-
[QUOTE=~Donphan~;1311433][b]
[b]לורן[/b]
[i]מי זה רון? וטריקו נקבה.. וטום כבר יצא למסע שלו, הוא המשיך לעיר הבאה, אם תראה אותו תוכל לאתגר.[/i]
-----------
אתה מחזיר את טריקו ומרים את הפוכדור של זיגזגון (שיתעדכן בהמשך) ומכניסו לכיס.
אתה ממשיך ללכת ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך, אתה מגיע אל העיר אולידייל.
מולך יש חנות, מרכז פוקימונים, בתים פרטיים, אכסנייה ועוד..[/QUOTE]
[I][U]רציתי לומר טום .[/U][/I]
אני אלך למרכז הפוקימון ואגש לאחות ג'וי , "את יכולה בבקשה לרפא לי את הפוקימון בבקשה." אומר לאחות ג'וי ועם היא תסכים אתן לה את הפוקימון . לאחר שהפוקימונים של יתרפו אני אלך לאכסנייה ואזמין שם חדר .
-
[b]מיקו[/b]
אמבר תוקפת בצווחה, דבר שמקשה על בונסלאיי להתרכז.
אמבר אוגרת בתוך תוכה אנרגיה, שמחכה שתפרוץ החוצה.. בינתיים בונסלאיי משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אמבר. אמבר נרגזת ותוקפת בגחלת חזקה שפוגעת בבונסלאיי ושורפת אותו, בונסלאיי מתחיל לרוץ במקום, ואמבר רצה אליו ותוקפת בשריטה, הוא נפגע וכמעט מתעלף!
''אמבר חמודה בואי נסיים את זה עם שריטה פעם אחת אחרונה!'' אומר בחיוך אל אמבר כאשר הרגשת ניצחון בליבי.
לאחר שאמבר תתקוף אזרוק פוקדור על בונסלאיי בתקווה רבה שהוא ייתפס
-
[B][COLOR=mediumturquoise]מיקו[/COLOR][/B]
[I][COLOR=#48d1cc]הצבע שלך יהיה מה שזה לא יהיה כי זה הצבע שאת אוהבת (מיקו)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#48d1cc]----------------[/COLOR][/I]
[COLOR=mediumturquoise]אמבר תוקפת בשריטה ומעלפת את הבונסלאיי ללא בעיה, בונסלאיי נחת על הרצפה בוכה.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]את זורקת עליו פוכדור, הוא נשאב לתוכו והוא מתחיל להתנדנד.. ימינה,שמאלה,ימינה,שמאלה.. נתפס![/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]תפסת בונסלאיי![/COLOR]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=blue]מעתה ואילך יהיו צבעים, שלך יהיה כחול![/COLOR][/I]
[COLOR=blue]------------[/COLOR]
[COLOR=blue]מדקיפ מנסה להפיל אותו מגבו, אך לא מצליח לו.[/COLOR]
[COLOR=blue]סוואדלון מסיים לנשוך אותו ויורד לו מהגב, מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ שמטשטשת שוב פעם לסוואדלון את הראייה, וגורמת לו להיות להיפגע, נראה שסוואדלון עלול להתעלף בקרוב, אך כך גם מאדקיפ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מאדקיפ תוקף באקדח מים שלא כלכך מזיק, וממשיך עם דחיפה.. הוא רץ לעבר סוואדלון, "עלי תער!" המאמן קורא, סוואדלון יורה המון עלים לעבר מאדקיפ שחותכים אותו וגורמים לו להתעלף.[/COLOR]
[B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]הצבע שלך יהיה אדום![/COLOR][/I]
[COLOR=red]---------[/COLOR]
[COLOR=red]מאדקיפ מנסה להתחמק מהסופת שלגים ללא הצלחה, הוא מתקרר ונפגע ממנה מאוד.[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר מכן, כאשר הוא מרגיש מעט יותר טוב, הוא תוקף באקדח מים שפוגע בסקיטי ומעיף אותה אחורה כמה מטרים, סקיטי מתקשית לקום אבל בסופו של דבר מצליחה. [/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי תוקפת במשיכה, מאדקיפ מיד מתאהב בה.[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]לורן[/COLOR][/B]
[I][COLOR=sienna]הצבע שלך יהיה חום![/COLOR][/I]
[I][COLOR=sienna]----------[/COLOR][/I]
[COLOR=sienna]אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה רואה שם אישה בעלת שיער מעוגל ו-ורוד, וילדה פוקימון המחזיק ביצה. אתה שואל אם תוכל לרפא פה את הפוקימונים, והיא מהנהנת, אתה נותן לה את הפוכדורים והיא מכניסה אותם למכונה, שם הם מתרפאים והיא מחזירה לך אותם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתחיל ללכת לכיוון האכסנייה ונכנס. כשאתה נכנס אתה רואה שם את טום, הוא מסתכל עליך ומחייך, אתה הולך לעברו. "שלום לורן, מה אתה אומר, אתה רוצה שנזמין פה חדר או שנצא למחנאות בחוץ? אני די בהתלבטות כפי שאתה רואה" הוא אומר לך. אתה רואה שבידו יש [B]שני [/B]פוכדורים.[/COLOR]
-
[QUOTE=~Donphan~;1311467][B][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=blue]מעתה ואילך יהיו צבעים, שלך יהיה כחול![/COLOR][/I]
[COLOR=blue]------------[/COLOR]
[COLOR=blue]מדקיפ מנסה להפיל אותו מגבו, אך לא מצליח לו.[/COLOR]
[COLOR=blue]סוואדלון מסיים לנשוך אותו ויורד לו מהגב, מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ שמטשטשת שוב פעם לסוואדלון את הראייה, וגורמת לו להיות להיפגע, נראה שסוואדלון עלול להתעלף בקרוב, אך כך גם מאדקיפ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מאדקיפ תוקף באקדח מים שלא כלכך מזיק, וממשיך עם דחיפה.. הוא רץ לעבר סוואדלון, "עלי תער!" המאמן קורא, סוואדלון יורה המון עלים לעבר מאדקיפ שחותכים אותו וגורמים לו להתעלף.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מדקיפ? מה קרה?" אגיד בדאגה
"אתה יכול להמשיך?" אומר בלחץ
"בבקשה תסיים את הקרב הזה תעמוד על הרגליים!"
-
[QUOTE=~Donphan~;1311467][B][COLOR=mediumturquoise]מיקו[/COLOR][/B]
[I][COLOR=#48d1cc]הצבע שלך יהיה מה שזה לא יהיה כי זה הצבע שאת אוהבת (מיקו)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#48d1cc]----------------[/COLOR][/I]
[COLOR=mediumturquoise]אמבר תוקפת בשריטה ומעלפת את הבונסלאיי ללא בעיה, בונסלאיי נחת על הרצפה בוכה.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]את זורקת עליו פוכדור, הוא נשאב לתוכו והוא מתחיל להתנדנד.. ימינה,שמאלה,ימינה,שמאלה.. נתפס![/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]תפסת בונסלאיי![/COLOR]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
תחי מיקו
_______
''כל הכבוד אמבר!'' אומר לאמבר בגאווה ואחבק אותה באושר.
אני ארים את הפוקדור מן הרצפה ואברר בעזרת הפוקדע עם בונסלאי הוא זכר או נקבה, לאחר מכן אומר ''ברוכה הבאה לצוות בונסלאי אנחנו נהיה חברים\חברות טובים\טובות! אני בוחה שנסתדר יחד מעולה''
-
[QUOTE=~Donphan~;1311467][B][COLOR=mediumturquoise
[I][COLOR=sienna]הצבע שלך יהיה חום![/COLOR][/I]
[I][COLOR=sienna]----------[/COLOR][/I]
[COLOR=sienna]אתה הולך למרכז הפוקימונים, אתה רואה שם אישה בעלת שיער מעוגל ו-ורוד, וילדה פוקימון המחזיק ביצה. אתה שואל אם תוכל לרפא פה את הפוקימונים, והיא מהנהנת, אתה נותן לה את הפוכדורים והיא מכניסה אותם למכונה, שם הם מתרפאים והיא מחזירה לך אותם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתחיל ללכת לכיוון האכסנייה ונכנס. כשאתה נכנס אתה רואה שם את טום, הוא מסתכל עליך ומחייך, אתה הולך לעברו. "שלום לורן, מה אתה אומר, אתה רוצה שנזמין פה חדר או שנצא למחנאות בחוץ? אני די בהתלבטות כפי שאתה רואה" הוא אומר לך. אתה רואה שבידו יש [B]שני [/B]פוכדורים.[/COLOR][/QUOTE]
"אני מעדיף לקחת חדר." אומר ואלך להזמין חדר . "היי , אפשר להזמין חדר." אומר למזכירה של האכסנייה . 'טוב עם טום תפס פוקימון חדש זה אומר שיהיה קרב מעניין.' אומר לעצמי ואחייך .
-
[COLOR=blue]"מאד..." הוא ממלמל.[/COLOR]
[COLOR=blue]"מדקיפ? מה קרה? אתה יכול להמשיך?" אתה שואל אותו, "מה קרה? חח, המדקיפ האפס שלך הפסיד לסוואדלון שלי כרגע" אומר המאמן בזלזול. "חזור סוואדלון" הוא אומר ומחזיר אותו.[/COLOR]
[COLOR=blue]"תודה לך על קרב ששיעשע את סוואדלון שלי, נתראה כשתהיה חזק יותר, אם תהיה חזק יותר" הוא אומר לך ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רץ אל מדקיפ שממלמל "מאד.." בשקט, זואי רצה לעברך עם חיוך רחב ובידה עוד פוכדור, לא של סקארגי. היא רואה את מאדקיפ ומיד שואלת "מה קרה פה?!".[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]את בודקת את הבונסלאיי ורואה שהוא זכר.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אמבר שמחה על צירוף החבר החדש לצוות, וגם את שמחה. את מתחילה ללכת עם טורצ'יק אל עבר העיר אולידייל, את מתכוונת להיכנס אליה אך לפתע.. "תחזיר לי את הפוקימון שלי" את שומעת את לן צועק ביאוש משמאלך, את רצה למקור הקול ורואה איש עם אופנוע מחזיק את הפוכדור, הפוכדור של לן. לידו יש מן שד שצוחק צחוק זדוני, לן מבחין בך וקורא "מיקו! את יכולה לעזור? בבקשה! הם גנבו לי את הפוקימון".[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתכוון להזמין חדר, אך טום קוטע ואומר "תן לי להזמין עבורינו, גם ככה יש תור חח" ובאמת יש מאחורי טום תור די ארוך, ואתה מתבאס ויושב בצד. "אוקיי, בוא לחדר מספר 067" הוא אומר לך ואתם הולכים לשם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה נכנס לחדר ורואה טלוויזיה, כמה מיטות, ספה, מטבח ומקלחת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מה דעתך שנעשה מחר קרב?" אתה שואל את טום. "קרב? לא יודע, אבל אני מסכים" עונה לך טום, נראה שהלחץ ירד ממנו כבר, אתם רואים טלוויזיה והזמן עובר.. השעה כבר 22:00.[/COLOR]
-
[QUOTE=~Donphan~;1311433][b]תמיר[/b]
[i]שובב ;)[/i]
---------
"אה.. לא ראיתי שהוא מפחד מהחושך, אבל אפשר לעשות מדורה" לילי שואלת אותך.
"בבוקר נכבה אותה עם מאריל החמוד שלי, ונדליק אותה עם טורצ'יק שלך" היא אומרת.
[/QUOTE]
"אוקיי, איך שאת רוצה" אני אומר לה ויוצא איתה מחוץ למרכז הפוקימונים "איפה כדאי לנו להקים את המחנה ללילה?" אני שואל אותה
-
[COLOR=mediumturquoise]את בודקת את הבונסלאיי ורואה שהוא זכר.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אמבר שמחה על צירוף החבר החדש לצוות, וגם את שמחה. את מתחילה ללכת עם טורצ'יק אל עבר העיר אולידייל, את מתכוונת להיכנס אליה אך לפתע.. "תחזיר לי את הפוקימון שלי" את שומעת את לן צועק ביאוש משמאלך, את רצה למקור הקול ורואה איש עם אופנוע מחזיק את הפוכדור, הפוכדור של לן. לידו יש מן שד שצוחק צחוק זדוני, לן מבחין בך וקורא "מיקו! את יכולה לעזור? בבקשה! הם גנבו לי את הפוקימון".[/COLOR]
ביקשתי בת;;;;
''אף אחד לא מציק ללן!'' אומר בזעם ''רק לי מותר!'' אוסיף בגיחוך משולב מעט בצחקוק, ''אוקיי אמבר זה הזמן!'' אומר לאמבר בחיוך, ''אמבר חמודה השתמשי בבקשה במיקוד אנרגיה ואז גחלת על האיש הזה שעל האופנוע!'' בזמן שאמבר תתקוף אפנה ללן ואשאל ''לן יש לך עוד פוקימונים?''
-
[QUOTE=~Donphan~;1311503][B][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"מאד..." הוא ממלמל.[/COLOR]
[COLOR=blue]"מדקיפ? מה קרה? אתה יכול להמשיך?" אתה שואל אותו, "מה קרה? חח, המדקיפ האפס שלך הפסיד לסוואדלון שלי כרגע" אומר המאמן בזלזול. "חזור סוואדלון" הוא אומר ומחזיר אותו.[/COLOR]
[COLOR=blue]"תודה לך על קרב ששיעשע את סוואדלון שלי, נתראה כשתהיה חזק יותר, אם תהיה חזק יותר" הוא אומר לך ומתחיל ללכת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רץ אל מדקיפ שממלמל "מאד.." בשקט, זואי רצה לעברך עם חיוך רחב ובידה עוד פוכדור, לא של סקארגי. היא רואה את מאדקיפ ומיד שואלת "מה קרה פה?!".[/COLOR]
[/QUOTE]
2 עלי תער ונשיכות בגב והמדקיפ שלי מת :O הוא לא משהו בכלל XD
------------------------------------------------------------------------------------------
"נלחמתי במאמן והפסדתי"אגיד לה בבושה
"המדקיפ שלי נפגע קשה" אגיד בדאגה
"דרך הגב מה זה הפוקדור החדש הזה?"אשאל אותה בנימוס?
-
[QUOTE=~Donphan~;1311503][B][COLOR=blue]
[COLOR=sienna]אתה מתכוון להזמין חדר, אך טום קוטע ואומר "תן לי להזמין עבורינו, גם ככה יש תור חח" ובאמת יש מאחורי טום תור די ארוך, ואתה מתבאס ויושב בצד. "אוקיי, בוא לחדר מספר 067" הוא אומר לך ואתם הולכים לשם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה נכנס לחדר ורואה טלוויזיה, כמה מיטות, ספה, מטבח ומקלחת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מה דעתך שנעשה מחר קרב?" אתה שואל את טום. "קרב? לא יודע, אבל אני מסכים" עונה לך טום, נראה שהלחץ ירד ממנו כבר, אתם רואים טלוויזיה והזמן עובר.. השעה כבר 22:00.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני אתן לפוקימונים שלי לישון." אומר . "צאו עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקימונים של טריקו ושל זיגזגון. "טום תוציא גם הפוקימונים שלך כדי שישנו." אומר לטום , "טוב אני גם אלך לישון." אומר לו ואעצום את עיני .
-
[quote=~Donphan~;1311467][B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]הצבע שלך יהיה אדום![/COLOR][/I]
[COLOR=red]---------[/COLOR]
[COLOR=red]מאדקיפ מנסה להתחמק מהסופת שלגים ללא הצלחה, הוא מתקרר ונפגע ממנה מאוד.[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר מכן, כאשר הוא מרגיש מעט יותר טוב, הוא תוקף באקדח מים שפוגע בסקיטי ומעיף אותה אחורה כמה מטרים, סקיטי מתקשית לקום אבל בסופו של דבר מצליחה. [/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי תוקפת במשיכה, מאדקיפ מיד מתאהב בה.[/COLOR]
[COLOR=sienna].[/COLOR][/quote]
אני אומר למדקיפ: "צא מזה מדקיפ, היא מכוערת כמו המאמנת שלה, צא מזה ותשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול" ואז מחכה לראות מה יקרה.
-
[I][COLOR=blue]עלי תער זו מתקפה חזקה וסופר אפקטיבית- [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/thumb/2/21/Ash_Grotle_Razor_Leaf.png/150px-Ash_Grotle_Razor_Leaf.png[/IMG] (קרדיט לבאלבפדיה)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]נשיכת חרק.. חח[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]-----[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מחזיר את מאדקיפ לפוכדור ומספר לה את כל מה שקרה, "וואו.." היא אומרת ומצביעה על בניין בפתח העיר. "בוא נלך לשם" היא מציעה, ואז נזכרת בשאלתך. "אהה.. זה.. תפסתי נידורן נקבה!" היא אומרת בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר מכן שניכם הולכים אל הבניין שזואי אמרה לך שהוא נקרא מרכז פוקימונים, ואתם רואים אישה עם שיער ורוד מעוגל, לידה פוקימון ורוד המחזיק ביצה. "התרצו לרפא פה את פוקימוניכם?" היא שואלת ואתם מהנהנים ומביאים לה את הפוכדורים, היא מכניסה אותם למכונה מרפאת ומחזירה לכם. "בבקשה" היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]את מוציאה את אמבר שתוקפת בגחלת, היא גורמת לקצר האופנוע של האיש והוא מתחיל להתרגז.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"כן" עונה לך לן ומראה לך פוכדור. "אבל הוא.. הוא.. הוא בעייתי" אומר לן וזורק את הפוכדור באוויר, מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ברווז.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]הגנב כועס ואומר "גאסטלי, צל לילה!", גאסטלי מתקדם אל עבר טורצ'יק, ויוצא צללים ששועטים אל עבר טורצ'יק ופוגעים בו קשה.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/92.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/54.gif[/IMG][/COLOR]
[B]תומאס[/B]
[I]צבע שחור (תומאס [U]בלאק[/U])[/I]
--------------
"אני מציעה דרך 102" אומרת לילי ומצביעה על היציאה המזרחית מהעיר.
אתם מתחילים ללכת לשם ומתיישבים ליד אגם קטן, אתה מוציא את טיילו וטורצ'יק, ולילי מוציאה את מאריל וסוואבלו. "שנארגן מדורה ושקי שינה?" מציעה לילי, אתה מסכים. לילי מארגנת שקי שינה, ובינתיים אתה אוסף עצים שטיילו מראה לך ומביא אותם לטורצ'יק, שמתאמן איך להדליק אותם, לאחר שאתה מביא לו הוא מדליק מדורה גדולה. "כל הכבוד!" אתה אומר לו והוא מרגיש מכובד.
אתה ולילי נכנסים לשקי השינה, טורצ'יק וטיילו נחים ליד האש, מאריל מעדיף באגם וסוואבלו על לילי, על מנת לחמם זה את זה. "אז מה אתה מתכנן למסע?" שואלת אותך לילי.
[COLOR=sienna]אתה מוציא את זיגזגון וטריקו שמחליטים לנוח על הספה, טום מוציא קקניאה ועוד פוקימון דמוי חזיר צהוב-חום, "דרווזי, תכיר את לורן" הוא אומר לו, דרווזי מסתכל עליך ואז הולך לספה השנייה, ונרדם. קקניאה נח לו על הספה האחרונה, על מנת לו לדקור את שאר הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה וטום הולכים למיטות, כל אחד במיטה שונה, והולכים לישון..[/COLOR]
[COLOR=sienna]..בבוקר אתה שומע את רעשי הפוקימונים אוכלים, ואת טום קורא לך לקום.[/COLOR]
[COLOR=sienna][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/96.gif[/IMG][/COLOR]
[B][COLOR=red]ג'ון[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]משפט חוכמה (?) חחחח[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]אבל קרעת אותי[/COLOR][/I]
[COLOR=red]--------[/COLOR]
[COLOR=red]"צא מזה מדקיפ, היא מכוערת כמו המאמנת שלה, צא מזה ותשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול" אתה אומר לו, "היי!" כועסת עליך דון.[/COLOR]
[COLOR=red]מאדקיפ מנסה לצאת מהאהבה שאופפת אותו, אך ללא הצלחה.[/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי תוקפת בסטירה כפולה, ומרביצה למאדקיפ עם הזנב שלה. הוא עף אחורה כשהוא נפגע מכל המתקפות, אבל עם זה הוא גם מתעורר מהאהבה![/COLOR]
[COLOR=red]הוא תוקף באקדח מים, אך הסקיטי משתמשת בזנב שלה ביחד עם סירה כפולה על מנת להעיף את המים מהאזור.[/COLOR]
-
[COLOR=mediumturquoise]את מוציאה את אמבר שתוקפת בגחלת, היא גורמת לקצר האופנוע של האיש והוא מתחיל להתרגז.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"כן" עונה לך לן ומראה לך פוכדור. "אבל הוא.. הוא.. הוא בעייתי" אומר לן וזורק את הפוכדור באוויר, מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ברווז.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]הגנב כועס ואומר "גאסטלי, צל לילה!", גאסטלי מתקדם אל עבר טורצ'יק, ויוצא צללים ששועטים אל עבר טורצ'יק ופוגעים בו קשה.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/92.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/54.gif[/IMG][/COLOR]
לא אראה כל סימן דאגה או פחד בכדי שטורצ'יק לא יושפע ממני לרעה, אלה אומר בנחישות וביטחון ומצד שני גם ברוך ''אמבר את יכולה לעשות את זה חמודה את ה-אמבר, הטורצ'יק הכי חזקה שאני מכירה אין טובה ממך! עם קצת ביטחון ונחישות תוכלי לעשות כל מה שתרצי חייו של פוקימון נמצאים בידינו, עכשיו התשמשי במיקוד אנרגיה וגחלת עם גאסטלי!'' אומר לאמבר
-
[QUOTE=~Donphan~;1311545][B][COLOR=blue]
[COLOR=sienna]אתה מוציא את זיגזגון וטריקו שמחליטים לנוח על הספה, טום מוציא קקניאה ועוד פוקימון דמוי חזיר צהוב-חום, "דרווזי, תכיר את לורן" הוא אומר לו, דרווזי מסתכל עליך ואז הולך לספה השנייה, ונרדם. קקניאה נח לו על הספה האחרונה, על מנת לו לדקור את שאר הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה וטום הולכים למיטות, כל אחד במיטה שונה, והולכים לישון..[/COLOR]
[COLOR=sienna]..בבוקר אתה שומע את רעשי הפוקימונים אוכלים, ואת טום קורא לך לקום.[/COLOR]
[COLOR=sienna][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/96.gif[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני בא , אני בא ." אומר לטום . אני אלך לחדר אמבטיה של החדר ואצחצח את שיניי . אני הולך למטבח , "טוב , אז מה נעשה עכשיו." אשאל אותו בזמן שאני לוקח 2 ביצים וחמאה כדי להכין חביתה .
-
[QUOTE=~Donphan~;1311545][B][COLOR=blue]טאי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=blue]עלי תער זו מתקפה חזקה וסופר אפקטיבית- [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/thumb/2/21/Ash_Grotle_Razor_Leaf.png/150px-Ash_Grotle_Razor_Leaf.png[/IMG] (קרדיט לבאלבפדיה)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]נשיכת חרק.. חח[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]-----[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מחזיר את מאדקיפ לפוכדור ומספר לה את כל מה שקרה, "וואו.." היא אומרת ומצביעה על בניין בפתח העיר. "בוא נלך לשם" היא מציעה, ואז נזכרת בשאלתך. "אהה.. זה.. תפסתי נידורן נקבה!" היא אומרת בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר מכן שניכם הולכים אל הבניין שזואי אמרה לך שהוא נקרא מרכז פוקימונים, ואתם רואים אישה עם שיער ורוד מעוגל, לידה פוקימון ורוד המחזיק ביצה. "התרצו לרפא פה את פוקימוניכם?" היא שואלת ואתם מהנהנים ומביאים לה את הפוכדורים, היא מכניסה אותם למכונה מרפאת ומחזירה לכם. "בבקשה" היא אומרת.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני יודע מה זה עלי תער אבל מוזר שהוא משתמש ב3 אבל צודק מדקיפ מים ועלי תער זה עשב ככה שיש לו גם סטאב.
-------------------------------------------------------------------
"האממ... זהו?" אגיד בתדהמה
אצא ממרכז הפוקימונים את זואי ואשאל אותה אם היא מכירה מקום שאפשר לתפוס בוא פוקימונים או לאמן.
-
[COLOR=mediumturquoise]''אמבר את יכולה לעשות את זה חמודה את ה-אמבר, הטורצ'יק הכי חזקה שאני מכירה אין טובה ממך! עם קצת ביטחון ונחישות תוכלי לעשות כל מה שתרצי חייו של פוקימון נמצאים בידינו, עכשיו התשמשי במיקוד אנרגיה וגחלת עם גאסטלי!'' את קוראת לעברה, טורצ'יק מתמקדמת בעצמה ושולחת גחלת, הגאסטלי שולח כדור צל חזק במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"סיידאק, על-חושי! תביא את הפוכדור של טימבור!" לן קורא לעבור, סיידאק משתמש בעל-חושי שגורם לגחלת של טורצ'יק לבעור ולהתחיל לנוע מהר יותר, הוא מסובב אותה באוויר ככה שנוצרת מערבולת ששואבת לתוכה את הכדור צל, ופוגעת בגאסטלי. "רגע מה? ביקשתי פוכדור!" לן מתלונן.[/COLOR]
[COLOR=blue]"כן, זהו" עונות האחות ג'ואי וזואי ביחד.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ואתה שואל את זואי איפה ניתן לאמן פוקימונים,[/COLOR]
[COLOR=blue]"אפשר לאמן בדרך 103 הצפונית, או בדרך 102 שהיא בדרך לפטלבורג, אבל כדאי שנמשיך כי כבר מאוחר" אומרת לך זואי ומביטה בשמיים שמתחילים להחשיך. אתה רואה כמה פוקימוני עורב עפים בשמיים אל עבר דרך 102.[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/198.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מכין חביתה טעימה לך ולטום ואתם אוכלים אותה בתיאבון רב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"טוב, אז מה נעשה עכשיו?" אתה שואל אותו. "אני מניח ש...אתה רוצה קרב? זה יהיה אימון טוב, סיבוב ראשון דרוזי שלי נגד זיגזגון שלך, והאחר קקניאה נגד טריקו. אלא אם כן אתה מעדיף קרב כפול.." אומר לך טום ומחכה לתשובה.[/COLOR]
-
[QUOTE=~Donphan~;1311576][B][COLOR=mediumturquoise]מיקו[/COLOR][/B]
[COLOR=mediumturquoise]''אמבר את יכולה לעשות את זה חמודה את ה-אמבר, הטורצ'יק הכי חזקה שאני מכירה אין טובה ממך! עם קצת ביטחון ונחישות תוכלי לעשות כל מה שתרצי חייו של פוקימון נמצאים בידינו, עכשיו התשמשי במיקוד אנרגיה וגחלת עם גאסטלי!'' את קוראת לעברה, טורצ'יק מתמקדמת בעצמה ושולחת גחלת, הגאסטלי שולח כדור צל חזק במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"סיידאק, על-חושי! תביא את הפוכדור של טימבור!" לן קורא לעבור, סיידאק משתמש בעל-חושי שגורם לגחלת של טורצ'יק לבעור ולהתחיל לנוע מהר יותר, הוא מסובב אותה באוויר ככה שנוצרת מערבולת ששואבת לתוכה את הכדור צל, ופוגעת בגאסטלי. "רגע מה? ביקשתי פוכדור!" לן מתלונן.[/COLOR]
''היי זה גם טוב'' אמרתי ללן וקרצתי לו.
''אוקיי אמבר חמודה אני רוצה שתשתמשי שוב בגחלת אך הפעם תשתמשי בא כך שתהיה גושית יותר! עוצמתית יורת אני מאמינה בך א יכולה!'' צעקתי לאמבר, בזמן שהאיש על האופנוע היה מרוכז בקרב התחלתי להתגנב לעברו בשקט בכדי לחטוף מידו ת'פוקדור
-
[QUOTE=~Donphan~;1311576][B][COLOR=mediumturquoise]
[COLOR=blue]"כן, זהו" עונות האחות ג'ואי וזואי ביחד.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ואתה שואל את זואי איפה ניתן לאמן פוקימונים,[/COLOR]
[COLOR=blue]"אפשר לאמן בדרך 103 הצפונית, או בדרך 102 שהיא בדרך לפטלבורג, אבל כדאי שנמשיך כי כבר מאוחר" אומרת לך זואי ומביטה בשמיים שמתחילים להחשיך. אתה רואה כמה פוקימוני עורב עפים בשמיים אל עבר דרך 102.[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/198.gif[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
"את מכירה מקום לינה באזור?"אשאל אותה
"כי ממש לא בא לי לישון ברחוב" אגיד בציניות ואחכה לתשובה
-
[QUOTE=~Donphan~;1311576][B][COLOR=mediumturquoise]
[COLOR=sienna]אתה מכין חביתה טעימה לך ולטום ואתם אוכלים אותה בתיאבון רב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"טוב, אז מה נעשה עכשיו?" אתה שואל אותו. "אני מניח ש...אתה רוצה קרב? זה יהיה אימון טוב, סיבוב ראשון דרוזי שלי נגד זיגזגון שלך, והאחר קקניאה נגד טריקו. אלא אם כן אתה מעדיף קרב כפול.." אומר לך טום ומחכה לתשובה.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי , בוא נעשה קרב של תורות." אומר , "טריקו , זיגזגון , תחזרו." אומר ואחזיר אותם לפוקדור . אני אלך לדרך 103 כדי שלא נפגע בעיר או בבן אדם . "טום בוא נתחיל בקרב , צא זיגזגון." אומר ואזרוק את הפוקדור של זיגזגון .
-
[QUOTE=~Donphan~;1311324][B][B]רועי[/B]
אתה אומר לטורצ'יק שהוא גדול, הוא מסמיק מעט אבל אז מתבייש ומסובב את גבו אל ג'וני ואליך.
"אה..." ג'וני אומר, ואתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור נבוך. "חזור האונדור, היית מעולה!" אומר ג'וני. "האונננדור!" הוא קורא וחוזר לפוכדור.
"שנמשיך אל העיר אולידייל?" אתה שואל וג'וני מהנהן, אתם מתחילים ללכת. "אז מה אתה מתכנן להיות?" אתה שואל את ג'וני, כשלפתע קוטע אותו חרק קטן שזוחל לו באמצע הדרך.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/265.gif[/IMG][/QUOTE]
חכה רגע ג'וני אני רוצה להתאמן על הפוקימון הזה(אני צריך לבדוק אותו בפוקדע?). "צא טורצ'יק, תשתמש בסריטה אחר כך פיקוס אנרגיה ואז גחלת" אגיד לטורצ'יק בעדינות "קדימה, תנסה אני בטוח שאתה מסוגל, על תתבייש" אוסיף ואחייך חיוך מרגיע
-
[COLOR=mediumturquoise]טורצ'יק משתדלת לתקוף בגחלת, אך גאסטלי משתמש בליקוק שגורם לו להיות משותקת והיא לא מצליחה לזוז, לפתע הנוצות של טורצ'יק מתחילות לבעור באורות חמים והיא נראית חזקה יותר. הפוקידע שלך מתריע שזו [B]היכולת שלה- להב. [/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]טורצ'יק משתמשת בגחלת חזקה מאי פעם, שפוגעת בגאסטלי, עשן נוצר בזירה.. את רצה ולא מצליחה לראות כלום, לפתע את מחזיקה ביד, את רואה שאת מחזיקה ביד של לן. "מה? באתי לקחת ת'פוכדור חח" הוא אומר בצחוק, שניכם מחזיקים בפוכדור של טימבור, והוא נפתח.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מהפוכדור יוצא טימבור, "טימ בור!" הוא קורא.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"קדימה, כולם יחד" את צועקת, טימבור קופץ ותוקף בחבטה על האופנוע, הוא חובט בו עם הבול עץ ובכך הוא הורס אותו לגמרי. טורצ'יק תוקף בגחלת שמעלפת את הגאסטלי, "לפחות נוכל לברוח מכאן" התלונן הגנב, אך לן קורא "סיידאק, בבקשה על-חושי עליהם!", סיידאק תוקף בעל-חושי, ובכך מחזיק את הגנב וגאסטלי באוויר. "סופסוף הצלחת!" לן קורא מאושר, סיידאק קורא "סיי!" ובלי לשים לב מפיל אותם, מיד מגיעות ניידות משטרה שבאות ולוקחות את הגנב..[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"תודה מיקו, לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך" אומר לך לן בחיוך ומחזיר את פוקימוניו לפוכדור.[/COLOR]
[I][COLOR=#0000ff]סורי שזה קצר '^^[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#0000ff]--------[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]"לא, אבל אני חושבת שזה מקום טוב.." היא אומרת ומצביעה על בניין עליו רשום "אכסניית הפוקימונים".[/COLOR]
[COLOR=blue]"מצד שני, אפשר לעשות מחנה באחת הדרכים" אומרת לך זואי ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה וטום הולכים אל דרך 103, כשאתם מגיעים למקום עם דשא, עצים מסביבו וחוף ים קטן.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מוציא את זיגזגון. "זיג זג!" הוא קורא בהנאה ורודף סביב הזנב שלו. [/COLOR]
[COLOR=sienna]"דרווזי, קדימה לקרב!" קורא טום ומוציא את דרווזי מהפוכדור שלו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"דרווזי תשתמש בבלבול" (Confusion) קורא טום, דרווזי שולח את ידו קדימה, היא זוהרת באור כחול, מיד גם זיגזגון זוהר באור כחול, ובמקום ללכת קדימה אל עבר דראוזי הוא נתקל בעצים ובאבנים[/COLOR].
[B][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=indigo]אתה יכול לבדוק אם אתה רוצה, זה ייתן לך יותר מידע[/COLOR][/I]
[I][COLOR=indigo]והצבע שלך יהיה סגול![/COLOR][/I]
[I][COLOR=indigo]---------[/COLOR][/I]
[COLOR=indigo]אתה מוציא את טורצ'יק.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"צא טורצ'יק, תשתמש בשריטה אחר כך מיקוד אנרגיה ואז גחלת... קדימה, תנסה אני בטוח שאתה מסוגל, אל תתבייש" אתה אומר לו, טורצ'יק מסתכל עליך ומהנהן.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק תוקף בשריטה, אך הפוקימון מצליח להתחמק ותוקף ביריית חוט, טורצ'יק נקשר ומתקשה לזוז. טורצ'יק זוהר באור כחול וממקד את עצמו, הוא מידד תוקף בגחלת שהורסת את החוטים ופוגעת בפוקימון, היא פוצעת אותו קשה. [/COLOR]
-
[QUOTE=~Donphan~;1311603][B][COLOR=mediumturquoise]/COLOR][/B]
[I][COLOR=#0000ff]סורי שזה קצר '^^[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#0000ff]--------[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]"לא, אבל אני חושבת שזה מקום טוב.." היא אומרת ומצביעה על בניין עליו רשום "אכסניית הפוקימונים".[/COLOR]
[COLOR=blue]"מצד שני, אפשר לעשות מחנה באחת הדרכים" אומרת לך זואי ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[ [/COLOR][/QUOTE]
לא משנה לי כל כך עדיף ישר ולעניין D:
---------------------------------------------------
"תראי הייתי הולך על מחנה באחת הדרכים אבל בטח אחת כמוך... את יודעת לא תרצה לישון בטבע עם חרקים....." אגיד בכול מתנשא טיפה
"אז לאכסניית הפוקימון?"אשאל אותה
-
[QUOTE=~Donphan~;1311603][B][COLOR=mediumturquoise]
[COLOR=sienna]אתה וטום הולכים אל דרך 103, כשאתם מגיעים למקום עם דשא, עצים מסביבו וחוף ים קטן.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מוציא את זיגזגון. "זיג זג!" הוא קורא בהנאה ורודף סביב הזנב שלו. [/COLOR]
[COLOR=sienna]"דרווזי, קדימה לקרב!" קורא טום ומוציא את דרווזי מהפוכדור שלו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"דרווזי תשתמש בבלבול" (Confusion) קורא טום, דרווזי שולח את ידו קדימה, היא זוהרת באור כחול, מיד גם זיגזגון זוהר באור כחול, ובמקום ללכת קדימה אל עבר דראוזי הוא נתקל בעצים ובאבנים[/COLOR].
[/COLOR][/QUOTE]
"זיגזגון תשתמש בהצלפת זנב ולאחר מכן תשתמש נהמה." אומר לו . 'אני יודע שעם אומר לו להשתמש בדחיפה זה סיכוי נמוך שהוא יפגע בדראוזי .' אחשוב בעצמי ואז אנשום קצת כדי לחשוב מה לעשות עכשיו .
-
[QUOTE=~Donphan~;1311545]
[B]תומאס[/B]
[I]צבע שחור (תומאס [U]בלאק[/U])[/I]
--------------
"אני מציעה דרך 102" אומרת לילי ומצביעה על היציאה המזרחית מהעיר.
אתם מתחילים ללכת לשם ומתיישבים ליד אגם קטן, אתה מוציא את טיילו וטורצ'יק, ולילי מוציאה את מאריל וסוואבלו. "שנארגן מדורה ושקי שינה?" מציעה לילי, אתה מסכים. לילי מארגנת שקי שינה, ובינתיים אתה אוסף עצים שטיילו מראה לך ומביא אותם לטורצ'יק, שמתאמן איך להדליק אותם, לאחר שאתה מביא לו הוא מדליק מדורה גדולה. "כל הכבוד!" אתה אומר לו והוא מרגיש מכובד.
אתה ולילי נכנסים לשקי השינה, טורצ'יק וטיילו נחים ליד האש, מאריל מעדיף באגם וסוואבלו על לילי, על מנת לחמם זה את זה. "אז מה אתה מתכנן למסע?" שואלת אותך לילי.
[/QUOTE]
"לא יודע... חוץ מלהציע לך נישואים?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"להיות מאמן הפוקימונים הכי גדול ולנצח בליגת הואן!" אני קורא ומניף את ידי באוויר "אבל קודם כל, כדאי שנלך לישון, לא?" אני אומר בפיהוק "לילה טוב, לילי" אני אומר ומתכסה בשק שינה.
-
[QUOTE=~Donphan~;1311603][B][COLOR=mediumturquoise][B][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/B]
[I][COLOR=indigo]אתה יכול לבדוק אם אתה רוצה, זה ייתן לך יותר מידע[/COLOR][/I]
[I][COLOR=indigo]והצבע שלך יהיה סגול![/COLOR][/I]
[I][COLOR=indigo]---------[/COLOR][/I]
[COLOR=indigo]אתה מוציא את טורצ'יק.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"צא טורצ'יק, תשתמש בשריטה אחר כך מיקוד אנרגיה ואז גחלת... קדימה, תנסה אני בטוח שאתה מסוגל, אל תתבייש" אתה אומר לו, טורצ'יק מסתכל עליך ומהנהן.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק תוקף בשריטה, אך הפוקימון מצליח להתחמק ותוקף ביריית חוט, טורצ'יק נקשר ומתקשה לזוז. טורצ'יק זוהר באור כחול וממקד את עצמו, הוא מידד תוקף בגחלת שהורסת את החוטים ופוגעת בפוקימון, היא פוצעת אותו קשה. [/COLOR][/QUOTE]
"טוב מאוד טורצ'יק" אעודד אותו ואז אוסיף "תשתמש בצווחה ואחר כך תרוץ לעבר הפוקימון ותשתמש עליו בסריטה כדי לקפוץ מעליו ואז תשתמש שוב בגחלת" אגיד לטורצ'יק בתיקווה שיבצע את הוראותי. בינתיים אשאל לג'וני בלי שאני מוריד את העיניים מהקרב "למה התכוונת בלבחור משהו" ואז אצעק לטורצ'יק "קדימה אתה יכול" בעידוד
-
[B][COLOR=indigo]רועי[/COLOR][/B]
[COLOR=indigo]שריטה*[/COLOR]
[COLOR=indigo]ומתי ג'וני אמר משהו על לבחור..[/COLOR]
[COLOR=indigo]------[/COLOR]
[COLOR=indigo]"טוב מאוד טורצ'יק, תשתמש בצווחה ואחר כך תרוץ לעבר הפוקימון ותשתמש עליו בשריטה כדי לקפוץ מעליו ואז תשתמש שוב בגחלת" אתה מורה לו.[/COLOR]
[COLOR=indigo]טורצ'יק רץ אל הווארמפל ושורט אותו, ווארמפל נפצע קשה ומתעלף מהשריטה. [/COLOR]
[COLOR=indigo]"למה התכוונת בלבחור משהו" אתה שואל את ג'וני, "מה?" שואל ג'וני.[/COLOR]
[B]תומאס[/B]
"לילה טוב לילי","לילה טוב תומאס" אתם אומרים זה לזה ונרדמים..
..בבוקר מים מעירים אותך ואת לילי, "מאריל!" הוא קורא כשהוא מתיז מים לכל עבר. הפוקימונים שלכם מצייצים (הציפורים) וקורא בקולות על מנת שתתעוררו, שניכם קמים ומתמחים מעט.
"טור טור טורצ'יק!" טורצ'יק קורא ומחייך, הוא מסתכל עליך, ואז יורה גחלת מהנאה אל עבר אחד השיחים, בלי לשים לב הוא פוגע גם בפוקימון דמוי נמלה.
"דור דור דוראנט!" הפוקימון קורא ויוצא מהשיחים עצבני, הוא מסתכל על טורצ'יק, ואז בלי שאתם שמים לב רץ במהירות, אוחז אותו בצבטות שלו ובורח מהמקום אל תוך היער.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/632.gif[/IMG]
[COLOR=sienna]זיגזגון משתמש בהצלפת זנב, הוא מצליח לצאת מהבלבול ולהצליף עם הזנב שלו בדרוזי, דבר שלא פוצע אותו אבל רק גורם לו לאבד מההגנה שלו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]זיגזגון מתחיל לצווח, ודרוזי מנסהל תקוף בחבטה, הצווחה מפריעה לו אך הוא חובט, זיגזגון מתחיל להתחמק מהחבטות שלו, אך לא יוכל להמשיך הרבה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"טוב.. אבל תשמע, אני בסופו של דבר אהיה חייבת להתגבר על זה, חוץ מזה שסקארגי ונידורן שלי יגנו עליי!" היא אומרת בגאווה, ומסתכלת עליך. "נו מה? אז אתה מפחד? ככה גם תוכל למצוא לעצמיך סופסוף פוקימון, אולי אחד לילי" היא אומרת בסקרנות.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311066]מהאייפון, תגובות קצרות*
ניב
אתה הולך לבית של עמית ודופק על הדלת, בדלת מיד נפתחת וממנה יוצא עמית כשלידו פוקימון דמוי נר.
״ווואו שלום ובוקר טוב ניב! מה נשמע? תכיר את הליטוויק המגניבה שלי!״ הוא קורא והפוקימון לידו מחייכת נבוכה.
[/quote]
השארתי אותי במבוי חצי סתום
----------------------------------------------
אני אומר לו:" אחלה של פוקימון נקווה שהוא טוב בקרבות? או שאתה רוצה להיות מתאם? אתמול שאלתי אותך ואמרתה שתגיד לי שתקבל את הפוקימון..."
ואני מחכה לתגובתו
-
[B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה יכול לעשות המווווון דברים, זה פתוח לא סגור.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]------[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אחלה של פוקימון נקווה שהוא טוב בקרבות? או שאתה רוצה להיות מתאם? אתמול שאלתי אותך ואמרת שתגיד לי שתקבל את הפוקימון" אתה אומר לו, עמית חושב מעט. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"גם וגם, אין חוק שאומר שאסור, לא?" הוא אומר ואז שניכם צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם מתחילים ללכת יחדיו לעבר דרך 101, ובדרך עמית שואל "אז במי אתה בחרת? תרצה לעשות קרב פוקימונים?".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]
[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311818][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה יכול לעשות המווווון דברים, זה פתוח לא סגור.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]------[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אחלה של פוקימון נקווה שהוא טוב בקרבות? או שאתה רוצה להיות מתאם? אתמול שאלתי אותך ואמרת שתגיד לי שתקבל את הפוקימון" אתה אומר לו, עמית חושב מעט. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"גם וגם, אין חוק שאומר שאסור, לא?" הוא אומר ואז שניכם צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם מתחילים ללכת יחדיו לעבר דרך 101, ובדרך עמית שואל "אז במי אתה בחרת? תרצה לעשות קרב פוקימונים?".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]
[/COLOR][/quote]
אני צוחק בלחש בקצת ערמויות ואז מפתיע אותו מוציא את הפוקדור של מאדקיפ וצועק:"צא מאדקיפ!!!"
ואז אני אומר:"יאלה לקרב?"
-
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ יוצא נלהב. "מאד מאד!" הוא קורא. נראה שהוא לא באווירה של קרב, אלא יותר משחק. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא מסתכל על ליטוויק וקורא "מאד מאדקיפ!", ליטוויק מחייכת "ליטט" היא קוראת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה ועמית מתכוננים לקרב, "גחלת!"-"אקדח מים!" אתם קוראים, אך אתם רואים שליטוויק ומאדקיפ לא רוצים לפגוע זה בזה ולא תוקפים.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311820][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ יוצא נלהב. "מאד מאד!" הוא קורא. נראה שהוא לא באווירה של קרב, אלא יותר משחק. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא מסתכל על ליטוויק וקורא "מאד מאדקיפ!", ליטוויק מחייכת "ליטט" היא קוראת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה ועמית מתכוננים לקרב, "גחלת!"-"אקדח מים!" אתם קוראים, אך אתם רואים שליטוויק ומאדקיפ לא רוצים לפגוע זה בזה ולא תוקפים.[/COLOR][/quote]
אני עוצר את הקרב ושואל את עמית:"אם הפוקימונים שלנו חברים רוצה לצאת למסע ביחד?"
-
[COLOR=darkgreen]"אני חושב ש... כמובן אחי חח" הוא אומר וצוחק.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"ליטוויק, בואי נלך לתפוס את הפוקימון הראשון שלנו" אומר עמית וליטוויק בא אחריו נרגשת, גם מאדקיפ רוצה ללכת להילחם נגד מישהו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מה דעתך שנלך להתאמן ואחרי זה ניפגש בעיר אולידייל?" עמית שואל, אתה מהנהן ואתם קובעים. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen].....[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מאד מאד!" מאדקיפ קורא לאחר שאתם ממשיכים ללכת ומסתכל על אחד השיחים שנעים, הוא שולח לשם אקדח מים, מהשיח יוצא פוקימון דמוי עכבר. "פאט פאט!" הוא קורא ברוגז.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/504.gif[/IMG][/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311822][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"אני חושב ש... כמובן אחי חח" הוא אומר וצוחק.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"ליטוויק, בואי נלך לתפוס את הפוקימון הראשון שלנו" אומר עמית וליטוויק בא אחריו נרגשת, גם מאדקיפ רוצה ללכת להילחם נגד מישהו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מה דעתך שנלך להתאמן ואחרי זה ניפגש בעיר אולידייל?" עמית שואל, אתה מהנהן ואתם קובעים. [/COLOR]
[COLOR=darkgreen].....[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מאד מאד!" מאדקיפ קורא לאחר שאתם ממשיכים ללכת ומסתכל על אחד השיחים שנעים, הוא שולח לשם אקדח מים, מהשיח יוצא פוקימון דמוי עכבר. "פאט פאט!" הוא קורא ברוגז.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/504.gif[/IMG][/COLOR][/quote]
אני אומר:"מאדקיפ עוד אקדח מים ואז דחיפה"
-
[COLOR=darkgreen][B]ניב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מדקיפ תוקף באקדח מים, פאטרט משתמש בזנב שלו בכדי לחסום את המתקפה, המים מתיזים לכל עבר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ מתחיל לרוץ אל עבר פאטרט ופוגע בו, אך פאטרט לא מוותר, הוא תוקף בנשיכה שמכאיבה למאדקיפ.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ מתחיל לזעוק "מאד מאד!" ובסופו של דבר משתחרר מהאחיזה, אך נחלש מאוד.[/COLOR]
-
[quote=~Donphan~;1311824][COLOR=darkgreen][B]ניב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מדקיפ תוקף באקדח מים, פאטרט משתמש בזנב שלו בכדי לחסום את המתקפה, המים מתיזים לכל עבר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ מתחיל לרוץ אל עבר פאטרט ופוגע בו, אך פאטרט לא מוותר, הוא תוקף בנשיכה שמכאיבה למאדקיפ.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ מתחיל לזעוק "מאד מאד!" ובסופו של דבר משתחרר מהאחיזה, אך נחלש מאוד.[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי:"הוא חזק..." אני חושב לעצמי כמה שניות
ואומר:"מאדקיפתשתמש באקשח מים שוב ואז תשתמש ב[COLOR=black]סטירת בוץ לסיום"[/COLOR]
אני חושב בליבי:"אני מקווה מאוד שזה יהיה סיום"
-
[RIGHT][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ תוקף באקדח מים בזריזות, הוא פוגע בפאטרט שנפגע ונופל אחורה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא תוקף לאחר כמה שניות בסטירת בוץ ומצליח לפגוע בפאטרט שמתעלף שוכב.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מאד מאד!" הוא קורא באושר ומסתכל על פאטרט המעולף.[/COLOR]
[/RIGHT]
-
[quote=~Donphan~;1311826][RIGHT][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ תוקף באקדח מים בזריזות, הוא פוגע בפאטרט שנפגע ונופל אחורה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא תוקף לאחר כמה שניות בסטירת בוץ ומצליח לפגוע בפאטרט שמתעלף שוכב.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מאד מאד!" הוא קורא באושר ומסתכל על פאטרט המעולף.[/COLOR]
[/RIGHT]
[/quote]
אני חושב לעצמי:"הוא יעזור לי לצוות?" אחרי כמה שניות חושב לעצמי שוב:"כן?הוא יהיה טוב נגד פוקימוני רוח"
אני מוציא פאת הפוקדור שקצת יותר קטן וזורק עליו את הפוקדור ומחכה...
-
[RIGHT][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה זורק על הפאטרט המעולף פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הפוכדור מתנדנד מצד לצד, ימינה ושמאלה, ימינה ושמאלה... ונעצר! לכדת פאטרט! (נקבה)[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ מאושר מהחברה החדשה לצוות.[/COLOR][/RIGHT]
-
[quote=~Donphan~;1311828][RIGHT][B][COLOR=darkgreen]ניב[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה זורק על הפאטרט המעולף פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הפוכדור מתנדנד מצד לצד, ימינה ושמאלה, ימינה ושמאלה... ונעצר! לכדת פאטרט! (נקבה)[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מאדקיפ מאושר מהחברה החדשה לצוות.[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
אני צועק:"יש תפסתי פארט"
אני חושב לעצמי"כמה אני אוהב לחשוב, חחח עכשיו אני אלך לכיוון העיר להיפגש עם עמית