אופק-אתה מתחיל למלמל לטוטודייל וקולט שהוא לא לידך!!! שני אנשים-בן ובת באים אלייך ומציגים את עצמם בתור ריק וטינה ושואלים ''חיביר,האם תצטרף אלינו או תמות?''
Printable View
אופק-אתה מתחיל למלמל לטוטודייל וקולט שהוא לא לידך!!! שני אנשים-בן ובת באים אלייך ומציגים את עצמם בתור ריק וטינה ושואלים ''חיביר,האם תצטרף אלינו או תמות?''
אני אצטרף אליכם רק קודם תביאו לי את הטוטודיל שלי
אופק- חבורת אנשים אי שם זזו ממקומם ושם ראיתה את טוטודייל קשור וחבול,ומתחתיו שלולית דם.
טינה אמרה בשמחה והם זרקון את טוטדייל המותש והפגוע אל התא שלך. שמתה לב שבבטנו יש חתך ארוך ובתוכו פיתקית קטנה
[QUOTE=ttrrtte;1222865]אופק- אחד האנשים יתקרב אליייך וילט את טייני ובלי ששמתה לב במהירות הוא הרים את ידך ואמר בשמחה ''מצאנו את המים!!!'' ולפני שלקחתה את ידך הם שמו עלייך צמידמ כחלכל
ג'ון-שניכם השתמשתם בכדור אנרגיה ואוניקס התחיל לבוא לעברכם בחבטה[/QUOTE]
עכשיובוא ננסה להשתמש בעלים קסומים ואם זה לא יצליח נשתמש בכדור אנרגיה.
אני יקח את הפיתקית משם ואחשוב מה הם היו יכולים לעשות לו
ג'ון-אתם לא מצליחים ומתחילים לטעון כדור אנרגיה אבל אתפ מפסיקים למשמע קולו של אוניקס שאומר ''אני זולו אתם התלמידים שלי עכשיו. כוחות החיביר שלכם חלשים מאוד ואתם חייבים להתחזק. האם תיקחו על עצמכם את האחריות להיות תלמידיי?''
אופק- לפני שאתה לוקח את הפיתקית אתה שומע קול ''עם תשלו את הפיתקית הוא ימות,ועם הוא ימות כך גם אתה. הפיתקית היא מכשיר איתור כך שגם עם תברח נמצא אותך. הפיתקית מחוברת ללב שלו. תוציא אותה תוציא גם את ליבו!''
למה אתם עושים את זה אשאל אותם
[QUOTE=ttrrtte;1222950]ג'ון-אתם לא מצליחים ומתחילים לטעון כדור אנרגיה אבל אתפ מפסיקים למשמע קולו של אוניקס שאומר ''אני זולו אתם התלמידים שלי עכשיו. כוחות החיביר שלכם חלשים מאוד ואתם חייבים להתחזק. האם תיקחו על עצמכם את האחריות להיות תלמידיי?''
אופק- לפני שאתה לוקח את הפיתקית אתה שומע קול ''עם תשלו את הפיתקית הוא ימות,ועם הוא ימות כך גם אתה. הפיתקית היא מכשיר איתור כך שגם עם תברח נמצא אותך. הפיתקית מחוברת ללב שלו. תוציא אותה תוציא גם את ליבו!''[/QUOTE]
מה אתה מדבר, טוב אני משער שאני מסכים להיות תלמידך.
אופק-''מסיבה אחת פשוטה ויחידה- בני האדם השחיטו את העולם כוח החיבירות נעלם כליל!!! אנחנו נמחק את כל בני האדם ונקים את שושלת החיביר מחדש!!!!'' אתה שם לב לחור קטן בבועה שעם תתקו אותו תוכל להרחיבו ולברוח.
ג'ון- יופי מעכשיו תקרא לי מאסטר. כאשר טרטוויג מתקי תמיד תרגיש דח להתקי גם את הדח הזה חייבים לרסן. טרטוויג הישתמש בכדור אנרגיה ואתה ג'ון תתאפק שלא. טרטוויג יצר כדור אנרגיה ואתה התחלתה לחוש בכדור גם אצלך ויריתה. לא טוב פסק האוניקס נסה שוב התחלתה להרגיש את הכדור ביידך
[QUOTE=ttrrtte;1222960]אופק-''מסיבה אחת פשוטה ויחידה- בני האדם השחיטו את העולם כוח החיבירות נעלם כליל!!! אנחנו נמחק את כל בני האדם ונקים את שושלת החיביר מחדש!!!!'' אתה שם לב לחור קטן בבועה שעם תתקו אותו תוכל להרחיבו ולברוח.
ג'ון- יופי מעכשיו תקרא לי מאסטר. כאשר טרטוויג מתקי תמיד תרגיש דח להתקי גם את הדח הזה חייבים לרסן. טרטוויג הישתמש בכדור אנרגיה ואתה ג'ון תתאפק שלא. טרטוויג יצר כדור אנרגיה ואתה התחלתה לחוש בכדור גם אצלך ויריתה. לא טוב פסק האוניקס נסה שוב התחלתה להרגיש את הכדור ביידך[/QUOTE]
אני אומר לטרטוויג להשתמש בכדור אנרגיה ומנסה לעצור את עצמי בלירות כדור אנרגיה.
ג'ון-אתה מצליח,כל הכבוד אומר זולו עכשיו ש יכם תתחילו לירות כדורי אנרגיה אתם חייבים להתחזק
לי יש את הכוח הזה אני לו אחריי לזה שהכוח הזה נעלם מהעולם
[QUOTE=ttrrtte;1223012]ג'ון-אתה מצליח,כל הכבוד אומר זולו עכשיו ש יכם תתחילו לירות כדורי אנרגיה אתם חייבים להתחזק[/QUOTE]
אוקיי בואו נתחיל, תגיד אוניקס, אני יכול ללכוד אותך אחרי שנסיים להתאמן.
אופק- אז מה אמר הקול. כל השאר חסרי יכולת אז טוב... לילה טוב!! וגז הופרש אל התא שלך והתעלפתה. התעוררתה ונזכרתה בחחור הקטן שראיתה. ראיתה גם שתפרו בצורה די מרושלת את החתך של טוטודייל אבל את הפיתקית עדיין ראיתה.
11
ג'ון- נראה בחור קדימה תתאמנו!!!
[QUOTE=ttrrtte;1223061]אופק- אז מה אמר הקול. כל השאר חסרי יכולת אז טוב... לילה טוב!! וגז הופרש אל התא שלך והתעלפתה. התעוררתה ונזכרתה בחחור הקטן שראיתה. ראיתה גם שתפרו בצורה די מרושלת את החתך של טוטודייל אבל את הפיתקית עדיין ראיתה.
11
ג'ון- נראה בחור קדימה תתאמנו!!![/QUOTE]
טוב בוא נמשיך להתאמן אני אומר ויורה כדורי אנרגיה ועלי תער.
ג'ון-טוב מאוד אמר אוניקס ואז צווח בכאב והתעלף. מאחוריו ראיתה את ריק
[QUOTE=ttrrtte;1223072]ג'ון-טוב מאוד אמר אוניקס ואז צווח בכאב והתעלף. מאחוריו ראיתה את ריק[/QUOTE]
מה עשיתה לאוניקס אני אומר יורה כדורי אנרגיה וכמובן אומר גם לטרטוויג לירות.
ג'ון- ריק הוד את כל כדור י האנרגיה בעזרת מגן אש כשהוא מלווה שניינטלס זוהר.
אני יגיד לטוטודייל שנירה אקדח מים על החור ונלך לעיר הראשונה
אופק-אתם יורים יחד אקדחימים ובורחים. שאתם מגיעים ליציאה אתם מריחים ריח מוזר,ריח גז שנוד מבטנו של טוטודייל!! אתה שם לב שהפיתקית הצהובה מפרישה את הגז ומתעל. אתה מתעורר שוב בתא ושומע קול ''אמרתי לך אתה לא יכול לברוח!!!''
אז איך בורחים אשאל
אופק-אתה חושב מעט ורואה זוג מספריים בתוך התא וחושבשעם תגזור את הפיתקית היא תהרס אבל היא גם לא תמשוך את הלב של טוטודייל!!!
[QUOTE=ttrrtte;1223105]ג'ון- ריק הוד את כל כדור י האנרגיה בעזרת מגן אש כשהוא מלווה שניינטלס זוהר.[/QUOTE]
אוי לא אני חייב לברוח אחשוב לעצמי ואשאל את ריק מה הוא רוצה ממני.
ג'ון- אותך כמובן..... אומר ריק
אני אקח את המספריים אגזור את הפיתקית ואברח
[QUOTE=ttrrtte;1223273]ג'ון- אותך כמובן..... אומר ריק[/QUOTE]
לא אני לעולם לא אצטרף אליך ואם אתה כל כך חזק למה אתה לא פשוט מחסל אותי, הרי אני רק מתחיל לא.
אופק- אתה מצליח לברוח יחד עם טוטודייל וממשיך במסע
ג'ון- ריק גיחך ואמר ''עד עכשיו כל אחד כמוך שמצאנו כאלנו אבל אותך ..... המצאנו המצאה חדישה ביותר ו.. חח בוא נאמר שהמוח שלך הולך לעבור שטיפת מוח!''
[QUOTE=ttrrtte;1223315]אופק- אתה מצליח לברוח יחד עם טוטודייל וממשיך במסע
ג'ון- ריק גיחך ואמר ''עד עכשיו כל אחד כמוך שמצאנו כאלנו אבל אותך ..... המצאנו המצאה חדישה ביותר ו.. חח בוא נאמר שהמוח שלך הולך לעבור שטיפת מוח!''[/QUOTE]
שטיפת מוח, הוו לא אני אומר ומנסה להשתמש בעלים קסומים.
ג'ון- אתה נסה עליפ קסומים ויחד עם כוחו של טרטוויג מצליח!!! ריק מעט מופתע ונחתך בידו השמאלית הוא ממלמל משהו והחתך נעלם,במקומו מופיעה צלקת בצורת חצי סהר (אני ממליצה לך לזכור את הצלקת הזאת היא תהיה חשובה להמשך) ריק אומר לניינטלס להשתמש בלהביור
[QUOTE=ttrrtte;1223326]ג'ון- אתה נסה עליפ קסומים ויחד עם כוחו של טרטוויג מצליח!!! ריק מעט מופתע ונחתך בידו השמאלית הוא ממלמל משהו והחתך נעלם,במקומו מופיעה צלקת בצורת חצי סהר (אני ממליצה לך לזכור את הצלקת הזאת היא תהיה חשובה להמשך) ריק אומר לניינטלס להשתמש בלהביור[/QUOTE]
לאא אני אומר ונסה להתחמק ואומר גם לטרטוויג להתחמק.
ג'ון-אתה מצליח להתחמק במהירות מדהימה כמו טרטוויג. ריק לא נראה מופתע ואומר ''לא ידעתה? כך זה הולך-
כל אחד שכוחות החיביר שלו הם עשב-מהירותו מוכפלת
אש-כוחו הגופני מוכפל
מים-כוח הסיבולת מוכפל
[QUOTE=ttrrtte;1223331]ג'ון-אתה מצליח להתחמק במהירות מדהימה כמו טרטוויג. ריק לא נראה מופתע ואומר ''לא ידעתה? כך זה הולך-
כל אחד שכוחות החיביר שלו הם עשב-מהירותו מוכפלת
אש-כוחו הגופני מוכפל
מים-כוח הסיבולת מוכפל[/QUOTE]
אוו באמת הא אני אומר ורץ אליו ויורה עליו עלי תער.
אני לא רוצה להירשם אז
שם משתמש- Sandshrew
שם במשחק- אוהד
אופי- חכם, אסטרטג, אוהב דרקונים
מראה- שיער בלונדיני, עיניים כחולות, בעל חיוך כובש, בגובה ממוצע ובמשקל ממוצע, חתיך :)
רקע- אוהד תמיד שיחק עם חבריו בקרבות פוקימונים בגיימבוי שלו. הוא תמיד חלם שביום מן הימים הוא יפגוש פוקימון ויהיה החבר הכי טוב שלו. הוא ניצח בגיימבוי את כולם, וכך חשב שינצח גם במציאות. הוריו טיפלו בו כמו מלך, ופינקו אותו. אוהד לא אהב שפינקו אותו, לכן הוא ניסה תמיד למצוא דרך חדשה להרפתקה. אך מכיוון שבמחוז אי אפשר לראות פוקימונים עד גיל 7, נאלץ להסתפק בגיימבוי שלו.
הערות- רק איזו בקשה קטנה ממך, יא לוהטת, חוץ מהמדריך לרפואת פוקימונים, אפשר גם להוסיף לחנות מדריך למאמן הפוקימונים המתחיל?
ותעשי לי כמה מקרים עם דרקונים(שאוכל לתפוס אותם)<
חח אני מקווה שאני יהנה מהמשחק.
ג'ון- אתה מצליח לפגוע בריק ומופתע מהמהירות שלך. את מנסה לרוץ אל תוך היער אבל אז כ50 צלליות יורדות מהעצים ומקיפות אותך
אוהד-לא חייב :) חח תגיב לעלילה
[QUOTE=ttrrtte;1223348]ג'ון- אתה מצליח לפגוע בריק ומופתע מהמהירות שלך. את מנסה לרוץ אל תוך היער אבל אז כ50 צלליות יורדות מהעצים ומקיפות אותך
אוהד-לא חייב :) חח תגיב לעלילה[/QUOTE]
"או או" אני מגביר את המהירות שלי ומנסה לברוח מהם.
אני אבחר את...
מאדקיפ!
ג'ון-אתה מתחיל לברוח יחד עם טרטוויג במהירות מדהימה ומתחמק מכוללםםםםם חוץ מאחד שנתלה לך על הצוואר.
אוהד- הפרופסור נותן לך פוקדור כחלכל בעל כתמים כתומים. אתה מתחיל לצאת מהמעבדה אבלל בדרכך החוצה אתה שם לב לניצנוץ בינת החדר.
יש
אני ממשיך בדרכי
אוהד- ראיתה ניצנוץ בפינת החדר מה תעשה??????
אני ממשיך בדרכי
סתם חחחח איך את מתעקשת יא לוהטת
אני הולך למקור הנצנוץ