הפרק כתוב מעולה אבל באמת אין סיכויי שצאמנדר עלוב באמת היה מנצח אלקזאם, אני מבין שאתה מנסה ליצור מצב שצוות רוקט מקצועי, אבל לפי הסדרה גם לא חייבים פוקמון ברמה של ליגה לנצח כמה התחלתיים, חוץ מזה הכל כתוב טוב ובצורה מעניינת
Printable View
הפרק כתוב מעולה אבל באמת אין סיכויי שצאמנדר עלוב באמת היה מנצח אלקזאם, אני מבין שאתה מנסה ליצור מצב שצוות רוקט מקצועי, אבל לפי הסדרה גם לא חייבים פוקמון ברמה של ליגה לנצח כמה התחלתיים, חוץ מזה הכל כתוב טוב ובצורה מעניינת
לגבי פרק שש יש לי בעייה שזה מנוסח בצורה מאוד מסורבלת, בקושי אחרי הרבה חזרות הצלחתי להבין מה ומי. טוב שזה לא חזר על עצמו, לכן אני מניח שזה חד פעמי בעקבות עודף מחשבות ורצון לתאר.
שים לב לפעמים הבאות שזה לא יפריע לכתיבה שלך.
[QUOTE=RabbiKingler;1216331]לגבי פרק שש יש לי בעייה שזה מנוסח בצורה מאוד מסורבלת, בקושי אחרי הרבה חזרות הצלחתי להבין מה ומי. טוב שזה לא חזר על עצמו, לכן אני מניח שזה חד פעמי בעקבות עודף מחשבות ורצון לתאר.
שים לב לפעמים הבאות שזה לא יפריע לכתיבה שלך.[/QUOTE]
חח באמת עצבן אותי לכתוב את כל זה, אפילו אני בקושי הצלחתי לעקוב חח
וזה לא יחזור על עצמו. כי אמנם זה היה קרב כפול של אוהד, אבל ביחד עם כולם זה קרב של 6 על 4. וזה סה"כ 10.
די קשה, לא?
וזה שקראת עוד ועוד ולא התייאשת זה סימן שזה כתוב טוב, לא?
בכל מקרה, אם יהיה לי זמן מיותר, אני אפרסם היום עוד פרק.
[QUOTE=Sandshrew;1216428]חח באמת עצבן אותי לכתוב את כל זה, אפילו אני בקושי הצלחתי לעקוב חח
וזה לא יחזור על עצמו. כי אמנם זה היה קרב כפול של אוהד, אבל ביחד עם כולם זה קרב של 6 על 4. וזה סה"כ 10.
די קשה, לא?
וזה שקראת עוד ועוד ולא התייאשת זה סימן שזה כתוב טוב, לא?
בכל מקרה, אם יהיה לי זמן מיותר, אני אפרסם היום עוד פרק.[/QUOTE]
אם גם לך זה היה קשה, אז עצה לפעם הבאה, תמנע מזה. לפחות עד לזמן שבו זה יהיה הגיוני.
אני לא עומד לעשות את זה הרבה, אבל זה מוסיף לאווירה.
מתי הפרק הבא?
כנראה מחר,
מתי הפרק הבא?