-
[quote]גאארה :
אתה הולך לכיתה שלך.
אתה נכנס ורואה כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים, ועכברים מטילים בכל מקום, וכמה תלמידים בתוך הכיתה .[/quote]
תודי שלא בחרת את האנשים בכל כיתה באופן רנדומלי...
-
---
"לעזאזעל,איך הגעתי למקום הזה?"
אגש למקום שלי אתפוס עכבר בזנב אדפוק אותו בקיר ולאחר מכן אזרוק אותו דרך החלון
אנסה להפוך חול לזכוכית כדי לתקן את החלונות שהיה מעט נוח כאן..
-
[QUOTE=may-chan;1162945]
ג'ייק :
" אדוני הצעיר, אם לא תעשה את זה אתה תלך ישירות למנהל!! " היא צועקת עליך. " למה באת לכאן?!
בשביל לפטפט או ללמוד?!?!! (מוחעחע משפטי מורים XD )" היא אומרת בכעס.
[/QUOTE]
''לפטפט'' אתחכם ''גברתי המבוגרת, למה באת לכאן?! בשביל לצעוק עליי או לטמטם לנו את השכל?''
-
שם משתמש:sigal123
שם הדמות + שם משפחה: מילין סורה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]בלי הכנפיים
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]
אופי: טיפה ביישנית, חמודה, רגישה ויכולה להתעצבן בקלות אבל לא מראה את זה
הכוח המיוחד: היפנוט
גזע: מלאך
רקע: מילין תמיד שנאה אש, הוריה מתו בשריפה אחת שהיא הייתה בת 4 ולכן היא מתעבת אש כול כך,
לאחר השריפה היא פונתה לבית יתומים, שם היא תמיד הרגישה לא שייכת, שלחו אותה לבצפר כרגיל כמו שאר הילדים ואפילו לימדו אותה שיעורים מיוחדים, נימוסים עניינים ועוד כול מיני,אבל רוב הנערים בכיתה היו אלפים ואנשי חיות ומעטים מאוד מלאכים .
מילין הייתה תמיד אדישה, שהיא הייתה עצובה היא לא אמרה, שהיא רצתה משהו היא לא אמרה,
יום אחד הילדים בבית ספרה הציקו לה, הם כינו אותה בשמות והעליבו את הוריה, מילין לא יכלה להתאפק, עיניה זהרו בצבע סגול והילד פשוט עשה כרצונה, היא גרמה לילדים לדפוק את עצמם בקיר, ובגלל זה נשלחה לעונש.
מילין ניסתה את זה אם כמה עכברים ואז הבינה כמה גדול הוא כוחה, עוד פעם אחת זה קרה לה בלי כוונה, ובלל זה היא שנאה את כוחה, יום אחד היא התעצבנה אל חברתה כול כך שבטעות החברה נפלה מהקומה השנייה, ושברה את רגלה וידה .
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה:זורמת
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?
-
[QUOTE=bugoji1;1162725]שם משתמש:bugoji1
שם הדמות + שם משפחה:סיקאסו בלייזו.
תיאור/ תמונה במצב רגיל: בלונדיני,גובה מטר תשעים,עייניים כחולות וצלקת בלחי השמאלית.
תיאור/תמונה במצב הגזע:[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROFN8WpjF2i3Eo1EmmwK3w7a22SgWBC62VnaEmixSvnCHRoQgg[/IMG]
אופי: יהיר,חכם,חברותי,מתרשם בקלות.
הכוח המיוחד: מהירות על
גזע:אלף
רקע: אמרת שלא חייב
רומנטיקה:לא רוצה
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?אין.[/QUOTE]
רשום.
תגיב להתחלה.
~~~~~~~~~~~~~~~
[B]ג'ייק :[/B]
" אל תתחכם איתי ~!! " היא אומרת בכעס , ואמי מחייכת חיוך . " צא למנהל @!@#$$#%&^&^ !" היא צורחת עליך.
[B]גאארה: [/B]
" לא, אל תתקן את זה. אפשר לברוח דרכי זה, " אומרת לך בחורה בעלת שער חום. (האמ האמ אמי האמהאמ )
[B]לי :[/B]
אתה לוחץ על ה'האם התכונת ל' וזה כותב לך :
" אין תוצאות . אנא שנה את מילות החיפוש ''
[B]סת':[/B]
הנער ממשיך להביט בך , ואתה הולך לשבת בשולחן שבצד הדלת בשורה השניה. " אחי, סגור ת'דלת. " אומר לך
הנער באדישות. " אוקי, אז קדימה , היום נלמד על הטבע D: בטבע יש 22945345566 מינים של חיות .. ובלהבלהבלהבלהלבה, בלהבלה? בלהבלהבלה! בבלהלבלהבלהלבלה, בלהלהלהלה .( הבלהבלה זה דברים לא חשובים וכ''כ לא מענינים XD) .... " אומרת המורה.
[B]לוקאס בן ולוקאס בת :[/B]
אתם הולכים ביחד לבית הספר, ורואים שכולם בפנים והמגרש ריק ואין אף אחד בחוץ, ושער בית הספר נעול.
מה תעשו?
[B]אלפיון ~[/B]
" אוקי , " אומר לך הילד. אתה נכנס לסקיפ ושואל מי זה, ועונים לך:
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? ' שואלת הילדה.
[QUOTE=sigal123;1163145]שם משתמש:sigal123
שם הדמות + שם משפחה: מילין סורה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]בלי הכנפיים
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]
אופי: טיפה ביישנית, חמודה, רגישה ויכולה להתעצבן בקלות אבל לא מראה את זה
הכוח המיוחד: היפנוט
גזע: מלאך
רקע: מילין תמיד שנאה אש, הוריה מתו בשריפה אחת שהיא הייתה בת 4 ולכן היא מתעבת אש כול כך,
לאחר השריפה היא פונתה לבית יתומים, שם היא תמיד הרגישה לא שייכת, שלחו אותה לבצפר כרגיל כמו שאר הילדים ואפילו לימדו אותה שיעורים מיוחדים, נימוסים עניינים ועוד כול מיני,אבל רוב הנערים בכיתה היו אלפים ואנשי חיות ומעטים מאוד מלאכים .
מילין הייתה תמיד אדישה, שהיא הייתה עצובה היא לא אמרה, שהיא רצתה משהו היא לא אמרה,
יום אחד הילדים בבית ספרה הציקו לה, הם כינו אותה בשמות והעליבו את הוריה, מילין לא יכלה להתאפק, עיניה זהרו בצבע סגול והילד פשוט עשה כרצונה, היא גרמה לילדים לדפוק את עצמם בקיר, ובגלל זה נשלחה לעונש.
מילין ניסתה את זה אם כמה עכברים ואז הבינה כמה גדול הוא כוחה, עוד פעם אחת זה קרה לה בלי כוונה, ובלל זה היא שנאה את כוחה, יום אחד היא התעצבנה אל חברתה כול כך שבטעות החברה נפלה מהקומה השנייה, ושברה את רגלה וידה .
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/QUOTE]
רשומה, הרעיון של הרקע מעולה!~
תגיבי להתחלה ^^
[QUOTE=scizor-x;1162954]שם משתמש: scizor-x
שם הדמות + שם משפחה: קווין סטון
תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה עם שיער שחור. מכנסים וחולצה אדומים ושרשרת בעלת גולגולת על הצוואר
תיאור/ תמונה במצב הגזע: קרנים צומחות על ראשי,כנפים יוצאות לי מהגב (ליופי,לא עושה כלום),הצבע האדום של המכנסים והחולצה מתפשט על כל גופי
אופי: חכם,עצמאי,שונא עבודת צוות,מהיר מחשבה
הכוח המיוחד: עצירת זמן (אני יכול לעצור את הזמן ולהחמק ממתקפה,נכון?)
גזע: שטן...
רקע: אין
רומנטיקה: כן
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:אייס קפה נטול קפאין,קפאין עושה לי גזים.
מקבלים עוד כוחות במהלך המשחק?[/QUOTE]
אוקי, רשום D: תגיב להתחלה. ובאייס קפה אין קפאין XD או.. שכן? O:
-
[QUOTE=may-chan;1163158]
" אל תתחכם איתי ~!! " היא אומרת בכעס , ואמי מחייכת חיוך . " צא למנהל @!@#$$#%&^&^ !" היא צורחת עליך.
[/QUOTE]
''מורה מקללת'' אחייך אח המורה ואסנן לאמי ''תמצאי דרך לצאת מכאן''
אצא מהכיתה מרוצה ואלך במסדרונות לכיוון הדלת, ללא כוונה ללכת למנהל.
-
[QUOTE=may-chan;1162282]
[size="5"]התחלה :[/size]
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.[/QUOTE]
טינקיו וארי מאטצ'
~~~
אני קמה במהירות ומתלבשת ומצחצחת שינים ומסתרקת שוטפת פנים, לאחר מכן אני לוקחת את התיק שלי ומסתכל תבמראה לבדוק שהכול בסדר ונאנחת והולכת ולוקחת מדחום ורואה שאני בסדר "לא אני לא חולה" אני אומרת ומזחירה אותו למקום "לצערי" אני ממלמלת וחוטפת טוסט אם גבינה ועגבנייה (חרוז)והולכת לעבר ההסעה יחד אם שאר הילדים (אני בבית יתומים אחרי הכול, אבל נגיד והתחנה נמצאת קרוב לבית יתומים ) ומביטה ומחפשת את האוטובוס
-
[QUOTE=may-chan;1163158][B]סת':[/B]
הנער ממשיך להביט בך , ואתה הולך לשבת בשולחן שבצד הדלת בשורה השניה. " אחי, סגור ת'דלת. " אומר לך
הנער באדישות. " אוקי, אז קדימה , היום נלמד על הטבע D: בטבע יש 22945345566 מינים של חיות .. ובלהבלהבלהבלהלבה, בלהבלה? בלהבלהבלה! בבלהלבלהבלהלבלה, בלהלהלהלה .( הבלהבלה זה דברים לא חשובים וכ''כ לא מענינים XD) .... " אומרת המורה.[/QUOTE]
'אהבלה' אני חושב לעצמי.
אני מנסה להתרכז בשיעור אבל בגלל שקמתי נורא עייף (כן, תיכננתי את זה בכוונה) אני דופק פיהוק אדיר שאני לא מצליח להסתיר אותו אפילו בעזרת היד.
[SIZE="3"][B]~פייהההוק!!~[/B][/SIZE]
אני מניח טיפה את הראש על השולחן בלי להירדם.
-
[QUOTE=may-chan;1163158]רשום.
תגיב להתחלה.
~~~~~~~~~~~~~~~
[B]גאארה: [/B]
" לא, אל תתקן את זה. אפשר לברוח דרכי זה, " אומרת לך בחורה בעלת שער חום. (האמ האמ אמי האמהאמ )
[B]סת':[/B]
הנער באדישות. " אוקי, אז קדימה , היום נלמד על הטבע D: בטבע יש 22945345566 מינים של חיות .. ובלהבלהבלהבלהלבה, בלהבלה? בלהבלהבלה! בבלהלבלהבלהלבלה, בלהלהלהלה .( הבלהבלה זה דברים לא חשובים וכ''כ לא מענינים XD) .... " אומרת המורה.
[B]לוקאס בן ולוקאס בת :[/B]
אתם הולכים ביחד לבית הספר, ורואים שכולם בפנים והמגרש ריק ואין אף אחד בחוץ, ושער בית הספר נעול.
מה תעשו?
[B]אלפיון ~[/B]
" אוקי , " אומר לך הילד. אתה נכנס לסקיפ ושואל מי זה, ועונים לך:
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? ' שואלת הילדה.
רשומה, הרעיון של הרקע מעולה!~
תגיבי להתחלה ^^
אוקי, רשום D: תגיב להתחלה. ובאייס קפה אין קפאין XD או.. שכן? O:[/QUOTE]
"אוקי נראה קצת בהתחלת השיעור אם ישעמם מקסימום נלך לשירותים ולא נחזור :) (עם הסמילי)"אני כותב ומחכה לתחילת השיעור
-
ג'ייק :
" האי. (=כן, יפנית) " היא אומרת לך .
אתה יוצא לבחוץ ולפתע רואה את אמי מופיעה מולך. אתה מופתע איך היא יצאה כלכך מהר,
ורואה שהמורה בכיתה, והיא איבדה את ההכרה.
" אל תסתכל עלי ככה,זה לא אני:peee: טוב נו, זה כן. :nose_pick: מה? היא עיצבנה אותי," אומרת אמי .
מילין :
נו פרבולם D:
חח חוץ מזה אין כלכך המון בנות במ''ת חוץ מלוקאס. והוא לא כ''כ נחשב בת. D:
~~~
את יוצאת לבחוץ, ורואה שההסעה נסעה כבר.
" שיט. שוב פספסתי את ההסעה. טוב נלך ברגל. " אמר ילד בעל שער אדום ועינים אפורות, וקשר את השרוכים שלו.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/image.jpg?t=1295361626[/IMG][/SPOILER]
" או. היי ~" הוא מסנן לעברך וממשיך לקשור את השרוכים.
אלפיון :
מחשב 34 : אוקי. חח אתה רציני? היא מלמדת על גוף האדם, זה משעממםםםםםם נוראא. :tiresome: יאלה אני יוצאת, תצאו כמה דקות אחרי זה כדי שהיא לא תחשוד. " היא כותבת, ואומרת למורה:
" המורה, התקלף לי פצע. אפשר לצאת לשטוף? " ועושה כאילו 'כואב' לה.
" כן, תחזרי מהר. ^^ " המורה אומרת , " כןכן מה שתגידי :peee: " הילדה לוחשת לעצמה, ויוצאת.
סת':
" או. סת', אתה לא מרגיש טוב? O:" אומרת לך המורה בדאגה " לך לאחות D: אני לא רוצה שיקרה לנו משהו-לא טוב, " היא אומרת ופותחת את דלת הכיתה.
-
[QUOTE=may-chan;1163176]ג'ייק :
" זה לא אני:peee: טוב נו, זה כן. :nose_pick: מה? היא עיצבנה אותי," אומרת אמי .
[/QUOTE]
את רוצה שארשם שוב כבת?
---
''אז מה עשית? איך עשית את זה?'' אקרא ואביט שוב על המורה מצחקק בהתלהבות.
-
[QUOTE=may-chan;1163176]
מילין :
נו פרבולם D:
~~~
" שיט. שוב פספסתי את ההסעה. טוב נלך ברגל. " אמר ילד בעל שער אדום ועינים אפורות, וקשר את השרוכים שלו.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/image.jpg?t=1295361626[/IMG][/SPOILER]
[/QUOTE]
טוב אני בת משקיענית, להירשם עוד כבת? תבחרי מהדמויות האלה:
נערה שמתעצבנת בקלות רבה מידי, טומבוית , עוד ילדה אבל חמודה כזאת שכולם ידלקו עליה :), והאהובה עלי עוד ילדה חמודה כזאת שכולם נדלקים אליה אבל היא שטנית ויכולה לגרום לכולם להיפגע קשה בטעות אה? מה לעשות שאני גאונה
~~~~
"היי.." אני אומרת בבישנות ומתחילה ללכת לעבר בית הספר (מה אני יכתוב ?מה?)
-
[QUOTE=may-chan;1163176]סת':
" או. סת', אתה לא מרגיש טוב? O:" אומרת לך המורה בדאגה " לך לאחות D: אני לא רוצה שיקרה לנו משהו-לא טוב, " היא אומרת ופותחת את דלת הכיתה.[/QUOTE]
"לא המורה אני סתם עייף." אני אומר לה.
אחרי כמה רגעים של שיעמום טוטאלי וחוסר יכולת להירדם אני מחליט שטעיתי בזה שלא יצאתי החוצה.
בראש שלי עולה מחשבה גאונית (מבוססת על זה שהמורה חששנית על שהיא שולחת לאחות ילד עייף).
אני אומר:"המורה, נדמה לי (שיעול קל) שאני לא מרגיש כל (שיעול חמור יותר)... כך כך טוב...(שיעולים חמורים ובילתי פוסקים)" כדי לסיים את ההצגה אני לוקח לאט ובזהירות מים מהבקבוק ומדמה איתה זיעה קרה ואז אני עושה כאילו אני מקיא המון מים.
אני יוצא החוצה בריצה דרך הדלת.
-
סת' :
אתה יוצא לבחוץ מהר, ורואה שם עוד שלושה ילדים שכנראה מבריזים מהשיעורים המשעממים.
" היי, " אומרת לך ילדה אחת בעלת שער ירוק , שיצאה מכיתה A .
מילין :
" אמ. ילדה? " הוא אומר ולפתע מופיעה לידו לימוזינה בינונית ומבריקה בצבע לבן.
" צריכה טרמפ ? " הוא אומר וקורץ.
~~
הרעיון האחרון!~ אני אוהבת דמויות כאלה D: שנראים חמודים ומתוקים ובסוף הם נהים מרושעים וזה. Xd
בידיוק כמו הדמות השניה הראשית באנימה שראיתי היום D: למרות ששם זה קצת אחר .
ג'ייק :
" אמ.. אסור לי לגלות, זה ישמע מוזר ולא מובן. " היא אומרת ומהססת עם לגלות לך או לא.
לפתע אתם רואים 2 ילדים יוצאים מכיתה A ו-b
-
[QUOTE=may-chan;1163223]
מילין :
" אמ. ילדה? " הוא אומר ולפתע מופיעה לידו לימוזינה בינונית ומבריקה בצבע לבן.
" צריכה טרמפ ? " הוא אומר וקורץ.
~~
הרעיון האחרון!~ אני אוהבת דמויות כאלה D: שנראים חמודים ומתוקים ובסוף הם נהים מרושעים וזה. Xd
בידיוק כמו הדמות השניה הראשית באנימה שראיתי היום D: למרות ששם זה קצת אחר .
ו-b[/QUOTE]
"אה תודה!" אני אומרת בחיוך קטן ונכנסת אחריו ללימוזינה ומתפאלת ממנה, ומזה שהילד נראה כמו ילד ברמה של "רחוב" לזה שההורים שלו מליונרים בטח
-
[QUOTE=may-chan;1163223]
ג'ייק :
" אמ.. אסור לי לגלות, זה ישמע מוזר ולא מובן. " היא אומרת ומהססת עם לגלות לך או לא.
לפתע אתם רואים 2 ילדים יוצאים מכיתה A ו-b[/QUOTE]
''אל תדאגי אני מאמין לך'' אנסה לשכנע אותה לספר ''ספרי לי ואספר לך סוד עליי''
אבחן את התלמידים האחרים בעיון
-
[QUOTE=may-chan;1162282]
[size="5"]התחלה :[/size]
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.[/QUOTE]
אני מתארגן ויוצא החוצה.
-
מילין ~
אתם נכנסים ללימוזינה המבריקה והגדולה, ואחרי כמה דקות הילד שואל אותך :
" אז.. איך קוראים לך? אני יוקאי. " הוא אומר בחיוך קטן.
ג'ייק ~
" טוב.. אממ.. " היא אומרת ובליבה חושבת ' להגיד לו? טוב. עם הוא מאמין בי .. ~'
לפתע היא זוהרת, ונהפכת לזאב בגודל בינוני, בצבע אפור ולבן. " וואף וואף? " היא אומרת בציניות .
" אז ..יש לי כוח שאני יכולה להפוך לחיות. " היא אומרת ומצפה שתיהיה בשוק או בהלם.
קוין ~
אתה מתארגן ויוצא ורואה שההסעה כבר יצאה ותצתרך ללכת ברגל, וגם להספיק להגיע בזמן.
מה תעשה?
-
[QUOTE=may-chan;1163256]
ג'ייק ~
לפתע היא זוהרת, ונהפכת לזאב בגודל בינוני, בצבע אפור ולבן. " וואף וואף? " היא אומרת בציניות .
[/QUOTE]
''וואו'' אגיד בהתלהבות ''אני יכול להפוך לחצי טיגריס'' אהפוך לגזע שלי ואז אשאג ''יש לי יכולות על קוליות בנוסף''
-
[QUOTE=may-chan;1163176]ג'ייק :
" אל תסתכל עלי ככה,זה לא אני:peee: טוב נו, זה כן. :nose_pick: מה? היא עיצבנה אותי," אומרת אמי .
מילין :
נו פרבולם D:
~~~
אלפיון :
מחשב 34 : אוקי. חח אתה רציני? היא מלמדת על גוף האדם, זה משעממםםםםםם נוראא. :tiresome: יאלה אני יוצאת, תצאו כמה דקות אחרי זה כדי שהיא לא תחשוד. " היא כותבת, ואומרת למורה:
" המורה, התקלף לי פצע. אפשר לצאת לשטוף? " ועושה כאילו 'כואב' לה.
" כן, תחזרי מהר. ^^ " המורה אומרת , " כןכן מה שתגידי :peee: " הילדה לוחשת לעצמה, ויוצאת.
סת':
" או. סת', אתה לא מרגיש טוב? O:" אומרת לך המורה בדאגה " לך לאחות D: אני לא רוצה שיקרה לנו משהו-לא טוב, " היא אומרת ופותחת את דלת הכיתה.[/QUOTE]
אני מתחיל לעשות את עצמי מקפצץ במקום ומצביע "המורה אני חייב לשירותים דחוף אני יכול?"וכבר מתחיל להתקדם לעבר הדלת לראות איפה 34 נמצאת
-
[QUOTE=may-chan;1163256]מילין ~
?[/QUOTE]
"מילין, מילין סורה" אני אומרת בחיוך אליו, חיוך טיפה אמיתי והרוב מאולץ, אבל נראה אמיתי ,
"אז.. אתה יודע באיזה כיתה אתה?" אני שואלת ומביטה אליו
-
מילין ~
" עדין לא, " הוא אומר ושם את ידיו מאחורי ראשו ונשען עליהם.
" אייס קפה? " הוא אומר ומוציא ממכונת האייס קפה כוס של אייס קפה, ומגיש לך.
אלפיון ~
" כן, ותקרא לזאת שיצאה לפניך D: " המורה אומרת, ואתה יוצא.
אתה רואה את ''34'' עומדת איפה שהוא במסדרון מול דף גדול וצבעוני שכתוב בו המון דברים.
ג'ייק ~
" וואו, אז גם אתה יכול? היית אומר לי כבר מההתחלה. איזה כיף לך. אתה חצוי. אני סתם בת אדם. זה נורא משעמם ~" היא אומרת ונאנחת . " מה אתה יכול לעשות ?" היא אומרת ומתעניינת בזה.
-
[QUOTE=may-chan;1163303]מילין ~
.[/QUOTE]
תגידי לי
איפה הבית ספר הזה? בעיר הרחוקה?
~~~~
"תודה" אני אומרת ולוקחת ממנו את הכוס ושותה קצת, ואז מביטה בחלון ' מתי הבית ספר הזה יגיע' ני חושבת לי ומביטה אל הנער ואז שוב לחלון
-
[quote]גאארה:
" לא, אל תתקן את זה. אפשר לברוח דרכי זה, " אומרת לך בחורה בעלת שער חום. (האמ האמ אמי האמהאמ )[/quote]
"אני יודע,לא אכפת לי יש לי דרך אחרת לברוח.."
-
[QUOTE=may-chan;1163303]
ג'ייק ~
" וואו, אז גם אתה יכול? היית אומר לי כבר מההתחלה. איזה כיף לך. אתה חצוי. אני סתם בת אדם. זה נורא משעמם ~" היא אומרת ונאנחת . " מה אתה יכול לעשות ?" היא אומרת ומתעניינת בזה.[/QUOTE]
''אמרתי'' אחייך ''להפוך לחצי טיגריס ויכולות על קוליות, אז למה הפכת כשזה קרה למורה?''
-
[QUOTE=may-chan;1163256]מילין ~
ג'ייק ~
קוין ~
אתה מתארגן ויוצא ורואה שההסעה כבר יצאה ותצתרך ללכת ברגל, וגם להספיק להגיע בזמן.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני עוצר את הזמן והולך ברגל
-
שם משתמש:sigal123
שם הדמות + שם משפחה: אונו לינה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/anime-girl-anime-girls-8950876-1877-2560.jpg[/IMG]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [IMG]http://2.bp.blogspot.com/_Z2cZyP5J2yg/TF4i0ESxwkI/AAAAAAAAAZ0/DbYm-YMGIEQ/s1600/AnimeDevil.jpg[/IMG]
אופי: חמודה , נחמדה, אוהבת לעזור, מתעצבנת בקלות מאוד ואז, ראן אווי
הכוח המיוחד: שליטה בבני אדם
גזע: שטן
רקע: אונו הייתי ילדה חמודה מאוד שנולדה לשני בני אנוש,
היה לה שער ארוך ורוב הילדים בפעוטון בגן ובבית הספר יסודי התאהבו בה,ואהבו אותה
היא היתה נחמדה ואהבה לעזור, אבל הצרות תמיד מצאו אותה, פעם אחת המורה עמדה לתת לכולם יום חופשי , ואז היא נהייתה כרגיל ולא הסכימה, כול חייה היו מושלמים, עד שיום אחד היא באה הביתה וראתה דם אל הרצפה,
אבא שלה לא היה בבית, הוא היה בעבודה והם היו עשירים מאוד בזכותו, אפילו לימוזינה קטנה היה לו ובית מפואר,
היא ראתה דם אל הרצפה ואת אימא גוססת, היא רצה אליה ואז פתאום היא ראתה את אימא במטבח מטנת משהו,
היא הלכה לחדרה במהירות וניסתה להבין מה ראתה, "זו היה אזהרה" אמר מישהו, שנראה כ.. משהו לא יאמן, כמלאך! "פעם הבאה, שתשתמשי בכוחות שלך, זה היה הדבר האמיתי" הוא עמר, ונעלם
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?
-
קוין ~
אתה הולך ברגל ומגיע לבית הספר, ורואה שהשער סגור והשומר הלך להפסקת שתיה.
מילין ~
הבית יתומים יחסית רחוק מבית הספר.
~
אתם מגיעים. " טוב, יאלה יורדים ," הוא אומר , יוצא מצד ימין של הלימוזינה, והולך לצד שמאל כדי לפתוח לך את הדלת,
ואז הוא פותח לך אותה. אתם יוצאים ורואים שהשער סגור, ובידיוק השומר בהפסקת שתיה.
ג'ייק ~
" ליצור האהוב עלי, נמר לבן. " אמי אומרת בחיוך . " הי, תראה, יש שם פתק בלוח מודעות . " היא אומרת והולכת ללוח המודעות.
גאארה ~
הילדה נאנחת ויוצאת מהכיתה ביחד עם ג'ייק.
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.
-
[QUOTE=may-chan;1163362]
מילין ~
~
אתם מגיעים. " טוב, יאלה יורדים ," הוא אומר , יוצא מצד ימין של הלימוזינה, והולך לצד שמאל כדי לפתוח לך את הדלת,
.[/QUOTE]
"אוי באמת" אני אומרת בשקט ומודה לו, "יש רעיונות?" אני שואלת אותו ומקווה שלא הצתרך להשתמש בכנפיי
~~~~
מה אם אונו?
-
[QUOTE=may-chan;1163362]קוין ~
אתה הולך ברגל ומגיע לבית הספר, ורואה שהשער סגור והשומר הלך להפסקת שתיה.
מילין ~
~
ג'ייק ~
" ליצור האהוב עלי, נמר לבן. " אמי אומרת בחיוך . " הי, תראה, יש שם פתק בלוח מודעות . " היא אומרת והולכת ללוח המודעות.
גאארה ~
הילדה נאנחת ויוצאת מהכיתה ביחד עם ג'ייק.
אתה מכין זכוכית ומחליף את החלונות. ולפתע השולחן שלך נשבר.[/QUOTE]
אלך בעקבותיה ואקרא את הפתק
-
[QUOTE=may-chan;1163223]סת' :
אתה יוצא לבחוץ מהר, ורואה שם עוד שלושה ילדים שכנראה מבריזים מהשיעורים המשעממים.
" היי, " אומרת לך ילדה אחת בעלת שער ירוק , שיצאה מכיתה A .
[/QUOTE]
"הי" אני משיב לה, מנסה להיות נחמד. אני לא רוצה שהיא תחשוב אותי לחצוף.
-
[QUOTE=may-chan;1163158]
:[/QUOTE]
אני אומר " מחשב מפגר ". אני מחליט לוותר על החיפושים בגוגל ומחלי להיכנס לאתר נארוטו גט ולראות תפרק החדש של נארוטו עד שיעברו 30 דקות
-
[quote]לוקאס בן ולוקאס בת :
מה תעשו? [/quote]
לוקאס הבן
"טוב אני לא אשב ואחכה פה" אומר ואטפס על הגדר, כשאגיע אבדוק אם גם היא מטפסת..
לוקאס הבת
"טוב... טפס" אומר וגם אנסה לטפס וכנאה לא אצליח "אתה יכול ללכת" אומ ומתי שהוא יעזוב אני אעוף מעל השער
-
[QUOTE=may-chan;1163303]מילין ~
אלפיון ~
" כן, ותקרא לזאת שיצאה לפניך D: " המורה אומרת, ואתה יוצא.
אתה רואה את ''34'' עומדת איפה שהוא במסדרון מול דף גדול וצבעוני שכתוב בו המון דברים.
ג'ייק ~
" וואו, אז גם אתה יכול? היית אומר לי כבר מההתחלה. איזה כיף לך. אתה חצוי. אני סתם בת אדם. זה נורא משעמם ~" היא אומרת ונאנחת . " מה אתה יכול לעשות ?" היא אומרת ומתעניינת בזה.[/QUOTE]
אני נגש אליה ואומר"היי מה השם שלך ?ואם את רוצה לדעת המורה אמרה לי לקרוא לך
-
[quote]סאסקה :
חחח וואלה . אתה נכנס לפורום ורואה שעדין לא פתחו נו''ד חדש!~ וכולם מדברים על מין מ''ת חדש עם כוחות... משו הזוי . יכול לקרות רק במשחקים Xd
חחח סתם :
~~~~~
אתה גולש באינטרנט ולפתע אתה שומע ' טםטםטםם ' ורואה למטה שיש לך הודעה בסקייפ.
' מחשב 34: היי D: '[/quote]
קטעים שגם יש לי סקייפ בחיים..
----------------------------------------
' היי גם לך.. ' אשלח הודעה למשתמש.
-
[quote=פולחן השד;1163586]~מתעורר,מתארגן ואוכל ארוחת בוקר~
"אוי אין זמן"
~עושה הכל כמה שיותר מהר~
~לוקח את המטה קסם ומסתיר בתיק בעזרת חותם כיווץ~
~יוצא החוצה~[/quote]
אתה לא רשום. אין מקום עוד.
~~~~
אלפיון ~
" קים, שלך? ולא ממש אכפת לי שהמורה קראה לי, אתה יודע O:" היא אומרת ושמה ידים מאחורי הראש.
לפתע אתם רואים שלט גדול ולבן, שכתוב עליו בצבע אדום:
" תחרות כוחות בין המלאכים והשטנים, יום שני בשעה 5:00 ביער שליד חוף הים. "
~~~~~
לוקאס הבן :
אתה מטפס, ואז נכנס מהר לבית הספר. אתה רואה שאתה בכיתה C. לידך אתה רואה שלט גדול ולבן,
שכתוב עליו באדום (דומה לדם) :
אתה רואה שגם הילדה שראית מקודם עומדת ליד השלט.
לוקאס הבת:
את עפה מעל השער, ואז נכנסת לבית הספר. את רואה שאת בכיתה B. לידך את רואה שלט לבן וגדול,
שכתוב עליו באדום:
את מבחינה שגם הילד שראית מקודם עומד ליד השלט.
~~~~~
לי:
אתה נכנס ורואה את הפרק, ואז זה כותב לך '72 ' כי ראית את זה במגהווידיאו O: אתה מתעצבן,
ואז המורה יוצאת ואומרת : " אני יוצאת לכמה דקות לישיבת מורים, תתנהגו יפה. " היא אומרת ויוצאת מהכיתה.
מה תעשה?
~~~~~
סת':
" איך קוראים לך? " היא שואלת, ואז יוצא מין הכיתה ילד, ושניהם הולכים למין שלט גדול ומוזר שכתוב בו באדום:
;~~~~~
ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
~~~~
אונו ~
את קמה בבוקר, כרגיל. ורואה שהשעה כבר 8:30!~ הארוחת בוקר כבר מונחת על השולחן, ואמך אומרת לך:
" בוקר טוב חמודה ^^ תתארגני וג'ואי הנהג החדש - יקח אותך לבית הספר, " היא אומרת.
מה תעשי ?
( עשיתי את זה אתמול יותר מפורט וארוך אבל בגלל האינטרנט הדפוק שלי זה נמחק T ^ T )
מילין ~
" אמ. המנעול די קל לפתיחה, " הוא אומר, מכניס את היד בין הסורגים, ושובר את המנעול החזק מהמתכת!
את בהלם מכך שהוא הצליח לשבור את המנעול החזק והקשיח.
~~~~~
סאסקה ~
הילדה כותבת הי, ולפתע כתוב:
מחשב 35: "היי מי זה?"
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? '
הילד מגיב שכן, ושניהם יוצאים לבחוץ וכל אחד עם תירוץ שונה. מה תעשה?
~~~~~
-
[QUOTE=may-chan;1163670]אתה לא רשום. אין מקום עוד.
~~~~
אונו ~
את קמה בבוקר, כרגיל. ורואה שהשעה כבר 8:30!~ הארוחת בוקר כבר מונחת על השולחן, ואמך אומרת לך:
" בוקר טוב חמודה ^^ תתארגני ואבא יקח אותך לבית הספר, " היא אומרת.
מה תעשי ?
( עשיתי את זה אתמול יותר מפורט וארוך אבל בגלל האינטרנט הדפוק שלי זה נמחק T ^ T )
מילין ~
" אמ. המנעול די קל לפתיחה, " הוא אומר, מכניס את היד בין הסורגים, ושובר את המנעול החזק מהמתכת!
~~~~~[/QUOTE]
אונו~
"בוקר טוב אימא!" אני אומרת לה ומצחצחת שיניים ומתלבשת, לאחר מכן אני מסתרקת במהירות רבה ואכלת את ארוחת הבוקר במהירות, לאחר מכן אני לוקחת את התיק שלי אומרת ביי לאימא ונכנסת ללימו (השחורה, תכנית זה בילתי אפשרי כי אבא שלי כמעט תמיד בעבודה, הוא לא מסיע מסיעים אותו ואותי)
מילין
אני מביטה אליו בתדהמה "אה.. יש לך .. כוח שאתה חזק..?" אני שואלת אותו בטיפה מילמול, לא בטוחה אם זה הצעד הנכון
-
[QUOTE=may-chan;1163670]אתה לא רשום. אין מקום עוד.
~~~~
אלפיון ~
" קים, שלך? ולא ממש אכפת לי שהמורה קראה לי, אתה יודע O:" היא אומרת ושמה ידים מאחורי הראש.
לפתע אתם רואים שלט גדול ולבן, שכתוב עליו בצבע אדום:
~~~~~
לוקאס הבן :
אתה מטפס, ואז נכנס מהר לבית הספר. אתה רואה שאתה בכיתה C. לידך אתה רואה שלט גדול ולבן,
לוקאס הבת:
את עפה מעל השער, ואז נכנסת לבית הספר. את רואה שאת בכיתה B. לידך את רואה שלט לבן וגדול,
שכתוב עליו באדום:
את מבחינה שגם הילד שראית מקודם עומד ליד השלט.
~~~~~
לי:
אתה נכנס ורואה את הפרק, ואז זה כותב לך '72 ' כי ראית את זה במגהווידיאו O: אתה מתעצבן,
ואז המורה יוצאת ואומרת : " אני יוצאת לכמה דקות לישיבת מורים, תתנהגו יפה. " היא אומרת ויוצאת מהכיתה.
מה תעשה?
~~~~~
סת':
" איך קוראים לך? " היא שואלת, ואז יוצא מין הכיתה ילד, ושניהם הולכים למין שלט גדול ומוזר שכתוב בו באדום:
;~~~~~
ג'ייק ~
אתה הולך בעקבותיה, ואתם מגיעים לשלט הגדול והלבן. בשלט כתוב באדום ( כמו דם ) :
" זה לא פייר. למה רק להם עושים תחרויות? כלכך לא פייר. " אמי אומרת.
~~~~
אונו ~
" בוקר טוב חמודה ^^ תתארגני ואבא יקח אותך לבית הספר, " היא אומרת.
מה תעשי ?
מילין ~
~~~~~
סאסקה ~
' מחשב 34 : זאת הילדה שבספה ליד הדלת . שמעו, אתם רוצים להישאר פה השיעור? או לצאת החוצה? שמעתי שהשיעורים הראשונים ממש משעממים. וקיבלנו מורה מהמורות האלה שמלמדות דברים של כיתה א'-ב', מצד שני זה טוב , אבל משעמם. אז בא לכם לצאת לבחוץ? '
הילד מגיב שכן, ושניהם יוצאים לבחוץ וכל אחד עם תירוץ שונה. מה תעשה?
~~~~~[/QUOTE]
"שלי אלפיון נעים להכיר"ואז אפנה את תשומת ליבה למודעה ואשאל"מה זה הדבר הזה?אפשר ללכת לצפות בזה?"
-
[quote]לוקאס הבן :
לוקאס הבת:
שכתוב עליו באדום:
את מבחינה שגם הילד שראית מקודם עומד ליד השלט.[/quote]
איזה באסה אני בc... טוב לא נורא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כל הלוקאסקסים Xd
'אין מצב שאני מפספס/ת את זה!' אחשוב
הבת
אני אסתכל על הילד ההוא, 'משהו בו נראה לי מוזר' אחשוב 'מעניין למה הוא הסתכל על השלט, אולי הוא גם מלאך! או שטן!' ואלך לכיתה שלי
הבן
'הממפ' אחשוב 'אולי היא שטן, אבל לא נראלי... היא לא נראית מרושעת' אחשוב ואסתכל על הילדה שנית, אלך לכיתה C
-
[QUOTE=may-chan;1163670]סת':
[/QUOTE]
מאי, את לא היית מספיק ברורה. בעולם הזה להיות אחד שהוא לא בן אדם והוא עם כוחות זה משהו שיגרתי או מיוחד? את לא כתבת בהתחלה וזה נראה שאת גם לא עקבית בקשר לזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לילדה את שמי.
אני מתבלבל 'מלאכים ושטנים? נדמה לי ששמעתי משהו על זה, אבל אני לא בטוח...' אני חושב לעצמי.
נדמה לי שהגעתי לבית ספר מוזר.
-
[quote]סאסקה ~
הילד מגיב שכן, ושניהם יוצאים לבחוץ וכל אחד עם תירוץ שונה. מה תעשה?[/quote]
' טוב, נשארתי לבד. ' אחשוב לעצמי ואנסה לחפש עוד אנשים בכיתה שאוכל להתחבר אליהם.