-
[QUOTE=scizor-x;1188151]
סטיבן-
"אני חושבת ששעה אחת" ג'סמין עונה. ג'סמין טועמת את הסוכריה "עוגת תפוחים!" היא אומרת. שלך בטעם ליצ'י. "ואני חושבת שאני יכולה להיכנס לשלך אבל אתה לא לשלי"
[B][U][SIZE="3"]פינת הודעות[/SIZE][/U][/B]
מעכשיו,שכל אחד יצטט רק את ההמשך שלו[/QUOTE]
אני חושב שקוראים לשותפה שלי קייטי, ולא ג'סמין
~~~~~
"אני אוהב ליצ'י, ובעיקר פירות טרופיים. אני מקווה שבשיעור שינוי צורה נוכל להפוך דברים לאוכל, ככה אני אוכל לאכול את המאכלים שאני אוהב. המאכל האהוב עלי זה אננס מקורמל, מה את אוהבת לאכול?"
-
ג'ק-
"15 גוזים חמוד" אומרת האישה
דסטין-
אתם מחכים כמה זמן ואז מגיע תורו של קווין "גריפינדור!" צועקת המצנפת וקווין רץ עליכם מאושר כולו. "אנחנו באותו הבית!"
סטיבן-
אופס סליחה,יש המון משתמשים
~~~~~~~~~~~~~
"ספגטי בולונוז" אומת קייטי בחיוך "אני כבר רוצה להגיע להוגוורטוס"
-
[QUOTE=scizor-x;1188151]
דרו-
אתה מכיר את ג'ק,סטיב,לולו,מירה ומייקל. את השאר אתה לא זוכר. אתה הולך לישון לאחר הארוחה. למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה פתק ליד השידה של מיטתך "תלמיד שנה ראשונה,בוא לאולם הגדול"
[B][U][SIZE="3"]פינת הודעות[/SIZE][/U][/B]
מעכשיו,שכל אחד יצטט רק את ההמשך שלו[/QUOTE]
אני קם שוטף פנים מצחצח שניים צתלבש והולך לאולם הגדול
-
דרו-
אתה רואה את פרופסור מקגונגל והרבה ילדים "מערכת השעות שלכם מחולקת עכשיו" לפתע מופיעים בידכם מערכות שעות "שיהיה לכם יום נעים" אתה רואה שאתה צריך ללכת לשיעור טיפול בחיות קסם.
-
[QUOTE=scizor-x;1188162]ג'ק-
[/QUOTE]
אושיט לה 15 גוזים "הנה גברתי תודה רבה" אגיד לה "לילי גם רוצה משהו?" אשאל את לילי ואסתכל עליה
-
[QUOTE=scizor-x;1188162]ג'ק-
דסטין-
אתם מחכים כמה זמן ואז מגיע תורו של קווין "גריפינדור!" צועקת המצנפת וקווין רץ עליכם מאושר כולו. "אנחנו באותו הבית!"[/QUOTE]
"מעולה!" אני אומר לקווין בחיוך,נותן לו כיף,ואז צופה בהמשך המיון.
-
ג'וני-
"בוודאי" אומר מייק ומוציא קרפד ירוק וגדול "בוא הרולד,תגיד שלום"
===================
"שלום לך!" ~אני אומר בחיוך~
"היי, קול! לא!"
~תופס את קול שניה לפני שהוא ממזנק על הרולד~
"לא, קול, לא"
~[b]מחזיק[/b] אותו על הרגליים~
"אז מייק, לאיזה בית אתה רוצה ללכת?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188151]
דילן-
"זה בסדר אחי" מייק אומר ומחזיר את גרין "אתה לא חייב להתקרב אליו" אתם ממשיכים ליסוע "באיזה בית אתה רוצה להיות?" שואל מייק לפתע.
[/QUOTE]
כמו רוב הילדים אני רוצה גריפינדור, אבל אני יודע שלא יחכו לי, אני לא ממש אמיץ כמו שראית...
אני הייתי רוצה להיות בהפלפאף... אני לא בטוח למה אבל זה עדיף מסלית'רין זה בטוח... אני לא רוצה שום קשר עם נחשים...
-
[QUOTE=scizor-x;1188174]דרו-
אתה רואה את פרופסור מקגונגל והרבה ילדים "מערכת השעות שלכם מחולקת עכשיו" לפתע מופיעים בידכם מערכות שעות "שיהיה לכם יום נעים" אתה רואה שאתה צריך ללכת לשיעור טיפול בחיות קסם.[/QUOTE]
'אוקי נקוה שלא יהיה משעמם' אני לוקח תתיק שלי עם כל הספרים ומחפש את חבריי והולך איתם ביחד לשיעור
-
דרו-
אתה מגיע לשיעור יחד עם חבריך לבית הפלפאף. אתם מגיעים להאגריד. האגריד מסביר לכם מה הוא עומד ללמד אותכם בשיעור ומספר לכם על כל מיני מפלצות באופן כללי. לאחר מכן אתה חוזר למועדון של הפלפאף,יש לך שעה חופשית.
דילן-
"אני שונא את סלית'רין ואת כל מי ששם" אומר לך מייק. "אבל גרין הזה הוא מתנה מאבי אז אני שומר אותו"
מייק מספר לך "זה בסדר לפחוד מנחשים,אני פוחד מנחשים שאני לא מכיר"
ג'וני-
"אני רוצה להיות ברייבנקלו" אומר לך מייק "ואתה?"
דסטין-
אתה צופה בהמשך המיון. לאחר הרבה זמן מגיע זמן הסעודה. שבסופה אתם הולכים לישון. המיטה שלך מוצמדת למיטה של קוין וכשאתם כבר במיטות קוין אומר לך "ראיתי שג'סמין נישקה אותך"
ג'ק-
"לא אני לא רוצה כלום" אומרת לילי.
-
[QUOTE=scizor-x;1188562]
דסטין-
אתה צופה בהמשך המיון. לאחר הרבה זמן מגיע זמן הסעודה. שבסופה אתם הולכים לישון. המיטה שלך מוצמדת למיטה של קוין וכשאתם כבר במיטות קוין אומר לך "ראיתי שג'סמין נישקה אותך"
[/QUOTE]
"נו,ו..?" אני אשאל אותו ואם הוא צוחק אני אומר לו:"אתה לא אמור להיות בוגר? אתה בן 11 לא?" אני שואל אותו בעוקצנות.
-
דסטין-
"אני בן 11,נכון אבל אתם מכירים רק כמה שעות והיא כבר מנשקת אותך?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188566]דסטין-
"אני בן 11,נכון אבל אתם מכירים רק כמה שעות והיא כבר מנשקת אותך?"[/QUOTE]
"מה אכפת לך," אני אומר לו,"זה אל היה מש נשיקה,זה היה נשיקה על הלחי." אני אומר לו ומנסה לישון.
-
דסטין-
"לא משנה" הוא אומר "לילה טוב" שניכים נרדמים. אתם קמים למחרת ומבחינים בפתק ליד המיטה "לך לאולם הגדול"
-
[QUOTE=scizor-x;1188577]דסטין-
"לא משנה" הוא אומר "לילה טוב" שניכים נרדמים. אתם קמים למחרת ומבחינים בפתק ליד המיטה "לך לאולם הגדול"[/QUOTE]
"בוקר קווין...
" אני אומר ומפהק פיהוק אדיר.לאחר מכן אני הולך למקלחות להחליף בגדים ואז אומר לו:"אכפת לך שנחכה ללילי?" בטון מבויש.
-
דסטין-
אני חשבתי שזה בסדר שאני מתבלבל בין השמות אבל ששחקנים יתבלבלו? זה שיא חדש...
דרך אגב בקרוב יהיה איוונט אבל אני מחכה שהרבה מתוך השחקנים בפורום יהיו מחוברים כדי לפרסם אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב נחכה לג'סמין" אומר קווין "אני גם חושב שאנחנו לומדים באותם שיעורים"
-
[QUOTE=scizor-x;1188591]דסטין-
אני חשבתי שזה בסדר שאני מתבלבל בין השמות אבל ששחקנים יתבלבלו? זה שיא חדש...
דרך אגב בקרוב יהיה איוונט אבל אני מחכה שהרבה מתוך השחקנים בפורום יהיו מחוברים כדי לפרסם אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב נחכה לג'סמין" אומר קווין "אני גם חושב שאנחנו לומדים באותם שיעורים"[/QUOTE]
סורי אחי אני קצת עייף...
"אוקיי." אני אומר לו ומסמן לו שנרד למדרגות ונחכה לה כבר בחדר המועדון.
-
דסטין-
אתם יורדים לחדר המועדון כעבור 5 דקות יורדת ג'סמין. "היי" היא אומרת "זזנו?" קווין מהנהן ויוצא החוצה ג'סמין אומרת לך "היום,בצהריים בשולחן האוכל"
-
[QUOTE=scizor-x;1188607]דסטין-
אתם יורדים לחדר המועדון כעבור 5 דקות יורדת ג'סמין. "היי" היא אומרת "זזנו?" קווין מהנהן ויוצא החוצה ג'סמין אומרת לך "היום,בצהריים בשולחן האוכל"[/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר בחיוך,ואז יוצא איתה החוצה.בדרך לאולם הגדול אני אומר לשניהם:"היי,איזה שיעור אתם חושבים שיש לנו עכשיו?" אני אשאל בחיוך.
-
דסטין-
"לא יודע" עונה לך קווין אך מיד אתה מקבל תשובה ממערכת שעות שמופיעה לך לפתע ביד. אתה רואה שבתוך האולם עומדת גברת מקגונגל "מערכות השעות שחילקתי לכם הם לכל הימים" היא אומרת. אתה מסתכל במערכת השעות ורואה שיש לך שיעור לחשים.
-
[QUOTE=scizor-x;1188619]דסטין-
"לא יודע" עונה לך קווין אך מיד אתה מקבל תשובה ממערכת שעות שמופיעה לך לפתע ביד. אתה רואה שבתוך האולם עומדת גברת מקגונגל "מערכות השעות שחילקתי לכם הם לכל הימים" היא אומרת. אתה מסתכל במערכת השעות ורואה שיש לך שיעור לחשים.[/QUOTE]
"אוקיי,שיעור לחשים.אנחנו באותם שיעורים נכון?" אני שואל אותם בסקרנות ומקווה שהם יענו לי בחיוב.
-
-
[QUOTE=scizor-x;1188562]
ג'ק-
"לא אני לא רוצה כלום" אומרת לילי.[/QUOTE]
"אז רק 15 גוזים" אגיד למוכרת ואחכה למה שהזמנתי, "לילי אני אשלם אל תתביישי זה בסדר אם את רוצה משהו" אגיד ללילי
-
ג'ק-
"אני לא רוצה כלום" אומרת לילי "אבל אתה כזה ג'נטלמן שאתה מציע לי שאתה תשלם עליי"
-
[QUOTE=scizor-x;1188646]ג'ק-
"אני לא רוצה כלום" אומרת לילי "אבל אתה כזה ג'נטלמן שאתה מציע לי שאתה תשלם עליי"[/QUOTE]
אסמיק שוב ואנסה להעביר נושא.. "אני יכול לקבל בבקשה את הסוכריות והצפרדע?" אשאל את המוכרת בחיוך
-
[QUOTE=scizor-x;1188562]
דילן-
"אני שונא את סלית'רין ואת כל מי ששם" אומר לך מייק. "אבל גרין הזה הוא מתנה מאבי אז אני שומר אותו"
מייק מספר לך "זה בסדר לפחוד מנחשים,אני פוחד מנחשים שאני לא מכיר"
[/QUOTE]
(בינתיים נכנסתי לקרון חשוך והאור נדלק והיה שם ילד. מאז אנחנו סתם מדברים)
~~~~~~~~~~
אני מנסה להירדם כדי להעביר את הזמן (ולא לבזבז מלא תגובות על מה שקורה ברכבת)
-
ג'ק-
"בוודאי חמוד" היא אומרת ומושיטה לך את הממתקים.
אתה לוקח את הממתקים,נכנס לתא וסוגר את הדלת והמוכרת ממשיכה. "אתה כזה מתוק וג'נטלמן" אומרת לילי.
דילן-
אתה מגיע להוגוורטוס ושמוע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
-
[QUOTE=scizor-x;1188637]דסטין-
"כן" שניהים עונים[/QUOTE]
"אוקיי,אז בואו עכשיו ניכנס לארוחת הבוקר." אני אומר לקווין וג'סמין,ומתיישב לידם.
-
דסטין-
אתה אוכל ארוחת בוקר עם קווין וג'סמין ואתם הולכים ביחד לשיעור לחשים. המורה,פרופסור ווריט,מציג את עצמו ומסביר על השיעור. בגלל שנשאר הרבה זמן הוא מתחיל ללמד אותכם את הלחש "וינגארדיום לביוסה" ומבקש מכם לנסות להטיל אותו על העיפרון. קווין וג'סמין מצליחים להרים את העיפרון כמה סנטימטרים בודדים באוויר ועכשיו תורך לנסות.
-
[QUOTE=scizor-x;1188677]דסטין-
אתה אוכל ארוחת בוקר עם קווין וג'סמין ואתם הולכים ביחד לשיעור לחשים. המורה,פרופסור ווריט,מציג את עצמו ומסביר על השיעור. בגלל שנשאר הרבה זמן הוא מתחיל ללמד אותכם את הלחש "וינגארדיום לביוסה" ומבקש מכם לנסות להטיל אותו על העיפרון. קווין וג'סמין מצליחים להרים את העיפרון כמה סנטימטרים בודדים באוויר ועכשיו תורך לנסות.[/QUOTE]
"אוקיי,זה תורי. וינגארדיום לביוסה!" אני אומר ומקווה שהעיפרון יתרומם ואני אצליח להרים אותו.
-
דסטין-
העיפרון שלך מתרוממם באוויר ומגיע לתקרה "וואו,כל הכבוד!" אומר פרופסור ווריט בהפתעה "אתה מאוד מוכשר" לאחר השיעור מגיעה ארוחת הצהריים. קווין תופס בזווית עינו ילדה יפה מגריפנדור והולך לשבת לידה. אתה הולך לשבת ליד ג'סמין. "זה מדהים מה שעשית היום בשיעור" היא אומרת לך "אתה קוסם מוכשר"
-
[QUOTE=scizor-x;1188686]דסטין-
העיפרון שלך מתרוממם באוויר ומגיע לתקרה "וואו,כל הכבוד!" אומר פרופסור ווריט בהפתעה "אתה מאוד מוכשר" לאחר השיעור מגיעה ארוחת הצהריים. קווין תופס בזווית עינו ילדה יפה מגריפנדור והולך לשבת לידה. אתה הולך לשבת ליד ג'סמין. "זה מדהים מה שעשית היום בשיעור" היא אומרת לך "אתה קוסם מוכשר"[/QUOTE]
"תודה." אני אומר לה בחיוך." אני רק מקווה שאני אהיה כזה טוב גם בשאר השיעורים. אבל אני לא יכול לחכות לשיערו התגוננות מפני כוחות האופל!" אני אומר בחיוך.
-
[QUOTE=Machine X;1188690]"תודה." אני אומר לה בחיוך." אני רק מקווה שאני אהיה כזה טוב גם בשאר השיעורים. אבל אני לא יכול לחכות לשיערו התגוננות מפני כוחות האופל!" אני אומר בחיוך.[/QUOTE]
"למה?" שואלת ג'סמין
-
[QUOTE=scizor-x;1188693]"למה?" שואלת ג'סמין[/QUOTE]
"מהסיבה הפשוטה,האיר פוטר מלמד את השיעור הזה. אבא שלי והוא היו באותו מחזור,הוא גם היה בצ"ד." אני אומר לה בחיוך,ולוקח ביס מהאוכל
-
[QUOTE=scizor-x;1188663]ג'ק-
"בוודאי חמוד" היא אומרת ומושיטה לך את הממתקים.
אתה לוקח את הממתקים,נכנס לתא וסוגר את הדלת והמוכרת ממשיכה. "אתה כזה מתוק וג'נטלמן" אומרת לילי.
[/QUOTE]
"תודה." אגיד לה ואפתח את צפרדע השוקולד,אראה איזה קלף יצא לי ואז אוכל אותה "רוצה קצת?" אשאל ואביא לכיוונה את סוכריות הברטי בוטס
-
דסטין-
"אתה יודע,אני ממש מחבבת אותך" אומרת ג'סמין
ג'ק-
"אני נזהרת מכאלה,הראשונה שאכלתי הייתה בטעם בוץ" היא מצחקקת "אב תודה על ההצעה" יוצא לך קלף של ניקול בולס (אם אתה משחק מג'יק אז אתה יודע מי זה) דרקון עצום וחזק אשר קוסמים אוהבים לחקור את התנהגותו.
-
[QUOTE=scizor-x;1188711]דסטין-
"אתה יודע,אני ממש מחבבת אותך" אומרת ג'סמין
[/QUOTE]
"באמת?" אני אומר לה בחיוך ומעט מסמיק.
-
דסטין-
"כן" היא מחייכת "אתה מחבב גם אותי?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188733]דסטין-
"כן" היא מחייכת "אתה מחבב גם אותי?"[/QUOTE]
"כן." אני אומר לה בחיוך,מחכה לראות מה היא תעשה.
-
ג'וני-
"אני רוצה להיות ברייבנקלו" אומר לך מייק "ואתה?"
==================
"היי, גם אני רוצה להיות ברייבנקלו!" ^^
" תגיד, אתה יודע מתי מגיעים?"