היי יונתן
Printable View
היי יונתן
ליאור אתה חוצפן אחד!
התחיל לפעול נורא לאט אז הייתי חייב לכבות אותו..
אבל למה אתה פורש?
חצי מההודעות של הפורום הם שלך...
לא חצי..
אבל אחוז גדול..
[QUOTE=DarkTiger;1172760]ליאור אתה חוצפן אחד!
התחיל לפעול נורא לאט אז הייתי חייב לכבות אותו..[/QUOTE]
למה?
לא צריך להעיף אותי מהשחק שלך
[size=2]ליאור בעיה שלך :o[/size]
[size=2]אם אתה אוהב אנימות ולא פוקימון, היית צריך לקחת בחשבון שבפורום של [b][u]פוקימון [/u][/b]ידברו על [b][u]פוקימון.[/u][/b][/size]
[QUOTE=DarkTiger;1172764]לא חצי..
אבל אחוז גדול..[/QUOTE]
מה אז אתה הולך לפרוש ולסגור ת'משחק? אבל זה היה אחד המוצלחים... -.-
אתה נשאר במ״ת? שלא ייקרה שוב שאני אעיף אותך ואז אצטרך לחטט בהודעות ולהחזיר אותך..
יא רבאק, כל הישנים פורשים1 דור פרש, ליאור פרש, ניר פרש, מור פרש, מי יהיה הבא בתור?
[QUOTE=Krauser;1172769]מה אז אתה הולך לפרוש ולסגור ת'משחק? אבל זה היה אחד המוצלחים... -.-[/QUOTE]
מתי אמרתי שאני פורש?
דיברתי על ליאור.
ואני לא מגיב בו כרגע כי זה יהיה ארוך מדי לאייפוד והמחשב הדפוק נכבה לי בערך כשהייתי באמצע
[QUOTE=DarkTiger;1172773]מתי אמרתי שאני פורש?
דיברתי על ליאור.
ואני לא מגיב בו כרגע כי זה יהיה ארוך מדי לאייפוד והמחשב הדפוק נכבה לי בערך כשהייתי באמצע[/QUOTE]
לא יודע מישהו אמר..
אהה אין בעיה מקווה שזה יסתדר איכשהו..
[QUOTE=CrashRide;1172771]יא רבאק, כל הישנים פורשים1 דור פרש, ליאור פרש, ניר פרש, מור פרש, מי יהיה הבא בתור?[/QUOTE]
ניר לא כזה ישן
ועל איזה דור אתה מתכוון שפרש?
שלום לכולם מה קורה?!
[SIZE=5]דניס תן להם ווינרים.[/SIZE]
[SIZE=5]למי שרשמתי לך בה"פ.[/SIZE]
[SIZE=5]תודה.[/SIZE]
[quote=CrashRide;1172771]יא רבאק, כל הישנים פורשים1 דור פרש, ליאור פרש, ניר פרש, מור פרש, מי יהיה הבא בתור?[/quote]
אני.
סתם.
אני אתן כשאהיה מהמחשב
[QUOTE=DarkTiger;1172777]ניר לא כזה ישן
ועל איזה דור אתה מתכוון שפרש?[/QUOTE]
דור הפייקר. וניר בשבילי נחשב ותיק. ואלון- סביר להניח שזה יהיה אני.
למה אתה?
[QUOTE=DarkTiger;1172783]למה אתה?[/QUOTE]
לא יודע, בא לי לפרוש. לפעמים לא נמאס לך מהפורום הזה?
כן
אבל אני יודע שזה מבאס כשמישהו פורש, אבל אין מה לעשות באמת.
כן, רציתי לפרוש כמה פעמים, אבל אני אוהב את הפורום הזה, ואני יודע שכשאנשים פורשים הם גורמים לגל פרישות.
בנוסף, מה שהחזיק אותי כאן בתקופה אחת שממש רציתי לפרוש היה הפורום הירוק, ידעתי שאם אני אלך, הוא יימחק.
כשעשו את המתיחה אני פרשתי, זו לא הייתה מתיחה גדולה, מחקו פורום של פרוייקט ואת פורום ירוק.
למזלי, כתבתי מעין נושא פרישה במשוב כדי להוציא את העצבים, ואז גיליתי שזאת הייתה מתיחה.
כן, התעצבנתי שמתחו אותי, אבל מאז הייתי בטוח שאני הדבר היחיד שמחזיק כאן את פורום ירוק קיים, לפחות באותה תקופה.
[QUOTE=DarkTiger;1172785]כן
אבל אני יודע שזה מבאס כשמישהו פורש, אבל אין מה לעשות באמת.
כן, רציתי לפרוש כמה פעמים, אבל אני אוהב את הפורום הזה, ואני יודע שכשאנשים פורשים הם גורמים לגל פרישות.
בנוסף, מה שהחזיק אותי כאן בתקופה אחת שממש רציתי לפרוש היה הפורום הירוק, ידעתי שאם אני אלך, הוא יימחק.
כשעשו את המתיחה אני פרשתי, זו לא הייתה מתיחה גדולה, מחקו פורום של פרוייקט ואת פורום ירוק.
למזלי, כתבתי מעין נושא פרישה במשוב כדי להוציא את העצבים, ואז גיליתי שזאת הייתה מתיחה.
כן, התעצבנתי שמתחו אותי, אבל מאז הייתי בטוח שאני הדבר היחיד שמחזיק כאן את פורום ירוק קיים, לפחות באותה תקופה.[/QUOTE]
אוקיי, אז לי אין שום דבר שיחזיק אותי, כי פורום מוזיקה מת ממזמן, ואני לא כזה חשוב שאם אני אעזוב אני אגרום לגל פרישות. אתה מנהל ראשי. ליאור הוא אחד המשתמשים הכי ותיקים בפורום. קודאק הוא מנהל ציור ממוחשב. ראול הוא מנהל חתימות. עמית וארווין הם פקחים. אני? משתמש פשוט.
פספסת את הנקודה..
לא חשוב..
אבל אל תפרוש, מילא אם היית נשאר כאן לגמרי לבד בלי חברים, משתמשים שפורשים גם לפעמים מתחרטים.
אני לא חושב שזאת סיבה לפרוש.
חוץ מזה, אתה יכול להחיות את פורום מוזיקה, אני אתן עוד דוגמא על ירוק:
בערך שבוע אחרי שפתחו אותו, רצו לסגור אותו, אבל אז אני וארוין התחלנו ממש להשקיע והצלנו אותו.
אולי מוזיקה לא בסכנת סגירה, אבל אפשר להפוך אותו לאחד הפורומים הפעילים יותר.
לכל פורום יש פוטנציאל.
היי כולם
ויואב
תגיב במ''ת!
[QUOTE=DarkTiger;1172787]פספסת את הנקודה..
לא חשוב..
אבל אל תפרוש, מילא אם היית נשאר כאן לגמרי לבד בלי חברים, משתמשים שפורשים גם לפעמים מתחרטים.
אני לא חושב שזאת סיבה לפרוש.
חוץ מזה, אתה יכול להחיות את פורום מוזיקה, אני אתן עוד דוגמא על ירוק:
בערך שבוע אחרי שפתחו אותו, רצו לסגור אותו, אבל אז אני וארוין התחלנו ממש להשקיע והצלנו אותו.
אולי מוזיקה לא בסכנת סגירה, אבל אפשר להפוך אותו לאחד הפורומים הפעילים יותר.
לכל פורום יש פוטנציאל.[/QUOTE]
אתה צוחק עליי עכשיו נכון? עוד לא ראיתי אף משתמש חוץ ממני ורותם נכנס לשם, אולי פעם אחת. לכמעט כל הנושאים שפתחתי שם אין אפילו תגובה אחת.
[QUOTE=CrashRide;1172786]אוקיי, אז לי אין שום דבר שיחזיק אותי, כי פורום מוזיקה מת ממזמן, ואני לא כזה חשוב שאם אני אעזוב אני אגרום לגל פרישות. אתה מנהל ראשי. ליאור הוא אחד המשתמשים הכי ותיקים בפורום. קודאק הוא מנהל ציור ממוחשב. ראול הוא מנהל חתימות. עמית וארווין הם פקחים. אני? משתמש פשוט.[/QUOTE]
חח למה אתה מחמיא לעצמך?? ממ אמר שיהיה גל פרישות אחרי שתפרוש??
וחוץ מזה, כדי להנות לא חייב להיות מנהל או פקח כאן, מה זה משנה שאתה משתמש רגיל?? רוב המשתמשים כאן הם משתמשים רגילים ו...?
יואב אני יתן לך הצעות לפורום מוזיקה,
נסו לכתוב שיר ביחד, אני חושבת שזה רעיון מצוין , נכון זה גם שיך לפורום ספרות אבל תוסיפו לו מנגינה והכל,
אולי גם תפתח שיעורים לנגינה, כול אחד יקליט את מה שהוא עשה ואתה את מה שצריך וככה תיתן להם איך לעשות והכל, זה אחלה רעיון לדעתי
אני לא צוחק בכלל.
מוזיקה בכלל לא נמצא במצב כל כך גרוע, פשוט צריך למשוך לשם משתמשים
יואב לא קראתי נכון, למה אתה כן רוצה לגרום לגל פרישות?? אוף אני פשוט לא מהין אתכם! תשאר כאן.....
[QUOTE=DarkTiger;1172793]אני לא צוחק בכלל.
מוזיקה בכלל לא נמצא במצב כל כך גרוע, פשוט צריך למשוך לשם משתמשים[/QUOTE]
מוזיקה לא במצב גרוע? זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי מאז שהגעתי לפורום הזה. ואיך בדיוק מושכים משתמשים...? זה לא מעניין אף אחד.
עידן- אני לא רוצה לגרום לגל פרישות, אני אמרתי שאם אני אפרוש אז אני לא אגרום לגל פרישות, אז אני יכול לפרוש ואף אחד לא יהיה לו אכפת.
אני לא אפרוש בזמן הקרוב אבל אני לא יודע באיזה פורום אני יכול להשקיע
היו פורומים במצבים יותר גרועים.
למוזיקה יש פוטנציאל מעולה, אתה מתעקש להתעלם ממנו
וד״א- אני חושב שליאור ייתחרט ויחזור, זו לא הפעם הראשונה
[QUOTE=DarkTiger;1172799]היו פורומים במצבים יותר גרועים.
וד״א- אני חושב שליאור ייתחרט ויחזור, זו לא הפעם הראשונה[/QUOTE]
ליאור פרש וחזר?
אני גם לא אפרוש בזמן הקרוב
[QUOTE=sigal123;1172792]יואב אני יתן לך הצעות לפורום מוזיקה,
נסו לכתוב שיר ביחד, אני חושבת שזה רעיון מצוין , נכון זה גם שיך לפורום ספרות אבל תוסיפו לו מנגינה והכל,
אולי גם תפתח שיעורים לנגינה, כול אחד יקליט את מה שהוא עשה ואתה את מה שצריך וככה תיתן להם איך לעשות והכל, זה אחלה רעיון לדעתי[/QUOTE]
תחפשי בגוגל "פרויקט המוזיקה בפורום פוקימון." פרויקט ישן שלי. נסגר מחוסר התעניינות. ושיר- זה קצת מסובך למי שאין לו ציוד הקלטה נורמלי.
[QUOTE=DarkTiger;1172799]היו פורומים במצבים יותר גרועים.
וד״א- אני חושב שליאור ייתחרט ויחזור, זו לא הפעם הראשונה[/QUOTE]
[B]אני[/B] מתעלם ממנו? אם לא שמת לב, רוב הנושאים שנפתחו בזמן האחרון הם שלי.
בוקר טוב
מה קורה?
כן, אחרי יומיים הוא חזר בפעם הקודמת
[QUOTE=CrashRide;1172797]מוזיקה לא במצב גרוע? זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי מאז שהגעתי לפורום הזה. ואיך בדיוק מושכים משתמשים...? זה לא מעניין אף אחד.
עידן- אני לא רוצה לגרום לגל פרישות, אני אמרתי שאם אני אפרוש אז אני לא אגרום לגל פרישות, אז אני יכול לפרוש ואף אחד לא יהיה לו אכפת.[/QUOTE]
אנחנו נהיה ממש עצובים אם תפרוש! אם אנשים אוהבים את הפורום הם לא יפרשו בגלל שמשתמש פרש! כל החברים הכי טובים שהיו לי בפורום פרשו מזמן אבל אני לא פרשתי אחריהם כי אני אהבתי ואוהב את הפורום.*
[quote=CrashRide;1172797]מוזיקה לא במצב גרוע? זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי מאז שהגעתי לפורום הזה. ואיך בדיוק מושכים משתמשים...? זה לא מעניין אף אחד.
עידן- אני לא רוצה לגרום לגל פרישות, אני אמרתי שאם אני אפרוש אז אני לא אגרום לגל פרישות, אז אני יכול לפרוש ואף אחד לא יהיה לו אכפת.[/quote]
חחחחח
אז תעשה משהו!!
אתה רוצה שהוא יחייה?
כך אתה את העבודה לידיים!
למה אתה חושב ש"לימודים ובית ספר" במצב יותר טוב?
לא!
אבל כשבא מישהו ויזם פעילויות זה עבד טוב מאוד.
אז תעשה טובה ותחסך ממנו את העובדה שהוא מת.
כי הוא יכול היה להיות אחרת, אם מישהו ש[B]אכפת לו מהפורום הזה היה קם ועושה משהו.[/B]
יואב, שיר אפשר לעשות גם בלי ציוד הקלטה, כותבים מילים ותווים,
וגם אני מנסה להשקיע טיפה בפורום ספרות, לא הולך לי אבל אני ינסה עוד פעם,
נ.ב
תגיבו לי בסיפור!
[QUOTE=CrashRide;1172803]תחפשי בגוגל "פרויקט המוזיקה בפורום פוקימון." פרויקט ישן שלי. ושיר- זה קצת מסובך למי שאין לו ציוד הקלטה נורמלי.
[B]אני[/B] מתעלם ממנו? אם לא שמת לב, רוב הנושאים שנפתחו בזמן האחרון הם שלי.[/QUOTE]
מהפוטנציאל שלו
רוצה שנקים ביחד צוות סיקורים ונחייה אותו?
אני מתכוון לסקר להקות וזמרים.
ולי יהיה אכפת אם תפרוש, אתה אחד מהחברים היותר טובים שלי בפורום.
יודע מה, רוצה לראות איך הוא חוזר לתחייה?
[QUOTE=buizel שולט;1172806]אנחנו נהיה ממש עצובים אם תפרוש! אם אנשים אוהבים את הפורום הם לא יפרשו בגלל שמשתמש פרש! כל החברים הכי טובים שהיו לי בפורום פרשו מזמן אבל אני לא פרשתי אחריהם כי אני אהבתי ואוהב את הפורום.*[/QUOTE]
תגדיר אתם. החבר היחיד שאני בטוח שהוא יהיה ממש עצוב, זה עומר ואולי דניס ואלון. אם ליאור שהיה אחד המשתמשים הכי ותיקים בפורום לא עשה איזה משהו, אז אני כמעט בטוח לא אעשה כמעט כלום.
[QUOTE=DarkTiger;1172809]מהפוטנציאל שלו
רוצה שנקים ביחד צוות סיקורים ונחייה אותו?
אני מתכוון לסקר להקות וזמרים.
ולי יהיה אכפת אם תפרוש, אתה אחד מהחברים היותר טובים שלי בפורום.
יודע מה, רוצה לראות איך הוא חוזר לתחייה?[/QUOTE]
כל הדברים שמאתם, אתה וסיגל, עשיתי והפסקתי לעשות בגלל חוסר התעניינות. אבל יודע מה? בסדר. על קווין,אירוסמית', ורד הוט צ'ילי פפרז כבר יש סיקורים.
ליאור עשה, לא סתם הוא היה מנהל אנימנגה ומצויירים