-
[quote]עמית
"השם שלי הוא ריצ'ארד,אבל תקרא לי ריק." אתה אומר לו והוא מחייך ואומר לך:"מגניב,אני ניית'ן,ניית'ן ברוקפילד." הוא אומר ואז אתה שואל אותו:"למה רצית לדעת את זה?" והוא עונה לך:"סתם,פשוט רציתי לדעת עוד טיפה על אלה שאני ישן איתם בחדר." הוא אומר בחיוך
איך תגיב?מה תעשה?[/quote]
"טוב, תעיר אותי לפני ארוחת הערב.." אומר לניית'ן ואחזור לישון.
-
[QUOTE=Machine X;1200880]
[COLOR="Blue"]אקוואקס ופלופי
"מי לעזאזל משתין על המיטה של עצמו?" חושב לעצמו פלופי,מחליף בגדים,והולך לבריכה. הוא מגיע לחדר ענקי עם כיסאות בריכה בצבע חום בהיר בקצה הרחוק ובר משקאות חופשי בקצה הזה. בתוך המים יש אקוואקס מתמשע במים ושוחה להנאתו,כשהוא בצורת המים.כשפלופי נכנס הוא הופך חזרה לאדם ושניהם מסתכלים אחד על השני,מנסים לבחון אחד את השני,ואז נזכרים שהם נפגשו כבר לפני האימונים.
איך תגיבו? מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"תזכיר לי איך קוראים לך ?אף פעם לא הייתי טוב עם שמות"אומר בחיוך.
-
[quote=Machine X;1200880][COLOR=royalblue]אלון וטיגרארו[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"קדימה להדמיית1 האקשן!" צועק משינאקס ושניכם רצים אחריו.אתם נכנסים לתוך חדדר ההדמיה ולפתע עולה הולוגרמה של כתב,שבה כתוב:" תרצו לשחק ב: 1.משחק יריות 2.ג'ראסיק פארק 3.mega rice." המכונה אומרת,ומישנאקס אומר:"במה אתם רוצים? לי לא אכפת." הוא אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]איך תגיבו? מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
"בואו ננסה את 2" אגיד ואחכה לראות מה שרינקר אומר.
-
[QUOTE=Machine X;1200880][COLOR="DarkOrange"]
איך תגיב?מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]אלון וטיגרארו
"קדימה להדמיית1 האקשן!" צועק משינאקס ושניכם רצים אחריו.אתם נכנסים לתוך חדדר ההדמיה ולפתע עולה הולוגרמה של כתב,שבה כתוב:" תרצו לשחק ב: 1.משחק יריות 2.ג'ראסיק פארק 3.mega rice." המכונה אומרת,ומישנאקס אומר:"במה אתם רוצים? לי לא אכפת." הוא אומר בחיוך.
איך תגיבו? מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
"ג'ראסיק פארק !" אני אומר כשאני רועד מהתרגשות...
-
[QUOTE=Machine X;1200880][COLOR="DarkOrange"][COLOR="Blue"]אקוואקס ופלופי
"מי לעזאזל משתין על המיטה של עצמו?" חושב לעצמו פלופי,מחליף בגדים,והולך לבריכה. הוא מגיע לחדר ענקי עם כיסאות בריכה בצבע חום בהיר בקצה הרחוק ובר משקאות חופשי בקצה הזה. בתוך המים יש אקוואקס מתמשע במים ושוחה להנאתו,כשהוא בצורת המים.כשפלופי נכנס הוא הופך חזרה לאדם ושניהם מסתכלים אחד על השני,מנסים לבחון אחד את השני,ואז נזכרים שהם נפגשו כבר לפני האימונים.
איך תגיבו? מה תעשה?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"הי שוב." אני אומר ומשפריץ עליו (לא בצורה מיוחדת) מים מהבריכה.
"רוצה מלחמת מים? או שאתה חושב שזה יהיה לא פייר?" אני אומר לו "אל תדאג, אני לא אשתמש בכוחות שלי ועדיין אני אכסח עוד חמישה כמוך".
-
[quote]לוקאס
"כדאי לחזור." אתה אומר לעצמך,מתנשף ואז שואל את ספידי:"היי ספידי,איפה אנחנו?" והוא מחייך ואומר לך:"כרגע אנחנו 100 קילומטרים בדיוק מהאחוזה." בחיוך אדיר. אתה נדהם מהמרחק העצום וספידי שואל אותך:"אוקיי,נראה לי שהתאמנו די.רוצה לחזור?" הוא שואל ומחייך חיוך אדיר.
איך תגיב? מה תעשה?[/quote]
"רוצה, כן... אצליח לא בטוח" אומר בחוסר אוויר ואסתכל עליו 'איך הוא יכול לרוץ כלכך הרבה בלי להזיע אפילו...' אחשוב
-