-
[QUOTE=kickass;1121189][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
"מאד מאד!" מאשר מאדקיפ ופוצח בריצה אל עבר סידוט ומשתמש בדחיפה.
"סיד סיד" אומר סידוט המבולבל גם לא ראה כלום והרגיש איך המחכה החזקה פוגעת בו.
מאדקיפ חוזר לאיזור שלידך ומחכה לראות מה יקרה.
סידוט מסתובב בסחרורות ולבסוף נופל.סידוט מעולף.[/COLOR][/QUOTE]
"פוקדור צא!!!!" אזרוק פוקדור על סידוט ואקווה שהוא נלכד
-
[COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
תשקיע קצת יותר בתגובות בבקשה.
תוסיף תיאורים ומחשבות שצריך או אפשר כמו שאמרתי מקודם.
-----------------------
נדנוד ראשון עובר בהצלחה ולאחר מכן שני הנדונדים האחרים.
תפסת סידוט!.
"מאד מאד" מאדקיפ קופץ משמחה לאחר עוד ניצחון מוצלח בקרב.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121196][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
תשקיע קצת יותר בתגובות בבקשה.
תוסיף תיאורים ומחשבות שצריך או אפשר כמו שאמרתי מקודם.
-----------------------
נדנוד ראשון עובר בהצלחה ולאחר מכן שני הנדונדים האחרים.
תפסת סידוט!.
"מאד מאד" מאדקיפ קופץ משמחה לאחר עוד ניצחון מוצלח בקרב.[/COLOR][/QUOTE]
"יש עוד פוקימון!!!" אצאק ואחבק את מאדקיפ ואחשוב 'יש לי מזל היום כבר 2 פוקימונים'
"טוב מאדקיפ" אני ממוריד אותו "בוא נראה מה מצב של חברנו החדש צא!" ואני יוציא את סידוט מהפוקדור
"סידוט אני המאמן החדש שלך אני אתן לך להסתובב איתנו קצת ועכשיו נמשיך לעיר סלורין קדימה!"
-
"סיד סיד!" סידוט נראה שמח להצטרף לצוות שלכם לאחר שהיה בודד.
סידוט ומדאקיפ מתחילים ללכת לצידך אל עבר העיר סלורין.
בעודך הולך אתה שם לב לשמש השוקעת ומבין שעוד כמה רגעים יגיע גם החושך.
"מאד מאד" אומר מאדקיפ ומפנה את תשומת לבך אל העיר סלורין שנמצאת באופק,מרחק של 5 דקות הליכה.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121150][COLOR=Red][U][B]ניב:[/B][/U]
לא התכוונתי שיהיה שותף שלך רק ניסיתי ליצור אמפתיה חח
ואתה תפגוש בו שוב בעתיד אל תדאג.
------------------------
אתה וטריקו נפרדים מריקו וממשיכים לכם בדרכם.
אתם הולכים מעט עייפים מכל הדרך הארוכה שעברתם ואתה במיוחד.
"טריקו טרי" אומר לך טריקו ומפנה את תשומת לבך לשערים גדולים שמאחוריהם מגיעים אורות צבעוניים.
אתה שם לב שמתחיל להחשיך ולא נותר הרבה זמן עד שתגיעו כי העיר סלורין במרחק חמש דקות ממכם.[/COLOR][/quote]
אהנהן בראשי ואומר "אוקיי טריקו בוא נזוז.. אין לנו הרבה זמן!"
לאחר מכן אבקש ממנו שיקח אותי למקום שראה ואומר "תוביל אני אחריך, קדימה אולי ככה נספיק לשכור חדר במרכז הפוקימונים.. עם לא? נישן תחת כיפת השמיים!" ואז אחייך אליו.
בעוד אני רץ אחריי טריקו זמן מה אקח את הפוקדור של פידג'י אצעק "נחת מספיק צא!" ואלחץ לכיוון האוויר על הפוקדור שהוא בידי.
אומר לו "אוקיי פידג'י שלי, תביט מלמעלה ותראה לאן אנחנו מתקדמים, תתקדם קצת ותראה עם יש אנשים."
-
[QUOTE=kickass;1121211][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
"סיד סיד!" סידוט נראה שמח להצטרף לצוות שלכם לאחר שהיה בודד.
סידוט ומדאקיפ מתחילים ללכת לצידך אל עבר העיר סלורין.
בעודך הולך אתה שם לב לשמש השוקעת ומבין שעוד כמה רגעים יגיע גם החושך.
"מאד מאד" אומר מאדקיפ ומפנה את תשומת לבך אל העיר סלורין שנמצאת באופק,מרחק של 5 דקות הליכה.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב יאללה בואו נרוץ! אנחנו רוצים כבר להגיע לא?" ואנחנו נתחיל לרוץ לעבר העיר סלורין ואחשוב לעצמי 'מכון העיר סלורין הנה אני בא!'
-
[COLOR="Red"] [B]ניב[/B]
טריקו מתחיל להוביל אותך בעודכם רצים ולאט לאט אתה רואה את העיר טוב יותר למרבה הפתעתך גם לקראת הלילה העיר כולה מלאה אורות ונראה שמנהלים שם חיי יום ולילה.
"פידג'יי" אומר פידג'י ובמהרה עולה למעלה גבוה,נראה שהוא שמח להביא תועלת ולעזור לך.
פידג'י חוזר מטה ואומר לך שיש מלא אנשים ברחובות וכמו שראית כל הרחובות מוארים.
הוא חוזר למעלה וכעת אתה מובל על ידי טריקו באדמה ועל ידי פידג'י באוויר.
לאחר ריצה ממושכת של 4 דקות אתה מגיע לבסוף לעיר סלורין![/COLOR]
אתה מתחיל לרוץ עם מאדקיפ וסידוט איתך.
"סיד סיד" לאתה מבין שקשה לו לרוץ עם רגליו הקטנות אז אומר קופץ במהרה על ראשך ואתם ממשיכים בדרככם.
לאחר ריצה קלה את מגיעים לשערי העיר סלורין ונכנסים לתוכה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121232][COLOR="Red"] [B]ניב[/B]
טריקו מתחיל להוביל אותך בעודכם רצים ולאט לאט אתה רואה את העיר טוב יותר למרבה הפתעתך גם לקראת הלילה העיר כולה מלאה אורות ונראה שמנהלים שם חיי יום ולילה.
"פידג'יי" אומר פידג'י ובמהרה עולה למעלה גבוה,נראה שהוא שמח להביא תועלת ולעזור לך.
לאחר ריצה ממושכת של 4 דקות אתה מגיע לבסוף לעיר סלורין![/COLOR]
אתה מתחיל לרוץ עם מאדקיפ וסידוט איתך.
"סיד סיד" לאתה מבין שקשה לו לרוץ עם רגליו הקטנות אז אומר קופץ במהרה על ראשך ואתם ממשיכים בדרככם.
לאחר ריצה קלה את מגיעים לשערי העיר סלורין ונכנסים לתוכה.
[/COLOR][/QUOTE]
אני מגיע לעיר ונכנס לתוכה ומחפש את מכון העיר בתקווה לאתגר את מאמן המכון 'נו יאללה איפה זה' אחשוב
-
[quote=kickass;1121232][COLOR=Red] [U][B]ניב:[/B][/U]
לאחר ריצה ממושכת של 4 דקות אתה מגיע לבסוף לעיר סלורין![/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR][/quote]
"וווואוווו אז ככה היא נראת, העיר סלורין!" אומר בהתפעלות רבה ואחייך אל טריקו ואל פידג'י, אסמן לטריקו לתפס אל ראשי.
לאחר מכן אסתובב קצת בעיר ואביט סביב, אומר שלום לסתם אנשים בלא סיבה.. ואחפש את מרכז הפוקימונים.
במידה ואתקשה אשאל בנימוס מישהו שיקוון אותי, אתן לאחות ג'וי את שני הפוקימונים שלי בפוקדורים ואלך לשבת ולחכות להם בחזרה...
-
אתה מחפש את המכון העיר ולאחר זמן ארוך של חיפושים אתה לבסוף מוצא את הבניין.
"היי ילד באת לקרב מכון?" אתה שומע קול רקגע לפניי שאתה מתקרב לבניין.
"אין לך מה ללכת המכון סגור בשעות האלוה תחזור מחר" הוא אומר לך.
אתה מסתובב רואה איש מוזר מאחוריך שלאחר מכן נעלם.
"מאד מאד" מדקיפ נראה עייף מהריצה וכך גם סידוט שעל ראשך כבר נח לו.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים בעיר ולאחר כמה הדרכות של אנשים מהרחוב אתה מוצא את המרכז.
בניין גדול ויפה שעל שבראשו פסל של פוכדור.
אתה נכנס לבניין ומוצא את האחות ג'וי בדלפק שלידה אתה רואה פוקימון שדיי זר לך([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/531.png[/IMG]).
"שלום לך תביא את הפוכדורים ותחכה בספסלים ליד מכונות השתייה" היא אומרת לך ולוקחת ממך את הפוכדורים.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121254][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
אתה מחפש את המכון העיר ולאחר זמן ארוך של חיפושים אתה לבסוף מוצא את הבניין.
"היי ילד באת לקרב מכון?" אתה שומע קול רקגע לפניי שאתה מתקרב לבניין.
"אין לך מה ללכת המכון סגור בשעות האלוה תחזור מחר" הוא אומר לך.
אתה מסתובב רואה איש מוזר מאחוריך שלאחר מכן נעלם.
"מאד מאד" מדקיפ נראה עייף מהריצה וכך גם סידוט שעל ראשך כבר נח לו.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים בעיר ולאחר כמה הדרכות של אנשים מהרחוב אתה מוצא את המרכז.
אתה נכנס לבניין ומוצא את האחות ג'וי בדלפק שלידה אתה רואה פוקימון שדיי זר לך([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/531.png[/IMG]).
"שלום לך תביא את הפוכדורים ותחכה בספסלים ליד מכונות השתייה" היא אומרת לך ולוקחת ממך את הפוכדורים.[/COLOR][/QUOTE]
"כדאי שתחזרו לפוקדורים תחזרו!" אגיד ואחזיר אותם לפוקדורים ואלך למרכז הפוקימונים כדי לישון שם ללילה
-
אתה מחזיר את סידוט ומאדקיפ בחזרה לפוכדורים שלהם ומתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים שבראשך אתה מנסה לשנן את הדרך למכון בכדי לזכור את המיקום למחרת בבוקר.
לאחר חיפושים ממושכים ללא הצלחה אתה נעזר באנשים המעטים שנשארו ברחוב בשעה הזו של הלילה והם מכוונים אותך לבניין גדול ומפואר שבראשו עומד פסל של פוכדור.
אתה שם לב שרשום:"מרכז הפוקימונים".[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121278][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
אתה מחזיר את סידוט ומאדקיפ בחזרה לפוכדורים שלהם ומתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים שבראשך אתה מנסה לשנן את הדרך למכון בכדי לזכור את המיקום למחרת בבוקר.
לאחר חיפושים ממושכים ללא הצלחה אתה נעזר באנשים המעטים שנשארו ברחוב בשעה הזו של הלילה והם מכוונים אותך לבניין גדול ומפואר שבראשו עומד פסל של פוכדור.
אתה שם לב שרשום:"מרכז הפוקימונים".[/COLOR][/QUOTE]
מה אני אמור להגיד??
----------------
אני נכנס למרכז ורואה את האחות ג'וי "שלום אני אוכל לקבל לינה וגם תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי??"
-
האמת יכולת להגיד מספיק דברים נתתי לך אינפורמציה על המקום ולאחר מכן יכולת להוסיף על מה תעשה בפנים.
אני לא יכול לכתוב לך הגעת נכנסת והלכת לישון. אתה צריך לעשות את כל זה פשוט תהיה יצירתי.
יש לך גם מלא דברים כמו טלפון וכל מיני תחשוב קצת
ותשקיע בתגובות תראה דוגמא משחקנים אחרים.
-----------
אתה נכנס למרכז וניגש לדלפק באמצע המקום.
"שלום לך מה אני יכולה לעשות עבורך" שואלת אותך האחות ג'וי ולידה אתה שם לפוקימון ורוד ודיי מוזר([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/531.png[/IMG]).
היא לוקחת ממך את הפוכדורים ומרפאת אותם בחזרה.
"הנה המפתחות לחדר שלך,חדר מספר 22 בקומה השנייה.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1120774][B]אדם[/B]
"קטרפ..." הוא אומר לך ונראה כי הוא מתחיל להרגע ולהתרחק בראשו מכל הטראומה שעבר.
בנתיים בקרב הפוצ'יאנות לא נותנות מונח לטורצ'יק ומתחילות לכעוס על כך שהוא ואתה מתערבים בעניינים שלהם.
"טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת ישירות באחד מהם ואותו אחד משאיר את חברו מאחור ובורח".
אתה שומע את נהימותיו של פוצ'יאנה שנשאר ומבין כי עליך להיות דרוך בקרב.
פוצ'יאנה מגביר תאוצה ורץ אל עבר טורצ'יק בכוונה להשתמש בנשיכה!.
.[/quote]
"טורצ'יק קדימה! תשתמש שוב גחלת על רגליו של פוצי'אנה כדי להפיל אותו ואז תתקוף בשריטה צא!" אצעק
-
[QUOTE=kickass;1121292][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
האמת יכולת להגיד מספיק דברים נתתי לך אינפורמציה על המקום ולאחר מכן יכולת להוסיף על מה תעשה בפנים.
אני לא יכול לכתוב לך הגעת נכנסת והלכת לישון. אתה צריך לעשות את כל זה פשוט תהיה יצירתי.
יש לך גם מלא דברים כמו טלפון וכל מיני תחשוב קצת
ותשקיע בתגובות תראה דוגמא משחקנים אחרים.
-----------
אתה נכנס למרכז וניגש לדלפק באמצע המקום.
"שלום לך מה אני יכולה לעשות עבורך" שואלת אותך האחות ג'וי ולידה אתה שם לפוקימון ורוד ודיי מוזר([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/531.png[/IMG]).
היא לוקחת ממך את הפוכדורים ומרפאת אותם בחזרה.
"הנה המפתחות לחדר שלך,חדר מספר 22 בקומה השנייה.[/COLOR][/QUOTE]
אני עולה לקומה השינה במדרגות וחושב 'כבר נגמר היום הראשון? איזה מהר...' ואני מגיע לחדר פותח את הדלת
ונשכב על המיטה בלי אפילו להחליף בגדים ונרדם...
-
[COLOR="Indigo"][B]אדם[/B]
פוצ'יאנה מגביר קצב אל עבר טורצ'יק שמשתמש בגחלת אל עבר רגלו.
למזלך הפוצ'יאנה כל כך עצבני וכעוס שהוא לא שם לב למתקפה ולא מצליח להתחמק.
פוצ'יאנה נופל על הקרקע וטורצ'יק מוסיף בשריטה.
"טורצ'י טורצ'" אומר לך טורצ'יק בשמחה לאחר שהמהלך עבד.
פוצ'יאנה מנסה לקום ובכוחותיו האחרונים הוא מצליח ומשתמש בנשיכה אל עבר טורצ'יק העייף.
לפני שאתה מספיק לומר משהו קטרפי משתמש ביריית קורים(string shot) ומונע מפוצ'יאנה לפגוע בטורצ'יק.[/COLOR]
אתה הולך לישון וחושב על היום הראשון ועל הימים שיבואו.
אתה נרדם במהרה בציפייה לקרב המכון.
~~~
"מאד מאד","סיד סיד","סטאר!" אתה שומע קולות שמעירים אותך משנתך ואתה מוצא את כל הפוקימונים שלך מחוץ לפוכדור.
אתה מסתכל מהחלון ושם לב שהשמש שוטפת את האיזור,הבוקר הגיע!.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121085][B][SIZE="4"]לכולם:
לחזור לעיצוב הקודם בהודעות או להשאיר עם צבעים?[/SIZE][/B]
סטארלי יוצא אל עבר סידוט במתקפת כנף ומשתדל לבצע אותה בקצב איטי.
"סיד.." אומ סידוט ונראה בטוח בעצמו וכאשר סטארלי מגיע הוא משתמש לפתע בהקשחה(harden).
סטארלי נפגע טיפה מהמכה והתרחק טיפה אחורה.
סידוט מבצע בעצמו מתקפה ומשתמש במתקפת בוץ שנשלחת היישר לפניו של סטארלי![/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][B]דוד[/B]
לא שכחתי
ואיך אתה רוצה פוקימונים שיהיו לך זכר או נקבה?
---------
את יורדת מהספינה ומתבוננת לכל עבר בנמל הגדול הזה.
מימינך את רואה מרכז פוקימונים ובצידו השני של הנמל חנות.
לאחר מבטים מסביב את קולטת בעינייך את דוכן ההרשמה לליגה.
"פיפלאפ פיפ!" אומרת לך פיפלאפ,נראה שהיא נלהבת נורא מלראות את דוכן ההרשמה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
לא בוא נזרום אתה צודק טעות שלי.
פשוט ניסיתי לצייר את המתקפה כמתקפה שתנסה להכשיל אותך...
-----------
טריקו מתחמק מהמתקפה בשנייה האחרונה ואתה רואה מהצד השני את הילד הקטן מאוכזב במעט.
טריקו פותח במתקפה מהירה אל עבר פוליווג.
"אקדח מים!" צועק הילד ושטף מים חזק יוצא מפיו של פוליווג אל עבר טריקו.
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
"לא רוכב אופניים,אופנוע והוא מאוד מסוכן" אומר לך ריקו ומדגיש.
"אוקיי אם כך אני בוחר בפוליווג" אומ ריקו ומתוך הפוכדור יוצא פוקימון קטנטן וכחול עם מערבולת על בטנו().
"צ'ימצ'אר צ'ימ" אומר צ'ימצ'אר ולמרות שהוא להוט לקרב נראה כי הוא חושב שאין לו סיכוי אל מול פוקימון מים.
"תתחיל אתה" אומר ריקו.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.." אנסה לחשב שיטות קרב
"צ'ימצ'אר! תתקיף אותו בגחלת! ואז שריטה!" אפקוד עליו בביטחון,
'קדימה צ'ימצ'אר,אתה יכול...' אמלמל לעצמי בלב
-
[quote=kickass;1121307][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]פוצ'יאנה מגביר קצב אל עבר טורצ'יק שמשתמש בגחלת אל עבר רגלו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]למזלך הפוצ'יאנה כל כך עצבני וכעוס שהוא לא שם לב למתקפה ולא מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=indigo]פוצ'יאנה נופל על הקרקע וטורצ'יק מוסיף בשריטה.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טורצ'י טורצ'" אומר לך טורצ'יק בשמחה לאחר שהמהלך עבד.[/COLOR]
[COLOR=indigo]פוצ'יאנה מנסה לקום ובכוחותיו האחרונים הוא מצליח ומשתמש בנשיכה אל עבר טורצ'יק העייף.[/COLOR]
[COLOR=indigo]לפני שאתה מספיק לומר משהו קטרפי משתמש ביריית קורים(string shot) ומונע מפוצ'יאנה לפגוע בטורצ'יק.[/COLOR]
[/quote]
"וואו תודה רבה קטרפי" אגיד בחיוך ואסתכל עליו
'הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה' אחשוב בכעס ואסתכל על פוצי'אנה שכבול בחוטים
"טורצ'יק קדימה! גחלת עכשיו!" אצעק ואצביע על פוצ'יאנה
'בגלל הקורים שעל גופו של פוצ'יאנה אני בטוח שהוא לא יעמוד במתקפה' אחשוב בזמן שאוריד את קטרפי לאדמה תוך כדי שאני מסתכל על פוצ'יאנה מותקף
-
[QUOTE=kickass;1121307][COLOR="Indigo"][B]אדם[/B]
פוצ'יאנה מגביר קצב אל עבר טורצ'יק שמשתמש בגחלת אל עבר רגלו.
למזלך הפוצ'יאנה כל כך עצבני וכעוס שהוא לא שם לב למתקפה ולא מצליח להתחמק.
פוצ'יאנה נופל על הקרקע וטורצ'יק מוסיף בשריטה.
"טורצ'י טורצ'" אומר לך טורצ'יק בשמחה לאחר שהמהלך עבד.
פוצ'יאנה מנסה לקום ובכוחותיו האחרונים הוא מצליח ומשתמש בנשיכה אל עבר טורצ'יק העייף.
לפני שאתה מספיק לומר משהו קטרפי משתמש ביריית קורים(string shot) ומונע מפוצ'יאנה לפגוע בטורצ'יק.[/COLOR]
אתה הולך לישון וחושב על היום הראשון ועל הימים שיבואו.
אתה נרדם במהרה בציפייה לקרב המכון.
~~~
"מאד מאד","סיד סיד","סטאר!" אתה שומע קולות שמעירים אותך משנתך ואתה מוצא את כל הפוקימונים שלך מחוץ לפוכדור.
אתה מסתכל מהחלון ושם לב שהשמש שוטפת את האיזור,הבוקר הגיע!.[/COLOR][/QUOTE]
"בוקר טוב לכם" אני קם ואומר להם "תרצו לאכול ארוחת בוקר?" אנחנו יורדים במדרגות ומגיעים למקום שאוכלים בו ואוכלים ארוחת בוקר "אז מה דעתכם לגבי קרב המכון הקרב ובא.? אני עוד לא יודע במי לבחור זה סוג חרק אז נראלי אני אקח אותך סטרלי ומאדקיפ גם אותך מצטער סידוט יאללה בואו נצא "אנחנו יוצאים ממרכז הפוקימונים והולכים למכון
-
[COLOR="indigo"][B]אדם[/B]
טורצ'יק מקשיב להוראה שלך ותוקף בגחלת.
פוצ'יאנה זז מצד לצד ומנסה להתחמק מהמתקפה אך הוא נכשל תודות לקאטרפי והקורים שלו.
לאחר המתקפה אתה שומע את פוצ'יאנה נוהם ומרוב האגו מנסה להשאר עירני אך לרוע מזלו הוא תשוש והמתקפות הישירות שספג גורמים לו להתעלף במקום.
"טורצ'י" טורצ'י שמח וחוזר לחיקך וגם קטארפי שמח לא פחות מודה לך ולטורצ'יק.[/COLOR]
אתה שם לב שריקו חסר ביטחון ולא יודע באיזו מתקפה להשתמש.
צ'ימצ'אר תוקף אותו בגחלת אך זה לא משפיע כל כך עליו אבל כאשר הוא משתמש בשריטה הפוליווג הקטן נפגע קשה.
"פוליווג תשתמש באקדח מים מהר" אומר לו ריקו והפוליווג מתחיל לנפח את בטנו ולאחר כמה שניות אתה רואה מפיו מטח מים עצום המכוון היישר לצ'ימצ'אר ואתה יודע שאם זה יפגע בו זה מסוכן.[/COLOR]
אתם אוכלים ארוחת בוקר מזינה וטעימה ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים לאחר שבחרת במי להשתמש בקרב.
אתה צועד אל עבר המכון משנן את הדרך לשם בראשך ולבסוף מגיע שלשמחתך הוא לא סגור כמו אתמול.
אתה נכנס למכון עצמו ואתה מגלה שהוא חשוך.
ולאחר כמה צעדים בו האור נדלק לפתע ועומד מולך נער עם בגדים בגוון ירוק ושיער סגול שלא נראה מזיק כל כך([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/67.png[/IMG]).
"באת לקרב המכון ?" הוא שואל אותך.
באותו הזמן אתה גם מתבונן בזירה הגדולה שמשטחה הוא דשא אמיתי ובאיזור מפוזרים עצים ושיחים שמקנים יתרון לפוקימונים חרק.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121336][COLOR="indigo"][B]אדם[/B]
לאחר המתקפה אתה שומע את פוצ'יאנה נוהם ומרוב האגו מנסה להשאר עירני אך לרוע מזלו הוא תשוש והמתקפות הישירות שספג גורמים לו להתעלף במקום.
"טורצ'י" טורצ'י שמח וחוזר לחיקך וגם קטארפי שמח לא פחות מודה לך ולטורצ'יק.[/COLOR]
צ'ימצ'אר תוקף אותו בגחלת אך זה לא משפיע כל כך עליו אבל כאשר הוא משתמש בשריטה הפוליווג הקטן נפגע קשה.
"פוליווג תשתמש באקדח מים מהר" אומר לו ריקו והפוליווג מתחיל לנפח את בטנו ולאחר כמה שניות אתה רואה מפיו מטח מים עצום המכוון היישר לצ'ימצ'אר ואתה יודע שאם זה יפגע בו זה מסוכן.[/COLOR]
אתם אוכלים ארוחת בוקר מזינה וטעימה ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים לאחר שבחרת במי להשתמש בקרב.
אתה צועד אל עבר המכון משנן את הדרך לשם בראשך ולבסוף מגיע שלשמחתך הוא לא סגור כמו אתמול.
ולאחר כמה צעדים בו האור נדלק לפתע ועומד מולך נער עם בגדים בגוון ירוק ושיער סגול שלא נראה מזיק כל כך([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/67.png[/IMG]).
באותו הזמן אתה גם מתבונן בזירה הגדולה שמשטחה הוא דשא אמיתי ובאיזור מפוזרים עצים ושיחים שמקנים יתרון לפוקימונים חרק.[/COLOR][/QUOTE]
"כן! אני באתי להילחם נגד מאמן המכון!" אצעק "מי שואל?" ותוך כדי אבחן עוד קצת את הזירה
-
[quote=kickass;1121336][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק מקשיב להוראה שלך ותוקף בגחלת.[/COLOR]
[COLOR=indigo]פוצ'יאנה זז מצד לצד ומנסה להתחמק מהמתקפה אך הוא נכשל תודות לקאטרפי והקורים שלו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]לאחר המתקפה אתה שומע את פוצ'יאנה נוהם ומרוב האגו מנסה להשאר עירני אך לרוע מזלו הוא תשוש והמתקפות הישירות שספג גורמים לו להתעלף במקום.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טורצ'י" טורצ'י שמח וחוזר לחיקך וגם קטארפי שמח לא פחות מודה לך ולטורצ'יק.[/COLOR]
[COLOR=blue].[/COLOR][/quote]
"אין בעיה קטרפי רק פעם הבאה תזהר בבקשה, אני בטוח שהם לא יציקו לך יותר" אגיד בחיוך לקטרפי
לאחר כמה שניות של שקט...:"אה טוב אנחנו צריכים לזוז טורצ'יק אז קדימה" אגיד לטורצ'יק ושנינו נתחיל להתקדם על עבר העיר הראשונה והמכון הראשון
-
[QUOTE=kickass;1121336][COLOR="indigo"][B]אדם[/B]
באותו הזמן אתה גם מתבונן בזירה הגדולה שמשטחה הוא דשא אמיתי ובאיזור מפוזרים עצים ושיחים שמקנים יתרון לפוקימונים חרק.[/COLOR][/QUOTE]
אתחיל לחייך,רציתי לנצל את חוסר הביטחון של ריקו ולכן הייתי צריך להראות עם כמה ביטחון שאוכל..
"צ'ימצ'אר!" אצעק לו ובאותו זמן אנסה לחשוב על בפתרונות טובים לבעייה
'קדימה... לחשוב,לחשוב!' אומר לעצמי בלב,בין רגע אפתח עיניים 'מצאתי!'
צ'ימצ'אר! חפירה! ככה גם תתחמק,וגם תתקיף! קדימה אני מאמין בך!" אעודד אותו
-
"שמי הוא כריס ואני מנהיג מכון החרק של העיר סלורין" הוא אומר לך ברישמיות ובבטחון.
"אם באת לאתגר אותי לקרב רק שתדע אני לא הולך לעשות לך חיים קלים" הוא אומר ומזלזל טיפה דבר שמעצבן אותך.
"הקרב ילך ככה אחד על אחד שלכל מאמן שלושה פוקימונים,מותר להחליף פוקימון מתי שתרצה במהלך הקרב" הוא אומר לך ומסמן לך לעמוד במעמד המאמנים והוא במעמד המנהיג.
"מוכן?" שואל כריס וזורק פוכדור לפנים הזירה. מתוך הפוכדור יוצא פוקימון חרק בשם ספינאראק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/167.png[/IMG]).
"תתחיל אתה" אומר כריס ומחכה לראות במי תשתמש.[/COLOR]
אתה וטורצ'יק נפרדים לשלום מקאטרפי והולכים אל עבר העיר סלורין,עיר המכון הראשון.
הדרך נראית עוד רחוקה אבל אתה רואה את טורצ'יק חדור מוטיבציה להמשיך ולהלחם.
בעודך הולך רעש פתאומי עוצר אותך ואתה שם לב שמימינך היישר מהשיחים מגיעים שני שוט גפן ותופסים את טורצ'יק אל תוך היער.
אתה רץ אחרי טורצ'יק ומגלה באלבזור ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/1.png[/IMG]) ולידו טורצ'יק מוחזק בשוטי גפן שלו.[/COLOR]
"צ'ימצא'ר" הוא אומר לך בקול ומבצע מיד את המהלך.
צ'ימצ'אר חופר ונכנס אל תוך האדמה ונותן למטח המים לעבור הלאה.
"אוי לא איפה הוא עכשיו" אומר ריקו וככה גם פוליווג שלו נעשה מבולבל.
צ'ימצ'אר מפתיע את פוליווג ומשתמש בשריטה שמפילה אותו על הקרקע ופוגעת בו חזק.
"אוי לא פוליווג תקום בבקשה ותנסה להשתמש בהיפנוזה.
לפתע מתוך ביטנו יוצאת אבקה מרחפת שמכוונת היישר לצ'ימצ'אר.
"צ'ים צ'ים" אומר לך צ'ימצ'אר ולא יודע מה לעשות.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121352][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
"שמי הוא כריס ואני מנהיג מכון החרק של העיר סלורין" הוא אומר לך ברישמיות ובבטחון.
"אם באת לאתגר אותי לקרב רק שתדע אני לא הולך לעשות לך חיים קלים" הוא אומר ומזלזל טיפה דבר שמעצבן אותך.
"הקרב ילך ככה אחד על אחד שלכל מאמן שלושה פוקימונים,מותר להחליף פוקימון מתי שתרצה במהלך הקרב" הוא אומר לך ומסמן לך לעמוד במעמד המאמנים והוא במעמד המנהיג.
"מוכן?" שואל כריס וזורק פוכדור לפנים הזירה. מתוך הפוכדור יוצא פוקימון חרק בשם ספינאראק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/167.png[/IMG]).
בעודך הולך רעש פתאומי עוצר אותך ואתה שם לב שמימינך היישר מהשיחים מגיעים שני שוט גפן ותופסים את טורצ'יק אל תוך היער.
אתה רץ אחרי טורצ'יק ומגלה באלבזור ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/1.png[/IMG]) ולידו טורצ'יק מוחזק בשוטי גפן שלו.[/COLOR]
"צ'ים צ'ים" אומר לך צ'ימצ'אר ולא יודע מה לעשות.[/COLOR][/QUOTE]
'מהר! אני חייב לחשוב!' אומר בליבי בחשש
"אני יודע! צ'ימצ'אר אני יודע שאתה טוב בטיפוס! טטפס על העץ וככה העלים יסתירו לך הכל! וכשאתן לך סימן,קפוץ עליו ותשתמש בגחלת!" אורה לו בביטחון
"אם זה לא מצליח,תנסה להשתמש שוב בחפירה ובכך לא תוכל לראות מה קורה למעלה! ושאתן לך סימן,צא מהאדמה שמתחתיו ותשתמש בשריטה!" אוסיף.
'אני חייב להראות ביטחון לריקו,זה יכול לגרום לו לחשוש לפי מה שראיתי!' אסיק לעצמי בראש ואנסה להפגין ביטחון ואנסה לחייך כמה שיותר..
-
נראה ששתי האסטרטגיות שלך עובדות.
צ'ימצ'אר מקפץ לעץ ומתחמק ובאותו הזמן בטחונו של ריקו יורד עוד יותר והוא מתחיל לחשוש.
צ'ימצ'אר מטפס וגורם לפוליווג להשאר חסר מודעות.
"תשתמש באקדח מים" קורא ריקו ופוליווג מתחיל להשתמש באקדח מים לכל מקום.
למזלו של ריקו ולצערך אחד מן האקדח מים פוגע בצימצ'ר בגלל שהעלים והענפים בעץ הסתירו לו והוא נופל למטה טיפה פצוע.
"צ'ימצ'אר..." הוא אומר לך בקול חלש ומנסה לקום.
"מהר פוליווג אקדח מים אליו שוב" אומר ריקו ונראה כי הוא נעשה בטוח יותר ומנצל את המומנטום.
[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121254]
[COLOR=Red][U][B]ניב:[/B][/U]
"שלום לך תביא את הפוכדורים ותחכה בספסלים ליד מכונות השתייה" היא אומרת לך ולוקחת ממך את הפוכדורים.[/COLOR][/quote]
מה אני אמור לכתוב?! "לא רוצה לחכות beatch תרימי ידיים או שאני יורק!" (אי אפשר יורה כי אין לי רובה)
~~~~~~
"אוקיי תודה רבה.." אומר בנימוס ואלך לשבת על אחד הספסלים, אחפש בנתיים כתבה מעניינת בעיתון ואטייל עם העיניים על הקירות בחיפוש אחר טלוויזיה.
-
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
חשבתי אולי תרצה להתקשר לאמא שלך לספר דברים וכל מיני...(יש לך טלפון בחינם במרכז פוקימונים אם לא שמת לב לפי העמוד הראשון)
---------
"אוקיי הפוקימונים שלך בריאים ומוכנים" אומת האחות ג'וי ואודינו מתקרבת אליך ומביאה לך את שני הפוכדורים.
"אני משערת לעצמי שאתה משתתף בליגה" אומרת האחות ג'וי וממשיכה,"המכון בעיר שלנו לא פתוח בשעות האלו כדאי שתשאר פה ותעביר את הלילה" היא מציעה לך.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121362][COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
נראה ששתי האסטרטגיות שלך עובדות.
צ'ימצ'אר מקפץ לעץ ומתחמק ובאותו הזמן בטחונו של ריקו יורד עוד יותר והוא מתחיל לחשוש.
צ'ימצ'אר מטפס וגורם לפוליווג להשאר חסר מודעות.
"תשתמש באקדח מים" קורא ריקו ופוליווג מתחיל להשתמש באקדח מים לכל מקום.
למזלו של ריקו ולצערך אחד מן האקדח מים פוגע בצימצ'ר בגלל שהעלים והענפים בעץ הסתירו לו והוא נופל למטה טיפה פצוע.
"צ'ימצ'אר..." הוא אומר לך בקול חלש ומנסה לקום.
"מהר פוליווג אקדח מים אליו שוב" אומר ריקו ונראה כי הוא נעשה בטוח יותר ומנצל את המומנטום.
[/COLOR][/QUOTE]
"לא אסור לי לחשוש!" אמלמל בעצבנות "אני חייב לבטוח בצ'ימצ'אר.."
אסתכל על צ'ימצ'אר ואראה שאין לו כל כך ביטחון עכשיו
"צ'ימצ'אר! אל תתיאש! תשתמש בחפירה! ואז,תגמור את זה סופית בגחלת!!" אנסה לעודד אותו
"אתה תצליח! אני מאמין בך!" אומר לו בכל הביטחון שאזרתי..
-
[quote=kickass;1121369][COLOR=Red][B]ניב:[/B]
חשבתי אולי תרצה להתקשר לאמא שלך לספר דברים וכל מיני...(יש לך טלפון בחינם במרכז פוקימונים אם לא שמת לב לפי העמוד הראשון)
---------
"אוקיי הפוקימונים שלך בריאים ומוכנים" אומת האחות ג'וי ואודינו מתקרבת אליך ומביאה לך את שני הפוכדורים.
"אני משערת לעצמי שאתה משתתף בליגה" אומרת האחות ג'וי וממשיכה,"המכון בעיר שלנו לא פתוח בשעות האלו כדאי שתשאר פה ותעביר את הלילה" היא מציעה לך.[/COLOR][/quote]
מי היא בכלל?! סתם רעיון טוב.. ויש לי רעיון דיי עצבני שאני רוצה לראות עם תזרום איתו!
וכשהיא תענה תעצור את העדכון ותתן לי להמשיך.. אני יעשה את זה מרגש כזה, תואם קצת לעלילה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי תודה רבה!" אומר לה בחיוך. ואז אביט בטלאפון שבפינה ואשאל בנימוס "אפשר להשתמש בוא?!" ואצביע על המכשיר.
במידה ותסכים אתקשר מיד לאימי, העמוד מול מסך הטלאפון (זה עם מסך כמו בסדרה?) ואחכה לתשובה מאימי.
-
צ'ימצ'אר שומע את מילותיך ולפתע קם מן הקרקע ומספיק להתחמק מן אקדח המים באמצעות חפירה.
ריקו חוזר ללחץ והוא לא מספיק לנשום צ'ימצ'אר צץ מן האדמה ומפתיע אותו בגחלת חזקה אך לא משפיעה כל כך בגלל שהפוליווג הוא פוקימון מים.
בכל זאת אתה רואה את פוליווג מותש לגמריי ומבין שזה הזמן וזה הרגע שלך לסיים את זה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
אוקיי אני אזרום..
וכן זה כמו בסדרה
----------
אתה מחייג לאמך בהתרגשות מחכה לתמונתה שתופיע פתאום במסך.
לאחר כמה שניות של המתנה היא עונה ואתה רואה אותה מולך.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121391][COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
צ'ימצ'אר שומע את מילותיך ולפתע קם מן הקרקע ומספיק להתחמק מן אקדח המים באמצעות חפירה.
ריקו חוזר ללחץ והוא לא מספיק לנשום צ'ימצ'אר צץ מן האדמה ומפתיע אותו בגחלת חזקה אך לא משפיעה כל כך בגלל שהפוליווג הוא פוקימון מים.
בכל זאת אתה רואה את פוליווג מותש לגמריי ומבין שזה הזמן וזה הרגע שלך לסיים את זה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
אוקיי אני אזרום..
וכן זה כמו בסדרה
----------
לאחר כמה שניות של המתנה היא עונה ואתה רואה אותה מולך.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי! צ'ימצ'אר,בכל הכוח טטפס על העץ ואז תקפוץ ממנו ותשתמש בשריטה! זה ייתן לך תנופה טובה!" אפקוד עליו
'זה ייגמר עכשיו!' אומר לעצמי 'קדימה צ'ימצ'אר!' אוסיף למחשבותיי
-
[quote=kickass;1121391]
[COLOR=Red][B]ניב[/B]
אוקיי אני אזרום..
וכן זה כמו בסדרה
----------
לאחר כמה שניות של המתנה היא עונה ואתה רואה אותה מולך.[/COLOR][/quote]
תראה איזה דרמתי אני XD
שמע בשביל שהשיחה תתנהל פחות או יותר בצורה נורמאלית אני ישאל "אותה שאלות" ואתה תכתוב כזה תשובות בהתאם. והרעיון שלי יהיה מודגש.
~~~~~~
כשאביט אליה אתמלא רגש אשתדל להראות כמה שפחות ואומר "היי אמא!"
לאחר מכן אומר "אני כל-כך מתגעגע, אבל תדעי שאני מתקדם יפה, מחר אתמודד על תאג המכון הראשון שלי.. וכבר יש לי שתי פוקימונים חדשים!" ואז מיד אוציא אותם החוצה ואראה אותם למסך.
"מה השעה אצלכם?"
"מה חדש איתך ועם ארקניין שקט, או שיש אקשן? אפשר לראות אותו?"
ואז אביט בארקניין ואשאל אותו בחיוך מלא אושר "מה שלומך חבר וותיק?"
תגידי [B]"אמא יש לכם בתחנה גוריי גרולייט? תוכלי לשלוח לי אחד?" [/B]
"תשמעי אמא, לצערי אני חייב לסיים, הלילה כאן כבר יורד.. אני צריך ללכת לנוח ולהתכונן למחר, אצור איתך כבר קשר.. ביי אמא, ארקניין, אוהב אתכם מאוד!"
ואז אביט שוב באימי בשקט עד שהמסך יכבה.
-
[QUOTE=kickass;1121085][B][SIZE="4"]לכולם:
לחזור לעיצוב הקודם בהודעות או להשאיר עם צבעים?[/SIZE][/B]
סטארלי יוצא אל עבר סידוט במתקפת כנף ומשתדל לבצע אותה בקצב איטי.
"סיד.." אומ סידוט ונראה בטוח בעצמו וכאשר סטארלי מגיע הוא משתמש לפתע בהקשחה(harden).
סטארלי נפגע טיפה מהמכה והתרחק טיפה אחורה.
סידוט מבצע בעצמו מתקפה ומשתמש במתקפת בוץ שנשלחת היישר לפניו של סטארלי![/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][B]דוד[/B]
לא שכחתי
ואיך אתה רוצה פוקימונים שיהיו לך זכר או נקבה?
---------
את יורדת מהספינה ומתבוננת לכל עבר בנמל הגדול הזה.
מימינך את רואה מרכז פוקימונים ובצידו השני של הנמל חנות.
לאחר מבטים מסביב את קולטת בעינייך את דוכן ההרשמה לליגה.
"פיפלאפ פיפ!" אומרת לך פיפלאפ,נראה שהיא נלהבת נורא מלראות את דוכן ההרשמה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
לא בוא נזרום אתה צודק טעות שלי.
פשוט ניסיתי לצייר את המתקפה כמתקפה שתנסה להכשיל אותך...
-----------
טריקו מתחמק מהמתקפה בשנייה האחרונה ואתה רואה מהצד השני את הילד הקטן מאוכזב במעט.
טריקו פותח במתקפה מהירה אל עבר פוליווג.
"אקדח מים!" צועק הילד ושטף מים חזק יוצא מפיו של פוליווג אל עבר טריקו.
[/COLOR]
"לא רוכב אופניים,אופנוע והוא מאוד מסוכן" אומר לך ריקו ומדגיש.
"אוקיי אם כך אני בוחר בפוליווג" אומ ריקו ומתוך הפוכדור יוצא פוקימון קטנטן וכחול עם מערבולת על בטנו().
"צ'ימצ'אר צ'ימ" אומר צ'ימצ'אר ולמרות שהוא להוט לקרב נראה כי הוא חושב שאין לו סיכוי אל מול פוקימון מים.
"תתחיל אתה" אומר ריקו.[/COLOR][/QUOTE]
ישר רצתי לדוכן ורציתי להירשם ואמרתי לפיפלאפ "ואי את מוכנה?"
הסתכלתי עליה בחיוך וחיבקתי אותה
צ'ימצ'אר מבצע בצורה טובה את ההוראות שלך ופוגע חזק בפוליווג.
"פולי.." אומר פוליווג ומסתובב מסוחרר,"פולייי" הוא אומר שוב ונופל על הקרקע,פוליווג התעלף.
"צ'ימ צ'ימ" צ'ימצ'אר עומד עם גב זקוף ומתופף אל חזהו בגאווה לאחר הניצחון.
"ההפסד השני שלי היום,אני לא מאמין" אומר ריקו בעצבות ומחזיר את פוליווג.
"תודה שהצלת אותי ביי" הוא אומר ולא מוסיף מילה.
לאט לאט הוא נעלם מהמקום.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
אמך נרגשת לראות אותך לא פחות.
"התגעגתי בני" היא אומרת לך בטיפה עצבות.
היא אושרת ונרגשת לשמוע על התקדמותך במסע ולידה את גם רואה את חברך הוותיק ארקניין שמאושר ושמח לא פחות ממנה.
כאשר את שואל אותה על גרוי גרווליט היא עונה:"בדיוק קיבלנו ביצי פוקימונים שלהם ואני מאמינה שעד שתגיע לעיר הבאה הם כבר יבקעו,תתקשר אליי ואני אשלח לך אחד בשמחה" היא משיבה.
"לילה טוב בני בהצלחה ואל תשכח לשמור על קשר בהמשך".
"ארק ארק!" אומר לך ארקניין ולאט לאט המסך נכבה והקשר מתנתק.
"היי ילד האורות תכף נכבים החדר שלך נמצא בקומה השנייה חדר מספר 23" אמורת לך האחות ג'וי רגע לפני שהיא מכבה את האורות.[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]דוד[/B]
כן אני יודע אני שואל לגבי הפוקימונים בהמשך כי למשל חלק אמרו שהם מעוניינים רק בזכרים ואם אתה רוצה רק נקבות תרשום לי.
-----------
"פיפלאפ פיפלאפ" אומרת לך פיפלאפ בהתרגשות רבה ונראה שהיא מחבבת אותך מאוד.
אתן מגיעות לדוכן והנציגה מבקשת ממכם את כרטיס המאמן.
"שיהיה לך בהצלחה" אומרת הנציגה הנחמדה.
"תוכלו להתחיל את מסעכם משם" אומרת הנציגה ומצביעה לכיוון שלט גדול שאומר:"דרך 1 מכאן הכל מתחיל".
"פיפ לאפ" פיפלאפ קופצת מהתרגשות ונראה כי היא לא יכולה לחכות.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121422][COLOR="DarkOrange"][B]עומר [/B]
"פולי.." אומר פוליווג ומסתובב מסוחרר,"פולייי" הוא אומר שוב ונופל על הקרקע,פוליווג התעלף.
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
היא אושרת ונרגשת לשמוע על התקדמותך במסע ולידה את גם רואה את חברך הוותיק ארקניין שמאושר ושמח לא פחות ממנה.
כאשר את שואל אותה על גרוי גרווליט היא עונה:"בדיוק קיבלנו ביצי פוקימונים שלהם ואני מאמינה שעד שתגיע לעיר הבאה הם כבר יבקעו,תתקשר אליי ואני אשלח לך אחד בשמחה" היא משיבה.
"היי ילד האורות תכף נכבים החדר שלך נמצא בקומה השנייה חדר מספר 23" אמורת לך האחות ג'וי רגע לפני שהיא מכבה את האורות.[/COLOR]
כן אני יודע אני שואל לגבי הפוקימונים בהמשך כי למשל חלק אמרו שהם מעוניינים רק בזכרים ואם אתה רוצה רק נקבות תרשום לי.
-----------
"תוכלו להתחיל את מסעכם משם" אומרת הנציגה ומצביעה לכיוון שלט גדול שאומר:"דרך 1 מכאן הכל מתחיל".
"פיפ לאפ" פיפלאפ קופצת מהתרגשות ונראה כי היא לא יכולה לחכות.[/COLOR][/QUOTE]
"חכה!" אנסה לעצור בעדו אבל אראה שהוא כבר רחוק ממ ני ולא יכול לשמוע אותי
"היית מצוין צ'ימצ'אר! אבל כדאי שנמהר לעיר הבאה! אתה די תשוש אני רואה.." אומר לו
אז אתחיל לרוץ כשהוא על ראשי מחייך מניצחונו
'הצ'ימצ'אר שלי הוא משהו מיוחד,משהו מיוחד מאוד..' אחשוב בליבי כשאראה אותו מאושר קופץ על הכובע שלי...
-
צ'ימצ'אר שמח נורא מהניצחון ועוד יותר מהדרבון שאתה מביא לו.
בנתיים שהוא נח על ראשך עוברות להן הדקות ובעודכם הולכים בשביל הארוך והמתיש אתם שומעים רעשים.
צ'ימצ'אר קופץ מראש ומזהה משהו מאחורי השיחים בצד שמאל.
אתה הולך אחריו ושניכם מגלים איזור יפהפה עם אגם קטנטן ואתה שמים לב לפוקימונים שחיים שם ביחד באיזור פיצ'ו,דוובל וסקווירטל.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/557.png[/IMG],[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/172.png[/IMG],[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/7.png[/IMG]
-
[QUOTE=kickass;1121422][COLOR="DarkOrange"][B]עומר [/B]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
-----------
"פיפ לאפ" פיפלאפ קופצת מהתרגשות ונראה כי היא לא יכולה לחכות.[/COLOR][/QUOTE]
הרמתי את פיפלאפ על הידיים והיסתכלתי עליו בשמחה
אמרתי לאישה "תודה" אז התחלתי ללכת לדרך הראשונה
רציתי לחפש פוקימונים חדשים~
------------------------
אני רוצה בן בת נגיד פיפלאפ דומה לבת אז בת הבנתה?
ריולו בן וכל זה ככה אני רוצה זה וזה :) ואני נהנה מאוד בנתיים
-
[QUOTE=kickass;1121352][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
"צ'ים צ'ים" אומר לך צ'ימצ'אר ולא יודע מה לעשות.[/COLOR][/QUOTE]
"צא סטארלי מתקפת כנף!" אזרוק את הפוקדור של סטארלי ואגיד לו להילחם "בהצלחה!!"