-
[quote]"בטח שסלופוק חלש, הוא איטי וחלש! אני אומרת לו לעשות משהו והוא לא קולט!" צועקת הילדה בזעם ומתרחקת מהמקום.
אתה שואל את סלופוק אם הוא רוצה להצטרף אליך אך הוא אומר "סלו סלופוק (אני לא יכול, אני שייך לזיווה) ואתה מבין שזיווה היא המאמנת העצבנית ושסלופוק עדיין לא קולט שזיווה לא רוצה אותו.[/quote]
"היי,יש לי רעיון!"אני אומר אם סלופוק הוא כזה חלש,למה שלא תיתני לי את הפוקדור שלו?"
-
אני רוצה להצטרף למשחק אם יש מקום פנוי.
טופס הרשמה:
שם בפורום: גלעד2111
שם במשחק: גלעד ישיבנסקי.
תיאור חיצוני: גבוה, תלתלים חומים, רזה, מוצק, משקפיים, חולצת טריקו ומכנסי דגמ"ח חאקי.
אופי: היפר אקטיבי, בעיות קשב וריכוז, ידידותי, סולח מהר.
רקע: גלעד חי במשפחה רגילה פחות או יותר, היו לו חמישה אחים וגם מאידיאנה של המשפחה.
ההורים שלו עבדו קשה כדי לפרנס את המשפחה.
גלעד עבר טראומה כשהוא היה בן שש. ההורים שלו נפגשו עם איזה גורו משוגע אחד שהצליח לשכנע אותם לעזוב את הכל (כלל הילדים שלהם) ולחיות באושר ואושר במדינה רחוקה. גלעד בכלל לא הבין מה קורה עם ההורים שלו, הם נראו כל כך מהופנטים מהרעיון של "באושר ואושר לעולמי עולמים" עד שהם שכחו הכל. גלעד (שהיה הבכור) הצליח בקושי לעורר את הרחמים שלהם אליהם והציח לשכנע אותם להשאיר למשפחה את מאידיאנה וחלק מהפוקימונים של ההורים שיגנו עליהם ויעזרו להם.
ההורים של גלעד עזבו את המשפחה, וגלעד התחיל לעבוד עם חלק מהאחים שלו כדי לפרנס את המשפחה. למזלם הם הצליחו די יפה במשימה של לפרנס את הבית. גלעד עשה שיעורים לכולם בסוף היום, וכמעט כולם עבדו במעין עסק שהם הקימו במהלך היום.
יום אחד גלעד ראה בטלויזיה את השידור הנ"ל וכעס ביעבע בו. הוא ידע אזיה נורא זה לאבד הורים. הוא הרגיש הזדהות עם דן וגם את הכעס שכבר הרבה זמן לא הרגיש. אותו כעס שהוא החליט לשכוח כלפי הגורו שמשך את ההורים שלו. על ההורים שלו הוא לא כעס, הוא לא יכל. הוא לא שם שום מגננות בינהם כי הוא מעולם לא חשב שהוא יצטרך לכעוס עליהם. מהם כל מה שהוא הרגיש זה פגיעה עמוקה בערך מעל הלב.
גלעד החליט לעזור לדן ולנקום בצוות האפל ולמנוע ממנו להשמיד את העולם.
פוקימון התחלתי: נדמה לי שאברה.
הערות/בקשות: אני שונא פוקימונים מהדור הרביעי (כולל) ומעלה. ואני שומר שבת. והייתי שמח למנצ'לקס.
פוקימונים: (לא לגעת)
תגים: (לא לגעת)
ציוד: פוקדע, 5 פוכדורים, פוקדע נשיונלי, אוכל ומים לכל המסע, שעון, טלפון נייד . ו 1000$. (לא לגעת)
-
[COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]רשום![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]תגיב להתחלה.[/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אין בעיה!" הילד עם האקסקיוטור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, הקרב מתחיל!" הנער אומר ואיכשהו מוריד את השיער והבגדים ממנו, ומתגלה למול עינייך מין איש שאומר: "הקרב מתחיל ביני, חייל הצוות האפל, מולכם מתחיל!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נבהל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"סניזל, קרן קרח!" החייל אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"פייס, פיצוץ ביצה! אקסיק, פצצת עלה!" האיש השני פוקד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]תורך לתקוף.[/COLOR]
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/12503607.gif[/IMG]
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"היי, אני לא מחלקת פוקימונים בקלות, אני לא עד כדי כך נואשת, תצטרך לנצח אותי בקרב כדי לקבל את הפוכדור של סלופוק." הילדה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מינאפו, צאי!" הילדה אומרת וזורקת פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מולך עומדת מין כלבה כזאת שעומדת על שתי רגליים.[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/619.png[/IMG]
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נידורן קופץ, ופוגע בפנסייג עם עוקץ רעל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פנסייג מורעל, ומתקפל מהרעל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פנסייג משתמש בהצלפת גפן, ופוגע חלש בנידוראן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פנסייג נראה תשוש.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נידו נידורן! (תפוס אותו כבר!) אומר לך נידורן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מבין שנידורן די חסר סבלנות.[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
"אין בעיה!" הילד עם האקסקיוטור אומר.
"טוב, הקרב מתחיל!" הנער אומר ואיכשהו מוריד את השיער והבגדים ממנו, ומתגלה למול עינייך מין איש שאומר: "הקרב מתחיל ביני, חייל הצוות האפל, מולכם מתחיל!"
אתה נבהל.
"סניזל, קרן קרח!" החייל אומר.
"פייס, פיצוץ ביצה! אקסיק, פצצת עלה!" האיש השני פוקד.
תורך לתקוף.[/quote]
"או כן?" אומר לו "צא ברלום!" אומר שנית "תשתמש באגרוף מאכ על סניזל האפס ותחסל אותו במכה אחת!"
-
[QUOTE=lucario;1157264][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]רשום![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]תגיב להתחלה.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אין בעיה!" הילד עם האקסקיוטור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, הקרב מתחיל!" הנער אומר ואיכשהו מוריד את השיער והבגדים ממנו, ומתגלה למול עינייך מין איש שאומר: "הקרב מתחיל ביני, חייל הצוות האפל, מולכם מתחיל!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נבהל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"סניזל, קרן קרח!" החייל אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"פייס, פיצוץ ביצה! אקסיק, פצצת עלה!" האיש השני פוקד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]תורך לתקוף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000] [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"היי, אני לא מחלקת פוקימונים בקלות, אני לא עד כדי כך נואשת, תצטרך לנצח אותי בקרב כדי לקבל את הפוכדור של סלופוק." הילדה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מינאפו, צאי!" הילדה אומרת וזורקת פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מולך עומדת מין כלבה כזאת שעומדת על שתי רגליים.[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/619.png[/IMG]
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נידורן קופץ, ופוגע בפנסייג עם עוקץ רעל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פנסייג מורעל, ומתקפל מהרעל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פנסייג משתמש בהצלפת גפן, ופוגע חלש בנידוראן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פנסייג נראה תשוש.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נידו נידורן! (תפוס אותו כבר!) אומר לך נידורן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מבין שנידורן די חסר סבלנות.[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא פוקדור ומנה ללכוד אותו "פוקדור צא!!" אני צועק
-
[QUOTE=lucario;1149826][COLOR=#4b0082]התחלה (למי שאמרתי להגיב להתחלה):[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]אתם קמים בבוקר, מתארגנים, מצחצחים שיניים, מכינים את התיק והכל, והולכים לכיוון המעבדה, כשאתם עומדים להיכנס אתם רואים את רוי יוצא משם ואומר: "שלום! סוף סוף הגעת לכאן? אני כבר בחרתי את הפוקימון הטוב ביותר, פיפלאפ! אבל אתה לא תצליח לנצח אותו!" הוא אומר וממשיך לכיוון הדרך הראשונה- דרך מ'ס 1.[/COLOR]
[COLOR=indigo]מה תעשו?[/COLOR]
[/QUOTE]
אחרי שחשבתי על זה, אני יכול לשנות לטריקו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לרוי:"פחחחחחחח!!! פיפלאפ?! נראה לך שזה יצליח לנצח אותי? אתה תראה מה הקבוצה שלי תהיה מסוגלת לעשות כשניפגש." ובמילים אלה, שמח וטוב לב אני הולך למעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
-
[B][U][COLOR=darkred]איוונט חדש! איוונט הקיץ![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]איוונט חדש: איוונט הקיץ:[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]מסתובב בדרכים מאמן ושמו בלייזלייט, שאוהב פוקימוני אש בגלל האור של האש.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]אם תנצחו אותו בקרב, תקבלו פוקימון אש![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]אם יש לכם פוקימון אש, הוא יוחלף בפוקימון מסוג חשמל.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]שימו לב! השניים הראשונים בלבד שינצחו אותו, יזכו בפוקימון אש.[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום משתמש באגרוף מאך על סניזל, שמתחמק במהירות רבה, אך נפגע מפצצת הביצה ופצצת העלה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניזל משתמש בסופת שלג ענקית, שפוגעת בשני האקסקיוטור וקצת בברלום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אקסק, פצצת עלה, פייס, פצצת ביצה!" האממן קורא.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]תורך.[/COLOR]
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פוכדור צא!" אתה צועק וזורק את הפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הפוכדור שואב את פנסייג לתוכו ונופל על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נידנוד...[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נתפס! מזל טוב! תפסת פנסייג![/COLOR]
[COLOR=#006400]"הו, אתה גלעד נכון?" הפרופסור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הנה, זה טריקו, הוא הפוקימון שלך!" הפרופסור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קדימה, צא למסע שלך! קח פוקדע וחמישה פוכדורים!" הפרופסור אומר, מושיט לך אותם ואתה שם אותם בתיק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה יוצא לדרך אחת ורואה איש אחד הולך עם פידוב זוהרת ובויזל וכולו מאושר.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][IMG]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/195/7/8/Tenth_Doctor___Pokemon_Sprite_by_mlw05.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/418.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/519.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][U][COLOR=black]הערה חשובה: שמתי לב שלכל אחד (חוץ מגלעד) יש 3 פוקימונים ורק התחלנו את המ"ת.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#000000]אז מעכשיו אני מקשה עליכם יותר ויהיה לכם קשה יותר למצוא או לתפוס פוקימונים.[/COLOR][/U][/B]
-
[quote]לוקאס
ברלום משתמש באגרוף מאך על סניזל, שמתחמק במהירות רבה, אך נפגע מפצצת הביצה ופצצת העלה.
סניזל משתמש בסופת שלג ענקית, שפוגעת בשני האקסקיוטור וקצת בברלום.
"אקסק, פצצת עלה, פייס, פצצת ביצה!" האממן קורא.
תורך.[/quote]
"תן להם לפגוע ולשתק אותו מעט מהמתקפות ואז תשתמש בקבר אבן כדי לפגו ולכלוא אותו, תשתמש באגרוף מאך כדי לסיים את הקרב!" אומר ואתפלל שהקרב הזה ייסתיים כי אני רוצה להגיע כבר למכון הראשון!
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עזוב מכון ראשון! אתה בסכנת חיים![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]________________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום מקשיב לך ומשתמש בקבר אבן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניזל לא יכול לזוז, אך משתמש בקרן קרח, ומקפיא את עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אקסק, יום שמשי, פייס, קרן סולארית!" נוצרת שמש ופייס משתמש ישר בקרן סולארית בלי לטעון! סניזל פצוע קשה, וברלום מסיים עם אגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שלושת הפוקימוניפ די מותשים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כבר מותשים, פוצ'יאנה צא!" ואתה מתעצבן שיש עוד אחד להפיל![/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1157326][B][U][COLOR=darkred]איוונט חדש! איוונט הקיץ![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]איוונט חדש: איוונט הקיץ:[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]מסתובב בדרכים מאמן ושמו בלייזלייט, שאוהב פוקימוני אש בגלל האור של האש.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]אם תנצחו אותו בקרב, תקבלו פוקימון אש![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]אם יש לכם פוקימון אש, הוא יוחלף בפוקימון מסוג חשמל.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000]שימו לב! השניים הראשונים בלבד שינצחו אותו, יזכו בפוקימון אש.[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום משתמש באגרוף מאך על סניזל, שמתחמק במהירות רבה, אך נפגע מפצצת הביצה ופצצת העלה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניזל משתמש בסופת שלג ענקית, שפוגעת בשני האקסקיוטור וקצת בברלום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אקסק, פצצת עלה, פייס, פצצת ביצה!" האממן קורא.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]תורך.[/COLOR]
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פוכדור צא!" אתה צועק וזורק את הפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הפוכדור שואב את פנסייג לתוכו ונופל על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נתפס! מזל טוב! תפסת פנסייג![/COLOR]
[COLOR=#006400]"קדימה, צא למסע שלך! קח פוקדע וחמישה פוכדורים!" הפרופסור אומר, מושיט לך אותם ואתה שם אותם בתיק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה יוצא לדרך אחת ורואה איש אחד הולך עם פידוב זוהרת ובויזל וכולו מאושר.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][IMG]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/195/7/8/Tenth_Doctor___Pokemon_Sprite_by_mlw05.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/418.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/519.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][U][COLOR=black]הערה חשובה: שמתי לב שלכל אחד (חוץ מגלעד) יש 3 פוקימונים ורק התחלנו את המ"ת.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#000000]אז מעכשיו אני מקשה עליכם יותר ויהיה לכם קשה יותר למצוא או לתפוס פוקימונים.[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
תפסתי אותו ועכשיו אני ממשיך בדרכי לעיר
-
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תשקיע יותר![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]____________-[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך ואתה רואה שני ילדים ואיש נלחמים:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]איש עם חצי מסכה על פניו עם פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ילד עם שתי אקסקיוטור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]וילד עם ברלום.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שהם נלחמים באיש הרע ואתה רואה שהפוקימונים שלהם תשושים, אבל פוצ'יאנה בריא וחזק.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1157364][COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תשקיע יותר![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]____________-[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך ואתה רואה שני ילדים ואיש נלחמים:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]איש עם חצי מסכה על פניו עם פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ילד עם שתי אקסקיוטור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]וילד עם ברלום.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שהם נלחמים באיש הרע ואתה רואה שהפוקימונים שלהם תשושים, אבל פוצ'יאנה בריא וחזק.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם:"צריכים עזרה" ובלי לשאול אני מוציא את אלקיד.
"אלקיד מכת ברק"אני פוקד עליו,אני אומר לילדים:"עכשיו תיראו מה זה כיסוח דפוק שלא יודע להילחם"
-
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אלקיד משתמש במכת ברק, פוצ'יאנה נפגע, ומשתמש בנשיכה על אקסקיוטור אחד, שמתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אקסק, לא!" מאמן אחד צועק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פייס, תשתמש בקרן סולארית!" אקסקיוטור ששמו פייס משתמש בקרן סולארית, ומעלף את פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נזליף, צא!" האיש הרע צועק, ומוציא מין פוקימון חום לבן עם עלה על ראשו ואף מחודד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/274.png[/IMG]
-
[QUOTE=lucario;1157375][COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אלקיד משתמש במכת ברק, פוצ'יאנה נפגע, ומשתמש בנשיכה על אקסקיוטור אחד, שמתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אקסק, לא!" מאמן אחד צועק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פייס, תשתמש בקרן סולארית!" אקסקיוטור ששמו פייס משתמש בקרן סולארית, ומעלף את פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נזליף, צא!" האיש הרע צועק, ומוציא מין פוקימון חום לבן עם עלה על ראשו ואף מחודד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/274.png[/IMG][/QUOTE]
אני מחזיר את אלקיד ומוציא את נידורן,אני אומר לילדים שאם נשאר להם פוקימונים שנשתמש בהם ביחד,ונשלב מתקפות.
אני צועק לנידורן:"עוקץ רעל עכשיו בכל הכוח!"
-
[QUOTE=lucario;1157341][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עזוב מכון ראשון! אתה בסכנת חיים![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]________________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום מקשיב לך ומשתמש בקבר אבן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניזל לא יכול לזוז, אך משתמש בקרן קרח, ומקפיא את עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אקסק, יום שמשי, פייס, קרן סולארית!" נוצרת שמש ופייס משתמש ישר בקרן סולארית בלי לטעון! סניזל פצוע קשה, וברלום מסיים עם אגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שלושת הפוקימוניפ די מותשים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כבר מותשים, פוצ'יאנה צא!" ואתה מתעצבן שיש עוד אחד להפיל![/COLOR][/QUOTE]
חיים שמיים ><
~~~~~~~~~~
"כוס @!%%#$" אומר בזעם ואוצי אני את כל הפוקימונים שלי "ברלום תשתמש בקבר אבן כדי להחזיק אותו באדמה, אגרוף מאך! לאבריטר תנצל את ההילכדות של פוצ'יאנה באדמה ותשתמש בנשיכה פעמי רבות! וטיילו, תשתמש במהירות עם מכת כנף! קדימה קדימה צא צא צא!" אומר לכולם ואתכונן לכסח את הפוצ'יאנה הזה
-
[QUOTE=lucario;1157326][B][U][COLOR=darkred][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][U][COLOR=#000000]אז מעכשיו אני מקשה עליכם יותר ויהיה לכם קשה יותר למצוא או לתפוס פוקימונים.[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני ניגש אל האיש ומציג את עצמי. אני שואל אותו מאיםה הוא השיג פידוב זוהר (כי מין הסתם אינ לא יודע שהיא בת).
ואני מתעניין גם בביזול של האיש.
-
[quote]"היי, אני לא מחלקת פוקימונים בקלות, אני לא עד כדי כך נואשת, תצטרך לנצח אותי בקרב כדי לקבל את הפוכדור של סלופוק." הילדה אומרת.
"מינאפו, צאי!" הילדה אומרת וזורקת פוכדור.
מולך עומדת מין כלבה כזאת שעומדת על שתי רגליים.[/quote]
"מינאפו,מה?קלי קלות.קרב של חובבנים..."אני אומר בניסיון להרגיז את הילדה."ספינראק צא!תשתמש ביריית חוטים ואז בנשיכת חרק!"
-
[COLOR=#ff8c00]"מינאפו, כפת כוח!" זיווה צועקת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו רצה עם כפת כוח אל עבר ספינראק, שקושר אותה, נושך אותה, היא משתחררת ופוגעת בו חזק, ספינראק עף אחורה ובקושי קם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"כפת כוח!" זיווה צועקת.[/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום משתמש בקבר אבן על נזליף, טיילו מתקיף אותו עם מתקפת כנף שוב ושוב...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר נושך ונושך ונושך אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאמן שעילף את פוצ'יאנה אומר לנידורן שלו להשתמש בעוקץ רעל ונזליף נופל על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום מסיים עם אגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]החייל בורח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ברלום של מאמן משתמש בקבר אבן על נזליף, טיילו שלו מתקיף את נזליף שוב ושוב עם מתקפת כנף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לארביטר של המאמן מתקיף שוב ושוב עם נשיכה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נידורן משתמש בעוקץ רעל, והברלום של המאמן מסיים באגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]החייל בורח.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קוראים לי שמעון, את הבויזל תפסתי באגם מונוך, ואת הפידוב מאמן בשם לוקאס עזר לי לתפוס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אני רואה שהתחלת את המסע,במי בחרת?" שואל אותך שמעון.[/COLOR]
-
[quote]"מינאפו, כפת כוח!" זיווה צועקת.
מינאפו רצה עם כפת כוח אל עבר ספינראק, שקושר אותה, נושך אותה, היא משתחררת ופוגעת בו חזק, ספינראק עף אחורה ובקושי קם.
"כפת כוח!" זיווה צועקת.[/quote]
"אוי לא,"אני חושב."צריך לחשוב על אסטרטגיה חדשה."רגע!בעצם זה לא יעבוד,אבל מה אם..."אני אומר."טוב ספינראק!הגיע הזמן ללמוד מתקפת שילוב חדשה!כדור חוטים!תשתמש ביריית חוטים כדי לקשור את מינאפו ואז תשתמש ביריית חוטים עוד פעם כדי למשוך אליך את מינאפו ואז תקפיץ את מינאפו על הקרן שלך ותעיף אותה!"
-
[quote]לוקאס
ברלום משתמש בקבר אבן על נזליף, טיילו מתקיף אותו עם מתקפת כנף שוב ושוב...
לארביטר נושך ונושך ונושך אותו.
מאמן שעילף את פוצ'יאנה אומר לנידורן שלו להשתמש בעוקץ רעל ונזליף נופל על הרצפה.
ברלום מסיים עם אגרוף מאך.
החייל בורח.[/quote]
"סופר נצחווווווון!" אצעק ואז ארוץ לעיר "סוף סוף חיילים מרושעים ומעצבנים" אומר לעצמי ואמשיך ללכת
-
[QUOTE=lucario;1158641][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קוראים לי שמעון, את הבויזל תפסתי באגם מונוך, ואת הפידוב מאמן בשם לוקאס עזר לי לתפוס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אני רואה שהתחלת את המסע,במי בחרת?" שואל אותך שמעון.[/COLOR][/QUOTE]
"אני בחרתי בפוקימון נהדר, טריקו!" אני אומר לו בגאווה. "אולי אין לו את כל מתקפות העשב, אבל הוא יכול לפצות על זה בעזרת מהירות ומתקפות אחרות שהטא יכול ללמוד."
אני חושב רגע, ואני אומר לו :"הייתי שמח לאמן את הטריקו שלי, נראה לי שכדאי לאמן אותו מול פוקימון מים כמו הביזול שלך. מה אתה אומר?"
-
[COLOR=#006400]"אין בעיה! אבל תיזהר, הבויזל שלי די חזק, הוא איתי כבר חודש, ואימנתי אותו היטב, בויזל, צא!" שמעון אומר ושולח את בויזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בויזל, תשתמש בסילון אקווה!" שמעון פוקד על בויזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך בדרכך לעיר ונפרד מהמאמן עם שני האקסקיוטורים שאומר: "אני, מייקל, מודה לך מאוד!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך בדרכך ורואה איש הולך לו עם מגמאר שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/ace-trainer-male.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/pt/126.png[/IMG]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק קושר את מינאפו, מושך אותו אליה, ומקפיץ אותה על הקרן שלו, היא נפגעת בינוני וחובטת בו חזק עם כפת כוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק מתאמץ מאוד ולבסוף קם על הרגליים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"עכשיו, מדיטציה ואז אגרוף שאיבה!" פוקדת זיווה על מינאפו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו עושה מדיטציה וזהו הזמן שלך לפגוע בה.[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
אתה ממשיך בדרכך לעיר ונפרד מהמאמן עם שני האקסקיוטורים שאומר: "אני, מייקל, מודה לך מאוד!"
אתה ממשיך בדרכך ורואה איש הולך לו עם מגמאר שלו.[/quote]
"אני לא אוכל לנצח מגמר אין לי פוקימון מים!" אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת אולי יהיה פוקימון בסביבה, עדיין בדרך לעיר
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לא שמת לב? זה בלייזלייט![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]____________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתקדם אבל הנער שואל אותך: "רוצה להילחם? אם תנצח אותי תקבל פוקימון אש!" הנער אומר.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1159580][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לא שמת לב? זה בלייזלייט![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]____________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתקדם אבל הנער שואל אותך: "רוצה להילחם? אם תנצח אותי תקבל פוקימון אש!" הנער אומר.[/COLOR][/QUOTE]
חחחחח אופס פעם הבאה אני אשים לב
"אמממ... אם אתה מציג את זה ככה..." אומר לו "אז כן! מה אתה אומר על קרב אחד על אחד? מאגמר נגד לאבריטר?" אומר לו ואוציא את לאבריטר "אני מקווה שנצליח בקרב הזה, אני צריך ללמד אותך מתקפות שמתאימות לסוגך אבל אחר כך.."
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"בכיף!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מגמאר, צא לקרב!" הנער צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שולח את לארביטר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מגמאר, תשתמש בלהביור!" הנער צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הלהביור של מגמאר מתקדם אל לארביטר במהירות.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1159588][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"בכיף!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מגמאר, צא לקרב!" הנער צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שולח את לארביטר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מגמאר, תשתמש בלהביור!" הנער צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הלהביור של מגמאר מתקדם אל לארביטר במהירות.[/COLOR][/QUOTE]
"לאבריטר תתחמק ותשתמש בסופת חול!" אומר ואמשיך "ואז תנסה לעשות קבר חול!"
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר יודע קבר חול...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]__________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר כמעט ומתחמק ונפגע מעט, אבל הוא נפגע מעט מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר משתמש בסופת חול, ומגמאר לא רואה כלום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר משתמש בקבר חול, וקובר את מגמאר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר נפגע מסופת החול ומקבר החול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"עכשיו, תשתמש באגרוף אש!" הנער צועק, אחד האגרופים של מגמאר מתחיל לבעור, והוא רץ אל לארביטר לאחר שהוא משתחרר מקבר החול.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1159611][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר יודע קבר חול...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]__________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר כמעט ומתחמק ונפגע מעט, אבל הוא נפגע מעט מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר משתמש בסופת חול, ומגמאר לא רואה כלום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר משתמש בקבר חול, וקובר את מגמאר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר נפגע מסופת החול ומקבר החול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"עכשיו, תשתמש באגרוף אש!" הנער צועק, אחד האגרופים של מגמאר מתחיל לבעור, והוא רץ אל לארביטר לאחר שהוא משתחרר מקבר החול.[/COLOR][/QUOTE]
"תחכה, תחכה....." אומר ללאבריטר ואחכה עד שהוא יהיה ממש לידו "תלכוד אותו בקבר חול ותעצור אותו, עכשיו תנשוך אותו בראש!"
-
[QUOTE=lucario;1159573][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אין בעיה! אבל תיזהר, הבויזל שלי די חזק, הוא איתי כבר חודש, ואימנתי אותו היטב, בויזל, צא!" שמעון אומר ושולח את בויזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בויזל, תשתמש בסילון אקווה!" שמעון פוקד על בויזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
רגע, כשהוא אמר שלוקאס עזר לו לתפוס את הפידוב התכוונת לקילרבי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אמור לטריקו:"תתכונן, הוא מתקרב. תשתמש במתקפה מהירה כתגובה לסילון שלו, אמור להיות לך יתרון.
אחר כך תנצל את המהירות שלך להשתמש בספיגה!" אני מחכה לראות איך טריקו יגיב לקרב הראשון שלו.
אני מעודד את טריקו:"קדימה, אני יודע שאתה יכול! אתה מהיר יותק כנראה ויש לך יתרון סוג."
אני מחכה לראות מה שמעון יעשה.
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר רץ אל לארביטר עם אגרוף האש, ולארביטר מכבה את האגרוף ולוכד אותו עם קבר חול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה שהנער לחוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"עכשיו תנשוך אותו חזק!" אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר מתקרב אל מגמאר, ונושך אותו חזק מאוד![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"בסדר, מגמאר, תשתמש בלהביור!" הנער צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר יורה להביור עצום שמעיף אל לארביטר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר מתחיל לקפוץ ואז כמה אבנים נופלות מהשמיים וקוברות את מגמאר![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר למד קבר אבן![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר על סף עילפון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"לא רציתי לעשות את זה, אבל תשתמש בפיצוץ אש!" הנער צועק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר יורה מין להביור, עם 5 קווים בראשו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פיצוץ האש מתקדם אל עבר לארביטר...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#006400]כן[/COLOR]
[COLOR=#006400]___[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה, ובויזל בסילון אקווה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו מתשתמש בשאיבה ושואב קצת מהאנרגיה של בויזל, אבל זה לא מוסיף אנרגיה לטריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו מכה בבויזל עם מתקפה מהירה, אבל נכנס לתוך סילון האקווה![/COLOR]
[COLOR=#006400]"בדיוק מה שרציתי..." ממלמל שמעון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תשתמש באגרוף קרח!" שמעון פוקד על בויזל, שמקפיא את טריקו ואת הסילון עם אגרוף קרח, טריקו קפוא ולא יכול לתקוף![/COLOR]
[COLOR=#006400]"עכשיו, פעימת מים!" שמעון פוקד על בויזל, שמכין מין כדור מים גדול ויורה אותו אל עבר טריקו הקפוא...[/COLOR]
-
[quote]ספינראק קושר את מינאפו, מושך אותו אליה, ומקפיץ אותה על הקרן שלו, היא נפגעת בינוני וחובטת בו חזק עם כפת כוח.
ספינראק מתאמץ מאוד ולבסוף קם על הרגליים.
"עכשיו, מדיטציה ואז אגרוף שאיבה!" פוקדת זיווה על מינאפו.
מינאפו עושה מדיטציה וזהו הזמן שלך לפגוע בה.[/quote]
"ספינראק,זה הזמן!סלופוק תתכונן להיות בצוות שלי!ספינראק נשיכת חרק בכל הכוח!!!"
-
[COLOR=#ff8c00]ספינראק נושך את מינאפו בכל הכוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו עומדת להתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו משתמשת באגרוף שאיבה, שפוגע חזק בספינראק, ומרפא קצת את מינאפו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תשתמשי בסטירה כפולה!" זיווה צועקת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו מתקדמת אל ספינראק במהירות...[/COLOR]
-
[quote]ספינראק נושך את מינאפו בכל הכוח.
מינאפו עומדת להתעלף.
מינאפו משתמשת באגרוף שאיבה, שפוגע חזק בספינראק, ומרפא קצת את מינאפו.
"תשתמשי בסטירה כפולה!" זיווה צועקת.
מינאפו מתקדמת אל ספינראק במהירות...[/quote]
"נו באמת....הייתי כל כך קרוב...ספינראק תשתמש ביריית חוטים על הידיים והעייניים של מינאפו ואז תשתמש בנשיכת חרק!"
-
[COLOR=#ff8c00]ספינראק קושר את העיניים של מינאפו, ואת הרגליים שלה, והיא מתחילה לקרוע את החוטים עם רגליה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק נושך אותה, והיא נופלת על הרצפה, לא יכולה להילחם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"טוב, ניצחת, קח את הפוכדור של סלופוק." זיוה אומרת ונותנת לך את הפוכדור.[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
מגמאר רץ אל לארביטר עם אגרוף האש, ולארביטר מכבה את האגרוף ולוכד אותו עם קבר חול.
אתה רואה שהנער לחוץ.
"עכשיו תנשוך אותו חזק!" אתה צועק.
לארביטר מתקרב אל מגמאר, ונושך אותו חזק מאוד!
"בסדר, מגמאר, תשתמש בלהביור!" הנער צועק.
מגמאר יורה להביור עצום שמעיף אל לארביטר.
לארביטר מתחיל לקפוץ ואז כמה אבנים נופלות מהשמיים וקוברות את מגמאר!
לארביטר למד קבר אבן!
מגמאר על סף עילפון.
"לא רציתי לעשות את זה, אבל תשתמש בפיצוץ אש!" הנער צועק.
מגמאר יורה מין להביור, עם 5 קווים בראשו.
פיצוץ האש מתקדם אל עבר לארביטר...[/quote]
"שיט!" אומר לו "תשתמש בקבר אבן כדי להגן על עצמך לאבריטר!" אומר לו ואחכה לראות מה יקרה "ואז תפוצץ אותו עם קבר חול!"
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר מחליש את פיצוץ האש, ואז מכבה אותו לגמרי עם קבר חול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מגמאר, אגרוף אש, ואז סחרור אש!" הנער פוקד עליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר רץ אל לארביטר עם אגרוף אש.[/COLOR]
-
[quote]ספינראק קושר את העיניים של מינאפו, ואת הרגליים שלה, והיא מתחילה לקרוע את החוטים עם רגליה.
ספינראק נושך אותה, והיא נופלת על הרצפה, לא יכולה להילחם.
"טוב, ניצחת, קח את הפוכדור של סלופוק." זיוה אומרת ונותנת לך את הפוכדור.[/quote]
"סלופוק ברוך הבא לצוות שלי!"אני מוציא את סלופוק."סלופוק אתה תראה!אני ואתה נילחם ביחד ונתאמן ואתה תנצח בקרבות,תלמד מתקפות ותתפתח."עכשיו,איפה שמתי את הפוקדקס שלי...אני חייב לבדוק את המתקפות של סלופוק."
-
[COLOR=#ff8c00]אתה מוציא את הפוקדע ובודק אותו:[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סלופוק[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סוגים: מים, על חושי.[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/079.png[/IMG]
[COLOR=darkorange]סלופוק, הפוקימון האיטי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סלופוק הוא פוקימון איטי מאוד ולעיתים לא מקשיב למאמנים מרוב האיטיות שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סלופוק חי במערות ובאגמים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מתקפות: פיהוק, בלימה, אקדח מים ובלבול.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1160078][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר מחליש את פיצוץ האש, ואז מכבה אותו לגמרי עם קבר חול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מגמאר, אגרוף אש, ואז סחרור אש!" הנער פוקד עליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מגמאר רץ אל לארביטר עם אגרוף אש.[/COLOR][/QUOTE]
"לא אתה לא!" אומר לו "קבר אבן!" אומר כדי לעצור את המתקפה וגם לכלוא את מגמר...
"עכשיו תשתמש בסופת חול על הפנים שלו, שהחול ישרוט לו את הפנים בכל העוצמה שלך! ותנשוך אותו בכל הכוח!"