חזרתי
Printable View
חזרתי
[QUOTE=LordAbizi;1271403]אני זוכר שאמרת את זה, וזו עוד סיבה למה לי לא לפתוח את המשחק, כדי שהטענה שלי לא תסתר. כי אז יבואו כל מיני אנשים וינסו להרשם. זה שאני הכי חושש ממנו זה 'לעולם לא תדע', שמעוות עד גיחוך כל סעיף בטופס ההרשמה שאפשר לעוות עד גיחוך. אני בטוח שבסעיף "צורת פנייה" שבו רשמתי מגבלה של עד 3 מילים שכל אחד מהן לא יותר מ-10 אותיות, הוא יכתוב לי או 30 או 31 אותיות דווקא כדי למתוח את הקו. אני פשוט רואה את זה בא. וחסר לי אם מישהו יבחר "כ.ב.מ" ב"מידת החשפות ליחסי אישות". לא, אני אפתח את המשחק הזה [B]רק [/B]כשיאשרו בפורום האלו ילדים בני שמונה שלא מוכנים לשחק בשום דבר חוץ מפוקימון, וכשכל הדיבורים על "קהילה ברמה" ימותו. כן, זה כנראה הפתרון. ואז מה שאני אעשה זה לפתוח משתמש כפול ולהרשם למשחק שלי, ואז אני לא אתן לי להרשם, באיזשהו טיעון מפגר.
אוף אני מדבר יותר מדי. נראה לי שזה אומר שזה לא היה חכם לא לצאת מהבית היום. אם אני נשאר יום שלם בבית, חלק מהמוח שלי מטגן. כלומר מחר אני בטוח אלך לבית הספר, גם אם אני יודע שלא יהיה שם מאומה.[/QUOTE]
אתה באמת מדבר יותר מדי, שטויות S:
אתה חושש שמי שירשם למשחק שלך לא יעשה מה שאתה רוצה שהוא יודרך לעשות על פי כל החפירות שלך. אתה מתעקש על פרטים קטנים, אבל למי אכפת? אין לי בעיה לעשות את זה אבל אתה שוב בא ואומר שאתה לא רוצה שהטענה שלך למשחק בלתי אפשרי תסתר, כדי שתצא צודק או מה? יש שחקנים ויש שחקנים, כל אחד עושה דברים באופן שונה, אם אני מסוגל להתמודד עם הדרישות שלך יהיו עוד שיוכלו, אבל גם יהיו כאלה שיחפפו כמו שאמרת, הבנתי שאתה לא רוצה את זה. פשוט לא מקבלים אותם, פשוט עד כדי כך שאתה אפילו לא צריך להוציא את המוח שלך לטיול כל יום כדי להבין את אביזי. קבעת דרישות, אנשים מסוימים עומדים בדרישות ואנשים אחרים לא, ככה זה עובד. אם כל השטויות האלה זה רק בגלל שאתה לא רוצה ליצור מצב שבו בכלל לא ירשמו, זה סתם בלבולי שכל, שמישהו רוצה משהו הוא יעשה את זה, אם יהיו פה כאלה (כמוני) שיסבירו לעצמם שהם מסוגלים הם ינסו ואולי יענו על הקריטריונים שלך. ויהיו גם שידעו שהם לא עונים על הדרישות וינסו לחפף, פשוט לא מקבלים אותם, זה פשוט מאוד. כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לפתוח את המשחק הזה ביום חמישי הקרוב או בימים שאחריו, ובטוח יירשמו אליו אנשים, המשחק שלך לא בלתי אפשרי אבל אתה כאילו פוחד שהוא לא יהיה אפשרי, מי שיקרא טוב טוב את מה שאתה רוצה ממנו שיקרא, יבין מה אתה רוצה ויוכל לענות על הכל כמו שצריך. מי שלא, לא, זאת בעיה שלו, אם הוא לא רוצה להשקיע כדי להכנס למשחק למה להכניס אותו? קבעת דרישות שהן הוא לא עמד, או לא עמד מספיק, או אפילו חיפף, אומרים שלום וביי לאותו האדם ונותנים לו באן מהמשחק.
נותר מקום אחרון פנוי במ''ת שלי! מישרוצה שימהר להירשם!
[quote=Sakurai Tomoki;1271408]אתה באמת מדבר יותר מדי, שטויות S:
אתה חושש שמי שירשם למשחק שלך לא יעשה מה שאתה רוצה שהוא יודרך לעשות על פי כל החפירות שלך. אתה מתעקש על פרטים קטנים, אבל למי אכפת? אין לי בעיה לעשות את זה אבל אתה שוב בא ואומר שאתה לא רוצה שהטענה שלך למשחק בלתי אפשרי תסתר, כדי שתצא צודק או מה? יש שחקנים ויש שחקנים, כל אחד עושה דברים באופן שונה, אם אני מסוגל להתמודד עם הדרישות שלך יהיו עוד שיוכלו, אבל גם יהיו כאלה שיחפפו כמו שאמרת, הבנתי שאתה לא רוצה את זה. פשוט לא מקבלים אותם, פשוט עד כדי כך שאתה אפילו לא צריך להוציא את המוח שלך לטיול כל יום כדי להבין את אביזי. קבעת דרישות, אנשים מסוימים עומדים בדרישות ואנשים אחרים לא, ככה זה עובד. אם כל השטויות האלה זה רק בגלל שאתה לא רוצה ליצור מצב שבו בכלל לא ירשמו, זה סתם בלבולי שכל, שמישהו רוצה משהו הוא יעשה את זה, אם יהיו פה כאלה (כמוני) שיסבירו לעצמם שהם מסוגלים הם ינסו ואולי יענו על הקריטריונים שלך. ויהיו גם שידעו שהם לא עונים על הדרישות וינסו לחפף, פשוט לא מקבלים אותם, זה פשוט מאוד. כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לפתוח את המשחק הזה ביום חמישי הקרוב או בימים שאחריו, ובטוח יירשמו אליו אנשים, המשחק שלך לא בלתי אפשרי אבל אתה כאילו פוחד שהוא לא יהיה אפשרי, מי שיקרא טוב טוב את מה שאתה רוצה ממנו שיקרא, יבין מה אתה רוצה ויוכל לענות על הכל כמו שצריך. מי שלא, לא, זאת בעיה שלו, אם הוא לא רוצה להשקיע כדי להכנס למשחק למה להכניס אותו? קבעת דרישות שהן הוא לא עמד, או לא עמד מספיק, או אפילו חיפף, אומרים שלום וביי לאותו האדם ונותנים לו באן מהמשחק.[/quote]
אני אסביר לך מה הבעיה האמיתית שלי:
המטרה שלי היא להגדיל את גבולות הסבל שלי עד אין קץ, כך שלא יהיה אפשר לפגוע בי. אחת הדרכים לעשות את זה, היא על ידי התנגדות עיקשת לרצונות שלי, ולדכא את הנשמה שלי בטענה שאני חייב לחיות חיים של סבל וידע כי זו הדרך שבה בחרתי, וזו הדרך הנכונה. אבל כאן נמצא המוקש הרציני. להגדיל את גבולות הסבל שלי הוא מטרה שלי, משהו שאני חפץ בו. לכן, אני מתנגד לרצון הזה שלי, ומקבל סתירה שאני כן צריך לעשות את מה שאני רוצה. לכן אני כלוא במעין פרדוקס בין הJIBBUN RURZU שלי (מהשפה שבה מאיטו גאי: OWN RULES), וככה יוצא שאסור לי להחליט, ואסור לי לרצות שום דבר. לכן אני תמיד אומר דברים שסותרים את עצמי ומלאי עמימות. זו הבעיה שלי. לא שמישהו ירשם למשחק, לא שמישהו לא יעקוב אחרי התסריט שלי. הבעיה שלי היא שאסור לי לרצות. ומכיוון שאסור לי לרצות, אסור לי לשאוף. לכן אין לי מטרה, ולכן אני סתם מדבר כל היום שטויות בנו"ד. אני כותב את המשחק הזה מתוך שעמום, לא באמת מתוך ציפייה לפרסם אותו. אני פשוט אוהב לכתוב דברים, והצטבר לתוכי לאחרונה די הרבה כח כתיבה, שאותו אני לא יכול לבזבז על הסיפור שלי (ובסיפור אני גאה הרבה יותר מבמשחק, ובסיפור פשוט הגעתי לקטע משעמם שאין לי בו רעיונות!), ולכן ניצלתי את הכח הזה כדי לכתוב משהו שאני יודע כבר מה לכתוב, אבל פשוט עצלתי מלכתוב את זה עד התקופה האחרונה.
בקיצור צריך להוריד אותי מניהול, לתת לי באן תמידי מהפורום, לשלוח אותי להר בסין, לחסום את הגישה שלי לאנושות, ולהותיר אותי במקום שאליו אני רוצה ולא רוצה להגיע, הבידוד האלוהי המושלם.
יגעתי.
יש לך כל הרבה סתירות עצמיות שכבר אין לי כוח באמת לכתוב לך על כל פרט ופרט..
[b]אל תגיבו בנו"ד.
הוא חולה.. אתם תידבקו =][/b]
שיט נדבקתי! וגם אתה אלון!
שאף אחד לא יצא מהנ''וד הזה אתם בהסגר!
[QUOTE=ttrrtte;1271427]שיט נדבקתי! וגם אתה אלון!
שאף אחד לא יצא מהנ''וד הזה אתם בהסגר![/QUOTE]
[B]לאותיות בולטות יש חסינות מפני נודי"ם עם שפעת :D[/B]
[b]אני מקווה שלא מאוחר מידי :([/b]
זזתי לישון
לילה טוב~
[QUOTE=ttrrtte;1271430][b]אני מקווה שלא מאוחר מידי :([/b][/QUOTE]
[B]מצטער לומר לך, אך מי שנדבק נהיה ספאמר בחצות.. =[
אלא אם כן הוא לא מחובר בחצות D=[/B]
[QUOTE=~Donphan~;1271428][B]לאותיות בולטות יש חסינות מפני נודי"ם עם שפעת :D[/B][/QUOTE]
אבל אני סתם מצונן :-)
[QUOTE=DigiSaver;1271435]אבל אני סתם מצונן :-)[/QUOTE]
[B]אם אני אידבק (מה שצפוי שלא יקרה) אני אומר לאמא שלך לעקור לך שיניים D;
מועחעחעחעחע[/B]
אני כבר מצונן וחולה, אבל הולך לבית ספר O:
אני כן..
אבל קודם-לישון!
ביי!
[QUOTE=~Donphan~;1271433][B]מצטער לומר לך, אך מי שנדבק נהיה ספאמר בחצות.. =[
אלא אם כן הוא לא מחובר בחצות D=[/B][/QUOTE]
שיט! דרך אגב
[SIZE="7"]כולם להגיב בהקדשה שלי,כולכם שם,כן גם מי שאני לא מכירה ~[/SIZE]
[b]הלכתי לישון... ביי[/b]
[b]אלון! אתה נוטש אותי בלי להגיב בהקדשה שלי?![/b]
בוקר..
בויה!
יש לי שביתה!
בוקר טוב!
[QUOTE=HeavySnorlax;1271472]בוקר טוב![/QUOTE]
בוקר טוב!גם לך יש שביתה?
[QUOTE=DigiSaver;1271473]בוקר טוב!גם לך יש שביתה?[/QUOTE]
לא, אני פשוט בי"T וכולם עושים בגרות חורף מלבד הכיתה של המורה שלי (א'2) כי היא רוצה להגיש לקיץ על המגן הכי גבוה שהיא יכולה (לא היה לי מגן נמוך אם הייתי ניגש כבר עכשיו...
שלום לכולם
לכל חברי השביתה ,
לי בכל מקרה יש בגרות עוד שעתיים חח
[QUOTE=Erwin;1271476]שלום לכולם
לכל חברי השביתה ,
לי בכל מקרה יש בגרות עוד שעתיים חח[/QUOTE]
אנגלית?
[QUOTE=Erwin;1271476]שלום לכולם
לכל חברי השביתה ,
לי בכל מקרה יש בגרות עוד שעתיים חח[/QUOTE]
חר* לך...
לנו לא היתה שביתה :/ כי אנחנו בית ספר ל"ילדים מיוחדים"(מפגרים)
תגיבו בסיפור שלי השומר האחרון
חח
[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392134_280179415368535_140036502716161_711330_539610418_n.jpg[/IMG]
באסה לא היתה לי היום שביתה בעיר
אביזי! ענה לקריאתי ובוא נתפלסף קצת!
נו תגיבו בסיפורי
[quote=מאסטר ליאון;1271498]נו תגיבו בסיפורי[/quote]
תביא קישור.
[quote=HeavySnorlax;1271496]אביזי! ענה לקריאתי ובוא נתפלסף קצת![/quote]
על מה? אם זה שוב על ענייני תיאולוגיה, יגעתי מלדון בנושא הזה.
[QUOTE=LordAbizi;1271501]על מה? אם זה שוב על ענייני תיאולוגיה, יגעתי מלדון בנושא הזה.[/QUOTE]
מה שטוב בך זה שאתה תמיד שם לב כשכותבים עליך ולעולם לא מתלונן :):nose_pick:
[quote=HeavySnorlax;1271502]מה שטוב בך זה שאתה תמיד שם לב כשכותבים עליך ולעולם לא מתלונן :):nose_pick:[/quote]
טוב, לא סתם כתבתי שניתן לנסות לתקשר איתי בתלפטיה... (אם כי ככל הנראה באמת סתם כתבתי את זה.)
תשמעו ותגיבו :)
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1271308#post1271308[/URL]
[QUOTE=LordAbizi;1271503]טוב, לא סתם כתבתי שניתן לנסות לתקשר איתי בתלפטיה... (אם כי ככל הנראה באמת סתם כתבתי את זה.)[/QUOTE]
תמיד נחמד לי לדבר איתך ולשמוע דעות שונות (לרוב הדעות שלך שונות משלי).
ואם נמאס לך לעסוק בתיאולוגיה (אני עדיין לא בטוח שהבנתי מה משמעות המילה), לפחות נסכם את מה שהיה בדיון הקודם.
או שאין בכלל אלים, או שכולם קיימים (כי אין יתרון לדת אחת על פני דת אחרת), או שקיים אל אחד שהוא אינו מוגבל ולא ישנה לןו מה אנחנו חושבים עליו ושכל היקום (וגם מה שלא הייקום) זה הוא.
אם תסכים לזה אני אהיה רגוע שקיימתי בעצמי "ודע מה שתשיב לאפיקורס".
אני לא יודע איך עושים קישור תיכנס לפורום ספרות ותגיב בסיפור חדש שלי בבקשה תגובות בונות
[quote=מאסטר ליאון;1271506]אני לא יודע איך עושים קישור תיכנס לפורום ספרות ותגיב בסיפור חדש שלי בבקשה תגובות בונות[/quote]
מעתיקים את שורת הכתובת ומדביקים אותה כאן, אם אין לך כח לזה, למה שיהיה לנו כוח לחפש את הסיפור? ככה פירסום עובד.
תיאולוגיה זה חקר האלים/חקר הדת. מה שלימים היה המקצוע היחיד שהיית יכול ללמוד אם היית בימי הביניים באוניברסיטה בארופה. בנוגע למסקנות שלנו:
את שני הדברים הראשונים אני זוכר, כי הם הטענות שלי. את הדבר השלישי לא, וזה כנראה משום שזה רעיון שלך. הטענה הזו לא מתיישבת עם הרעיון שלי, ולכן מבחינתי היא לא תתכן. עם זאת, מכיוון שהשאלה על האלים היא עד כדי כך פעוטת חשיבות, אז אפשר להניח שהגישה לא הוכחה כשגויה. בעצם גם מצב של "אפס, אחד או אינסוף" זה מצב לא רע במתמטיקה, שכן פונקציה שלמה (שאלו הן הפונקציות הכי יפות בעולם) יכולה להיות קבועה, על, או על פרט לנקודה אחת, וזה טוב.