-
[U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נוחת על הצ'יקקו האחרון שעילפת, ופוקימון הגוזל נכנס פנימה. עוברות מספר שניות בהן הפוקדור מתנדנד, ואז הוא נעצר.
"מזל טוב," אומר לך הנער בחיוך שובבי.
את אוספת את שני הצ'קקואים האחרים בידיים, ואומרת לנער שאת לוקחת אותם איתך למרכז הפוקימונים.
"את השתגעת?" הוא אומר לך בהפתעה. "אנחנו נמצאים במחרחק של שלוש שעות לפחות ממרכז הפוקימונים הקרוב ביותר. את לא יכולה לקחת אותם איתך כל הדרך הזאת. עדיף שתשאירי אותם כאן וזהו." הוא אומר לך. "אם זה ממש חשוב לך לרפא אותם, אני יכול להשתמש בספריי ריפוי שיש לי, אני חושב שנשאר לי מספיק לשניהם." הוא מציע.
-
[quote=Balenciaga;1295590]
[U]Kayoger[/U]
הפוקדור פוגע בפוקימון הנמלה, ומטרימיט נכנס לתוכה. פעימות ליבך דפקו בהתרגשות כשהכדור התנדנד. עברו מספר שניות בהן הכדור התנדנד, ואז הוא נעצר. מטרימיט היה שלך.
שמחה אדירה הציפה אותך. ניגשת ולקחת את הפוקדור מהרצפה בגאווה, מחייך לעצמך.[/quote]
"יששששש!!!!" אתחיל לצעוק בקולי קולו "לכדתי מטרימיט!!!" אמשיך בהתרגשות "כל הכבוד לך נאודיל הייתה מצוין!" אגיד לנאודיל ואלטף את ראשו בחיבה רבה ואוציא את מטרימיט מהפוכדור שלו כדי להציג את עצמי "שלום לך מטרימיט!" אגיד לו בחיוך "אני המאמן החדש שלך,קוראים לי אנטוני וזה הפוקימון הראשון שלי נאודיל!" אגיד לו בחיוך רחב ואמשיך להתקדם לעבר הכפר עם המכון הראשון כדי להביא את הפוקימונים שלי למרכז הפוקימונים למנוחה טובה
-
[QUOTE=Balenciaga;1295608][U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נוחת על הצ'יקקו האחרון שעילפת, ופוקימון הגוזל נכנס פנימה. עוברות מספר שניות בהן הפוקדור מתנדנד, ואז הוא נעצר.
"מזל טוב," אומר לך הנער בחיוך שובבי.
את אוספת את שני הצ'קקואים האחרים בידיים, ואומרת לנער שאת לוקחת אותם איתך למרכז הפוקימונים.
"את השתגעת?" הוא אומר לך בהפתעה. "אנחנו נמצאים במחרחק של שלוש שעות לפחות ממרכז הפוקימונים הקרוב ביותר. את לא יכולה לקחת אותם איתך כל הדרך הזאת. עדיף שתשאירי אותם כאן וזהו." הוא אומר לך. "אם זה ממש חשוב לך לרפא אותם, אני יכול להשתמש בספריי ריפוי שיש לי, אני חושב שנשאר לי מספיק לשניהם." הוא מציע.[/QUOTE]
''אומ..'' אחשוב מעט על הצעתו של הנער.
''בסדר, אני לא רוצה להשאיר אותם פה פצועים'' אומר לנער.
לאחר שהוא ירפא את שני הצ'קוקים אומר לנער ''תודה רבה, דרך אגב לי קוראים איקו, מי אתה?''
-
[U]Kayoger[/U]
מטרימיט יוצא מהפוקדור, ומביט בך בסקרנות. הוא תשוש עדיין מהקרב, והשיתוק ממתקפת המבט עדיין היה ניכר בגופו. אולם הוא נראה היה מרוצה ממאמנו החדש, ומגרמליל שהלך לצידך.
המשכת ללכת לכיוון הכפר רוג'ין. ידעת שיש לך עוד זמן הליכה רב כדי להגיע לשם. הערב כבר ירד, והחשכה החלה להשתלט על השדות. משהו היה מפחיד בללכת לבד בשדות בשעות כאלו. החשכה הייתה לא נעימה, למרות שהשעה הייתצה רק שעת ערב מוקדמת.
לפתע, שמעת את העשב זז. מישהו או משהו הלך בקירבת מקום, ולא היית בטוח שזה דבר חיובי.
[U]ttrrtte[/U]
הנער הוציא מרפא מתיקו, ועבר בין שני פוקימונים הגוזל. הוא התיז כמות נכבדת על כל אחד מהם, ורק על רגליו. "עכשיו הם יהיה בסדר. תוך כמהה דקות הם יתעוררו." הסביר לך הנער. "נעים להכיר אותך אליס (קוראים לך אליס חחח), אני מארק ג'ייקובס," הציג את עצמו. "אני מאמן פוקימונים, ואני מתמחה בפוקימוני מתכת." הוא לחץ את ידיך.
"אגב, אם קיבלת את הפוקימון שלך רק היום, אני מניח שאין לו יותר מדי מתקפות." הוא אמר לך בליגלוג קל, ובמטרה ברורה להקניט בשובבות.
-
[quote=Balenciaga;1295626][U]Kayoger[/U]
מטרימיט יוצא מהפוקדור, ומביט בך בסקרנות. הוא תשוש עדיין מהקרב, והשיתוק ממתקפת המבט עדיין היה ניכר בגופו. אולם הוא נראה היה מרוצה ממאמנו החדש, ומגרמליל שהלך לצידך.
המשכת ללכת לכיוון הכפר רוג'ין. ידעת שיש לך עוד זמן הליכה רב כדי להגיע לשם. הערב כבר ירד, והחשכה החלה להשתלט על השדות. משהו היה מפחיד בללכת לבד בשדות בשעות כאלו. החשכה הייתה לא נעימה, למרות שהשעה הייתצה רק שעת ערב מוקדמת.
לפתע, שמעת את העשב זז. מישהו או משהו הלך בקירבת מקום, ולא היית בטוח שזה דבר חיובי.
[/quote]
'מה קורה כאן?' אחשוב בלחץ לעצמי "נאודיל בוא הנה ותשאר קרוב אליי" אגיד לנאודיל בלחש ואחזיר את מטרימיט לפוכדור שלו זמן שאלך בחשש ובפחד רב לכיוון מקור הרעש בתקווה שזה יתגלה ככלום
-
[Q26][U][U]ttrrtte[/U]
הנער הוציא מרפא מתיקו, ועבר בין שני פוקימונים הגוזל. הוא התיז כמות נכבדת על כל אחד מהם, ורק על רגליו. "עכשיו הם יהיה בסדר. תוך כמהה דקות הם יתעוררו." הסביר לך הנער. "נעים להכיר אותך אליס (קוראים לך אליס חחח), אני מארק ג'ייקובס," הציג את עצמו. "אני מאמן פוקימונים, ואני מתמחה בפוקימוני מתכת." הוא לחץ את ידיך.
"אגב, אם קיבלת את הפוקימון שלך רק היום, אני מניח שאין לו יותר מדי מתקפות." הוא אמר לך בליגלוג קל, ובמטרה ברורה להקניט בשובבות.[/QUOTE]
אופסP:
_______________--
''המף...'' אומר בקול נעלב, ''עם כך מדוע אתה מדבר עם מאמנת מתחילה עם פוקימונים כל כך גרועים?' אומר בדרמה, ארים את פוקס לידיי ואתחיל להתרחק ממארק בתנועה נעלבת
-
[U]Kayoger[/U]
אתה מחזיר את מטרימיט חזרה אל תוך הפוקדור, ומתחיל להתקרב מעט לכיוון מקור הרעש. אתה מתקרב יותר ויותר, והרעש מתחזק. אתה מציץ בין שני שיחים, ורואה נער עומד עם הפוקימון שלו, פוקימון קטן וסלעי, ומאמן אותו.
"קדימה באפאבלוק, תשמשיך לנסות להשתמש במפולת אבנים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
באפאבלוק מנסה ככל יכולתו לאמץ את עצמו, אולם כל מה שהוא מצליח לעשות זה לייצר חצץ קטנטן בין שני ידיו. החצץ נופל לרצפה מבלי שהוא מצליח לירות אותו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/8460883.png[/IMG]
[U]ttrrtte[/U]
את מתרחקת ממארק, שנראה מופתע מהתגובה הנעלבת שלך.
"היי, מצטער!" הוא קורא לך מאחור, תוך שאתה ממשיכה ללכת. "סתם צחקתי, לא הייתה לי כוונה להעליב אותך." הוא מדדה אחרייך, משתדל להדביק אותך. "התכוונתי להגיע לזה שאם את רוצה, אני יכול להסביר לך איך לומדים עוד מתקפות. סתם יש לי דרך מטומטמת להגיד דברים..." הוא אומר לך בקול מתנצל.
-
[quote=Balenciaga;1295649][U]Kayoger[/U]
אתה מחזיר את מטרימיט חזרה אל תוך הפוקדור, ומתחיל להתקרב מעט לכיוון מקור הרעש. אתה מתקרב יותר ויותר, והרעש מתחזק. אתה מציץ בין שני שיחים, ורואה נער עומד עם הפוקימון שלו, פוקימון קטן וסלעי, ומאמן אותו.
"קדימה באפאבלוק, תשמשיך לנסות להשתמש במפולת אבנים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
באפאבלוק מנסה ככל יכולתו לאמץ את עצמו, אולם כל מה שהוא מצליח לעשות זה לייצר חצץ קטנטן בין שני ידיו. החצץ נופל לרצפה מבלי שהוא מצליח לירות אותו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/8460883.png[/IMG]
[/quote]
'באפאלוק אהה' אתחיל לחשוב לעצמי ואשלוף את הפוקידע בסקרנות שרק הולכת וגוברת ככל שאני מתבונן בפוקימון.
לאחר שאשמע את כל הפרטים על הפוקימון הזה מהפוקידע שלי אגש לילד ואציג את עצמי "שלום לך!" אפתח בדבריי "קוראים לי אנטוני וזה החבר שלי נאודיל!" אציג את עצמי ואת נאודיל
-
[U]Kayoger[/U]
אתה שוף את הפוקידע, ומכוון אותו אל הפוקימון שמולך. "באפאלוק - פוקימון יצור האבן. את באפאלוק ניתן למצוא במערות חשוכות בלבד, וקשה מאוד למצוא אותו. ככל שבאפאלוק מתבגר ומתחזק, כך הקרן שעל ראשו נעשית גדולה וקשיחה יותר."
הנער השמנמן מביט בך בתמיהה. "לי קוראים ראלף," הוא מציג את עצמן. "אני מנסה ללמד את הפוקימון שלי להשתמש במתקפת מפולת סלעים, אבל זה לא כל כך הולך. זו מתקפה שדי קשה ללמוד אותה." הוא מסביר לך. "רוצה אולי לעזור לי?" הוא שואל אותך.
-
[quote=Balenciaga;1295590][U]NivX10[/U]
"שמי גילברט ווגאן," הציג את עצמו הנער הממושקף. "אז אתה מאמן מתחיל בסך הכל? זה מסביר הכל. לא חשבתי שאתה עד כדי כך מתחיל..." הוא הודה. "גם לי יש פוקימונים, כך שאם אתה רוצה עזרה בקרב נגד הפיפילארים האלה, אני מוכן לעזור. חבל שתברח מהם בצורה כזו. כל פוקימון שאתה פוגש הוא אימון מצויין, ועוד מול ארבעה פוקימונים זה פנטסטי. הוא מסביר לך.
[/quote]
"אוקיי, אם כך, תעזור לי?" אשאל בחיוך. ואז אחזור איתו על הפיפילארים...
"כל אחד מאיתנו יקח שתיים, ואם מישהו נתקל בבעיה השני קופץ רגע לעזור לו, בסדר?" אציע לו.
אחכה שישלוף ויוציא את הפוקימון שלו. ויתחיל בקרב.
-
[quote=Balenciaga;1295664][U]Kayoger[/U]
אתה שוף את הפוקידע, ומכוון אותו אל הפוקימון שמולך. "באפאלוק - פוקימון יצור האבן. את באפאלוק ניתן למצוא במערות חשוכות בלבד, וקשה מאוד למצוא אותו. ככל שבאפאלוק מתבגר ומתחזק, כך הקרן שעל ראשו נעשית גדולה וקשיחה יותר."
הנער השמנמן מביט בך בתמיהה. "לי קוראים ראלף," הוא מציג את עצמן. "אני מנסה ללמד את הפוקימון שלי להשתמש במתקפת מפולת סלעים, אבל זה לא כל כך הולך. זו מתקפה שדי קשה ללמוד אותה." הוא מסביר לך. "רוצה אולי לעזור לי?" הוא שואל אותך.[/quote]
"אין בעיה בכלל!" אגיד לראלף ואבקש ממטרימיט לעלות לקרב "כדי ללמד פוקימון מתקפה עלייך לאמן אותו בעבודה קשה שכוללת גם קרבות אז תתכונן לקרב!" אגיד לראלף בשמחה "מטרימיט תשתמש בנשיכת חרק על באפאלוק של ראלף!" אגיד במהירות למטרימיט שלי
-
[U]NivX10[/U]
"נשמע לי כמו תוכנית נהדרת." אומר לך גילברט, ומשקפיו נוצצים באור השמש. הוא שולף פוקדור מכיסו, ופותח אותו. "צא סילנון." הוא אומר בפשטות.
האור נוחת על הרצפה, ופוקימון ורוד ושמנמן מופיע מולך. סילנון מביט בך בעיניו הגדולות, ונראה תמים למראה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/35415374.png[/IMG]
"סילנון, תיהיה מוכן לקרב." אומר גילברט לפוקימון שלו.
אתם מתקרבים אל ארבעת הפיפילארים שעדיין עמדו במקומם. הערפל שוואטובר יצר קודם כבר הספיק להתפזר ברוח, וניצבתם שניכם ושני הפוקימונים שלכם מול ארבעת החרקים האדומים שהביטו בכם.
[U]Kayoger[/U]
(מטרימיט בתוך הפוקדור, אתה צריך להוציא אותו חח)
אתה זורק את הפוקדור של מטרימיט באוויר, ופוקימון החרק הקטן יוצא החוצה. הוא נוחת על הרצפה, מעט עייף עוד מהקרב הקודם מול גרמליל.
פוקימון החרק הקטן מתקרב אל באפאלוק, ונושך אותו בעוצמה. הנשיכה הייתה חזקה, אך נראה כי אין לה השפעה רבה על פוקימון האבן של ראלף.
"באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קורא ראלף, והפוקימון שלו דוחף את מטרימיט שעף מטר לאחור. "עכשיו, תשתמש במפולת סלעים!" הוא קורא.
-
[quote=Balenciaga;1295674][U]NivX10[/U]
"נשמע לי כמו תוכנית נהדרת." אומר לך גילברט, ומשקפיו נוצצים באור השמש. הוא שולף פוקדור מכיסו, ופותח אותו. "צא סילנון." הוא אומר בפשטות.
האור נוחת על הרצפה, ופוקימון ורוד ושמנמן מופיע מולך. סילנון מביט בך בעיניו הגדולות, ונראה תמים למראה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/35415374.png[/IMG]
"סילנון, תיהיה מוכן לקרב." אומר גילברט לפוקימון שלו.
אתם מתקרבים אל ארבעת הפיפילארים שעדיין עמדו במקומם. הערפל שוואטובר יצר קודם כבר הספיק להתפזר ברוח, וניצבתם שניכם ושני הפוקימונים שלכם מול ארבעת החרקים האדומים שהביטו בכם.
[/quote]
תגיד, וואטובר יכול לראות בערפל שהוא בעצמו יוצר?
--------
"אוקיי וואטובר הקשב היטב, על אחד מהם זרוק את הגלגל שלך, שיתפס עליו וימנע ממנו לזוז.. על השני תירה בועות ותתקדם עליו בצעדים קלים כדי לקצר את הטווח ולהגדיל את הנזק!" אסביר לו בנחישות ואקווה שיצליח.
-
[quote=Balenciaga;1295674]
[U]Kayoger[/U]
(מטרימיט בתוך הפוקדור, אתה צריך להוציא אותו חח)
אתה זורק את הפוקדור של מטרימיט באוויר, ופוקימון החרק הקטן יוצא החוצה. הוא נוחת על הרצפה, מעט עייף עוד מהקרב הקודם מול גרמליל.
פוקימון החרק הקטן מתקרב אל באפאלוק, ונושך אותו בעוצמה. הנשיכה הייתה חזקה, אך נראה כי אין לה השפעה רבה על פוקימון האבן של ראלף.
"באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קורא ראלף, והפוקימון שלו דוחף את מטרימיט שעף מטר לאחור. "עכשיו, תשתמש במפולת סלעים!" הוא קורא.[/quote]
'מצוין זה אמור לעבוד עכשיו' אחשוב לעצמי בשמחה שאולי סוף סוף מפולת הסלעים תעבוד ובנתיים אפנה אל מטרימיט "תשתמש במציצת חיים ואז בדחיפה על באפאלוק אבל רק אחרי שהוא ישתמש במתקפת מפולת סלעים!" אגיד למטרימיט עם מבט שמשדר ביטחון
-
[U]NivX10[/U]
תכלס הוא לא יכול לראות בערפל... גם אם הוא זה שיוצר אותו. יש לזה יתרונות וחסרונות, אין מה לעשות. מצד שני, הוא יכול לשמוע מאוד טוב, ככה שזה כן יכול לעזור לו למצוא בערפל.
-----
וואטובר מציית מיד, וזורק את הגלגל שלו על אחד הפיפילארים. אבל הזריקה לא הייתה מדוייקת מספיק, והגלגל פיספס את הפיפילאר שהתחמק במהירות.
"וואטובר צריך להתאמן עוד קצת עם זריקת הגלגל שלו," אומר לך גילברט.
בו זמנית, סילנון, הפוקימון של גילברט, תוקף את אחד הפיפילארים האחרים, מטיח את גופו הכבד באחד מהם, וגורם לעילופו במהירות.
אך וואטובר לא מתייאש, ויורה את הבועות בזו אחר זו מפיו, פוגע בפיפילאר הקרוב אליו תוך שהוא מתקדם לעברו. הפיפילאר נפגע ומוטח לאחור, אך מתיישר במהירות. שני הפיפילארים מתקרבים אל וואטובר בכוונה ברורה לתקוף אותו.
[U]Kayoger[/U]
באפאלוק מנסה להשתמש במפולת סלעים, אך שוב כל מה שיוצא ממנו זה חצץ קטן שפוגע במטרימיט ולא עושה שום נזק רצני. מטרימיט מנצל את ההזדמנות, ומתקרב אל פוקימון האבן ונושך אותו. המציצת חיים לא עושה הרבה נזק, ואין לה כמעט השפעה על באפאלוק. באפאלוק דוחף את פוקימון החרק שלך באמצעות הקרן על ראשו, והוא מועף באוויר ונוחת על הרצפה בכבדות.
"באפאלוק, נסה לסיים את הקרב הזה עם מתקפת מפולת סלעים!" קורא המאמן.
-
[U]ttrrtte[/U]
את מתרחקת ממארק, שנראה מופתע מהתגובה הנעלבת שלך.
"היי, מצטער!" הוא קורא לך מאחור, תוך שאתה ממשיכה ללכת. "סתם צחקתי, לא הייתה לי כוונה להעליב אותך." הוא מדדה אחרייך, משתדל להדביק אותך. "התכוונתי להגיע לזה שאם את רוצה, אני יכול להסביר לך איך לומדים עוד מתקפות. סתם יש לי דרך מטומטמת להגיד דברים..." הוא אומר לך בקול מתנצל.[/QUOTE]
''אומ...תלמד לדבר'' אמלמל בזעף(לא זעם, זע[B]ף[/B]P:), ''בסדר'' אומר.
''מארק, איזה פוקימונים יש לך בכלל? מתי התחלת את המסע?'' אשאל אותו בסקרנות
תוך כדי ארים את פוקס לזרועותיי
-
[quote=Balenciaga;1295754]
[U]Kayoger[/U]
באפאלוק מנסה להשתמש במפולת סלעים, אך שוב כל מה שיוצא ממנו זה חצץ קטן שפוגע במטרימיט ולא עושה שום נזק רצני. מטרימיט מנצל את ההזדמנות, ומתקרב אל פוקימון האבן ונושך אותו. המציצת חיים לא עושה הרבה נזק, ואין לה כמעט השפעה על באפאלוק. באפאלוק דוחף את פוקימון החרק שלך באמצעות הקרן על ראשו, והוא מועף באוויר ונוחת על הרצפה בכבדות.
"באפאלוק, נסה לסיים את הקרב הזה עם מתקפת מפולת סלעים!" קורא המאמן.[/quote]
'עכשיו זה בטוח יעבוד לו!' אחשוב לעצמי ואגיד למטרימיט שלי "צא עכשיו ותשתמש בחפירה מיד לאחר שבאפאלוק ישתמש במפולת סלעים!" אגיד למטרימיט כשהנשמה שלי בוערת ואוסיף "מיד לאחר החפירה תשתמש בנשיכת חרק פעם נוספת!!!"
-
[U]ttrrtte[/U]
"אני מאמן פוקימונים מסוג פלדה בעיקר. אני לא כל כך מתעניין בפוקימונים אחרים, בגלל שאני מתכנן להיות יום אחד מאמן מכון. אני רק בהתחלה של המסע שלי, יש לי שלושה פוקימונים בסך הכל, ורק שניים מהם הם פוקימוני פלדה. יש לי הרבה לאן להתקדם..." הוא מודה במבוכה. "אני לא אוסף תגים או משהו כזה, זה לא כל כך מעניין אותי, אני בסך הכל מחפש פוקימוני פלדה נדירים ברחבי המחוז. אם את רוצה, אני גם מוכן לעשות איתך קרב פוקימונים קטן כדי שתראי את היכולות שלי." הוא מחייך אלייך. "מעוניינת?"
פוקימון השועל שבידיך שומע את העצעה גם הוא, ומתפתל בהתרגשות.
[U]Kayoger[/U]
סילון קטן של אבנים יוצא מכיוונו של באפאלוק, ופוגע במטרימיט באופן ישיר. האבנים הקטנות מעיפות את מטרימית ומרסקות אותו על האדמה. עוד לפני שמטרימיט מספיק להגיב, הוא מתעלף.
"זה לא היה מושלם, אבל בהחלט היה הרבה יותר טוב. צריך לעבוד קצת על הגודל של האבנים, תוך כמה ימים אני בטוח שההתקפה הזו תיהיה מושלמת." אומר ראלף. "יש לך אולי עוד פוקימון? אני אשמח להמשיך בקרב." הוא מציע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1295791][U]ttrrtte[/U]
"אני מאמן פוקימונים מסוג פלדה בעיקר. אני לא כל כך מתעניין בפוקימונים אחרים, בגלל שאני מתכנן להיות יום אחד מאמן מכון. אני רק בהתחלה של המסע שלי, יש לי שלושה פוקימונים בסך הכל, ורק שניים מהם הם פוקימוני פלדה. יש לי הרבה לאן להתקדם..." הוא מודה במבוכה. "אני לא אוסף תגים או משהו כזה, זה לא כל כך מעניין אותי, אני בסך הכל מחפש פוקימוני פלדה נדירים ברחבי המחוז. אם את רוצה, אני גם מוכן לעשות איתך קרב פוקימונים קטן כדי שתראי את היכולות שלי." הוא מחייך אלייך. "מעוניינת?"
פוקימון השועל שבידיך שומע את העצעה גם הוא, ומתפתל בהתרגשות.
''ואתה עוד צוחק עליי..? יכולתי להיות עם ארבעה פוקימונים כרגע עם הייתי תופסת את כל שלושת הצ'קוקים'' אומר למארק בעוקצנות משולבת בהומור.
''טוב...פוקס רוצה אז לי אין בעיה'' אומר למארק בחיוך, ''דרך אגב רוצה שנהיה שותפים?'' אשאל אותו
-
[U]ttrrtte[/U]
מרק הופך בראשו את ההצעה שלך לשות]ות. "האמת, נראה לי שזה רעיון מצויין," הוא אומר. "לפחות לתקופה הקרובה. אני כבר יותר משבועיים מסתובב לבד ומחפש פוקימונים, ולעשות את עם עוד מישהו יהיה הרבה יותר כיף." הוא אומר בחיוך, ושולף פוקדור מכיסו. "אז..." הוא ממלמל. "הבארקינדל שלך מתרגש לקראת הקרב אני מבין?" הוא שואל בציניות אופיינית לו.
פוקס קופץ מידיך, נוחת על הרצפה בקלילות שועלית, ונכנס לתנוחת קרב.
"אני חושב שאני אנסה להעשות לך חיים קלים קצת בקרב הזה, אחרי הכל זה היום הראשון שלך למסע." הוא אומר, וזורק את הפוקדור לאוויר. "צא פדמיל!"
האור האדום נוחת על הרצפה, ופוקימון תולעת מתכתית ומוארכת מופיעה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/74378352.png[/IMG]
"קדימה, תיהי את ראשונה לתקוף."
-
[quote=Balenciaga;1295791]
[U]Kayoger[/U]
סילון קטן של אבנים יוצא מכיוונו של באפאלוק, ופוגע במטרימיט באופן ישיר. האבנים הקטנות מעיפות את מטרימית ומרסקות אותו על האדמה. עוד לפני שמטרימיט מספיק להגיב, הוא מתעלף.
"זה לא היה מושלם, אבל בהחלט היה הרבה יותר טוב. צריך לעבוד קצת על הגודל של האבנים, תוך כמה ימים אני בטוח שההתקפה הזו תיהיה מושלמת." אומר ראלף. "יש לך אולי עוד פוקימון? אני אשמח להמשיך בקרב." הוא מציע.[/quote]
"אם אתה רוצה!" אגיד לראלף "אבל הפעם אני לא הקל עלייך!" אגיד לו בביטחון "קדימה נאודיל חבר שלי תשתמש בספיגה!" אגיד לנאודיל בנחישות ומבט בטוח על פניי "הקרב הזה שלך!" אגיד לנאודיל כדי להעלות לו את המורל והביטחון
-
[QUOTE=Balenciaga;1295797][U]ttrrtte[/U]
מרק הופך בראשו את ההצעה שלך לשות]ות. "האמת, נראה לי שזה רעיון מצויין," הוא אומר. "לפחות לתקופה הקרובה. אני כבר יותר משבועיים מסתובב לבד ומחפש פוקימונים, ולעשות את עם עוד מישהו יהיה הרבה יותר כיף." הוא אומר בחיוך, ושולף פוקדור מכיסו. "אז..." הוא ממלמל. "הבארקינדל שלך מתרגש לקראת הקרב אני מבין?" הוא שואל בציניות אופיינית לו.
פוקס קופץ מידיך, נוחת על הרצפה בקלילות שועלית, ונכנס לתנוחת קרב.
"אני חושב שאני אנסה להעשות לך חיים קלים קצת בקרב הזה, אחרי הכל זה היום הראשון שלך למסע." הוא אומר, וזורק את הפוקדור לאוויר. "צא פדמיל!"
האור האדום נוחת על הרצפה, ופוקימון תולעת מתכתית ומוארכת מופיעה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/74378352.png[/IMG]
"קדימה, תיהי את ראשונה לתקוף."[/QUOTE]
''בנות ראשונות עם זכרוני אינינו מטעני'' אומר בציניות, ''פוקס, מסך עשן הכי גדול ו...עשניP: שאתה יכול, ואז רחרוח בלשי כדי שתוכל לאתר את פדמיל, לאחר מכן תשתמש בגחלת בכל הכח, ואז שוב גחלת רק שבפעם השנייה תנסה לגרום לה להיות גושית יותר בכדי ליצור להביור!'' הורה לפוקס
-
[U]Kayoger[/U]
למשמע קריאות העידוד שלך, נאודיל נראה נרגש במיוחד לתקוף. תוך שניות, כדורי אור בוהקים וירוקים יוצאים מגופו של באפאלוק, ונוחתים בגופו של פוקימון התנין. ככל שיצאו יותר כדורים, כך העייפות בעיניו של פוקימון האבו ניכגרה עוד יותר.
"באפאלוק, אל תתייאש!" אמר ראלף. "תשתמש שוב במפולת אבנים!" הוא קרא.
אבנים קטנות החלו להיווצר ביו שני כפות ידיו של באפאלוק, וידעת שתוך שניותץ בודדות הן ישוגרו לכיוון נאודיל.
[U]ttrrtte[/U]
כמויות אדירות של עשן מתחילות לצאת מפיו של פוקס, ומכסות את כל האיזור. לא את ולא מארק יכולתם לראות את הפוקימונים שלכם.
לפתע, ראית מבעד לעשן ניצוצות אש חזקים יוצאים מהמקום בו עמד פוקס, וטסים באוויר. ידעת שאנטיאר ירה מפיו את מתקפת הגחלת, אבל לצערך הוא לא הצליח ליצור להביור.
"לפוקס ייקח קצת זמן עד שהוא יצליח ליצור מתקפה חזקה כמו מתקפת להביור." הסביר לך מארק. "אני ממליץ לך לנסות ללמד אותו מתקפות אש פחות חזקות בינתיים, כמו ניב אש. זו גם מתקפה חזקה, אבל פחות מסובכת מאש להביור. כשהוא יצליח לשלוט במתקפה הזו, יהיה לו הרבה יותר קל ללמוד מתקפות אש מתקדמות יותר." הוא אמר לך בתבונה שלא ידעת שיש בו.
"עכשיו, פדמיל, תשתדל להיות בתנועה כל הזמן, תמצא את פוקס, ותשתמש במתקפת אחיזת צבתות!" הוא קרא בנחישות לפוקימון שלו.
-
[U]ttrrtte[/U]
כמויות אדירות של עשן מתחילות לצאת מפיו של פוקס, ומכסות את כל האיזור. לא את ולא מארק יכולתם לראות את הפוקימונים שלכם.
לפתע, ראית מבעד לעשן ניצוצות אש חזקים יוצאים מהמקום בו עמד פוקס, וטסים באוויר. ידעת שאנטיאר ירה מפיו את מתקפת הגחלת, אבל לצערך הוא לא הצליח ליצור להביור.
"לפוקס ייקח קצת זמן עד שהוא יצליח ליצור מתקפה חזקה כמו מתקפת להביור." הסביר לך מארק. "אני ממליץ לך לנסות ללמד אותו מתקפות אש פחות חזקות בינתיים, כמו ניב אש. זו גם מתקפה חזקה, אבל פחות מסובכת מאש להביור. כשהוא יצליח לשלוט במתקפה הזו, יהיה לו הרבה יותר קל ללמוד מתקפות אש מתקדמות יותר." הוא אמר לך בתבונה שלא ידעת שיש בו.
"עכשיו, פדמיל, תשתדל להיות בתנועה כל הזמן, תמצא את פוקס, ותשתמש במתקפת אחיזת צבתות!" הוא קרא בנחישות לפוקימון שלו.[/QUOTE]
''פוקס, תמשיך לשים לב היכן פדמיל נמצא ותהיה במרחק שווה ממנו'' הורה לפוקס, ''עם הוא יתקרב יותר מידי תשתמש בגחלת עליו, תנסה להשתמש עליו בגחלת שיהיה מספיק קרוב, ועם הוא יתקרב אלייך ממש יותר מידי תנסה לרכז את כל הכח שלך בשיניים ולהשתמש בניב אש'' הורה לפוקס
-
[quote=Balenciaga;1295820][U]Kayoger[/U]
למשמע קריאות העידוד שלך, נאודיל נראה נרגש במיוחד לתקוף. תוך שניות, כדורי אור בוהקים וירוקים יוצאים מגופו של באפאלוק, ונוחתים בגופו של פוקימון התנין. ככל שיצאו יותר כדורים, כך העייפות בעיניו של פוקימון האבו ניכגרה עוד יותר.
"באפאלוק, אל תתייאש!" אמר ראלף. "תשתמש שוב במפולת אבנים!" הוא קרא.
אבנים קטנות החלו להיווצר ביו שני כפות ידיו של באפאלוק, וידעת שתוך שניותץ בודדות הן ישוגרו לכיוון נאודיל.
[/quote]
"נאודיל אל תתן לזה לקרות!" אגיד לנאודיל "תשתמש עכשיו בנשיכה על ראשו של באפאלוק ותעיף אותו לתוך האדמה!" אגיד לנאודיל בלחץ וחשש "אתה מסוגל לעשות את זה! אני מאמין בך!" אגיד לנאודיל בכל ליבי
-
[U]ttrrtte[/U]
מבעד לעשן, הצלחת לראות את צלליתו של פדמיל פוקימון החרק מתקרבת אל פוקס. פוקס החל לירות גחלות קטנות לכיוונו, אבל נראה כי הן פיספסו, פגעו באדמה, ונכבו. פדמיל הצליח להתקרב מספיק, ותפס את פוקס בשני הצבתות הגדולות שלו. פופקס פלט צווחה קטנה, ולא הצליח להשתחרר.
"מצויין פדמיל, תמשיך לאחוז בו!" הוא קרא.
[U]Kayoger[/U]
נאודיל ניסה להתקרב אל פוקימון האבן, אבל היה איטי מידי, וסילוני אבן חזקים עפו לכיוונו. החצץ פגע בו בעוצמה, מרתק אותו לאדמה, אך נאודיל לא וויתר ומיד קפץ ונשך את באפאלוק בעוצמה אדירה, מטיח אותו בריצפה.
באפאלוק נראה מטושטש ועייף, וידעת שתוך מתקפה אחת חזקה מספיק, הקרב יסתיים.
"קדימה באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קרא ראלף.
-
[quote=Balenciaga;1296528]
[U]Kayoger[/U]
נאודיל ניסה להתקרב אל פוקימון האבן, אבל היה איטי מידי, וסילוני אבן חזקים עפו לכיוונו. החצץ פגע בו בעוצמה, מרתק אותו לאדמה, אך נאודיל לא וויתר ומיד קפץ ונשך את באפאלוק בעוצמה אדירה, מטיח אותו בריצפה.
באפאלוק נראה מטושטש ועייף, וידעת שתוך מתקפה אחת חזקה מספיק, הקרב יסתיים.
"קדימה באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קרא ראלף.[/quote]
"אוקיי בוא נגמור את זה נאודיל!" אגיד לנאודיל "תשתמש עכשיו בספיגה על באפאלוק של ראלף ותסיים את הקרב הזה!" אגיד לו בעייפות רבה
-
[U]Kayoger[/U]
באפאלוק התחיל להתקדם לעבר נאודיל עם תנופה חזקה, במטרה ברורה לפגוע בו במתקפת דחיפה. אולם תוך כדי ריצה, כדורי אור קטנים וירוקים החלו לצאת מגופו של פוקימון האבן, ונשאבו אל גופו של נאודיל. הכדורים נכנסו לגופו, ממלאים מחדש את מצבורי האנרגיה שלו. באפאלוק לא היה מסוגל לעמוד בהתקפה, והתרסק על הרצפה מעולף לגמרי.
למרות ההפסד, ראלף נראה מרוצה במיוחד. הוא פישפש בכיס מעילו, והוציא משם שני שטרות כסף, בסכום של 200 דולר. "אמנם זה לא היה קרב הוגן, כי אתה השתמשת בשני פוקימונים ואני באחד, אבל הצלחת לעזור לי ללמד מתקפה שאני מנסה ללמד את באפאלוק כבר כמעט שבוע." הוא מסביר לך. "אתה יודע איך ללמד את הפוקימון שלך מתקפה?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1296528][U]ttrrtte[/U]
מבעד לעשן, הצלחת לראות את צלליתו של פדמיל פוקימון החרק מתקרבת אל פוקס. פוקס החל לירות גחלות קטנות לכיוונו, אבל נראה כי הן פיספסו, פגעו באדמה, ונכבו. פדמיל הצליח להתקרב מספיק, ותפס את פוקס בשני הצבתות הגדולות שלו. פופקס פלט צווחה קטנה, ולא הצליח להשתחרר.
"מצויין פדמיל, תמשיך לאחוז בו!" הוא קרא.
''פוקס, תכוון את פיך אל כיוון הצבתות של פדמיל, זאת תהיה מתקפה ישירה והיא תגרום נזק קב!'' הורה לפוקס, ''קדימה חמוד אני מאמינה בך!'' אומר לפוקס בעידוד, אביט בפוקס בחשש ודאגה, אוסיף ''לאחר הגחלת תרכז את הכח בשינייך בניסיון ליצור ניב אש, עם תצליח תשתמש בזה על הצבת של פדמיל
-
[quote=Balenciaga;1296718][U]Kayoger[/U]
באפאלוק התחיל להתקדם לעבר נאודיל עם תנופה חזקה, במטרה ברורה לפגוע בו במתקפת דחיפה. אולם תוך כדי ריצה, כדורי אור קטנים וירוקים החלו לצאת מגופו של פוקימון האבן, ונשאבו אל גופו של נאודיל. הכדורים נכנסו לגופו, ממלאים מחדש את מצבורי האנרגיה שלו. באפאלוק לא היה מסוגל לעמוד בהתקפה, והתרסק על הרצפה מעולף לגמרי.
למרות ההפסד, ראלף נראה מרוצה במיוחד. הוא פישפש בכיס מעילו, והוציא משם שני שטרות כסף, בסכום של 200 דולר. "אמנם זה לא היה קרב הוגן, כי אתה השתמשת בשני פוקימונים ואני באחד, אבל הצלחת לעזור לי ללמד מתקפה שאני מנסה ללמד את באפאלוק כבר כמעט שבוע." הוא מסביר לך. "אתה יודע איך ללמד את הפוקימון שלך מתקפה?" הוא שואל אותך.[/quote]
"תודה רבה לך ראלף!" אגיד לראלף בשמחה "אני שמח שבאפאלוק שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה שרצית!" אגיד לו עם חיוך ואז אומר לו את התשובה לשאלה שלו "לא האמת שאני ממש לא יודע,יש אולי איזה סיכוי שאתה מסביר לי?" אשאל את ראלף בסקרנות רבה
-
[U]ttrrtte[/U]
פוקס, שאחוז בין שיניו של פדמיל, כיוון את פיו אל הצבתות שתפסו בו בחוזקה, והחל לירות להבות קטנות. הגחלת פגעה בפדמיל שהתפתל מכאב.
"אוי לא!" קרא מארק. "פדמיל חלש מאוד מול מתקפות אש. הוא גם פוקימון חרק וגם פוקימון מתכת..." אמר בדאגה.
אחיזתו של פדמיל השתחררה, ונראה הייה כאילו הוא ספוג בהלם ב מהמכה החזקה שפגעה בו בטווח ישיר כל כך. פוקס ניצל את ההזדמנות, ותפס את פדמיל בשיניו, מנסה ככל יכולתו לייצר אש, אך לשווא.
מארק חייך. "ניסיון יפה, אבל ייקח לפוקס כמה נסיונות עד שהוא יצילח לתקוף בניב אש. פדמיל, תשתמש במתקפת ציפורני ברזל!" הוא פקד.
השיניים של פדמיל זהרו בבוהק כסוף. פוקימון החרק שיסף את שיניו בצד גופו של פוקס, ויצר חתך קטן. פוקס פלט יבבת כאב, אך לא הרפה מנעיצת השיניים בפדמיל.
[U]Kayoger[/U]
"בוודאי," אמר ראלף. "יש לך פוקידע, נכון?" הוא שואל אותך.
אתה מחטט בכיסך, וממציג את המכשיר האדום אותו קיבלת מהפרופסור.
"מצויין. כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע על אחד מהפוקימונים שלך, והוא יציג מספר מתקפות אותן הפוקימון יכול ללמוד בשלב הנוכחי שלו. אתה צריך לשים לב לבדוק מדי פעם עוד פעם איזה מתקפות מופיעות לכל פוקימון, משום שככל שהפוקימון צובר יותר ניסיון בקרבות, יש לו את האפשרות ללמוד עוד מתקפות." הוא מסביר לך. "אני אתן לך דוגמא," הוא מוציא את הפוקידע שלו מהכיס, ומכוון אותו על הבאפאלוק שלו. הפוקידע מתחיל לטעון מידע כלשהו, מהבהב מספר פעמים, ולפתע מופיע על צג מספר מתקפות:
תותח אבנים Rock Blast
אבנים מוסתרות Stealth Rock
ריסוק ראשHead Smash
להב כפולDouble-edge
"אלה המתקפות הבאות שאני יכול ללמד את הבאפאלוק שלי," הוא אומר. "כל מה שאני צריך לעשות עכשיו, זה לבחור מתקפה אחת, ולנסות לגרום לפוקימון שלי ללמוד אותה על ידי קרבות מול מאמנים ופוקימונים אחרים. תוך כמה זמן הפוקימון יצליח, בדיוק כמו שקרה עכשיו."
-
[QUOTE=Balenciaga;1296815][U]ttrrtte[/U]
פוקס, שאחוז בין שיניו של פדמיל, כיוון את פיו אל הצבתות שתפסו בו בחוזקה, והחל לירות להבות קטנות. הגחלת פגעה בפדמיל שהתפתל מכאב.
"אוי לא!" קרא מארק. "פדמיל חלש מאוד מול מתקפות אש. הוא גם פוקימון חרק וגם פוקימון מתכת..." אמר בדאגה.
אחיזתו של פדמיל השתחררה, ונראה הייה כאילו הוא ספוג בהלם ב מהמכה החזקה שפגעה בו בטווח ישיר כל כך. פוקס ניצל את ההזדמנות, ותפס את פדמיל בשיניו, מנסה ככל יכולתו לייצר אש, אך לשווא.
מארק חייך. "ניסיון יפה, אבל ייקח לפוקס כמה נסיונות עד שהוא יצילח לתקוף בניב אש. פדמיל, תשתמש במתקפת ציפורני ברזל!" הוא פקד.
השיניים של פדמיל זהרו בבוהק כסוף. פוקימון החרק שיסף את שיניו בצד גופו של פוקס, ויצר חתך קטן. פוקס פלט יבבת כאב, אך לא הרפה מנעיצת השיניים בפדמיל.
גוד נייט
-___
'אוי לא..' אחשוב לעצמי שלפתע יצוץ רעיון במוחי.
''פוקס, תשתמש בגחלת, זאת תהיה פגיעה מטווח אפס פדמיל לא יוכל לעמוד בזה'' אומר לפוקס בנחישות וביטחון.
אביט בפוקס תוקף בתקווה שיצליח
-
[quote=Balenciaga;1295754][U]NivX10[/U]
תכלס הוא לא יכול לראות בערפל... גם אם הוא זה שיוצר אותו. יש לזה יתרונות וחסרונות, אין מה לעשות. מצד שני, הוא יכול לשמוע מאוד טוב, ככה שזה כן יכול לעזור לו למצוא בערפל.
-----
וואטובר מציית מיד, וזורק את הגלגל שלו על אחד הפיפילארים. אבל הזריקה לא הייתה מדוייקת מספיק, והגלגל פיספס את הפיפילאר שהתחמק במהירות.
"וואטובר צריך להתאמן עוד קצת עם זריקת הגלגל שלו," אומר לך גילברט.
בו זמנית, סילנון, הפוקימון של גילברט, תוקף את אחד הפיפילארים האחרים, מטיח את גופו הכבד באחד מהם, וגורם לעילופו במהירות.
אך וואטובר לא מתייאש, ויורה את הבועות בזו אחר זו מפיו, פוגע בפיפילאר הקרוב אליו תוך שהוא מתקדם לעברו. הפיפילאר נפגע ומוטח לאחור, אך מתיישר במהירות. שני הפיפילארים מתקרבים אל וואטובר בכוונה ברורה לתקוף אותו.
[/quote]
סליחה שלא הגבתי השבוע.. היה לנו גדנ"ע.
ואיך יכול להיות שסילנון אחד התעלף ואז שניהם תוקפים אותי?
----------
"וואטובר מהר, השתמש בעל-קולי על שניהם ותבלבל אותם!" אפקוד עליו ביהירות.
לאחר מכן אוסיף בקול חזק "אוקיי וואטובר עכשיו נצל את המצב הקיים, ותקוף את שניהם במתקפת חבטה!"
-
[quote=Balenciaga;1296815]
[U]Kayoger[/U]
"בוודאי," אמר ראלף. "יש לך פוקידע, נכון?" הוא שואל אותך.
אתה מחטט בכיסך, וממציג את המכשיר האדום אותו קיבלת מהפרופסור.
"מצויין. כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע על אחד מהפוקימונים שלך, והוא יציג מספר מתקפות אותן הפוקימון יכול ללמוד בשלב הנוכחי שלו. אתה צריך לשים לב לבדוק מדי פעם עוד פעם איזה מתקפות מופיעות לכל פוקימון, משום שככל שהפוקימון צובר יותר ניסיון בקרבות, יש לו את האפשרות ללמוד עוד מתקפות." הוא מסביר לך. "אני אתן לך דוגמא," הוא מוציא את הפוקידע שלו מהכיס, ומכוון אותו על הבאפאלוק שלו. הפוקידע מתחיל לטעון מידע כלשהו, מהבהב מספר פעמים, ולפתע מופיע על צג מספר מתקפות:
תותח אבנים Rock Blast
אבנים מוסתרות Stealth Rock
ריסוק ראשHead Smash
להב כפולDouble-edge
"אלה המתקפות הבאות שאני יכול ללמד את הבאפאלוק שלי," הוא אומר. "כל מה שאני צריך לעשות עכשיו, זה לבחור מתקפה אחת, ולנסות לגרום לפוקימון שלי ללמוד אותה על ידי קרבות מול מאמנים ופוקימונים אחרים. תוך כמה זמן הפוקימון יצליח, בדיוק כמו שקרה עכשיו."[/quote]
"ואוו לא ידעתי על קיום דבר כזה!" אומר לראלף עם פרצוף מותע "אוקיי נאודיל בו לכאן רגע" אגיד לנאודיל ואסרוק אותו עם הפוקידע 'מעניין איזה מתקפות הוא יכול ללמוד' אתחיל להעלות מחשבות בראשי
-
[U]ttrrtte[/U]
פוקס שיחרר מעט את האחיזה בפדמיל.
"פדמיל, נסה להתרחק!" קרא מארק, אך נראה היה שזה מאוחר מדי בשביל פוקימון החרק להתחמק. להבות אש קטנות החלו לצאת מפיו של פוקימון השועל, ופגעו בפדמיל מטווח קצר במיוחד. פדמיל התפתל מכאב, ונחת על גבו מעולף.
"אוי לא..." אמר מארק, והחזיר את הפוקימון שלו אל תוך הפוקדור. "פוקימון חרק ומתכת חלשים נגד מתקפות אש. אין שום פלא שניצחת," אמר בחיוך. מארק פישפש בכיסו, והוציא מספר שטרות קטנים. "כנהוג בעולם הפוקימונים, כאשר את מפסיד בקרב, עליך לשלם סכום מסויים. מאתיים דולר נראה כמו סכום הגיוני לניצחון מהיר כזה." הוא הסביר לך.
[U]NivX10[/U]
הפיפילאר שנפגע מהבועות לא התעלף, הוא רק נפגע ואז התאושש (:
----
פוקימון המים שלך מציית מיד לפקודתך, ומוציא מפיו גלי קול חזקים שפוגעים בשני הפיפילארים השועטים לעבר וואטובר. הפיפילארים נראים מטושטשים לחלוטין, ועוצרים במקומם מסוחררים. וואטובר מנצל את ההזדמנות, ותוקף את הפיפילאר הקרוב ביותר אליו במתקפת חבטה חזקה, ומעיף אותו באוויר. הפיפילאר מתעלף מיד.
בו זמנית, הפיפילאר השני שנפגע מהגלים העל-קוליים מתאושש מהבילבול, ותוקף את וואטובר במתקפת דחיפה. וואטובר מועד לאחור ונופל על גבו.
[U]Kayoger[/U]
הפוקידע שבידך טוען במשך מספר שניות, ולפתע מופיעים מולך מספר מתקפות -
Mega Drain - שאיבת מגה
Synthesis - סינטזה
Metal Claw - ציפורני מתכת
"מתקפות טובות." אומר לך ראלף תוך שהוא מציץ מעבר לכתפך. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לנסות להשתמש בהן באמצע קרב. זה לא תמיד יעבוד בהתחלה, אבל זה ישתפר עם הזמן. כמו כן, יש מתקפות כמו שאיבת מגה, שהן למעשה שיפור של מתקפה שקיימת כבר אצל הפוקימון. מה שאתה צריך לעשות זה לנסות לשפר את המתקפה החלשה יותר. במקרה של נאודיל אתה צריך לגרום למתקפה 'שאיבה' להשתפר ולהפול ל'שאיבת מגה'. הכל ברור?"
-
[quote=Balenciaga;1297603]
[U]NivX10[/U]
הפיפילאר שנפגע מהבועות לא התעלף, הוא רק נפגע ואז התאושש (:
----
פוקימון המים שלך מציית מיד לפקודתך, ומוציא מפיו גלי קול חזקים שפוגעים בשני הפיפילארים השועטים לעבר וואטובר. הפיפילארים נראים מטושטשים לחלוטין, ועוצרים במקומם מסוחררים. וואטובר מנצל את ההזדמנות, ותוקף את הפיפילאר הקרוב ביותר אליו במתקפת חבטה חזקה, ומעיף אותו באוויר. הפיפילאר מתעלף מיד.
בו זמנית, הפיפילאר השני שנפגע מהגלים העל-קוליים מתאושש מהבילבול, ותוקף את וואטובר במתקפת דחיפה. וואטובר מועד לאחור ונופל על גבו.
[/quote]
"וואטובר..." אומר לחוץ ואנשוך מעט את שפתי
לאחר מכן אם חשיבה קלה על מהלך אומר "אוקיי וואטובר, אני מאמין בך, עכשיו בוא ננצח!"
ואוסיף "עכשיו בוא ננסה עוד פעם להשכיל את הגלגל על גופו של פיפילאר, ואז השתמש בבועות!"
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר קם במהירות על שני רגליו, וזורק את הגלגל על הפיפילאר הנותר. הגלגל מושכל בקלות סביב ראשו, ומונע ממנו במך מספר שניות להגיב למתרחש סביבו. וואטובר מנצל את ההזדמנות ויורה בועות מים חזקות מפיו שפוגעות בפוקימון החרק המבולבל. במגע עם פוקימון החרק הבועות מתפוצצות ויוצרות הדף שמעיף את פיפילאר, ומעלף אותו.
מצידך השני, אתה רואה את גיילברט באמצעו של מאבק עם הפיפילאר האחרון שנותר. הסילנון שלו מכה בעוצמה בפיפילאר, ומעלף אותו.
כל הפיפילארים נותרו מעולפים.
-
[quote=Balenciaga;1297779][U]NivX10[/U]
וואטובר קם במהירות על שני רגליו, וזורק את הגלגל על הפיפילאר הנותר. הגלגל מושכל בקלות סביב ראשו, ומונע ממנו במך מספר שניות להגיב למתרחש סביבו. וואטובר מנצל את ההזדמנות ויורה בועות מים חזקות מפיו שפוגעות בפוקימון החרק המבולבל. במגע עם פוקימון החרק הבועות מתפוצצות ויוצרות הדף שמעיף את פיפילאר, ומעלף אותו.
מצידך השני, אתה רואה את גיילברט באמצעו של מאבק עם הפיפילאר האחרון שנותר. הסילנון שלו מכה בעוצמה בפיפילאר, ומעלף אותו.
כל הפיפילארים נותרו מעולפים.[/quote]
"וואוו מעולה!" אומר בגוואה רבה, אושיט ידי אל וואטובר ארים אותו ואחבק אותו "כל הכבוד חבר קטן, זה לא היה פשוט אבל הצלחנו!"
לאחר מכן אגש אל גילברט ואומר "כל הכבוד ותודה על העזרה, אתה מאמן רב עצמה, הסילנון שלך פשוט מדהים!"
לאחר מכן אפתח את הפוקדע ואבדוק מה הוא אומר על סילנון.
לבסוף אביט קדימה ואצפה בנוף הניצב מולי, אשאל את גילברט "אז תגיד, לאן אתה ממשיך מכאן?"
-
[U]NivX10[/U]
אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו על הפוקימון הוורוד. הפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי -
"סילנון - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות."
אתה מביט בשדות הרחבים הפרושים מולך כשהלילה מתחיל לרדת. האור היחיד שמילא את הכל היה אור הירח החזק, שהיה מלא מתמיד.
"אני לא יודע כל כך לאן אני הולך מכאן," הסביר לך גילברט, ומשקפיו העגולים נצצו בחשכה. "חשבתי לצאת למסע, אבל אני לא בטוח שזה הייעוד שאני רוצה בו. אני רוצה להפוך להיות מגדל פוקימונם." הוא מסביר לך. "אתה יודע, מאלה שמטפלים בפוקימונים, מרפאים אותם ומחנכים אותם. אני לא כל כך אוהב קרבות. אגב, אתה לא מעוניין לתפוס את אחד הפיפילארים האלה? ההוא שקרוב אליך נראה גדול וחזק במיוחד, וקרוב מאוד להתפתחות." הוא מציע לך.
-
[quote=Balenciaga;1297923][U]NivX10[/U]
אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו על הפוקימון הוורוד. הפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי -
"סילנון - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות."
אתה מביט בשדות הרחבים הפרושים מולך כשהלילה מתחיל לרדת. האור היחיד שמילא את הכל היה אור הירח החזק, שהיה מלא מתמיד.
"אני לא יודע כל כך לאן אני הולך מכאן," הסביר לך גילברט, ומשקפיו העגולים נצצו בחשכה. "חשבתי לצאת למסע, אבל אני לא בטוח שזה הייעוד שאני רוצה בו. אני רוצה להפוך להיות מגדל פוקימונם." הוא מסביר לך. "אתה יודע, מאלה שמטפלים בפוקימונים, מרפאים אותם ומחנכים אותם. אני לא כל כך אוהב קרבות. אגב, אתה לא מעוניין לתפוס את אחד הפיפילארים האלה? ההוא שקרוב אליך נראה גדול וחזק במיוחד, וקרוב מאוד להתפתחות." הוא מציע לך.[/quote]
"מגדל מה... זו מטרה רצינית, אבל בשביל זה אתה צריך לרכוש ידע... אני מציע לך שגם תצא למסע!" אומר לו בחיוך ואז אסביר.
"במסע תוכל לצאת, לטייל בכל מקום ללמוד על מאות פוקימונים מיוחדים, לגלות עוד ועוד על המינים והסוגים השונים להכיר מגדלים מנוסים או חובבים לקבל טיפים, עצות ולהפוך למגדל מוצלח!" ואסיים בקריצה.
לאחר מכן אשמע לדבריו אביט בפיפילאר ואומר "לא, לא... כשאני רואה פוקימון אני יודע עם הוא מתאים בשבילי!"
"טוב הלילה הגיע" אמלמל "צריך להתחיל להקים מחנה!" אומר ואוציא את הציוד הנדרש.