-
תאמת אני ראיתי תטורניר ואחי בינינו זה לא יהיה בסדר אם תפרסם את הדק כאן וחוץ מזה חברה תבינו אתם לא צריכים להעתיק ממקומות דק תבנו אחת מעצמכם כאילו בהתחלה תשחקו אם דקים שהעתקתים רק מתחילים אבל אחרי ארבע חמש משחקים שקלטתם תעיקרון תתחילו לבנות חפיסה משלכם כי כל הקטע בחפיסה שאתה בונה היא להכיר תדק שלך ולהבין תאסטרטגיה שעומדת מאחוריה כי אפילו אם תשחקו עם הדק הכי טובה שקיימת שבנו בשבילכם ואפילו אם תבינו את העיקרון שלה, אל מול דק יחסית טובה שנבנתה לבד ושמי שבנה אותה מכיר תאסטרטגיות שלה ותעיקרון שלה הסיכוי שתפסידו גבוהה מסיבה פשוטה שרק מי שבנה את הדק שלו יודע איך היא אמורה בדיוק להתנהל מי שצריך עזרה אני כאן(אני לא יבנה לכם חפיסה אבל אני אסביר לכם תעקרונות של החפיסה שאתם רוצים לבנות ויעזור מעט עם הקלפים כל השאר אתם תדאגו =] )
-
מישהו יכול להמליץ לי על דק דינואזור Xyz טובה?
-
לא הבנתי איך בונים דק xyz
אני אוהב דק דרקונים אבל אן לי אחד.
מישהו יכול להביא לי כזה?
-
[quote=Hei;1197720]תאמת אני ראיתי תטורניר ואחי בינינו זה לא יהיה בסדר אם תפרסם את הדק כאן וחוץ מזה חברה תבינו אתם לא צריכים להעתיק ממקומות דק תבנו אחת מעצמכם כאילו בהתחלה תשחקו אם דקים שהעתקתים רק מתחילים אבל אחרי ארבע חמש משחקים שקלטתם תעיקרון תתחילו לבנות חפיסה משלכם כי כל הקטע בחפיסה שאתה בונה היא להכיר תדק שלך ולהבין תאסטרטגיה שעומדת מאחוריה כי אפילו אם תשחקו עם הדק הכי טובה שקיימת שבנו בשבילכם ואפילו אם תבינו את העיקרון שלה, אל מול דק יחסית טובה שנבנתה לבד ושמי שבנה אותה מכיר תאסטרטגיות שלה ותעיקרון שלה הסיכוי שתפסידו גבוהה מסיבה פשוטה שרק מי שבנה את הדק שלו יודע איך היא אמורה בדיוק להתנהל מי שצריך עזרה אני כאן(אני לא יבנה לכם חפיסה אבל אני אסביר לכם תעקרונות של החפיסה שאתם רוצים לבנות ויעזור מעט עם הקלפים כל השאר אתם תדאגו =] )[/quote]
אנשים לא ממש עושים את זה.. הם נדבקים למה שטוב להם, אני מודה שלא בניתי ממש מא' עד ת' את הדרגוניטי שלי.
אבל זאת החבילה שהתחלתי איתה ושיפצתי אותה המון ונעזרתי שם באנשים מהמשחק! עד שיצא לי את מה שיש לי היום.
שגם אם היא לא הכי טובה בעולם, אני אוהב דרגוניטי ואין קשר לנצחונות והפסדים (במילא במשחק הזה כל פעם שתנצח יעשו לך A.S.S וכל פעם שתפסיד, פתאום ידרשו ממך לעשות admit defeat)
[SIZE=5]XYZ זה חרא קלפים.. הם אפסים והדבר היחיד שטוב בהם זה שהם לא מתאים תוך תקיפה אחת אלה שתיים... אבל להשמיד אם קלף קסם זה מיד, עדיף לכם לשחק אם סינכרו.[/SIZE]
-
חחחחח עומר זאת הדק שאני משחק Xd ז"א לא דק דינוזאור של Xyz אבל זו דק שמבוססת על להביא למגרש ולקנסאורוס ויש לה קומבואים יחסית טובים כמו לזמן לבה גולם אצל היריב ולהפעיל תיכולת של ולקנסארוס או איך שלא כותבים
עריכה:נו התכוונתי לזה ניב לא לחלק שלא בנית תדרגוניטי אלא לקטע של לשחק אם דק שאתה אוהב ומכיר ולא סתם להעתיק אותה במיוחד אם זאת פרוג מונארך של אלוף הארץ(בשביל דק כמו פרוג מונארך אתה צריך להכיר את האסטרטגיה של הדק ממש טוב כמעט יותר מכל דק אחרת)
-
מישהו יכול להמליץ לי על דק דרקונים טובה?
-
-
[quote=scizor-x;1197731]מישהו יכול להמליץ לי על דק דרקונים טובה?[/quote]
שכחתי את השם של הדק אבל יש דק דרקונים טובה אם הדרקון השחור אדום העין.
-
וואי נראה לי אני מכיר את החפיסנה הזו,וזה לא הדרקון השחור הרגיל זה האפל המתכתי הזה לא?
-
XDDDDDDD ניב מה אתה אומר xyz גרועים הדק שבניתי עם חבר היא על xyz ושתבין רק דק נסיונית ושלוש נצחונות מתוך שלוש משחקים איתה אל תגיד סתם אפשר לעשות איתם פול קומבואים
כמו להביא ג'ינזו למגרש עם הג'ינזו הקטן ההוא, מביא ליבל איטר מהבית קברות ומוריד תרמה של ג'ינזו אחרי זה משתמש באפקט של הפייבלד ההוא בשביל לשלוח שתי קלפים לבית קברות(לשם הצורך עוד ליבל איטר)
עושה זימון אקסייד(XYZ) לוולקנוסארוס מזמן אצל היריב לבה גולם מפעיל תקסם ההוא ששכחתי תשם שלו ביל משהו שכאשר מפלצת שהקלף הזה מצויד לה מושמדת הבעלים שלה מקבל נזק בסך ההגנה שלה(מצייד את הקלף ללבה גולם) ואז אני מפעיל תאפקט השבור ברמות של ולקנוסארוס , אם אני שולח ממנו מפלצת אחת שמתחתיו(DEATCH) אני יכול להשמיד לך מפלצת ואתה חוטף נזק בסך נקודות ההתקפה שלה אבל ולקנו סארוס לא יכול לתקוף בתור הזה, אז נגיד השלכתי את פייבלד, והשמדתי את לבה גולם, אתה מאבד בזכות הקסם ובזכות היכולת של ולקנוסארוס 5500 LP ואז מפעיל תיכולת של פייבדל מזמן אותו מהבית קברות תוקף איתו ישירות ומוריד עוד 2200 LP זה נשמע מסובך ואני בטוח שהסברתי ממש לא ברור אבל שתבין כל זה בתור אחד, כמובן שהביצועים של הדק הנסיונית הזאת לא מתקרבים אפילו לאקס סייבר שהיו לי או לקאראקורי בכלל אבל יותר כיף לשחק איתה בהרבה.
-
[quote=Hei;1197741]XDDDDDDD ניב מה אתה אומר xyz גרועים הדק שבניתי עם חבר היא על xyz ושתבין רק דק נסיונית ושלוש נצחונות מתוך שלוש משחקים איתה אל תגיד סתם אפשר לעשות איתם פול קומבואים
כמו להביא ג'ינזו למגרש עם הג'ינזו הקטן ההוא, מביא ליבל איטר מהבית קברות ומוריד תרמה של ג'ינזו אחרי זה משתמש באפקט של הפייבלד ההוא בשביל לשלוח שתי קלפים לבית קברות(לשם הצורך עוד ליבל איטר)
עושה זימון אקסייד(XYZ) לוולקנוסארוס מזמן אצל היריב לבה גולם מפעיל תקסם ההוא ששכחתי תשם שלו ביל משהו שכאשר מפלצת שהקלף הזה מצויד לה מושמדת הבעלים שלה מקבל נזק בסך ההגנה שלה(מצייד את הקלף ללבה גולם) ואז אני מפעיל תאפקט השבור ברמות של ולקנוסארוס , אם אני שולח ממנו מפלצת אחת שמתחתיו(DEATCH) אני יכול להשמיד לך מפלצת ואתה חוטף נזק בסך נקודות ההתקפה שלה אבל ולקנו סארוס לא יכול לתקוף בתור הזה, אז נגיד השלכתי את פייבלד, והשמדתי את לבה גולם, אתה מאבד בזכות הקסם ובזכות היכולת של ולקנוסארוס 5500 LP ואז מפעיל תיכולת של פייבדל מזמן אותו מהבית קברות תוקף איתו ישירות ומוריד עוד 2200 LP זה נשמע מסובך ואני בטוח שהסברתי ממש לא ברור אבל שתבין כל זה בתור אחד, כמובן שהביצועים של הדק הנסיונית הזאת לא מתקרבים אפילו לאקס סייבר שהיו לי או לקאראקורי בכלל אבל יותר כיף לשחק איתה בהרבה.[/quote]
לדעתי הם עדיין גרועים, אין לי אותם בחיבלה אבל עד עכשיו כל מי ששיחקתי נגדו והשתמש בהם לא הוכיח שהם טובים...
גי'נזו זה המפלצת שמונעת הפעלה של קלפי מלכודת נכון?
אם אתה יכול להוכיח לי שהם יותר טובים ממה שראיתי עד עכשיו תראה לי
-
מישהו יכול לעזור לי לבדוק חפיסה חדשה שהכנתי?
-
תעזרו לי לבנות דק דרקונים
-
אני בניתי חפיסת דרקונים
תראה דבר ראשון אתה חייב את דרקון חמשת הראשים בלעדיו לא שווה החפיסה
-
ניב שמע אני יודע שזה לא נושא לטורניר אבל נראלי שאני פורש כמו שכתבתי לך בקרב אני לא מרוכז בשיט בימים האחרונים ראית שלמרות שהיו לי שליפות טובות שיחקתי כמו נכה,(למרות שאני לא מרוכז לפעמים אני מוציא כמה נצחונות) במקום לשלוח ליבל איטר עם היכולת של דארק גרפר שלחתי בכלל תג'ינזו הקטן וכו'....
-
ווואייי שיגעתם ת'מוח.. תתנו קצת יותר פרטים מתנו מ"תעזרו לי" מה אני אמור לנחש מה אתם רוצים בדיוק!?!?!?!?
אם אתם מחפשים דק מוכנה יש את יוטיוב אם אתם רוצים להכין דק תכוונו קצת כדי שנוכל לעזור.
אל תפרוש... הטורניר לא יימשך בימים הקרובים יש לך זמן להתאפס! וחוץ מזה בטורניר יש לך חבילה אחרת.. אל תשכח.
-
-
מישהו יכול לעזור לי לבחון את החפיסה החדשה שלי?
-
[quote=NivX10;1197760]ווואייי שיגעתם ת'מוח.. תתנו קצת יותר פרטים מתנו מ"תעזרו לי" מה אני אמור לנחש מה אתם רוצים בדיוק!?!?!?!?
אם אתם מחפשים דק מוכנה יש את יוטיוב אם אתם רוצים להכין דק תכוונו קצת כדי שנוכל לעזור.
אל תפרוש... הטורניר לא יימשך בימים הקרובים יש לך זמן להתאפס! וחוץ מזה בטורניר יש לך חבילה אחרת.. אל תשכח.[/quote]
כן זאת בדיוק העיקרון!, עם הקאראקורי שהרכבתי וגם האקס סייבר היו לי פול נצחונות מלא ואתה ראית בעצמך נכון? אבל בינינו אחרי שלוש ארבע משחקים כבר אין טעם הכל צפוי כל כך איתם זה נהיה משעמם רצח מה שווה בדיוק דק מעולה אם אני לא נהנה ממנה לעומת זאת עם הדק הזאת אני מפסיד אבל אני נהנה אתה יודע מה אני נותן עוד הזדמנות אחרונה זזתי עכשיו לבנות דק חדשה, אם היא תעבוד הולך אני בטורניר אם לא אני יראה כבר מה יהיה
-
מישהו יכול לעזור לי לבחון את החפיסה,אני רוצה לדעת אם היא טובה מספיק
-
[quote=Primo;1197768]מישהו יכול לעזור לי לבחון את החפיסה,אני רוצה לדעת אם היא טובה מספיק[/quote]
אני יכול
-
שמע אני חייב לזוז ואני לא אחזור עד הערב,ובערב יש עומס אז נעשה את זה מחר או שאם אני אצליח להיכנס מהמחשב של סבתא וסבא שלי אז נעשה עוד כמה דקות [מינימום שעה מקסימום שעתיים]
-
-
מי רוצה נגדי קרב.. צריך לנסות את הדק המחודש שלי
שם משתמש yahavxcore
-
תמלא את הטופס ותתצטרף לרשימת קשר.
-
[quote=scizor-x;1197774]חפיסת בלקווינג זה טוב?[/quote]
כן זה מעולה.. אם אתה יודע את המהלכים ומה העקרון של החפיסה (לא ממש יודע.. אז לא יכול לעזור לך)
ולגביי יהב.. רשמתי אותך כבר לרשימה, תסתכלו בה.. יש בא מלא חדשים!!! יש שם איזה 11
ואם תביאו חברים זה רק יעלה!
-
טוב סוף סוף סיימתי אותה Fabled-xyz האגדית =] אני עכשיו הולך לנסות אותה אבל זאת רק באטה של הדק אני נורא פסימי לגביה אבל מה שיהיה
-
[quote=Hei;1197799]טוב סוף סוף סיימתי אותה Fabled-xyz האגדית =] אני עכשיו הולך לנסות אותה אבל זאת רק באטה של הדק אני נורא פסימי לגביה אבל מה שיהיה[/quote]
חחחח איך אני אוהב fable הם חבילה ממש נחמדה, כאילו.. כיף לשחק איתה, האפקטים מאוד חמודים ואני בלי שום קשר המפלצות שם חמודות כאלה, אני אוהב את הפיל
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קלפי xyz? תודה
-
[quote=rondoll;1197819]מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קלפי xyz? תודה[/quote]
כתוב על כל קלף XYZ בהתחלה מה צריך בשביל לזמן אותו, לדומגה:
שתי מפלצות אם 3 כוכבים.
3 מפלצות אם 4 כוכבים.
2 מפלצות אם 8 כוכבים.
וכן הלאה.. וכן הלאה...
בקיצור אחריי שיש לך את מה שצריך על הזירה אתה לוחץ על אחת המפלצות על Reveal באפשריות ושתי הקלפים "נצמדים" לאותו ריבוע... ועליו אתה מזמן את ה-XYZ.
-
[quote=NivX10;1197814]חחחח איך אני אוהב fable הם חבילה ממש נחמדה, כאילו.. כיף לשחק איתה, האפקטים מאוד חמודים ואני בלי שום קשר המפלצות שם חמודות כאלה, אני אוהב את הפיל[/quote]
אחי אני לא מאמין!, חמש מפלצות xyz בתור!!! ואחרי התור הראשון היריב כבר נבהל ופרש חחחח טוב אני מרגיש שאני מוכן לדואל היא עדיין נסיונית אבל יאלה שיהיה
-
[quote=Hei;1197823]אחי אני לא מאמין!, חמש מפלצות xyz בתור!!! ואחרי התור הראשון היריב כבר נבהל ופרש חחחח טוב אני מרגיש שאני מוכן לדואל היא עדיין נסיונית אבל יאלה שיהיה[/quote]
חחח אני לא מוכן.. אני עייף בטירוף , לא ישנתי עדיין מאתמול. הייתי בבית כאן אם חברים עד 6 בבוקר (המשפחה באילת)
נלחם בפעם אחרת XD
-
-
נראה לי אני בונה בלקווינג.
יש למישהו טיפים לגביהים?
-
בלקווינג לבדם נפגעו קשות ונותרו חלשים מאוד, משתמשים בהם בכל מיני גרסאות מוזרות עוד באירופה ובעולם אבל אלו בעיקר גרסאות של ואיו טורבו, בניסיון להתרכז בואיו ושימוש במיל[זריקה מן הדק אל הגרייב] עם מלפצות Ls[לייטסוורן] כמו ראיקו למשל. כשמשלבים מיל ששולח את ואיו וסירוקו, מטרות לבליזארד, ואולי אולי אפילו ליייטים בשביל לשלב קאוס סורסרר, נשמע יותר רציני. תנסה את זה.
למען האמת הפסדתי לבלקווינג לפני כמה ימים, אבל האמת שזה לא היה נחשב, היד פתיחה שלי הייתה מחרידה ותקועה ביותר ושלו הייתה אלוהית עם דאד בול בזמן, מילים של ואיו סירוקו ופלג[למה לא?] וjd כשיש לו מעט Lsים בדק אבל בדיוק 4 שונים בגרייב. ועוד ועוד כמו Tt, ריבורן...וכו' Xd [יש לציין שלא ממליץ בכלל לעשות BW עם LS שיש בהם JD]
-
כן יש לי חפיסה אני יכול לעזור לך להגיד לך איזה קלפים לא כדאי להשתמש ואם אתה ממש רוצה אני אבנה לך חפיסה.
בנושא אחר, אני קורא לכל קוראי אשכול [COLOR="Red"][B]שחקני dueling network-דורשים-לבטל-את-ההגבלה-של-שחקני-המשחק!![/B][/COLOR] תודה.
-
שאלה אם השתמשתי בפיוצ'ר פיוז'ן כדי לזמן משהו, במקרה הזה את דרקון חמשת הראשים. ושהגיע זמן לזמן.. ליפני זה עשיתי זימון מיוחד (החייתי מפלצת)
כדי לעשות מהלך שיציל את הדרקון שלי מהשמדה, זה בסדר?!?
עשיתי דברים דומים לזה בכמה קרבות ולא אמרו לי דבר.. אבל ששיחקתי נגד מישהו עכשיו הוא העיר לי בתוקף שאני טועה.
מור אביב ורון.. תשובה תתקבל בברכה.
-
זה לא מה שעשית !!!
אתה השתמשת במונסתר ריבורן כדי להחיות אחד מהיצורים ואז איך שזימנת אותו (את היצור שהחיית) השתמשת בtorrential tribute כדי להרוג את כל המפלצות. ואז השתמשת באפקט של פיוצ'ר פיוז'ן וזימנת את דרקון חמשת הראשים.
למה לא יכולת לעשות את זה :
כדי להשתמש במונסתר ריבורן אתה חייב לעבור לm1 (תקן אותי אם אני טועה) מה שאומר שאתה חייב קודם לזמן את דרקון חמשת הראשים ואז היית הורג גם אותו.
-
מונסטר ריבורן אפשר לעשות גם ב-m2 ולא הבנתי מה קרה
-
אתה יכול לעשות את זה אבל כמו שפרימו אמר הדרקון שלך לא יוכל לתקוף באותו התור היפנים נוטים להיות מטומטמים