-
[QUOTE=ttrrtte;1266860]תומאס- איווי מחייך אלייך ואומר ''איו, איווי איווי איו'' וממשיך להתחכך ברגליך, גם צ'מ'אר שיא מהפוקדור שלו לבד לא מבין את המתרחש והוא מנהל שיחה עם האיווי, לבסוף צ'ימצ'אר לוקח מקל קטן, הוא מצייר פוקדור ואיווי ומעל איווי מצייר משהו דמוי מוצץ, אתה מבין שהוא מנסה לומר לך משהו[/QUOTE]
"ללכוד את האיווי הזה אבל הוא תינוק?" אני שואל
-
תומאס- צ'ימצ'אר מהנהן בשמחה שהצלחת להבין אותו, נראה כי איווי לא מבין דבר מן המתרחש בשל גילו הצעיר והוא לא נלחם בך ולא ברח מפני שאינו יודע מה זה מאמן.
האיווי מפהקף מצטנף ונרדם לרגלייך, צ'מצ'אר מסתכל עלייך בציפייה ולראות מה תעשה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266864]תומאס- צ'ימצ'אר מהנהן בשמחה שהצלחת להבין אותו, נראה כי איווי לא מבין דבר מן המתרחש בשל גילו הצעיר והוא לא נלחם בך ולא ברח מפני שאינו יודע מה זה מאמן.
האיווי מפהקף מצטנף ונרדם לרגלייך, צ'מצ'אר מסתכל עלייך בציפייה ולראות מה תעשה[/QUOTE]
"אעה אוקיי" אומר בעודי זורק פוכדור על איווי
-
*את מנהלת 10\10 _____________________________
אתה זורק את הפוקדור, הפוקדור פוגע במאנצ'לאקס ונפתח, מאנצ'קלאס זוהר באדום ופתאום מתכווץ ומתכווץ עד שהוא נשאב אל תוך הפוקדור.
הפוקדור נסגר ונופל על הארץ בקול קרקוש אדיר, נדנוד ראשון, נדנוד שני,שלישי, רביעי ואז נשמע קול קליק והוא נתפס.
"טוב עכשו כולם יכירו זה את זה צאו מנצ'לאקס ופרס! מהר צריך ללכת למרכז הפוקימונים אבל קודם מנצ'לאקס אלה פרס התפיסה הראשונה שלי ואוושואט(ככה כותבים) ההתחלתי שלי שניכם מכירים את מנצ'לאקס הזללן אז בואו למרכז הפוקימונים" אומר תוך כדי שאני מכניס אותם לפוקדור ורץ למרכז הפוקימונים.
-
תומאס-אתה זורק פוקדור על איווי המצונף שמתעורר למרש הפוקדור הפוגע בוא, לפני שהוא מבין מה קרה הוא נלכד בתוך הפוקדור, צ'מצ'אר מתקרב לפוקדור ומשחרר לבדו את איווי המבולבל שמסתכל עלייך בתהיה
מרקוס-לאנורא
אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את כל שלושת הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מושיבה אותך בחדר ההמתנה ומכניסה את הפוקימונים שלך לחדר הטיפול, בזמן שאתה מחכה מתיישבת לידך ילדה בעלת שיער חום ארוך חלק, עייני שקד גדולות ולחיים מנומשות, היא לובשת שמלה שבחלקה העליון ירוקה ובתחתונה לבנה, היא נועלת נעלי סירה ושואלת ''שלום אני מאיה ואתה?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1266856]
ג'ק-הרקרוס מביט בך במבט תינוקי, הוא מתקרב לעברך כאשר הדמעות עדיין זולגות מעיניו, הוא לוקח לך את התיק ונכנס לתוכו, אתה שומע קול חבטה וקליק, אתה בודק מה קרה להרקרו אך הוא לא שם, במקומו נמצא פוקדור, אתה פותח את הפוקדור והרקרוס יוצא ממנו
[/QUOTE]
"וואו הרקרוס, תודה, אני לא אתן לך להילחם, רק להתאמן עד שתהיה מוכן" אומר להרקרוס בנימה מרגיעה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266869]תומאס-אתה זורק פוקדור על איווי המצונף שמתעורר למרש הפוקדור הפוגע בוא, לפני שהוא מבין מה קרה הוא נלכד בתוך הפוקדור, צ'מצ'אר מתקרב לפוקדור ומשחרר לבדו את איווי המבולבל שמסתכל עלייך בתהיה
[/QUOTE]
"אוקיי תפסתי איווי רוצים לתפוס עוד פוקימונים צ'ימצ'אר ואיווי" אני אומר בשמחה רבה
-
ג'ק-תיתן למ''ת ציון מ1-10
חנות
אימון
תומאס-שני הפוקימונים מהנהנים בשמחה, אתה מרים את איווי לידיין מפני שהוא קטן וקשה לו ללכת מרחק רבף הוא מיד מצטנף בידך ונרדם, לפתע צ'מצ'אר מתחיל להתנהג מוזר ואישה מבוגרת עוברת במקום רואה את איווי ואומרת בקול קריר ''החלפה איווי שלך על ראיצ'ו מה אתה אומר?'', צקמצקאר מניד בראשו ואיווי שהתעורר נראה מבועת מה תעשה?
-
אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את כל שלושת הפוקימונים שלך, האחות ג'וי מושיבה אותך בחדר ההמתנה ומכניסה את הפוקימונים שלך לחדר הטיפול, בזמן שאתה מחכה מתיישבת לידך ילדה בעלת שיער חום ארוך חלק, עייני שקד גדולות ולחיים מנומשות, היא לובשת שמלה שבחלקה העליון ירוקה ובתחתונה לבנה, היא נועלת נעלי סירה ושואלת ''שלום אני מאיה ואתה?''[/quote]
"אני מרקוס היי מאיה תגידי כמה ואיזה פוקימונים יש לך?, לי יש 3 ההתחלתי אוושואט התפיסה הראשונה שלי פרס והכי חדש מאנצ'לאקס מה קורה איתך?".
-
[QUOTE=ttrrtte;1266877]תומאס-שני הפוקימונים מהנהנים בשמחה, אתה מרים את איווי לידיין מפני שהוא קטן וקשה לו ללכת מרחק רבף הוא מיד מצטנף בידך ונרדם, לפתע צ'מצ'אר מתחיל להתנהג מוזר ואישה מבוגרת עוברת במקום רואה את איווי ואומרת בקול קריר ''החלפה איווי שלך על ראיצ'ו מה אתה אומר?'', צקמצקאר מניד בראשו ואיווי שהתעורר נראה מבועת מה תעשה?[/QUOTE]
"אני לא מסכים איווי הוא הפוקימון הראשון שתפסתי ואנחנו בדרכנו לתפוס פוקימון נוסף" אומר ומבקש מצ'ימצ'אר ומאיווי לחפש פוקימונים
-
מרקוס-''לי יש גם שלושה,
סקיטי המתחילה שלי, האפיני התפיסה הראשונה שלי ואיגליפאף שבקע מהביצה שקיבלתי מהוריי , הכל בסדר איתי, דרך אגה רוה לעשות איתי קרב?, הרבה זמן עבר מאז נלחמתי
תומאס- איווי וצ'מצ'אר מחפשים פוקימונים ופתאום רואים ומביעים על זנב קטן אשר יוצא מאחד השיחים וקולות מוזרים
-
[QUOTE=ttrrtte;1266702]שחר-רשום תגיב להתחלה
אנידי- ;( ציטוט דיברנו על זה
אתה מחזיר את בלייז ופלאסל ומיינון שוב מטפסים על כתפייך, אתה נכנס בחזרה אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את בלייז ומינון, לא עוברות כמה דקות והאחות ג'וי מחזירה לך אותם בריאים ושלמים, כמו קודם בלייז בפוקדור ומינון לא.
אתה מבקש מהאחות ג'וי הנחיות להגיע למכון, אתה הולך על פי ההוראות שלה ולבסוף מגיע, לפנייך עומד בית עצום בצבע חום-קרמל וסימן פוקדור על הגג, בכניסה אתה רואה שלט אבן שעליו כתוב ''ברוכים הבאים למכון האבן'', אתה נכנס דרך הדלתות הכפולות של המכון ורואה ישר זירת אבן, אתה נעמד בקצה הזירה ואומר ''אני מאתגר אותך'' מיד יוצא מנהיג המכון, איש שמן בבגדי עבודה מסורבלים כחולים, שיער חום ועיינים מימיותף ''אל תצפה לנצח ילד'' הוא אומר וללא כל מילים מיותרות זורק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יותא ג'יאודוד.
מרקוס- אוואש עושה בידיו תנועות ביטול ונצביע אל עבר השיחים, אתה רואה את השיח זז מעט ומסתקרן, אתה הולך לכיוון השיח ומסיט כמה מענפיו הצידה, אתה רואה פוקימון בצבעי ירוק-כחול ושמנת בעל אוזניים מחודדות ובטן גדולה יושב וזולל את האוכל שלפני שכמה דקות היה בידיו של אוואשט, הפוקימון מסתכל עלייך ואומר ''מאנ, מאנצ מאנצ'קלאס''
,
הפוקימון-
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/446.png[/IMG][/QUOTE]
אני מוציא את מינון ואומר לו להשתמש בזנב ברזל
-
[QUOTE=ttrrtte;1266904]תומאס- איווי וצ'מצ'אר מחפשים פוקימונים ופתאום רואים ומביעים על זנב קטן אשר יוצא מאחד השיחים וקולות מוזרים[/QUOTE]
אני הולך לכיוון הזנב בצורה מפחדת ולא נוחה ומכוון עליו את הפוקידע ממרחק קרוב
-
[QUOTE=ttrrtte;1266904]מרקוס-''לי יש גם שלושה,
סקיטי המתחילה שלי, האפיני התפיסה הראשונה שלי ואיגליפאף שבקע מהביצה שקיבלתי מהוריי , הכל בסדר איתי, דרך אגה רוה לעשות איתי קרב?, הרבה זמן עבר מאז נלחמתי
טוב בסדר אבל זה הקרב הראשון שלי ולכן אני לא מיומן בכלל אבל עם מי תילחמי אני עם אוושואט ואני מקווה שאת עם סקיטי את יודעת קרב התחלתיים".
-
אנדי-מנהיג המכון אומר ''שבירת לבנים!'', ג'אודוד משתמש בשבירת לבנים על מינון במטרה לעצור את זנב הברזל שלו, אך מינון קופץ למעלה וג'אודוד מפספס, מינון נופל מטה בגלגולים עם זנב הברזל דבר שמעצים את המתקפה ופוגע, ג'אודוד נראה מבולבל אך מנהיג המכון אומר ''גאודוד זריקת אבנים!''
תומאס-אתה מתקרב לזנב וככל שאתה מתקרב אתה שם לב ליותר פרטים בוא, אתה שם לב שהזנב נראה כמו זנב בואש אבל קטן בהרבה אתה מכוון את הפוקדע שמזמזם ''דירלינג, פוקימון עשב שנתגלה רק לאחרונה לא הרבה מידע ידוע עליו'', בדיוק שמסיים הפוקדע את דבריו דירלינג יוצא מהשיח-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/585-s.png[/IMG]
מרקוס-''אוקיי'' מסכימה מאיה אתה לוקח את הפוקימון מהאחות ג'וי ויוצא לזירת הקרב עם מאיה.
''סקיטי צאי1'' קראה מאיה ולפנייך ראית סקיטי ורדרדה וחמודה
''תורך'' אמרה מאיה בחיוך
-
[QUOTE=ttrrtte;1266936]תומאס-אתה מתקרב לזנב וככל שאתה מתקרב אתה שם לב ליותר פרטים בוא, אתה שם לב שהזנב נראה כמו זנב בואש אבל קטן בהרבה אתה מכוון את הפוקדע שמזמזם ''דירלינג, פוקימון עשב שנתגלה רק לאחרונה לא הרבה מידע ידוע עליו'', בדיוק שמסיים הפוקדע את דבריו דירלינג יוצא מהשיח-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/585-s.png[/IMG]
[/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר גחלת" אני אומר
-
תומאס- צ'מצ'אר מוציא גחלים לוהטות אל דירלינג, דירלינג
לא שם לב ולא מספיק להתחמק אך הוא קם במהירות ומשתמש בעלי צער חדים אשר יוצאים אל כיוונו של צ'מצ'אר במהירות, מה תעשה?
-
מרקוס-''אוקיי'' מסכימה מאיה אתה לוקח את הפוקימון מהאחות ג'וי ויוצא לזירת הקרב עם מאיה.
''סקיטי צאי1'' קראה מאיה ולפנייך ראית סקיטי ורדרדה וחמודה
''תורך'' אמרה מאיה בחיוך
"צא אוושואט! תתחיל בשריטה ודחיפה אז אקדח מים על האדמה ותגמור עם סילון מים בשיא הכוח".
-
[QUOTE=ttrrtte;1266936]אנדי-מנהיג המכון אומר ''שבירת לבנים!'', ג'אודוד משתמש בשבירת לבנים על מינון במטרה לעצור את זנב הברזל שלו, אך מינון קופץ למעלה וג'אודוד מפספס, מינון נופל מטה בגלגולים עם זנב הברזל דבר שמעצים את המתקפה ופוגע, ג'אודוד נראה מבולבל אך מנהיג המכון אומר ''גאודוד זריקת אבנים!''
[/QUOTE]
"תתחמק ושוב זנב ברזל, רק תנסה להוסיף לו מהירות" אני אצעק לו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266945]תומאס- צ'מצ'אר מוציא גחלים לוהטות אל דירלינג, דירלינג
לא שם לב ולא מספיק להתחמק אך הוא קם במהירות ומשתמש בעלי צער חדים אשר יוצאים אל כיוונו של צ'מצ'אר במהירות, מה תעשה?[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תתחמק מהר ותשתמש שוב בגחלת ואז תשתמש בפזילה כדי לבלבל אותו ואז תמשיך בגחלת" אני אומר ברצון
-
מרקוס- אוואשט לוקח את הצדפה מבטנו ומתקרב במטרה לשרוט ולדחוף את סקיטי, סקיטי קפוצת הצידה באתלתיות מושלמת מבלי בכלל להתאמץ, אוואשט מתקרב אליה בדחיפה אך שוב היא עודה את אותה קפיצה מדהימה, ''התאמנו הרבה על הקטע הזה'' אומרת מאיה בחיוך.
אוואשט משתמש באקדח מים על סקיטי, שפשוא עומדת ולא זזה ממקומה ''שריטה!'' אומרת מאיה סקיטי שורטת את אקדח המים, אתה לא מבין איך שריטה תואיל נגד זה אך אתה רואה שהאקדח מתפצל לשנים ונעלם כליל.
אוואשט אינו יודע סילון מים, הוא משתמש במקום זאת באקדח מים ושוב סקיטי מתחמקת, ''בואי נגמור את זה סקיטי שריטה!'' אתה שומע את מאיה.
אנדי- מינון דוב משתמש בזנב ברזל תוך כדי ריצה מהירה ''מינון למד מהירות'' אומר הפוקדע בקולו המתכתי, מינון עוצר את מתקפתו של ג'יאודוד ופוגע בוא בחוזקה, ג'אודוד מתעלף מנהיג המכון מחזיר אותו ואומר'' יפה אבל נראה אותך מולו!'' הוא אומר וזורק פוקדור, ולפנייך ניצב אוניקס אימתני.
תומאס- צ'מצ'אר מתחמק ומשתמש שוב בגחלת,
דירלינג מראה יכולת קפיצה מדהימה ומדלג הצידה במהירות, צ'מצ'אר אינו יודע פזילה אז הוא ממשיך בגחלת שהפעם פוגעת, דירלינג שוכב על הקרקע, הוא לא מעולף אך אינו יכול לקום.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266975]תומאס- צ'מצ'אר מתחמק ומשתמש שוב בגחלת,
דירלינג מראה יכולת קפיצה מדהימה ומדלג הצידה במהירות, צ'מצ'אר אינו יודע פזילה אז הוא ממשיך בגחלת שהפעם פוגעת, דירלינג שוכב על הקרקע, הוא לא מעולף אך אינו יכול לקום.[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר גחלת עוד פעם ואז תשתמש בשריטה" אני אומר
-
[QUOTE=ttrrtte;1266975]
אנדי- מינון דוב משתמש בזנב ברזל תוך כדי ריצה מהירה ''מינון למד מהירות'' אומר הפוקדע בקולו המתכתי, מינון עוצר את מתקפתו של ג'יאודוד ופוגע בוא בחוזקה, ג'אודוד מתעלף מנהיג המכון מחזיר אותו ואומר'' יפה אבל נראה אותך מולו!'' הוא אומר וזורק פוקדור, ולפנייך ניצב אוניקס אימתני. [/QUOTE]
"זה לא טוב" אני אגיד בקול ואמשיך "מינון תצא אם זנב ברזל ותתקוף אותו גם אם מהירות וגם עם מכת
ברק ובכל הכוח שלך".
-------------------
מי עוד עושה מכון???
-
תומאס-צ'מת'אר משתמש בגחלת שמעלפת אות דירלינג מיד, ואין לו צורך להשתמש בשריטה.
צ'מצ'אר מחכה לראות עם הפוקימון יתפס בפוקודור ומביט בך בציפייה.
אנדי-אתה הראשון :)
אנדי-אתה הראשון :)
מרקוס- אוואשט לוקח את הצדפה מבטנו ומתקרב במטרה לשרוט ולדחוף את סקיטי, סקיטי קפוצת הצידה באתלתיות מושלמת מבלי בכלל להתאמץ, אוואשט מתקרב אליה בדחיפה אך שוב היא עודה את אותה קפיצה מדהימה, ''התאמנו הרבה על הקטע הזה'' אומרת מאיה בחיוך.
אוואשט משתמש באקדח מים על סקיטי, שפשוא עומדת ולא זזה ממקומה ''שריטה!'' אומרת מאיה סקיטי שורטת את אקדח המים, אתה לא מבין איך שריטה תואיל נגד זה אך אתה רואה שהאקדח מתפצל לשנים ונעלם כליל.
אוואשט אינו יודע סילון מים, הוא משתמש במקום זאת באקדח מים ושוב סקיטי מתחמקת, ''בואי נגמור את זה סקיטי שריטה!'' אתה שומע את מאיה.
" אוי לא זה לא יגמר כאן אוושואט תתחמק מהשריטה אז תסתחרר עם אקדח מים עד שיקיף אותך ואז תרוץ אל סקיטי"!!! אומר לאוושואט כשאני מתגונן בעצמי מהשריטה
*את יכולה לעשות שאחד מהפוקימונים שלי יתפתח בבקשה?
-
אנדי- לפני שמינון מספיק בכלל לנסות ולהתחמק נוחתות עליו עשרות אבנים, הן בהתחלה נערמות במרובע סביבו אך אט אט נערמות עוד ועוג עד שיוצרות פירמידה ובתוכה מינון ''עכשיו!'' אומר מנהיג המכון ואוניקס מפיל כלפי פנים את קבר האבן, מינון בפנים מעולף, ''נשאר לך פוקימון אחד מי זה יהי'' אומר מנהיג המכון בזלזול, יש לך או את פלאסל או את סינדקוויל במי תבחר?
מרקוס- אוואשט משתמש באקדח מים ומסתובב, הוא רץ אל סקיטי מוקף במגן מים מסתחרר, אך שנייה לפני שהוא פוגע בסקיטי אווטשט לא מצליח להחזיק יותר את המים סביבו ווהמגן מתפרק, סקיטי שורטת בחוזקה את אוואשט שמתעלף, ''קרב טוב, אבל אל תדאג מעולם לא הפסדתי כל הכבוד יחסית לקרב ראשון'' הי אומרת ומחייכת
-
[QUOTE=ttrrtte;1267025]תומאס-צ'מת'אר משתמש בגחלת שמעלפת אות דירלינג מיד, ואין לו צורך להשתמש בשריטה.
צ'מצ'אר מחכה לראות עם הפוקימון יתפס בפוקודור ומביט בך בציפייה.
[/QUOTE]
"בבקשה שיתפס" אני אומר שכל רם וזורק פוכדור
-
תומאס- הפוקדור פוגע בדירלינג והוא מיד נשאב לתוכו, הפוקדור נוחת בקול קרקוש על הרצפה ומתחיל להתנדנד מימן למאל ושוב משמאל לימיןץ
נדנוד ראשון, שני, שלישי בחמישי אתה כבר כמעט ומאבד בתקווה אך נשמע קול קליק והפוקדור נעצר, צ'מצ'אר מחייך ואומר ''צימ!!!!!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1267173]תומאס- הפוקדור פוגע בדירלינג והוא מיד נשאב לתוכו, הפוקדור נוחת בקול קרקוש על הרצפה ומתחיל להתנדנד מימן למאל ושוב משמאל לימיןץ
נדנוד ראשון, שני, שלישי בחמישי אתה כבר כמעט ומאבד בתקווה אך נשמע קול קליק והפוקדור נעצר, צ'מצ'אר מחייך ואומר ''צימ!!!!!''[/QUOTE]
"יש אני תפסתי פוקימון" אני אומר בשמחה
"טוב אתם רוצים להמשיך במסע לעיר הבאה"
-----
אהבתי את הסיפור שלך במסע המוזר של חיי
-
שם פרטי: זיו
שם במשחק: דרייק לייג'
תיאור מראה או תמונה: דרייק הוא ילד די נמוך, הוא לבקן משום שנולד וגדל מתחת לאדמה, בעל עיניים אדומות חודרות ושיער אדום ומזדקר. הוא בד"כ לובש ווסט אדום ומכנסי שרוואל שחורים.
רקע: דרייק נולד לפני 250 שנה מתחת לאדמה, בבסיס של המחתרת להצלת פוקימוני העשב. כן, גם אז הייתה מלחמה דומה. דרייק גדל, וכשהגיע לגיל 9 הוא יצא לראות את הוריו נלחמים בפוקימוני הקרח. כל המחתרת מתה, חוץ מדרייק. קרן קרח פגעה בו, והוא הוקפא. הוא התעורר כעבור 250 שנה, בעזרת טורצ'יק שהפשיר אותו. שנה שלמה טורצ'יק ודרייק חיו במערה מבודדת, אוכלים גרגירי יער וישנים על קש. בתום שנה זו, דרייק החליט ללכת להסתובב באיזור. הוא לקח איתו את טורצ'יק וירד במדרון. הוא ראה עיר קטנה. כשהוא עבר בשעריה, הוא ראה שמונחת שם עוגה עם מכתב.
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים
כסף:3000 ₪
הערות/הארות/בקשות: טורצ'יק כבר איתי, אז אני צריך רק לקבל מהפרופסור פוקדור שאני יוכל לקחת את טורצ'יק איתי. ואני יכול ללכוד סנוראנט נקבה במסע? עוד הערה: אני רוצה לפעול לבד, לא להיות בצוות, אבל לעזור להם. (הסבר אני אלח לך בה"פ אם תסכימי לקבל אותי למשחק:))
-
[QUOTE=ttrrtte;1267165]אנדי- לפני שמינון מספיק בכלל לנסות ולהתחמק נוחתות עליו עשרות אבנים, הן בהתחלה נערמות במרובע סביבו אך אט אט נערמות עוד ועוג עד שיוצרות פירמידה ובתוכה מינון ''עכשיו!'' אומר מנהיג המכון ואוניקס מפיל כלפי פנים את קבר האבן, מינון בפנים מעולף, ''נשאר לך פוקימון אחד מי זה יהי'' אומר מנהיג המכון בזלזול, יש לך או את פלאסל או את סינדקוויל במי תבחר?
מרקוס- אוואשט משתמש באקדח מים ומסתובב, הוא רץ אל סקיטי מוקף במגן מים מסתחרר, אך שנייה לפני שהוא פוגע בסקיטי אווטשט לא מצליח להחזיק יותר את המים סביבו ווהמגן מתפרק, סקיטי שורטת בחוזקה את אוואשט שמתעלף, ''קרב טוב, אבל אל תדאג מעולם לא הפסדתי כל הכבוד יחסית לקרב ראשון'' הי אומרת ומחייכת[/QUOTE]
"תודה אני ואוושואט יכולים לנצח כל אחד אבל נראה לי שעכשו אני אפתח את אוושואט" אומר בזמן שאני הולך ליער להתאמן.
-
זיו-רשום
תומאס- אתה ממשיך בדרכך יחד עם שלושת הפוקימונים כשאלה לפתע עומד בפתח העיר הראשונה מה תעשה-
מרכז פוקימונים
מכון
אימונים
מרקוס- אתה הולך ליער,
אתה רואה להקת פיג'ים עפה במרומים, אודישים משחקים אבל מה שמושך את עיינך הוא פוקימון קטן בצבע שחור ואדום דמויי שוער שמסתכל עךייל משועשע
-
[QUOTE=ttrrtte;1267186]
תומאס- אתה ממשיך בדרכך יחד עם שלושת הפוקימונים כשאלה לפתע עומד בפתח העיר הראשונה מה תעשה-
מרכז פוקימונים
מכון
אימונים
[/QUOTE]
"אוקיי הולכים לאתאמן" אומר להם בבטחה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266035][B]
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
[/QUOTE]
"אוקי... אני אבוא..." אני אומר לה. "טוב, פרופסור, כבר יש לי פוקימון, אני רק צריך פוקדור בשבילו..." אני אומר לפרופסור אופק. אני לוקח מידיו את הפוקדור ונוגע איתו בראשו של טורצ'יק כדי שהוא ייכנס פנימה, ואז אני יוצא עם האישה שצריכה אותי.
-
מרקוס- אתה הולך ליער,
אתה רואה להקת פיג'ים עפה במרומים, אודישים משחקים אבל מה שמושך את עיינך הוא פוקימון קטן בצבע שחור ואדום דמויי שוער שמסתכל עךייל משועשע
*זה זורואה נכון?
"הממ... בחור קטן יכול להיות שאתה מה שאני צריך עכשו", "מאנצ'לקס צא! מטרונום עכשו אם נצליח לתפוס אותו אני אקנה לך כריך שלם!!!!!!!!"
-
סורי שלא הגבתי קרס לי המחשב :(
תומאס-אתה הולך להתאמן
שלפתע ילד בעל שיער שחור קוצני עיינים חומות לבוש בחולצת טריקו ירוקה מרושלת וג'ינס כחול אומר ''רוצה קרב?'' הוא לא מחכה לתשובה וזורק פוקדור על הרצפה, מתוכו יוצא סקווירטל לבוש משקפי שמש שחורות.
דרייק-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, דרייק לייג', מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטורצ'יק קפץ ומשך בחולצתך והנהן
מרקוס- כה Xd
מאנצ'קלאס שואג משמחה למשמע המילה ''כריך'' ו''שלם'', הוא מיד מרים אצבעות לאוויר ומזיז אותן לצד לצד, האצבעות של מאנצ'לאקס מתחילות לזהור באור כסוף, מאנצ'לאקס שם את ידיו פנייך ומשחרר קרן על אל עבר זרורא המבולבל,, זרורא נרגע במהירות ומשנה צורתו לבלדום, הזרורא בצורת הבלדום משתמש בעל חושי ומאנצ'לאקס נמצא באוויר מבלי יכולת לזוז
-
[QUOTE=ttrrtte;1267212]סורי שלא הגבתי קרס לי המחשב :(
דרייק-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, דרייק לייג', מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטורצ'יק קפץ ומשך בחולצתך והנהן
[/QUOTE]
"לא תודה, אני לא רוצה להצטרף לצוות, אני מעדיף את החיים השקטים" אני אומר לה. (טל את יודעת למה אני מתכוון ולאן אני חותר) אני יוצא מהעיר כדי לחפש פוקימונים שאני יוכל לתפוס או להילחם איתם.
-
מרקוס- כה Xd
מאנצ'קלאס שואג משמחה למשמע המילה ''כריך'' ו''שלם'', הוא מיד מרים אצבעות לאוויר ומזיז אותן לצד לצד, האצבעות של מאנצ'לאקס מתחילות לזהור באור כסוף, מאנצ'לאקס שם את ידיו פנייך ומשחרר קרן על אל עבר זרורא המבולבל,, זרורא נרגע במהירות ומשנה צורתו לבלדום, הזרורא בצורת הבלדום משתמש בעל חושי ומאנצ'לאקס נמצא באוויר מבלי יכולת לזוז[/QUOTE]
"קדימה!! אני אקנה 10 כריכים שלמים עם אוכל פוקימונים וחצי אם תשתק אותו ל3 דקות ואם לא תצליח לבד אז הנה שני חברים נוספים פרס ואוושואט צאו! עכשו אבקת רעל על זורואה בשיא הכוח מאנצ'לאקס מטרונום בשיא הכוח ואוושואט שריטה ואקדח מים מסוחרר בדיוק כמו עם הקרב הקודם שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אצעק להם בזמן שאכין את היד לזריקה על פוקדור לזורואה.
-
תומאס-אתה הולך להתאמן
שלפתע ילד בעל שיער שחור קוצני עיינים חומות לבוש בחולצת טריקו ירוקה מרושלת וג'ינס כחול אומר ''רוצה קרב?'' הוא לא מחכה לתשובה וזורק פוקדור על הרצפה, מתוכו יוצא סקווירטל לבוש משקפי שמש שחורות.
[/QUOTE]
"דירלינג צא עלים קסומים ואז עלי טער" אני אומר בכעס על זה שלא שאל אותי