-
שם במשחק: קווין
שם משתמש: scizor-x
גיל במשחק: 22
מדינת מוצא:אנגליה
הכוח של המוטאנט: חיות. השתנות לחיות. הכוח שלו נותן לו גם לשנות רק איבר גוף מסים לאיבר של חיה. בנוסף יש לו כוחות של דיבור עם חיות ומעקב אחריהן.
מראה: גבוה, שזוף עם שיער ארוך ושחור אסוף בקוקו. פרווה מאוד דקה שכמעט לא רואים בצבע של פרוות זאב נמצאת על כל גופו. הוא לובש חולצה ומכנסיים שחורים מיוחדים שיכולים להשתנות איתו (אני יכול, זה לא בקשה כל-כך גדולה. פשוט בישביל שהוא לא יהיה ערום כשהוא חוזר למצב הרגיל)
רקע: כשהיה בן 6 בילה קווין הרבה בחברתו של כלבו ולמרות שכולם חשבו שהוא סתם מדבר אל עצמו כשהוא מלטף את הכלב הוא בעצם דיבר עם כלבו וכלבו ענה לו. קווין חשב שזה נורמלי ושכולם יודעים לעשות את זה לכן לא אמר כלום להוריו.
יום אחד, כשקווין היה בן 8, קווין ומשפחתו טיילו ביער. הם נשאו איתם אוכל וריחו משך דובים. הדובים באו לתקוף את המשפחה אך קווין דיבר איתם ועצר בעדם. הוריו שנבהלו מכוחו, מסרו אותו לבית יתומים וכשהיה בן 9 אימצו אותו זוג בן 30. לאורך השנים גדל קווין ובניגוד להוריו הקודמים, כשההורים המאמצים גילו את כוחו הם דווקא התרגשו וניסו לטפח את כוחו. כשגייסו אותו לאקס-מן הוריו המאמצים נענו ברצון ואף שמחו והוא שומר איתם על קשר כל הזמן.
כסף:100$
חפצים: לא לגעת.
הערות\הארות\ביסלי גריל: מקווה שהרקע בסדר.
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1248623][b]דילן[/b]
אתה לוקח את הבלוטים, רץ לאקדח. הוא לא שם. אתה ממשיך לרוץ לאחר חיפושיו, אתה רואה את הרוח שעושה דרקוני אש (שבאמת מזכיר לך למה חם בטירוף) ומולה מגן שם וולברין נמצא עם עוד 2 אנשים שאחד מכוון את האקדח לעבר הרוח שעושה את דרקוני האש. אתה שם לב שוולברין רואה אותך והוא מתחיל לדפוק ריצה לעברך בתור הסחת דעת.
[u]אני עוצר לך את התגובה.[/u]
[/QUOTE]
לא הבנתי למה הכוונה שאתה עוצר את התגובה, אני פשוט הגבתי חזרה מקווה זה בסדר
~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחכה שוולברין יגיע אלי ובשניה האחרונה אני אהפוך ל"מצב השתלטות" ואתן לו לרוץ אלי.
-
[b]סקוט גרין[/b]
מטוס סילון. אתה עף לשמיים במהירות ומשווה את הפער, אך באותו רגע שאתה משווה הטילים מתפוצצים על הקיר ונוצר הדף רב. הם מצליחים להתקדם קצת אבל לאחר 3 שניות אתה מתחיל עקיפה. "אמבוש!" שניהם צועקים. ארגון מזמן 3 רימונים נדבקים, זורק אותם עליך. אתה רואה גם שיש לו כמו מאוור שרודף אחריך ומעיף את הרימונים. אתה כמובן הופך את הכנפיים לרובים ומיירט את זה. לאחר מכן, אלדור הופך את המשגרי טילים למיירט מטוסים. הוא משגר 10 טילונים (בטעם שוקולד וניל..) שפוגעים בך ישירות. אתה מתרסק לרצפה וכמובן הופך ישר לאופנוע, בפער קטן מארגון שכרגע יש לו מהמקדימה של האופנוע בזוקה. אלדור מנזק זינוק לשמיים, הופך למטוס סילון קרבי. "לא תוכלו להלחם במה שלא תראו!" הוא אומר ואתה רואה עשן, מסתכל ולאחר כמה שניות האוויר ריק ללא שום דבר. "אם לא אנצח אותו, אנצח אותך!" אומר ארגון וטוען את הבזוקה, מתכונן לירי.
יונתן- צריך לחכות שגלעד יערוך כדי שאני יחליט מי רשום, אלא אם הוא יודיע לי שהוא לא רוצה.
[b]דילן-[/b]צריך לחכות לתגובה של אייס, אחרת זה שובר את הרצף.
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1248623]
[b]אייס[/b]
המושיע זזה שהציל אותך עכשיו ממוות.
--
אתה מנסה להתקדם אבל וולברין עוצר אותך. "אתה משוגע?!, אם תצא מהמגן האש תשרוף אותך!"
הוא אומר במבט מושפל. אתה מכוון את האקדח לעבר ראשו של הרוח, אתה גם מגלה שיש לך כוונת מאוד טובה.. דורך, שאתה בא ללחוץ על ההדק וולברין מוציא את תפריו ומחזיר את הדריכה. "כמעט הרגנו רוח אחרת!" הוא אומר, מוציא אקדח משלו, דורך אותו ויוצא מהמגן לעבר הרוח.
[u]אני עוצר לך את התגובה[/u][/QUOTE]
מה הכוונה שאתה עוצר את התגובה? ולא ענית לי אם יש לי כוחות או לא.. (אם אין לי אני אערוך את ההודעה.)
~~~~~~~
"אל תדאג לי, אני ואש זה כמו בעל ואישה" אצא מהמגן, אקח את האקדח שנית ואכוון אל הרוח השנייה (הרעה)
-
יונתן- תאשר לי שזה הכוחות שאתה רוצה (אתה יכול הרבה יותר מגניב, אבל תעשה מה שאתה רוצה) ואני אתחיל לך.
[b]אייס[/b]
לאאא, אין לך.
--
אתה נמצא על גבול המגן, כבר עוצם עין אחת ומתכונן לירי. "איי!" אתה שומע, רואה את הקוסם. "המגן יתפוגג עוד כמה שניות, תברח!" אתה רואה שהוא מרופד לרצפה שתקועות לו 2 סכינים בכתפיים, וכל הגב שלו מרוסס בכדורים. זה קצת מפחיד אותך אבל לא עוצר מהירי. עוברות כמה שניות, אתה יורה. הניצוץ והרעש מתרחשים, אבל אתה מרגיש שגם משהו פגע בך, משהו בגודל אגוז. אתה ממצמץ ומוצא את עצמך על ספינה, ליד 2 בחורות משתזפות. "ברוכים הבאים לאיי פיג'י" אומר הכרוז. כיסא ריק (שלך נראה גם עם ניצוץ אור בפלאש מטורף) ליד הבנות מתפנה. "הספינה תגיע לפיג'י עוד 20 דקות, כל היורדים בתחנה זאת מתבקשים להתכונן." הוא אומר. אתה מרגיש לפתע כוח, זה מתבטא בכך שאתה מתעטש ויוצא לך אש במקום מה שאמור לצאת...
[b]דילן[/b]
וולברין רץ, אתה חושב לך על החופשה הבאה של המשפחה באיי פיג'י, על ספינה, בסבבה, עד שהוא מגיע. אתה הופך למצב השתלטות (מעשה מגוחך, הוא הרבה יותר חזק ממך בכוח ולכן אתה לא יכול להשתלט עליו) הוא עובר אותך ולא קורה כלום. אתה לא שם לב לכך שבלוט אחד עף לך, והאיש עם האקדח מתכונן לירות. אתה רואה את המתנקש ממקודם מגיע ומשפד את הקוסם ששם לרצפה, מרסס לו את הגב אבל נעלם. המגן נעלם,היריה נורת וגם האיש שהיה נעלם. דרקוני האש מפסיקים, אתה רואה שיש כמה רכבים ו-3 הליקופטרים עם הסמל- "axm".
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;125114
[b]דילן[/b]
וולברין רץ, אתה חושב לך על החופשה הבאה של המשפחה באיי פיג'י, על ספינה, בסבבה, עד שהוא מגיע. אתה הופך למצב השתלטות (מעשה מגוחך, הוא הרבה יותר חזק ממך בכוח ולכן אתה לא יכול להשתלט עליו) הוא עובר אותך ולא קורה כלום. אתה לא שם לב לכך שבלוט אחד עף לך, והאיש עם האקדח מתכונן לירות. אתה רואה את המתנקש ממקודם מגיע ומשפד את הקוסם ששם לרצפה, מרסס לו את הגב אבל נעלם. המגן נעלם,היריה נורת וגם האיש שהיה נעלם. דרקוני האש מפסיקים, אתה רואה שיש כמה רכבים ו-3 הליקופטרים עם הסמל- "axm".[/QUOTE]
אני לא לגמרי הבנתי לגמרי מה המטרה שלי פה... (במארכה) ואני גם לא בטוח באיזה צד אני... אני בכלל באקס מן ? אה ואיך היית אמור לדעת שאני לא יכול להשתלט על מישה ושחזק ממני ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אני חייב לברוח מפה !!! זה יוצא מכלל שליטה !!!' 'בית, בית, בית !!!!!!' ואני מוחץ את הבלוט שנשאר לי
-
טופס ריק:
שם במשחק: אלכסיי מקרוב
שם משתמש: conscript
גיל במשחק:21
מדינת מוצא:רוסיה
הכוח של המוטאנט:קריאת מחשבות, שליטה במחשבות, השתלטות על אנשים (באמצעות שליטה במחשבות), הוא יכול להתחבר לפחד העמוק ביותר שקיים ביצור ולהעצים אותו פי מאה, שהוא יחליט בעצמו להתאבד, הוא אומנם לא חזק פיזית אבל הוא בן אדם שלא תרצה להסתבך איתו
מראה: שיער חום קצר (אך לא קצוץ) משקפי שמש שחורים (תמיד, לא רואים את העיניים שלו) עיניים אפורות לגמרי, לא ממש שרירי אבל רזה, צלקת קטנה בשפה התחתונה מקטטה... הוא נוהג ללכת עם בגדים שחורים שגורמים לו להראות כמו סוכן ק.ג.ב.
רקע: אלכסיי בא משושלת של אנשי צבא רוסים... סבו היה במלחמת העולם השנייה כסוכן ק.ג.ב... המשפחה שלו הייתה מסובכת עם הממשלה הרוסית כי ידעה הרבה סודות מדינה, אלכסיי נולד לחיים נוראים... כל הזמן היה צריך להתחבא מאנשים ואסור היה לו להתחבר עם אף אחד... הוא חיי ככה 10 שנים, שהיה בן 10 פרצו לביתו אנשי ממשלה, הרגו את כל המשפחה שלו, הם כיוונו אליו את האקדח אבל לרגע האיש סובב את הרובה שלו לעבר חברו וירה בו, אחר כך ירה בעצמו.. מאז אלכסיי משתמש בכוח לכל צרכיו, לקח את האקדח הזה להגנה עצמית
חפצים:
הערות\הארות\ביסלי גריל:the K.G.B is still watching you
-
~אישור של ניר להגיב בלי ציטוט~
"מה קורה פה?מה אלה הרכבים האלה?" אשאל את דרקונית האש "דרך אגב,תודה שעזרת לי.אני ברונו, ואת?"
-
[B]דילן[/B]
תחכה לתגובה הבאה ויקרה משהו שלפחות משעשע לי. אני אגיב לך בתגובה הבאה בגלל שלעמית היה פחות תגובות והוא הוקפץ בזמן.
[B]ברונו[/B]
אתה רואה את הדרקונית זזה לה בשמחה, לא שמה לב שכבר כל שאר דרקוני האש נעלמו "שמי אנג'ילינה, אבל תקראה לי אנג'ל." היא אומרת. אתה רואה שהדרקון מתחיל לשנות צורה ונוצר לידך צורה של שטן. לאחר כמה שניות זה מתחיל להתממש, ואחרי בערך 10 שניות אתה רואה שטן בערך בגובה מטר 80 עומד מולך. (הבנת את המשחק מילים? אנג'ל=מלאך, והיא שטן חח) לאחר המבט המזעזע שאתה נותן לה היא חוזרת להיות אש. לאחר מכן אתה רואה שמתממש צורה של אישה, וכמובן גם זה לאחר 10 שניות הופך להיות מוחשי. אתה רואה אישה בעל שיער חום, עיניים כחולות עומדת מולך. היא לובשת ג'ינס וחולצה סגולה, עם משקפי שמש שחורים. "מה זה שם?!" היא אומרת לך, מצביעה על רוח שנראת דיי מהוססת, אתה רואה שהיא אוחזת משהו שנראה כמו בלוט ביד. "זה לא חוקי! צריך לקחת לו את זה!" היא אומרת, הופכת שוב לדרקון אש ומתחילה להתקדם לכיוונו. "תביא את הבלוט!" אתה רואה שכתוב מדשא שרוף.
[B]אלכסיי-[/B]
היכולת קצת מוגזמת, אבל עלה לי רעיון מזה מגניב בשבילך.
להפוך לחומרים. כאילו אם אתה תיגע בברזל תוכל להפוך את כל הגוף שלך לברזל, ואם תיגע ביהלום תוכל להפוך את עצמך ליהלום. זה קלאסי עם AK74, אתה יכול להיות מזה חזק.. אתה יכול לעשות את זה קל עם הרקע שבמקום שהם התאבדו הם ריססו אותו, אך הכדורים עצרו כאשר נגעו בגוף ועפו עליהם בחזרה.
אפילו עשיתי לך מראה מגניב שמתאים לזה:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/d3jzwyimnzgg.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1251442][B]דילן[/B]
תחכה לתגובה הבאה ויקרה משהו שלפחות משעשע לי. אני אגיב לך בתגובה הבאה בגלל שלעמית היה פחות תגובות והוא הוקפץ בזמן.
[B]ברונו[/B]
אתה רואה את הדרקונית זזה לה בשמחה, לא שמה לב שכבר כל שאר דרקוני האש נעלמו "שמי אנג'ילינה, אבל תקראה לי אנג'ל." היא אומרת. אתה רואה שהדרקון מתחיל לשנות צורה ונוצר לידך צורה של שטן. לאחר כמה שניות זה מתחיל להתממש, ואחרי בערך 10 שניות אתה רואה שטן בערך בגובה מטר 80 עומד מולך. (הבנת את המשחק מילים? אנג'ל=מלאך, והיא שטן חח) לאחר המבט המזעזע שאתה נותן לה היא חוזרת להיות אש. לאחר מכן אתה רואה שמתממש צורה של אישה, וכמובן גם זה לאחר 10 שניות הופך להיות מוחשי. אתה רואה אישה בעל שיער חום, עיניים כחולות עומדת מולך. היא לובשת ג'ינס וחולצה סגולה, עם משקפי שמש שחורים. "מה זה שם?!" היא אומרת לך, מצביעה על רוח שנראת דיי מהוססת, אתה רואה שהיא אוחזת משהו שנראה כמו בלוט ביד. "זה לא חוקי! צריך לקחת לו את זה!" היא אומרת, הופכת שוב לדרקון אש ומתחילה להתקדם לכיוונו. "תביא את הבלוט!" אתה רואה שכתוב מדשא שרוף.
[B]אלכסיי-[/B]
היכולת קצת מוגזמת, אבל עלה לי רעיון מזה מגניב בשבילך.
להפוך לחומרים. כאילו אם אתה תיגע בברזל תוכל להפוך את כל הגוף שלך לברזל, ואם תיגע ביהלום תוכל להפוך את עצמך ליהלום. זה קלאסי עם AK74, אתה יכול להיות מזה חזק.. אתה יכול לעשות את זה קל עם הרקע שבמקום שהם התאבדו הם ריססו אותו, אך הכדורים עצרו כאשר נגעו בגוף ועפו עליהם בחזרה.
אפילו עשיתי לך מראה מגניב שמתאים לזה:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/d3jzwyimnzgg.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
אולי היכולת מוגזמת אבל היא קיימת, קוראים לזה טלפת... אבל אם זה מוגזם לדעתך אני חשבתי כבר על משהו אחר, יכולת ליצירת שדות מגנטיים או במילים פשוטות יותר, שליטה במתכות... זה נראה חלש אבל תאמין לי אי אפשר לעמוד מולך כשאתה שולט בכוח הזה ויש לך כמה מטבעות ביד...
דרך אגב למנהיג של האקס מן היה את זה XD (הוא היה טלפת*)
-
אז ככה.. אני סוגר את המשחק עד שהיו לו 5 רשומים.
אף אחד בנתיים לא רשום.. כולם עפים.
מי שרוצה יכול לעשות טופס הרשמה, אבל כל האנשים פרשו ולכן ההרשמה חופשית..
עד אז המשחק מוקפא.
-
גלעד- רשום
יונתן- תבחר איזה כוח אתה הכי רוצה
אלונסירו- נגמרו לך הבלוטים
לוקאס- תבחר כוח נורמאלי
[b]התחלה לגלעד&יונתן:[/b]
אתם הולכים שניכם ברחבי מסדרונות ביה"ס, שומעים כמה פיצוצים. המורה אומר: "לא לדאוג! הכל יהיה בסדר!"
מה תעשו?
--
סורי על ההתחלה הקצרה, אך אין לי זמן ועכשיו אני מאוד ממהר.
[size="5"]כולם להכין לי מראה של הדמות, לא משנה לי מאיזה תוכנה.[/size]
-
[B]אחרי הרבה הרבה זמן שלא עשיתי את זה:
שם במשחק: בון
שם משתמש: ♣DarkStyle♣
גיל במשחק: 25
מדינת מוצא: ברזיל
הכוח של המוטאנט: לבון יש כוח מוזר שקרה עקב התאונה שלו,יש לו יכולת מדהימה לשלוט בכל החרקים,הם מקשיבים לו והוא שולט עלייהם,בנוסף הוא יכול לראות דרך קירות ,יש לו שליטה מדהימה על חרקים.
מראה: נער נמוך,גופייה לבנה, ג'ינס,כפפות,כובע חורף לבן,עיינים שחורות ריקות,די שרירי,עם תיק גב קבוע בגלל שהוא תמיד בתנועה.
רקע: בון נולד בברזיל לאבא כימאי ואמא פסיכולוגית,הוא חי חיים שלווים בלי כוחות מיוחדים או כל משהו אחר שיטריד אותו,בגיל 17 הלך עם אביו למעבדה שלו הוא תמיד היה בא ויושב במעבדה ליד אבא ונהנה לראות אותו עובד,וים אחד הוא היה צמא,הוא ניגש למקרר ולקח בקבוק שנראה לו כמו מיץ תפוזים,רק לאחר מכן הבין שמה ששתה היה נוסחא בלתי מוגדרת שייצר אביו מחומרים שונים שמצא בהרי ברזיל,בון קיבל יכולת לשלוט בחרקים איך שיירצה,אבל פתאום כשנשמכו אליו עקרבים ועכבישים שהתחילו להתאסף סביבו הוא לא בדיוק הבין מה קורה איתו,הוא נכנס לפאניקה וברח מהמעבדה,מאוחר בלילה הוא חזר למעבדה פרץ אותה וניסה לרקוח תרופה ל"מחלה" שלו, הוא היה בטוח שהוא הצליח אבל כשהוא לגם את התרופה הוא הרגיש משהו מוזר,הוא ניסה לראות משהו אבל לא הצליח, הכל היה מטושטש,הוא במשך כמה שניות לא הבין מה קורה איתו,פתאום הכל התבהר הוא שמע קולות מחוץ למעבדה הוא לא ידע מה לעשות וידע שאביו בבית ולא הבין מי יכול להיכנס למעבדה בשעה כזו מאוחרת,הוא פתאום הרגיש משהו צורב בעיינים והוא הצליח לראות דרך הקיר את מי שנכנס למעבדה,אלו היו כמה אנשים מוזרים עם מסכות לראשיהם,הם התחילו להרוס את המעבדה אבל לא ראו את בון שם,הוא הבין שמשהו לא בסדר וניסה לברוח,אבל הוא נתקע בשולחן והאנשים ראו אותו, אחד רץ לכיוונו על סכין,בון בלי שידע מה הוא עושה פתאום עפו על האיש עשרות של דבורים ונמלי אש שהרגו אותו, כל המעבדה התמלאה בעקרבים ועכבישים והוא הבין שהוא יכול לשלוט עלייהם.
כל הפורצים ברחו משם בריצה מטורפת.
הוא ברח מהמעבדה והתחיל לטייל בעולם.
הערות\הארות\ביסלי גריל:תן חיוך הכל לטובה.
[/B]
-
בסדר, אתה רשום אבל 2 בעיות-
עצמות? כאילו פשוט תשנה לאנרגיה, זה נותן לך יותר תחושה ופחות להיות מגעיל (לזרוק עצמות? איכס.)
- המוטאנט אמור להיות בכוונה חזק, אין לו חולשות. תתקן.
-
-
מצטער שאני מגיב פעם בהרבה זמן, אבל כאילו לא הבנתי איך פתאום הוא יכול לשלוט על חרקים ופתאום לראות מקירות... תערוך את הרקע, אם ערכת תודיע בה"פ.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1251146]
[b]דילן[/b]
וולברין רץ, אתה חושב לך על החופשה הבאה של המשפחה באיי פיג'י, על ספינה, בסבבה, עד שהוא מגיע. אתה הופך למצב השתלטות (מעשה מגוחך, הוא הרבה יותר חזק ממך בכוח ולכן אתה לא יכול להשתלט עליו) הוא עובר אותך ולא קורה כלום. אתה לא שם לב לכך שבלוט אחד עף לך, והאיש עם האקדח מתכונן לירות. אתה רואה את המתנקש ממקודם מגיע ומשפד את הקוסם ששם לרצפה, מרסס לו את הגב אבל נעלם. המגן נעלם,היריה נורת וגם האיש שהיה נעלם. דרקוני האש מפסיקים, אתה רואה שיש כמה רכבים ו-3 הליקופטרים עם הסמל- "axm".[/QUOTE]
יופי שהמשכנו לשחק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יורד על הברכיים, מרים את הידיים, ואומר : "אני נכנע ! אין לי סיכוי נגדכם, אין לי מושג באיזה צד אני, אין לי מושג מה קורה פה !!!" (יכול ליהיות שזה פעולה מפגרת, יכול ליהיות שזה חכם... נראה...)
-
[b]דילן[/b]
"תיכנעו, הבית ספר הזה רוצה לשרוד". אתה שומע ממגפון שנמצא בהליקופטר, אתה רואה משם יוצא איש שנראה כמו איירונמן?, שחור-סגול. דוקרנים סגולים נשלפים לו מהיידים, נראה כאילו החליפה שלו מחושמלת. הוא קופץ בקפיצה אלגנטית למטה, נוחת על 2 רגליים ללא נזק (למרות שהוא קפץ מגובה 20 מטר...) הוא מתחיל לעבר בית הספר, אתה שומע קולות אנרגיה של ההליקופטרים כאילו מתכוננים לירי. מהרכבים נפתח חלון ושם נמצאים אנשים בעלי ידיים סגולות מאנרגיה ורובים. "אנחנו יותר מ-10000, לא יהיה לכם סיכוי" אומר מגפון שני מהבית ספר. אתה רואה שמתןך הבית ספר יוצאים המונים של תלמידים, חלקם נראים כאילו משוגרים להליקופטרים- 2 אנשים שעפים, 2 אנשים שיוצרים אש ו2 שעושים טלקנזיס. הם עפים בצורת טיל ככה ב120 קבוצות לעבר כמה הליקופטרים. "אש?" שואל איירון מן הסגול.
בקיצור- לא שמים עליך.
-
מה לא נורמאלי בכוח שלי... טוב זה כוח חדש: מוטאנט בעל יכולות על-טבעיות לשלוט בשדה המגנטי של סביבתו. יכולת זו מאפשרת לו לשלוט במתכות, לרחף, להפעיל שדה כוח בלתי חדיר, לעצב חומרים כרצונו ואף להפעיל טלקינזיס.
-
-
למה לעזאזל? הכוחות האלה קיימים
-
[QUOTE=Conscript;1263508]למה לעזאזל? הכוחות האלה קיימים[/QUOTE]
אתה מתבקש להפסיק לעשות ספאם באשכול.
כאשר אני אומר לא, זה לא.
-
אני אנסה להירשם שוב, עם שינויים קלים בטופס (לא ברקע לצערך) אלא בכוחות וגם בהארות/הערות.
שם במשחק: סת' קינגלר.
שם משתמש: HeavySnorlax.
גיל במשחק: 18.
מדינת מוצא: אמריקה.
הכוח של המוטאנט: הופך למים, שולט במים (כולל קרח ואדי מים, טמפ' המים וכאלה), מייצר מים מהגוף וחש במקורות מים קרובים בשביל לנצל יותר מים משהוא יוכל לייצר בזמן קצר.
מראה: גבוה, רזה, גמיש, מעדיף נוחות ויעילות, דבר שמתבטא בבגדים שלו, מכנסי דגמ"ח, חולצת טריקו וסנדלי שורש. רקע: סת' היה בן למשפחה רגילה לגמרי. היה לו אח גדול ושתי אחיות קטנות שכולם היו קרובים לגיל אחד של השני בשנה אחת.
סת' מעולם לא ידע שהוא מוטאציה עד שיום אחד... עזבו, אני אספר לכם עליו קודם.
האדם היחיד שידע על היותו של סת' מוטאציה הייתה אימו. כשסת' היה תינוק כשכל עניין המוטאציות עוד היה הרבה פחות מובן ויותר מסובך אמא שלו שכחה אותו באמבטיה, היא גם שכחה את הברז פתוח כך שהמים התחילו לעלות מעל לסת' ואמא שלו לא שמה לב לכלום. לפתע המים התחילו לגלוש החוצה מהאמבטיה ואמא פתאום הבינה.
היא הסתובבה לאמבטיה בחיפוש אחר בנה והיא ראתה אותו בתוך המים. היא מיד הוציאה אותו והיא ראתה שלו קרא לו כלום (הוא יכול לנשום מתחת למים). אחרי רגע סת' שינה את עצמו למים ונפל תוך הבריכה וחזר שוב למצב שלו. אמא שלו נרגעה ונשבעה שלעולם לא תחשוף את בנה לסכנות שיש למוטאנטים ולא תגלה לאף אדם וגם לא לסת' על כוחו.
סת' גדל להיות ילד טוב וחכם בלי בעיות מיוחדות.
קרה מקרה בערך בכיתה י"ב, סת' היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. אבל הוא היה שם מבחירה.
הוא עקב אחרי הסוחר שהגיע לבית הספר ומכר לתלמידים דברים גנובים ודברים לא חוקיים וגם דברים לא חוקיים גנובים. סת' רצה להפיל (לא פשוטו כמשמעו) את הבן אדם ולכן ניסה לעקוב אחריו ולגלות עליו עוד מידע. הוא התגלה די במהירות, אבל אז ברגע של מצוקה הוא הרגיש משיכה אינסטנקטיבית ולא מוסברת לנחל שהיה במרחק קפיצה משם. הוא קפץ לנחל ונתן לגוף שלו לעשות את שלו. הוא הפך למים וזרם משם ואז הוא הבין שהוא מוטאציה ושהחיים שלו הולכים להיות הרבה יותר קשים משהו חשב, אבל אולי גם יותר מהנים.
הערות\הארות\ביסלי גריל: למה לא נתת מקום לאופי? חבל.
לא כל כך התלהבתי מהצורה של התגובות שלך, זה מזכיר מדי את האופן שבו עשית אתגר של לנצח את סנורלקס בנו"ד, אתה לא צריך לשלוט לגמרי בכל מה שנעשה. אבל אמרתי שכדאי לי לנסות בכל זאת את זה.
-
כבר מזמן אמרתי שאתה רשום, את הסנורלקס עשיתי בכוונה שהוא ינצח...
התחלה חדשה (כי הפעם יש לי זמן):
ישיבה בסוויטה הפרטית שהשכיר לך הבית ספר, והבריכה האולימיפית זה באמת חלום של אחד. איתך נמצאים 2 חבריך ג'וש ודרק, שניהם כידוע לך מוטאנטים גם. דרק יודע לשלוט בחשמל, וג'וש יודע לשלוט בעשב. כשדרק לידך, אתה לא רוצה לריב איתו. כבר קרו מקרים שהוא שלח עליך חשמל סטטי בכמות גבוהה, לא נעים. ג'וש יותר ידידותי, וכמובן שמאוד אקולוגי. יש לו אוטו חשמלי, מנורות משפיריות שאוכולת עשבים שהוא נותן. ביתו הוא בית עץ עצום בגודלו, וכל פעם שהוא נמצא בבית שלך ורואה את כמות החשמל הוא מעיר לך על זה שאולי תעבור להיות אקולוגי. דרק נכנס למים, מתחיל לשחות בקלילות עד שנעצרת הבריכה והמים שלה מפסיקים להתחלף, זה לא ג'וש. "אנחנו מותקפים, תבואו מהר." אתה שומע, הבריכה מתחילה כמו משהו להפתח. אתה רואה שם מפקדה קטנה בעלת 3 אופנועים על דלק לא חוקי. ג'וש דומע.
-
שם במשחק: ניקולאי
שם משתמש: Conscript עוד מעט משתנה לSoviet
גיל במשחק: 25
מדינת מוצא: רוסיה
הכוח של המוטאנט: מהירות בלתי רגילה אך לא מהירה מדי משהו כמו50-30 קמ"ש קפיצה גם דיי גבוהה אך לא מדיי, 2.5-3.5 מטרים, יכולת טיפוס (לא נדבק לקירות), עמידות, ריפוי וכוח סבל חזקים ומהירים יותר (לא באופן עוצמתי) מבני אדם רגילים אני מתחנן לeagle vision אבל אתה לא חייב אבל אני מתחנן... הגברתי את יכולות המהירות והקפיצה כי בלי הדברים האחרים שאמרתי אני דיי חייב פיצוי
מראה: רזה לא מאוד אבל כן, לא שרירי, מה שמסביר את זה שהוא לא חזק במיוחד. לבן אבל לא לגמריי, צלקת קטנה בצבע שחור על האצבע מה שמראה שהיה בארגון הקגב הסודי החדש ביחידת המתנקשים... משקפי שמש שחורים כל הזמן לובש אותם גם בתוך בניינים,הוא נוהג ללכת בשחור..
רקע: לניקולאי היו חיים רגילים ברוסיה, הוא חיי דווקא דיי טוב, הייתה לו משפחה עמידה הם חיו בבית פרטי גדול, היה לו כלבת האסקי יפה החיים היו דבש... עד שקרה האסון!!!! (וואו איזה קיטצ'י) ניקולאי יצא עם מישקה (דובה ברוסית) כלבתו לטיול, לייד מבנה מוזר כזה שהיה נטוש ואף אחד לא ידע מה יש שם, הם לא ידעו שארגון סובייטי ישן עורך שם ניסויים, על אנשים... הוא שמע קול מוזר בוקע מהבית ואז היה הפיצוץ, מישקה ברחה לבור והצליחה להינצל אבל ניקו (אין לי כוח לניקולאי) נפגע, הוא ראה שכמעט כל הרחוב שלו הושמד בפיצוץ, הלך לביתו, מדמם והרהר למה לא מת בפיצוץ, ראה שכולם מתים וחוץ ממנו וממישקה אף אחד לא שרד... הסוכנים של הקגב לקחו אותו וצירפו אותו לשירותם אחרי שגילו שקיבל מוטציה מיוחדת... לאחר 5 שנים של שירות ואימונים בקגב ברח משם עם מישקה לארה"ב
הערות\הארות\ביסלי גריל:לא נראלי
-
[quote=תסתכל למעלה;1263648]כבר מזמן אמרתי שאתה רשום, את הסנורלקס עשיתי בכוונה שהוא ינצח...
התחלה חדשה (כי הפעם יש לי זמן):
ישיבה בסוויטה הפרטית שהשכיר לך הבית ספר, והבריכה האולימיפית זה באמת חלום של אחד. איתך נמצאים 2 חבריך ג'וש ודרק, שניהם כידוע לך מוטאנטים גם. דרק יודע לשלוט בחשמל, וג'וש יודע לשלוט בעשב. כשדרק לידך, אתה לא רוצה לריב איתו. כבר קרו מקרים שהוא שלח עליך חשמל סטטי בכמות גבוהה, לא נעים. ג'וש יותר ידידותי, וכמובן שמאוד אקולוגי. יש לו אוטו חשמלי, מנורות משפיריות שאוכולת עשבים שהוא נותן. ביתו הוא בית עץ עצום בגודלו, וכל פעם שהוא נמצא בבית שלך ורואה את כמות החשמל הוא מעיר לך על זה שאולי תעבור להיות אקולוגי. דרק נכנס למים, מתחיל לשחות בקלילות עד שנעצרת הבריכה והמים שלה מפסיקים להתחלף, זה לא ג'וש. "אנחנו מותקפים, תבואו מהר." אתה שומע, הבריכה מתחילה כמו משהו להפתח. אתה רואה שם מפקדה קטנה בעלת 3 אופנועים על דלק לא חוקי. ג'וש דומע.[/quote]
אני יודע שעשית בכוונה שסנורלקס ינצח, אבל לפעמים עושים בדיוק אותו דבר במ"תים.
רק כדי להיות בטוח, כבר יש לי נסיון כאקס-מן?
הטקסט התחיל בסדר, עד הקטע שהבריכה נעצרה שלא הבנתי מה זה או איך רואים את זה.
לא הבנתי מה לא ג'וש. דלק לא חוקי זה כמו נייטרו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה ג'וש" אני מעודד אותו "אין לנו זמן, בטח נוכל להשיג תחלופה אחר כך".
אני יורד אל האופנועים ומתיישב על אחד מהם ובודק אם יש שם איזשהו מכשיר ניווט שיסביר לאן ללכת.
-
[b]סת'[/b]
הבריכה נפתחה, נשאבו כל המים ושם נמצא מפקדה.
- יש לך ניסיון כמוטאנט, בגלל זה אתה שולט בדברים.
- ג'וש הוא מוטאנט שמתמחה בטבע וצמחים, כמו שאתה מתמחה במים. בגלל זה שהוא רואה דלק מזהם מאוד שהוא עומד להשתמש בו הוא דומע.
- ערבוב של דברים לא חוקיים כמו נייטרו ועוד.
----------
"תן לי את הזמן שלי", הוא משיב. דרק קופץ בצהלה לתוך אחד האופנועים, מנסה לאחוז בידיות ונראה כי ממש שמח. "איזה מגניב!" הוא אומר, וכאשר הוא לוחץ על כפתור הgps, יוצא כמו מסך הולוגרמה מצד ימין שמסמן מטרה. מתכונן ממישהו שיושב במחשב ושולט על הgps. לאחר מכן, הוא כמו מסובב קדימה את הידיות, נפתח תא המשגר טילים. מצד שמאל יש גם לוח הולגורמה שמסמן את הירייה של הטילים, וכאשר הוא לוחץ על מה שנראה כמו בלמים של אופניים, הטילים ישוגרו. כאשר הוא לוחץ על כפתור עם הרגל (ליד הבולם של הרגל), יוצא מנוע טורבו. "זה אחד החזקים!" הוא אומר לך, מחייך בהנאה. באותו זמן אתה נכנס לאופנוע, דיי נוח יחסית לאופנוע. מדד הדלק מלא, מקסימום הקמ"ש עולה מעל 600. ג'וש מפסיק לדמוע ויורד גם לאופנוע הנותר. לפתע נפתח מתוך המפקדה כמו מנהרה עולה, אשר תוביל לכביש הראשי. דרק וג'וש מפעילים את הgps ומחכים לך. "אתה מוכן?" דרק שואל.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263707][b]סת'[/b]
הבריכה נפתחה, נשאבו כל המים ושם נמצא מפקדה.
- יש לך ניסיון כמוטאנט, בגלל זה אתה שולט בדברים.
- ג'וש הוא מוטאנט שמתמחה בטבע וצמחים, כמו שאתה מתמחה במים. בגלל זה שהוא רואה דלק מזהם מאוד שהוא עומד להשתמש בו הוא דומע.
- ערבוב של דברים לא חוקיים כמו נייטרו ועוד.
----------
"תן לי את הזמן שלי", הוא משיב. דרק קופץ בצהלה לתוך אחד האופנועים, מנסה לאחוז בידיות ונראה כי ממש שמח. "איזה מגניב!" הוא אומר, וכאשר הוא לוחץ על כפתור הgps, יוצא כמו מסך הולוגרמה מצד ימין שמסמן מטרה. מתכונן ממישהו שיושב במחשב ושולט על הgps. לאחר מכן, הוא כמו מסובב קדימה את הידיות, נפתח תא המשגר טילים. מצד שמאל יש גם לוח הולגורמה שמסמן את הירייה של הטילים, וכאשר הוא לוחץ על מה שנראה כמו בלמים של אופניים, הטילים ישוגרו. כאשר הוא לוחץ על כפתור עם הרגל (ליד הבולם של הרגל), יוצא מנוע טורבו. "זה אחד החזקים!" הוא אומר לך, מחייך בהנאה. באותו זמן אתה נכנס לאופנוע, דיי נוח יחסית לאופנוע. מדד הדלק מלא, מקסימום הקמ"ש עולה מעל 600. ג'וש מפסיק לדמוע ויורד גם לאופנוע הנותר. לפתע נפתח מתוך המפקדה כמו מנהרה עולה, אשר תוביל לכביש הראשי. דרק וג'וש מפעילים את הgps ומחכים לך. "אתה מוכן?" דרק שואל.[/QUOTE]
"נולדתי מוכן!" אני אומר את המשפט הראשון שעולה לי לראש, למרות שהוא די נדוש.
אני מתחיל לנסוע "בואו נבדוק בכמה שניות הדבר הזה עובר מ 0 ל 100" אני צועק ומתחיל להאיץ.
-
[b]ס'ת[/b]
"אני מוכן יותר ממך", אומר דרק שמתחיל בנסיעה. הוא נמצא בסערה מקדימה, אתה נמצא באמצע בניסיון לעקוף אותו וג'וש מאחורה בפרצוף מבואס. מה שאתה שוכח, זה שאתה על הכביש הראשי. אין מה שאתה לא עושה: עוקף בלי לאותת, עובר באדום, ובעיקר: [b]עובר את המהירות המותרת[/b]. אתה בערך נוסע על 250, אך זה חלקי עד שמגיע משטרה. כשהמשטרה מגיעה מאחורי ג'וש, אתה מבין כי הבחינו בכם. ג'וש מתחיל לתפוס תאוצה ולעקוף אותך, המשטרה בעקבותיכם. "אני חושש שנצטרך לעשות את הקיצוני ביותר" אומר דרק, מסובב את הבלמים קדימה. תאי הטילים נפתחים, דרק כבר מכוון בדיוק מושלם על המשטרה, המכונה מסתובבת ומחכה לאישור ירי. "זה עניין של זמן עד שתבוא המשטרה השנייה וישימו לנו מחסומים. יש לנו עוד 200 קילומטר נהיגה." אומר ג'וש,שגם הוא פותח את תא הטילים. "תאשר ירי". אומר דרק.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263883][b]ס'ת[/b]
"אני מוכן יותר ממך", אומר דרק שמתחיל בנסיעה. הוא נמצא בסערה מקדימה, אתה נמצא באמצע בניסיון לעקוף אותו וג'וש מאחורה בפרצוף מבואס. מה שאתה שוכח, זה שאתה על הכביש הראשי. אין מה שאתה לא עושה: עוקף בלי לאותת, עובר באדום, ובעיקר: [b]עובר את המהירות המותרת[/b]. אתה בערך נוסע על 250, אך זה חלקי עד שמגיע משטרה. כשהמשטרה מגיעה מאחורי ג'וש, אתה מבין כי הבחינו בכם. ג'וש מתחיל לתפוס תאוצה ולעקוף אותך, המשטרה בעקבותיכם. "אני חושש שנצטרך לעשות את הקיצוני ביותר" אומר דרק, מסובב את הבלמים קדימה. תאי הטילים נפתחים, דרק כבר מכוון בדיוק מושלם על המשטרה, המכונה מסתובבת ומחכה לאישור ירי. "זה עניין של זמן עד שתבוא המשטרה השנייה וישימו לנו מחסומים. יש לנו עוד 200 קילומטר נהיגה." אומר ג'וש,שגם הוא פותח את תא הטילים. "תאשר ירי". אומר דרק.[/QUOTE]
"ממש לא!" אני צועק אליהם "לא פוגעים סתם כך באנשים, בטח שלא במשטרה שעושה את העבודה שלה כמו שצריך! יש לי פיתרון."
אני משאיר שובל של מים מאחורי ומקפיא אותם כדי לעקב את המשטרה על המשטח החלקלק.
-
[b]ס'ת[/b]
כמובן שאתה לוחץ על מנוע הטורבו, כך גם דרק וג'וש. מהאופנוע יוצא מנוע טורבו שמשגר אש לא חוקית ומוציא קצת עשן, אתה מתחיל לעלות למשהו כמו 500-600 קמ"ש. אתה מרגיש שקרוב לך יש שירותים ציבוריים. ולכן, לפני שהמשטרה מגיעה אתה שם את הקרח. המשטרה מגיעה לקרח, אך אתה רואה שהגלגלים שלה מסתדרים איתה בצורה נהדרת. דרק משגר טיל על 2 תאי השירותים הציבוריים והם נופלים על המשטרה מהצדדים, נזק לא נגרם למשטרה אבל היא נעצרה. "יש לנו עוד 180 קילומטר, אלמלא היה לנו משהו שהיה נותן לנו לעוף בשמיים... כמו רמפה כזאתי מתמשכת.." אומר ג'וש, נראה שיש לו רעיון.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263913][b]ס'ת[/b]
כמובן שאתה לוחץ על מנוע הטורבו, כך גם דרק וג'וש. מהאופנוע יוצא מנוע טורבו שמשגר אש לא חוקית ומוציא קצת עשן, אתה מתחיל לעלות למשהו כמו 500-600 קמ"ש. אתה מרגיש שקרוב לך יש שירותים ציבוריים. ולכן, לפני שהמשטרה מגיעה אתה שם את הקרח. המשטרה מגיעה לקרח, אך אתה רואה שהגלגלים שלה מסתדרים איתה בצורה נהדרת. דרק משגר טיל על 2 תאי השירותים הציבוריים והם נופלים על המשטרה מהצדדים, נזק לא נגרם למשטרה אבל היא נעצרה. "יש לנו עוד 180 קילומטר, אלמלא היה לנו משהו שהיה נותן לנו לעוף בשמיים... כמו רמפה כזאתי מתמשכת.." אומר ג'וש, נראה שיש לו רעיון.[/QUOTE]
"עבודה טובה" אני אומר לדרק. "לך על זה!" אני אומר לג'וש.
אני מאטטיפה ומתמקם מאחורי ג'וש בשביל לצפות למהלך שלו.
ביינתים אני בודק מה המרחק עד ליעד ומה כמות הדלק שנשארה.
-
[b]ס'ת[/b]
כמות הדלק שנשארה סבירה, כמות הזמן ליעד: 120 דקות.
ג'וש נוסע במהירות לפני דרק, פונה לפתע לפארק. מהפארק נצמח עשב שעושה כמו רמפה גדולה, הוא לוקח סיבוב שבו הוא שם סופר טורבו ונוסע על הרמפה, ג'וש מתחיל לנסוע עם ברקסים באוויר ומרוב שהוא התקדם אתה כבר מאבד אותו. דרק גם מפעיל מהירות, אתה רואה שמהיידים שלו יוצאות להבות מטורפות של חשמל ואש ביחד. הוא טס כבר וגם הוא קצת נעלם באופק, ועכשיו מגיע תורך.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263925][b]ס'ת[/b]
כמות הדלק שנשארה סבירה, כמות הזמן ליעד: 120 דקות.
ג'וש נוסע במהירות לפני דרק, פונה לפתע לפארק. מהפארק נצמח עשב שעושה כמו רמפה גדולה, הוא לוקח סיבוב שבו הוא שם סופר טורבו ונוסע על הרמפה, ג'וש מתחיל לנסוע עם ברקסים באוויר ומרוב שהוא התקדם אתה כבר מאבד אותו. דרק גם מפעיל מהירות, אתה רואה שמהיידים שלו יוצאות להבות מטורפות של חשמל ואש ביחד. הוא טס כבר וגם הוא קצת נעלם באופק, ועכשיו מגיע תורך.[/QUOTE]
מהפארק [B]נצמח[/B] עשב?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מאיץ ושם טורבו על הרמפה "יאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייאיייייייי" אני צועק בתקווה להאצה הצפוייה.
אני טס במעלה הרמפה כשאני מכוון מים מגופי לצור כיפה חרותית מלפני שחותחת את הרוח כמו חץ שתקטין את החיכוח.
-
[b]סת'[/b]
נו באמת ><"
--
כן. הצליח לך התעופה, אתה רואה שכבר דרק וג'וש כבר נעלמו מהאופק. בgps מסומן כי הגיעו למקום. לאחר כמה דקות של נסיעה, אתה מגיע גם אתה.
עכשיו, נשאלת השאלה.
האם אתה רוצה להיות בבית ספר, ולהגן עליו
או להיות במוטאטנים הרעים, ולנסות לשלוט על העולם?
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263985][b]סת'[/b]
נו באמת ><"
--
כן. הצליח לך התעופה, אתה רואה שכבר דרק וג'וש כבר נעלמו מהאופק. בgps מסומן כי הגיעו למקום. לאחר כמה דקות של נסיעה, אתה מגיע גם אתה.
עכשיו, נשאלת השאלה.
האם אתה רוצה להיות בבית ספר, ולהגן עליו
או להיות במוטאטנים הרעים, ולנסות לשלוט על העולם?[/QUOTE]
המונחים המקצועיים הם סופר הירו'ס וסופר וילנ'ס. בוחר להישאר בבית הספר, אבל מה לגבי ההמשך?
-
[QUOTE=HeavySnorlax;1263994]המונחים המקצועיים הם סופר הירו'ס וסופר וילנ'ס. בוחר להישאר בבית הספר, אבל מה לגבי ההמשך?[/QUOTE]
כתבתי לך את תחילתו, והנה סופו.
--
אתה מגיע לבית ספר, שם אתה רואה תלמידים נחמדים, מורים. סתאאאם, לא. אתה רואה קרב. דרק וג'וש על האופנועים שלהם, דרק מוריד מטחי טילים על מכוניות שנמצאות סמוך לך. ג'וש ככל הנראה מנסה למצוא כמה שיותר עשבים, הוא קופץ מהאופנוע שלו לתוך שיח, מתכונן להפתעה. דרק נראה כמו איש, עשוי מברק. כל אזור הכניסה של בית הספר, מלא במוטאנטים שנראה כי רבים, חלקם משגרים כל מיני סילונים, מעיפים אחד את השני, אחדים לבושים בבגדים סגולים- שחורים, הם משגרים כדורים שחורים ששואבים כל מה שבאזור, כאשר יורים בהם- הם עושים כמו צורת מגן עם הידיים, נוצר כמו פתח שחור מהידיים שלהם והמתקפה נשאבת לבפנים. לאחר מכן, אתה מבין מה קורה אחרי זה. דרק משגר ברק לעבר איש שחור, הברק טס מגופו של דרק על האיש, אך אתה רואה את האיש מפעיל את צורת המגן עם היידים. הברק נשאב לתוך החור, ולאחר שנייה יוצא ברק סגול אפל שפוגע קשות בדרק. הוא עף 20 מטר אחורה ומתרסק קשות על האדמה.
-
[quote=תסתכל למעלה;1263999]כתבתי לך את תחילתו, והנה סופו.
--
אתה מגיע לבית ספר, שם אתה רואה תלמידים נחמדים, מורים. סתאאאם, לא. אתה רואה קרב. דרק וג'וש על האופנועים שלהם, דרק מוריד מטחי טילים על מכוניות שנמצאות סמוך לך. ג'וש ככל הנראה מנסה למצוא כמה שיותר עשבים, הוא קופץ מהאופנוע שלו לתוך שיח, מתכונן להפתעה. דרק נראה כמו איש, עשוי מברק. כל אזור הכניסה של בית הספר, מלא במוטאנטים שנראה כי רבים, חלקם משגרים כל מיני סילונים, מעיפים אחד את השני, אחדים לבושים בבגדים סגולים- שחורים, הם משגרים כדורים שחורים ששואבים כל מה שבאזור, כאשר יורים בהם- הם עושים כמו צורת מגן עם הידיים, נוצר כמו פתח שחור מהידיים שלהם והמתקפה נשאבת לבפנים. לאחר מכן, אתה מבין מה קורה אחרי זה. דרק משגר ברק לעבר איש שחור, הברק טס מגופו של דרק על האיש, אך אתה רואה את האיש מפעיל את צורת המגן עם היידים. הברק נשאב לתוך החור, ולאחר שנייה יוצא ברק סגול אפל שפוגע קשות בדרק. הוא עף 20 מטר אחורה ומתרסק קשות על האדמה.[/quote]
"דרק!" אני צועק ומכוון סילון של מים אל עבר האחד שפגע בו.
אני יודע שהסילון לא יפגע, לכן אני מרחיב אותו ודואג שהוא יקיף את אותו האיש לגמרי, ואז אני מקפיא את המים כדי שאם הוא ינסה לשאוב אותם הדבר היחיד שהוא יוכל לשאוב זה את האוויר שלו והוא ייחנק.
אני מגשש עם החושים של איפה אפשר למצוא מקור מים גדול שיעזור לי.
-
[b]ס'ת[/b]
סילון מים רותחים טס לעבר האיש, כאשר המים מגיעים אליו אתה מנסה לפזר אותם, בכישלון מטורף, אך למזלך, המים עדיין מתפזרים. האיש משנה את ידיו לאנרגיה סגולה, וממרחק 2 מטר עושה סביבו את המים כדי לעשות עליך קומבו רצחני. ושוב, למזלך ההרבה יותר מדי טוב (מתעב קוביות) אתה רואה להב חשמלית משסעת את האיש. מרחוק אתה רואה את דרק, צולע ברגלו הימנית ומדמם מהצלעות. באותו הרגע, אתה מקפיא את המים המים עוטפים את האיש, ונקפאים. האיש תקוע שקרח חשמלי מתפרק עליו. הגראנד פינאלה מגיע, ואתה רואה את ג'וש יוצא מהאדמה, עושה עם ידיו 2 חבטות, וברגע שידו זזה, יוצא שורש ענק וקוצני שמשסע את האיש ל-2. "אני חושד שמגיעה תגבורת", צועק דרק, אתה שומע קולות מטוסי ענק.
--
אתה לא תאמין.. בקובייה יצא לי לסילון מים 15- הצליח, אחרי זה להרחבה- 1, פספוס קריטי, ולהפיכה לקרח- 20, פגיעה קריטית.
-
[QUOTE=תסתכל למעלה;1264015][b]ס'ת[/b]
סילון מים רותחים טס לעבר האיש, כאשר המים מגיעים אליו אתה מנסה לפזר אותם, בכישלון מטורף, אך למזלך, המים עדיין מתפזרים. האיש משנה את ידיו לאנרגיה סגולה, וממרחק 2 מטר עושה סביבו את המים כדי לעשות עליך קומבו רצחני. ושוב, למזלך ההרבה יותר מדי טוב (מתעב קוביות) אתה רואה להב חשמלית משסעת את האיש. מרחוק אתה רואה את דרק, צולע ברגלו הימנית ומדמם מהצלעות. באותו הרגע, אתה מקפיא את המים המים עוטפים את האיש, ונקפאים. האיש תקוע שקרח חשמלי מתפרק עליו. הגראנד פינאלה מגיע, ואתה רואה את ג'וש יוצא מהאדמה, עושה עם ידיו 2 חבטות, וברגע שידו זזה, יוצא שורש ענק וקוצני שמשסע את האיש ל-2. "אני חושד שמגיעה תגבורת", צועק דרק, אתה שומע קולות מטוסי ענק.
--
אתה לא תאמין.. בקובייה יצא לי לסילון מים 15- הצליח, אחרי זה להרחבה- 1, פספוס קריטי, ולהפיכה לקרח- 20, פגיעה קריטית.[/QUOTE]
חחחחח. אני מניח שיש לי מזל.
רק מסוקים או מטוסים? ממטוסים צונחים ומסוקים הם סתם מסוכנים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הופך לאיש מים ועף כלפי מעלה לבדוק מה קורה.
כשאני מזהה את האיום אני מייצר קרח ומנסה להפוך אותו לצורת מראה מבהיקה (וגדולה) כדי לסנוור את כלי הטייס.