היטסוגאיה
בעיקרון לא, אבל הוא רואה אותך כחבר להקה
~~~
אתה יורד מהענף ורואה את זאב מנסה לתפוס צפרדעים במים שבנהר,
אתה בודק את התיק ורואה שהכל רטוב, אתה פורש את הדברים על משטח אבן שיתיבשו ומביט על זאב שהתרטב והתלכלך מבוץ
Printable View
היטסוגאיה
~~~
אתה בודק את התיק ורואה שהכל רטוב, אתה פורש את הדברים על משטח אבן שיתיבשו ומביט על זאב שהתרטב והתלכלך מבוץ
[QUOTE=bluemoonight;1197602]היטסוגאיה
~~~
אתה בודק את התיק ורואה שהכל רטוב, אתה פורש את הדברים על משטח אבן שיתיבשו ומביט על זאב שהתרטב והתלכלך מבוץ[/QUOTE]
אני אוסף קצת מים מהנהר כדי לנקות את זאב במקומות שיש בהם בוץ ומצפה ממנו להתנער מהמים לבד,אשכב במקום עם שמש כדי להתייבש בעצמי...
היטסוגאיה
אתה מנסה לשטוף את זאב אבל הוא לא נותן לך, הוא מנסה לתפוס קרפדה ונופל למים ונהיה רטוב כולו, הוא מתחיל ליבב ויוצא החוצה במהירות ומתנער, שהוא .. די נקי.
אתה מנסה להתייבש אבל עדין קר לך, אתה מוריד את המעיל הרטוב ואת המוטנית ומייבש אותם על הסלע (יש לך בגדים מעור אייל מתחת) אתה גם לוקח לעצמך חתיכת בשר מהארנבת שהתייבש כדי לאסוף כוחות, העור והפרווה של הארנבת מתיישבשים לאחר כמה דקות וגם הבשר , החצים, הקשת הקטנה שהייתה תלויה על המעיל, העצי בעירה שפחות מועילים אבל עדין יכולים דליקים קצת, השק שינה מתייבש, הבשר שהוא האוכמניות המיובשות והגליל דם שהיה בעור ולכן בקושי התרטב נשאר יבש והעור נהיה פחות יבש, זאב מתייבש גם מהמם שהיו אל פרוותו וגם אתה קצת מתחמם , אבל מעילך עדין רטוב.
~~~
איזו חפירה
[QUOTE=bluemoonight;1197623]היטסוגאיה
אתה מנסה לשטוף את זאב אבל הוא לא נותן לך, הוא מנסה לתפוס קרפדה ונופל למים ונהיה רטוב כולו, הוא מתחיל ליבב ויוצא החוצה במהירות ומתנער, שהוא .. די נקי.
אתה מנסה להתייבש אבל עדין קר לך, אתה מוריד את המעיל הרטוב ואת המוטנית ומייבש אותם על הסלע (יש לך בגדים מעור אייל מתחת) אתה גם לוקח לעצמך חתיכת בשר מהארנבת שהתייבש כדי לאסוף כוחות, העור והפרווה של הארנבת מתיישבשים לאחר כמה דקות וגם הבשר , החצים, הקשת הקטנה שהייתה תלויה על המעיל, העצי בעירה שפחות מועילים אבל עדין יכולים דליקים קצת, השק שינה מתייבש, הבשר שהוא האוכמניות המיובשות והגליל דם שהיה בעור ולכן בקושי התרטב נשאר יבש והעור נהיה פחות יבש, זאב מתייבש גם מהמם שהיו אל פרוותו וגם אתה קצת מתחמם , אבל מעילך עדין רטוב.
~~~
איזו חפירה[/QUOTE]
אני אסחט את המעיל כמה שאני יכול ואחפש פירות באזור, או כל דבר צמחי שאפשר לאכול...
אני אצחק קצת על זאב שנפל למים אבל בלי שהוא ייראה...
היטסוגאיה
אתה מבין שבשבילו הצחוקים שלך זה כמו סוג של אתה מפליץ נכון? אין לו מושג מה זה
~~~~~
אתה מוצא כמה שורשים שאתה מזהה אותם מארוחה פעם בשבט הזאב, אתה מנסה אחד ומגלה שהם מגעלים למידי, אתה מנסה לייבש את המעיל והמותנית כמה שיותר ומחכה מספר דקות בשיעמום, לאחר מכן הוא מתייבש ואתה שם ואתו ומתחמם יותר מהנוצות שכווי ומהמותנית, זאב מביט אליך ונובח אליך נביחת שיעמום
[QUOTE=bluemoonight;1197634]היטסוגאיה
אתה מבין שבשבילו הצחוקים שלך זה כמו סוג של אתה מפליץ נכון? אין לו מושג מה זה
~~~~~
אתה מוצא כמה שורשים שאתה מזהה אותם מארוחה פעם בשבט הזאב, אתה מנסה אחד ומגלה שהם מגעלים למידי, אתה מנסה לייבש את המעיל והמותנית כמה שיותר ומחכה מספר דקות בשיעמום, לאחר מכן הוא מתייבש ואתה שם ואתו ומתחמם יותר מהנוצות שכווי ומהמותנית, זאב מביט אליך ונובח אליך נביחת שיעמום[/QUOTE]
"טוב רוצה לשחק?" אומר לו ואוציא את רגל הארנבת האחרונה שנותרה, אקשור אותה לגידים שהפכתי לחבל,אזרוק לזאב ואמשוך אליי, שהוא ייתעצבן אני אתחיל לסובב אותה במעגלים עד שהוא ייתפוס אותה
היטסוגאיה
אתה יודע הוא לא חתול, הוא יותר גדול, נושכני בעל מחשבה יותר המירה ופחות עצלן..
~~~
אתה זורק אליו את החבל והוא מביט אליך, שזה מתקרב אליו והא תופס את זה במהירות וקורע את החבל הקרוב לכף רגל בין שיניו, בעוד שהוא אוכל את הרגל בשקיקה ומביט אליך, לועס את כפת הרגל ומוריד ממנה את העור
[QUOTE=bluemoonight;1197642]היטסוגאיה
אתה יודע הוא לא חתול, הוא יותר גדול, נושכני בעל מחשבה יותר המירה ופחות עצלן..
~~~
אתה זורק אליו את החבל והוא מביט אליך, שזה מתקרב אליו והא תופס את זה במהירות וקורע את החבל הקרוב לכף רגל בין שיניו, בעוד שהוא אוכל את הרגל בשקיקה ומביט אליך, לועס את כפת הרגל ומוריד ממנה את העור[/QUOTE]
"רררררר...." אנהם לעברו "ווף ווף!" אומר לו ואתקדם אליו על ארבע... "ווף וווף וווווף ווווף וווף" (אני גם רוצה חתיכה לאכול זה לא פיר שאתה זאב שמן!)
היטסוגאיה
זאב מביט אליך ולא מבין מה אתה רוצה, הוא מסיים את הרגל וקופץ לעברך, נראה שהזמנת אותו לשחק!
~~~
מאיפה אתה חושב שאתה יודע זאבית תגיד לי?
[QUOTE=bluemoonight;1197650]היטסוגאיה
זאב מביט אליך ולא מבין מה אתה רוצה, הוא מסיים את הרגל וקופץ לעברך, נראה שהזמנת אותו לשחק!
~~~
מאיפה אתה חושב שאתה יודע זאבית תגיד לי?[/QUOTE]
אני יודע!!!!
~~~~~
"בוא נשחק זאבי רק אל תפגע בי" אומר לו ואקפוץ עליו, אשחק איתו
סיגל, זה עדיין שמור?
מצטער.. לא יצא לי בכלל להיות במחשב כמעט.. לא הספקתי...
אם זה עדיין בסדר אני עושה עכשיו..
שם משתמש: ~Aqua Jet~
שם דמות: צ'ופ (צ'ופי) אניקייב
אופי דמות: אינסטינקטים מאד מעולים, חסר סבלנות (חוץ מבציד) , חולשה לגרגרי יער, לא יכול לנטוש אף אחד (ואם כן, אז יסורי מצפון מאד קשים), פזיז.
תיאור דמות: עיניים כחולות עמוקות, שיער חום קצר[IMG]http://www.ufu.co.il/files/590zjqnwz2bfdz9qeaio.jpg[/IMG] (להתעלם מהבגדים)
עבר: נולדתי לפני 14 שנה (זה בסדר גיל 14?) הורי קראו לי צ'ופ (Chop - לחתוך). אמנם באתי מהמשפחה הכי ידועה בשבט בכישרון שלה לבתר חיה, אבל אף פעם לא הצטיינתי בזה... לחברה הכי טובה שלי קראו אליס, היא באה ממשפחה מאד מפורסמת מהיכולות שלה באומנות הסכין. ואליס לעומתי הייתה מאד טובה בזה... מאז הפעם הראשונה שנפגשנו כבר לא נפרדנו.. היינו משחקים ביחד, מאוחר יותר צדים ביחד ואפילו מתחלקים בשלל. אז בואו נחזור אלי. אני תמיד אהבתי את אומנות החץ וקשת. הנפח היה האיש היחיד בכפר שהתמחה בחץ וקשת. כשהוא ראה אותי ,כשהייתי קטן, מתחנן לאבא שלי שיקנה לי קשת ישנה וחלודה מהנפחיה (ודרך אגב הוא לא הסכים) אז ליבו נפתח אלי. הוא עבד ימים ולילות (או לפחות ככה הוא סיפר לי) כדי להכין לי את הקשת הטובה ביותר ולהביא אותה למי שימשיך את המורשת של החץ וקשת בשבט. הוא התחיל ללמד אותי בסתר איך מחזיקים נכון את הקשת ואיך יורים בה ולאחר כמה שבועות כבר הייתי מומחה. הראתי את הכישרון לאבא שלי, ו- הוא היה מאוכזב ממני.. לקח לו זמן להשלים עם זה שאני לא יהיה טוב בביתור חיה.. אבל הוא גם הבין שיש לי את הכישרון הנדיר ביותר בשבט שלנו. אני מקווה שיהיה עוד מישהו שטוב בזה... לא נעים להיות מיוחד.. לפני כמה שבועת שמענו את הסיפור על אבן הלשם.. אני ואליס ממבט ראשון ביננו הבנו שאנחנו הולכים לצאת למסע הזה...
אז.. אני מחכה כבר בקוצר רוח ליום הזה..
שבט: שועל
אומנות: חץ וקשת
חפצים: שק שינה
5גליל של נקנקיות דם ארוכות של אייל קורא
5 אוכמניות מיובשות
נאד מים
5 עצי בעירה
סכין קטן וקשת קטנה ו10 חצים
בגד מעור אייל הקורא וכפפות מאור אייל הצפון,
שותפים: אליס נייף -שיער שחור ארוך עיניים ירוקות גדולות [IMG]http://www.ufu.co.il/files/fcpo5re31cjovgninf8t.jpg[/IMG] (להתעלם מהבגדים)
[quote=bluemoonight;1196802]
פרימו
ליאנה אורזת את תיקה ומכניסה את קופסאת העץ הקטנה למגירה אבל חלק מתכולתה שמה בשקית מעור ושמה בתיקה, "אוקי אני מוכנה" אמרה ליאנה, יצאתם מפתח האוהל שלה ויצאתם לכיוון היער.
התחלת ללכת ופתאום ראית משהו, שלא רצית לראות, ראית נוצה ארוכה ושחורה, אם טיפה אדום בקצהה, ידעת שזה נוצת ינשוף, לא סתם ינשוף, נוצת אוח, ולפי השבטים, אוח לא מבשר טובות.[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אתעלם מנוצת האוח ולא אחשוב על מזל רע,אני אצטרף לליאנה ואומר לה:"תגידי הקמע הזה שעשית לי,הוא מונע גם מזל רע?".[/COLOR][/SIZE]
היטסוגאיה
מאיפה בדיוק?!
אתה לא זאב!
~~~
זאב מביט אליך ומוריד את ראשו וחלק מגופו שמקדימה ללמטה ומנפנף בזנבו וקופץ לעבריך, אתה לא מבין מה משמעות המשחק והוא מסתובב מתיישב מיבב ונובח נביחה חלושה ומתייאש ממך
צ'ופ המקום שמור עדיין והרקע לא משמ טוב כי הקשת לא יכולה להיות אצלך במסע, ואין נפח בשבט, הסכינים עשוים מאבנים ועצמות תשנה תרקע תודיע לי אני יבדוק ויודיע לך אם להגיב לרקע או לא
פרימו
"לא אבל הוא מביא מזל טוב, תלוי לאיזה מזל רע, לדוגמא נוצת אוח זה לא כל כך יעזור" אמרה ליאנה בחיוך קטן וטיפסה על אבן, עצרת, הבטת על הקמע וליבך נפל.
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך
[QUOTE=bluemoonight;1198697]היטסוגאיה
מאיפה בדיוק?!
אתה לא זאב!
~~~
זאב מביט אליך ומוריד את ראשו וחלק מגופו שמקדימה ללמטה ומנפנף בזנבו וקופץ לעבריך, אתה לא מבין מה משמעות המשחק והוא מסתובב מתיישב מיבב ונובח נביחה חלושה ומתייאש ממך
צ'ופ המקום שמור עדיין והרקע לא משמ טוב כי הקשת לא יכולה להיות אצלך במסע, ואין נפח בשבט, הסכינים עשוים מאבנים ועצמות תשנה תרקע תודיע לי אני יבדוק ויודיע לך אם להגיב לרקע או לא
פרימו
"לא אבל הוא מביא מזל טוב, תלוי לאיזה מזל רע, לדוגמא נוצת אוח זה לא כל כך יעזור" אמרה ליאנה בחיוך קטן וטיפסה על אבן, עצרת, הבטת על הקמע וליבך נפל.
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך[/QUOTE]
אני אקום ואמשיך ללכת לעבר הלא נודע... מקווה למצוא משהו שיכוון אותי במסע
[quote=bluemoonight;1198697]
פרימו
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר לה:"שום דבר,פשוט קצת עדיין כואב,אבל לא נורא אני אתגבר על זה" 'אכלתי אותה!' אחשוב בפאניקה אך לא אראה זאת על פניי,אטפס גם אני על האבן,אחרי זה אומר לה:"יש לך רעיון לאן אנחנו צריכים ללכת?". [/COLOR][/SIZE]
[quote=bluemoonight;1198697]היטסוגאיה
מאיפה בדיוק?!
אתה לא זאב!
~~~
פרימו
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך[/quote]
טוב, אני ישנה אבל לא התכוונתי שאני לוקח את הקשת איתי.. רציתי להשאיר אותה...זה נראה לי יצור קונפליקט פנימי! XD
בכל אופן התכוונתי יותר נשק.. כלומר הוא עושה לדוגמא מכין שכינים הכי טוב מכל השבט אז הוא הפך להיות מן יוצר נשקים כזה... פשוט נפח נשמע לי קודם יותר מוצלח מ"יוצר נשקים"
היטסוגאיה
אתה ממשיך ללכת ורואה שאתה ביער הפתוח על פי המפה הקטנה שסחבת, שסימנה את אזור שבט הזאב ואת היער הפתוח וסביבתו, זאב עקף אותך במהירות והתחיל ללכת , הבטת מסביב וראית רק עצים ולא שום דבר שימשוך את צומת ליבך, זאב עצר הביט להמשך והמשיך ללכת,התחלת ללכת וכעבור כמה שעות שהיית די עייף עצרת טיפה לנוח ושמעת קולות, של אנשים
פרימו
אתה מרגיש טיפה לא בטוח בזה וחושש מפני הנוצה אבל ממשיך ואומר שזה לא באמת אמיתי.
אתה שואל את ליאנה מה עושים והיא מביטה אליך שעברה עוד אבן ואתה עובר אחריה , "חשבתי ללכת לסלע החלקלק, אומרים שיש שם יצור שיענה על כל שאלה בעולם" אמרה ליאנה והביטה אליך ואז המשיכה ללכת
צ'ופ לא משנה , פשוט תגיב להתחלה אתה רשום
[QUOTE=bluemoonight;1199682]היטסוגאיה
אתה ממשיך ללכת ורואה שאתה ביער הפתוח על פי המפה הקטנה שסחבת, שסימנה את אזור שבט הזאב ואת היער הפתוח וסביבתו, זאב עקף אותך במהירות והתחיל ללכת , הבטת מסביב וראית רק עצים ולא שום דבר שימשוך את צומת ליבך, זאב עצר הביט להמשך והמשיך ללכת,התחלת ללכת וכעבור כמה שעות שהיית די עייף עצרת טיפה לנוח ושמעת קולות, של אנשים
פרימו
אתה שואל את ליאנה מה עושים והיא מביטה אליך שעברה עוד אבן ואתה עובר אחריה , "חשבתי ללכת לסלע החלקלק, אומרים שיש שם יצור שיענה על כל שאלה בעולם" אמרה ליאנה והביטה אליך ואז המשיכה ללכת
צ'ופ לא משנה , פשוט תגיב להתחלה אתה רשום[/QUOTE]
אני אתקרב אליהם בחשש ואבדוק מי הם, תמיד אדאג שזאב לצידי
[quote=bluemoonight;1199682]
פרימו
צ'ופ לא משנה , פשוט תגיב להתחלה אתה רשום[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אלך אחריה ואומר לך:"הסלע החלקלק,השאלה הראשונה שלי תהיה 'למה בחרת דווקא במקום הזה?'".[/COLOR][/SIZE]
היטסוגאיה
אתה הולך לשם אבל לא רואה כלום, אתה נרגע וחושב שזה כנראה פרי דמיונך, אתה מביט הצידה ורואה פתאום את זאב מבט לאינשהוא, אתה מבי טלשם גם ורואה אייל הקורא צעיר במרחק שאפשר לירות חץ אליו אוכל מהדשא שהיה בחלק זה של היער.
פרימו
"כמו שאמרתי, יש שם יצור שיכול לענות לכל שאלה בעולם, כמו שאומרים, זה יכול לעזור לך בשדים, " אמרה ליאנה והבטת אליה, טיפסת מעל עוד אבן והרגשת רעב טיפה, והבטת על נקנקית הדם הגדולה שהייתה לך בתיק
[QUOTE=bluemoonight;1200569]היטסוגאיה
אתה הולך לשם אבל לא רואה כלום, אתה נרגע וחושב שזה כנראה פרי דמיונך, אתה מביט הצידה ורואה פתאום את זאב מבט לאינשהוא, אתה מבי טלשם גם ורואה אייל הקורא צעיר במרחק שאפשר לירות חץ אליו אוכל מהדשא שהיה בחלק זה של היער.
פרימו
"כמו שאמרתי, יש שם יצור שיכול לענות לכל שאלה בעולם, כמו שאומרים, זה יכול לעזור לך בשדים, " אמרה ליאנה והבטת אליה, טיפסת מעל עוד אבן והרגשת רעב טיפה, והבטת על נקנקית הדם הגדולה שהייתה לך בתיק[/QUOTE]
'אני לא צריך לצוד אותו יש לי מספיק אוכל' אחשוב ואסתכל בתיק שלי
היטסוגאיה
אתה מביט בתיקך ורואה את כל הדברים שלך, אתה רואה שיש לך עוד בשר ועור ויש מקום בתיק , זאב מביט אליך ורץ לעבר האייל, פתאום חץ מפלח את האוויר ויורה לפני שזאב מספיק לתקוף! "זוז, הוא שלי" נשמע קול נמיסתורי מבין הצללים שבעצים אתה מביט על האייל ונדהם לגלות שהחץ פגע בדיוק בבטנו, ולא ירד דם, חתך נקי
[QUOTE=bluemoonight;1200582]היטסוגאיה
אתה מביט בתיקך ורואה את כל הדברים שלך, אתה רואה שיש לך עוד בשר ועור ויש מקום בתיק , זאב מביט אליך ורץ לעבר האייל, פתאום חץ מפלח את האוויר ויורה לפני שזאב מספיק לתקוף! "זוז, הוא שלי" נשמע קול נמיסתורי מבין הצללים שבעצים אתה מביט על האייל ונדהם לגלות שהחץ פגע בדיוק בבטנו, ולא ירד דם, חתך נקי[/QUOTE]
"זאב!" אצעק לעברו "מה אתה עושה!" אומר ואלך אליו "תתביש לך זאב קטן וחוצפן!" ואתפוס אותו בחיבה "מי אתה יא פחדן! צא מהצללים!" אומר ואשלוף את הסכין "אנחנו לא מפחדים ממך או מהקשת שלך!"
היטסוגאיה
"יופי גם אני לא מפחד ממך , אהה מישהו מהשבט הזאב, לא אמרו לך לא לצוד בשבטים אחרים?" אמר הקול, זאב הביט אליך , לא הבין למה הפרעת לו באמצע הציד.
הבטת לעבר כמה אבנים שהיו בחושך, דמות חשוכה הייתה שם, בגלל החושך שהיה בין העצים הצפופים לא ראית את הדמות בכלל.
[QUOTE=bluemoonight;1200589]היטסוגאיה
"יופי גם אני לא מפחד ממך , אהה מישהו מהשבט הזאב, לא אמרו לך לא לצוד בשבטים אחרים?" אמר הקול, זאב הביט אליך , לא הבין למה הפרעת לו באמצע הציד.
הבטת לעבר כמה אבנים שהיו בחושך, דמות חשוכה הייתה שם, בגלל החושך שהיה בין העצים הצפופים לא ראית את הדמות בכלל.[/QUOTE]
"מאיפה אני יודע איפה אני?!" אומר ואסתכל לזאב בעיניים, מנסה לומר לו במבטים להרגע "אבל אם אני באזור של שבט אחר אתה צודק, בכל מקרה לא ניסיתי לצוד אותו! הזאב הפראי הזה ניסה לצוד אותו!" אומר ואסתכל על זאב
[quote=bluemoonight;1196332]
התחלה לכולם:
אתם מתעוררים ליום בהיר ומגלים שהיום זה היום בו אתם מתכננים לצאת למסע, לפחות זה מה שאתם רוצים.
אתם אוכלים קצת מתארגנים וממלאים את התיק שהיה חצי מוכן בכל מיני צידה לדרך, לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ומביטים אל השמש, ואל הכפר, אתם חוזרים לעבר האוהל שלכם בחזרה להתארגנות, אתם מביטים החוצה ורואים את כל הכפר ואין לכם כמעט דרך לצאת החוצה בלי שיבחינו בכם או שתתנו איזה תירוץ, מה תעשו?[/quote]
~מתעורר~
~פיהוק~
איזה יום יפ- רגע, היום זה היום!
~מתארגן~
"אוי לא... אוף.. טוב.. הקשת נשארת פה.."
~מסתכל החוצה~
"או, דממיט" ~לוחש~
"טוב.. אל הבית של אל!" ~אומר בשקט לעצמי~
~מחביא את התיק מתחת למעיל~
~הולך בשלווה (מזוייפת) אל הבית של אליס~
"היי נייף! אני נכנס!"
היטסוגאיה
"אני לא טיפש, אתה משבט הזאב והזאב הזה איתך, לא סתם שבטי הזאב לוקחים כלבי ציד, נראה שאמצת לך גור קטנטן" אמר הקול, הבטת עוד פעם על עבר החשכה ונראה שראית שם משהו כתום, משהו בילבל אותך, אחרי הכל בדקת בפירוש במפה, עברת את הנהר והמשכת עוד כמה שעות, אתה לא יכולת להגיע לשבט עיט הים או שבט השועל בכזאת מהירות, במיוחד לא שהיית אמור לעבור נהר קודם.
צ'ופ
אתה הולך לעבר האוהל שלה, ואתה מגלה שאליס לא שם!
אתה יוצא החוצה ורואה כמה אנשים מוכירם מהשבט חותכים דגים ודים אותם בעזרת חניתות ורשתות,
פתאום שמת לב לאליס! הייתה עסוקה בלהשגיח על מדורה קטנה, בה היו כפיתות דגים חומות עם טיפה גוון כספסף בסיר קטן שהיה מעל האש ונתמך בכמה מקלות
[quote=bluemoonight;1200595]היטסוגאיה
"אני לא טיפש, אתה משבט הזאב והזאב הזה איתך, לא סתם שבטי הזאב לוקחים כלבי ציד, נראה שאמצת לך גור קטנטן" אמר הקול, הבטת עוד פעם על עבר החשכה ונראה שראית שם משהו כתום, משהו בילבל אותך, אחרי הכל בדקת בפירוש במפה, עברת את הנהר והמשכת עוד כמה שעות, אתה לא יכולת להגיע לשבט עיט הים או שבט השועל בכזאת מהירות, במיוחד לא שהיית אמור לעבור נהר קודם.
צ'ופ
אתה הולך לעבר האוהל שלה, ואתה מגלה שאליס לא שם!
אתה יוצא החוצה ורואה כמה אנשים מוכירם מהשבט חותכים דגים ודים אותם בעזרת חניתות ורשתות,
פתאום שמת לב לאליס! הייתה עסוקה בלהשגיח על מדורה קטנה, בה היו כפיתות דגים חומות עם טיפה גוון כספסף בסיר קטן שהיה מעל האש ונתמך בכמה מקלות[/quote]
"היי אל!" ~צועק ורץ אליה~
"מה את עושה?"
אם היא מתחילה לענות לי אני לוחש לה באוזן "לא ברצינות, מה את עושה? אנחנ ו יוצאים למסע היום שחכת?"
[quote]היטסוגאיה
"אני לא טיפש, אתה משבט הזאב והזאב הזה איתך, לא סתם שבטי הזאב לוקחים כלבי ציד, נראה שאמצת לך גור קטנטן" אמר הקול, הבטת עוד פעם על עבר החשכה ונראה שראית שם משהו כתום, משהו בילבל אותך, אחרי הכל בדקת בפירוש במפה, עברת את הנהר והמשכת עוד כמה שעות, אתה לא יכולת להגיע לשבט עיט הים או שבט השועל בכזאת מהירות, במיוחד לא שהיית אמור לעבור נהר קודם.[/quote]
"סתם שאלה" אומר לו "באיזה איזור אני נמצא?"
צ'ופ
"חשבתי להביא כפיתות דגים למסע , נצתרך לאכול משהו עם לא נצוד" אמרה אליס והורידה את המחבת מהאש לאחר שכיבתה את האש, היא לקחה את 10 הכפיתות והגישה לך אחד ואחד תחבה בפיה, את ה8 הנותרות היא שמה בתוך שקיק מעור שנקשר בחבל, לאחר מכן היא שמה אותו בתיק ואת הסכין שלה במעילה השחום והביטה אליך, "אני מוכנה" היא אמרה בחיוך
היטסוגאיה
"באיזור השבט שלנו" נשמע הקול, וראית לשנייה אחת זוג עיינים שחורות וחדרניות,דומות טיפה לעיני שועל מבין החושך, הבטת על הקול ומשהו פה נראה לך היה מסריח.
[QUOTE=bluemoonight;1200658]צ'ופ
"חשבתי להביא כפיתות דגים למסע , נצתרך לאכול משהו עם לא נצוד" אמרה אליס והורידה את המחבת מהאש לאחר שכיבתה את האש, היא לקחה את 10 הכפיתות והגישה לך אחד ואחד תחבה בפיה, את ה8 הנותרות היא שמה בתוך שקיק מעור שנקשר בחבל, לאחר מכן היא שמה אותו בתיק ואת הסכין שלה במעילה השחום והביטה אליך, "אני מוכנה" היא אמרה בחיוך
היטסוגאיה
"באיזור השבט שלנו" נשמע הקול, וראית לשנייה אחת זוג עיינים שחורות וחדרניות,דומות טיפה לעיני שועל מבין החושך, הבטת על הקול ומשהו פה נראה לך היה מסריח.[/QUOTE]
"באיזה שבט אתם?" אומר ואסתכל לכיוון המקום שבו היו העיניים 'אולי אלה הרוחות' אחשוב
היטסוגאיה
"מאיפה לי לאמר לך?" אמר הקול והתחלת לתעצבן, זאב נהם, הבנת שהוא מרוגז, כמוך, נחוש לדעת מי זה הדמות ולהמשיך במסע, אבל משהו הסריח פה, עם הוא משבט השועל היית צריך לעבור נהר כדאי להגיע אליו ואותו דבר עם שבט העיט, אז זה אומר שאתה ביער הפתוח, אך איך זה שהוא אומר שאתה בשטח השבט שלהם?
[QUOTE=bluemoonight;1201066]היטסוגאיה
"מאיפה לי לאמר לך?" אמר הקול והתחלת לתעצבן, זאב נהם, הבנת שהוא מרוגז, כמוך, נחוש לדעת מי זה הדמות ולהמשיך במסע, אבל משהו הסריח פה, עם הוא משבט השועל היית צריך לעבור נהר כדאי להגיע אליו ואותו דבר עם שבט העיט, אז זה אומר שאתה ביער הפתוח, אך איך זה שהוא אומר שאתה בשטח השבט שלהם?[/QUOTE]
לא עברתי את הנהר?
~~~~~~~~~~~~
"מה זאת אומרת מאיפה לי לאמר לך?" אומר לו ואסתכל על זאב המרוגז "בו זאב בו נלך מפה" אומר ואקום, אלך
היטסוגאיה
זה יער יש בו לא מעט נהרות, אתה עברת אחד גדול ובהמשך יש אחד קטן,
"זאת אומרת שאני לא חייבת לאמר לך את זהותי" נשמע הקול, "חייב" הוא תיקן את עצמו במידית, ושלף חץ וירה שהתכוונת ללכת, "אני מוכן לתת לך ללכת עם תיתן לי משהו" אמר הקול, ועוד פעם משהו נראה לך פה מסריח
[QUOTE=bluemoonight;1201110]היטסוגאיה
זה יער יש בו לא מעט נהרות, אתה עברת אחד גדול ובהמשך יש אחד קטן,
"זאת אומרת שאני לא חייבת לאמר לך את זהותי" נשמע הקול, "חייב" הוא תיקן את עצמו במידית, ושלף חץ וירה שהתכוונת ללכת, "אני מוכן לתת לך ללכת עם תיתן לי משהו" אמר הקול, ועוד פעם משהו נראה לך פה מסריח[/QUOTE]
"אני לא אתן לך כלום!" אומר ואוציא את הסכין , אעצום עיניים וכמו שלימדו אותי להתרכז בחוש אחד אתרכז בחוש השמיעה, אשמע את הכיוון ממנו החץ הבא מגיע, אחסום אותו עם הסכין ואז אזרוק את הסכין לכיוון שלו
היטסוגאיה
אתה בא להוציא את הסכין וחץ נורה לעברך, "אם תתקוף תשלם, אני לא מפחד ממך, " נשמע הקול , "רן! איפה את? " נשמע קול, נער בערך בן 18 בעל גוף די גדול עם עינים כמו של המישהו שירה אליך חץ היה לו, ושער חום וארוך, פרווה כתומה הייתה לו על הצד של החולצה, בכתף, כמו שלך היה פרוות זאב, משם ניחשת שהוא משבט השועל, הוא הביט אליך "אוי באמת" הוא קרא בעיצבון והלך לעבר שהיה הנער, ושלף משם נערה שנראת קטנה ממך בשנה, בעלת שער אדמוני ועיינים שועליות, וחץ וקשת, "רן! זה הפעם החמישית שאת עובדת על אנשים שהם בשבט שלנו! עכשיו תתנצלי בפני הנער המסכן ותבואי לשבט!" קרא הנער .
"אהה.. סליחה... יופי!" ~אני לוחש~
"טוב.. אז את באה לצוד?" ~שואל בקול רגיל~
צ'ופ
1. לא צוטטתה
2. אין את ה~
~~~~~
"חשבתי שהולכים למסע" אמרה אליס והעיפה את שערה השחור לאחור, לאחר מכן בדקה שוב את הסכין שלה והוציאה אותו והשחיזה אותו עם אבן חדה והחזירה אותו למקומו וכך גם את האבן
[QUOTE=bluemoonight;1202306]היטסוגאיה
אתה בא להוציא את הסכין וחץ נורה לעברך, "אם תתקוף תשלם, אני לא מפחד ממך, " נשמע הקול , "רן! איפה את? " נשמע קול, נער בערך בן 18 בעל גוף די גדול עם עינים כמו של המישהו שירה אליך חץ היה לו, ושער חום וארוך, פרווה כתומה הייתה לו על הצד של החולצה, בכתף, כמו שלך היה פרוות זאב, משם ניחשת שהוא משבט השועל, הוא הביט אליך "אוי באמת" הוא קרא בעיצבון והלך לעבר שהיה הנער, ושלף משם נערה שנראת קטנה ממך בשנה, בעלת שער אדמוני ועיינים שועליות, וחץ וקשת, "רן! זה הפעם החמישית שאת עובדת על אנשים שהם בשבט שלנו! עכשיו תתנצלי בפני הנער המסכן ותבואי לשבט!" קרא הנער .[/QUOTE]
'יופי באמת' אחשוב ואסתכל על זאב 'מזל שהוא לא תקף אותה' אחשוב "לא צריך התנצלות..." אומר ואמשיך לחפש משהו שיעזור לי בהמשך המסע
היטסוגאיה
הנער 'גורר' את הנערה למאיפה שהוא בא, אתה מביט סביב למצוא משהו שיעזור לך וזאב מביט אליך,
"ווף!" הוא נובח נביחה קצרה לכיוונך, ומביט לאן שהשניים הלכו, ואתה מבין שהוא רוצה שתעקוב אחריהם