-
[quote=Wakashamo;1322625]
[COLOR=Black][B]דארן, טאקויה ויאמאטו~[/B]
"אני רוצה את פוליוואג! אני רוצה את אברה! אני רוצה את גאסטלי!" נשמעות קריאותכם לעבר פרופסור אוק "מצויין" הוא אומר ומחזיר כל אחד מהם לפוכדורים שלהם, ומגיש לכם אותם. בנוסף, הוא מעניק לכם את הציוד למסע - 5 פוכדורים נוספים ופוקדע בצבע אדום, אותו אתם בוחנים בהתרגשות "אז, שיהיה לכם בהצלחה!" הוא קורא ואתם יוצאים החוצה נרגשים ומחזיקים בפוכדור של הפוקימון שלכם בידכם.
כעת שלושתכם נמצאים בחוץ, חופשיים סוף סוף לצאת למסע!
מה תעשו?[/COLOR][/quote]
"להיתראות פרופסור" אצעק בעודי רץ לכיוון היציאה מן העיירה.
כאשר אצא מן העיירה אסתה מהדרך אל תוך השדות, ואז אקרא בקול :" פוליוואג צא!" אלחץ על הכפתור שמרכז הפוכדור ואזרוק אותו לאוויר.
לאחר שפוליוואג אצא, ארים את הפוכדור ואשים אותו בכיסי תוך כדי שאתקרב לפוליוואג ואומר לו :" היי אני יאמאטו, ואני המאמן שלך, אנחנו הולכים ליהיות צוות לעניין.".
-
[COLOR="Cyan"][B]יאמאטו~[/B]
אתה נפרד מהשניים האחרים ומתחיל לצעוד אל עבר דרך 1. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל היציאה מהעיר ונכנס אל תוך שביל ארוך שמתפתל בין שיחים ומדשאות בעלי צמחייה רבה. אתה עוצר אחרי כמה מאות מטרים ושולף את הפוכדור של פוליוואג מכיסך "צא פוליוואג!" אתה קורא ומשליך את הפוכדור לעבר הרצפה. מתוכו מגיח החוצה באור אדום פוליוואג "פולי!" הוא אומר בציוץ ומסתכל עליך בשמחה בזמן שאתה מציג את עצמך. פוליוואג קופץ משמחה.
לפתע, אתם שומעים רחש לא רחוק ממכם. אחרי כמה רגעים אתם מבחינים בפוקימון שמטייל לו ומסתכל בתוך השיחים בחיפוש אחר אוכל.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/263.gif[/IMG]
[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
"סקווירטל, סיים את הקרב עם אקדח מים!" אתה צועק וסקווירטל יורה אקדח מים לעבר מאנקי ופוגע בו בחוזקה, מאנקי מוטח בקרקע ומתעלף "צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך פוכדור ריק לעבר מאנקי. הפוכדור נוגע בו ומאנקי נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנודד מצד לצד, ואחרי כמה שניות מותחות, נכבה. מאנקי נלכד![/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]טאקויה~[/B]
אתה חוזר אל עבר ביתך ונכנס פנימה, מספר לאימך שקיבלת אברה. היא מתרגשת ואומרת לך שהיא תמיד ידעה שתלך בדרכו של אביך. אתה אוכל משהו, מצחצח שיניים, לוקח עוד כמה דברים ונפרד ממנה, לא לפני שהיא מחבקת אותך. אתה יוצא מהבית וצועד אל עבר דרך 1. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל היציאה מהעיר ואתה צועד כמה מאות מטרים לפני שאתה נעצר ליד שיח גדול באמצע השביל, ואתה שולף את הפוכדור של אברה ומוציא אותו החוצה. אברה מגיח החוצה ולא אומר כלום, רק מסתכל עליך עם העיניים ה"מוזרות" שלו בזמן שאתה מציג את עצמך. חוץ מזה, הוא לא עושה כלום.[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]אלון~[/B]
"באלבא!" קורא באלבאזור בשביעות רצון, ומראה לך שהגפן שלו החלימה לגמרי מהפציעה שלו. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וחוזר אל עבר מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר ורידיאן, שם אתה מטפל בו וברטטה. כעבור כמה דקות האחות גו'י מסיימת לטפל בהם, מחזירה לך אותם ואתה יוצא החוצה. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 15:13. יש עוד זמן עד לשקיעה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1322774][COLOR=Cyan][COLOR=Teal][B]יאמאטו~[/B]
אתה נפרד מהשניים האחרים ומתחיל לצעוד אל עבר דרך 1. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל היציאה מהעיר ונכנס אל תוך שביל ארוך שמתפתל בין שיחים ומדשאות בעלי צמחייה רבה. אתה עוצר אחרי כמה מאות מטרים ושולף את הפוכדור של פוליוואג מכיסך "צא פוליוואג!" אתה קורא ומשליך את הפוכדור לעבר הרצפה. מתוכו מגיח החוצה באור אדום פוליוואג "פולי!" הוא אומר בציוץ ומסתכל עליך בשמחה בזמן שאתה מציג את עצמך. פוליוואג קופץ משמחה.
לפתע, אתם שומעים רחש לא רחוק ממכם. אחרי כמה רגעים אתם מבחינים בפוקימון שמטייל לו ומסתכל בתוך השיחים בחיפוש אחר אוכל.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/263.gif[/IMG][/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=Green][/COLOR][/quote]
אפשר צבע אחר אני לא רוצה להיתעוור תוך כדי קריאה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ פוליוואג אני חושב שאני אקרא לך פולי כדי ליחד אותך משאר הפוליוואגים" אומר לו לאחר מכן הוציא את הפוקידע שנתן לי הפרופסור ואסרוק את הפוקימון הפראי.
-
[COLOR="RoyalBlue"][B]יאמאטו~[/B]
איזה צבע אתה מעדיף שמתאים לפוליוואג?
~~~~~~~~
"פולי!" קורא פולי, נראה שהוא אוהב את השם. אתה בינתיים מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון, ומיד הפוקדע מתחיל לדבר: [I]"זיגזגון, פוקימון הרקון. זיגזגון נחשב לפוקימון סקרן מאוד, הוא מאתר אוכל באמצעות אפו וגם אוהב לאתר חפצים משונים".[/I]
"זאגון?" אומר זיגזגון וממשיך לרחרח אחר האוכל. אחרי כמה שניות הוא מבחין בכם "זאגון?" הוא קורא ומתקרב אלייך לאט לאט, מרחרח סביבך. לבסוף הוא מביט בתיקך. נראה שהוא הריח את האוכל ששם.[/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1322774]
[COLOR=green][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=green]"באלבא!" קורא באלבאזור בשביעות רצון, ומראה לך שהגפן שלו החלימה לגמרי מהפציעה שלו. אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וחוזר אל עבר מרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא בעיר ורידיאן, שם אתה מטפל בו וברטטה. כעבור כמה דקות האחות גו'י מסיימת לטפל בהם, מחזירה לך אותם ואתה יוצא החוצה. אתה מסתכל בשעון ורואה שעכשיו 15:13. יש עוד זמן עד לשקיעה.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"נמשיך לעיר הבאה.." אמלמל לעצמי ואתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ורידיאן.
'מעניין אילו פוקימונים חדשים אפגוש' אחשוב לעצמי בדרך ליער וירידיאן. כשאגיע אליו, איכנס
-
[COLOR="SeaGreen"][B]אלון~[/B]
אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור רבע שעה יוצא מתחומי העיר. אתה מתחיל לצעוד בדרך 2 לעבר יער ורידיאן וכעבור כחצי שעה נכנס פנימה. העצים הגבוהים גורמים לאווירה רומנטית מעט, כשהחושך מכסה את הסביבה. אפשר עדיין לראות את השביל הרחב שעובר שם.
אתה מתחיל לצעוד בין העצים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל לא רחוק ממך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/010.gif[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=Wakashamo;1322774][COLOR="Cyan"][B][COLOR="DeepSkyBlue"][B]טאקויה~[/B]
אתה חוזר אל עבר ביתך ונכנס פנימה, מספר לאימך שקיבלת אברה. היא מתרגשת ואומרת לך שהיא תמיד ידעה שתלך בדרכו של אביך. אתה אוכל משהו, מצחצח שיניים, לוקח עוד כמה דברים ונפרד ממנה, לא לפני שהיא מחבקת אותך. אתה יוצא מהבית וצועד אל עבר דרך 1. אחרי כמה דקות אתה מגיע אל היציאה מהעיר ואתה צועד כמה מאות מטרים לפני שאתה נעצר ליד שיח גדול באמצע השביל, ואתה שולף את הפוכדור של אברה ומוציא אותו החוצה. אברה מגיח החוצה ולא אומר כלום, רק מסתכל עליך עם העיניים ה"מוזרות" שלו בזמן שאתה מציג את עצמך. חוץ מזה, הוא לא עושה כלום.[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
*מה אתה אוהב חוץ מפוקימון? ותיתן להבא מה לעשות בבקשה
אבדוק את אברה בפוקדע (גם מתקפות) ואז אחשוב איזה פוקימון מדהים.
-
דרגון בול זי, דיגי'מון, אבל אין לי זמן למשחקים כאלה, לצערי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדע וסורק את אברה, בודק מה ההתקפות שלו. אתה מגלה שההתקפה היחידה שלו כרגע היא שיגור.
לפתע, אתם שומעים רחש לא רחוק ממכם, ואחרי כמה שניות אתה מבחין בזחל צהוב שזוחל שם.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/013.gif[/IMG][/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1322820][COLOR=seagreen][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור רבע שעה יוצא מתחומי העיר. אתה מתחיל לצעוד בדרך 2 לעבר יער ורידיאן וכעבור כחצי שעה נכנס פנימה. העצים הגבוהים גורמים לאווירה רומנטית מעט, כשהחושך מכסה את הסביבה. אפשר עדיין לראות את השביל הרחב שעובר שם. [/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מתחיל לצעוד בין העצים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל לא רחוק ממך.[/COLOR]
[COLOR=seagreen][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/010.gif[/IMG][/COLOR][/quote]
אתבונן בו ואוציא את הפוקידע שלי "נראה לי מוכר" אמלמל ואבדוק עליו בפוקידע.
לאחר מכן אמשיך בדרכי.
(יש לי רטטה, בשביל מה קאטרפי? חח, לא אוהב אותם)
-
[QUOTE=Wakashamo;1322843][COLOR="DeepSkyBlue"][B]טאקויה~[/B]
דרגון בול זי, דיגי'מון, אבל אין לי זמן למשחקים כאלה, לצערי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדע וסורק את אברה, בודק מה ההתקפות שלו. אתה מגלה שההתקפה היחידה שלו כרגע היא שיגור.
לפתע, אתם שומעים רחש לא רחוק ממכם, ואחרי כמה שניות אתה מבחין בזחל צהוב שזוחל שם.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/013.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
*אני אפתח אחד מיוחד על דיג'ימון,אני מסכים שעד החופש הגדול,אתה תגיב קצת פחות משורה אפילו(יקח זמן אבל כדי שאפתח אותו),מה אתה אומר?
אבדוק את היצור בפוקדע ואז אומר לאברה להשתגר מסביב לווידל(אני אדע איך קוראים לו) כל הזמן ובכל פעם לתת אגרוף.
-
לא יודע, אני צריך לחשוב על זה קצת.
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "ווידל, פוקימון הזחל. ווידל נחשב לפוקימון יחסית מסוכן, למרות גודלו. עוקץ רעל אחד שלו יכול לגרום לבן אדם לאשפוז בבית חולים".
אברה משתגר לעבר ווידל ומפתיע אותו, מוציא אגרוף מידו ונוגע קלות בווידל. ווידל מופתע ומשיב בעוקץ רעל, אבל אברה משתגר מהר משם ומופיע מאחורי ווידל, וממשיך אותו דבר. ווידל מתעצבן ויורה לכל עבר עוקצי רעל אוחד מהם כמעט פוגע בך, וגורם לך לברוח אל עבר עץ סמוך.[/COLOR]
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "קטרפי, פוקימון הזחל. קטרפי נחשב לפוקימון חלש יחסית שמאמנים מתחילים יכולים לתפוס. הוא אוהב לחיות ליד עצים גדולים ולאכול את עליהם".
קטרפי מסתכל עליך ואתה עליו, ולאחר מכן שניכם הולכים לכיוונים שונים.
אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים, ואתה מבחין בציפור אפורה שנוחתת לא רחוק ממך ומתחילה לאכול גרגירים מהקרקע.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG][/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1322938]
[COLOR=green]אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "קטרפי, פוקימון הזחל. קטרפי נחשב לפוקימון חלש יחסית שמאמנים מתחילים יכולים לתפוס. הוא אוהב לחיות ליד עצים גדולים ולאכול את עליהם".[/COLOR]
[COLOR=green]קטרפי מסתכל עליך ואתה עליו, ולאחר מכן שניכם הולכים לכיוונים שונים.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים, ואתה מבחין בציפור אפורה שנוחתת לא רחוק ממך ומתחילה לאכול גרגירים מהקרקע.[/COLOR]
[COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG][/COLOR][/quote]
ציפור אפורה? בטח התכוונת לחומה
~~~~~~~~
"אוקיי, את זאת אני רוצה!" אמלמל ואבדוק עליה בפוקידע.
"צא, רטטה! תנסה לנשוך את הפידג'י הזאת!" אורה לו בתקווה שיצליח.
-
[QUOTE=Wakashamo;1322938][COLOR="DeepSkyBlue"][B]טאקויה~[/B]
לא יודע, אני צריך לחשוב על זה קצת.
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "ווידל, פוקימון הזחל. ווידל נחשב לפוקימון יחסית מסוכן, למרות גודלו. עוקץ רעל אחד שלו יכול לגרום לבן אדם לאשפוז בבית חולים".
אברה משתגר לעבר ווידל ומפתיע אותו, מוציא אגרוף מידו ונוגע קלות בווידל. ווידל מופתע ומשיב בעוקץ רעל, אבל אברה משתגר מהר משם ומופיע מאחורי ווידל, וממשיך אותו דבר. ווידל מתעצבן ויורה לכל עבר עוקצי רעל אוחד מהם כמעט פוגע בך, וגורם לך לברוח אל עבר עץ סמוך.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
*ועכשו?
אומר לאברה להמשיך ואכין פוקדור.
-
[QUOTE=Wakashamo;1322625][
[COLOR="Black"][B]דארן, טאקויה ויאמאטו~[/B]
"אני רוצה את פוליוואג! אני רוצה את אברה! אני רוצה את גאסטלי!" נשמעות קריאותכם לעבר פרופסור אוק "מצויין" הוא אומר ומחזיר כל אחד מהם לפוכדורים שלהם, ומגיש לכם אותם. בנוסף, הוא מעניק לכם את הציוד למסע - 5 פוכדורים נוספים ופוקדע בצבע אדום, אותו אתם בוחנים בהתרגשות "אז, שיהיה לכם בהצלחה!" הוא קורא ואתם יוצאים החוצה נרגשים ומחזיקים בפוכדור של הפוקימון שלכם בידכם.
כעת שלושתכם נמצאים בחוץ, חופשיים סוף סוף לצאת למסע!
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
'טוב... אז עכשיו מתחיל המסע...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומסתכל לאופק.
אתחיל לצעוד בעיירה, אחפש את היציאה הקרובה ביותר כדי להתחיל את המסע שלי ולהתחיל ללכת לכיוון העיר הקרובה לפאלט, כשבראשי מחשבות מתרגשות רצות כל רגע.
-
[quote=Wakashamo;1322794][COLOR=RoyalBlue][B]יאמאטו~[/B]
איזה צבע אתה מעדיף שמתאים לפוליוואג?
~~~~~~~~
"פולי!" קורא פולי, נראה שהוא אוהב את השם. אתה בינתיים מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון, ומיד הפוקדע מתחיל לדבר: [I]"זיגזגון, פוקימון הרקון. זיגזגון נחשב לפוקימון סקרן מאוד, הוא מאתר אוכל באמצעות אפו וגם אוהב לאתר חפצים משונים".[/I]
"זאגון?" אומר זיגזגון וממשיך לרחרח אחר האוכל. אחרי כמה שניות הוא מבחין בכם "זאגון?" הוא קורא ומתקרב אלייך לאט לאט, מרחרח סביבך. לבסוף הוא מביט בתיקך. נראה שהוא הריח את האוכל ששם.[/COLOR][/quote]
זה בסדר, ולא כל כך משנה לי העיקר שלא יהיה צבע בהיר מידי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי בחור קטן, אתה רעב? רוצה קצת אוכל" אשאל אותו בנחמדות ולאחר מכן אחייך אליו.
-
[QUOTE=Wakashamo;1322625][COLOR="Blue"][B]
[COLOR="Red"][B]ג'וני~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה בהתרגשות, ואחרי כמה צעדים נעצר. אתה שולף את הפוכדור של הפוקימון שקיבלת זה עתה, ומחכה בציפיה לראות מיזה יהיה. "צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך אותו קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח הפוקימון שקיבלת באור אדום. האור מתגבש יחדיו והופך ללטאה אדומה עם אש דולקת בקצה זנבה "צאר!" הוא קורא ומביט סביבו, עד שנתקל בפניך. אחרי כמה שניות של סקירה, הוא מחייך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/004.gif[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"היי זה צ'ארמנדר" אגיד בשמחה ואז אפנה אל צ'ארמנדר ואומר "שלום, אני ג'וני ואני עומד להיות המאמן שלך, מה אתה אומר" ואחכה לתגובתו בזמן שאחשוב לעצמי 'תמיד רציתי צ'ארמאנדר, איזה מזל'. לאחר מיכן אוציא את הפוקדע ואכוון אותו לעבר צ'ארמנדר כדי לברר מה המתקפות שלו ואז אלך לכיוון דרך 1.
-
[COLOR="orange"][B]ג'וני~[/B]
אתה מציג את עצמך בפניו של צרמנד'ר והוא מחייך בשמחה. אתה שולף את הפוקדע החוצה ובודק בו מהם המתקפות של צרמנד'ר. (המתקפות מוצגות ברשומים)
לאחר מכן, אתה מסמן לצרמנד'ר ואתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר דרך 1. אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים לקצה העיר. אתה עוצר ומסתכל אחורנית אל עבר העיירה, מביט בה בפעם האחורנה, נושם עמוק ושניכם נכנסים אל תוך דרך 1. אתם נכנסים אל תוך דרך גדולה עם הרבה מדשאות ושיחים גבוהים כשביניהם ישנם עצים ובאמצע שביל ארוך. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתה שומע קולות מאחד העצים הקרובים. אתה מרים את מבטך ואתה מבחין על העץ בזחל סגלגל-ורדרד שזוחל שם ואוכל מפירותיו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/265.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]יאמאטו~[/B]
"זיג?" מביט בך זיגזגון ונרתע מעט משאלתך. הוא מביט בך ומביט בתיק, ואתה מחליט להוציא לו מעט אוכל ולהגיש לו. הוא מתקרב לאט לאט ומתחיל לרחרח אותו "זאגון!" הוא קורא בהתלהבות ומתחיל לאכול, בזמן שאתה מסתכל עליו. אחרי 5 דקות הוא מסיים לאכול, ומביט בך בשמחה "זאגון!" הוא קורא ומתחיל להסתובב בשמחה סביבך "פולי!" קורא פוליוואג בקנאות ולוקח גם הוא אוכל לבד מתיקך. אחרי כמה שניות הוא מסתכל על זיגזגון ואז קופץ עליו ומתחיל לריב איתו.[/COLOR]
[COLOR="Black"][B]דארן~[/B]
אתה מסתכל אל האופק ומחפש אחר היציאה הקרובה ביותר מהעיר בשבילך, ואתה רואה את היציאה לדרך 1. אתה מתחיל לצעוד לשם ואחרי כמה דקות מגיע אליה, אתה מביט אחורנית אל עבר העיר ואז נכנס אל תוך הדרך.
אתה מתחיל לצעוד בשביל מתפתל בין שדות גדולים עם שיחים ועצים בצידי הדרך. כעבור זמן קצר אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ומתוכו מגיחה החוצה כבשה קטנה "מאר?" היא שואלת ומביטה בך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/179.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][B]טאקויה~[/B
אברה ממשיך להשתגר ולתת מכות קטנות לווידל שמתעצבן ויורה עוד עווד עוקצי רעל, אחד מהם פוגע בעץ מעליך, וגורם לכמה פירות ליפול לך על הראש. לפתע, כדור לבן יוצא מאברה ופוגע בווידל, מעיף אותו אחורנית ווידל נופל מעולף. נראה שאברה למד לבדו מתקפה!
אתה מביט באברה והוא תקוע עם הפרצוף הרציני שלו, ואתה מביט בפוכדור הריק שבידך. אתה משליך אותו אל עבר ווידל שנשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הרצפה ומתחיל להתנועע מצד לצד, עד שלבסוף... נעצר! ווידל נלכד!.[/COLOR]
אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על הציפור. הפוקדע מספר לך שזוהי פידג'י, ושהיא נמצאת בהרבה מחוזות ונחשבת לתפיסה קלה עבור מאמנים מתחילים.
אתה מוציא את רטטה ומצווה עליו להשתמש בנשיכה, הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה, ואתה מדגים לו למה אתה מתכוון (אתה נושך חתיכת זרד קטנה). רטטה מהנהן ומזנק לעבר פידג'י שמבחינה בזמן, ורטטה מפספס אותה בשנייה. פידג'י עפה גבוה ותוקפת עם סופה שגורמת לרטטה לעוף כמה מטרים אחורנית, אך הוא מצליח להיעצר ע"י שיח קטן בצד. פידג'י מפסיקה עם הסופה ויוצאת עם התקלה. [/COLOR]
-
[QUOTE=Wakashamo;1329222][
אתה מסתכל אל האופק ומחפש אחר היציאה הקרובה ביותר מהעיר בשבילך, ואתה רואה את היציאה לדרך 1. אתה מתחיל לצעוד לשם ואחרי כמה דקות מגיע אליה, אתה מביט אחורנית אל עבר העיר ואז נכנס אל תוך הדרך.
אתה מתחיל לצעוד בשביל מתפתל בין שדות גדולים עם שיחים ועצים בצידי הדרך. כעבור זמן קצר אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ומתוכו מגיחה החוצה כבשה קטנה "מאר?" היא שואלת ומביטה בך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/179.gif[/IMG][/COLOR]
][/QUOTE]
אני מוציא את הפוקידע מהכיס ובודק מידע על הפוקימון שפגשתי.
'אוקיי זה הזמן לבדוק את הפוקימון הראשון שלי...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ושולף את הפוקדור של גאסטלי מכיסי, "צא!" אני קורא וזורק את הפוקדור לאוויר, מחכה שגאסטלי יצא החוצה.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329222][COLOR="orange"][B[COLOR="MediumTurquoise"][B]טאקויה~[/B
אברה ממשיך להשתגר ולתת מכות קטנות לווידל שמתעצבן ויורה עוד עווד עוקצי רעל, אחד מהם פוגע בעץ מעליך, וגורם לכמה פירות ליפול לך על הראש. לפתע, כדור לבן יוצא מאברה ופוגע בווידל, מעיף אותו אחורנית ווידל נופל מעולף. נראה שאברה למד לבדו מתקפה!
אתה מביט באברה והוא תקוע עם הפרצוף הרציני שלו, ואתה מביט בפוכדור הריק שבידך. אתה משליך אותו אל עבר ווידל שנשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הרצפה ומתחיל להתנועע מצד לצד, עד שלבסוף... נעצר! ווידל נלכד!.[/COLOR]
. [/COLOR][/QUOTE]
אומר לאברה "אז אנחנו צוות לא רע,נכון?" ואז אוציא את ווידל כדי לבדוק את המתקפות שלו.(עוד מעט הולך).
-
[COLOR="Teal"][B]טאקויה~[/B]
גם אני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ווידל החוצה והוא יוצא מעולף לגמרי, ואתה מחזיר אותו במבוכה לפוכדור שלו. אתה מוציא את הפוקדע ומחפש אחר ההתקפות של ווידל, ומתגלה לך שכרגע הוא יודע עוקץ רעל ומתקפת חוט.
אברה מסתכל עליך ונראה אדיש למה שמתרחש.[/COLOR]
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוקימון, והוא מספר לך שזוהי מאריפ, מסוג חשמל. הצמר שלה מלא בחשמל סטטי שמסוגל לשתק אפילו בן אדם.
אתה שולף את הפוכדור של גאסטלי וזורק אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה גאסטלי והוא מרחף לצידך "גאסט-לי!" הוא קורא ומביט בך, מצחקק.
מאריפ מבינה שהיא בסכנה, והיא עומדת לפניך, כשחשמל מתחיל לקפוץ מהפרטווה שלה לאות איום.
[/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1329222]
[b][COLOR=seagreen][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על הציפור. הפוקדע מספר לך שזוהי פידג'י, ושהיא נמצאת בהרבה מחוזות ונחשבת לתפיסה קלה עבור מאמנים מתחילים.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מוציא את רטטה ומצווה עליו להשתמש בנשיכה, הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה, ואתה מדגים לו למה אתה מתכוון (אתה נושך חתיכת זרד קטנה). רטטה מהנהן ומזנק לעבר פידג'י שמבחינה בזמן, ורטטה מפספס אותה בשנייה. פידג'י עפה גבוה ותוקפת עם סופה שגורמת לרטטה לעוף כמה מטרים אחורנית, אך הוא מצליח להיעצר ע"י שיח קטן בצד. פידג'י מפסיקה עם הסופה ויוצאת עם התקלה. [/COLOR][/quote]
"תקוף בהתתקפה מהירה ונסה להתחמק אחריה מההתקלה!" אורה לו ואצביע אל עבר הפידג'י.
"עכשיו, תמקד את האנרגיה שלך, ותתקוף בנשיכה" אורה לו בקוצר רוח לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329228]
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוקימון, והוא מספר לך שזוהי מאריפ, מסוג חשמל. הצמר שלה מלא בחשמל סטטי שמסוגל לשתק אפילו בן אדם.
אתה שולף את הפוכדור של גאסטלי וזורק אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה גאסטלי והוא מרחף לצידך "גאסט-לי!" הוא קורא ומביט בך, מצחקק.
מאריפ מבינה שהיא בסכנה, והיא עומדת לפניך, כשחשמל מתחיל לקפוץ מהפרטווה שלה לאות איום.
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה גאסטלי אל תרתע!" אני אומר לגאסטלי, "תתחיל במבט מפחיד, ואז תנסה לשלב היפנוזה על מנת להרדים את מאריפ!" אני צועק לגאסטלי ומצביע לכיוון מאריפ.
'אני אנסה קודם להרדים אותה כדי שיהיה יותר קל לתקוף...' אני מחשב לעצמי את האסטרטגיה בראש ומקווה שהמהלך של גאסטלי יעבוד.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329222][COLOR="orange"][B]ג'וני~[/B]
אתה מציג את עצמך בפניו של צרמנד'ר והוא מחייך בשמחה. אתה שולף את הפוקדע החוצה ובודק בו מהם המתקפות של צרמנד'ר. (המתקפות מוצגות ברשומים)
לאחר מכן, אתה מסמן לצרמנד'ר ואתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר דרך 1. אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים לקצה העיר. אתה עוצר ומסתכל אחורנית אל עבר העיירה, מביט בה בפעם האחורנה, נושם עמוק ושניכם נכנסים אל תוך דרך 1. אתם נכנסים אל תוך דרך גדולה עם הרבה מדשאות ושיחים גבוהים כשביניהם ישנם עצים ובאמצע שביל ארוך. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתה שומע קולות מאחד העצים הקרובים. אתה מרים את מבטך ואתה מבחין על העץ בזחל סגלגל-ורדרד שזוחל שם ואוכל מפירותיו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/265.gif[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'זה וומפרל, נראה לי' אחשוב לעצמי בזמן שאכוון לעברו את הפוקדע כדי לקבל עליו את המידע שאני צריך. 'פוקימון טוב לאימונים' אחשוב לעצמי'. "צ'רמנדר תשתמש ב בשריטה על הפוקימון הזה ולאחר מיכן בגחלת" אומר לצ'רמנדר שנמצא לידי
-
[quote=Wakashamo;1329222]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]יאמאטו~[/B]
"זיג?" מביט בך זיגזגון ונרתע מעט משאלתך. הוא מביט בך ומביט בתיק, ואתה מחליט להוציא לו מעט אוכל ולהגיש לו. הוא מתקרב לאט לאט ומתחיל לרחרח אותו "זאגון!" הוא קורא בהתלהבות ומתחיל לאכול, בזמן שאתה מסתכל עליו. אחרי 5 דקות הוא מסיים לאכול, ומביט בך בשמחה "זאגון!" הוא קורא ומתחיל להסתובב בשמחה סביבך "פולי!" קורא פוליוואג בקנאות ולוקח גם הוא אוכל לבד מתיקך. אחרי כמה שניות הוא מסתכל על זיגזגון ואז קופץ עליו ומתחיל לריב איתו.[/COLOR]
[/quote]
"פולי תפסיק עם זה בבקשה" אבקש מפולי בצורה מנומסת.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329228][COLOR="Teal"][B]טאקויה~[/B]
גם אני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ווידל החוצה והוא יוצא מעולף לגמרי, ואתה מחזיר אותו במבוכה לפוכדור שלו. אתה מוציא את הפוקדע ומחפש אחר ההתקפות של ווידל, ומתגלה לך שכרגע הוא יודע עוקץ רעל ומתקפת חוט.
אברה מסתכל עליך ונראה אדיש למה שמתרחש.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אסתכל על אברה ואז אחפש בסביבה מרכז פוקימונים כדי לדעת איפה אתאכסן הלילה ואז אחפש מקום אימונים.
-
[COLOR="Orange"][B]ג'וני~[/B]
אתה שולף את הפוקדע ומכוון אל עבר הפוקימון והפוקדע מדווח לך שזהו וורמפל ושהוא מצוי בעיקר במחוז הואן, ונחשב לפוקימון עבור מאמנים מתחילים.
"אוקיי צרמנד'ר, שריטה ואז גחלת!" אתה פוקד עליו. צרמנד'ר רץ לעבר וורמפל שמבחין בו ברגע האחרון ומנסה לחמוק, אולם צרמנד'ר שורט אותו ומעיף אותו אחורנית. וורמפל מתגלגל ועוצר את עצמו, ויורה מתקפת חוט לעבר צרמנד'ר, אך צרמנד'ר שורף את החוט עם גחלת ופוגע בוורמפל בחוזקה. וורמפל עף אחורנית ופוגע בעץ, הוא מתרומם בקושי מהקרקע ויורה לפניו מחסום קורים בתקווה שזה יגן עליו.[/COLOR]
"גאסט!" קורא גאסטלי ומרחף לעבר מאריפ במהירות, ומאריפ שולחת מכת ברק קדימה אולם גאסטלי נעלם ומתחמק מההתקפה. אחרי כמה שניות הוא מופיע מול מאריפ ומשתמש בפרצוף מפחיד, מאריפ נתקפת בפחד ובורחת אחורנית אל תוך אחד השיחים. גאסטלי נעלם ואחרי כמה שניות אתה רואה את מאריפ יוצאת מתוך השיחים חצי מנומנמת ואחרי כמה שניות היא נופלת ישנה על הקרקע. גאסטלי מגיח החוצה מצחקק.[/COLOR]
רטטה משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מההתקלה של פידג'י. לאחר מכן הוא עוצר ומשתמש במיקוד אנרגיה, ואז קופץ בחוזקה אל עבר פידג'י ונועץ את שיניו בכנפה הימני. רטטה למד סוף סוף להשתמש בנשיכה! פידג'י זועקת בכאב, ומנסה לנער את רטטה ממנה, אך היא לא מרפה. פידג'י מנסה לעוף, ומצליחה להתרומם לאוויר, משליכה את רטטה לקרקע. רטטה חובט בקרקע אך חוזר לעמוד במהרה על רגליו. פידג'י מאבדת גובה לאט לאט בשל הפציעה.[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]יאמאטו~[/B]
אתה מבקש מפולי להפסיק אבל הם ממשיכים לריב ואתה מפריד ביניהם. זיגזגאון מביט בו כועס.
לפתע, אתה שומע קול זמזום מתקרב. אתה מביט אחורנית ואתה נבהל ממה שאתה רואה - להקה גדולה מאוד של דבורים עפה לכיוונך "זיג...זגון" אומר זיגזגון מעט בפחד ופוליוואג גם הוא נבהל ומסתתר מאחוריך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][B]טאקויה~[/B]
אתה מסתכל על אברה ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מתחיל ללכת בשביל ומחפש אחר מרכז פוקימונים, ואחרי כשעה וחצי של הליכה אתה מבחין מרחוק בעיר גדולה. העיר ורידיאן!
אתה מגביר את קצב ההליכה ואחרי כעשר דקות אתה נכנס אל תוך העיר. אתה שומע קול צלצול פעמונים מאחת החנויות שם, ואתה רואה שהשעה עכשיו 16:00.
אתה מחפש אחר מרכז הפוקימונים ואחרי זמן לא רב אתה מבחין בו, בניין גדול עם סימן של פוכדור עליו. אתה נכנס פנימה וצועד אל עבר דלפק גדול שנמצא שם. מאחוריו אתה מבחין באחות גו'י "ברוך הבא למרכז הפוקימונים. כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מגיש לה את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ומבקש שהיא תרפא לך אותם. היא לוקחת אותם ומכניסה לתוך מכונה סמוכה, ואחרי כמה דקות מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בריאים כעת" היא אומרת לך.
אתה שואל אותה איפה אתה יכול לישון בלילה והיא אומרת לך שאתה יכול לשכור חדר במרכז, והיא מביאה לך מפתח. אתה לוקח אותו ומודה לה, יוצא החוצה מהמרכז.
אתה מחליט לחפש אחר אזור אימונים, ואתה מוציא את המפה שברשותך. אתה רואה שאתה יכול ללכת אל עבר דרך 2, או ללכת אל עבר דרך 22.[/COLOR]
-
[QUOTE=Wakashamo;1329526][
"גאסט!" קורא גאסטלי ומרחף לעבר מאריפ במהירות, ומאריפ שולחת מכת ברק קדימה אולם גאסטלי נעלם ומתחמק מההתקפה. אחרי כמה שניות הוא מופיע מול מאריפ ומשתמש בפרצוף מפחיד, מאריפ נתקפת בפחד ובורחת אחורנית אל תוך אחד השיחים. גאסטלי נעלם ואחרי כמה שניות אתה רואה את מאריפ יוצאת מתוך השיחים חצי מנומנמת ואחרי כמה שניות היא נופלת ישנה על הקרקע. גאסטלי מגיח החוצה מצחקק.[/COLOR]
][/QUOTE]
"כל הכבוד גאסטלי!" אני קורא בשמחה לגאסטלי ומשבח אותו, 'אני אנסה להתיש אותה עוד קצת ואז לתפוס אותה...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן.
"גאסטלי תשתמש בליקוק בזמן שהיא ישנה!" אני מוסיף בזמן שאני מכין פוקדור ריק בידי. לאחר שגאסלי מסיים לתקוף, אני זורק את הפוקדור הריק על מאריפ, מקווה כי תתפס.
-
"גאסטלי, תשתמש בעוד ליקוק אחד בזמן שהיא ישנה!" אתה פוקד עליו. גאסטלי מוציא את הלשון שלו ועוטף בה את מאריפ הישנה, ומתחיל לגלגל אותה מצד לצד, ולבסוף משליך אותה באוויר והוא פוגעת בקרקע, שוכבת שם ללא ניע.
"צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך לעברה פוכדור ריק. הפוכדור נוגע בה והיא נשאבת פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להסתובב ימינה ושמאלה כמה וכמה פעמים, עד שלבסוף..... נעצר! מאריפ נלכדה![/COLOR]
-
[QUOTE=Wakashamo;1329914][COLOR="Black"][B]דארן~[/B]
"גאסטלי, תשתמש בעוד ליקוק אחד בזמן שהיא ישנה!" אתה פוקד עליו. גאסטלי מוציא את הלשון שלו ועוטף בה את מאריפ הישנה, ומתחיל לגלגל אותה מצד לצד, ולבסוף משליך אותה באוויר והוא פוגעת בקרקע, שוכבת שם ללא ניע.
"צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך לעברה פוכדור ריק. הפוכדור נוגע בה והיא נשאבת פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להסתובב ימינה ושמאלה כמה וכמה פעמים, עד שלבסוף..... נעצר! מאריפ נלכדה![/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש בצעדים גדולים ומרים את הפוקדור. אני מביט בפוקדור בחיוך קטן ואז בגאסטלי, "קרב מעולה גאסטלי." אני מעודד את גאסטלי ומשבח אותו על ניצחונו המרשים.
לאחר מכן, אני מחזיר את גאסטלי חזרה לתוך הפוקדור שלו, וממשיך בדרכי הלאה.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329526][COLOR="Orange"][B]ג'וני~[/B]
אתה שולף את הפוקדע ומכוון אל עבר הפוקימון והפוקדע מדווח לך שזהו וורמפל ושהוא מצוי בעיקר במחוז הואן, ונחשב לפוקימון עבור מאמנים מתחילים.
"אוקיי צרמנד'ר, שריטה ואז גחלת!" אתה פוקד עליו. צרמנד'ר רץ לעבר וורמפל שמבחין בו ברגע האחרון ומנסה לחמוק, אולם צרמנד'ר שורט אותו ומעיף אותו אחורנית. וורמפל מתגלגל ועוצר את עצמו, ויורה מתקפת חוט לעבר צרמנד'ר, אך צרמנד'ר שורף את החוט עם גחלת ופוגע בוורמפל בחוזקה. וורמפל עף אחורנית ופוגע בעץ, הוא מתרומם בקושי מהקרקע ויורה לפניו מחסום קורים בתקווה שזה יגן עליו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"צ'רמאנדר תשתמש בגחלת כדי לשרוף את הקורים ולאחר מיכן תשתמש בגחלת פעם נוספת, הפעם כדי לפגוע" אגיד לצ'רמאנדר ואז אוגסיף "עכשיו תסיים את זה בשריטה"
-
[quote=Wakashamo;1329526]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]יאמאטו~[/B]
אתה מבקש מפולי להפסיק אבל הם ממשיכים לריב ואתה מפריד ביניהם. זיגזגאון מביט בו כועס.
לפתע, אתה שומע קול זמזום מתקרב. אתה מביט אחורנית ואתה נבהל ממה שאתה רואה - להקה גדולה מאוד של דבורים עפה לכיוונך "זיג...זגון" אומר זיגזגון מעט בפחד ופוליוואג גם הוא נבהל ומסתתר מאחוריך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/quote]
"פולי תירה אקדח מים הכי חזק שאתה יכול לכיוונם" אומר בתקווה והמים ממתקפת אקדח המים ירטיבו את כניפהם והם לא יוכלו לעוף.
-
[quote=Wakashamo;1329526]
[COLOR=green]רטטה משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מההתקלה של פידג'י. לאחר מכן הוא עוצר ומשתמש במיקוד אנרגיה, ואז קופץ בחוזקה אל עבר פידג'י ונועץ את שיניו בכנפה הימני. רטטה למד סוף סוף להשתמש בנשיכה! פידג'י זועקת בכאב, ומנסה לנער את רטטה ממנה, אך היא לא מרפה. פידג'י מנסה לעוף, ומצליחה להתרומם לאוויר, משליכה את רטטה לקרקע. רטטה חובט בקרקע אך חוזר לעמוד במהרה על רגליו. פידג'י מאבדת גובה לאט לאט בשל הפציעה.[/COLOR]
[/quote]
איך יהיה במקום איזה פוכדור עם דיאלגה בתוכו, אה? :peee:
וזתומרת שלפידג'י יהיה FLY אם הוא עף?
~~~~~~
כשאראה שהפידג'י המסכנה עומדת להתרסק על הקרקע, אקרא "בלבאזור תשתמש בגפנים על מנת לייצב את פידג'י על הקרקע!".
"את בסדר פידג'י? אמנם את נלחמת מול רטטה שלי, אבל זה לא אומר שצריך לחרוג מהרגיל ושתספגי יותר מכות" אומר לה בחיוך.
-
אתה מרים את הפוכדור של מאריפ מהרצפה ומשבח את גאסטלי על הקרב. לאחר מכן אתה מחזיר אותו וממשיך בדרך. אתה צועד בשביל הגדול, כשלפתע אתה שומע רעש נוסף מהשיחים. כעבור כמה שניות, מגיח החוצה מאמן ונתקל בך, מפיל אותך על הרצפה "תסתכל לאן שאתה הולך!" הוא צועק לעברך.
[IMG]http://i45.tinypic.com/2elqhab.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ג'וני~[/B]
צרמנד'ר משתמש בגחלת ושורף את מגן החוטים שמקיף את וורמפל והחוטים נעלמים, אך אתה מבחין כעת שבמקום וורמפל מופיע שיריון לבן בעל עין. נראה שהוא התפתח!
הוא משתמש בהתקשחות והגחלת פוגעת בו, אך פחות קריטי. הוא משתמש שוב בהתקשחות ומעלה את ההגנה שלו. צרמנד'ר תוקף עם שריטה שפוגעת אך לא מזיזה לו.[/COLOR]
[COLOR="DEEPSKYBLUE"][B]יאמאטו[/B]
אתה מצווה על פוליוואג לירות אקדח מים בכל הכוח והוא יורה לעבר בידריל, חחלקם נפגעים מאקדח המים ונופלים על הקרקע, מנסים להוריד את המים אבל קבוצה גדולה אחרת לא נפגעת ועפה במהירות לכיוונכם, אתם מתחילים לברוח משם עד שלפתע פוליוואג מועד ונופל על הקרקע, ו5 מהם עומדים לפגוע בו עם המחטים שלהם!
לפתע, זיגזגון קופץ ומשתמש במתקפת חול היישר לעיניהם, זיגזגון מצליח לבלבל אותם אבל אחד עף קדימה ופוגע בו עם מתקפת מחטים ומפיל אותו על הרצפה, כל השאר המשיכו לעוף בדרך אחרת והוא היחיד שנשאר. זיגזגון שוכב על הקרקע פצוע ופוליוואג מאחוריו.[/COLOR]
לא יהיו לו פליי, אולי שיתפתח
ולשאלה השנייה... אה??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
באלבאזור מגיח החוצה במהירות ואתה מצווה עליו שיתפוס את פידג'י עם הצלפת גפן, הוא משחרר את ההתקפה והגפנים מתקרבות לעבר פידג'י שנבהלת ומנסה להתחמק במחשבה שאתה תוקף אותה אולם באלבאזור תופס אותה ומנחית אותה על הקרקע בזהירות "פרר" אומרת פידג'י ומקפלת את כנפה הפצועה, מנסה לעוף אך מיד כושלת. היא עומדת על רגלה ושורקת מכאב.
רטטה מתקרב ומנ\צטער על הנשיכה, ופידג'י מסתכלת עליו ומנידה את ראשה כמקבלת את ההתנצלות. היא מסתכלת עליך עכשיו ומביטה הצידה, מבינה שהיא הפסידה בקרב.[/COLOR]
-
[QUOTE=Wakashamo;1331123][COLOR="Black"][B]דארן~[/B]
אתה מרים את הפוכדור של מאריפ מהרצפה ומשבח את גאסטלי על הקרב. לאחר מכן אתה מחזיר אותו וממשיך בדרך. אתה צועד בשביל הגדול, כשלפתע אתה שומע רעש נוסף מהשיחים. כעבור כמה שניות, מגיח החוצה מאמן ונתקל בך, מפיל אותך על הרצפה "תסתכל לאן שאתה הולך!" הוא צועק לעברך.
[IMG]http://i45.tinypic.com/2elqhab.png[/IMG][/COLOR]
][/QUOTE]
אני קם על רגליי, "אני? אתה זה שנתקלת בי!" אני משיב בזעם ומנקה את בגדיי ואת עצמי.
'מה הוא חושב לעצמו?!' אני חושב לעצמי בכעס, מתעלם מהמאמן החצוף, וממשיך בדרכי.
-
[quote=Wakashamo;1331123][COLOR=deepskyblue].[/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen]לא יהיו לו פליי, אולי שיתפתח[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ולשאלה השנייה... אה??[/COLOR]
[COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=seagreen]באלבאזור מגיח החוצה במהירות ואתה מצווה עליו שיתפוס את פידג'י עם הצלפת גפן, הוא משחרר את ההתקפה והגפנים מתקרבות לעבר פידג'י שנבהלת ומנסה להתחמק במחשבה שאתה תוקף אותה אולם באלבאזור תופס אותה ומנחית אותה על הקרקע בזהירות "פרר" אומרת פידג'י ומקפלת את כנפה הפצועה, מנסה לעוף אך מיד כושלת. היא עומדת על רגלה ושורקת מכאב.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]רטטה מתקרב ומנ\צטער על הנשיכה, ופידג'י מסתכלת עליו ומנידה את ראשה כמקבלת את ההתנצלות. היא מסתכלת עליך עכשיו ומביטה הצידה, מבינה שהיא הפסידה בקרב.[/COLOR][/quote]
ידעתי שאוכל לסמוך עליך שתביא לי דיאלגה זוהר 3>
אבל כפרה עליך תחליף לי את פידג'י אני שונא אותו, תן לי איזה סטארלי או פידוב או משהו חחחח..
---
"פידג'י... מה דעתך?" אשאל אותה ואראה לה פוכדור
לאחר שהיא [כמובן] תאמר שהיא מסכימה, אמשיך בדרכי, לא לפניי שאחזיר את בלבאזור ורטטה לפוכדורים שלהם..
אם היא לא, אחכה לדעת למה.. [וחסר לך שלא חחח]
-
[QUOTE=Pooh;1331132]אני קם על רגליי, "אני? אתה זה שנתקלת בי!" אני משיב בזעם ומנקה את בגדיי ואת עצמי.
'מה הוא חושב לעצמו?!' אני חושב לעצמי בכעס, מתעלם מהמאמן החצוף, וממשיך בדרכי.[/QUOTE]
חיחי ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
"אתה שם תעצור!" אצעק ואשחרר "אתה תשלם על זה! הלחם בי!" אקרא בזעם.
-
[QUOTE=Wakashamo;1331123][COLOR="DarkOrange"][B]ג'וני~[/B]
צרמנד'ר משתמש בגחלת ושורף את מגן החוטים שמקיף את וורמפל והחוטים נעלמים, אך אתה מבחין כעת שבמקום וורמפל מופיע שיריון לבן בעל עין. נראה שהוא התפתח!
הוא משתמש בהתקשחות והגחלת פוגעת בו, אך פחות קריטי. הוא משתמש שוב בהתקשחות ומעלה את ההגנה שלו. צרמנד'ר תוקף עם שריטה שפוגעת אך לא מזיזה לו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'מתקפות פיזיות לא יעבדו עכשיו' אחשוב ואז אומר לצ'רמאנדר "תשתמש בגחלת" ולאחר שיעשה זאת אוסיף "עכשיו תשתמש במסך עשן, ואז בלי שהוא יראה אותך תטפס על אחד העצים ואז תקפוץ לעברו עם שריטה חזקה. קדימה אתה יכול" אעודד אותו
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331147]חיחי ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
"אתה שם תעצור!" אצעק ואשחרר "אתה תשלם על זה! הלחם בי!" אקרא בזעם.[/QUOTE]
:ם
-----
אני מסתובב אל הבחור בכעס, "אין בעיה!" אני מגיב ומכין את הפוקדור של גאסטלי בידי.
אני זורק את הפוקדור לאוויר, "צא!" אני קורא ומחכה שגאסטלי יצא מהפוקדור, על מנת להלחם בנוכל.
-
[QUOTE=Pooh;1332414]:ם
-----
אני מסתובב אל הבחור בכעס, "אין בעיה!" אני מגיב ומכין את הפוקדור של גאסטלי בידי.
אני זורק את הפוקדור לאוויר, "צא!" אני קורא ומחכה שגאסטלי יצא מהפוקדור, על מנת להלחם בנוכל.[/QUOTE]
נוכל אחותך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צא אקנס!" אני צועק ומשחרר את אקנס שלי מהפוקדור "קדימה אקנס מושלם שלי בוא נלמד את הילדון הזה קצת נימוסים" אומר ואלטף את ראשו של אקנס שלי בחיבה "זה קרב שלא תוכל לנצח, ילד" אני אומר ומצביע לילד שהעז לגעת בי.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329526][COLOR="Orange"][B][COLOR="RoyalBlue"][B]טאקויה~[/B]
אתה מסתכל על אברה ומחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה מתחיל ללכת בשביל ומחפש אחר מרכז פוקימונים, ואחרי כשעה וחצי של הליכה אתה מבחין מרחוק בעיר גדולה. העיר ורידיאן!
אתה מגביר את קצב ההליכה ואחרי כעשר דקות אתה נכנס אל תוך העיר. אתה שומע קול צלצול פעמונים מאחת החנויות שם, ואתה רואה שהשעה עכשיו 16:00.
אתה מחפש אחר מרכז הפוקימונים ואחרי זמן לא רב אתה מבחין בו, בניין גדול עם סימן של פוכדור עליו. אתה נכנס פנימה וצועד אל עבר דלפק גדול שנמצא שם. מאחוריו אתה מבחין באחות גו'י "ברוך הבא למרכז הפוקימונים. כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מגיש לה את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ומבקש שהיא תרפא לך אותם. היא לוקחת אותם ומכניסה לתוך מכונה סמוכה, ואחרי כמה דקות מחזירה לך אותם "הפוקימונים שלך בריאים כעת" היא אומרת לך.
אתה שואל אותה איפה אתה יכול לישון בלילה והיא אומרת לך שאתה יכול לשכור חדר במרכז, והיא מביאה לך מפתח. אתה לוקח אותו ומודה לה, יוצא החוצה מהמרכז.
אתה מחליט לחפש אחר אזור אימונים, ואתה מוציא את המפה שברשותך. אתה רואה שאתה יכול ללכת אל עבר דרך 2, או ללכת אל עבר דרך 22.[/COLOR][/QUOTE]
אלך אל עבר דרך 22 ואז אזכר באחות גו'י(יצא לך כמו גוי של שבת) ובמה שקרה ואנסה לחשוב איך להפוך את אברה ליותר מסתם פוקימון אדיש. אני אחשוב פתאום על מה שקרה לאבי ואזעם ואומר לאברה "רוצה למצוא קרב טוב?" ואז אחפש קרב כדי להוציא את הזעם וכדי להתאמן.(עשיתי מבחן גדול לפני כמה ימים ולכן אני מותק.)