-
[quote=גלעד2111;1143387]אז מה? זה שאז לא הזכירו זה לא אומר שהוא או מידע עליו לא היה קיים קודם בעולם הפוקימונים. יש אפילו סיכוי טוב שסלבי תוכנן עוד עם העונה הראשונה, מי יודע?[/quote]
לא אמרתי שהוא לא קיים אלה אמרתי שאם הפוקימונים היחידים מדורות קודמים בסאגה הזאת הם פיקצ'ו ומיאו אז למה שיהיה הופעה של סלבי?!
-
אה... אופס. בטעות במקום לקרוא [quote]אז לא [b]יהיה[/b] איזכור לסלבי[/quote] קראתי: "אז לא [b]היה[/b] איזכור לסלבי" מצטער על הבילבול.
-
[QUOTE=גלעד2111;1143471]אה... אופס. בטעות במקום לקרוא קראתי: "אז לא [b]היה[/b] איזכור לסלבי" מצטער על הבילבול.[/QUOTE]
זה בסדר.... ולא נראה לי יהיה עוד פוקימונים מדורות קודמים...
-
[QUOTE=Naruto;1143202]המקרה היחיד שלא פתור הוא:
למה לעזאזל הם לא מתים כבר?![/QUOTE]
תיקון:
המקרה היחיד שלא פתור הוא:
למה אתה מגיב כאן אם אין לך מה להגיד?
עצוב שרשמת את זה ויש לך חתימה של אלקיד.
-
[QUOTE=Dia;1143516]תיקון:
המקרה היחיד שלא פתור הוא:
למה אתה מגיב כאן אם אין לך מה להגיד?
עצוב שרשמת את זה ויש לך חתימה של אלקיד.[/QUOTE]
חחחחחח..... זה נכון אתה מצד אחד משתתף בדיון של פוקימון ויש לך חתימה של אלקיד ומצד שני את שונא את נינטנדו ופוקימון! :)
-
הנושא מיצא את עצמו. נעול~
-
-
אם כדור הgs היה אמור להיות קשור לסידרה ושם היו אמורים להראות את סלבי, אולי מהעלילה שהייתה בסרט (או חלק ממנה) הייתה אמורה להתרחש בסדרה, אי אפשר להגיד שהסדרה והסרטים מנותקים בגל שמביאים בסרט אירוע שיהיה אמור להתרחש בסדרה.
-
[QUOTE=גלעד2111;1144912]אם כדור הgs היה אמור להיות קשור לסידרה ושם היו אמורים להראות את סלבי, אולי מהעלילה שהייתה בסרט (או חלק ממנה) הייתה אמורה להתרחש בסדרה, אי אפשר להגיד שהסדרה והסרטים מנותקים בגל שמביאים בסרט אירוע שיהיה אמור להתרחש בסדרה.[/QUOTE]
זה מה שאני מנסה להסביר מלא זמן!
-
נחמד לראות מאד את מה שקורה כאן יש כאן דיון פורה ומעניין וגם לי יש משהו לומר:
כדור הgs לא מכיל בתוכו את סלבי כמו פוקדור, הוא נועד להיכנס לתוך המקדש של סלבי ביער אילקס וע"י כך לזמן את סלבי (כמו החליל התכול של ארכאוס). ולכן הגיוני לחלוטין שבסדרה לא יבינו את זה לעולם במחקר. ואין שם תעלומה שהייתה צריכה להיפטר מזמן.
ולגבי דור נוסף: אני באמת חושב שכדי לפרוש בשיא כי אני אישית כבר לא חיבבתי כל כך את האגדיים הראשיים בדור הרביעי (ועדיין יש בו פוקימונים מגניבים) וגם בחמישי יש פוקימונים מעולים אבל אחרי זה זה כבר יותר מדי (וגם הסדרה שנאלצת להמשיך כמו המשחקים כבר חוזרת על עצמה במבנה קבוע: אש מגיע למחוז חדש מנצח את כל המכונים עושה ליגה ולא נהיה מסטר פוקימון, אני בעד שבדור הזה אש יביס את הליגה יהפוך למסטר פוקימון והסדרה תיגמר בסוף טוב ומרגש אם מלא פלשבקים מהמסעות של אש ויופיעו כל החברים והיריבים שלו לברך אותו:))
-
[QUOTE=Dr spin;1145529]נחמד לראות מאד את מה שקורה כאן יש כאן דיון פורה ומעניין וגם לי יש משהו לומר:
כדור הgs לא מכיל בתוכו את סלבי כמו פוקדור, הוא נועד להיכנס לתוך המקדש של סלבי ביער אילקס וע"י כך לזמן את סלבי (כמו החליל התכול של ארכאוס). ולכן הגיוני לחלוטין שבסדרה לא יבינו את זה לעולם במחקר. ואין שם תעלומה שהייתה צריכה להיפטר מזמן.
ולגבי דור נוסף: אני באמת חושב שכדי לפרוש בשיא כי אני אישית כבר לא חיבבתי כל כך את האגדיים הראשיים בדור הרביעי (ועדיין יש בו פוקימונים מגניבים) וגם בחמישי יש פוקימונים מעולים אבל אחרי זה זה כבר יותר מדי (וגם הסדרה שנאלצת להמשיך כמו המשחקים כבר חוזרת על עצמה במבנה קבוע: אש מגיע למחוז חדש מנצח את כל המכונים עושה ליגה ולא נהיה מסטר פוקימון, אני בעד שבדור הזה אש יביס את הליגה יהפוך למסטר פוקימון והסדרה תיגמר בסוף טוב ומרגש אם מלא פלשבקים מהמסעות של אש ויופיעו כל החברים והיריבים שלו לברך אותו:))[/QUOTE]
אני מקווה שיגמרו ככה בזמן הזה, הסדרה אמנם נחמדה אבל נמרחת..
-
[QUOTE=Dr spin;1145529]נחמד לראות מאד את מה שקורה כאן יש כאן דיון פורה ומעניין וגם לי יש משהו לומר:
ולגבי דור נוסף: אני באמת חושב שכדי לפרוש בשיא כי אני אישית כבר לא חיבבתי כל כך את האגדיים הראשיים בדור הרביעי (ועדיין יש בו פוקימונים מגניבים) וגם בחמישי יש פוקימונים מעולים אבל אחרי זה זה כבר יותר מדי (וגם הסדרה שנאלצת להמשיך כמו המשחקים כבר חוזרת על עצמה במבנה קבוע: אש מגיע למחוז חדש מנצח את כל המכונים עושה ליגה ולא נהיה מסטר פוקימון, אני בעד שבדור הזה אש יביס את הליגה יהפוך למסטר פוקימון והסדרה תיגמר בסוף טוב ומרגש אם מלא פלשבקים מהמסעות של אש ויופיעו כל החברים והיריבים שלו לברך אותו:))[/QUOTE]
כן!! וגם כל הפוקימונים שלו. ושגם יקשרו את העלילה להוואוו ולמה אש הוא הראשון שראה את הוואוו ב400 שנה, וגם על הכלבים.
ובכלל שיסגרו את כל הקצוות שהשאירו פתוחים. לעומת זאת, המשחקים רק משתפרים אז אותם כדאי להשאיר (ולא חייבים אפילו להמציא פוקימונים חדשים בשביל זה}.
-
אני יענה רק על 1 ו4 כי השאר לא ברורים
1. לפעמים כן ולפעמים לא, תלוי איך זה מסופר
4. ארכאוס יצר את דיאלגיה ופאלקיה שיצרו את הזמן והמרחב, יצר עוד פוקימונים כל אחד יצר משהו אחר
כמו שלוגיה והו-או צריכים לשמור על איזון העולם, חלק מהפוקימונים לא כל כך עושים משהו
למשל מיוטו, שכפול של מיו יותר חזק
ויש פוקימונים בלי הרבה תפקיד, סלבי שומר היער לא עושה הרבה
כל אחד ותפקידו.. אבל הראשון היה ארכוס, כל עונה 5 נראית לי שטותית לגמרי ויש בכלל פוקימון שעושה משהו?, לא יודע לא שיחקתי..
-
אתם שוכחים שהסדרה מבוססת על המשחקים, כדור הgs מופיע במשחקים, למרות שאני לא זוכר מתי הוא הופיע לראשונה (אם אני לא טועה בקנטו) אש מסר אותו בג'וטו (וכן אני מתייחס לסדרה לבסאגות).
אם יש משהו שאתם צריכים לדעת על הסדרה, זה שהיא תחילה הופקה רק בשביל לפרסם את המשחקים ולקדם את המכירות שלהם.
לגבי הדורות, זה לא יפסיק מהסיבה הברורה שזה יוצר כסף, אלא אם סאטושי יקבל שבץ, בשבילי אחרי הדור השלישי זה כבל מתחיל לחזור על עצמו, יש פוקימונים בדור החמישי שנראים כאילו ילד בן 5 עשה קו, הוסיף עיגול וקרא לו בשם.
-
[QUOTE=user name;1156156]אתם שוכחים שהסדרה מבוססת על המשחקים, כדור הgs מופיע במשחקים, למרות שאני לא זוכר מתי הוא הופיע לראשונה (אם אני לא טועה בקנטו) אש מסר אותו בג'וטו (וכן אני מתייחס לסדרה לבסאגות).
אם יש משהו שאתם צריכים לדעת על הסדרה, זה שהיא תחילה הופקה רק בשביל לפרסם את המשחקים ולקדם את המכירות שלהם.
לגבי הדורות, זה לא יפסיק מהסיבה הברורה שזה יוצר כסף, אלא אם סאטושי יקבל שבץ, בשבילי אחרי הדור השלישי זה כבל מתחיל לחזור על עצמו, יש פוקימונים בדור החמישי שנראים כאילו ילד בן 5 עשה קו, הוסיף עיגול וקרא לו בשם.[/QUOTE]
אתה יודע, יש כאלה שנראים ככה גם בדורות אחרים: קח למשל את אנון.
-
[QUOTE=CrashRide;1156163]אתה יודע, יש כאלה שנראים ככה גם בדורות אחרים: קח למשל את אנון.[/QUOTE]
אנון הוא שונה חח
אני זוכר שבקריסטל אשכרה תפסתי את כל הצורות שלהם.
-
[QUOTE=user name;1156169]אנון הוא שונה חח
אני זוכר שבקריסטל אשכרה תפסתי את כל הצורות שלהם.[/QUOTE]
אנון הוא ממש לא שונה! אנון הוא קוים אפורים עם עין, זה הכול.
-
[QUOTE=CrashRide;1156186]אנון הוא ממש לא שונה! אנון הוא קוים אפורים עם עין, זה הכול.[/QUOTE]
נכון שזה מגניב?!
-
[QUOTE=user name;1156191]נכון שזה מגניב?![/QUOTE]
זה לא על גבול הספאם תגובה כזאת? נראה לי שכדאי שתימנע מתגובות כאלה בעתיד.
אנון לא מורכב מסתם קווים ועין, הוא מורכב מאות אנגלית עם עין. לאנשים דוברי אנגלית קל לקרוא את מה שכתוב ב"אנונית" ואני יודע די טוב אנגלית, אבל אני עדיין לא הצלחתי לפצח חלק מהאותיות.
-
אפשר אפילו לקרוא לזה "שפת החייזרים". יש פונט של זה, הינה:
[url]http://www.dafont.com/alien-lines.font[/url]
אגב, לפי האגדה, ארכאוס הוא האלוהים בעולם הפוקימון, הוא כל יכול.
אני גם מודע לסטיה שהייתה בסרט ה-12, אבל זה כנראה ארכאוס ספציפי שיספר אגדה אחת מתוך אינספור.
-
[QUOTE=Dia;1157570]אפשר אפילו לקרוא לזה "שפת החייזרים". יש פונט של זה, הינה:
[url]http://www.dafont.com/alien-lines.font[/url]
אגב, לפי האגדה, ארכאוס הוא האלוהים בעולם הפוקימון, הוא כל יכול.
אני גם מודע לסטיה שהייתה בסרט ה-12, אבל זה כנראה ארכאוס ספציפי שיספר אגדה אחת מתוך אינספור.[/QUOTE]
מאיפה לך לדעת שזה שפת חייזרים? יכול להיות שאיזה מישהוא המציא את זה
-
הקפצת את הנושא, כלומר-כתבת תגובה בנושא שעברו שבועיים מהתגובה האחרונה שנכתבה בו.
ננעל.