-
[quote]עמית~
"באלבא!" קורא באלבאזור ורץ קדימה, מתחמק מניסיון של זיגזגון לדחיפה נוספת ופוגע בו בחוזקה עם הדחיפה. זיגזגון נהדף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא מתרומם לאט לאט, ומביט בך בכעס. "זיגזגון!" הוא קורא ויוצא במהירות לעבר באלבאזור, והוא מניף את ראשו. זיגזגון משתמש בחבטת ראש ומעיף את באלבאזור אחורה, ובאלבאזור נפצע בינוני. באלבאזור מתאושש לאט לאט. זיגזגון מחייך מבט נחוש.[/quote]
"אוקיי, זה הזמן ללכוד את הפוקימון הראשון שלי!" אומר ואחזיר את באלבאזור אל הפוכדור שלו.אחר כך אוציא פוכדור מהתיק שלי תוך כדי מחשבה:"אני אתפוס אותו-אני בטוח!" ואזרוק בתקווה את הפוכדור על הזיגזגון הפראי.
-
[QUOTE=Combusken;1120431[B]גלעד~[/B]
אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא מגיח החוצה ומביט בך בחיוך. אתה מציג את עצמך ואתה ובדק עליו מידע בפוקדע שלך: [I]"באלבאזור, פוקימון הפקעת. באלבאזור נחשב לפוקימון ידידותי וחברותי והוא שומר על פוקימונים אחרים באזור שבו הוא חי. הוא ידוע בתור הפוקימון ההתחלתי במחוז קנטו"[/I].
אתה בודק את מתקפותיו והפוקדע עונה לך: [I]"עלי תער, דחיפה, זרע מציצה והצלפת גפן".[/I]
אתה מסמן לו לבוא איתך, ואתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 1 ולבסוף אתם מגיעים אליה. אתה מבחין שזוהי דרך מלאה בשדות עם עשבים גבוהים ושיחים משני צידי השביל. אתם צועדים לכם ביחד, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים, ומתוך אחד מהם מגיחים 2 סנאים חומים [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/161.png[/IMG][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/161.png[/IMG]
[/QUOTE]
"וואו! זה סנטשמשהויים או משהו כזה נדמה לי... בכל מקרה בואו נבדוק בפוקדקס מה הם." אני בודק פוקדקס.
אחר כך אני פונה לבלבזאר: "בלבזאר, מזל שבחרתי אותך, אתה לא רק עוצמתי, גם המתקפות שלך חזקות יחסית לשאר הפוקימונים.
אני רוצה לראות כמה אתה טוב. בסדר? לכן אני רוצה שתשתטף בקרב אם השניים שם רק יסכימו."
אני פונה לסנטשרטים: "רוצים להילחם איתי? אני מבטיח שזה יהיה כיף!"
-
[QUOTE=Combusken;1120431][[B]עידו~[/B]
רוטן מעט על זה שקיבלת באלבאזור, אתה יוצא החוצה מהמעבדה וצועד אל עבר דרך 1. כעבור כעשר דקות בערך אתה מגיע ליציאה. אתה מסתכל אחורנית ונכנס אל הדרך. אתה מזהה שהיא מלאה בשדות רבים ושיחים מצידי השביל שבו אתה צועד. אתה הולך לך בשלווה בשביל, כשלפתע שמע רחש מאחד השיחים ולפניך קופץ פוקימון סגול עם קרן קטנה על ראשו. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/32.png[/IMG]
.[/QUOTE]
'אממ יכול להיות אימון טוב...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ושולף את הפוקדור של באלבזור, "צא בלבאזור!" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, מחכה שבלבאזור יצא מהפוקדור. "נעים מאוד בלבאזור, קוראים לי דארן." אני מציג את עצמי בחיוך קטן ומלטף את ראשו של בלבאזור, "אנחנו נצא למסע בקנטו, אתה מוכן?" אני אומר לו בחיוך רחב ושואל אותו.
אני בודק את הפוקימון בפוקידע ולאחר מכן אני מצביע לעברו, "קדימה בלבאזור, נתחיל בעלי תער!"
-
[b]עידו~[/b]
אתה מוציא החוצה את באלבאזור ומציג את עצמך בפניו, והוא מסתכל עליך בשמחה. אתה שולף פוקדע ומכוון לעבר הפוקימון בסגול והפוקדע מיד מתחיל לדבר: [i]"נידורן, פוקימון הרעל. נידורן נוהג להסתובב בקבוצות גדולות. בזמן קרב יש סיכוי של 30% לפוקימון היריב להיות מורעל"[/i]
אתה מצווה על באלבאזור להשתמש בעלי תער והוא קופץ ושולח כמה עלים במהירות לעבר נידורן ופוגע בו. נידורן נהדף אחורנית אך לא מוותר, והוא יורה עוקצי רעל מפיו שפוגעים בבאלבאזור. באלבאזור נפגע אך לא נהיה מורעל. לאחר מכן, נידורן רץ לעברו ופיו זוהר באור לבן ומתארך, והוא קופץ לעבר באלבאזור ומתכונן להשתמש במתקפת ניקור.
[b]גלעד~[/b]
אתה מוציא את הפוקדע החוצה ואתה בודק מידע על הפוקימונים שמולך: [i]"סנטרט, פוקימון הסנאי. סנטרט ידוע כפוקימון חברותי, אך לא יהסס להגן על עצמו כשצריך".[/i]
אתה פונה אל עבר שני הסנטרטים ושואל אותם אם הם רוצים קרב. שניהם מסתכלים עליך, ואתה מבחין שהימני רוצה להילחם וקופץ קדימה, בעוד השני נשאר מאחור ומתחיל לעודד אותו.
סנטרט קופץ ומשתמש בשריטה שפוגעת בבאלבאזור, אך לא גורמת לו נזק. באלבאזור מחייך.
[b]עמית~[/b]
אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו ואתה שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר זיגזגון והפוכדור פוגע בו בראש. הוא נשאב פנימה באור אדום, והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מספר פעמים, כשלפתע הוא נפתח מחדש וזיגזגון מגיח ממנו החוצה, בעוד הפוכדור חוזר לידך. הוא נעמד מולך, ממתין להמשיך בקרב. אם תרצה לתפוס אותו, תצטרך להחליש אותו עוד יותר.
[b]דודי~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומוציא את איווי מהפוכדור שלו. איווי יוצא החוצה ומביט בך, ולאחר כמה שניות רץ וקופץ אל סלע סמוך, שם מיד הוא מתכרבל לשינה. אתה מוציא את הפוקדע ובודק עליו מידע: [i]"איווי, פוקימון האבולוציה. איווי הוא הפוקימון היחיד שיכול להתפתח ל7 פוקימונים שונים"[/i]
[b]תומר~[/b]
אתה מורה לסקווירטל להיכנס לשיריון שלו ולאחר מכן לירות אקדח מים. סקווירטל נכנס פנימה ויורה אקדח מים אבל בגלל המים גופו מחליק החוצה מהשיריון ואקדח המים מתבטל. פ'וציאנה לא מבזבז זמן, רץ קדימה ומשתמש בדחיפה על סקווירטל ומעיף אותו אחורנית.
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את סקווירטל החוצה ומורה לו להשתמש באקדח מים בתור התחלה. סקווירטל יורה אקדח מים אולם הפוקימון עף למעלה ומתחמק מהמתקפה. "דחיפה!" מורה המאמן ואתה מורה על דחיפה מצידך ושני הפוקימונים מתנגשים ונהדפים אחורנית. אתה מוציא בינתיים פוקדע ובודק מידע על הפוקימון:
[i]"פידג'י, פוקימון היונה. פידג'י נוהג להתגורר בצמרות עצים והוא נחשב לפוקימון משולם עבור מאמנים התחלתיים".[/i]
[b]דניס~[/b]
צרמנד'ר מרים את ידו הימנית ועושה למאנקי סימן עם העין, ומאנקי נרתע מזה קצת ומתחיל להתעצבן. הוא יוצא על דעת עצמו קדימה ומתכוון להשתמש בבעיטה נמוכה, אולם צרמנד'ר משתמש בגחלת ופוגע ישירות במאנקי, מעיף אותו אחורנית "תקום כבר! השתמש בחבטות זעם!" צועק הילד. מאנקי קם וקופץ אל עבר צרמנד'ר, מתכונן להכות בו עם חבטות זעם.
-
[quote]תומר~
אתה מורה לסקווירטל להיכנס לשיריון שלו ולאחר מכן לירות אקדח מים. סקווירטל נכנס פנימה ויורה אקדח מים אבל בגלל המים גופו מחליק החוצה מהשיריון ואקדח המים מתבטל. פ'וציאנה לא מבזבז זמן, רץ קדימה ומשתמש בדחיפה על סקווירטל ומעיף אותו אחורנית.[/quote]
"סקווירטל תתאושש ואז תיצא בדחיפה עם אקדח מים לעבר פ'וציאנה!" אומר לסקווירטל בשמחה.
-
-
[QUOTE=Combusken;1120584][b]גלעד~[/b]
אתה מוציא את הפוקדע החוצה ואתה בודק מידע על הפוקימונים שמולך: [i]"סנטרט, פוקימון הסנאי. סנטרט ידוע כפוקימון חברותי, אך לא יהסס להגן על עצמו כשצריך".[/i]
אתה פונה אל עבר שני הסנטרטים ושואל אותם אם הם רוצים קרב. שניהם מסתכלים עליך, ואתה מבחין שהימני רוצה להילחם וקופץ קדימה, בעוד השני נשאר מאחור ומתחיל לעודד אותו.
סנטרט קופץ ומשתמש בשריטה שפוגעת בבאלבאזור, אך לא גורמת לו נזק. באלבאזור מחייך.
[/QUOTE]
"טוב, אם אני זוכר נכון סנסרט הוא פוקימון מסוג רגיל וזה אומר שאין לאף אחד יתרון... אני אצטרך להחליש אותו."
אני פונה לבלבזאר: "בלבזאר תשתמש בזרע יונק ואם הוא מתחמק מהמתקפה נסה לפגוע בו בעזרת הצלפת גפן".
"מזל שבלבזאר שלי כבר יודע את המתקפות השימושיות האלה" אני חושב "אני בהחלט יכול להשתמש במתקפה מחלישה בתור התחלה"
-
[QUOTE=Combusken;1120584][b]
[b]עומר~[/b]
אתה מוציא את סקווירטל החוצה ומורה לו להשתמש באקדח מים בתור התחלה. סקווירטל יורה אקדח מים אולם הפוקימון עף למעלה ומתחמק מהמתקפה. "דחיפה!" מורה המאמן ואתה מורה על דחיפה מצידך ושני הפוקימונים מתנגשים ונהדפים אחורנית. אתה מוציא בינתיים פוקדע ובודק מידע על הפוקימון:
[i]"פידג'י, פוקימון היונה. פידג'י נוהג להתגורר בצמרות עצים והוא נחשב לפוקימון משולם עבור מאמנים התחלתיים".[/i]
[/QUOTE]
"טוב הוא מסוג מעופף, אז הישתמש בבועות כדי לבלבל אותו ואז תשלח אקדח מים ותסתובב במקום בשביל לכסות את כל האזור!" אקרא
-
[QUOTE=Combusken;1120584][b]
[b]דודי~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומוציא את איווי מהפוכדור שלו. איווי יוצא החוצה ומביט בך, ולאחר כמה שניות רץ וקופץ אל סלע סמוך, שם מיד הוא מתכרבל לשינה. אתה מוציא את הפוקדע ובודק עליו מידע: [i]"איווי, פוקימון האבולוציה. איווי הוא הפוקימון היחיד שיכול להתפתח ל7 פוקימונים שונים"[/i]
[/QUOTE]
'לפי המידע הזה אין לי הרבה מה לעשות עם איווי' אני אומר לעצמי ומחזיר את איווי לפוקדור שלו וממשיך בדרכי.
-
[quote=Combusken;1119556][B]נל~[/B]
מה שעשית עכשיו זה המשך עצמי, כלומר הגבת ובהמשך שלך עשית לעצמך תשובה. אני לא רוצה שדבר כזה יקרה. הפעם אני אגיב לך, אבל שימי לב לפעם הבאה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון אש חזק מאוד" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קחי גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד. את נפרדת מהפרופסור ויוצאת החוצה מהמעבדה, ושם את מוציאה את צרמנד'ר החוצה והוא מגיח באור אדום. הוא מסתכל עלייך בחיוך ואת מציגה את עצמך, ומחליטה לבחון את כוחותיו. את מבקשת ממנו לשלוח גחלת לשמיים והוא שולח 5 גחלים כלפי מעלה שבמהרה נעלמים. לבסוף את מבקשת ממנו לתקוף עם מסך עשן בסיבוב והוא מבצע זאת, אך אחרי כמה שניות את והוא נחנקים מהמסך ביחד.[/quote]
"אוי.. לא.." אשתעל ואסתום את האף והפה שלי. אקרא לצ'רמנדר ואתרחק מהעשן במהירות כדי לא להחנק. "צ'רמנדר!" אקרא לו ואחפש אור זוהר קטן, הלהבה שלו, כדי למצוא אותו. "צ'רמנדר, תנסה לא לנשום הרבה!" אקרא לצ'רמנדר בדאגה.
-
[QUOTE=Combusken;1120584][b]עידו~[/b]
אתה מוציא החוצה את באלבאזור ומציג את עצמך בפניו, והוא מסתכל עליך בשמחה. אתה שולף פוקדע ומכוון לעבר הפוקימון בסגול והפוקדע מיד מתחיל לדבר: [i]"נידורן, פוקימון הרעל. נידורן נוהג להסתובב בקבוצות גדולות. בזמן קרב יש סיכוי של 30% לפוקימון היריב להיות מורעל"[/i]
אתה מצווה על באלבאזור להשתמש בעלי תער והוא קופץ ושולח כמה עלים במהירות לעבר נידורן ופוגע בו. נידורן נהדף אחורנית אך לא מוותר, והוא יורה עוקצי רעל מפיו שפוגעים בבאלבאזור. באלבאזור נפגע אך לא נהיה מורעל. לאחר מכן, נידורן רץ לעברו ופיו זוהר באור לבן ומתארך, והוא קופץ לעבר באלבאזור ומתכונן להשתמש במתקפת ניקור.
.[/QUOTE]
"תתחמק בלבאזור!" אני צועק במהירות ומצביע לעבר נידורן התוקף, 'אוקיי... מה אני יכול לעשות גנד הנידורן הזה...' אני חושב לעצמי במעט חשש ומגרד בראש, "קדימה בלבאזור! הצלפת גפן!" אני צועק.
-
[B]עידו~[/B]
אתה צועק לבאלבאזור להתחמק והוא ממתין לרגע האחרון וקופץ הצידה, מתחמק מהניקור של נידורן. לאחר מכן הוא שולח הצלפת גפן, תופס את נידורן וזורק אותו באוויר, ונידורן נופל על הקרקע וסופג מכה קשה. הוא בקושי מצליח לחזור על רגליו. הוא מנסה לתקוף עם ניקור נוסף, אולם הוא כושל ונופל על הקרקע, פצוע.
[B]נל~[/B]
את בורחת החוצה מתוך העשן וצועקת לצרמנד'ר לא לנשום הרבה ולצאת מהעשן, מחפשת אותו פנים. כעבור כמה שניות את מבחינה בו, ומוציאה אותו המעשן. הוא עדיין נחנק אך חוזר לעצמו במהרה. הוא מסתכל עלייך, מחייך, אולם ממשיך להשתעל.
[B]דודי~[/B]
אתה מחזיר את איווי לפוכדור שלו ואתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר. אחרי כמה דקות אתה מגיע לכניסה לדרך 1. אתה נכנס פנימה ומתחיל לצעוד בשביל בין מדשאות רבים ושיחים משני הצדדים. אתה מבחין במאמנים פה ושם. אתה צועד לך, ולפתע אתה שומע משהו עובר מעליך. אתה מרים את ראשך ורואה פוקימון מעופף בצבע ורוד "הופיפ" אומר הפוקימון בשלווה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/187.gif[/IMG]
[B]עומר~[/B]
אתה מורה לסקווירטל לשלוח בועות והוא שולח בועות לעבר פידג'י ומנסה לבלבל אותו, פידג'י מתחמק עם מתקפה מהירה ולא מתבלבל, אולם אז סקווירטל מתחיל להסתובב במקום ויורה אקדח מים שיוצר מין מערבולת, ופידג'י נכנס אל תוכה וסופג מכה ישירה מכל הצדדים "קדימה פידג'י, החזק מעמד!" קורא הילד, אך ללא הועיל, ופידג'י נופל על הקרקע כעבור כמה שניות, מעולף. "חזור פידג'י" אומר הילד באכזבה "להתראות" הוא אומר בשקט וצועד לדרכו.
[B]גלעד~[/B]
אתה מורה לבאלבאזור לשלוח זרע מציצה לעברו של סנטרט והוא יורה זרע מהפקעת שלו שעף במהירות לעבר סנטרט. סנטרט מתחמק בעזרת מתקפה מהירה ויוצא עם שריטה, אולם באלבאזור שולח הצלפת גפן ומעיף את סנטרט אחורנית והוא נופל על הקרקע. הסנטרט השני מעודד אותו והסנטרט קם מהקרקע לאט לאט.
[B]תומר~[/B]
סקווירטל קם לאט לאט מהקרקע ומביט בפ'וציאנה. פ'וציאנה מתחיל לרוץ לעברו עם נשיכה נוספת, וסקווירטל לא זז ממקומו. לפתע, הוא רץ קדימה ויורה אקדח מים לעבר פ'וציאנה שמתחמק, אולם סקווירטל לא מפסיק עם ההתקפה, מעיף אותה לצדדים ופ'וציאנה מחליק לפתע מהמים, היישר אל עבר סקווירטל. סקווירטל ממתין לרגע הנכון ואז משתמש בדחיפה ומעיף את פ'וציאנה בחוזקה אחורנית. פ'וציאנה סופג מכה קשה, והוא נופל על הקרקע מעולף.
-
[QUOTE=Combusken;1120779][B]תומר~[/B]
סקווירטל קם לאט לאט מהקרקע ומביט בפ'וציאנה. פ'וציאנה מתחיל לרוץ לעברו עם נשיכה נוספת, וסקווירטל לא זז ממקומו. לפתע, הוא רץ קדימה ויורה אקדח מים לעבר פ'וציאנה שמתחמק, אולם סקווירטל לא מפסיק עם ההתקפה, מעיף אותה לצדדים ופ'וציאנה מחליק לפתע מהמים, היישר אל עבר סקווירטל. סקווירטל ממתין לרגע הנכון ואז משתמש בדחיפה ומעיף את פ'וציאנה בחוזקה אחורנית. פ'וציאנה סופג מכה קשה, והוא נופל על הקרקע מעולף.[/QUOTE]
"כול הכבוד סקווירטל, בוא נתפוס אותו!" אומר לסקווירטל, אוציא פוכדור ריק ואז אשליך על פ'וציאנה פוכדור ריק.
-
[quote]עמית~
אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו ואתה שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר זיגזגון והפוכדור פוגע בו בראש. הוא נשאב פנימה באור אדום, והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מספר פעמים, כשלפתע הוא נפתח מחדש וזיגזגון מגיח ממנו החוצה, בעוד הפוכדור חוזר לידך. הוא נעמד מולך, ממתין להמשיך בקרב. אם תרצה לתפוס אותו, תצטרך להחליש אותו עוד יותר.[/quote]
"אוקיי בלבאזור-בוא ננסה שוב!" אומר ואוציא את באלבאזור מהפוכדור.לאחר מכן אגיד לו:"באלבאזור-השתמש בהצלפת גפן על הזיגזגון!"
-
[QUOTE=Combusken;1120779][B]
[B]דודי~[/B]
אתה מחזיר את איווי לפוכדור שלו ואתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר. אחרי כמה דקות אתה מגיע לכניסה לדרך 1. אתה נכנס פנימה ומתחיל לצעוד בשביל בין מדשאות רבים ושיחים משני הצדדים. אתה מבחין במאמנים פה ושם. אתה צועד לך, ולפתע אתה שומע משהו עובר מעליך. אתה מרים את ראשך ורואה פוקימון מעופף בצבע ורוד "הופיפ" אומר הפוקימון בשלווה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/187.gif[/IMG]
[/QUOTE]
כפרעלייך הרסת את הרעיון של המשחק, המטרה זה פוקימון קנטו עם פוקימונים של מחוז קנטו...
-----------------------------------------------------------
'הוא יהיה אימון טוב לאיווי' אומר לעצמי ואז אצעק "איווי צא! תשתמש בתקפת חול ואז דחיפה!"
-
[b]תומר~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר פ'וציאנה המעולף, ופ'וציאנה נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מספר פעמים ימינה ושמאלה, אולם לבסוף האור מסביבו כבה והוא נעצר במקומו. אתה מבין שלכדת את פ'וציאנה!
[b]עמית~[/b]
אתה מוציא שוב את באלבאזור החוצה ואתה מורה לו להשתמש בהצלפת גפן. באלבאזור שולח את גפנו קדימה במהירות אולם זיגזגון מתחמק ושולח מתקפת חול היישר אל תוך עיניו של באלבאזור, שזועק בכאב ומנסה להעיף את החול מעיניו. הוא לא רואה כלום. זיגזגון מחייך, ויוצא אל עבר באלבאזור עם נגיחת ראש.
[b]דודי~[/b]
האמת ניסיתי משחק כזה רק של ג'וטו והוא נהיה די משעמם במהירות כי אתה צריך לחזור על אותם פוקימונים שוב ושוב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא החוצה את איווי ומצווה עליו להשתמש במתקפת חול ואז בדחיפה. איווי מביט בך, ויורה לעברך מתקפת חול. החול פוגע לך בפנים ואתה מיד מנקה את עצמך, בעוד איווי מצחקק. לאחר מכן הוא רץ לעבר הופיפ ופוגע בו עם דחיפה. הופיפ נעצר ומסתכל לעבר איווי שמתגרה בו. הופיפ שולח אבקה צהובה לעבר איווי והאבקה מתקרבת אליו במהירות.
-
[quote]תומר~
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר פ'וציאנה המעולף, ופ'וציאנה נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מספר פעמים ימינה ושמאלה, אולם לבסוף האור מסביבו כבה והוא נעצר במקומו. אתה מבין שלכדת את פ'וציאנה![/quote]
"כול הכבוד סקווירטל, בזכותך לכדנו את הפוקימון הראשון שלנו!" אומר ואקח את הפוכדור של פ'וציאנה, "בוא נמשיך." אומר לסקווירטל ואז אמשיך איתו במסע.
-
[QUOTE=Combusken;1120783][b]
[b]דודי~[/b]
האמת ניסיתי משחק כזה רק של ג'וטו והוא נהיה די משעמם במהירות כי אתה צריך לחזור על אותם פוקימונים שוב ושוב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא החוצה את איווי ומצווה עליו להשתמש במתקפת חול ואז בדחיפה. איווי מביט בך, ויורה לעברך מתקפת חול. החול פוגע לך בפנים ואתה מיד מנקה את עצמך, בעוד איווי מצחקק. לאחר מכן הוא רץ לעבר הופיפ ופוגע בו עם דחיפה. הופיפ נעצר ומסתכל לעבר איווי שמתגרה בו. הופיפ שולח אבקה צהובה לעבר איווי והאבקה מתקרבת אליו במהירות.[/QUOTE]
'חרא פוקימון שהתפתח כבר ויאמה ברדק!' אומר לעצמי ואז אצעק לו "איווי תשתמש במתקפת חול כדי לעצור את האבקה ולאחר מכן עוד פעם דחיפה!"
-
[quote=Combusken;1120431][B]קודאק~[/B]
אתה פונה אל הפוקימון ושואל אותו מי הוא והוא עונה לך במבט נדוש. אתה מוציא את צרמנד'ר החוצה ומצווה עליו להשתשמ במסך עשן וגחלת. צרמנד'ר נושם עמוק ומשחרר עשן סמיך מתוך פיו, שמכסה את האזור שהפוקימון נמצא בו והוא נחנק. צרמנד'ר פוצה את פיו ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפוקימון וגורמת לו נזק גבוה. הוא חוזר לעמוד על רגליו במהרה ומתחיל לפזר אבקה סגולה שמתקרבת במהירות אל עבר צרמנד'ר.
[/quote]
"צ'רמנדר תתחמק ותשתמש שוב במסך עשן!" אורה עליו.
"לאחר מכן גחלת שוב בכל הכוח!" אוסיף.
-
[b]דודי~[/b]
איווי משתמש במתקפת חול שפוגעת באבקת הצהובה ומפיל אותה על הקרקע, אולם קצת אבקת פוגעת באיווי ברגלו והיא משתתקת. איווי מנסה להזיז אותה אך היא משותקת לגמרי. הופיפ מנצל זאת ומשתמש בדחיפה ומעיף את איווי אחורנית. איווי נעצר על רגליו, זועק מעט בכאב. הוא מתחיל ללקק את רגלו כדי להעיר אותה.
[b]תומר~[/b]
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו ואתה ממשיך במסע. אתה צועד לך במה שנדמה כשעה ארוכה, ולבסוף אתה מגיע אל עיר גדולה מאוד, אותה אתה מזהה בתור העיר ורידיאן.
[b]קודאק~[/b]
צרמנד'ר מתחמק ברגע האחרון מהאבקה ושולח מסך עשן שמבלבל מאוד את הפוקימון. הוא מנסה לתקוף את צרמנד'ר אך לא יודע באיזו מתקפה בגלל העשן. לפתע, גחלת מגיח ממעמקי העשן ופוגעת בו ישירות. הוא מועף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.
-
[QUOTE=Combusken;1120812][b]דודי~[/b]
איווי משתמש במתקפת חול שפוגעת באבקת הצהובה ומפיל אותה על הקרקע, אולם קצת אבקת פוגעת באיווי ברגלו והיא משתתקת. איווי מנסה להזיז אותה אך היא משותקת לגמרי. הופיפ מנצל זאת ומשתמש בדחיפה ומעיף את איווי אחורנית. איווי נעצר על רגליו, זועק מעט בכאב. הוא מתחיל ללקק את רגלו כדי להעיר אותה.
.[/QUOTE]
"איווי תנסה להשתמש ביד עוזרת ואז התקפה מהירה!"
-
[b]דודי~[/b]
אתה מצווה עליו להשתמש ביד עוזרת. רגלו המשותקת זוהרת באור ורוד, ולאחר כמה רגעים הוא מרגיש שהוא הצליח לשחרר אותה ועומד כמו שצריך עליה. לאחר מכן הוא יוצא במתקפה מהירה לעבר הופיפ, הופיפ מנסה להתחמק ולשלוח אבקה סגולה אולם איווי מקדים אותו ופוגע בו בחוזקה, הופיפ מסתחרר ונופל על הקרקע, מעולף.
-
[QUOTE=Combusken;1120820][b]דודי~[/b]
אתה מצווה עליו להשתמש ביד עוזרת. רגלו המשותקת זוהרת באור ורוד, ולאחר כמה רגעים הוא מרגיש שהוא הצליח לשחרר אותה ועומד כמו שצריך עליה. לאחר מכן הוא יוצא במתקפה מהירה לעבר הופיפ, הופיפ מנסה להתחמק ולשלוח אבקה סגולה אולם איווי מקדים אותו ופוגע בו בחוזקה, הופיפ מסתחרר ונופל על הקרקע, מעולף.[/QUOTE]
'הופיפ הוא לא פוקימון מספיק טוב בשבילי' אומר לעצמי ואז אפנה לאיווי "קרב טוב הבאת שם" ואני מלטף לו הראש ומוסיף "בוא נחפש עוד פוקימונים לאימון" וממשיך לחפש פוקימון.
-
[quote=Combusken;1120812]
[B]קודאק~[/B]
צרמנד'ר מתחמק ברגע האחרון מהאבקה ושולח מסך עשן שמבלבל מאוד את הפוקימון. הוא מנסה לתקוף את צרמנד'ר אך לא יודע באיזו מתקפה בגלל העשן. לפתע, גחלת מגיח ממעמקי העשן ופוגעת בו ישירות. הוא מועף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.[/quote]
[I]אם אתה כאן..מרתון?
~~~~~~~~~~~
[/I]"צ'רמנדר מה דעתך שנוסיף לצוות שלנו פוקימון חדש?" אחשוב ואשלוף פוכדור בידי ואזרוק אותו על הפוקימון.
לאחר מכן אבדוק עליו בפוקדע.
-
[QUOTE=Combusken;1120779][B]עידו~[/B]
אתה צועק לבאלבאזור להתחמק והוא ממתין לרגע האחרון וקופץ הצידה, מתחמק מהניקור של נידורן. לאחר מכן הוא שולח הצלפת גפן, תופס את נידורן וזורק אותו באוויר, ונידורן נופל על הקרקע וסופג מכה קשה. הוא בקושי מצליח לחזור על רגליו. הוא מנסה לתקוף עם ניקור נוסף, אולם הוא כושל ונופל על הקרקע, פצוע.
.[/QUOTE]
"יופי בלבאזור, בוא נגמור את הקרב הזה!" אני צועק בנחישות, "קדימה, עלי תער בכל הכוח!"
'הבלבאזור הזה חזק מאוד...' אני חושב לעצמי בחיוך רחב.
-
[quote]תומר~
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו ואתה ממשיך במסע. אתה צועד לך במה שנדמה כשעה ארוכה, ולבסוף אתה מגיע אל עיר גדולה מאוד, אותה אתה מזהה בתור העיר ורידיאן.[/quote]
"בוא נלך למרכז הפוקימונים." אומר ואז אחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו, ואמשיך לעבר מרכז הפוקימונים כדי לרפאות את סקווירטל ואת פ'וציאנה.
-
[quote]עמית~
אתה מוציא שוב את באלבאזור החוצה ואתה מורה לו להשתמש בהצלפת גפן. באלבאזור שולח את גפנו קדימה במהירות אולם זיגזגון מתחמק ושולח מתקפת חול היישר אל תוך עיניו של באלבאזור, שזועק בכאב ומנסה להעיף את החול מעיניו. הוא לא רואה כלום. זיגזגון מחייך, ויוצא אל עבר באלבאזור עם נגיחת ראש.[/quote]
"באלבאזור-השתמש במהירות בעלי תער!" אומר לבאלבאזור "ולאחר מכן השתמש בהתקלה על הזיגזגון!" ואחשוב לעצמי:"אני מקווה שבפעם הבאה אתפוס אותו."
-
[B]קודאק~[/B]
עד 12 וחצי לפחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב, ואז אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר הפוקימון. הפוקימון נשאב פנימה והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף, הוא נעצר. לכדת את... רגע, את מי בעצם? אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוכדור, והפוקדע סורק אותו ומיד מתגלה לך שזהו [I]"אודיש, פוקימון העלה. אודיש נחשב לפוקימון חברתי מאוד, ולפוקימון אמין"[/I]
[B]דודי~[/B]
אתה מלטף את ראשו של איווי ומודה לו על הקרב, והוא בתגובה מחייך אלייך ואז שולח עוד קצת חול אל עבר רגליך, ומצחקק לו. אתם מתחילים ללכת יחדיו מהמקום ואתם מתחילים לחפש אחר פוקימונים מעניינים בסביבה. אחרי כמה דקות, אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידכם ומתוכו מגיח החוצה פוקימון זחל צהוב עם עוקץ על ראשו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/13.gif[/IMG]
[B]עידו~[/B]
"באלבא!" קורה באלבאזור ושולח מטר עלי תער לעברו של נידורן. נידורן מנסה לקום להתחמק אך לא מצליח, וסופג פגיעה ישירה. נידורן נופל על הקרקע, מעולף "באלבא!" קורה באלבאזור בשמחה מהניצחון בקרב.
[B]תומר~[/B]
כבר החזרת אותו לפני כן...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד ברחבי העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים. כעבור מספר דקות, אתה מוצא אותו ואתה צועד לעברו בחיוך. אתה נכנס פנימה וניגש לדלפק. מאחורי הדלפק עומדת אישה עם חלוק ורוד וכובע על ראשה, ולידה עומד פוקימון ורוד גדול "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/113.gif[/IMG]
[B]עמית~[/B]
באלבאזור ממתין לרגע הנכון ואז יורה עלי תער במהירות לעברו של זיגזגון, שמנסה להתחמק אך לא מצליח וסופג מכה ישירה. זיגזגון עף אחורנית באוויר ובאלבאזור מנצל זאת, רץ קדימה ופוגע בו עם דחיפה. זיגזגון מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מעוצמת המכה.
-
[QUOTE=Combusken;1120839][[B]עידו~[/B]
"באלבא!" קורה באלבאזור ושולח מטר עלי תער לעברו של נידורן. נידורן מנסה לקום להתחמק אך לא מצליח, וסופג פגיעה ישירה. נידורן נופל על הקרקע, מעולף "באלבא!" קורה באלבאזור בשמחה מהניצחון בקרב.
.[/QUOTE]
"כל הכבוד בלבאזור!" אני אומר לו ומעודד אותו, ומיד מתכופף ומלטף את ראשו בחיבה.
לאחר מכן, אני מחזיר אותו לפוקדור שלו, "עבודה מצויינת." אני מוסיף בחיוך גאה, ואז ממשיך להתקדם בדרכי להמשך המסע.
-
[QUOTE=Combusken;1120839][B]
[B]דודי~[/B]
אתה מלטף את ראשו של איווי ומודה לו על הקרב, והוא בתגובה מחייך אלייך ואז שולח עוד קצת חול אל עבר רגליך, ומצחקק לו. אתם מתחילים ללכת יחדיו מהמקום ואתם מתחילים לחפש אחר פוקימונים מעניינים בסביבה. אחרי כמה דקות, אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידכם ומתוכו מגיח החוצה פוקימון זחל צהוב עם עוקץ על ראשו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/13.gif[/IMG]
[/QUOTE]
'אם אני לא טועה הפוקימון הזה מתפתח מהר לבידריל, הוא יעזור לי מאוד!' אומר לעצמי ואז אצעק מהר לאיווי "איווי מתקפת חול ואז מהר התקפה מהירה!"
-
[quote]תומר~
כבר החזרת אותו לפני כן...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד ברחבי העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים. כעבור מספר דקות, אתה מוצא אותו ואתה צועד לעברו בחיוך. אתה נכנס פנימה וניגש לדלפק. מאחורי הדלפק עומדת אישה עם חלוק ורוד וכובע על ראשה, ולידה עומד פוקימון ורוד גדול "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.[/quote]
"תרפאי לי את הפוקימונים." אומר בחיבה ואז אגיש לה את שני הפוכדורים של הפוקימונים שלי.
-
[B]תומר~[/B]
"אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י בחיוך, ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מניחה אותם במכונה מאחוריה, ומפעילה אותה. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך.
[B]דודי~[/B]
אתה מורה לאיווי לתקוף עם מתקפת חול ומתקפה מהירה והוא קופץ קדימה ווודיל מפנה אליו את מבטו. איווי שולח מתקפת חול ופוגע בפניו של ווידל שמוטח מעט לאחור, אך במהרה נעמד על זנבו, עיוור מעט מהחול. הוא מתחיל לשלוח עוקצי רעל לכל כיוון ואיווי יורה במתקפה מהירה, מתחמק מההתקפה ופוגע בו ישירות. ווידל מתעופף באוויר אך לפתע פוצה את פיו ותופס את איווי ברגליו יחד עם מתקפת חוט. איווי מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.
[B]עידו~[/B]
אתה מלטף את באלבאזור ומשבח אותו על הקרב, ולאחר מכן מחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור כמה דקות אתה שומע רחש נוסף מתוך אחד השיחים. אתה מביט בשיח בחשש, כשלפתע יוצא מתוכו מאמן [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/100.png[/IMG]"היי ילד! רוצה קרב?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=Combusken;1120852][B]
[B]דודי~[/B]
אתה מורה לאיווי לתקוף עם מתקפת חול ומתקפה מהירה והוא קופץ קדימה ווודיל מפנה אליו את מבטו. איווי שולח מתקפת חול ופוגע בפניו של ווידל שמוטח מעט לאחור, אך במהרה נעמד על זנבו, עיוור מעט מהחול. הוא מתחיל לשלוח עוקצי רעל לכל כיוון ואיווי יורה במתקפה מהירה, מתחמק מההתקפה ופוגע בו ישירות. ווידל מתעופף באוויר אך לפתע פוצה את פיו ותופס את איווי ברגליו יחד עם מתקפת חוט. איווי מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.
[/QUOTE]
"איווי עכשיו יד עוזרת ואז התקפה מהירה שוב!" אצעק לאיווי בבהלה
-
[QUOTE=Combusken;1120852][[B]עידו~[/B]
אתה מלטף את באלבאזור ומשבח אותו על הקרב, ולאחר מכן מחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור כמה דקות אתה שומע רחש נוסף מתוך אחד השיחים. אתה מביט בשיח בחשש, כשלפתע יוצא מתוכו מאמן [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/100.png[/IMG]"היי ילד! רוצה קרב?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
"למה לא," אני אומר בחיוך קטן ומוכן, ואז שולף את הפוקדור של בלבאזור, "צא בלבאזור!" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, מחכה שבלבאזור יצא ושהמאמן יוציא את הפוקימון שלו לקרב.
-
[quote=Combusken;1120584][B]דניס~[/B]
צרמנד'ר מרים את ידו הימנית ועושה למאנקי סימן עם העין, ומאנקי נרתע מזה קצת ומתחיל להתעצבן. הוא יוצא על דעת עצמו קדימה ומתכוון להשתמש בבעיטה נמוכה, אולם צרמנד'ר משתמש בגחלת ופוגע ישירות במאנקי, מעיף אותו אחורנית "תקום כבר! השתמש בחבטות זעם!" צועק הילד. מאנקי קם וקופץ אל עבר צרמנד'ר, מתכונן להכות בו עם חבטות זעם.[/quote]
גחלת? גם אמרתי שריטה וגם אין לו גחלת במתקפות
---
"תשתמש בגחלת בכדי להרחיק אותו!" אורה לצ'רמנדר "תשתמש בשריטה!"
-
[quote]תומר~
"אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י בחיוך, ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מניחה אותם במכונה מאחוריה, ומפעילה אותה. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך.[/quote]
"תודה רבה ולא נרשמתי." אומר להאחות ג'וי, "אני יכול להירשם כאן? אם כן איפה?"
-
[quote]עמית~
באלבאזור ממתין לרגע הנכון ואז יורה עלי תער במהירות לעברו של זיגזגון, שמנסה להתחמק אך לא מצליח וסופג מכה ישירה. זיגזגון עף אחורנית באוויר ובאלבאזור מנצל זאת, רץ קדימה ופוגע בו עם דחיפה. זיגזגון מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מעוצמת המכה.[/quote]
"אוקיי, עכשיו הגיע הזמן ללכוד את הזיגזגון!" אומר ואוציא פוכדור מכיסי, תוך כדי שאחשוב לעצמי:"הפעם, אני אלכוד את הזיגזגון הזה!אני בטוח!" ובתקווה אזרוק את הפוכדור שנית על הזיגזגון הפראי.
-
[quote=Combusken;1120839][B]קודאק~[/B]
עד 12 וחצי לפחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב, ואז אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר הפוקימון. הפוקימון נשאב פנימה והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף, הוא נעצר. לכדת את... רגע, את מי בעצם? אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוכדור, והפוקדע סורק אותו ומיד מתגלה לך שזהו [I]"אודיש, פוקימון העלה. אודיש נחשב לפוקימון חברתי מאוד, ולפוקימון אמין"[/I]
[/quote]
אני זה שלא היה,סליחה.
~~~~~~
"יפה צ'רמנדר! תפסנו לנו אודיש!!" אקרא בגאווה ואחייך לכיוונו.
"טוב בואו נמשיך.." אקרא ואוציא את אודיש.
"בוא אודיש" אומר וארים אותו ואמשיך עם שניהם לעבר העיר הבאה.
-
[QUOTE=Combusken;1120779][B]
[B]עומר~[/B]
אתה מורה לסקווירטל לשלוח בועות והוא שולח בועות לעבר פידג'י ומנסה לבלבל אותו, פידג'י מתחמק עם מתקפה מהירה ולא מתבלבל, אולם אז סקווירטל מתחיל להסתובב במקום ויורה אקדח מים שיוצר מין מערבולת, ופידג'י נכנס אל תוכה וסופג מכה ישירה מכל הצדדים "קדימה פידג'י, החזק מעמד!" קורא הילד, אך ללא הועיל, ופידג'י נופל על הקרקע כעבור כמה שניות, מעולף. "חזור פידג'י" אומר הילד באכזבה "להתראות" הוא אומר בשקט וצועד לדרכו.
[/QUOTE]
"כל הכבוד סקווירטל" אומר לו בגאווה ואחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרכי בשביל
-
[quote=Combusken;1120779][B]נל~[/B]
את בורחת החוצה מתוך העשן וצועקת לצרמנד'ר לא לנשום הרבה ולצאת מהעשן, מחפשת אותו פנים. כעבור כמה שניות את מבחינה בו, ומוציאה אותו המעשן. הוא עדיין נחנק אך חוזר לעצמו במהרה. הוא מסתכל עלייך, מחייך, אולם ממשיך להשתעל.[/quote]
"כל הכבוד, צ'רמנדר." אומר לו. "כנראה צריך להתאמן על זה, אני צודקת?" אשאל בחיוך. "אולי כדאי שתנוח קצת ואז נתאמן." אומר לצ'רמנדר. "חזור!" אקרא לו ואחזיר אותו לפוקדור כדי שינוח. "אולי כדאי לי להמשיך לעיר הבאה ולמצוא מרכז פוקימונים קרוב." אומר לעצמי בקול.