[/COLOR]
[/quote]
"מוזר..." אני אמלמל ואבהה באייס.
"איך רסטאם ידע את השם שלי, ולמה אני בכלל צריך להילחם, אייס אני לפני שאני הולך להתאמן, אני צריך קצת תשובות, אני בקושי יודע את המטרה שלי!" אומר.
-
[quote=DarkTiger;1106423]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה לוקח את החרב ומנחית אותה בעוצמה לעבר חניתו של דניס, דניס מזיז את החנית בשניה האחרונה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני לא רוצה לבחון את עוצמת החנית" הוא אומר "למרות שמכה כזאת לא תשבור אותה".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מכה לכיוון רגליו של דניס, הוא קופץ באיחור קל ולכן אתה פוגע בסנדלו, שנקרע.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מכוון לבטנך בעזרת דקירה עם החנית שלו, מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני מיד אקפוץ ואנסה להתחמק מהחנית,במידה ואראה כי לא אצליח אתכופף במהירות.
"קרב טוב" אומר וכאשר אגמור לדבר אנסה לדקור את דניס בידו שמחזיקה את החנית.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "ליד טיטאניה, הר סנוי והכפר ווילד" הוא אומר שמות של מקומות שלא אומרים לך דבר.
"המאסטר יישלח מישהו לקחת אותך" רסטאם ממשיך "המאסטר ילמד אותך, ולבסוף, כשתהיה מוכן, אתה תתייצב מול צבאו של דינאקס ותלחם למען Ad".
מה תעשה?[/quote]
"אוקי, מתי יגיע האדם שיקח אותי לשם?" אשאל את רסטאם.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *אתה לא יודע לדבר עם חיות*
החיה קופצת אחורה לצליל הציפורניים, אך נוהמת לעברך באיום.
היא מתקרבת אליך ונושכת את האוויר כ- 5 ס"מ מפרצופך במטרה להרתיע אותך.
מה תעשה? [/quote]
"תמות!" אומר ואז אעיף אותו בעזרת ציפורניי ואז אברח משם במהירות לעבר עמק הביצות.
-
[quote=DarkTiger;1106423][SIZE=2][COLOR=darkred][B]אני לא אהיה ממחר עד יום רביעי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל ללכת עם סיא כשלפתע אתם רואים את סיק חוזרת עם כ- עשרים יצורים שחורים קטנים בעלי מקור ומעין כנפיים מוזרות.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"הפעם לא תנצחו" היא צורחת בצחקוק מרושע "הפעם תורו של דינאקס, לתקוף!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]עשרים היצורים מתחילים לרוץ לעברכם, מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0540/27f6423.png[/IMG][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d06/0436/b393321.png[/IMG][/spoiler]
[/quote]
"אה אחי? מה אנחנו עושים עכשיו?" אשאל בפחד בעודי מתרחק מהם
"אני לא יודע איך להלחם בדברים האלה" אגיד בפחד
-
[QUOTE=DarkTiger;1106423][SIZE=2][COLOR=darkred][B]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "אני רואה שאתה מפחד" האדם הנמוך מקרקר, האדם הגבוה משתיק אותו "אתה נמצא בסביבת הכפר ווילד".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אם תסתכל לשמאלך, תוכל לראות את ההר סנוי, מאחוריך יהיה קשה לזהות את נהר הפלישים, הוא דיי רחוק" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=purple]"חשבנו לחסל אותך" הצפרדע מתנסח "כי ייתכן ואתה מ- DT, ואם אתה משם, עלינו לחסל אותך".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אתה תענה לשאלה שלנו" הג'ירף אומר "מאיפה באת לכאן?"[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני עדיין לא סומך עליכם.... טוב אני אספר, כמו בכל יום אני חוזר מבית הספר והדבר הראשון שאני עושה זה להאכיל את הארמליד המעצבן שאמא שלי הביאה לי. היום אני הוצאתי את האוכל, הבאתי לו והכל נהיה לבן. היה לי קשה קום ואז שמעתי אותם חושבים לחסל אותי. אז חשבתי לעצמי איזה מוזרים הם הם חצי סוס וחצי צפרדע, ואז אתה באת ואמרת שאתה חצי ג'ירף. אז ביקשתם שאני יספר לכם מאיפה באתי ואמרתי לכם שאני לא סומך עליכם וקודם תסבירו לי איפה אני. בגלל האישיות המדהימה שלי וויתרתם לי והתחלתם לספר למרות שלא ממש הבנתי. אז דרשתם שאני אספר וסיפרתי לכם..... אחרי זה סיפרתי לכם את כל הסיפור, ואז סיפרתי לכם שסיפרתי את כל הסיפור ואז סיפרתי לכם שסיפרתי לכם שסיפרתי לכם את כל הסיפור......." אמרתי ממש מהר כמעט ובלי לנשום. ניסיתי לשמור על קור רוח.
-
[B]לוקאס[/B] התגובה שלך הוסרה, תקרא שרשום שצריך לשלוח ב[COLOR=red][B]הודעה פרטית[/B][/COLOR][COLOR=dimgray].[/COLOR]
[COLOR=#696969]אתה בנוסף לא אמור לתאר אותו ממוזג, וגם לא יכול להיות ממוזג עם חיה מיתולוגית כמו פגסוס.[/COLOR]
[COLOR=#696969]וגם אתה צריך שם [U]מלא[/U].[/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~ דיוויס ג'ונסון-[/B] "האמת היא שאין לי שמץ של מושג איך הוא ידע את שמך" אייס עונה "יכול להיות שאמרו לו שאתה עומד להגיע".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"כל תושב פה נקט עמדה, צד" אייס ממשיך "אתה צריך להלחם כי זהו גורלך, אתה נבחרת להיות לוחם אצלנו".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"המזל שהה איתך, דיוויס" הוא ממשיך במסתוריות "עובדה שאתה עדיין כאן, נושם ובריא ושלם".[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "בעוד..." הוא אומר "...רגע".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שומע קול דהירה, רסטאם אומר "רד מהעץ".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה יורד למטה ורואה חצי אדם חצי סוס, קנטאור.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מצוייד באשפת חצים ובחרב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "תמות!" אתה נוהם ומזיז אותו ממך, אתה נסוג לכיוון עמק הביצות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שלושה ראשים צהובים מתקרבים אל החיה, גורים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מבין שהחיה היא אמא, ושהיא לא תהסס לתקוף אותך כל עוד אתה קרוב לגוריה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה הולך אחורנית ונופל משורש של עץ גדול שהיה מאחוריך ומסתבך בשורשים שכובלים אותך לקרקע.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "פשוט תתקוף!" סיא צועק לעברך בעוד הוא מיירט על יצור אחד כדר אש מהאקדח שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש נשיכה ברגלך ושני יצורים מטפסים עליך ומתחילים לנקר בך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תחשוב כמו החיה!" סיא אומר "תחשוב כמו האריה!"[/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "או- קיי" הצפרדע מקרקר "וואי הוא מתחיל להשתנות!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש כאב בגבך ולפע מוצא את עצמך עטוף בשיריון צהבהב קשיח.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ידיך משתנות לידיים המזכירות לך את כפותיה של החפרפרות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש ששיערך מתחלף בשריון, עורך מצהיב וזנבנב קטן צומח מהאגן שלך.[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1111491]
[COLOR=sienna][B]מור~ דיוויס ג'ונסון-[/B] "האמת היא שאין לי שמץ של מושג איך הוא ידע את שמך" אייס עונה "יכול להיות שאמרו לו שאתה עומד להגיע".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"כל תושב פה נקט עמדה, צד" אייס ממשיך "אתה צריך להלחם כי זהו גורלך, אתה נבחרת להיות לוחם אצלנו".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"המזל שהה איתך, דיוויס" הוא ממשיך במסתוריות "עובדה שאתה עדיין כאן, נושם ובריא ושלם".[/COLOR]
[/quote]
"אני תמיד בריא ושלם" אחייך אליו.
"אם ככה קח אותי לקיק!, אני הולך לקחת צד במלחמה הזאת! ולהביס את דינאקס הזה!, כל זה מיד אחרי שתגיד לי איפה אני הולך לגור" אגחך.
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "בקיק, מן הסתם" אייס מגחך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]שניכם עפים ומגיעים ביחד למקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"נו איך?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך "מתרגש?".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה אמור להכנס למקדש ההוא שם" הוא מצביע על המקדש הגבוה באיזור, מעין עמוד עם נוכחות כזה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"המאסטר יהיה שם" הוא מתעופף לו בעודו צועק "הפעם יש מדרגות!".[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1111491][B]תחשוב כמו האריה!"[/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "או- קיי" הצפרדע מקרקר "וואי הוא מתחיל להשתנות!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש כאב בגבך ולפע מוצא את עצמך עטוף בשיריון צהבהב קשיח.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ידיך משתנות לידיים המזכירות לך את כפותיה של החפרפרות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש ששיערך מתחלף בשריון, עורך מצהיב וזנבנב קטן צומח מהאגן שלך.[/COLOR][/QUOTE]
"אההה!! מה זה?? מה קורה לי??" אני שואל וצועק.
-
[quote=Real Spartan;1111491][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "פשוט תתקוף!" סיא צועק לעברך בעוד הוא מיירט על יצור אחד כדר אש מהאקדח שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש נשיכה ברגלך ושני יצורים מטפסים עליך ומתחילים לנקר בך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תחשוב כמו החיה!" סיא אומר "תחשוב כמו האריה!"[/COLOR]
[COLOR=#800080].[/COLOR][/quote]
'לחשוב כמו אריה,אוקיי' אחשוב בזמן שאנסה להתעלם מהכאבים
"אהההההההההההה!" אצעק בזמן שאתשולל ואתלוש את שני היצורים מהגוף שלי וזורק אותם על הריצפה
"בואי נתחיל!" אגיד בחיוך ערמומי ומפחיד שחושף את שיניי, ואתחיל לרוץ אל היצורים האחרים כדי לחסל אותם
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "בעוד..." הוא אומר "...רגע".
אתה שומע קול דהירה, רסטאם אומר "רד מהעץ".
אתה יורד למטה ורואה חצי אדם חצי סוס, קנטאור.
הוא מצוייד באשפת חצים ובחרב.
מה תעשה?[/quote]
"מי אתה?" אשאל את הקנטאור בזמן שאתגונן.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "תמות!" אתה נוהם ומזיז אותו ממך, אתה נסוג לכיוון עמק הביצות.
אתה רואה שלושה ראשים צהובים מתקרבים אל החיה, גורים.
אתה מבין שהחיה היא אמא, ושהיא לא תהסס לתקוף אותך כל עוד אתה קרוב לגוריה.
אתה הולך אחורנית ונופל משורש של עץ גדול שהיה מאחוריך ומסתבך בשורשים שכובלים אותך לקרקע.[/quote]
'חייב למצוא אוכל...' אחשוב לעצמי ואחפש אוכל חיות כמו פרה או תרנגולת כדי להרוג ולהכין מהם אוכל טעים..
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מתכופף, דניס מצליח לפגוע בחזך המוגן בשריון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מזסה לדקור לידו ומצליח, חתך קטן מופע על ידו של דניס, שקורע את הגלימה שלו ועוטף את ידו בתוך תחבושת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"רעיון יפה, אבל הוא לא מיועד לאדם הנכון" דניס אומר ומעביר את החנית ליד שמאלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "התמזגת עם חיה" הג'ירף אומר "- ארמדיל".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]אתה תולש את שני היצורים מגופך, אך הם מיד חוזרים ומטפסים עליך, אחד נכנס לחולצתך ומנקר בך, והשני מושך בשיערך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] תגיב מחדש, אתה כבר [U]למטה[/U], רסטאם כבר לא יכול לשמוע אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מחפש אוכל, אבל לא מוצא אף חיה אשר ראוייה למאכל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה רק צמחים עבותים, לפתע אתה מרגיש משיכה ברגלך, משהו נכרך סביבה.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה מחפש אוכל, אבל לא מוצא אף חיה אשר ראוייה למאכל.
אתה רואה רק צמחים עבותים, לפתע אתה מרגיש משיכה ברגלך, משהו נכרך סביבה.
מה תעשה? [/quote]
'מה זה?' אחשוב לעצמי ואז אנסה לרוץ אך אם לא אצליח אשרוט בעזרת ציפורניי את מה שמושכך אותי.
-
[quote=Real Spartan;1111503][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "בקיק, מן הסתם" אייס מגחך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]שניכם עפים ומגיעים ביחד למקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"נו איך?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך "מתרגש?".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה אמור להכנס למקדש ההוא שם" הוא מצביע על המקדש הגבוה באיזור, מעין עמוד עם נוכחות כזה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"המאסטר יהיה שם" הוא מתעופף לו בעודו צועק "הפעם יש מדרגות!".[/COLOR][/quote]
"כן, מזל שאמרת את זה!" אקרא לעבר אייס בעודו מעופף בשמים.
"וואו" אתפעל מן המקום עצמו, "זה כמו יקום אחר לגמרי, זאת אומרת זה יקום אחר לגמרי אבל עדיין..." אמלמ ואכנס אל מקום האימונים בעודי מחפש שם את המאסטר.
-
[quote=Real Spartan;1115134][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מתכופף, דניס מצליח לפגוע בחזך המוגן בשריון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מזסה לדקור לידו ומצליח, חתך קטן מופע על ידו של דניס, שקורע את הגלימה שלו ועוטף את ידו בתוך תחבושת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"רעיון יפה, אבל הוא לא מיועד לאדם הנכון" דניס אומר ומעביר את החנית ליד שמאלו.[/COLOR]
[/quote]
"מה זאת אומרת לא לאדום הנכון?" אשאל אותו ואז אכוון עם החרב לחזהו.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מנסה לשרוט את מה שנכרך סביבך, הג'ונלך חשוך ואתה לא מצליח לראות את הדבר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה נוגע בוא ומרגיש שהוא משהו ארוך, חסר בליטות ודיי עבה... ומאוד מסריח.[/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון- [/B]אתה עולה בגרם המדרגות המייגע, אתה חושב שהוא לא ייגמר לעולם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כעבור עשרים וחמש דקות את מגיע לדלת שאליה היית אמור להגיע, אתה מטפס פנימה [הדלת בתקרה].[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]בפנים אתה רואה אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0508/3cca604.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "לאדם הנכון" הוא אומר "לבן האנוש, לספרטני".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מתכופף ומתחמק מהדקירה, הוא מתגלגל הצידה ומשסף את האוויר לכיוון בטנך מצד שמאל.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה מנסה לשרוט את מה שנכרך סביבך, הג'ונלך חשוך ואתה לא מצליח לראות את הדבר.
אתה נוגע בוא ומרגיש שהוא משהו ארוך, חסר בליטות ודיי עבה... ומאוד מסריח.
מה תעשה?[/quote]
[i]יש לי את היכולת של לראות דברים בלילה?
בגלל שטיגריס נחשב לחתול...[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא..." אמלמל לעצמי ואז אשרוט בכול העוצמה את הדבר שתפס אותי ואז אברח משם בשיא המהירות.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "שמי ארוו" הוא אומר "אני קנטאור, באתי לקחת אותך לקיק".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *כן*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שורט את הדבר, אך לא מצליח להשתחרר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט עליו, אתה משתמש בראיית הלילה שלך ורואה צמח ארוך ומפותל כרוך סביב רגלך.[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1115268]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "לאדם הנכון" הוא אומר "לבן האנוש, לספרטני".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מתכופף ומתחמק מהדקירה, הוא מתגלגל הצידה ומשסף את האוויר לכיוון בטנך מצד שמאל.[/COLOR][/quote]
"אני חושב שזה מספיק.." אומר לדניס ואפיל את חרבי מידיי.
"טוב,לאן אני צריךללכת עכשיו?" אשאל אותו.
-
[quote] עמית~קיבה ג'ונסון- "שמי ארוו" הוא אומר "אני קנטאור, באתי לקחת אותך לקיק".
מה תעשה?
[/quote]
"טוב, אני קיבה." אומר לארוו "בוא נלך לקיק."
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *כן*
אתה שורט את הדבר, אך לא מצליח להשתחרר.
אתה מביט עליו, אתה משתמש בראיית הלילה שלך ורואה צמח ארוך ומפותל כרוך סביב רגלך. [/quote]
אני אנשוך את הצמח, ואז ארוץ בשיא המהירות כדי לקרוע את הצמח.
-
[quote=Real Spartan;1115268]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון- [/B]אתה עולה בגרם המדרגות המייגע, אתה חושב שהוא לא ייגמר לעולם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כעבור עשרים וחמש דקות את מגיע לדלת שאליה היית אמור להגיע, אתה מטפס פנימה [הדלת בתקרה].[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]בפנים אתה רואה אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0508/3cca604.png[/IMG][/spoiler]
[/quote]
"אז...." אמלמ ואחייך לעברו חיוך רציני שכזה.
"אתה המאסטר אני צודק?" אשאל ואביט בו בעיניים תוקפניות מעט.
-
[QUOTE=Real Spartan;1115134][COLOR=darkgreen][B]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "התמזגת עם חיה" הג'ירף אומר "- ארמדיל".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/QUOTE]
"התמזגתי עם חיה? עם הארמדיל של אמא שלי? אני עכשיו כמוכם? מה אני אמור לעשות עכשיו?" אני שואל ובינתיים חושב על עוד הרבה שאלות שיש לי לשאול.
-
[quote=Real Spartan;1115134]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]אתה תולש את שני היצורים מגופך, אך הם מיד חוזרים ומטפסים עליך, אחד נכנס לחולצתך ומנקר בך, והשני מושך בשיערך.[/COLOR]
[/quote]
"אהההה!" אצעק ואקרע את בגדיי כדי להגיע אליהם ואמשוך אותם מגופי ואזרוק אותם על הריצפה
"הפעם אתם באמת מתים!" אצעק באכזריות ואמעך את שני היצורים האלה
"עכשיו את!" אגיד בכעס ואסתכל על סיק ואתחיל לרוץ אליה ואתכונן לתקוף אותה
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "תשמע אני אמור לאמן אותך עד השקיעה, בעוד איזו שעה בערך" הוא אומר "אז תרים את החרב ותלחם".[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא מושיט לך את החרב, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה מטפס עליו ואתם דוהרים לקיק, מקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][COLOR=red]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות [/COLOR][/COLOR][COLOR=red]אימון.[/COLOR]
[COLOR=red]"יש לך לבחור את האימון להיום" ארוו אומר "אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי- [/B]אתה נושך את הצמח, אך הצמח רק נכרח יותר ויותר על הרגל שלך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מנסה לרוץ מהר כדי שהצמח ישחרר אותך ואתה נופל, אתה מתחיל להגרר על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מבין שהצמח מושך אותך לאנשהו, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אכן אני המאסטר" המאסטר אומר "אז... מוכן להתחיל באימונים?".[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא מסביר "אתה יכול לבחור ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "כן אתה כמונו" הצפרדע אומר "אם אתה רוצה אתה יכול לבוא איתנו לכפר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"יש עוד שאלות?" הג'ירף שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה קורע את חולצתך וזורק את שניהם על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"הם אולי קטנים אבל וותרנים הם לא" סיק מצחקקת בעוד אתה דורך על היצורים כדי למעוך אותם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה שהמקור של אחד מהם מבריק, הוא מנקר בך ברגל ומזנק אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]היצור השני רץ אליך ומזנק אל ראשך, אתה יודע שאסור לתת לו להגיע לעינייך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש כאב צורם בכל הגוף בעוד היצור מתעופף לעבר פרצופך.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה נושך את הצמח, אך הצמח רק נכרח יותר ויותר על הרגל שלך.
אתה מנסה לרוץ מהר כדי שהצמח ישחרר אותך ואתה נופל, אתה מתחיל להגרר על האדמה.
אתה מבין שהצמח מושך אותך לאנשהו, מה תעשה?[/quote]
'בוא נראה לאן הוא מושך אותי...' אחשוב לעצמי ואז אתן לצמח למשוך אותי לאן שהוא רוצה.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] הצמח גורר אותך על האדמה הקשה, המכוסה צמחייה עבותה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נכנס לתור מערה, אתה אחריו, אתה רואה צלול, התקרה מכוסה בעטלפים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אאתה רואה אדם מוזר מעט באור הכחלחל-ירקרק של הראייה הלילית של החתול.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]שיערו ירוק, הוא מאופר בפרצופו בגוון חיוור, דם מרוח על פיו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא לבוש בבגדים ליצניים מעט, תלבושת סגולה ונעליים גדולות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא אוחז סכין עצום בידו, הוא עוד לא הבחין בך, אתה שם לב שגם עינייו נראות מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הצמח משחרר אותך, האיש יושב על סלע ומשחיז את סכינו.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8931/tekd445150.png[/IMG][/SPOILER]